Com guanyar diners en línia: 137 maneres que funcionen genial ara mateix!

Guanyar diners en línia evoca moltes coses diferents del nostre imaginari col·lectiu. Hi ha qui mostra el bon costat:


Un adolescent va viral a YouTube i, després, aporta milions de patrocinadors i ingressos publicitaris. O una persona astuta que té una idea senzilla de fer negocis en línia i l’expandeix a un petit imperi.

gif de diners

I després hi ha les males imatges: la gent de la “economia” funciona sense beneficis ni amb una remuneració estable.

Són coses que fer passen, però són els extrems d’un llarg espectre que inclou tota la resta pel mig.

Aquesta és una llarga llista perquè hi ha moltes maneres de guanyar diners en línia i vull donar credibilitat a tota la possibilitat d’ingressar per Internet.

Els articles d’aquesta llista es refereixen a tot tipus de coses i se’ls adverteix que hi ha una gran quantitat de solapaments. Algunes coses són estratègies per guanyar diners en línia. Altres coses són llocs web per vendre coses. Tanmateix, altres són mercats de concert o llocs que paguen per fer això o això. És natural tenir una superposició.

NOTA: Si esteu pensant a guanyar diners en línia, necessiteu un lloc web per al vostre producte o servei. Per menys de 3 dòlars al mes, podeu començar amb un domini GRATU andT i allotjament il·limitat de GreenGeeks.

Com haureu endevinat, ara estic experimentant amb guanyar diners en línia i voldria compartir el meu agraïment per totes les meravelloses possibilitats i el matís interminable que el món modern ens ha proporcionat.!

A punt? Comencem llavors.

Tingueu en compte que he situat els botons d’actualització a sota de cada opció. Podeu votar-los i fer-me saber els que més us agraden.

Contents

Tema 1: utilitzeu el hack de la volta de Disney

El "Disney Vault ”és un terme usat per Disney per la seva política de posar alguns dels seus llargmetratges d’animació en moratòria. En resum: una pel·lícula de Disney estarà disponible per a la compra durant un temps, i després es retirarà a la “Disney Vault” durant alguns anys..

Volta de Disney

I llavors? Després de passar algun temps, generalment una mica més o menys curt d’una dècada, la pel·lícula està disponible per a la seva reestrena.

Potser us pregunteu per què parlo d’alguna cosa a llarg termini. Entenc perfectament que una de les millors coses d’internet és que accelera les coses i si voleu guanyar diners en línia ràpidament aquesta no és la millor tàctica.

Dit això, això podria ser una bona cosa per a què ho sabeu. Jo l’anomeno hack Vault de Disney perquè no hi ha prou gent que s’aprofita d’aquesta tàctica, tot i que és bastant fàcil de fer.

Com funciona: funciona una pel·lícula de Disney, normalment una animació més antiga, que tornarà a publicar. Un cop això passi, compra’l. Entrarà a Disney Vault … i quan es reediti anys després, serà així manera més car que quan el vau comprar. A continuació, podeu anar endavant i després vendre’l a eBay.

Executeu aquest procés un munt de vegades i veieu un benefici molt bo. I sí, cal esperar una mica.12 Punts

Element 2: Corrent a Twitch

Twitch és una plataforma que coneixen molts més joves, però pot ser que no sigui familiar per a aquells que es trobin fora de la zona demogràfica.

Twitch és la plataforma més gran per a la transmissió de dades, bàsicament quan es reprodueixen vídeos (és a dir, es graven en directe, normalment durant hores).

L’ús més comú de Twitch i la majoria de plataformes de streaming és per a jocs. Tot i que la gent flueix mentre juga, també parla de tot tipus de coses. La gent també fa una reproducció fluïda mentre acudeix a esdeveniments o els mira en línia, treballa en projectes i sobretot quan parlen amb altres agents.

A mesura que Twitch i altres plataformes de streaming s’han tornat excepcionalment populars, tingueu en compte que el públic no hi és només durant trenta segons, sinó que a vegades hi ha hores al final, les marques s’han apressat a omplir la zona amb patrocinis i anuncis..

Tanmateix, el mateix principi s’aplica fonamentalment com passa amb YouTube. A mesura que el vostre canal creixi, trobareu un patrocinador o dos i sereu pagats per anunciar els seus productes al vostre públic.

De fet, hi ha més maneres de guanyar diners a Twitch: l’altra manera principal de guanyar diners per part de l’interès és a través dels aficionats. I pel que fa a això, una de les coses importants és inclinació.

Això és exactament el que sona: mentre veieu el flux gratuït, és possible que alguns dels vostres fans tinguin la possibilitat de donar diners a la vostra pàgina per donar-vos suport. Diferents plataformes de reproducció han esbrinat com es pot fer que el trucament sigui un procés divertit i gratificant per a l’espectador, cosa que significa que han augmentat l’import que obtindreu a partir dels consells.

L’altra manera important de guanyar diners mitjançant els fans és convertir-se en Twitch Partner. Un cop tingueu un seguiment STEADY de 500 espectadors, podreu ser un soci de Twitch de forma gratuïta. Quan això passi, podeu obtenir un botó de “subscripció” a la vostra pàgina i cada vegada que un espectador se subscrigui, Twitch pagarà 2,50 dòlars al mes per Twitch.

I sí, s’apliquen regles similars als llocs de streaming rivals de Twitch. De fet, fins i tot YouTube té una opció de consell per als fluxos en directe. Però en última instància, Twitch domina absolutament el joc en temps real en temps real.2 Punts

Tema 3: ven les teves notes

Anem a canviar les coses una mica. Aquí hi ha una opció per als nostres lectors d’estudiants: si ja aneu a l’escola i si ja preneu notes a classe, podeu vendre les notes en línia.

El que és excel·lent és que no cal ser estudiant a temps complet, només ha de ser classe en algun lloc. El fantàstic de vendre notes en línia és que ja heu fet la major part de la feina si preníeu les notes en primer lloc!

Un dels llocs més populars per a això és Stuvia:

Estúvia

També hi ha Nexus Notes, que és una mica més respectable.

L’altra cosa bona de vendre notes en línia és que si ja esteu a classe, hi ha grans possibilitats que ja tingueu alguna xarxa social immediata de persones. La majoria no necessiten comprar les seves notes.

Però és probable que hi hagi alguns que estiguin disposats a, o fins i tot, vulguin realment. Per tant, us animo a no només consultar els llocs que he esmentat, sinó a oferir els vostres serveis de manera independent.3 Punts

Tema 4: Vendre els seus plans de lliçons

Permeteu-me ser primer un abatidor: això és una cosa amb la qual cosa cal ser prudent. Depenent del lloc on visiteu, pot ser que existeixi alguna àrea grisa legal per comprar i vendre plans de lliçons. Haureu de consultar les regulacions i normes específiques pel vostre compte.

A més, això és una cosa que no necessàriament serà un esquema de riquesa ràpida. Perquè potser no només veniu plans de lliçons, sinó idees de lliçons, targetes flash, activitats i jocs, etc., com en moltes coses, poseu-vos en el treball que creieu oportú.

Però, certament, hi ha un mercat per això. Tal com és el patró d’aquesta llista, podeu vendre en diversos llocs, inclosos llocs autònoms i a les vostres xarxes socials.

TeachersPayTeachers és un mercat ben consolidat específicament per als recursos educatius.

TeachersPayTeachers

Com el seu nom indica, és realment un mercat de professors que es compren i venen entre ells, per la qual cosa és un lloc ideal per a interactuar amb els companys i proporcionar alguna cosa útil!4 Punts

Tema 5: Vendre el seu consell

Això és divertit: una cosa que Internet ha facilitat la venda és consell. La gent ven venent consells des de sempre, però on Internet ha canviat les coses és que permet molt més gent per compartir consells.

memes

Fins a cert punt, podeu considerar la venda de cursos educatius igual que vendre consells. Però aquí tinc un consell mig en el sentit més ràpid.

Ara bé, una de les raons per vendre consells en línia és que hi ha una raó de probabilitat que ja sigueu molt bons en alguna cosa. I si és així, certament hi ha gent a Internet que pagaria per escoltar més un expert en el tema.

I el millor de tot, no cal invertir gaire per vendre els vostres consells. És de baix risc i relativament fàcil, tot i que encara heu de fer un esforç.

Abans de buscar un mercat en línia, vull assenyalar que podeu fer una bona feina venent consells a persones de la vostra xarxa. Es tracta de persones que coneixen la vostra experiència en una zona i és més probable que paguin si coneixen la persona.

Tanmateix, si voleu utilitzar un mercat, Clarity.fm és, sens dubte, el propòsit. Es tracta d’una configuració molt senzilla: obtindreu l’aprovació com a expert en alguna cosa i un client cercarà els experts fins que en trobi l’adequat.

claredat

Aleshores, seleccionaran unes quantes vegades per treballar amb tu i hauràs de tornar-hi en un termini determinat. Si funciona, és fantàstic. Truqueu amb ells i cobreu una tarifa per minut. Et valoraran un cop l’intercanvi.

Però, per descomptat, no dubteu a utilitzar qualsevol altra plataforma de venda d’assessorament. El problema de Clarity.fm és que només són consells relacionats amb les empreses: no podríeu donar cap contribució a un músic o escriptor creatiu, per exemple, a no ser que estigués relacionat amb les empreses.4 Punts

Tema 6: Guanya un concurs de noms a Squadhelp

Potser sigueu un consultor professional de negocis que desitgi efectiu addicional. Potser esteu bé amb les paraules i voleu efectiu addicional. De qualsevol forma, podeu guanyar aquest diner addicional divertint-vos amb Squadhelp.

Squadhelp és un lloc web dedicat a ajudar les empreses a nomenar-se. Les empreses poden fer dues coses principals: primer, poden comprar noms. En segon lloc, té fama de Squadhelp: les empreses poden llançar un concurs de nomenaments.

Al concurs de nomenaments, centenars de participants (en aquest cas, tu) us posaran noms.

Squadhelp

La línia de temps és una mica més complicada, però la versió curta és que després de restringir la llista i fer algunes proves d’audiència, l’empresa escollirà un guanyador..

El guanyador es paga. El negoci paga significativament menys que si contractessin un consultor, i tu? Siguem sincers, serà una quantitat sòlida tenint en compte que tot el que vau fer va ser posar un nom i esperar.

Bviament, encara que tingueu un fenomen fenomenal en presentar noms per a empreses, no guanyareu cap concurs. Per tant, no es pot confiar en cap cas.

Però bé, podria ser una manera divertida de guanyar diners addicionals!6 Punts

Element 7: Crear / ajudar a crear targetes de felicitació

Aquesta és una de les maneres més noves de guanyar diners en línia, però té sentit quan trigues un segon a pensar-ho. Quantes targetes premades veieu quan aneu a la botiga de queviures? Com n’hi ha de diferents cada pocs mesos?

Qui arriba amb totes aquestes coses?

Bé, potencialment tu. Això pot ser rellevant si sou un artista per l’evident possibilitat de vendre els vostres dissenys. Però també podeu ajudar a crear targetes de felicitació si sou un poeta o un escriptor general.

I si podeu fer disseny i paraules, doncs per què no? Vendre els dos serveis als companyies de targetes de felicitació.

Ara, diferents empreses ho expliquen de diferents maneres. Si utilitzeu Blue Mountain Arts, escrius poesia (o prosa artística, ben elaborada) per correu electrònic, i si Blue Mountain Arts li agrada, tornareu a escoltar més comentaris. Paguen 300 dòlars per poema per drets mundials i 50 dòlars per ús únic.

Les targetes de Calypso també rebran missatges / text de la targeta, tot i que no ha de ser una poesia, i són especialment amables per acceptar l’art.

NobleWorks Cards tindrà enviaments tant d’art com d’escriptura, com també Oatmeal Studios. Si investigueu pel vostre compte, trobareu moltes altres opcions, però algunes de les més famoses.

NobleWorks CardsImatge cortesia: targetes d’obres nobles

El pagament varia: de vegades és una tarifa fixa per tipus de presentació acceptada, com passa amb Blue Mountain Arts. Altres vegades se us pagarà proporcionalment a les vendes, però és més freqüent.

Ajudar a crear targetes de felicitació fent petar a les empreses és excel·lent per a persones amb qualificacions artístiques o d’escriptura, però que no busquen invertir en la seva pròpia infraestructura o intentar iniciar la seva pròpia venda de targetes de negoci..

Per descomptat, podeu vendre les vostres pròpies targetes de felicitació, de la manera que podeu vendre samarretes o estampats de disseny. Però per a molts de vosaltres, aquesta serà una manera més fàcil de pagar-vos pel vostre art / escriptura.3 Punts

Element 8: poseu anuncis a la pantalla de bloqueig

No hi ha ambigüitat sobre aquest tema … aquí hi ha un element que pot només aconseguir diners amb el modern món en línia.

En resum, hi ha diverses empreses / aplicacions que us pagaran per visualitzar anuncis a la pantalla de bloqueig del telèfon o de la tauleta. Normalment aquestes empreses són intermediàries i guanyen diners d’altres empreses que cerquen llocs de publicitat directa.

Ara haig d’esborrar una cosa de seguida: pel que sé, Apple no permet aquestes aplicacions a l’App Store. Així, això només és per als usuaris d’Android que hi ha.

Una altra cosa: en la seva majoria, aquestes aplicacions no us paguen directament en efectiu cada vegada que visualitzeu un anunci o desbloquegeu la pantalla. Normalment, obtindreu punts que es poden bescanviar per una quantitat d’efectiu determinada.

Heus aquí alguns dels més destacables:

ScreenLift és menys intrusiu en comparació amb aplicacions similars (anuncis més petits) i és força respectable.

Recompenses de ScreenLift

Personalitzeu una mica la pantalla de bloqueig a l’aplicació i, a continuació, feu servir el telèfon tal com ho faríeu normalment. Sempre que desbloquegeu el telèfon, desbloqueu una petita quantitat de punts (anomenats ascensors) que es poden bescanviar per un pagament mitjançant PayPal o per a targetes de regal als minoristes populars..

Fronto és una altra opció i és un dels més populars en més de 9 milions de descàrregues. Des del seu llançament el 2012, els seus usuaris han canviat més de 5 milions de dòlars en recompenses. És una mica més interessant que ScreenLift, ja que els beneficis canvien segons la manera de canviar:

Feu lliscar el dit cap a la dreta per desbloquejar el telèfon i obtindreu un nombre reduït de punts, la quantitat predeterminada habitual. Feu lliscar cap a l’esquerra i hi interactuareu amb l’anunci / contingut i guanyareu significativament més (normalment 10 vegades més).

Els beneficis seran mitjançant bons cupons, targetes de regal d’Amazon o bé efectius en PayPal. La teva elecció.

Algunes altres opcions: Slidejoy us permet guanyar de manera similar a les dues anteriors, però us permet l’opció de donar tots els vostres guanys a beneficència automàticament. És més senzill i no us donarà punts addicionals, o no interactuar amb anuncis o veure més anuncis del necessari.

Com probablement heu endevinat, aquestes queden lluny de les úniques opcions. Són alguns dels pocs que són força notables.

Us donaré un consell més ràpid sobre aquestes aplicacions: algunes es poden utilitzar en conjunt, cosa que significa que podeu utilitzar diverses aplicacions alhora per augmentar els vostres guanys de manera significativa.

Per descomptat, l’import que guanyareu no és gaire. Les persones poden guanyar entre 10 i 40 dòlars al mes, per obtenir un sentit aproximat de l’escala. Però, pel que fa a ingressos passius, és tan passiu com és!4 Punts

Tema 9: Ven els cabells

És prou estrany per a vosaltres? Si no, genial!

Sí, pots vendre els teus cabells en línia. I no, no cal que confieu en Craigslist (tot i que us convé, si sou prou valents).

Hi ha un parell de llocs que explícitament només es compren i venen els cabells. Aquesta no és exactament una manera de guanyar diners de manera “passiva”, ja que encara haureu de fer la feina de venda, però almenys no heu de gestionar cap inventari; només deixeu que el cabell creixi i quan el vulgueu tallar. , també es pot vendre!

HairSellon (el mercat més famós i de renom del mercat de cabells) és HairSellon (get it ?!).

Ven els cabells

HairSellon no cobra cap comissió i té molts consells per ajudar-vos a conèixer com es pot mesurar i descriure els cabells amb precisió..

Fins i tot tenen una calculadora de preus del cabell per ajudar-vos a estimar. Només heu de fer un compte, publicar una fitxa i vendre a l’ofertor més alt … fàcil de peasy!

L’altre competidor de HairSellon seria BuyandSellHair.com. BuyandSellHair ha estat presentat en moltes publicacions de premsa i és l’únic altre mercat del pèl de mida comparable, ingesta de trànsit i reputació de HairSellon..

Haureu de pagar una quota d’inscripció única de 14,50 dòlars, que tindrà una durada de tres mesos. Però és així, BuyandSellHair tampoc es fa càrrec de comissions.

Com probablement haureu notat, la majoria dels llistats de cabells surten per diversos centenars de dòlars fàcilment. L’extrem inferior sol estar poc més de 100 dòlars, i el de gamma alta es pot aproximar als 1.000 dòlars.

Així, si els pèls s’ho han passat massa temps darrere, per què no guanyar uns quants centenars de talls de cabell que vau aconseguir?3 Punts

Tema 10: Guanya un concurs d’interiorisme

Aquí teniu una manera molt curiosa de guanyar diners en línia: si sou un dissenyador d’interiors, podeu utilitzar les vostres habilitats per obtenir diners addicionals en línia mitjançant concursos d’interiorisme..

En la seva majoria, només es poden trobar en llocs parells. Un d’aquests llocs web es diu GoPillar.

GoPillar és fonamentalment el mateix que el concurs d’anomenament de Squadhelp, però és per al disseny d’interiors.

GoPillar

Algú llança un concurs, que després estarà disponible per a qualsevol dels dissenyadors de GoPillar. Si es seleccionen els vostres dissenys, guanyareu el premi del concurs i podreu treballar amb la persona que ho sol·liciti, oferint així un nou client..

Una altra opció és Roomstyler:

Roomstyler és similar en format i interfície a GoPillar, però abans que us emocioneu massa, aquests concursos no serveixen per diners. Són de diversió.

estil de sala

Llavors, per què?

Com que tindreu un perfil que mostri les guanyes del vostre concurs. Si en teniu molt, pot ser una cosa única mostrar un client potencial … o fins i tot una manera de fer que un client us descubri!

L’altra utilitat consisteix a ser una font d’inspiració per al vostre treball de disseny del món real.1 Punts

Element 11: Utilitzeu Appen

Probablement no heu sentit a parlar de Appen i, per a aquells que només volen ingressos en línia passius o “fàcils”, això sí.

Però, per a aquells que busqueu maneres més serioses de guanyar diners en línia, és important tenir en compte que Appen és important.

Què és, doncs, Appen? Mireu el quadrat inferior esquerre d’aquesta imatge:

Introducció Appen

En poques paraules, Appen connecta contractistes en línia amb empreses. De manera que es separa d’una taula de treball amb finalitat general, com és el fet de Effet.com o d’un mercat autònom com Upwork?

Bé, hi ha moltes similituds entre les plataformes, sense negar-ho. Però els contractistes d’Appen, a diferència de la realitat, són majoritàriament virtuals / remots.

I, a diferència tant de Upwork com de fet, les empreses relacionades amb la tecnologia solen ser contractades per als contractistes d’Appen per a tasques relacionades amb la tecnologia. Fins i tot quan les empreses no tecnològiques les utilitzen, és per alguna cosa relacionat amb la intel·ligència artificial.

Aquí hi ha una altra cosa que distingeix Appen: hi ha alguns tipus de treballs relacionats amb la tecnologia disponibles, per fer-los fàcilment:

appen

Què vol dir això?

Significa que podeu triar un treball a llarg termini i remot (bàsicament un treball “de treball”, o un treball a curt termini, un concert o, fins i tot, un treball de molt curt termini): una tasca de micro.

Però el tema unificador és que la gran majoria de tots aquests tipus de treballs es poden fer des de la comoditat de casa vostra.

En definitiva, Appen és una forma excel·lent de trobar treballs remots relacionats amb la tecnologia i la IA i per reduir els llocs de treball en el temps.0 Punts

Tema 12: Ser un tutor virtual d’ESL

S’ho cregui o no, aquest és realment diferent de l’ítem anterior. Un tutor ESL remot continua sent un tutor remot, però el mercat virtual ESL és sorprenentment robust, suficient per justificar la seva pròpia col·locació a la llista.

Ara, realment he fet tutories virtuals d’ESL durant un any, i és un concert sorprenentment dolç. Hi ha poques empreses que contracten aquest treball, moltes d’elles que atenen estudiants xinesos, però no necessàriament.

No totes les empreses necessiten tenir un certificat d’ensenyament ESL, tot i que òbviament és el que preferiu. Si teniu tasques de tutoria d’experiència o qualsevol tipus de credencials d’idioma anglès, això fa molt.

Les tarifes varien molt, però al final més baix solen començar a partir de 12 dòlars per hora. Moltes empreses xineses comencen a contractar al voltant de 16 dòlars per hora, i algunes poden arribar fins a 22 dòlars o més.

vipkid

Heus aquí la captura: com a tutor d’ESL, probablement treballareu hores estranyes del dia. Podria ser realment a primera hora del matí, o molt tard a la nit. Definitivament depèn d’on es trobin els vostres clients.

Ara, a part d’utilitzar empreses com a intermediaris, només podeu trobar persones que volen tutories ESL per ells mateixos o els seus fills i treballin directament amb elles. El seu avantatge és que treballaràs dins la teva zona horària!

Algunes de les grans empreses xineses inclouen: VipkidTeachers (a la imatge superior), Landi English, DaDa, Whales English.

Alguns d’altres nord-americans inclouen: iTutorGroup, Cambly, Vivaling, Lessons. Però us donaré un suggeriment: les empreses nord-americanes acostumen a pagar menys que els xinesos aquí.

És un camp en creixement, pot ser divertit (tractes amb nens simpàtics, al capdavall) i gratificant, i paga de forma decent pel treball remot!3 Punts

Article 13: Préstec les teves coses a Préstecs prestables o RentNotBuy

Podeu fer més que prestar diners en línia. Podeu fer molt més que vendre coses que teniu en línia. Tu pots préstec coses que també sou en línia!

Craigslist és en realitat un lloc molt popular per a aquest tipus d’interacció local, però no està dedicat a prestar sol.

Un recurs dedicat és Préstecs.

Préstecs

Ha estat fundada per aficionats a la natura que volen promoure mercaderies de préstec, almenys en part, perquè és millor per al medi ambient. Les polítiques de préstecs estan molt retardades:

Creeu un compte i publiqueu-ne un. Les persones que cerquin allò que publiqueu podran trobar-lo a través del lloc. Si l’arrendatari potencial accepta la seva tarifa, el lloga al mateix ritme.

Fàcil-pesant!

