Calculadora d’horari

Què és la Uptime?

L’horari d’ús és un dels paràmetres crucials utilitzats per mesurar el rendiment d’una plataforma d’allotjament web. En termes més senzills, aquest és el període durant el qual el vostre host web continua en funcionament o, més concretament, no té temps d’inactivitat.


Moltes vegades trobaria hostes web proporcionant una garantia de funcionament específic, com ara el 99,9% o el 99,99%. Això us ajudaria a jutjar els pitjors casos que pogués patir el vostre host web.

El temps de treball es coneix generalment com a disponibilitat de l’amfitrió web durant un període de 30 dies.

Introduïu un percentatge SLA per calcular la quantitat de temps morts.

%

Dia1 minuts 26 segons
Setmanalment10 minuts 4 segons
Mensual43 minuts 11 segons
Anualment8 hores 45 minuts 35 segons

Estadístiques actuals d’empreses populars d’allotjament

Estadístiques de temps:
Hosting
Preu
20 de gener
20 de febrer
20 de març
A2 Hosting3,92 dòlars / mes99,98%99,99%99,95%
BlueHost2,95 dòlars / mes100%99,95%99,96%
DreamHost2,59 dòlars / mes99,64%99,35%100%
FastComet2,95 dòlars / mes99,93%99,71%99,93%
Godaddy2,49 dòlars / mes99,99%99,99%99,97%
GreenGeeks2,95 dòlars / mes100%99,87%98,97%
HostGator2,75 dòlars / mes99,93%99,91%99,89%
En moviment3,99 dòlars / mes99,96%99,83%99,83%
iPage1,99 $ / mes99,89%99,97%99,95%
NameCheap2,88 dòlars / mes98,97%98,92%99,93%
SiteGround3,95 dòlars / mes99,73%99,99%99,92%

Acords de nivell de servei (SLA):

Poques empreses d’allotjament web ofereixen un acord de nivell de servei. Un SLA transportaria els termes exactes sobre el nivell de temps de vida garantit.

En la majoria dels casos, si l’amfitrió web no manté el nivell de temps d’obtenció requerit, l’amfitrió web pot proporcionar un reemborsament o crèdits d’allotjament..

Aquest és un element important de l’acord, ja que això defineix el que podríeu rebre com a compensació en cas d’inici de temps mort.

Els termes i condicions de l’SLA difereixen d’un host web a un altre i, per tant, és important passar per tots els termes abans de triar qualsevol plataforma d’allotjament.

Garanties de temps:

La garantia de temps és definitivament important tant per a l’amfitrió web com per al client. Un host web defineix la garantia de temps de funcionament en múltiples de 9 i es defineix com a percentatge.

Una garantia de temps de servei comuna proporcionada seria del 99,99%, 99,9% o 99%. Això es defineix per un període de 30 dies.

Cada mètrica de funcionament defineix també un temps d’inici específic pitjor. Per exemple, un temps de vida del 99% també suposaria un temps d’inici dels pitjors casos de 7 hores i 12 minuts.

De la mateixa manera, un temps de vida del 99,9% implicaria un temps d’aturada de 43 minuts i 12 segons. Això és una cosa que la majoria dels amfitrions web ofereixen.

Mentre que un temps de vida del 99,99% implica un temps d’aturada de 4 minuts i 19 segons. La majoria dels servidors web no proporcionen cap garantia per sobre d’aquest valor.

Una separació entre temps i costos:

Tot i que sembli atractiu triar un host web que garanteixi un temps de funcionament elevat, també cal tenir en compte els preus. En determinats casos, una garantia de temps més elevada suposaria un cost més elevat.

Es tracta d’un equilibri habitual entre el temps i els costos i cal escollir una solució intermèdia. És pràcticament impossible que un host web garanteixi el 100% de la seva autonomia.

Pocs hostes web ofereixen un bon temps de funcionament i, en la majoria dels casos, proporcionen un 100% de temps de vida, però no garanteixen un temps de funcionament constant del 100%. Segons el vostre requisit i el vostre pressupost empresarial, heu de triar l’amfitrió web.

La garantia de servei d’un servei d’allotjament web proporciona un sentit d’alleujament. No obstant això, alhora, cal assegurar-se que no supera el pressupost.

