Clau d’Internet Revisió 2020: La meva opinió sincera amb avantatges i contres

Què és Internet clau en mà?

Internet clau en mà, aquest nom us resulta familiar? Si mai no ho heu sentit, no patiu.


Moltes persones admeten que no són conscients de Internet clau en mà o simplement mai no ho han sentit. Per contra, també hi ha pocs frikis que han escoltat a més de fer servir el clau en mà.

En general, pel que fa a la popularitat, trobaríeu una reacció barrejada en contra de la mà de la mà. Abans d’arribar més lluny, deixa’m una breu introducció sobre clau en mà.

Una resposta senzilla és: Sí, Internet clau en mà proporciona serveis d’allotjament. Curiosament, a diferència de la majoria de les altres plataformes d’allotjament, Turnkey no es va centrar inicialment en els serveis d’allotjament.

Es va iniciar per primera vegada el 1999 per proporcionar serveis de consultoria a ISP i Proveïdors de Telecomunicacions millorats, abans de passar gradualment a ser una de les diverses solucions d’allotjament.

Claus en mà es basa a Latham, Nova York, i ofereix serveis d’allotjament verd.

Per tant, Internet clau en mà gira?

Continueu per conèixer detalls més interessants de Turnkey Internet!!

Clau d’Internet de cons

Abans de comprovar el que hi ha de bo en clau clau, permeteu-me proporcionar detalls sobre el que he trobat sobre què es tracta a Turnkey.

Clau en mà té una llista versàtil de serveis, sens dubte. Tanmateix, el que em va semblar és la manca d’iguals funcions enriquides en seguretat.

Bé, això no implica, en cap cas, que la clau de mà no sigui segura. Té SSL, filtres de correu brossa per a correus electrònics, actualitzacions regulars, protecció de contrasenya per a directoris. El que falta és la característica de seguretat distingible del sector de les caixes.

Un altre factor rellevant és el seu suport a SEO i analítica. A banda dels AWStats, no hi ha cap altre suport d’analítica avançada.

Turnkey té un allotjament de SEO separat, cosa que ens permetria preguntar-nos si escollir qualsevol altre pla d’allotjament seria el que cal fer.

plans de seo

Bé, Turnkey tenia alguns temes relacionats amb SEO en el passat.

Tot i que la majoria d’aquestes preocupacions de SEO s’han tractat al llarg dels anys, tot i això és una cosa que hauríeu de ser conscients.

Finalment, com la majoria de plataformes d’allotjament, Turnkey té una taxa de renovació més elevada dels seus plans d’allotjament en comparació amb els preus per primera vegada.

Dit això, aquests inconvenients no deixen de descartar completament Turnkey.

Romandre en!! En sabríeu més sobre, més endavant.

Els avantatges d’Internet en mà

Continuant, ara és hora de comprovar el que hi ha de bo a mà en mà. En definitiva, Turnkey té poques funcions interessants i amb caiguda de la mandíbula que necessiten menció separada.

Quines són aquestes característiques?

Bé, mantingueu-vos pendent mentre us presento les millors parts sobre Internet clau en mà.

Horaris

Internet clau en mà utilitza l’última tecnologia basada en l’energia renovable verda. L’energia es produeix in situ als seus centres de dades verds.

Cents de dades

Tot i així, és més impressionant la seva fiabilitat que proporciona un 100% de garantia de funcionament en xarxa.

A més de la disponibilitat, Turnkey Internet també garanteix la latència de la xarxa i la pèrdua de paquets.

Segons la SLA, la durada mitjana mensual no superarà els 95 mil·lisegons d’anada i tornada i la pèrdua mitjana mensual de paquets no superarà l’1%..

Plans i preus

Clau en mà proporciona diverses opcions, ja que no es restringeix només a Linux, sinó que també suporta Windows.

A un nivell elevat, hi ha 2 plans Linux disponibles. Per sorpresa de tots, ofereix gairebé un 75% de descomptes per als usuaris que utilitzen per primera vegada.

Bé, aquests descomptes són aplicables en cas que trieu un pla de preus a 3 anys.

Els plans de Linux disponibles són-

Plans clau en clau Linux Internet

Un altre pla important per comprovar és el seu allotjament Windows compartit. Aquí teniu un total de 3 plans.

Pla Windows

Un altre pla que pot interessar a la majoria dels bloggers és el de SEO. Aquí teniu 3 plans.

Pla SEO

A part d’això, heu d’escollir una llista de servidors dedicats, servidors autogestionats i completament gestionats.