Un altre lloc destacat per a béns personals i domèstics és RentNotBuy. Els propietaris de RentNotBuy són semblants als préstecs, ja que atreuen l’eficiència del lloguer en lloc de comprar.

RentNotBuy no té anuncis ni despeses d’inscripció; només cal que enumereu el producte al preu que vulgueu i que espereu que algú hi estigui d’acord o negocia en conseqüència..

Els inconvenients de RentNotBuy i Loanables són que ambdós llocs estan prou descarregats quan es tracta de disputes entre arrendataris i prestataris. Per sort, encara hi ha un sistema de revisió per afegir credibilitat a cada persona que utilitza el lloc.2 Punts

Tema 14: lloga els teus instruments musicals a Sparkplug

Aquest és un element sòlid perquè gairebé puc garantir que la majoria de vosaltres no heu sentit a parlar mai de Sparkplug. I estic disposat a apostar per molts dels que no ho heu sentit a parlar, també podeu guanyar diners sense molèsties..

És força senzill: utilitzeu Sparkplug per llogar els vostres instruments musicals, equips i fins i tot espai si en teniu.

Els instruments i els equips musicals (i especialment l’espai) poden ser massa cars per posseir o fins i tot llogar a empreses més grans. Però algú de la zona pot rentar les seves coses, oi? Allà és on entreu.

Sparkplug està centrada en les persones que es coordinen entre si aproximadament a la mateixa regió. De fet, Sparkplug intenta aconseguir que trobeu amb la persona a la qual presteu, cosa que és bona, ja que no voleu que el vostre equip estigui malmès, però podeu optar per lliurar-lo.

Podeu pagar-vos directament al vostre compte bancari en el termini d’un dia a partir del període de lloguer. L’arrendatari retornarà el vostre producte després de l’hora acordada i l’inspeccioneu per assegurar-se que estigui en bon estat i deixarà una revisió del lloguer després.

És bastant senzill i, si bé és fàcilment logístic per a la gent de les zones urbanes, no deixa de ser molta més gent que pot guanyar diners fent això del que no seria altrament. Oh, i no només són Estats Units.!0 Punts

Element 15: lloga (o ven) la teva plaça d’aparcament

D’acord amb aquell nou món en què vivim … sí, també podeu llogar la vostra plaça d’aparcament en línia!

Així, òbviament, això no s’aplicarà a tothom. I hi ha una bona probabilitat que, fins i tot si teniu un lloc d’aparcament, no voldreu compartir-lo.

Però si teniu un lloc d’aparcament que no feu servir tot el temps i esteu oberts a la idea, també podreu guanyar diners addicionals. Hi ha algunes aplicacions / llocs que pot utilitzar, però en general, el crit és el mateix:

Us registreu i algú seleccionarà el vostre lloc si ho necessita. Et pagaran per llogar-lo. Alguns serveis us poden permetre vendre en lloc de llogar. Senzill!

JustPark és la més destacada d’aquestes aplicacions, ja que la fan servir 3,5 milions de controladors:

JustPark

JustPark compta fins ara amb més de 30 milions de £ guanyats pels propietaris d’aparcaments. I sí, aquesta és la moneda britànica … però abans de preocupar-se, sí, podeu utilitzar-la als Estats Units!

Pavemint és un servei a la vegada que és senzill, però també molt ben establert i rebut. A més, podeu ressaltar funcions especials com un carregador d’eV, una càmera de seguretat o qualsevol altra cosa per ressaltar el vostre espai per sobre de tothom.

Finalment, hi ha SpotHero, que no només et permet llogar la teva plaça d’aparcament, sinó que la ven!2 Punts

Punt 16: Utilitzeu el cotxe com a cartellera mòbil

D’acord, així que no voldreu deixar que algú altre condueixi el cotxe… cap problema. I tampoc voldreu sortir del vostre camí per conduir la gent a tot el voltant.

Una forma d’obtenir uns ingressos passivament al cotxe és deixar que els anunciants l’utilitzin com a mini cartelleria mòbil.

Hi ha algunes maneres diferents de fer-ho, a part de contactar individualment amb els anunciants.

Grabb-és una startup que us facilita molt convertir una de les finestres del vostre cotxe en una pantalla:

els conductors

I segons diuen, la instal·lació és gratuïta i encara podeu rodar la finestra cap avall. A continuació, podeu conduir com normalment, o tenir molta cura per conduir per esdeveniments i espectacles importants de la vostra zona.

Un altre servei similar és Carvertise, però pot ser que no estigui “en línia”, almenys amb Grabb-it, utilitzeu Internet per guanyar diners i anunciar-vos mentre feu la vostra empresa normal..

Amb Carvertise, les coses són una mica més en persona, de manera que no m’hi entraré: bàsicament, responen a les preguntes quan us registreu i s’adaptarà a una marca en funció de les vostres respostes. El vostre cotxe obtindrà un embolcall en lloc d’una pantalla digital i podeu triar entre obtenir un paquet complet o parcial.

Aleshores només us dirigireu amb un anunci gran al cotxe i us paguen cada mes mitjançant dipòsit directe. No perjudica el cotxe i serà retirat professionalment al final de la campanya.

Un altre servei és MyFreeCar. Funciona eficaçment de la mateixa manera, ja que el cotxe s’embolica per la plataforma i es paga mensualment.

Però bé, entenc que les dues últimes opcions poden ser una zona grisa de “guanyar diners en línia”, així que ho deixaré sol.2 Punts

Tema 17: Obteniu diners en efectiu (o targetes de regal) gratuïtes per aconseguir que estigueu saludables amb la realització

L’assoliment va ser una mica més famós fa uns anys, quan es coneixia com AchieveMint, però encara és avui en dia! De fet, és una aplicació més alta tant a les botigues d’aplicacions d’Apple com a Google Play.

Com funciona: us registreu al lloc web o baixeu l’aplicació i registreu-vos allà mateix. Un cop tingueu un compte, podeu començar a connectar altres aplicacions de salut / fitness / estil de vida. Hi podeu triar altres 20 aplicacions.

Aquestes aplicacions solen meditar, caminar, anar en bicicleta, fer un seguiment dels menjars, etc..

Utilitzeu les aplicacions que us connecteu per obtenir punts per a certes coses a Achievement. Per exemple, si camineu amb una quantitat determinada, obtindreu punts per aconseguir-ho. Normalment són fites: per exemple, meditar durant 15 minuts o una hora en una aplicació obtindrà un conjunt de punts especificat en èxit..

Un cop tingueu 10.000 punts, podeu treure efectiu:

redimir

Sí, és una quantitat molt petita.

La gran pregunta és, probablement, la rapidesa amb què es poden guanyar aquests 10.000 punts … i francament, encara que estiguis dedicat a l’aplicació, pot arribar a 10.000..

Així que el meu consell: no instal·leu i no utilitzeu aquesta aplicació com a font d’efectiu ràpid. Aquest ha de ser un incentiu addicional per mantenir la salut, un escenari de dos ocells amb una pedra.

A mesura que monitoritzeu i milloreu la salut al llarg del temps, acumulareu punts naturals i podreu guanyar diners de tant en tant de tant en tant. Ei, si ja fas aquest tipus de coses, per què no guanyes diners addicionals per ells?3 Punts

Tema 18: obteniu encara més diners per aconseguir una salut sana amb HealthyWage

HealthyWage s’assembla molt a l’assoliment, però he imaginat que val la pena separar-los perquè són tots únics i ben establerts.

Comproveu quantes vegades s’ha notat HealthyWage:

Salari saludable

Per tant, no es tracta d’una conseqüència de res.

La diferència clau entre HealthyWage i Achievement és aquesta:

L’assoliment consisteix en obtenir punts per a diferents activitats generalment saludables, que es poden bescanviar per diners. Però HealthyWage és molt més directe. Es tracta de fer apostes per la pèrdua de pes.

Hi ha diferents apostes i reptes per participar-hi, però la més famosa és HealthyWager. Introduïu la quantitat de lliures que voleu perdre, la quantitat de temps que voleu assolir al vostre objectiu i la quantitat que voleu apostar al mes.

Aleshores, obtindreu un import del premi automàticament en funció d’aquests valors i, si guanyeu, l’obteniu!

Així, és molt diferent de la consecució de la directivitat de l’aspecte “desafiament” i de la quantitat de diners. Els vostres premis seran normalment al menys centenars de dòlars si guanyes (el menor temps que et pots contestar és de 6 mesos), ja que la teva aposta no pot superar els 100 dòlars.

Per descomptat, també esteu comprant a l’aposta (és a dir, com funciona la gent!).

Si voleu comprometre’s amb la pèrdua de pes, aquesta és una manera fantàstica de fer-ho. No només us estimularà més per perseguir el vostre objectiu de pèrdua de pes, sinó que també guanyareu diners per alguna cosa que voleu fer de totes maneres!2 Punts

Tema 19: Mira i valora pel·lícules per diners a Swagbucks

D’acord, aclariré primer: els Swagbucks podrien encaixar perfectament en les meves peces a les enquestes i grups focals. Però té un format diferent, un semblant a l’Alfasi, així que l’he guardat per aquí.

Heus aquí la sintesi: a Swagbucks, respon a les enquestes. Quan completeu una enquesta, Swagbucks us oferirà una petita quantitat de diners, de vegades tan sols 0,05 dòlars i, a vegades, fins a 35 dòlars..

Es tracta d’enquestes creades i pagades efectivament per altres empreses, amb Swagbucks com a intermediari.

Com a bonus addicionals, algunes empreses que ofereixen serveis de subscripció pagaran als usuaris de Swagbucks o donaran preus amb descompte amb l’esperança d’aconseguir que es subscriguin de forma real. Per tant, podeu estalviar en algunes coses que hagueu pogut comprar de totes maneres.

Però aquí hi ha el més important del que vull parlar: el sistema de contingut de pel·lícules i vídeos de Swagbucks.

Aquesta és una de les coses conegudes per Swagbucks. Bàsicament, hi ha molts vídeos que podeu veure:

Swagbucks

Mireu una quantitat de vídeos (normalment llistes de reproducció de vídeo, tal com podeu veure més amunt) i obtindreu un cert nombre de Swagbucks. Swagbucks es pot bescanviar per diners, pagats mitjançant PayPal.

Ara, sé què penses: quantes hores hauria de veure per obtenir diners?

Realment no ho és gaire. Si hi heu compromès, podeu guanyar de manera constant 5 dòlars al dia. Així que us el recomano
no
comptar a veure pel·lícules a Swagbucks com a manera de guanyar diners en efectiu ràpidament, no és eficaç del temps.

El primer motiu pel qual parlo és que podeu guanyar diners addicionals mentre aneu a veure vídeos per matar temps..

Quan us avorreu, feu una pausa a la feina o a l’escola, etc., podeu veure els vídeos en línia. Per què no veure vídeos a Swagbucks i guanyar-te una tassa addicional de cafè o gelat cada setmana?2 Punts

Punt 20: revisa la música per guanyar diners a Slicethepie

Si us agrada la música i voleu guanyar diners pel costat per fer alguna cosa divertida i complir, Slice the pie és una excel·lent opció.

Slicethepie és un dels llocs més importants de revisió musical, amb més de 2 milions de revisors al compte actual. Té categories addicionals de revisió, com ara accessoris de moda i de telèfon, però la música es troba realment a la majoria de l’obra.

Slicethepie es centra en artistes futurs. Com funciona: artistes musicals independents i segells discogràfics obtenen algunes cançons a Slicethepie. Els revisors ho revisaran i els artistes i etiquetes rebran una gran quantitat de comentaris que necessiten per millorar o comercialitzar adequadament la música.

Un dels grans avantatges de Slicethepie és que rebeu el pagament directament en efectiu per les vostres ressenyes. No cal que es molesti amb descomptes o rebaixes ni fins i tot punts. Obteniu el pagament per revisió i, quan més gran sigui la vostra revisió, més pagueu.

Un cop us registreu, trieu quin tipus de ressenya voleu fer-hi, en aquest cas, música. Aleshores, començareu a escoltar cançons i a revisar-les de seguida (heu d’escoltar com a mínim 90 segons d’una pista).

Llavors, què guanyareu? Una quantitat molt petita. Si us agrada, podeu esperar fer aproximadament 40 dòlars al mes, però si no ho feu sovint, probablement serà molt menys. Tingueu en compte que el mínim per retirar-se és de 10 dòlars.

De fet, hi ha alguns llocs que poden aconseguir que pagueu per escoltar música, però són menys directes. Podeu consultar-les aquí, però estan més orientades a la ràdio i als punts. Pel que sé, Slicethepie és simplement el millor lloc per pagar per escoltar música.

De tota manera, aquest tipus s’ajusta a alguns dels altres elements d’aquesta zona de la llista: és bo perquè et poden pagar per fer alguna cosa divertida. No és un reemplaçament per a una feina o és bo per a molts ingressos addicionals, però potser trobareu que us agrada la feina!1 Punts

Punt 21: Es paga per revisar el programari amb SoftwareJudge i G2C Crowd

Ja he parlat sobre la publicació d’un lloc web de revisió i guanyar diners d’aquesta manera. I, com podeu saber, faig programes de revisió d’aquest lloc. Però no estic parlant del pagament d’aquesta manera (és a dir, de la manera difícil).

Estic parlant de ser pagats d’una manera similar a l’anterior: petites quantitats d’efectiu per a petites quantitats de treball que us resultin interessants (esperem).

En aquest cas, el nínxol és programari. Pot ser que hi hagi més llocs que val la pena fer-ho, però només en recomanaré dos, perquè siguin segurs.

El primer és SoftwareJudge.com. És molt senzill i per descomptat: pagueu per revisar el programari. El programari es publica a la pàgina principal com una mena de notícies o llistats de notícies. La llista de programari no és enorme, però encara hi ha alguns per triar.

La quantitat que rebeu? Varia, depenent de la bona opinió que tingui. Se us pagarà com a mínim 1 $. Si ho fas bé, el màxim que pots net és de 50 dòlars. Ara es tracta de diners força decents per a un lloc de revisió massiva.

Per cert, la vostra revisió es comprovarà amb honestedat. Qualsevol plagi que es detecti suposarà perdre el pagament. Una de les coses més belles sobre un lloc més petit com SoftwareJudge, però, és que teniu menys competència i obteniu una sensació més personal del lloc..

Desavantatges: només es paga si arribeu a un mínim de 200 dòlars. Si en teniu menys, podeu obtenir regalos a través de SoftwareJudge, que és un bon avantatge per a aquells que estiguin interessats. I no us caldrà mesos per obtenir 200 dòlars com a mínim, de manera que no serà com que us haguessin bloquejat per sempre als diners.

Ara, aquí teniu el GRAN, que tothom sap. Es diu G2:

G2

G2 és, com podeu veure, utilitzat per milions d’empreses, incloses algunes de marques de molt alt perfil.

És força senzill: escriu una ressenya del programari. Si la vostra revisió està aprovada, obtindreu una targeta-regal que oscil·la entre els 5 i els 10 dòlars. De vegades pot ser més, però aquest és l’interval habitual, i sol ser per Starbucks o Amazon.

Tot i això, només podeu guanyar fins a 5 targetes de regal. Així, doncs, el meu consell? Escriviu 5 ressenyes aprovades, tragueu les targetes de regal (o vengueu-les) i aneu-hi. Pots gaudir de provar algun programari i treure’n alguna cosa!0 Punts

Element 22: Vendre telèfons mòbils més antics a Gazelle, BuyBackBoss o OC BuyBack

D’acord, admetré que es tracta de tres coses incloses en un mateix element, però sigui el que sigui: la idea principal és que podeu negociar amb els vostres dispositius per diners. A l’espectacle!

Gazelle és un dels llocs més grans i amb més reputació per vendre el teu antic telèfon. És molt senzill i senzill.

gasela

Una de les principals atraccions de Gazelle és que podeu vendre un telèfon trencat (per raó, per descomptat).

Tot i que Gazelle està realment especialitzada en telèfons, també podeu tornar a vendre altres productes Apple usats com iPads, iPods (sí!) O MacBooks..

Segons el que he sabut, no podreu tornar a vendre altres tecnologies sense telèfon a altres fabricants, de manera que no es tornarà a vendre aquell bloc de notes de PC que us detesta. No obstant això, com mostra la imatge, no dubteu a vendre els telèfons Android.

Amb Gazelle només heu d’assegurar-vos que el vostre article es troba realment al seu lloc. Si no trobeu aquest model de telèfon / electrònic al seu lloc, no el podreu vendre. Un cop hàgiu trobat el producte, respongueu algunes preguntes al respecte i us generaran una oferta. Si t’agrada, genial.

Ah, i l’enviament és gratuït!

BuyBackBoss és similar, i com Gazelle és principalment per a telèfons. Indiqueu a BuyBackBoss el vostre telèfon (responent a una enquesta automatitzada) i rebreu una oferta immediatament.

BuyBackBoss

L’enviament és gratuït, ja que BuyBackBoss t’enviarà una etiqueta d’enviament de prepagament a través del correu electrònic que només necessiteu imprimir. Podeu pagar-vos mitjançant xec o PayPal.

Podeu vendre altres dispositius Apple (iMacs, iPads, iPods, Apple Watches) i Google Pixel, però només per a productes que no siguin del telèfon.

OC BuyBack és un altre lloc de recompra eficient, però és més obert sobre el que podeu vendre: podeu vendre 45 tipus de telèfon, 9 tipus d’iPod, 17 tipus de tauletes, 4 tipus de rellotges intel·ligents, juntament amb GoPros i AppleTVs.

OCBuyBack

Podeu triar l’abandonament del dispositiu localment o el podeu enviar gratuïtament. És bàsicament el mateix que els altres llocs, però un servei més petit / menys popular.

Nextworth és l’últim de què parlaré, però és molt similar a les altres (pressupostos gratuïts, enviaments, etc.), així que no tinc molt més a dir. Excepte que sigui prou reputable:

següent

I un dels majors serveis de recompra, amb més de 12 anys de negoci i 3 milions de signes.1 Punts

Element 23: vendre roba (i altres coses) que no utilitzeu a Depop

Depop és un altre mercat per a petits comerciants.

Depop

La finalització del dipòsit és força oberta. Podeu utilitzar-lo per vendre una gran varietat d’articles personals, però es centra principalment en la venda d’articles personals i tipus artístics més creatius..

Depop no extreu cap quota fins que guanyi diners … però la mala notícia és que les seves tarifes són superiors a la majoria de les altres plataformes: actualment, és el 10% del total de les transaccions (incloses les despeses d’enviament).

A més, normalment hi ha una tarifa de transacció PayPal del 2,9% … que és força habitual per als mercats, però això vol dir que estàs perdent el 13% del que feu. El problema és que Depop és molt popular, sobretot entre els més joves i els usuaris d’Instagram.

A banda de la popularitat, Depop és molt fàcil d’utilitzar:

Contrau la manera de vendre un article

Depop és familiar per a la majoria de la gent per al seu ús a les xarxes socials, normalment és utilitzat per persones que intenten desfer-se de la roba que ja no porten i no volen, i està dirigida a públics relativament reduïts (els seguidors del venedor, que solen ser persones que saber).

Així, tot i que, per descomptat, podeu agafar la vostra botiga Depop tant com vulgueu, el bar és una mica més baix: la majoria de botigues són fotos habituals i relaxades. És un dels llocs més informals i fàcils de configurar al mercat.1 Punts

Tema 24: Converteix-te en un provador d’usabilitat

No es tracta d’una activitat que existeix al món “real” i que es va convertir a Internet. Això és quelcom que només es pot fer amb internet.

En definitiva, la gent ha de conèixer que els seus llocs web són bons i estan disposats a pagar a la gent per explorar els seus llocs web i interactuar amb coses per assegurar-se que tot funciona.

De vegades, hi ha empreses que tenen com a tasca la d’un intermediari: connectar algú que vol que el seu lloc web es posi a prova amb els usuaris de prova. Altres vegades serà una empresa individual o petita que vulgui provar el seu lloc.

De vegades, el client serà una persona o grup que hagi comprat un munt de llocs i els desitgi provar l’objectiu final de vendre’ls més tard..

Com que podeu trobar aquests dos últims tipus de clients pel vostre compte, parlaré sobre algunes plataformes que actuen com a intermediaris.

El primer i més evident és el Test de l’usuari. És, amb molt, el mercat en línia de proves d’usuari amb més reputació i més utilitzat. Consulteu algunes de les empreses que l’han utilitzat:

Prova d'usuari

Ara, els requisits són força baixos. Només cal tenir 18 anys, suficient articulació i una connexió a Internet sòlida.

Haureu de descarregar el programari de prova de l’Usuari i se us registrarà mentre feu la prova (és allà on entra en joc la part articulada).

El pagament pot anar fins a 60 dòlars per prova, però solen ser de 10 dòlars per prova. La bona notícia és que una prova sol ser d’uns 20 minuts. Feu algunes proves durant una hora o dues i tindreu entre 30 i 60 dòlars el dia.

Fins i tot la prova d’usuaris no recomana fer d’aquest treball un temps complet … no hi ha prou feina per fer-ho a temps complet. Se us oferirà oportunitats de provar llocs basats en dades demogràfiques i en la qualificació de qualitat com a prova.

I no us penseu que la prova de l’usuari és la vostra única opció. Hi ha molts altres llocs per aquí que són força propers. Per citar alguns: Userlytics, TryMyUI, Userfeel i TestingTime.

Hi ha algunes variacions, però la majoria paguen aproximadament el mateix que les Proves d’Usuari i tenen proves d’allargament similar: 10-20 minuts una prova, per normalment una prova de 10 dòlars. El temps de prova és més llarg, amb una presa de proves típica de 30 a 90 minuts i paga de forma variada, però limitada a 50 €.

Cap d’aquests llocs no és bo per guanyar-se la vida i, encara que utilitzeu tots aquests llocs junts, no és un bon reemplaçament a temps complet.

Tot i així, no deixen de ser diners decents, fins i tot per a entrades “fàcils” d’Internet!1 Punts

Tema 25: revisar els motors de cerca

De la mateixa manera que cal provar els llocs web per detectar defectes i una mala interfície d’usuari, s’han de provar els motors de cerca que aconsegueixen persones. I tenint en compte que els motors de cerca són una força fonamental de la xarxa moderna d’Internet, és un treball important.

També és una feina que podeu fer a casa!

El terme més tècnic d’aquest treball seria “avaluador del motor de cerca”. No hi ha molts llocs dedicats exclusivament a les tasques de revisió de motors de cerca, però alguns els presenten de manera més destacada que una taula de treball general o un mercat autònom..

Hi ha un lloc respectable per a l’avaluació remota del motor de cerca: Appen. Com ja he comentat, Appen no es centra només en l’avaluació del motor de cerca. Tot i això, és conegut per tenir molts treballs d’avaluació del motor de cerca.

Una altra empresa destacada és Lionbridge. Però Lionbridge no es centra només en la contractació d’avaluadors de motors de cerca. Lionbridge va començar com una investigació de traducció i s’ha mogut en altres coses mantenint l’atenció original del llenguatge.