Podeu triar un bon host web que us ofereix un temps de funcionament substancial i altres funcions útils com ara còpies de seguretat, gestió de la memòria cau i restauració ràpida..

Quin amfitrió web preferiria?

Escenari 1
Escenari 2
Escenari 3
Escenari 4
Escenari 5

Un amfitrió web ofereix una garantia de temps de vida del 99,9% a l’SLA. Això també afirma que el lloc ha d’estar a la baixa durant almenys mitja hora contínuament per obtenir un crèdit automàtic. També s’indica a la lletra petita que podeu enviar un temps d’inactivitat documentat al vostre final. En cas que això coincideixi amb els seus registres, obtindreu el crèdit

Un amfitrió web proporciona un 99,99% de temps de vida només quan us feu part d’un contracte de servei. Per escollir aquesta opció, haureu d’optar per un pla més car amb complements addicionals disponibles per assegurar-vos que tingueu l’objectiu garantit..

Un amfitrió web ofereix una garantia de temps de vida del 99,9% en SLA. En cas que l’amfitrió no mantingui el temps de funcionament desitjat, els crèdits s’afegiran directament al vostre compte. No es fa cap pregunta. L’amfitrió calcula els temps d’inactivitat i notifica a cada usuari públicament, proporcionant així un servei transparent.

Un amfitrió web proporciona un 99,99% de garantia de temps de lliurament a tots i també afirma que teniu dret a un crèdit en cas que el lloc estigui reduït de més de 15 minuts. Un cop més, aquí haureu d’enviar una prova documentada de l’aturada. A continuació, teniu una lletra petita que indica que no es poden acreditar més d’una interrupció al mes.

Un amfitrió web ofereix una garantia de temps de vida del 99,9% en SLA. Tanmateix, per rebre un crèdit per un temps d’inactivitat superior, haureu de presentar un document detallat que especifiqui el temps d’aturada del vostre lloc web. Això seria revisat per l’amfitrió abans de proporcionar cap crèdit. Aquí teniu el cost i la sobrecàrrega de la supervisió del servidor

Algunes coses a considerar:

Les garanties de temps són sempre aclaparadores i cridaneres. Tot i això, hi ha poques coses que heu de considerar-

 • La garantia de temps de manteniment d’un amfitrió web no significa que no es reduiria. La garantia de temps de funcionament és un valor hipotètic basat en el rendiment anterior i la infraestructura integrada.
 • Llegiu atentament la lletra petita. És millor estar segur que lamentar-ho. Verifiqueu cada detall dels termes i condicions del servei.
 • Per regla general, feu prou investigacions abans de restringir qualsevol opció específica. Navegueu a través del lloc web oficial de l’amfitrió per obtenir més informació a través de ressenyes.
 • Penseu a preguntar als usuaris existents de l’amfitrió web sobre el rendiment i els escenaris en els quals respecten la garantia d’operació. Entra en contacte amb un expert de la indústria per obtenir més detalls.
 • Com a compte, no confieu completament en la revisió del propietari d’un lloc. Ja que si el propietari del lloc no supervisa el lloc web les 24 hores del dia, hi ha probabilitats de desaparèixer en pocs temps d’aturada.
 • En cas que necessiteu enviar els registres del temps d’inactivitat, considereu exactament com obtindríeu els crèdits. També es tindrà en compte un temps d’aturada extra sense comptabilitzar mentre s’afegeix un crèdit.

Garantia de temps lliure des d’una altra perspectiva:

Una garantia de vida màxima us permet situar-vos en una zona més segura. Un amfitrió web que ha de pagar per un temps d’inactivitat sense precedents serà més seriós per assegurar que mantenen el temps de funcionament necessari..

Quan un amfitrió web proporciona una compensació per tots els seus llocs web allotjats, definitivament s’assegurarà que el vostre lloc web es mantingui en funcionament segons la garantia de temps. No cal mencionar que, a l’incompliment del temps de funcionament necessari, poden cremar forats a les butxaques a la llarga.

Assegureu-vos que trieu un amfitrió web que pugui proporcionar una garantia de temps en què el temps mort d’inici dels casos és assequible i es troba dins dels límits previstos.

Xateu amb el servei d’atenció al client o envieu-los per correu electrònic per assegurar-vos que la garantia d’horari compleix les vostres necessitats.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map