Tot i que els plans no són els més barats de renovació, però, tot i així, ofereixen preus considerablement assequibles i proporcionen la millor relació qualitat-preu.

Característiques

Una part de les funcions que s’ofereixen formen part del pla. Parlant sobre el seu allotjament Linux, Turnkey proporciona un emmagatzematge SSD il·legal de RAID-10. Sens dubte, molt!!

Manteniu-vos-hi, n’hi ha més.

Els plans ofereixen amplada de banda il·limitada, suport de domini múltiple, suport IPv4 / IPv6. Clau en mà proporciona SSL il·limitat i un SSL opcional de 2048 bits.

Característiques de Cpanel

De la mateixa manera, l’allotjament basat en Windows proporciona un bon conjunt de funcions. Obteniu emmagatzematge RAID-10 de 20 GB a 100 GB amb ample de banda il·limitat.

També s’inclou suport per a MS SQL, MySQL, ASP, PHP, CGI, Perl, Python, Server 2012 i IIS. En general suporta múltiples tecnologies basades en Windows.

Atenció al client

Internet clau en mà proporciona recursos suficients a través dels seus llocs web. És possible que no trobeu massa recursos relacionats amb claus en mà en qualsevol altre lloc.

No obstant això, la major part de l’ús bàsic està completament cobert en la seva base de coneixement. Podeu accedir al seu servei d’atenció al client mitjançant telèfon, correu electrònic o xat en directe.

Cada secció està relacionada amb les preguntes freqüents que es donen habitualment. També s’inclou una secció de butlletins i blocs alhora interessants i atractius.

L’assistència al client està disponible les 24 hores. Per comprovar-ho més, vaig provar la seva opció de xat en directe. Tot i això, el xat en directe no estava disponible.

atenció al client

Serveis de còpia de seguretat

Per aquí, la còpia de seguretat requereix una menció especial. Per als serveis de còpia de seguretat, hi ha un Turnkey Vault que utilitza tecnologies avançades i una interfície gràfica fàcil d’utilitzar per programar còpies de seguretat.

Es basa en una tecnologia de còpia de seguretat del núvol fiable i segura alhora. Això permet restaurar qualsevol hora.

No tot això.

Els primers 10 GB són gratuïts.

servei de còpia de seguretat

Per sobre, podeu fer una còpia de seguretat de 25 dòlars.

Migració

Internet clau en mà us ajuda a migrar tot el que inclou correus electrònics, bases de dades, aplicacions, llocs web. Es pot migrar tot el lloc web.

A més, es tracta d’un servei gratuït. En cas que no esteu segurs de la manera de migrar, Turnkey Internet també és compatible amb una consulta gratuïta.

Migració

Podeu fer una còpia de seguretat de l’amfitrió web existent i Clau en mà podria ajudar-vos a la restauració.
Si voleu que Turnkey creï còpies de seguretat del vostre amfitrió existent, Turnkey recupera la còpia de seguretat i migra fins a 20 comptes.

Per sobre d’aquest límit, Turnkey cobra una quota mínima d’1,50 dòlars per transferència de compte.

Complements

Aleshores, què obtindreu amb Turnkey?

En cas que no estiguis satisfet amb els serveis clau en mà, Turnkey no ofereix cap pregunta amb garantia de devolució de 30 dies.

Tornar diners

Claus en mà no només ajuda a la migració d’un lloc web, sinó que també ajuda a la migració d’un servidor. Proporciona assistència de migració gratuïta juntament amb serveis gratuïts.

Clau en mà proporciona diverses opcions de configuració del servidor basades en la velocitat i emmagatzematge. Mai us quedareu sense recursos. Al mateix temps, pagueu només les configuracions que haureu d’utilitzar.

Turnkey admet una enorme llista de scripts softaculous que faciliten la creació del lloc web, bloc i comerç electrònic.

Us recomano Internet clau en mà?

Finalment, ara és el moment del veredicte. Per tant, és “ON” o “Desactivar” Internet clau en mà?

Bé, Turnkey proporciona múltiples serveis gratuïts inclosos en el pla. Una cosa per la qual pot haver de pagar en cas d’altres serveis d’allotjament.

La configuració del servidor, la tecnologia del núvol, el temps de funcionament constant, la fiabilitat, un ampli espectre de funcions és sens dubte atractiva i atractiva..

Una opció fantàstica si busqueu opcions d’allotjament de servidor dedicat i gestionat que facilitin el vostre pressupost.

Per concloure, Internet en mà de mà en mà és impressionant i és molt de provar. Grans polzes és quelcom que segurament es mereix el clau en mà.

Visiteu Internet clau en mà

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map