La forma en què s’explica en l’avaluació del motor de cerca és que potser haureu de provar els motors de cerca utilitzant altres idiomes … encara que no necessàriament.

Un altre lloc que té freqüentment proves de motors de cerca és l’iSoftStone. Igual que Lionbridge, moltes publicacions d’iSoftStone són representacions generals relacionades amb el grup. I d’aquells temes, alguns es refereixen a avaluar els motors de cerca.0 Punts

Tema 26: El millor de tot… ser consultor de cites en línia!

A diferència de les feines de dietistes en línia, hi ha moltes tasques de consultors de cites disponibles.

D’acord, no són tan habituals com els concerts d’escriptura o disseny de llocs, ho admetré. Però, comproveu això:

feines de consultor de cites remotes

Sí. Ja són fora Ara com podeu veure, no hi ha molts llocs només per a consultors de cites, però hi ha moltes publicacions en taules de treball habituals.

Un dels avantatges d’incorporar-se a aquesta línia de treball en línia és que no cal tenir una formació ni una certificació formals. Però hi ha algunes coses que us poden ajudar a aconseguir que els clients i que apareguin qualificats:

Primerament, si teniu formació com a terapeuta, és una qualificació molt bona. Si teniu una llicenciatura en psicologia o treball social, això també podria ser bo.

I, probablement, el millor de tot seria si teniu un historial demostrat de donar consells de cites sòlids!2 Punts

Tema 27: donar respostes a JustAnswer

JustAnswer és un lloc web supercent des de la perspectiva d’una persona amb preguntes estranyes. Per descomptat, Internet està ple de respostes totalment gratuïtes.

Però moltes preguntes no són fàcilment descrites ni es poden cercar a Reddit. De vegades és possible que tingueu una pregunta senzilla, però una que només pugui respondre adequadament un expert. Les respostes ràpides d’experts són on entra JustAnswer i també és el que la distingeix Clarity.fm, que és més del costat de la consulta i assessorament ràpids..

Sol·licitar és molt fàcil i pot trigar 30 minuts (tot i que us recomano que passeu més temps).

JustAnswer

Hi ha més de 175 categories que podeu triar i que podeu treballar completament a les vostres hores.

Els clients solen pagar una pregunta de 5 dòlars i obtindreu una reducció del 20% al començar. Es pot treballar fins a un 50% i algunes poden superar els 5 dòlars. Moltes preguntes poden acabar entre 15 i 30 dòlars, de manera que el retall que feu no és tan dolent, sobretot si treballeu ràpidament i responeu les preguntes correctes..

Tanmateix, hi ha un defecte important: N’hi ha que pagueu NOMÉS si el sol·licitant valora la vostra resposta com a positiva. Si la vostra resposta està marcada com a negativa, no se li farà cap pagament, cosa que és bastant frustrant, no cal dir-ho.

Quina hauria de ser la seva principal font d’ingressos? És clar que no. Però això us pot aportar una quantitat decent de diners per aconseguir un pressupost lateral, i pot ser molt divertit si només informeu la gent sobre temes que us agraden..-1 Punts

Element 28: Proveu a transcriure l’àudio

La transcripció d’àudio és el tipus de concert en línia que és adequat per a efectius addicionals, però no només per a una feina a temps complet. Vostè podria feu que funcioni a temps complet, però no ho recomanaria tret que trobeu un client pel vostre compte que estigui disposat a pagar més.

En la seva majoria, transcriure l’àudio és excel·lent per obtenir un efectiu fàcil al costat.

Alguns treballs de transcripció es troben en mercats autònoms més grans com Upwork o Amazon Mechanical Turk. Però, normalment, se us pagarà per transcriure l’àudio en plataformes específiques només per a la transcripció.

Un dels més populars és TranscribeMe:

transcriu-me

TranscribeMe té algunes de les millors tarifes de qualsevol plataforma que ofereix sol·licituds de transcripció. Els guanys normalment comencen entre 15 i 22 dòlars la hora (gran diferència, ja ho sé).

GoTranscript us pagarà fins a 0,60 dòlars el minut, que són 36 dòlars la hora, però aquest és el costat més elevat. Normalment, com a mínim, els guanys són superiors a 150 dòlars al mes, per la qual cosa és realment un problema secundari.

Hi ha altres plataformes amb diferents graus de sou i per a diferents nivells d’experiència. Alguns requereixen molt poca experiència. Altres volen persones amb qualificacions i moltes plataformes voldran que realitzeu una prova de velocitat d’escriptura.

Tot i que voleu comprovar les dades específiques de cada plataforma, el benefici general de la transcripció és que us pertoca gairebé completament treballar quan vulgueu.

Per exemple, un programa virtual de tutoria o escriptura requerirà que necessiteu treballar un calendari consistent i complir els terminis, encara que siguin més flexibles que els treballs tradicionals. Però transcriure l’àudio per a una plataforma és un dels aspectes més flexibles al voltant, i podeu treballar bàsicament sempre que vulgueu.1 Punts

Tema 29: Inicieu un bloc / lloc i feu la COMERCIALITZACIÓ AFILIADA

Aquesta és una de les maneres més habituals de guanyar diners en línia i és que creieu que és una cosa que sé prou bé.

Aquesta és també una de les formes més despesades de guanyar diners en línia. El més important que cal recordar és que el màrqueting d’afiliació pot ser realment eficaç… però no és durant la nit o és “fàcil”.

Així que per als desconeguts: El màrqueting d’afiliació és quan guanyes una comissió quan algú compra un producte en línia segons la seva recomanació.

A la pràctica, això normalment suposa que publiqueu un bloc o un lloc i que incloguin enllaços afiliats a productes / serveis en línia. Com podeu imaginar, per a nosaltres, allotja productes:

recomanació

Si una persona compra un producte mitjançant l’enllaç d’afiliació, guanyarà una comissió. Quant? Bé, com esperava, varia. Normalment, és un percentatge de la venda. I fins i tot això varia.

Amazon sol donar entre un 5% de comissions a l’extrem inferior i un 10% a la gamma alta per als enllaços a qualsevol producte venut a Amazon.

Si ets soci de Shopify, pots assumir el 20% de la quota mensual pagada a Shopify per la persona que va rebre la teva recomanació.

Aquí teniu un exemple del programa d’afiliació d’una empresa d’allotjament (SiteGround):

Programa d'afiliació de SiteGround

En aquest exemple, si obteniu vendes de SiteGround 10 al mes, aportareu 750 dòlars. Si en obteniu 11, obtindreu 1.100 dòlars, etc..

Així que hi aneu.

Probablement podeu veure per què hi ha una enorme crida a la comercialització d’afiliació en aquests dies. Pot aportar diners i pot exercir molt de control sobre els tipus de productes / camp en què voleu treballar.

Alguns dels bloggers amb més èxit (Pat Flynn, Michelle Schroeder, Ryan Robinson, LifeHacker Guy, etc.), guanyen desenes de milers de dòlars al mes a través del seu bloc i màrqueting d’afiliació..

També publiquen els seus informes mensuals d’ingressos perquè vegeu com també podeu guanyar diners mitjançant màrqueting d’afiliació. Mirar abaix:

màrqueting d’afiliació

Michelle Schroeder

Ryan Robinson

Pat Flynn

De fet, Michelle també ensenya màrqueting d’afiliació en aquest lloc.

Definitivament podeu aprendre alguna cosa allà :)

Abans de retirar-se per intentar guanyar diners mitjançant enllaços d’afiliació, he tingut un parell d’assenyaladors:

Primer, tingueu cura de fer un bon lloc. Manteniu la qualitat del vostre contingut i tingueu en compte que encara heu d’aportar valor als visitants del vostre lloc. No creeu lloc per vendre productes, sinó creeu lloc per resoldre els problemes dels vostres visitants.

En segon lloc, no tingueu por de ser matisats i crítics quan recomaneu productes. Si feu recomanacions brillants amb cada enllaç d’afiliació, podríeu trobar que no podreu sostenir el trànsit o que les persones comencen a preocupar-vos de la vostra paraula.

A part d’això, aneu-hi, tigre!

Recursos útils:

 • El màrqueting per afiliació és senzill0 Punts

Tema 30: Autònom

És la que conec força, i la que molts de vosaltres us convidareu al màxim mentre trobareu formes de guanyar diners en línia. Molts altres elements d’aquesta llista es solapen amb l’autònom, per tant, considereu que és un article “general” o introductor.

En definitiva, l’autònom és una cosa enorme en línia avui dia. Hi ha molta gent que utilitza autònoms per a treballs remots i les oportunitats vénen i van.

Hi ha un munt de treballs autònoms diferents, però les oportunitats solen estar en disseny, redacció i / o edició de llocs i màrqueting..

Els temes més importants solen tractar-se sobre tecnologia financera (també coneguda com a fintech), criptocurietat, comerç electrònic i màrqueting, però bé, hi ha tot disponible.

Hi ha moltes maneres diferents de trobar assistències autònomes. Alguns dels meus amics com Craigslist; diuen que els possibles clients són més responsables.

Podeu utilitzar Upwork, que probablement sigui el més famós de les xarxes de clients autònoms. Només recordeu que Upwork fa un 20% de reducció del que feu … per a autònoms amb experiència, no és el millor. Però per als principiants, és una bona manera d’assegurar-vos que no us enganyin i que tingueu experiència!

Consulteu aquest vídeo sobre com podeu obtenir el vostre primer treball a Upwork o a qualsevol altre lloc autònom:

Altres llocs autònoms que val la pena consultar són Freeeup, Workana i NoDesk

LinkedIn és una altra via més habitual per trobar clients, però pots ser més proactiu amb LinkedIn: mentre que a Upwork, bàsicament aplicaràs a publicacions, a LinkedIn pots aplicar-se a publicacions O simplement contactar amb persones i oferir-los els seus serveis..

Si coneixeu el tipus de treball que desitgeu, sovint hi ha llocs nínxols que agregen publicacions de treball o que demanen treballs autònoms en aquest camp. Alguns dels bons són:

 1. Flexjobs
 2. SolidGigs

En resum: l’autònom és una de les maneres més populars de guanyar diners en línia i és cada vegada més fàcil trobar clients potencials. Els treballs autònoms inclouen projectes que tarden unes hores i contractes durant tot l’any i abasten una gran quantitat de temes.

Això vol dir … hi ha moltes oportunitats!1 Punts

Article 31: Vendre coses en línia

D’acord, potser ser una mica escèptic sobre com guanyar el seu propi lloc a la llista. Bé, permeteu-me que ho justifiqui:

La venda de coses en línia és una de les millors maneres de guanyar diners en línia. Pensa en totes les coses que has comprat en línia!

Així que no hi ha dubte que vendre coses és una bona manera de guanyar diners en línia. Però hi ha un milió de maneres de vendre coses per Internet. Fins a cert punt, tota aquesta llista tracta de vendre alguna cosa en línia: bé béns físics, o el vostre temps, coneixements i habilitats.

Els noms més coneguts serien Craigslist, eBay, Amazon, Facebook, però n’hi ha molts més.

Així, els propers articles tractaran sobre com podeu vendre productes físics en línia. Això varia entre llocs per vendre els vostres productes (com els noms que acabo d’enumerar) a la web tipus de productes que podeu vendre. Naturalment, hi ha algunes coincidències, però és la vida.

Ara potser us preguntareu per què hauríeu de vendre productes en línia. Estic disposat a apostar perquè molta gent es trobi en aquesta llista per intentar esbrinar els tipus de treball de concert, àrees autònomes, etc..

Però si sou creatius, podeu arribar molt lluny amb això. Podeu vendre gairebé qualsevol cosa en línia i molts mercats fan tot el que poden per garantir un nivell base de pagament per a vosaltres un cop realitzeu vendes..

Alguns exemples inclouen Upwork, que ja he esmentat, però també el disseny de logotips, la venda de temes o els concursos de noms … a tots els quals vaig a!

El que heu de tenir en compte: comissions de plataforma que es mostren en forma de quantitats fixes o percentatges del que feu, més taxes de processament de pagaments.

Prometo que vendre coses en línia és més fàcil del que creieu i, com més mal estigui un mercat, més oportunitat tindreu de fer vendes.

Està bé, a punt? Anem a tenir en compte les moltes dimensions de la venda de material en línia:1 Punts

Tema 32: Convertir-se en milionari en venda de garatges

Aaron LaPedis va popularitzar el terme “milionari en venda de garatges” al seu llibre amb el mateix nom. Sí, pots convertir-te en milionari només venent coses a eBay, Amazon, etc. I això és el que Aaron demostra.

Essencialment, això redueix a comprar moltes coses que el venedor està menystingudes i, a continuació, a vendre-les per un preu més elevat (el que realment val i després algunes).

Tal com esperava de la frase, la metàfora és que aneu a una venda de garatge i utilitzeu els vostres instints i coneixements especials per trobar les millors coses. La conseqüència és que no necessàriament compreu coses d’un gran comerciant: el vostre objectiu principal estaria en venedors locals més petits i locals.

Nota: podríeu realitzar la compra en línia o de manera personalitzada! O millor encara, totes dues.

Una altra nota: no penseu que això no és per a vosaltres, només perquè no teniu experiència en això o perquè no confieu en la vostra capacitat per notar articles infravalorats..

Vull dir que no feu un salt a aquesta estratègia si les coses són certes, això és segur. Però no cal que apliqueu aquesta tàctica a “tot”, només podeu aplicar-la només en un lloc que entengueu.

Per exemple: potser no teniu ni idea de si el 98% de les coses que es venen en una “venda de garatge” no tenen preu o no. Però, és possible que siguis un gran fan d’aquest o d’aquest gènere de la ciència ficció, i sàpigues que l’edició de tapa dura venuda per la persona X podria aconseguir molt més.

Sempre que en tingueu cura, teniu una millor possibilitat de fer que aquesta tàctica funcioni per a vosaltres del que creieu!0 Punts

Punt 33: el milionari en venda de garatges que va restaurar les coses

Tot i que crec que molta més gent podria treure una versió del milionari de la venda de garatges del que s’esperava, no estic tan segur d’això … això s’aplica realment a persones amb una sòlida capacitat de reparar i restaurar articles..

El “milionari” original de venda de garatge (el tipus que va encunyar el terme) també ha fet alguns treballs de restauració dels articles que compra i després fliparà. Però, té molt clar que la restauració de vegades pot ser molt costosa, de manera que intenta mantenir-la mínima.

Dit això, certament pot ser una tàctica oberta (ja que pot funcionar per a diversos articles). A més, hi ha aquest plus afegit, si ja teniu la possibilitat de reparar o restaurar X el tipus d’element, és probable que tingueu una bona comprensió del valor d’aquest element en restaurar-lo.

Tot i això, només seré honest amb vosaltres, l’àrea més fiable d’aquest tipus de tàctica serà per a l’electrònica (en particular, els telèfons). Si teniu experiència a restaurar i reparar telèfons, o si creieu que podríeu sortir bé de forma ràpida, realment tindreu una oportunitat decent de fer vendes..

Però, una vegada més, no deixis l’esperança només perquè això no us sona. Restablir i després vendre edicions de llibres rares pot semblar arriscat, però pot suposar uns beneficis negres per a la persona adequada.

Podeu fer-ho per cintes VHS, roba, mobles, vaixella o realment qualsevol cosa que la gent pugui comprar. Podeu orientar-vos a persones que vulguin versions més assequibles d’elements habituals o a col·leccionistes que vulguin articles rars i que estiguin disposats a gastar-ne més.

Alguns bons mercats serien eBay i Craigslist, tot i que n’hi ha molts més.

De fet, els següents articles d’aquesta llista són els llocs que podeu vendre!0 Punts

Article 34: venut a Amazon

Aquí hi ha un altre gran: podeu vendre directament en llocs de comerç electrònic. En concret, Amazon!

Ven a Amazon

La venda a Amazon té alguns desafiaments que podríeu haver escoltat: és a dir, que Amazon és famós per copiar venedors de tercers i prioritzar la seva pròpia marca Amazon a un preu més baix.

Es tracta de temors reals i vàlids, però és bo tenir-los en control. Primer de tot, els venedors de tercers d’Amazon han tingut una proporció més gran de les vendes al detall d’Amazon al llarg dels anys.

Mira això:

Vendes al detall d'Amazon

És de la carta anual de Jeff Bezos als accionistes. Darrerament, les majors vendes de mercaderies físiques han estat de tercers i sembla que augmentarà.

Així, encara que Amazon suposa riscos, no deixa de ser, clarament, un dels millors llocs per vendre en línia. Tots els venedors poden llistar productes de més de 20 categories i, si us inscriviu en un pla professional, podeu fer una llista en altres 10 categories.

Aquest pla professional us costaria més:

plans amazon

Però el pla de base és gratuït a excepció de les taxes de venda (que, per ser sincer, no pagaria res, si utilitzeu el centre de comerç electrònic d’algú altre).

Un altre avantatge d’Amazon: a banda de ser un lloc on molta gent hi acudeix, Amazon pot gestionar el seu enviament si no ho voleu fer tu mateix.

Per tant, potser no és per a tothom, però Amazon és la companyia de comerç electrònic més gran per un motiu. Sens dubte és una opció a considerar per a la majoria.

Podeu aprendre a tenir èxit a Amazon seguint els consells següents:1 Punts

Element 35: venda a eBay

Potser estàs pensant: eBay ?! Això encara és al voltant?!

Sí, segueix sent, i encara més, és molt popular. Amazon pot ser el rei dels mercats digitals, però eBay no és cap broma:

Compradors d'eBay

Hi ha una altra raó que val la pena tenir en compte:

gratuït a eBay

Sí: eBay et permet llistar fins a 50 productes al mes de forma gratuïta. Va més de 50? Normalment us costarà 0,35 dòlars a la llista.

Compareu-ho amb Amazon, el compte gratuït del qual us permet enumerar 40 articles al mes i us demanarà que pagueu 39,99 dòlars al mes si voleu vendre més de 40 productes.

A més, les tarifes de venda d’eBay poden semblar altes del 10%, però no són altes en comparació amb Amazon. És cert que a vegades Amazon pot ser significativament inferior (per exemple, un 6%), però Amazon també pot ser significativament superior (al 20%).

El que és interessant sobre eBay és que si vens com a persona individual, ho pots fer amb el mateix compte que fas servir per comprar coses a eBay. En aquest sentit, vendre-hi és menys formal i una mica més relaxat.

Dit això, només cal que dediqueu tot el possible per assegurar-vos que no es rebutgin. Una vegada que hagueu aconseguit vendes d’èxit per desenvolupar-vos una reputació, us resultarà més fàcil, però, mentrestant, penseu com podrien ser els vostres clients!

Generalment, diria que eBay és millor per vendre coses estranyes que teniu al voltant, però que no voldreu / necessiteu. Especialment les coses que poden agradar als compradors nínxols o als productes que ja no es produeixen.

Aquí teniu la guia sobre eBay per començar!1 Punts

Article 36: Vendre a Craigslist

La venda a Craigslist és una mica diferent de la majoria de les altres plataformes. Tot i que Amazon ofereix l’avantatge immens d’ajudar-vos en l’enviament i eBay és un gran mercat en línia, Craigslist és més matisat..

La gent no només ven a Craigslist, sinó que també tracta de desfer-se de les coses, contracta, tracta de aconseguir voluntaris, etc..

L’altra diferència principal sobre Craigslist és que està orientada a la regió. Així, mentre que pugueu fer molta feina en línia, la distància entre vosaltres i la persona amb qui interactueu normalment serà relativament propera.

Mireu la barra de la dreta:

Craigslist

Des de la perspectiva d’algú que intenta guanyar diners en línia, diria que les dues maneres principals d’utilitzar Craigslist són les següents:

Primer podeu publicar el vostre currículum, habilitats, etc., per veure si hi ha algú interessat en contractar els vostres serveis.

En segon lloc, i al que realment estic aconseguint, és que podeu vendre productes físics a Craigslist. Craigslist és adequat per vendre articles que hagueu renovat, reparat, restaurat o que generalment no utilitzeu (com he esmentat anteriorment), sobretot perquè els vostres costos d’enviament serien menors (en alguns casos, podreu lliurar-los en persona. ).

Un dels principals punts a favor de Craigslist és que podeu vendre tot tipus d’articles i, si veniu assortiments estranys, teniu una bona oportunitat de trobar algú disposat a gastar..

A més, segons la meva experiència, la gent és més sensible al seu interès per Craigslist que altres llocs.0 Punts

Article 37: venda a Facebook

Potser haureu notat o no que Facebook té un mercat digital propi. Bàsicament ho vaig ignorar durant un temps, fins que vaig començar a adonar-me del robust que és.

Si ets escèptic, només pensa en l’àmbit: bàsicament tothom que tingui un compte de Facebook tingui accés al mercat de Facebook..

El que significa que més de 2 bilions de persones hi poden accedir. Ara això no vol dir vostè tinguis accés a 2.000 milions de clients potencials: Facebook resol aquestes coses segons regió.

Així, en aquest sentit, algunes coses sobre Craigslist són vàlides per a Facebook: no podreu deixar que Facebook compleixi molts enviaments als clients. En canvi, estàs tractant d’atraure els compradors locals principalment.

Per tant, haureu d’estar preparats, igual que amb Craigslist, per fer front a l’enviament pel vostre compte o per lliurar mercaderies en persona.

Dit això, teniu un ventall important de fer vendes ja que opereu en una zona més restringida i no us haureu de preocupar de les tarifes de la plataforma.0 Punts

Tema 38: venda en altres mercats en línia generals

Amazon, eBay, Facebook i Craigslist: es tracta de mercats gegants on es pot vendre pràcticament qualsevol cosa. I, poc després, passaré per diversos llocs de mercat orientats a tipus específics de productes.

Però abans d’això, deixa’m mostrar-vos alguns mercats d’objectes més generals i diversos. Molts de vosaltres no hauríeu mai sentit parlar d’aquests llocs abans, cosa que vol dir que són opcions bones i dolentes.

Mercari és popular en comparació amb els altres llocs d’aquesta sublista de llocs on vendre en línia. És força senzill:

Mercari

Podeu configurar-lo molt fàcilment i Mercari us oferirà etiquetes d’enviament gratuïtes. Els llistats són gratuïts, però Mercari assumirà una comissió del 10% de totes les vendes.

Si utilitzeu les etiquetes d’enviament que Mercari us ofereix, estareu assegurats fins a 200 dòlars si els articles es perden o es fan malbé en el trànsit. Podeu vendre mitjançant el lloc web, però està realment centrat en l’aplicació.

Oodle sembla un estrany crossover entre Craigslist i eBay. Oodle se centra en la vostra ubicació i és bàsicament un anunci classificat en línia (de nou, com Craigslist). Podeu vendre o comerciar gairebé qualsevol cosa a Oodle, però bàsicament heu de gestionar tot pel vostre compte.

oodle

A més, sembla tenir un enfocament especial en els animals de companyia i els vehicles. Però bé, tot va.

Sell.com és bastant semblant a Oodle, ja que és una altra llista classificada que és inferior a Craigslist. Normalment costa fer un llistat de $ 1 a 3 dòlars per qualsevol cosa, però depèn de l’element.

mercat de vendes.com

El lloc està molt al capdavant del que són les tarifes i, un cop pagades, ja no hi ha cap quota addicional. Tota la resta és vostra.

VarageSale és un altre mercat modern i amb aspecte elegant. És exactament el que sona: una venda de garatges virtuals. Si bé podeu vendre gairebé qualsevol cosa a VarageSale, una restricció clau és que els béns han de ser adaptats a la família … i hi ha administradors que vigilen els llistats per assegurar-vos que!

varagesale

Tot i això, VarageSale està molt a punt. Bàsicament, per si mateix teniu problemes amb un comprador. Però el que vol dir que és excel·lent és que VarageSale és totalment lliure d’utilitzar. Sense despeses d’inscripció, sense comissions de venda.

Un més únic és Listia. Amb Listia, no guanyes diners exactament per allò que vens … guanyes “Tinta”, punts al lloc que són bàsicament la moneda de Listia. Podeu gastar la vostra tinta a altres coses a Listia.

listia

Si creus a fons, probablement en puguis trobar d’altres, però són alguns dels llocs que trobo més destacables si busqueu mercats d’ús general fora dels grans noms!0 Punts

Element 39: Dropshipping

Molts de vosaltres no heu escoltat el terme “dropshipping”, però aposto que la majoria de vosaltres coneixeu el concepte:

El Dropshipping és quan comptes al detall, però no mantindràs tots els productes en estoc. En canvi, alguna altra entitat gestiona l’emmagatzematge i l’enviament del que veneu per vosaltres!

Els avantatges essencials són que no necessiteu invertir gaire en inventari a l’hora d’iniciar el vostre negoci; no cal que en tingueu un magatzem, per exemple. Les despeses generals poden ser molt inferiors, cosa que significa que la porta d’entrada per a la venda al detall és més àmplia que abans.

Ara ja ho vaig mencionar quan vaig parlar sobre Amazon (el compliment d’Amazon és el que s’anomena oficialment).

Però Amazon està lluny de l’únic joc de la ciutat, encara que sigui probablement el més gran d’Occident. Shopify, el creador de llocs de comerç electrònic, també atén a aquells que vulguin utilitzar el dropshipping.

com funciona oberlo

Amb Shopify, la principal integració és amb una empresa anomenada Oberlo. Trieu els productes que voleu vendre i, quan un client sol·liciti des del vostre lloc, Oberlo els enviarà.

Fins i tot es pot fer arribar els productes de la Xina amb AliExpress

La majoria dels altres constructors de llocs amb funcions de comerç electrònic o de carro de la compra tenen almenys una integració o dos que us ajudaran a la tramesa, fins i tot si no li proporcionen tant de suport com ho fa Shopify..

Ara, el dropshipping pot semblar massa bo per ser veritat … i és així.

No dic que no pugueu guanyar diners: la gent no ho faria si no fos rendible. Però no és tan senzill com “pagar poc per sobrecostos i obtenir beneficis massius”.

Recursos útils:

 • Com vaig fer 178.492 dòlars en tres mesos mitjançant dropshipping1 Punts

Article 40: Comprar / vendre a Flippa

No heu sentit a parlar de Flippa? Està bé.

Flippa és bàsicament un mercat per comprar o vendre empreses en línia.

Flippa

Potser us pregunteu sobre quantes persones compren realment a Flippa. De moment, el recompte és al nord de 120.000 compradors.

Pot ser que no sembli molt, donada la magnitud dels mercats d’Internet i els mercats d’Internet. Però aquí està el cas:

Compradors de flippa

Aquests més de 120.000 compradors superen els milions de milions de milions disponibles i la quantitat de compradors creix uns quants milers cada mes. Així, doncs, els diners queden absolutament a punt per comprar un lloc de negocis en què vau créixer.

La part difícil, per descomptat, és que ja necessiteu tenir un negoci en línia per vendre un negoci en línia. Pot ser que no s’apliqui a molts de vosaltres, però no us desanimem … perquè encara podria aplicar-se a més del que creieu.

Doncs bé, a Flippa, en lloc d’abandonar la vostra empresa, podeu guanyar diners guanyant-la a algú (que, al seu torn, pot fer créixer el vostre negoci encara més).

Fins i tot podeu comprar llocs web / aplicacions de Flippa i guanyar diners dignes. És el que va fer Priyadarshan Joshi quan va comprar una aplicació de Mac existent anomenada SplitScreen de Flippa per només 1000 dòlars i va obtenir més de 60.000 dòlars..

Flippa ofereix una gran quantitat de suport, de manera que no ets per si sol: important, Flippa us ajudarà a conèixer com valorar el vostre negoci i us ajudarà als compradors. I com passa amb molts altres mercats en línia, la vostra transacció és més segura quan es troba a Flippa.

Recurs útil:

 • Llegiu algunes de les històries d’èxit de Flippa0 Punts

Tema 41: venda al detall de Bonanza

Bonanza és un mercat digital molt ben rebut, però no enorme. Que ben rebut?

ecommerceBytes

És apreciat per una bona raó. Ara, pel que fa a Bonanza, el millor és ser senzill: és un mercat per a gairebé tot tipus de béns físics. Tanmateix, realment destaca per ser un lloc on comprar articles personals, com ara roba, equipament, etc..

Algunes qualificacions importants: Bonanza no t’envia per a tu, sinó que hi ha entre tu i el comprador. Per què utilitzar-lo en qualsevol altra plataforma / mercat?

Bé, alguns podrien argumentar que Bonanza té un millor suport, tot i que crec que és difícil obtenir una comparació objectiva entre aquesta i els seus grans competidors. Si bé pot ser que Bonanza no s’enviï per a vosaltres, simplifica el procés des del vostre final i us ajudarà amb etiquetes d’enviament eficients.

A més, Bonanza s’integra amb els vostres altres mercats i és una de les millors funcions del mateix. No és necessari tornar a configurar-ho tot des de zero, simplement sincronitzar entre les altres botigues … un benefici important.0 Punts

Article 42: Vendre els seus productes de moda a Tradesy

La comercialització és bastant similar a Depop i, tècnicament, gairebé no hi ha diferències en el que es pot vendre, però s’inclina una mica més cap a productes de moda i de gamma alta que Depop.

comerç

Tot i això, Tradesy encara té una ambientació similar a “vendre des del vostre armari”.

La marca de comerç és molt clara:

com funciona la tradició

Comprar o vendre de manera eficaç. Això és bàsicament.

El preu que un comprador veu inclòs els costos d’enviament. Les etiquetes d’enviament són gratuïtes i fins i tot podreu obtenir un kit d’enviament Tradesy gratuït per assegurar-vos que podeu enviar la mercaderia de forma segura.

Malauradament, la comercialització és més forta que Depop pel que fa als honoraris. Actualment, Tradesy manté una comissió del 19,8%, de manera que, mentre que pugueu ajustar els vostres propis preus per compensar-los, sempre traureu el 80% del preu complet.

Però bé! People in Tradesy acostuma a comprar articles més cars i sempre podeu baixar el preu si la gent no sembla interessada. En definitiva, els clients continuen estalviant en comparació amb els productes de primera mà.0 Punts

Tema 43: venut a The RealReal

El RealReal té un enfocament més específic que Depop i Tradesy. Té com a objectiu la revenda de productes de luxe. Bviament, això significa que la barra és més alta pel que podeu vendre i què podeu fer en vendes.

El RealReal

Així, el RealReal té uns estàndards més elevats sobre el que accepta que la majoria d’altres llocs: les coses han de ser almenys en bones condicions, de certes marques i dins d’alguns límits de productes portables..

Podeu pagar-vos mitjançant dipòsit directe, xec postal o crèdit al lloc (que guanya un 5% addicional). Podeu mantenir fins al 85% del preu de venda dels vostres articles, però no ho esteu garantit aquest preu, així que vés amb compte.

Una de les coses interessants de The RealReal és que tracta de vendre el vostre article al preu més alt que valgui d’aquí a 30 dies. Tenen un equip de persones reals que avaluen el que publiqueu, per autentificar-lo i valorar-lo adequadament.

Els avantatges del RealReal

La manera com es descriu el RealReal no és exacta. El fet que la franja per als productes sigui més gran només significa que la plataforma vol exercir un paper més important en la investigació dels seus venedors, de manera que us queda menys per fer que en un mercat més convencional..

I considereu això: si vengueu productes de luxe en un altre lloc, els possibles compradors serien més escèptics i haureu de fer més treballs per assegurar-vos que el vostre article té un preu adequat i adequat per al seu ús..

El RealReal és una oferta molt bona si voleu vendre articles de luxe usats.0 Punts

Tema 44: Venda d’art, col·leccionables i obres d’artesania en Ruby Lane

Ruby Lane és una de les empreses que té prou fama perquè molta gent ho ha sentit a parlar, però no prou famós perquè la majoria d’aquestes persones sàpiguen molt més que el seu nom.

Ruby Lane és un mercat per a antiguitats, col·leccionisme vintage, joies, etc., i és el mercat més gran d’aquests productes. Hi ha més de 2.500 propietaris, més d’un milió de visitants al mes i més de 15 milions de productes.

Ara, si es creu, es podria semblar que els venedors de Ruby Lane guanyaran diners de forma constant en les vendes. I Ruby Lane és molt ben classificat pels venedors … així que us podríeu preguntar com destaquen els seus honoraris.

Doncs bé, Ruby Lane és una mica més complicat: no hi ha comissions de comissió, més una quota única de 0,19 dòlars per fitxa d’articles, una quota d’instal·lació única de 100 dòlars i, després, les despeses de manteniment (és a dir, les tarifes de plataforma) que varien. pel nombre d’articles que veneu.

Si enumereu 80 articles o menys, és de 69 dòlars al mes. Si enumereu 81-150 articles, és de 0,30 dòlars els articles. Això disminueix a mesura que veniu més articles, de manera que un cop vengueu més de 1.001 articles, pagueu un producte de 0,01 dòlars. Podeu veure els detalls aquí.

A continuació, es mostra com compara Ruby Lane el seu nivell d’entrada / opció de botiga més petita amb altres plataformes:

Ruby Lane

Suposem que fareu 5.000 dòlars en vendes (en lloc de 2.000 dòlars, tal i com s’utilitza al gràfic), però encara esteu dins del límit de fitxa de 80 articles:

El vostre preu seria el mateix que si venguéssiu 2.000 dòlars. A qualsevol altra plataforma, se us cobrarà un percentatge fix del que feu, i no molt el que feu.

Així que si creieu que podeu guanyar molts diners dins d’un límit de 80 articles, Ruby Lane seria una opció fantàstica.0 Punts

Article 45: Vendre a MoreCommerce

Potser no heu sentit a parlar de MoreCommerce. Tanmateix, probablement heu sentit a parlar de Alibaba, el gegant de comerç electrònic de la Xina.

MoreCommerce és una filial d’Alibaba, i fa alguna cosa interessant: essencialment, no es tracta tant d’un mercat com d’un portal per a molts mercats diferents..

MésCommerce

Així que he passat tots aquests mercats? Es pot accedir a moltes d’elles a través de MoreCommerce.

Ara per ser sincer, aquesta és una solució més elaborada i complicada que molts de vosaltres esteu buscant. És millor que hi hagi empreses més establertes que treballin al detall i que no es pugui exclusivament.

A més, les tarifes són elevades: estem parlant d’un 15% de comissions de transacció (normalment) sobre comandes i un pla de subscripció.

Però, per a alguns, val la pena consultar només l’operació multicanal. Per no parlar, MoreCommerce enllaça amb el següent article sobre el qual vull parlar …0 Punts

Article 46: Venda joies a OpenSky

OpenSky és un mercat de joies en línia que existeix des del 2009. Alibaba va adquirir OpenSky i alguns altres llocs de mercat i llocs web fundats per persones similars, i es van incorporar a tot això a la plataforma MoreCommerce de la qual vaig parlar..

Llavors, per què parlem d’OpenSky?

Bé, OpenSky continua sent el seu propi mercat. Des de la perspectiva d’un client, MoreCommerce no entra realment. La raó per la qual vaig posar MoreCommerce abans d’OpenSky és que si voleu vendre a OpenSky, no necessitat per registrar-se a MoreCommerce.

Si voleu saber bàsicament alguna cosa sobre les vostres tarifes d’instal·lació, els límits de fitxa, etc., heu de referir-vos a MoreCommerce:

morecommerce opensky

Els preus varien: un tipus de subscripció comença a partir de 32 dòlars al mes, i un altre a partir de 29,95 dòlars. Juntament amb això, obteniu diferents variacions d’accés a diversos mercats, etc..

La part més brillant és que, en la seva majoria, obteniu llistats, canals, comandes i assistència experta il·limitats, fins i tot des de la subscripció a nivell d’entrada.

De manera que sospito que molta gent no trobarà que val la pena vendre’s a OpenSky, però per a algunes persones pot ser un gran mercat. Només tingueu en compte que passareu per MoreCommerce per vendre a OpenSky.1 Punts

Tema 47: Venda de llibres

Així que ara entraré a alguns llocs més populars per vendre llibres en línia. Com és de suposar, podeu vendre llibres en altres plataformes, però aquests llocs seran opcions especialment bones per a alguns de vosaltres.

Onto BookScouter: és un lloc principalment per esbrinar el valor dels llibres de text que s’utilitzen (tot i que qualsevol altre llibre sol fer-ho). És força senzill:

boolscouter

Consulteu el número ISBN del vostre llibre i BookScouter cercarà un munt de llocs i llocs de mercat per trobar quins són els preus en què es ven..

Envia l’ISBN a cada lloc (que és el que hauríeu de fer si les veníeu al lloc), cosa que permet obtenir els preus, o com a mínim, una bona endevinada. Feu una ullada a l’oferta d’ofertes i decidiu per on us voleu vendre els vostres llibres.

Els límits? Alguns llibres antics no tenen un ISBN i BookScouter no els serà de gran ajuda. Això també descarta alguns llibres d’edicions antigues o rares, però està bé, hauríeu de fer alguna cosa addicional per valorar-los. Per a llibres d’edició rara, podeu vendre-la de totes maneres a RubyLane (abans esmentada)

Ara, per a llocs que realment obtindreu efectiu directament:

AbeBooks és un mercat de llibres en línia de bona reputació. Fins i tot he comprat llibres allà per fer classes quan era estudiant universitari.

abebooks.com

Els llibres que es venen a la gamma AbeBooks —en la seva majoria gairebé qualsevol llibre és bo—, però es concentren especialment els llibres més rars i els editorials independents..

AbeBooks us cobrarà com a venedor de tres maneres principals: una quota mensual de subscripció, que és una quota igual en funció del nombre de fitxes que tingueu; una comissió per les vendes; i despeses de serveis / transaccions del proveïdor de pagaments.

El preu de la subscripció? Això comença a partir de 25 dòlars al mes i fins a 500 llistats. 37 dòlars al mes us permetran enumerar 4.000 coses. És bastant alt, amb un màxim de 500 dòlars al mes durant més de 500.000 fitxes.

Vostè gestionarà l’enviament pel vostre compte, però AbeBooks té algun programari de gestió d’inventaris per ajudar-vos a sortir i pot integrar-se amb altres programes de gestió d’inventaris..

AbeBooks

Si només teniu uns quants llibres per vendre, les tarifes mensuals de subscripció i comissió significa que AbeBooks probablement no val la pena. Però el cas és que AbeBooks també ofereix alguna cosa per als venedors més petits:

Es proporciona un servei de recompra de llibres mitjançant la col·laboració entre TextbookRush.com i AbeBooks. És específicament per tornar a comprar petit números de llibres usats.

ValoreBooks és un altre lloc on vendre els seus llibres d’ocasió o de propietat anterior. No és un mercat, sinó un lloc de recompra.

Un dels principals avantatges és que és molt senzill:

Avantatge de Abebooks

Podeu enviar les recompenses de forma gratuïta, que és un avantatge important si no aconsegueixes un benefici elevat en primer lloc.

Podeu consultar alguns dels requisits del llibre de venda posterior, però es tracta principalment de qualitat, no del tipus de llibre.

A part de la senzillesa i de l’enviament gratuït, hi ha un altre avantatge important: ValoreBooks tractarà d’oferir-vos el millor preu possible i si trobeu un millor preu en algun altre lloc, el coincidiran si els feu saber!0 Punts

Article 48: Venda d’electrònica (general)

La venda d’electrònica és una bona manera de guanyar diners en línia. Al cap i a la fi, l’electrònica s’utilitza àmpliament, però també té un problema important:

Són cares. Penseu-hi: molta gent llegeix i gairebé tothom té un telèfon intel·ligent. Però la majoria de les persones es poden permetre un llibre agradable i de gamma alta si el compren de tant en tant i molta gent lluita per permetre-se fins i tot de telèfons de gamma mitjana.

Tret que no sigui un entusiasta de les últimes tecnologies, aconseguir que el model més recent no valgui la pena per a la majoria de la gent. És cert que molta gent té plans de pagament de telèfons cars i fins i tot tauletes, però molta gent també compra telèfons i després afegeix les targetes SIM.

El meu punt és que molta gent està interessada en comprar telèfons en línia i hi ha una gran oportunitat per a vosaltres. I, per descomptat, no només es tracta de telèfons, sinó de tota mena d’electrònica (tauletes, ordinadors, càmeres, televisors i dispositius intel·ligents diversos.

Si teniu un telèfon antic que no feu servir, però encara esteu en bones condicions, és fantàstic, el podeu vendre! Si teniu habilitats en la reforma o reparació de telèfons, pot ser que vengueu un telèfon renovat!

Els millors llocs per a això serien els sospitosos habituals, els principals mercats en línia: eBay i Amazon. Craigslist i Facebook, menys. Hi ha un parell de mercats més petits i centrats en la tecnologia als quals vaig a arribar una mica.

Si cap dels dos t’aplica, no et preocupis: pots vendre un telèfon a un grup que el repararà o renovarà.

S’inclouen algunes de les opcions a les quals vaig a passar: Gazelle, BuyBackBoss i OC BuyBack.

No et preocupis, no et deixaré amb “vendre l’electrònica és una forma provada de guanyar diners en línia”.

Però passaré els propers articles superant algunes de les maneres específiques de vendre tecnologia en línia, és a dir, llocs web dedicats a la tecnologia i electrònics que us poden oferir alguns avantatges particulars.

Començant-nos:1 Punts

Tema 49: Venda d’electrònica a Swappa

Això es separa de l’element anterior perquè, en aquest cas, vendríeu endavant un mercat, no ven la vostra tecnologia a el lloc.

Ara, Swappa és més obert sobre el que podeu oferir que Gazelle:

swappa

La principal diferència és que a diferència de Gazelle, no vendreu de nou a Swappa. Estàs utilitzant Swappa com a mercat per vendre la teva tecnologia.

Com a tal, només sou enviaments, però no hi ha despeses de venda. Això és un plus important.

Dit això, Swappa té una característica fantàstica anomenada Swappa Local. Això significa que es pot vendre en una determinada zona del metro, per estalviar temps i diners. Hi ha moltes ciutats disponibles, amb una gran varietat de fitxes: Charlotte, Carolina del Nord, és la més baixa en 32 llistats i Seattle-Tacoma és la més gran amb 863 fitxes.

Realment, estic impressionat de quantes ciutats utilitzen Swappa, de manera que no suposo que la vostra zona de metro no estigui a la llista o que és poc probable que vengui mitjançant Swappa Local.1 Punts

Punt 50: venda a digiCircle com a alternativa a Swappa

Com Swappa, digiCircle és MOLT un mercat per vendre la seva tecnologia. Però, també podeu vendre directament a digiCircle.

Sí, sembla una vella escola:

cercle digi

Però té funcions modernes.

Com he dit, digiCircle compta amb serveis de navegació per a distribuïdors, cosa que el diferencia de Swappa. Però generalment, per poder acollir-se a dropshipping, ja haureu aconseguit 3.000 dòlars en vendes al lloc.

Pel que fa a la venda a digiCircle, hi ha pocs requisits que no sigui que la vostra tecnologia estigui en bon estat i tingui tots els accessoris necessaris. Si el valor del dispositiu supera els 50 dòlars, rebràs enviament gratuït!0 Punts

Tema 51: Venda DVDs (i jocs i sí, fins i tot CD) a Decluttr

Sí, aquest és un tipus de coses que podeu vendre i no un mercat específic per vendre. Bé, els DVD són una mica complicats. Probablement sabeu que avui dia la gent circula principalment, tot i que encara es fan servir sovint els DVD.

Probablement, com ho faig, que l’ús de DVD es reduirà en els pròxims anys, ja que la visualització en línia té una prioritat encara més gran.

Per què us suggereixo que vengueu DVD en línia per diners?

Senzill: perquè la gent encara els compra. Si és el cas, el fet que el consum de DVD disminuirà probablement significa que serà un moment tan bo com vendre’ls mentre que encara guanyin diners decents.

Tot i que, personalment, recomanaria tenir-ne algun DVD especial per tal que els puguis vendre a preus elevats més endavant. Però això passarà molt més tard.

Ara per ara, podeu vendre DVDs a preus raonables a Decluttr. Funciona de la mateixa manera que reveu llibres i tecnologia funciona amb els altres llocs que us vaig mostrar: introduïu el codi de barres, obteniu un pressupost del lloc i envieu-los gratuïtament a ells..

També podeu vendre els vostres videojocs (si són a discos) i CD.0 Punts

Tema 52: ven la vostra manualitat a Etsy

Gairebé amb tota seguretat has sentit parlar d’Etsy. Etsy és tan popular que hi ha prou possibilitats que fins i tot l’hagis utilitzat. Però tot i així, deixeu-me passar pel bàsic:

Etsy és un mercat per a articles d’artesania o vintage. Evidentment, això inclou una gran quantitat d’articles, però generalment la gent ven roba, accessoris de moda, art i mobles.

Si pot ser que venguéssiu productes que es podrien vendre a Etsy, però abans no us heu pres seriosament la idea de vendre a Etsy, potser alguns d’aquests números canviaran d’opinió:

Etsy té més de 33 milions de compradors i el 2017 van gastar més de 3 milions de dòlars. Això pot semblar petit en comparació amb gegants com Amazon, però no deixa de ser massiu en comparació amb molts competidors d’Etsy.

El millor que m’explica és que Etsy té més d’1,8 milions de venedors. Es tracta d’una quantitat massiva de venedors d’un lloc que no està al mateix nivell que Amazon o eBay.

Al meu parer, Etsy aconsegueix un punt dolç: és prou gran que tothom ho hagi sentit i puguis fer vendes. També està una mica més centrat que una botiga de tot, com Amazon, de manera que les vostres coses encara tenen bones possibilitats de vendre’s.

Ara per a les coses que voleu saber … aquí teniu el funcionament dels honoraris:

Una taxa de transacció del 5% no és ideal, però tampoc és la pitjor per qualsevol tram de la imaginació. Una quota d’inscripció de 0,20 dòlars tampoc és dolenta.

Hi ha una opció de compte “Plus”, que és de 10 dòlars addicionals al mes i inclou eines addicionals (com obtenir un domini personalitzat i millors eines de personalització, entre d’altres).

Si sou un venedor petit que pot oferir articles fets a mà, obres artesanals o productes vintage, Etsy no és cap broma. Hi ha una raó per la qual és tan popular. Podeu aprendre més aquí.

Recursos útils:

 • Històries d’èxit Etsy0 Punts

Tema 53: ven la vostra música

Una de les coses que Internet ha revolucionat és la música: en aquests dies, és increïblement assequible que la gent escolti música. D’una manera o d’una altra, la majoria de la gent pot escoltar la majoria de les cançons que els agrada de franc.

Pot ser que sigui bo per a un consumidor, però també té inconvenients si és músic. Ja teniu la càrrega d’intentar sortir en un camp multitudinari, i ara heu de competir amb música gratuïta?

No pretenc que sigui fàcil, però hi ha són maneres de vendre la teva música en línia. De fet, hi ha moltes maneres de guanyar diners en línia amb la vostra música.

Una forma és demanar als vostres seguidors que donin o aportin quantitats petites a vosaltres, en una plataforma de finançament multitudinari. No parlaré d’això, però hi entraré més endavant en aquesta llista: estigueu atents!

També hi ha SoundCloud … però parlaré d’això juntament amb YouTube i altres llocs de xarxes socials, per tant, estigueu atents.

El motiu que els menciono en primer lloc és que podeu utilitzar-los en coordinació amb la vostra botiga de música. Probablement voldreu promoure la vostra música a diverses plataformes.

És possible que tingueu el vostre propi lloc web que permeti descàrregues de pagament de determinades cançons. Però podeu mantenir una pàgina de SoundCloud i integrar-la amb el vostre lloc, de manera que els usuaris puguin obtenir una mostra molt sòlida del vostre treball abans de decidir pagar-ne més.

Ara és que ja heu parlat anteriorment la creació d’un lloc de comerç electrònic i us continuaré parlant en aquesta llista. La venda a plataformes destacades és diferent de tenir la vostra botiga pròpia, de manera que iTunes obtindrà la seva pròpia secció després d’això.

Vull brillar a Bandcamp: omple un lloc excel·lent perquè permet als músics no només vendre la seva música al lloc, sinó gestionar les seves pròpies botigues del lloc. A més, Bandcamp encara és prou popular per atraure persones que només volen escoltar música, de manera que no porteu els vostres fans a un territori desconegut.

Què popular? Mira això:

bandcamp

És correcte. S’han pagat 8 milions de dòlars als artistes a través de Bandcamp només l’últim mes.

Ara el motiu pel qual suggereixo Bandcamp és perquè requereix una configuració molt menor que la creació del vostre propi lloc web i és més fàcil per accedir als oients.

A més, és menys complicat que Apple i et permet mantenir més la música, a més de ser més aficionat als fanàtics.

Podeu controlar bàsicament tot el que hi ha sobre la vostra botiga de Bandcamp. Podeu triar els preus que voleu que baixin les vostres cançons i àlbums i canviar-ne quan vulgueu.

Aquí teniu un benefici net: podeu definir un MÍNIM per a la compra … i un munt de temps, els fans superaran el mínim per expressar suport.

De manera que us envia la venda de música a la vostra botiga: a part de crear un lloc web, Bandcamp és una de les millors opcions (en alguns casos, pot ser preferible configurar el vostre propi lloc).

Ara parlaré més sobre la venda a les grans plataformes de reproducció de música:1 Punts

Element 54: Vendre la teva música a través de Apple o Amazon, per tu mateix

Permetin emfasitzar-me de nou: mitjançant aquestes opcions, no gestioneu exactament la vostra botiga. Es tracta d’una distinció important entre aquests tres i BandCamp o tenir el vostre propi lloc.

Però, encara esteu rebent una mena de quasi botiga. Així que encara hi ha una mica d’independència: fem una ullada.

Amb Apple, faràs servir iTunes Connect. Heu d’aplicar i tenir una identificació Apple vàlida, però l’acceptació no és la part difícil.

itunes connect

Quan utilitzeu iTunes, heu de posar els vostres àlbums i senzills a determinats nivells de preu que ja estan establerts. Els nivells varien en funció de la ubicació, però sempre n’hi ha almenys tres: enrere, mig i frontal.

A Back hi ha els preus més baixos, Front té el més, i Mid té … ho heu endevinat, al mig! Podeu triar entre els nivells de preus disponibles al vostre país, però, si no ho feu, iTunes utilitzarà una configuració predeterminada (normalment Mid).

Ara, abans de preguntar: sí, iTunes està tancant. La part de la música es dirigirà a Apple Music, però iTunes Connect continuarà sent un lloc per a tu per gestionar les teves cançons.

Amb Amazon, és més senzill. Recordeu quan parlava de vendre a Amazon? Bàsicament el mateix.

Tanmateix, Amazon té un parell de programes addicionals per als venedors de música. Un és avantatge: tot es tracta d’ajudar artistes independents a vendre CD específicament.

L’altra és CreateSpace: és una empresa autoeditora que s’ha fusionat amb Kindle Direct Publishing (de què parlaré en un segon), però conserva un aspecte musical i d’àudio..

Hi ha una distinció important a destacar, però, hi ha una diferència entre la publicació de la música a Amazon Music (que equival a Amazon a Apple Music, Google Play Music, Spotify, etc.) i vendre la vostra música de forma independent com a venedor a la botiga d’Amazon..

En aquest últim, obteniu més control. En el primer lloc … probablement haureu de necessitar un distribuïdor. El mateix passa amb Google Play Music. Així, entra al següent article:0 Punts

Punt 55: Guanyeu diners en grans plataformes de música mitjançant distribuïdors

Si es tracta d’un artista petit i independent, vendre’s a Apple Music / iTunes o a Amazon Music. Així que ja sabeu el que fa la majoria de la gent?

Utilitzen un intermediari. Hi ha un bon grapat de distribuïdors de bona reputació / llocs web de mitjà home dissenyats per facilitar la venda d’artistes petits i independents a les grans plataformes, perquè és bastant difícil sense ells.

El més gran pot ser TuneCore:

tunecore

Tot el que heu de fer és pujar a TuneCore i seleccionar totes les plataformes en què voleu que estiguin disponibles les vostres coses. Tots els diners guanyats mitjançant aquestes plataformes acabaran al vostre compte de TuneCore, del qual podreu retirar-vos.

TuneCore no assumirà cap percentatge dels ingressos per vendes ni en streaming, per la qual cosa és una opció tan fantàstica.

ReverbNation és un competidor que tampoc assumirà cap dels vostres drets o drets d’autor i que també distribueix a les plataformes principals. El mateix passa amb Ditto Music i CD Baby.

reverberaciódittocdbaby

Ara, hi ha alguna variació entre aquests distribuïdors, però en la seva majoria funcionen de la mateixa manera. Aconsegueix mantenir tot el que fas i pots distribuir-lo bàsicament a qualsevol plataforma que vulguis.

Normalment hi ha diferents nivells de preus per registrar-se. Ditto Music compta amb nivells a l’any i nombre d’artistes: 19 dòlars l’any per a una distribució il·limitada per a un artista, 29 dòlars anuals per a 2 artistes, etc..

ReverbNation té una opció gratuïta que no us permetrà distribuir-vos, però l’opció Premium a 19,95 dòlars al mes inclourà la distribució (i molt més, no només es centra en la distribució).

Per tant, considereu les vostres opcions, però molt probablement que no, necessiteu un distribuïdor si voleu accedir a Amazon, Google Play, Spotify i altres.0 Punts

Element 56: Venda de llibres electrònics a Amazon

Molta gent ven llibres electrònics a Amazon i això és perquè això pot resultar molt bo per a tu.

Una de les raons per les quals la gent ho fa és que és fàcil: no cal que trobeu un agent i que no tingueu una editorial per acceptar el vostre manuscrit. Només cal escriure alguna cosa, posar-la a Amazon i aconseguir que la gent la llegeixi.

Probablement haureu notat que molta gent ven llibres electrònics de forma gratuïta a Amazon; aquesta és una estratègia en la qual no em dirigiré realment, però es basa bàsicament en la promoció de blocs i llocs..

Si voleu vendre un llibre electrònic a Amazon en lloc de fer servir el vostre llibre electrònic d’Amazon per a la promoció, haureu de fer les coses una mica diferent.

Dit això, heus aquí que és el que podeu fer vendre un ebook a Amazon …

Primer, és gratuït.

En segon lloc, arriba al mercat ràpidament: la publicació pot trigar uns minuts i el vostre ebook apareixerà a la botiga en un o dos dies.

Obtindreu fins a un 70% de les vendes a clients de la majoria dels països importants, cosa que potser no és ideal, però de nou l’eficiència és un factor important.

Heck, fins i tot podeu triar posar-lo per imprimir al programa. Podeu obtenir més informació sobre Kindle Direct Publishing aquí.

Ara, molta gent creu que no té la paciència ni l’energia per escriure un llibre, encara que haguessin fet la ruta de publicació pròpia.

Però si ja teniu molt material escrit sobre un tema determinat, us sorprendrà la comoditat que ho podeu combinar tot i convertir-lo en un llibre electrònic.

Això és sobretot és veritat per a persones que publiquen blocs. Al cap i a la fi, el vostre bloc és molt probable sobre un tema determinat: només cal recollir les publicacions favorites després de tenir un bon portafoli, agrupar-les al mateix temps que s’editen per mantenir les coses cohesionades i augmentar.

Amb KDP, l’escala d’Amazon és un atractiu important. Pots triar el teu ebook baix, molt baix, fins al punt que un grup de persones el comprarien perquè “per què no?”

I si un grup de persones ho compren … bé, no necessitareu que us digui que això és bo!

Recurs útil:

 • Mark Dawson, a qui Amazon segons paga 4.50.000 dòlars anuals pels seus llibres electrònics, realitza un curs gratuït de Self Publishing a Youtube per a tots els autors..

fórmula d’autoedició a youtube0 Punts

Tema 57: Venda de llibres electrònics a Blurb

Kindle Direct Publishing és, amb molt, la plataforma més comuna per a l’autoedició en general i definitivament per als llibres electrònics.

Un altre competidor popular es diu Blurb. L’objectiu únic de Blurb és permetre a la gent crear llibres electrònics i revistes. També podeu utilitzar Blurb per crear llibres físics, però es fa servir principalment per als dos primers.

turbulència

Blurb fins i tot disposa de programari gratuït que us ajuda a crear el vostre llibre o revista, incloses plantilles i tutorials sobre com utilitzar les eines.

Tot i que el veritable Blurb competeix amb Kindle Direct Publishing, també ha tingut un gran ús a causa de les seves integracions fàcils amb Amazon. Podeu crear un llibre a Blurb, penjar-lo a Blurb i, a continuació, publicar-lo a Amazon tant com si utilitzés Amazon directament.

A més, Blurb té integracions amb Apple iBooks i Barnes & Llibres electrònics nobles. I, popularment, Blurb té la seva pròpia llibreria.

És una visió comú veure: creadors petits i independents que envien enllaços de Blurb als seus seguidors, que després podran comprar el llibre electrònic si volen.0 Punts

Article 58: Vendre les seves pintures (o altres peces d’art visual)

Si pintes o generalment ets un artista visual, és millor que Internet tingui llocs per guanyar diners.

Un dels llocs més habituals que els artistes venen en línia és Etsy, per raons òbvies. Però està molt lluny de l’única manera de fer-ho.

L’art Saatchi és un dels llocs de mercat més populars per a l’art visual original. Per a un lloc dedicat només a la venda de peces ORIGINALS, tenen molt de trànsit:

art saatchi

El que s’aconsegueix mantenir és sens dubte dur: el 65% de cada peça. La bona notícia és que hi ha molt poques tarifes i Saatchi s’encarregarà de l’enviament.

Una altra opció és Artfinder, que té una audiència de més de 500.000. La reducció serà al voltant del 67% … però, un cop més, hi ha menys taxes.

Et podríeu estar molest per les grans retallades que fan aquests llocs, però tinc notícies greus: primer, altres llocs tenen un tall encara més gran. En segon lloc, això és només una part de la lluita per vendre art visual.

Ara, la bona notícia és que encara podeu prendre les coses a les vostres mans, i no em refereixo a Etsy o eBay. També podeu crear el vostre propi lloc web, ja que la majoria dels amfitrions web i els creadors de llocs web tenen funcionalitat de comerç electrònic per a certs plans.

O simplement podeu utilitzar un creador de llocs de comerç electrònic com Shopify o BigCommerce.

Potser us preguntareu per què no he mencionat els llocs web dels quals heu sentit. Bé, estic a punt d’arribar a ells:1 Punts

Tema 59: Venda d’estampes de la seva obra o fotografies

Vegeu, aquest és un punt important de la distinció: vendre la vostra obra original vs vendre la imatge. De vegades, això significa el mateix, però Internet està cada vegada més destacant la diferència.

L’article anterior tractava sobre la venda d’obres d’art originals. Tanmateix, depenent del vostre mitjà, teniu una bona possibilitat de convertir les vostres peces d’art en alguna cosa que es pugui vendre més d’una vegada.

Redbubble és un dels llocs més famosos per això. Redbubble gestionarà la vostra impressió i enviament, sempre que esbrineu com voleu que el vostre art continuï amb estampes (o samarretes, pòsters, etc.).

redbubble

Tenen la característica única de deixar-vos establir el vostre marge: hi ha un preu base dels vostres productes que cobreix el servei de Redbubble, i l’afegit del vostre marge a aquest preu base compondrà el preu al detall que el client ve..

Society6 és un altre servei bastant similar. Com passa amb Redbubble, pengeu el vostre art i, a continuació, escolliu quins productes voleu que sigui. Després d’això, bàsicament només cal promoure el vostre treball i deixar a la Societat 6 gestionar la impressió i el transport.

societat6

A Society6, obteniu un 10% de cada venda i podeu augmentar la vostra valoració (tot i que passa amb Redbubble, que augmentaria el preu global).

Hi ha un altre lloc que la gent sovint subestima per vendre impressions: DeviantArt!

La majoria de la gent pensa en DeviantArt com un lloc per a artistes desfasat i que ja no s’utilitza. Bé, encara s’utilitza tot el temps i, bàsicament, tothom que tingui un compte DeviantArt té l’opció de vendre impressions si volen.

Art desviat

Haureu d’actualitzar a una base de soci per obtenir algunes avantatges addicionals, com ara establir els vostres preus per augmentar els ingressos, però, però, és una opció sòlida.

Zazzle és molt similar a Redbubble i Society6, perquè només podeu penjar dissenys i vendre productes amb el vostre treball..

zazzle

La venda d’impressions del seu art visual per a art mural o roba o articles per a la llar s’encavalquen amb una altra àrea de venda d’art visual…0 Punts

Tema 60: ven les teves habilitats en disseny gràfic

Com he dit, això té una certa coincidència amb l’ítem anterior, però és diferent. Aquí no parlo gaire de fer impressions d’art que ja heu creat, que ja són més tradicionals.

Estic parlant més sobre art visual que heu fet que suposadament és un disseny gràfic. Així que en lloc d’un quadre o dibuix que vau fer que també vàreu adonar-vos que es podia imprimir en altres coses, estic parlant d’alguna cosa feta amb el propòsit d’utilitzar-se com a disseny gràfic.

Ara podeu fer-ho als llocs que ja he esmentat, de manera que no els tornaré a passar per sobre. Tot i això, enviaré una nova entrada per a tu:

99Designs està específicament orientat al disseny gràfic. Això pot sobreposar-se molt als llocs anteriors que he esmentat, però es centra més en fer que vengueu logotips i dissenys per a negocis específics.

Dissenys 99

Això vol dir que no fareu un disseny i no el vendreu per tot el lloc, sinó que adapteu el vostre treball als vostres clients. Pot pensar-ho com un mercat per als dissenyadors autònoms.

Podeu coincidir amb un client i aconseguir que el paguin pel vostre compte, però també podeu participar en concursos de disseny. Bàsicament, algunes empreses iniciaran un concurs i deixaran que els autònoms s’hi facin el guanyador!

99Designs cobra una quota d’introducció de 100 dòlars per al primer client, però es reparteix en els primers 500 dòlars que feu amb aquest client. Hi ha una tarifa addicional per plataforma per projecte que emporteu, però varia en funció del vostre “nivell de dissenyador” (cosa que significa que el vostre nivell d’experiència / CV a la plataforma).

Un dissenyador de primer nivell només paga un 5%, mentre que un principiant pagaria un 15%. Els dissenyadors de nivell mitjà aconsegueixen … sí, un 10%.1 Punts

Títol 61: ven roba amb els seus dissenys gràfics

Sí, sí, això es coincideix amb els elements anteriors, però escolta’m.

Tot i que podeu utilitzar Redbubble, Society6, Zazzle i altres per vendre samarretes amb el vostre art imprès en elles, també podeu centrar-vos exclusivament en samarretes..

Per què?

Perquè les camises són famoses bones candidatures per a la compra a granel i la venda. Tot i que no compreu a granel, podeu comprar una samarreta a baix cost i revendre-la a un cost més elevat si teniu una cosa bona..

Només entraré a la samarreta a la part següent del tema, però, ara per ara, seguim amb dissenys gràfics a les samarretes.

Hi ha llocs específicament orientats a aquest nínxol de venda en línia.

Probablement, el Teespring és el més popular d’aquests llocs. Disposa d’una configuració ben establerta per als artistes que pretenen vendre un nombre menor d’articles i per a les persones que volen fer-se més pesades per vendre.

Spreadshop és una altra opció, com també ho és Teepublic. I abans de preguntar, sí, bàsicament qualsevol lloc que us permeti vendre samarretes que dissenyeu també us permetrà vendre altres articles de roba i complements.

Això també pot afegir-se a la venda de samarretes generals, és a dir, encara que no siguis un artista, encara pot ser rellevant per a tu.

Veure, una de les coses sobre Teespring i els altres serveis que he esmentat és que realment no només són artistes. Són per a persones que vulguin vendre samarretes que no siguin senzilles.

El que significa que sempre que pugueu combinar una cosa que comprarien la gent, aquestes són opcions sòlides, independentment de si sou un artista professional o no. De fet, molta gent ven samarretes en línia sense tenir molta experiència en disseny gràfic.

Aquests són alguns dels números de Teespring:

Els números de la pel·lícula

No heu de ser un dissenyador per treure aquests números. Només has d’entrar en el negoci de vendre samarretes (i roba similar), ja que pot ser bastant rendible si ho fas bé.

A més, pot ser una gran font d’ingressos passius un cop configurat correctament.0 Punts

Article 62: Vendre els seus dissenys web

No, realment no he parlat d’això, de manera intel·ligent. Quan parlava de vendre dissenys abans, es tractava de dissenys gràfics reals per a productes físics.

Però podeu transferir aquest principi a llocs web amb molta facilitat i és molt exigent. Al final del dia, hi ha una gran quantitat de llocs web que hi ha, i moltes persones necessiten els seus llocs per tenir un aspecte bo i únic.

Ara, hi ha diferents maneres de vendre els teus dissenys. Una forma de fer-ho és contactant directament amb persones que coneixeu i oferiu temes web i aquests.

Una altra manera és llistar els temes i les plantilles en un mercat popular.

Sens dubte, un dels llocs més populars i de reputació és Themeforest. La temàtica forestal és especialment coneguda pels seus temes de WordPress, però gairebé no és el límit.

I la cosa és que, a diferència de les samarretes, les persones que compren temes en línia solen disposar a cobrar diners. És una inversió en el seu negoci al capdavall i, tot i que a tots els agradaria estalviar diners, és realista que puguis obtenir un preu elevat per a un bon tema.

Vull dir, només mireu aquests números de Temàtica forestal:

números de mercat envato

* Nota: Envato Market funciona amb Themeforest.

Algunes alternatives a Themeforest inclouen Templamatic i CreativeMarket. Creu-ho o no, fins i tot podeu vendre temes a eBay!0 Punts

Títol 63: dominis de compra / venda

Us sorprendrà el rendible que és vendre dominis en línia. Permetin-me superar el primer moment, però:

Les empreses tenen noms. Els llocs web, especialment les empreses amb llocs web, tenen noms. Els llocs web en realitat no tenen el mateix nom, no hi ha cap Facebook.net que competeixi amb Facebook.com.

Els noms de domini, que podeu pensar en noms de lloc web, són únics. Cada lloc digne vol un nom de domini sòlid que el faci ressaltar.

I perquè un nom de domini és una part fonamental per tenir presència en línia, això vol dir que llocs i empreses estan disposats a cobrar diners per adquirir el nom adequat..

Si tenen sort, només poden registrar un nom de domini per un preu relativament baix. Però si és que saben el nom que volen i ja compraran. Aquesta persona o empresa pot pensar en el nom adequat en un any, moment en què, VOSTÈ podríeu ser el propietari d’aquest nom de domini.

En aquest cas, haurien de negociar amb tu per obtenir un preu per obtenir el nom, en lloc del preu bàsic barat que podrien haver tingut.

Aquest és el principi, i només es complica a partir d’aquí. No és exactament fàcil: no es pot comprar “pizza.com” ni vendre’l per un milió de dòlars, perquè la majoria dels noms obvis i grans ja estan registrats.

Però si sou creatiu i pacient, podeu afegir alguns noms a un cost relativament baix i, després, obtenir-los un benefici elevat..

També ho feu a granel. Molts registradors de noms de domini us permetran registrar-vos a granel per un cost menor per nom, i a partir d’aquí podreu vendre a granel o individualment segons sigui necessari.

Una nota final: no haureu d’esperar que algú posi en marxa una empresa que espera el nom que heu comprat. Tot és un recorregut llarg.

Però hi ha molta gent que intenta adquirir els millors noms amb l’objectiu de convertir-los més endavant i que et compensaria per allò que tens, fins i tot si ells mateixos no pensen en iniciar un lloc..

Hi ha registradors de noms de domini bajillion, però aquí teniu una llista d’alguns bons per començar!

Recursos útils:

 • Flippa
 • Sedo
 • Subhastes de Godaddy0 Punts

Tema 64: Hosting per a distribuïdors

L’allotjament de distribuïdors és una cosa semblant a la de vendre dominis perquè suporteu empreses amb presència en línia, però és allà on acaben les semblances.

Si no ho sabeu, l’allotjament web és el que sembla: el procés de manteniment d’un lloc web. Els llocs web consumeixen recursos. Si un lloc web té molts vídeos, necessita emmagatzematge. Si un lloc web gestiona molts visitants, ha de ser capaç de suportar bones velocitats i no bloquejar-se.

Algunes grans empreses podrien acollir els seus propis llocs web. Utilitza molt l’allotjament empresarial de gran qualitat del sector industrial. L’exemple més famós seria Amazon, els servidors dels quals l’utilitzen un grup de grans empreses (inclosos molts dels seus competidors en altres àmbits).

Tot i així, una petita i mitjana empresa (SMB) adquirirà per si sol un paquet d’allotjament propi. Poden fer-ho a través d’un amfitrió web, que ven directament un pla d’allotjament o bé a través d’un creador de llocs web que mantindrà el lloc en funcionament però que es centra més en les funcions de gestió del lloc.

Aquí és on podeu ingressar per guanyar diners: podeu comprar un paquet de distribuïdors directament a una empresa d’allotjament. Podeu fer servir qualsevol cosa que especifiqui el paquet per revendre l’allotjament al número X de clients.

Ajuda a conèixer la gent i a ser bo en la configuració de llocs; després de tot, la millor manera d’aconseguir que les persones comprin el vostre allotjament a la mateixa empresa d’allotjament vostè comprat és per oferir-los ajuda en el manteniment dels seus llocs.

Històries d’èxit:

 • Cody McLain va fer 600 milions de dòlars a la seva companyia d’hostatge abans de complir els 18 anys!

Articles útils:

 • Com aconseguir els vostres propers 2000 clients per allotjament de distribuïdors0 Punts

Article 65: Vendre les teves fotos (generals)

Aquesta és una manera fantàstica de guanyar diners en línia i vull prestar-li una atenció especial perquè una quantitat enorme d’internet és sobre imatges i fotografies..

Penseu-hi: una gran part de les xarxes socials està centrada en compartir imatges. Ja siguin de professionals o amateurs, les fotografies són un element bàsic de la cultura moderna d’Internet.

Hi ha moltes maneres de vendre fotografies. Podeu vendre estampes de les vostres fotos de la mateixa manera que vaig parlar anteriorment sobre la venda d’estampes d’art. També podeu crear el vostre propi lloc de comerç electrònic i vendre fotografies.

I una de les coses més importants sobre la venda de fotografies a internet, a part que hi ha un milió de llocs que podeu fer, és que podeu vendre fotografies originals i estampats o enviar vendes de descàrregues d’alta resolució de la vostra fotografia..

Ara, hauria de ser sincer amb vosaltres mateixos: amb la venda del vostre art, podeu aconseguir els millors marges de benefici venent directament al vostre lloc.

Això és el que va fer Sandeep Maheshwari quan va començar Imagesbazaar el 2006. Ara guanya milions venent les seves fotos.

O podeu vendre a través de plataformes fotogràfiques.

SmugMug és una d’aquestes plataformes, com també és Zenfolio. Podeu pensar en aquestes relacions entre creadors de llocs web i constructors de galeries … el fons és que estan pensades per tu.

L’espai és una altra opció. És un creador de llocs web general, però és conegut per emfasitzar el disseny elegant i les pàgines de galeria.

Utilitzar llocs de models de crowdfunding i subscripcions també és una bona tàctica, però ho faré més endavant. Estigueu atents!

També podeu guanyar diners en línia venent fotografies d’accions. Passaré els propers articles superant algunes opcions:1 Punts

Article 66: Vendre les teves fotos a iStockPhoto i Getty Images

Gairebé definitivament heu sentit a parlar d’iStockPhoto. Posseït per Getty Images, és un dels majors dipòsits de fotografies d’imatges gratuïtes (i altres suports digitals) sense drets d’autor. I gairebé definitivament has sentit parlar de Getty Images, perquè és igualment famós.

Compten amb més de 200.000 col·laboradors i donen servei a més d’1,5 milions de clients en gairebé tots els països.

El que passa amb iStockPhoto i Getty Images és que només no podeu fer un compte de forma gratuïta i començar a publicar fotos perquè la gent compri. El vostre compte ha de ser aprovat primer:

com unir-se a les imatges de getty

Però un cop això passa, les coses són força fàcils. Envieu imatges quan vulgueu Un cop acceptat, estarà disponible en línia. Si un visitant / client ho veu i vol utilitzar-lo, comprarà una llicència que li permeti descarregar el fitxer i utilitzar-lo.

Els ingressos difereixen pel tipus de llicència que compra un client, per exemple, un client pot comprar una llicència d’ús personal o una llicència d’ús comercial, però sempre serà un percentatge de la llicència..

Les tarifes de drets generalment comencen en un 15% per a fotos i un 20% per a vídeos / il·lustracions a iStockPhoto. Els col·laboradors “exclusius” poden guanyar entre el 25 i el 45%. Amb les imatges de Getty, comença el 20% per a les fotos. I sí, conserves els drets d’autor!0 Punts

Article 67: Vendre les teves fotos a Shutterstock

Potser us estareu preguntant per què fins i tot em molestava posar Shutterstock com a element independent. Al cap i a la fi, es tracta del mateix?

Sí, els fonaments són els mateixos. Una de les diferències principals és que Shutterstock accepta encara més els diferents tipus de suports que Getty Images. Però no és aquesta la principal diferència.

shutterstock

D’acord, no vull que us emocioneu massa. No guanyareu una regalia massiva amb Shutterstock. Tanmateix, el desglossament de Shutterstock és diferent del iStockPhoto i el de Getty Images.

Una part de la raó és que Shutterstock té una opció de paquet de subscripció: els clients poden llicenciar fins a 750 imatges al mes per un cost regular. Però el motiu principal és que Shutterstock et paga números de royalties fixes segons el nivell de guanys de tota la vida.

Així, si heu guanyat de 0 a 500 dòlars a Shutterstock, obtindreu una descàrrega de 0,25 dòlars per a les imatges mensuals de subscripció que he esmentat. La descàrrega d’una imatge per demanda de qualsevol mida obtindrà 1,88 dòlars. Shutterstock aplica percentatges per a clips de metratge (obteniu un 30%) i imatges personalitzades o imatges de llicència millorades (20%).

La resta de guanys són de 500 a 3.000 dòlars, 3.000 a 10.000 dòlars superiors als 10.000 dòlars. Ara, mai no superaran 2,85 dòlars per a les baixades més cares.

Això sembla molt feble, però aquest model té uns avantatges per a alguns fotògrafs. Per un, és excel·lent per obtenir ingressos passius; només deixa que les teves fotos facin la teva feina. Com més guanyeu, més sereu la possibilitat de trencar en un altre nivell i, per tant, el cicle continua.1 Punts

Article 68: Vendre les teves fotos a Adobe / Fotolia

Adobe Stock és una bona opció, ja que està alimentat per una empresa de programari de gran reputació.

L’he guardat per última vegada perquè, simplement posat, té probablement les millors royalties. Obtindreu un 33% de comissió per cada descàrrega de fotografies o imatges vectorials. Podeu sol·licitar un pagament immediatament un cop tingueu almenys 25 dòlars.

Un altre punt a favor d’Adobe és que, en general, és una mica superior a Shutterstock i Getty Images en termes de qualitat d’imatge i clientela de clients. No m’equivoquin, hi ha tones en comú.

I hi ha una gran quantitat de contingut a les dues antigues entitats. Però les fotos d’Adobe Stock són especialment perseguides per persones que necessiten sobretot imatges de qualitat, a diferència de les persones de Shutterstock i Getty Images / iStockPhoto que només necessiten imatges “bones”..

Per últim, vendre les teves imatges a Adobe Stock significa que les teves imatges també seran a Fotolia, una altra empresa de fotografies que va ser adquirida per Adobe el 2014. Així, el teu abast s’amplia a una altra entitat..

En general, es considera que Adobe Stock ofereix una millor atenció al client. En nota de vendre fotos, però …0 Punts

Tema 69: ven els teus vídeos

Com probablement us vàreu adonar en els articles anteriors, també podreu vendre vídeos en acció. El principi és bàsicament el mateix.

I de fet, els llocs que podeu utilitzar són iguals! Podeu vendre el vídeo en format de Shutterstock, Getty Images / iStockPhoto i Adobe Stock.

Normalment, els vídeos obtenen una taxa de royalties més alta que les imatges. Per exemple, Adobe Stock us ofereix un 33% per a imatges i un 35% per a vídeos, tot i que l’abast pot ser més intens amb altres llocs.

Tanmateix, podeu vendre molt més que vídeos d’acord; podeu vendre vídeos amb contingut real.

Es tracta, òbviament, d’un esforç més difícil pel simple fet que heu d’aconseguir que les persones passin realment a través d’un vídeo, que triga més temps que aconseguir que algú miri una foto. A més, invertireu molt més en fer contingut. A continuació, es mostren algunes opcions:

Uscreen és una plataforma força única. Tot el propòsit és actuar com una mena de mercat per als creadors de vídeo. Les persones poden llogar els vostres vídeos, comprar-los, o fins i tot comprar subscripcions al vostre contingut. Podeu afegir cupons i promocions, etc., de la manera que faria un creador de vídeo més establert.

uscreen

Vimeo és l’altra gran opció: generalment considerat com un lloc per obtenir més contingut de vídeo de gamma alta, Vimeo també permet als creadors vendre els seus vídeos. Per fer-ho, heu de tenir Vimeo Pro, que és de 20 dòlars al mes.

Tanmateix, fer això us proporciona 1 TB d’emmagatzematge a l’any i, el millor de tot, un excel·lent 90% dels ingressos.

Amazon és una altra opció més utilitzada freqüentment, a través de Prime Video Direct. L’avantatge d’aquest és que el vostre contingut es pot comprar fàcilment per gairebé tothom i es pot veure fàcilment a través de qualsevol persona amb un telèfon, tauleta o televisió intel·ligent.1 Punts

Tema 70: ven els seus efectes de so i / o de vídeo

Aquesta és una categoria força nica, per la qual cosa no dedicaré massa temps, però és bo saber-ho per a aquells que podríeu eliminar-ho..

Penseu en totes les coses sobre la venda d’imatges i vídeos: bàsicament podeu fer-ho però amb efectes de vídeo i efectes de so.

Vegeu, els principals estudis i empreses de producció tindran efectes de so / vídeo d’alta gamma que manegen sense cap problema. Però a l’època d’internet, hi ha infinitat de creadors més petits que volen afegir-ne el contingut, però no disposen de competències ni pressupost per a això..

Recordeu Envato Market? Aquesta és l’empresa que gestiona Themeforest, on els usuaris compren temes i plantilles de llocs web.

Bé, Envato també gestiona VideoHive, que pot ser un dels mercats més respectats del mercat exclusivament per comprar contingut de vídeo en estoc, la majoria dels quals són efectes especials, animacions, etc..

Per a aquells que estiguin molt bé amb Adobe After Effects, podeu vendre plantilles de disseny de moviments a RocketStock, que, potser haureu endevinat, forma part de la família de Shutterstock..

Per als efectes de so, el podeu vendre a AudioJungle.0 Punts

Tema 71: ven la teva veu

Sé que això sona molt esgarrifós, però escolta’m. Tothom té veu, però molt poques persones s’adonen que poden guanyar diners sense ser un cantant / actor professional.

Hi ha un munt de maneres de fer-ho. Podeu intentar trobar clients potencials que vulguin contractar persones que facin cobertura de veu per contingut.

Per això, podeu anar a Upwork, Fiverr o fins i tot a Craigslist.

Però una altra opció seria dirigir-se a llocs especialitzats en serveis de veu:

Covoco és un dels més populars: només cal crear un perfil i verificar-se. A continuació, només podeu accedir directament a la audició dels projectes i entrar en contacte amb els clients.

VoiceBunny és una altra opció i té un petit exèrcit de més de 28.000 actors de veu disponibles per a concerts. Funciona bàsicament de la mateixa manera que Covoco, tot i que de vegades també hi ha un aspecte opcional del concurs.

Segur, és nínxol, però qui sap! I si teniu interès per narrar i fer veu en excés, això podria ser un bon pas per a aquesta carrera i una manera de guanyar diners en línia.0 Punts

Punt 72: En aquesta nota, narrau els audiollibres

Això és segons l’article anterior sobre la venda de veu, però és més elaborat. Abans parlava de trobar trucades per a trucades de veu als mercats, que poden incloure concerts per a narrar audiollibres, però normalment implicaran assistències a curt termini..

Tanmateix, podeu guanyar llibres audiòlegs de narració digna de diners. Es tracta, naturalment, d’un procés més llarg: mentre que la durada del llibre és l’important, probablement tindreu almenys hores de gravació per projecte..

Ara mateix, per sort, hi ha un parell de llocs web que podeu consultar a més dels habituals i esmentats mercats independents..

ACX és la meva primera elecció. És un lloc dedicat completament al mercat dels audiollibres. Connecta autors, agents, editors, narradors, enginyers i estudis de gravació … bàsicament a tots els que participen en el procés dels audiollibres.

acx

El bo de la narració dels audiollibres en general també és el bo d’ACX: hi ha projectes pràcticament il·limitats per narrar. Trobar els llibres que voleu narrar és el veritable repte, però almenys no hi ha cap límit a la feina que feu llauna fer.

Tot el que heu de fer és crear el vostre perfil, incloent-hi un munt de mostres, i esperar que els autors i editors els notifiquin. També podeu sol·licitar i auditar llibres que voleu narrar.

Podeu triar una tarifa per hora acabada o el 50% de les royalties, o totes dues coses, cosa que és una opció molt bona per a mi.

L’altra opció a ACX és Findaway Voices. Igual que ACX, Findaway intenta connectar-vos amb els clients un cop feu un compte i us pagarà per la tarifa fixa per hora acabada..

Voces de cerca

Els projectes us recomanen en funció de les tarifes que heu establert, cosa que és un plus afegit per assegurar-vos que només heu de mirar els que us pagaran prou.

Narrar els audiollibres pot ser una mica arriscat, ja que la tarifa per hora acabada significa que no rebreu cap pagament durant tot el temps que dediqueu al projecte. Si heu de fer coses noves o tornar a intentar-ho, aquest cop no entraran en joc.

És per això que voldreu definir el percentatge de PFH com a màxim per tenir en compte el temps addicional. Fer-ho sense deixar de ser competitiu és complicat … però us ho deixaré!1 Punts

Tema 73: ven els seus clients de venda

És una cosa que podeu vendre en línia que de vegades és complicat i que, certament, requereix que tingueu sentit empresarial, però també és rendible quan ho feu bé..

Ja podríeu treballar per a una empresa que impliqui la recollida de productes o bé, podríeu ser una empresa per vosaltres mateixos. Pot ser difícil reunir-los, així que tingueu en compte que no es tracta exactament d’una manera “fàcil” de guanyar diners en línia.

Tot i que adquireixis els seus avantatges, els pots vendre de diverses maneres: una forma és contactar amb diverses empreses de la teva indústria i oferir-los les teves llistes de distribució.

Un altre és utilitzar una plataforma destinada a llistar … llistes! El plom Roster és un exemple clar, ja que podeu navegar i publicar diferents tipus d’opcions. Una altra opció més pulida és Leadrop o Fuelsy.

Un bon punt sobre Fuelsy és que s’integra amb Hubspot i Salesforce, cosa que fa que la gestió dels seus clients existents sigui molt més eficient.

Un punt clau aquí és que heu d’anar amb compte de no abusar del vostre poder sobre la informació de contacte: probablement un agent de la llista de ploms s’assegurarà que certifiqueu que els vostres clients han optat per la vostra llista i que tenen el dret de deixar de tenir les seves dades. compartit amb tercers.0 Punts

Tema 74: Cursos de formació sobre venda

El que és bo d’aquest mètode de guanyar diners en línia és que no és tan nínxol que no l’heu trobat. Per exemple, estic disposat a apostar per la majoria de la gent que no està en educació, no sabia que hi havia llocs populars com TeachersPayTeachers.

Però la majoria de la gent ha trobat la presència de cursos gratuïts i de pagament a Internet: l’abundància de contingut educatiu a Internet és una de les seves més grans virtuts, com tantes notes.

I, fins i tot si no sou un professor professional, podeu ser un expert en alguna cosa. Llavors, per què no se li paga per ensenyar-ho?

A part de fer i vendre cursos al vostre propi lloc o de trobar persones que vulguin contractar professors en aquest o aquell àmbit en línia, podeu utilitzar una plataforma específicament per vendre cursos educatius..

El més famós és, per descomptat, Udemy:

udemy

Vull dir, aquesta és una llista insana de números. I el millor per a mi són els 30 milions d’estudiants i 42.000 instructors. Això vol dir que podeu arribar a un públic ampli sense repetir un altre instructor, sempre que sàpigues el que estàs fent.

Tot el que necessiteu és eines de gravació de vídeo i àudio de qualitat, que la majoria de la gent té en la forma dels seus telèfons. Fins i tot es pot emetre una pantalla de pantalla si no voleu estar a la càmera. Es necessita un temps per obtenir el pagament, ja que Udemy cobra els diners en cas que un estudiant demani una devolució.

Tanmateix, obtindreu bàsicament el que paguen els vostres estudiants, cosa que és fantàstica. A més, podeu oferir tantes lliçons gratuïtes / pagades com vulgueu, per atraure estudiants.

Alguns competidors destacats inclouen la Podia, la Taileta i el Thinkific. Tot i que aquestes estan lluny de les úniques opcions.

També podeu experimentar amb plataformes de crowdfunding, però com he comentat abans, arribaré a les posteriors.1 Punts

Element 75: revenda entrades

Abans de desallotjar-se, no, la revenda de bitllets (també coneguda com escalping) no és il·legal a tot el país als Estats Units. Si bé el govern federal no imposa cap restricció al tema, diversos estats o fins i tot comtats poden tenir les seves pròpies sancions o regulacions. Per tant, hauràs de comprovar què és el que t’aplica.

Dit això, hi ha una gran empresa a la revenda d’entrades en línia. I, fins i tot, si no us dediqueu a escalar els bitllets, podeu tenir alguns tiquets per a un esdeveniment que no us importi o al qual no pugueu assistir. Per què no el descarregueu i obteniu diners en efectiu?

Ticketmaster és un dels llocs més famosos per comprar i vendre entrades entre fans. És molt fàcil vendre els tiquets, sobretot si ja els heu comprat a Ticketmaster.

ticketmaster

El principal competidor de Ticketmaster és Stubhub, molt més orientat a les persones que volen vendre entrades. De vegades, Stubhub es considera el mercat més gran d’entrades en línia i t’obtenen lliurament gratuït.

estribó

Una última opció és Vividseats, i Craigslist també és molt bo si voleu revendre un petit nombre d’entrades.0 Punts

Element 76: ven les aplicacions a l’App Store / Play Store

D’acord, sí: això té una barra alta per entrar. Si només voleu guanyar diners en efectiu en línia amb menys esforç i menys experiència, no ho serà.

Dit això, si ja teniu la possibilitat de crear una aplicació, per què no fer-ho? Pot consumir un preu massa baix per consum massiu o un preu alt per dirigir-se a un nínxol de persones disposades a pagar una mica més del que altrament.

Fins i tot es pot fer gratuït i utilitzar un embut per aconseguir que pagin els usuaris de l’aplicació. Llocs com Twitter i Reddit són bons per promocionar una aplicació, sobretot si és gratuïta i sembla nova.

Voleu conèixer un altre “engany” per vendre aplicacions? Podeu vendre plantilles per a aplicacions en línia, estil de subhasta. Fiverr és un lloc ideal, tot i que està molt lluny de l’únic. Tot i que, per descomptat, es pot obtenir el més directe venent l’App Store d’Apple o la Play Store de Google.

Fins i tot si no sou un dissenyador, podeu guanyar contractant algú per crear una aplicació per al vostre negoci existent. No moltes empreses tenen aplicacions i no totes necessiten, però si podeu oferir una aplicació que aporti valor als vostres clients, podeu augmentar les vostres vendes!

Històries d’èxit:

 • 4 joves desenvolupadors d’aplicacions que es van convertir en milionaris0 Punts

Punt 77: crear i vendre programari (a part d’aplicacions per a mòbils)

En realitat, és una mica més obert que la creació d’aplicacions per a dispositius mòbils. D’altra banda, potser tindreu una mica més difícil aconseguir que la gent instal·li la vostra feina si no és tan fàcil com descarregar una aplicació en un telèfon o una tauleta.

La bona notícia és que podeu fer que la gent comprovi el nostre programari de moltes maneres diferents, i si és útil, molta gent pot estar interessada en això.

Tingueu en compte també que podeu crear programari que utilitzin els navegadors. Això és generalment més fàcil per als futurs clients.

Quant als llocs per vendre programari, he de dir que vendre’l pel vostre compte serà una de les vostres millors apostes. Sens dubte significa que heu d’invertir més temps / energia / diners, però no hi ha un munt de llocs per vendre programari de la manera que hi ha per vendre roba, fotografies o llibres.

Cosa que té sentit. Però la bona notícia és que no necessiteu passar tot el temps al vostre lloc.

Si utilitzeu un creador de llocs de comerç electrònic com Shopify o BigCommerce, o fins i tot un creador de llocs general amb capacitats de comerç electrònic (com Wix o Squarespace), us permetrà distribuir fàcilment el vostre producte..

I, tot i que no crec que necessàriament només ofereixi programari gratuït, certament podríeu oferir proves gratuïtes o versions gratuïtes “lite”. Mantingueu-lo útil i la gent continuarà pagant!0 Punts

Punt 78: codi de venda del codi font.

És semblant a vendre una aplicació o programari. De fet, de moltes maneres vens essencialment el programari que heu fet, tret que no vengueu la versió acabada a un client, veniu el codi font a algú que després distribuirà als propis clients..

La gent està disposada a invertir en aquest tipus de coses, sobretot perquè una aplicació que sigui bona pot acabar guanyant més diners després de la mateixa línia..

Així que, tot i que alguns creadors preferirien mantenir el seu codi font a ells mateixos i al seu equip, no us puc culpar si creieu que podeu vendre algun codi..

Un dels mercats més importants per vendre codi font és Chupamobile:

Chupamobile

Una altra opció popular és Crunchbase, com és el de Codester, però si sóc franc, podeu trobar-ne altres fent una cerca per Internet i utilitzant els vostres instints.

I com dic sovint, podeu esbrinar com vendre pel vostre compte mitjançant llocs independents, taulers de missatges, etc.0 Punts

Tema 79: Venda de productes digitals en línia

D’acord, sí, ja ho vaig cobrir. Quan parlava de vendre música, fotos, art, aplicacions i fins i tot cursos educatius … tots són productes digitals.

Però, en aquests casos, sobretot vaig parlar de vendre-les a plataformes que facilitarien la compra de la gent. El món de la venda de productes digitals va molt més enllà.

Primera manera: podeu vendre els vostres productes digitals pel vostre compte. Encara ho he esmentat diverses vegades, però la manera com ho faríeu és mitjançant la configuració del vostre lloc de comerç electrònic. Encara haureu d’invertir alguns diners en ell, però fonamentalment aconseguiu mantenir la major part del que feu.

Ara, hi ha la part més àmplia de la venda de productes digitals: no han de ser creacions seves. I no, No estic parlant de robar … penseu en com només algú pot entrar a la venda al detall sense haver de funcionar la seva pròpia fàbrica o xarxa de transport.

En lloc d’elements físics, feu-lo digital. Fonamentalment podeu fer coses similars: dirigir una botiga que ven productes digitals fets per altres persones. És certament menys habitual, però si la busqueu, no trobareu cap problema.

De fet, és possible que molts d’aquests productes digitals siguin obres creatives, com els llibres electrònics o la música. Només heu d’assegurar-vos que esteu treballant de forma justa amb els creadors que coordineu amb els productes de la qual voleu vendre.

A grans trets, els avantatges de la venda de productes digitals es refereixen a si mateixos: poc cost inicial, distribució més fàcil i possibilitat d’automatitzar fàcilment el procés de compra.

Els inconvenients són que competiu amb molt contingut gratuït, tot i que el vostre nínxol és important aquí. A més, pot ser que sigui relativament fàcil per a algú comprar el seu producte digital i després distribuir-lo a altres sense cap tipus de cost … ni cost.

Podeu veure més detalls sobre la venda de productes digitals aquí!1 Punts

Element 80: utilitzeu embuts de màrqueting o programari per fer-los (Clickfunnels)

Els embuts són un concepte molt important per al comerç electrònic i el màrqueting digital. Podríeu dir que són omnipresents i s’utilitza si una persona en sap o no.

Així que us ho dic perquè si sabeu què és un embut, podeu millorar-lo i augmentar les vendes. A més, tinc una bona eina que val la pena fer-ho.

En primer lloc, un embut, també conegut com a embut de màrqueting, és bàsicament el conjunt de passos que realitzen els vostres visitants abans d’arribar a la conversió (el que voleu fer, que sol ser una venda).

És tan senzill. El concepte és útil perquè podeu pensar en els passos específics de la vostra estratègia de màrqueting i disseny de llocs web que portin un client a fer aquesta o aquella acció. Un cop penseu fermament en aquests termes, podeu millorar significativament l’embut.

Aquí teniu un exemple:

embut de màrqueting i vendes

Com veieu, l’embut abasta un gran ventall de coses.

Ara potser us estareu preguntant com podeu començar. Per a aquells que dirigiu empreses molt petites, sobretot autònoms i persones que s’acaben de començar, diria que hauríeu de pensar-ho vosaltres mateixos.

Amb això vull dir: investigar, planificar i experimentar. Aquesta investigació pot incloure la investigació sobre com funcionen els embuts i com optimitzar-los i, en realitat, analitzar els vostres llocs d’anàlisi.

Un cop us sentiu còmode, penseu en invertir en programari dissenyat només per crear i millorar embuts. N’hi ha força, però aquí hi ha alguns dels millors:

Keap, que abans era coneguda com Infusionsoft, és una espècie d’eina tot en un. Les eines principals incloses són: una eina de gestió de contactes, una eina de màrqueting de correu electrònic automatitzada i una eina de canalització de vendes (que bàsicament significa un embut). Hi ha més eines, però aquestes són les grans i cadascuna és molt robusta.

Mentre que Keap se centra més en el correu electrònic (amb una mica d’atenció al lloc web), Leadpages es centra més en el propi lloc web. Una de les seves funcions fonamentals és ajudar-vos a crear una pàgina de destinació, però va molt per sobre i destaca molt la millora dels vostres embuts.

I, per últim, hi ha Clickfunnels. Els clickfunnels de vegades poden ser excessius per a les petites empreses, però per a molts resulta que val la pena: Clickfunnels té menys de 100.000 usuaris, però els ha ajudat a processar més de 4 bilions de dòlars..

Realment no ho puc explicar molt més que dient que el seu únic objectiu és millorar els seus embuts de màrqueting, vendes i llocs web.

Així que allà on estigueu al vostre negoci en línia, no deixeu de fer estratègies sobre els embuts!0 Punts

Títol 81: comerç de divises

Potser no heu sentit a parlar de la negociació de divises. Bé tu pensar no ho heu fet: el comerç de divises només significa comprar o vendre monedes. “Forex” és una característica de “mercat de divises”.

Com és de suposar, aquesta és una part important de les finances mundials i la facturació diària global supera aproximadament els 5 mil milions de dòlars, que és el nombre més gran de qualsevol cosa que tinc en aquesta llista. Els principals actors d’aquest joc són els grans bancs, però també hi participen els individus.

Totes les transaccions del mercat de divises inclouen “parells de moneda”: la negociació simultània de dues monedes. El més comú és l’euro i el dòlar, però gairebé no és l’única parella que s’utilitza. Una part compra una quantitat d’una moneda pagant la quantitat d’una altra.

Llavors, com guanyes diners?

Aquesta és una pregunta complicada i, com podeu suposar, el comerç de divises és volàtil i arriscat. Si teniu experiència en el comerç, no serà tan dolent, però si sou un principiant … probablement voldreu fer la vostra recerca i començar de petit.

Dit això, hauríeu de comprar una moneda i vendre-la després per un preu més elevat. Aquí teniu un exemple del que podria semblar a la pràctica:

comerciants

A l’exemple, compreu euros amb els vostres dòlars i, després, un temps després, quan el tipus de canvi és més gran, el convertiu a dòlars..

Sembla senzill, però requereix habilitat i bon temps. La bona notícia és que, a mesura que els tipus de canvi són sempre fluctuants, teniu moltes possibilitats de combatre-ho bé.0 Punts

Títol 82: venda de senyals en borsa de divises

Ara que en sabeu una mica més sobre el comerç de divises, i suposo que amb una mica de pràctica teníeu bones mans.

És aleshores quan comencen a passar coses bones. Ja podeu començar a vendre els vostres senyals a altres usuaris.

Com?

A través d’un lloc anomenat Collective2 surt una imatge.

Quan tingueu un bon historial de comerços a Collective2, altres usuaris es podran “subscriure” a les vostres operacions. D’aquesta manera, s’executen les mateixes operacions en el seu compte que les seves i se’ls paga per abonat.

Aquest és l’exemple perfecte per resoldre el problema següent:

Són persones que tenen diners, però que no tenen coneixement (comercial). I,

Hi ha gent que té (comerciant) coneixements, però no té diners.

I us importa, els 20 principals operadors de Collective2 aconsegueixen entre 58.000 i 5.78.000 dòlars mensuals, només amb la venda de senyals!

principals desenvolupadors d’estratègia de guanys0 Punts

Element 83: invertiu en bitcoin (o molt probablement, en altres criptocurrencies)

Definitivament ja coneixeu el Bitcoin per ara. De fet, suposadament, Bitcoin és una notícia antiga en un mercat de criptomonedes molt robust.

En primer lloc, un registre d’entrada: cryptocurrency és moneda virtual. Són descentralitzades (o suposadament ho són) i teòricament són immunes per controlar-les regularment, tot i que ja comença a canviar. Les criptocurrencies utilitzen funcions criptogràfiques especials per a la transacció, d’aquí el nom.

Llavors, per què invertir en ells? Per començar, intercanviar Crypto en línia té poques tarifes de processament. També són altament segurs i la naturalesa de la tecnologia blockchain facilita la verificació de les transaccions.

I per últim, la “gran” raó: perquè les valoracions de criptocurrency són famosament volàtils, vosaltres llauna obtenir beneficis massius de la inversió. La clau és fer-ho bé.

En primer lloc, estigueu preparats per assumir riscos … els riscos calculats. Arrisqueu només el que us podeu permetre el risc i tingueu en compte que les monedes noves surten tot el temps. Bitcoin era una vegada la gran majoria del mercat cripto, i avui en dia és aproximadament la meitat o menys.

Hi ha molts llocs que us explicaran sobre la capitalització borsària de monedes i hi ha molts llocs per veure les tendències i la història de les actuacions de monedes. CoinMarketCap és un bon exemple.

Però a un nivell més profund, hauríeu de fer el possible per familiaritzar-vos amb les monedes en què voleu invertir. Feu recerca més enllà de les línies i els números de tendència..

Aquí teniu una guia útil si tot just comença!0 Punts

Tema 84: Inversió i comerç d’accions

Gairebé té ganes de fer trampes per afegir-ho. La gent fa set segles que cotitza en borses … però gràcies a Internet gairebé qualsevol pot fer-ho sense haver de sortir de la comoditat de casa.

Invertir en línia és un tema massiu que podria guanyar les seves pròpies sèries d’articles, així que només en faré una presentació breu.

La negociació de les existències en línia té fonamentalment els mateixos reptes, riscos i beneficis que les antigues escoles. Si acabeu de començar, haureu de fer una mica de feina per trobar el corredor de borses adequat per a vosaltres.

Un corredor és una persona o empresa (en el seu cas, gairebé sempre una empresa) que té una llicència per comprar / vendre accions. Us recomano que reviseu aquesta llista per obtenir una visió general de les principals diferències entre els corredors de borses populars.

Mentrestant, alguns conceptes bàsics sobre què buscar:

Si un corredor té un import mínim necessari per obrir i mantenir un compte (si sou un principiant potser no us caldrà molt per començar a invertir); la quantitat de comissions que pren el broker per comerç (es pot fixar, un percentatge, o fins i tot res); el nivell d’atenció al client i material educatiu inclòs.

TD Ameritrade i E * Trade són alguns dels corredors en línia més populars per a principiants, i tots dos no tenen comissió.

De fet, aquests dies molts corredors estan traient les seves comissions per mantenir-se competitius. Així, si voleu implicar-vos en la borsa, però no teniu molts diners per invertir, l’edat actual d’internet és un moment fantàstic per a vosaltres.!0 Punts

Tema 85: Realitza enquestes en efectiu

Probablement és una de les maneres més fàcils de guanyar diners en línia (encara que no sigui una passarel·la). És un concepte relativament senzill:

Les empreses necessiten informació per comercialitzar i vendre adequadament els seus productes. I els investigadors acadèmics han de saber què pensen les persones per a les seves assignatures.

Hi ha llocs sencers dedicats a connectar-vos amb les enquestes. Un exemple és Survey Junkie:

brossa d’enquesta

Es tracta de dos tipus d’entitats força diferents, però l’essencial és bastant similar des de la vostra perspectiva com a enquestador:

Trobareu una trucada per a participants a les enquestes, de vegades es qualificaria de “participants a la investigació”, “investigació de mercat” o similar. Podeu trobar-ho en línia a través de Googling, o potser us heu subscrit en algun lloc per a notificacions sobre les oportunitats d’enquesta.

També ho podeu veure en públic. De qualsevol manera, els processos d’inscripció solen ser força senzills, però hi ha una bona probabilitat que no s’aconsegueixi aprovar per a cada estudi.0 Punts

Item 86: Realitza enquestes per guanyar sortejos

Obviouslybviament, aquest és similar a l’ítem anterior, però és important distingir. Mireu, moltes de les enquestes que trobareu no tindran cap efectiu i són tan habituals que probablement les ignoreu. Però, tanmateix, també són fàcilment habituals i fàcils de trobar.

Una de les millors maneres de trobar-les? Només cal veure la categoria “spam” o “promoció” del correu electrònic.

Bàsicament, aquestes enquestes no ofereixen diners en efectiu de seguida … sinó que agafin-les i obtindràs un sorteig o una petita loteria. Per descomptat, els avantatges poden variar … de vegades és efectiu en efectiu, de vegades serà una versió del crèdit de la botiga. Altres vegades serà un premi físic o bé, que després podreu vendre o utilitzar senzillament com vulgueu.

Al igual que amb l’últim tema, algunes d’aquestes coses són per a acadèmics i per a ciències, mentre que la majoria són coses del sector privat. Si esteu a una universitat o a un entorn universitari, puc garantir que hi ha moltes oportunitats menys utilitzades per a sortejos d’enquestes..

Si no, no us espanteu Probablement hi ha enquestes sobre el rebut quan rebeu queviures o compreu alguna cosa a una benzinera!

Això no sempre és rendible, per descomptat. Si feu una enquesta que triga 30 minuts, per exemple, potser només serà una pèrdua de temps (tret que el premi del sorteig sigui gran i tinguis una bona oportunitat de guanyar).

Però suposem que feu una enquesta de 5 minuts a la setmana, o bé cada 3 dies fins i tot. Probablement guanyareu alguna cosa en algun moment, i gaireu de temps o energia relativament poc!0 Punts

Tema 87: Participa en grups Focus

Això és bastant similar a les enquestes en efectiu, tot i que és més elaborat. En alguns casos, aquests són enquestes, però tenen més carn.

Tingueu en compte que alguns són presencials, per la qual cosa no es troba totalment en línia, però n’hi ha.

Com en el cas de les enquestes en efectiu o, fins i tot, en sortejos, hi hauria aquí molts grups diferents. No obstant això, les opcions més destacades per a vosaltres solen ser grups de recerca de mercat i empreses que gestionin la seva pròpia investigació directament.

Encara hi ha un munt d’oportunitats per als participants en investigació científica, però la majoria dels concerts seran del sector privat.

Ara, on es diferencien de les senzilles enquestes, és que els grups focals inclouen … GRUPS. Per tant, no parleu pel vostre compte amb una persona de la pantalla. Estaràs amb un grup de persones, compartint opinions i conversant junts.

De fet, sovint, les enquestes són el punt de llançament de grups focals:

convida't

Quan feu assaigs clínics, ja sigui acadèmic o per a empreses sanitàries, hi ha molta més burocratia, per dir-ho. No són difícils, però existeixen normatives de manera natural per assegurar-se que els participants no seran perjudicats.

No obstant això, són una opció sòlida per a aquells que hi estiguin interessats; aquí hi ha un exemple des d’un bon punt de partida, focusgroup.com:

focusgroup.com

En resum, els grups focals es superposen molt a les enquestes en línia, però no són el mateix. Molts són físics, però a mesura que la tecnologia fa que sigui més rendible comunicar-se en profunditat, cada cop més es mouen en línia!1 Punts

Punt 88: Feu micro treballs (especialment a Fiverr)

Els treballs micro, també coneguts com a micro-tasques, són un subconjunt de l’economia de concerts i són un fenomen únic en línia. El concepte bàsic és el que podeu suposar amb el terme: es tracta d’un pagament petit per a una tasca petita.

El que significa que els llocs de treball micro poden incloure una gran quantitat d’activitats. Alguns d’ells fins i tot es troben al món real, i molts d’ells estan en línia. Alguns només necessiten una sola persona, i d’altres tenen un seguiment ampli, cosa que significa que un grup de persones fa una petita part.

Aquesta és una categoria bastant àmplia, així que passaré els propers articles sobre alguns dels diferents tipus / formats de micro-treballs i algunes plataformes destacades per a ells. Però abans de fer-ho, vull parlar breument sobre un dels llocs principals per a les feines micro:

Això seria Fiverr. Fiverr és famós per ser un mercat per als autònoms, més aviat com Upwork.

No obstant això, tot i que Upwork i Fiverr tenen freqüentment contractes que es solapen, la diferència general és que Upwork és a llarg termini i a majors retribucions. Fiverr deriva el seu nom de la idea que un client pot pagar un autònom de 5 dòlars, cosa que us hauria de proporcionar una idea de les coses.

Tot i que, per descomptat, no necessiteu oferir serveis per 5 dòlars, la idea és que sou un autònom que és bo per fer determinades coses i que pot fer un treball de concert a curt termini per a un client..

Quan Fiverr és similar a Upwork, és que depèn en gran mesura de vostè com a autònom per trobar possibles clients. És cert que et poden trobar, però no pots confiar en això fins que no tinguis una història i una reputació fortes a la plataforma.

Un dels últims avantatges de Fiverr: podeu oferir paquets a la vostra pàgina per facilitar que els clients puguin comprar alguna cosa de vosaltres.

Per exemple, un nivell d’entrada a 10 dòlars que obtindrà a algú una feina bàsica de Photoshop en un termini de tres dies, o un paquet d’alt nivell que costa 100 dòlars, però que pot aconseguir que algú faci un concert detallat en un temps més curt..

Així que és Fiverr … però només es rasca la superfície. Els propers articles tractaran plataformes que s’adapten millor a la inscripció en tasques específiques que vendre’t com a autònom.0 Punts

Punt 89: Feu micro treballs a Gigwalk o Zaarly

Aquests són els tipus de plataformes de micro-treball / concert per a tasques presencials. Així, mentre no ho siguin completament formes de guanyar diners en línia, però són formes parcials de guanyar diners en línia.

Almenys, no és una manera de guanyar diners que realment hauria existit abans de l’època moderna d’internet. I val la pena assenyalar que aquestes aplicacions també poden incloure actuacions en línia … realment depèn.

Anem a arribar-hi:

Gigwalk és una de les plataformes de micro tasques de micro més famoses i populars que hi ha ara mateix. Molta de la seva popularitat es deu al fet que és tan senzilla:

simple informació

Només necessiteu el telèfon i, des d’allà, podeu registrar-vos als concerts d’una llista. Un cop acceptat, només heu de seguir les instruccions i enviar el vostre treball directament a l’aplicació.

El més important, però, és que està centrat en operar a la vostra zona. Això és dolent, ja que restringeix el que podeu triar, però és bo, ja que us estalvia temps de cerca i augmenta la probabilitat que obtindreu el que sol·liciteu.

Una gran característica de Gigwalk és que un client té l’opció d’afegir-te a la seva força de treball privada si els agrada el seu rendiment: això vol dir que només tindràs accés a les concertacions disponibles només per a la mà d’obra privada.

Zaarly és de la mateixa manera, tot i que és una mica més selectiu per permetre’t unir-se com a proveïdor de serveis i no té despeses, tret del 10% quan rebeu el pagament.

Taskrabbit és una altra plataforma que aproximadament és tan respectable com Gigwalk. És molt semblant a Zaarly i Gigwalk, però acostuma a implicar més actuacions personals que no pas professionals.

tarannà de treball

Per exemple, és molt més probable que tingueu accessoris a mà, muntatge de mobles, neteja, etc., amb Taskrabbit que a Gigwalk. Tot i això, tot tipus de persones volen tot tipus de tasques.

I com he dit abans: cap d’aquestes plataformes són destinades exclusivament a treballs presencials. Molts d’ells són coincidències personals coordinades a través d’internet, però encara hi ha publicacions en línia publicades en aquestes plataformes..

Ara, cap a la següent:1 Punts

Tema 90: Feu micro treballs amb Amazon Mechanical Turk

Amazon Mechanical Turk és, en molts aspectes, pionera dels treballs en línia de micro. També és un pioner de la tasca de publicitat multimèdia.

amazon turk mecànic

Anem a arribar-hi: l’arquitectura de Mechanical Turk és bastant similar a les aplicacions i llocs que he esmentat a l’últim ítem. Tanmateix, Mechanical Turk és considerablement més gran i realment només és per a treballs en línia.

Hi ha milers i milers de diferents tipus de tasques disponibles al mercat de MTurk. Però generalment es poden classificar com a tasques i tractes relacionats amb les fallades del programari i els algoritmes.

Al cap i a la fi, penseu en el nom: mecànic. Les tasques publicades es coneixien anteriorment com a “Tasques d’intel·ligència humana” i no sempre són fàcils, però generalment no exigeixen experiència..

Alguns exemples de tasques populars inclouen el processament d’imatges i vídeos (tenir una identificació humana i triar coses en imatges), verificar dades, processar dades (és a dir, classificar-la, traduir-la, transcriure-la, etc.) i recopilar informació..

La remuneració MTurk varia segons la tasca, però generalment és baixa per hora. Així que si voleu fer-ho, heu de ser intel·ligent al respecte: ha de ser una tasca senzilla que pugueu realitzar ràpidament, per exemple, o una tasca molt interessant si us triga més temps.

És important tenir en compte el temps que us caldrà sol·licitar una publicació de concerts per aquest motiu.1 Punts

Tema 91: Ser assistent virtual

Hi ha un milió de maneres de guanyar diners com a assistent virtual en línia. Els assistents virtuals tenen una demanda més elevada del que creieu i probablement heu estat qualificats per a moltes d’aquestes posicions!

Naturalment, heu de tenir en compte el grau d’implicació que voleu tenir. Ser assistent virtual sempre suposarà estar orientat i detallat, però encara hi ha algunes diferències importants.

Hi ha qui pot desitjar un contracte a llarg termini que pugui ser efectivament un secretari a través de l’ordinador: algú que gestiona calendaris, cites, gestiona comptes de mitjans socials, etc..

Moltes de les assistències virtuals tenen un abast més reduït, fins i tot si són a llarg termini: per exemple, moltes són feines de “gestor de xarxes socials” o similars. També us pot demanar que tingueu cura d’un calendari i que ajudeu a coordinar cites o que planifiqueu el contingut d’un lloc.

Tot i que podeu trobar trucades per a ajudants virtuals a molts llocs, he trobat que el personal de la feina és especialment greu. De fet, també té la seva participació raonable i, si ho feu Google, probablement trobareu publicacions recents en feines de Google.

Sí, no hi ha mercats prominents exactament específicament per a treballs d’assistència virtual. Però són prou habituals als llocs que he esmentat (a més d’altres taulers que podeu trobar pel vostre compte) que no hauríeu de tenir gaire problemes per trobar-los.

Feliç assistent!1 Punts

Element 92: Inicieu un lloc web de cupons

Què és el lloc web de cupons? Resposta: és una de les millors maneres de guanyar diners des de casa.

D’acord, això és el que realment significa: un lloc de cupons és un lloc que proporciona cupons a la gent. Duh. La gent, òbviament, adora aquests llocs perquè no necessita donar-ne gaire; pot estalviar diners i aconseguir ofertes especials sense haver d’invertir gaire temps ni diners..

Molta gent no s’adona que pot iniciar els seus propis llocs de cupons, ja que suposa que no poden competir amb els grans llocs de cupons. És cert que hi ha un repte, però si teniu coneixement d’un nínxol, podeu crear un lloc de cupó per a això.

Els avantatges de fer-ho són que és relativament assequible. Depèn realment de la quantitat que vulgueu invertir en la creació del vostre lloc, però ara podreu fer un lloc sòlid amb costos relativament baixos.

A més, la majoria dels programes que heu utilitzat per oferir cupons tenen barres baixes d’entrada: molts d’ells seran gratuïts.

L’inconvenient principal és, com heu imaginat, la competició. Tot i que us establiu en un nínxol, necessitareu temps i feina perquè el vostre lloc es posi al sol. És per això que, tot i que executar un lloc web de cupons és una bona manera de guanyar diners en línia, sí molt separat dels ingressos en línia passius.

Alguns cupons i programes d’operacions diàries que poden ser útils són: Coupons.com Brandcaster; CentsOff; Creador d’ofertes diàries; i Estalvi.com.

distribuidor de marca

Aquests estan lluny de les vostres úniques opcions, però són bons llocs per començar. Normalment ofereixen cupons i us faciliten la distribució i la promoció d’aquestes ofertes al vostre lloc. De vegades també us ajudaran a obtenir ingressos monetaris del vostre lloc amb ingressos d’anuncis.

A més, sovint podeu obtenir comissions d’afiliació d’alguns altres llocs o aplicacions populars (per exemple, Swagbucks).0 Punts

Tema 93: Subcontractació i subcontractació

Feu atenció aquí, perquè hi ha molts matisos.

L’economia del concert és parcialment infame per la quantitat de treball subcontractat i subcontractat que s’aconsegueix.

Penseu en una empresa nord-americana acomodada que pagui algú de Vietnam per codificar el seu lloc: la companyia nord-americana estalvia diners al no haver de contractar un empleat a temps parcial al salari mínim dels Estats Units i el desenvolupador vietnamita paga més de la mitjana a Vietnam.

Sembla que tothom guanya, però és infami entre molts perquè la gent dels països molt desenvolupats perd la feina i ha de competir amb persones qualificades, però que demanen menys. Així que podríeu ser escèptic sobre això.

Certament hi ha cert fet, però la realitat és una mica més matisada. En primer lloc, es poden subcontractar en línia tones de persones als Estats Units i altres països amb salaris alts.

Guanyar diners com a subcontractista o contracte subcontractat a vegades és difícil, però a vegades et permet pagar molts diners proporcionalment a la tasca. Moltes empreses, per diverses raons, prefereixen contractar persones als seus propis països, encara que estigui en línia.

I si algú paga molt des d’un altre país … i què? Els diners són diners. La conclusió és que com a subcontractista o contracte subcontractat, el vostre client segueix estalviant finalment no pagar un empleat a temps complet o parcial.

El que significa que podeu guanyar més diners només per fer una tasca determinada o específica. No necessiteu fer la feina d’un empleat a temps complet, però podeu guanyar un preu proporcionalment elevat perquè el client encara estalvia diners.

És per això que val la pena considerar-se com a independent.

Ara és el que vol dir: suposa que publiqueu una empresa en línia.

En aquest cas, podeu “guanyar” diners en línia sent el que subcontracteu o subcontracteu. Per descomptat, realment és una manera més d’estalviar diners, però bé, és que tindreu més diners a la butxaca al final del dia, oi??0 Punts

Tema 94: Ubicacions de recursos humans a LinkedIn

Aquesta és una de les coses desconegudes per a molta gent qualificada per fer-ho.

RH aquí vol dir recursos humans, de la mateixa manera que en una empresa tradicional. LinkedIn és la xarxa social per a professionals. Com podeu guanyar diners amb això??

La paraula clau és col·locació: el vostre treball és bàsicament ser reclutador. Un altre terme d’argot seria el desavantatge. Treballant com a contractista independent en línia, heu de trobar grans candidats per ocupar determinats llocs dins d’una empresa.

LinkedIn és un gran recurs per raons òbvies, però no ha de ser el vostre únic recurs. També podeu utilitzar Facebook o realment qualsevol lloc en línia que us permeti fer una ullada a possibles candidats. Però LinkedIn és, per descomptat, la millor opció.

Normalment, no us haureu de preocupar de com negociarà la possibilitat de contractar i la companyia negociarà el pagament o les hores o fins i tot les segones entrevistes. La seva feina principal és lliurar a una persona fantàstica per a una primera entrevista.

Un cop hàgiu fet això, sereu pagats per trobar algú per l’empresa. Ara el que passa és que necessiteu que una empresa us contracti primer, i la majoria de vegades només se us pagarà si entregueu algú amb èxit.

La bona part és que es pot contractar més fàcilment, ja que és una aposta segura per a l’empresa. La mala notícia és que si fallau, no se us farà cap pagament. Duh.

Tingueu en compte que algunes empreses només voldran pagar si realment contracten a la persona … haureu d’anar amb compte al negociar amb una empresa per assegurar-vos que aquest punt sigui clar.!1 Punts

Punt 95: Creeu un lloc web de revisió

Com puc saber de què parlo? Bé, estàs llegint aquest article al lloc web de la meva opinió, oi?

Bromes a part, fer un lloc web de revisió és una bona manera de guanyar diners en línia. Fàcil? No. Com fer un lloc web de cupons, heu d’invertir temps, energia i diners per fer créixer el vostre lloc.

Abans d’abandonar-me, sí, la manera principal de guanyar diners amb un lloc web de revisió són els enllaços d’afiliació i possiblement els ingressos publicitaris. Ara mateix no parlo de la tècnica dels enllaços d’afiliació, sinó del tipus específic de lloc web que funciona bé amb ells.

Així, el que passa amb un lloc de revisió és que heu de trobar el vostre lloc. Això hauria de ser una cosa que us agradi, per la qual cosa podeu treballar dur, però també una cosa menys habitual.

Un cop trobeu el vostre nínxol, haureu d’enfrontar-vos a la realitat que hi ha més probabilitats que no hi hagi molts llocs, ja sigui en aquest nínxol o prou a prop. Això no significa que la vostra feina sigui impossible: no cal que siguis 100% nou.

Al cap i a la fi, si hi ha prou gent que compra productes en aquest nínxol per aconseguir diners amb enllaços d’afiliació, hi haurà altres llocs que competeixen amb el vostre. Encara podeu superar la vostra competència assegurant-vos que el vostre lloc està optimitzat adequadament per als motors de cerca (hi tinc una llista d’eines per a això!).

Un altre aspecte clau de la publicació d’un lloc web de revisió no és aïllar-se completament de la vostra competència. El fet senzill és que si jugueu bé les vostres cartes, la millor opció per a tothom és col·laborar.

Només hi haurà llocs de qualitat al vostre nínxol. Si esmentes altres llocs del lloc i et mencionen pel que fa als teus, podreu obtenir trànsit i comissions. Si comenteu les seves publicacions, la mateixa idea.

Un dels millors programes d’afiliació per als llocs web de revisió en particular és d’Amazon.

Al principi pot semblar aclaparador, però no us preocupeu. Els llocs de revisió s’utilitzen sovint per guanyar diners en línia perquè hi són bons. Podeu consultar la meva llista massiva de tàctiques de promoció de blocs per començar!2 Punts

Element 96: inicieu un bloc / lloc i obteniu ingressos publicitaris!

He parlat més d’una vegada d’utilitzar enllaços d’afiliació per guanyar diners. Tot i que aquest és un mètode provat i veritable i que es fa servir per a un gran nombre de llocs, és clarament una de les maneres més populars perquè els blocs tinguin diners..

L’altre? ADS.

Ara, els anuncis poden ser útils per complementar els ingressos dels afiliats. Molts llocs guanyen tant en anuncis com enllaços d’afiliació.

Però si el vostre lloc o bloc no s’adapta bé als enllaços d’afiliació (per exemple, si realment us heu centrat en contingut que no inclou productes) o no voleu fer-los, la publicitat és absolutament una forma contrastada de guanyar diners fora del vostre lloc.

Està comprovat per a tothom? Heck núm. Però aquí teniu una visió general de com us pot funcionar:

Hi ha tres maneres principals d’obtenir ingressos publicitaris del vostre lloc. El primer és infamat: publicitat de pagament per clic (PPC). Quan us registreu a una plataforma PPC, sereu pagats cada cop que un usuari faci clic en un anunci. De vegades es pot obtenir més si el clic acaba en una venda.

L’inconvenient del PPC és que acostuma a no obtenir molts diners per clic, de manera que només paga efectivament si obteniu molt trànsit. L’avantatge és que els anuncis s’adaptaran a la vostra audiència i s’adaptaran al contingut del vostre bloc, a més de ser relativament fàcil al vostre final.

La plataforma PPC més popular és Google AdSense. I si no voleu fer-ho servir (aposto que només ho faríeu si no podeu obtenir el compte d’AdSense), fins i tot podeu provar BuySellAds.

El segon mètode és la publicitat CPM: aquí CPM significa Cost per mil (cost per mil). És una mica similar al pagament per clic, ja que és el que més importa els vostres números de trànsit. Però, en lloc dels clics que generen els vostres diners, són les visualitzacions. D’aquí que el “Mille”, normalment, 1.000 clics obtindran una unitat de diners fixada.

L’última manera és vendre espai publicitari directament als anunciants. Això pot resultar molt més lucratiu, però també és menys cert. Amb PPC i CPM, bàsicament podeu calcular quant guanyareu amb la quantitat de trànsit X un cop us registreu a una plataforma.

Però, quan reserveu espai per als anunciants, heu de comptar amb la possibilitat de rebre el seu interès. Algunes persones fins i tot utilitzen agències per convèncer els anunciants a publicar anuncis als seus llocs.

Fer això és menys automatitzat que els ingressos publicitaris amb PPC o CPM, però com he dit … si ho traieu, pot resultar lucratiu.0 Punts

Tema 97: Guanya un concurs de disseny de logotip

Heu llegit l’article que acabo de fer sobre concursos d’anomenament de Squadhelp? Va bé, agafem el mateix concepte, però canviem el nom per al disseny de logotip.

Hi ha força llocs que tenen aquest tipus de funcions. El més famós és 99designs. Ja ho he parlat una mica abans com a lloc general per als autònoms per fer treballs de disseny, però també he tingut concursos de disseny de logotip que poden ser una bona opció per a algunes persones.

Una altra opció seria logocontest.com, que és molt fàcil registrar-se com a dissenyador (tot i que encara heu de enviar mostres per ser homologades com a dissenyador).

Designhill també se centra molt en la part del concurs, i amplia els seus concursos a més de logotips, però també altres aspectes del disseny de llocs..

Igual que és cert per al concurs de nomenaments, no us recomanaria com a font d’ingressos el qual confiar. És bo per mullar-se els peus, per divertir-se i per obtenir una mica de diners addicional. Tot i que hi ha un altre benefici:

Els dissenyadors que ho aconsegueixen “correcte” poden ser difícils de trobar. Així que si guanyes un concurs de disseny, hi ha prou possibilitats que l’empresa que hagi escollit et contractés personalment per obtenir més feina.0 Punts

Tema 98: Ser tutor virtual

Ser un tutor virtual / remot és un dels treballs en línia més habituals. Això és tan obert com sona:

Podríeu ser un tutor per a una gran varietat de temes i, si hi esteu oberts, més d’un tema. Normalment, com funciona la tutoria virtual, treballaràs amb una persona o grup específic de persones en un determinat període sobre un tema concret.

Si bé molta gent vol tutors virtuals per als seus fills, moltes de les persones que tutor són també els clients, és a dir, adults.

També podeu ser un tutor d’algunes classes a la durada d’un semestre o tutor d’una habilitat general que algú vulgui tenir. Podeu trobar algú que vulgui ser tutoritzat mitjançant una publicació de feina en línia, o potser teniu un amic o un company que vulgui ajudar a aprendre alguna cosa i estaria disposat a pagar-vos..

Si busqueu posicions en línia, de fet, hi ha moltes ofertes de treball, igual que Upwork. Però hi ha alguns llocs específicament per a tasques de tutoria virtual:

Entre aquestes opcions, algunes opcions notables són Tutor.com, TutorMe i A3.

El pagament varia entre les plataformes que utilitzeu, els clients amb els quals negocieu, però el sou base de boleta és a prop d’uns 15 dòlars la hora. Contractar-se a través d’una publicació laboral o negociació amb un client sol tenir un potencial més lucratiu: podríeu pagar 40 dòlars o més a l’hora..

Però, per descomptat, és més arriscat que una plataforma que funcioni per protegir les parts implicades. Tanmateix, un cop tingueu una experiència de tutoria en línia, probablement us resulti més fàcil accedir a la tutoria o a la docència en persona (si és el que voleu).

En cas contrari, podríeu començar a construir un lloc autònom com a tutor. Hi ha infinites possibilitats.

Aquí hi ha una altra possibilitat:0 Punts

Punt 99: Publicacions de convidats

La publicació de convidats és una cosa que molta gent coneix en primer lloc com a tàctica de promoció del bloc.

Però, també és una manera que els escriptors autònoms guanyin efectiu addicional mentre construeixen la seva cartera. De fet, la publicació de convidats també és famosa per ser un distintiu dels futurs escriptors.

Així, anem a arribar:

La publicació dels convidats és exactament el que sona … quan publiqueu un bloc o una revista a una altra persona o grup. Tot i que això no és necessàriament el cas, normalment enviareu publicacions en punts de venda més populars que els vostres.

És cert que podríeu publicar en punts de venda més petits que són aproximadament semblants a la vostra mida o, si intenteu introduir-los en un nínxol nou, podrien ser més petits. Però, en general, la publicació de convidats suposa que el vostre nom i contingut incloguin a una audiència més gran i, per tant, un lloc amb més trànsit.

Ara, deixeu-me franc amb vosaltres: la publicació de convidats normalment no paga ni tones de diners. La primera cosa: la majoria de blocs i punts de venda que accepten publicacions de convidats no us pagaran per ells. En segon lloc, dels que ho fan, els diners solen ser així, i tindreu més competència.

Dit això, encara hi ha una gran varietat de llocs que paguen les publicacions de convidats, en gairebé tots els nínxols i camps. Podeu consultar aquesta llista per trobar alguns exemples, però aquestes coses canvien tot el temps, així que assegureu-vos de comprovar el doble dels llocs on voleu enviar una publicació.

Normalment funciona així: trobeu un lloc al qual vulgueu enviar-vos i consulteu les seves preguntes més freqüents o les seves directrius per a l’enviament de peces. De vegades és possible que vulgueu enviar-los per correu electrònic per obtenir informació. Normalment heu de donar un pitch i un currículum o un currículum del vostre treball, de manera que pot ser difícil per a principiants.

Però bé, difícil com pot ser per a principiants, els escriptors que comencen a fer una feina allà al món trobaran que val la pena fer-ho: recordeu-vos que no només guanyeu diners en efectiu, sinó que creeu el vostre currículum.!1 Punts

Element 100: Proveu la correcció de correccions

Aquest és un tipus de treball que no té molts llocs ni mercats ben establerts i centrats exclusivament en el lloc. Això es deu principalment a la correcció de correccions a les tasques d’escriptura en línia.

Per als desafiaments principals a la sortida del bat és trobar treballs de correcció de correccions a un ritme que us sigui acceptable. Moltes persones contracten per escriure treballs en línia i moltes d’aquestes feines inclouen la responsabilitat de llegir les correccions que l’autònom no va escriure (gairebé totes requereixen que reviseu el que escriu, per descomptat)..

Per tant, la quantitat de clients que contracten un corrector és una mica menor. Dit això, encara són fora. Normalment es tracta de persones i empreses que ja tenen contingut que els agrada, però només volen un parell d’ulls addicionals per combinar-se i fer petites millores.

El que crec que és més comú en línia per fer feines de correcció és els productors de contingut més reduït: normalment els individus, els agrada escriure el seu propi contingut i no voldrien contractar algú per escriure per ells … però tampoc tenen temps ni energia per tria tots els detalls del que produeixen.

I normalment aquestes persones contracten per a projectes a curt termini.

De manera que aquest és el tipus de cosa que probablement trobareu com a corrector de proves en línia. Pel que fa als bons llocs per mirar, Upwork els té tot el temps, però solen ser visites més curtes. Si teniu Google al vostre voltant, podríeu trobar algunes de les publicacions de feina més recents … tingueu en compte que aquestes visites vénen sovint.

El meu últim consell és tenir cura de treballar amb excés: la lectura de correccions pot ser senzilla, però es necessita molt temps i hi ha molta pressió. Si el NOMÉS treball és assegurar-se que no hi hagi errors, cada error que falti és pitjor de l’habitual.

Així que voldreu ser exhaustiu al respecte. Però la realitat de la situació és que, com que els clients contracten un corrector de correccions, no un escriptor que també corregeix les proves, pot ser que no s’inclin a pagar gaire.

Però bé, si trobeu preus que no podreu funcionar, us oferirà tota la potència!1 Punts

Tema 101: Fer traducció en línia

Això es coincideix una mica amb l’article anterior, ja que molts programes de traducció en línia també comportaran una transcripció (encara que no necessàriament).

De la mateixa manera que algunes plataformes o clients que contracten serveis de transcripció voldran que realitzeu una prova per demostrar la vostra velocitat d’escriptura, la majoria de persones o llocs que us contractin per traduir necessitaran la prova de la vostra capacitat.

Així mateix, just al costat del ratpenat, es poden trobar molts llocs de treball de traducció en línia als llocs habituals: Upwork, Effective, i fins i tot Fiverr.

Però, a part d’utilitzar un mercat freelance general per cercar assistències de traducció en línia, hi ha alguns llocs que contracten traductors. Com és habitual, en destacaré alguns:

Gengo és un dels llocs de traducció més populars on sol·licitar. Tenen prou feina a la majoria dels idiomes.

LanguageLine és un dels majors ocupadors d’intèrprets professionals i porta des de fa 37 anys. No totes les seves feines són remotes, però n’hi ha moltes, que val la pena consultar-les.

La tinta verbal és una altra figura destacada, però heu de ser advertits que haureu de fer proves per contractar-vos.

Mars Translation ofereix serveis de traducció d’idiomes que van des de la localització de llocs web fins a la conversió de DTP. Podeu començar a guanyar de les vostres habilitats de traducció unint-les aquí.

Fora de plataformes més grans que contractin traductors, també podeu buscar empreses que cregueu que necessiten traductors i oferir els vostres serveis. Anar-los!1 Punts

Punt 102: Feu l’entrada de dades en línia

Un dels majors estereotips de la feina avorrida d’oficina és l’entrada de dades. Imaginem una persona de mitjana edat en un cubicle, movent-se sense volar els números de la pantalla.

Bé, i si podríeu pagar-vos per fer-ho des de la comoditat de la vostra llar, treballant a les vostres hores? No seria tan dolent. Per sort, ho podeu provar.

Ja he esmentat un recurs comú per a entrades de dades: Amazon Mechanical Turk. Molts dels microjobs que hi ha publicats inclouen l’entrada de dades i també són freqüents. Fiverr és un altre, tot i que és menys habitual.

Altres llocs més populars per a tasques d’entrada de dades remotes són els tipus de llocs de cerca de companyies i empreses que també volen avaluadors de motors de cerca. Per exemple, a Lionbridge hi ha molts treballs d’entrada de dades.

Lionbridge

Crec que un dels millors llocs per trobar feines d’entrada de dades és efectivament i de vegades ZipRecruiter. Les feines publicades aquí tendeixen a ser més llargues que les publicades a l’obra que trobareu a Fiverr / Craigslist.

El pagament varia, però normalment no us pagaran tones de diners per un concert d’entrada de dades. Dit això, les feines d’entrada de dades es publiquen prou sovint que tindreu oportunitats quan les necessiteu, i la paga serà com a mínim fiable, encara que no sigui molt.1 Punts

Punt 103: Fer Business Coaching

L’entrenament empresarial és quelcom que només haureu d’aconseguir si sentiu que esteu qualificat adequadament. Pot ser que fins i tot tingueu un títol formal en coaching, però, molt probablement, comptarà amb els vostres èxits del món real.

Les males notícies: no hi ha molts llocs web destacats per connectar els entrenadors empresarials amb els clients. Hi ha un que es diu Noomii, que comproveu.

La bona notícia: hi ha trucades per a entrenadors empresarials allà on hi hagi una feina popular en línia o una taula de concerts.

Si teniu interès en fer coaching en línia, és cert que podeu assolir. Només ha d’estar disposat a establir la botiga com a entrenador independent. Això significa fer un lloc web per a tu, o com a mínim una forta presència a les xarxes socials.

Fins i tot dins de l’àmbit del coaching empresarial hi ha diversitat. Podeu treballar en qualsevol negoci de nínxol que vulgueu, sempre que treballin amb vosaltres. La bona notícia és que, quan més fas, més fàcil serà.

Per exemple, podeu fer qualsevol consulta o coaching existent que hàgiu fet i obtenir un testimoni o pressupost de clients anteriors i, a continuació, posar-lo al vostre lloc web. Quan comenceu a rebre clients en línia, podeu fer el mateix amb ells.

I si obteniu la vostra reputació suficient o gran, podeu canviar la vostra atenció des de trobar peticions d’entrenadors per agafar-los.

El que és fantàstic de tot això és que, encara que haureu de fer més treballs legals per falta de plataformes, també podeu aconseguir més del que feu. Per exemple, si sou un entrenador empresarial a Upwork, patireu un 20% per la tarifa de la plataforma.

Això pot ser bo per obtenir una mica d’experiència i qualificacions addicionals, però fora de Upwork podeu carregar als clients el que voleu per a una sessió Skype o PDF en la creació d’una botiga Shopify. I només haureu de pagar el que costi per utilitzar les eines que voleu utilitzar amb els vostres clients!0 Punts

Tema 104: Ser un entrenador en línia de fitness

Ja sé què penses: com és aquesta manera de guanyar diners en línia? La gent no contracta entrenadors de forma física a la vida real, per a la formació presencial?

Bé, certament ho has corregit la majoria Els entrenadors físics fan la seva feina de manera presencial. Però hi ha més oportunitats per als entrenadors en forma física en línia de les que creieu.

Primerament, penseu en qui voldria això: normalment, algú que vulgui la comoditat d’un entrenador amb qui no s’ha de coordinar per realitzar entrenaments personals. Algú amb qui simplement pot parlar amb ell per millorar la seva forma física.

A més, hi ha una bona probabilitat que el vostre client potencial desitgi pagar menys per la feina en línia. El costat brillant? És possible que no necessiteu tantes qualificacions formals com en la vida real.

Ara també diria que aquest aspecte és que heu de treballar més per demostrar la vostra habilitat i habilitat. Si bé només podeu enviar una mostra d’escriptura i reprendre’s per a un concert d’escriptura en línia, heu de tenir clares habilitats interpersonals a l’experiència per contractar-vos com a entrenador..

Probablement voldreu cultivar una marca en línia: potser creeu el vostre propi lloc web, però si no, almenys publiqueu a Instagram o YouTube amb alguns vostres entrenaments, estratègies, motivació, etc..

No hi ha llocs realment sòlids per connectar entrenadors en forma física en línia amb clients potencials, però sí que tinc uns recursos que us podrien ser útils.

iBodyFit és un lloc destacat per obtenir persones amb entrenadors personals en forma física, però actualment no fan publicitat de contractació; diria que contacteu amb això si us interessa..

Els mentors de fitness no són un lloc on sol·licitar-ho, sinó un lloc on utilitzar-los com a recurs:

Mentors de fitness

Pot ser una manera assequible d’obtenir la llicència si teniu interès en aquestes coses.

En la seva majoria, trobareu els vostres clients de la mateixa manera que la majoria dels autònoms en línia troben clients. Així que estigueu preparats per comercialitzar-vos i actuar independentment! Tot i que pot ser arriscat, hi ha una bona oportunitat de deixar un client disposat a cobrar diners per a un programa de fitness sòlid.1 Punts

Punt 105: Ser dietista en línia

D’acord, siguem sincers: la barra per entrar aquí és molt alta. Això és el que realment només heu de mirar si: A) sou dietista al món físic o B) esteu a punt de ser.

La raó és simple: un dietista és expert en dieta i nutrició. Aproximadament la meitat dels dietistes registrats als Estats Units tenen estudis de postgrau. Als EUA, el terme “dietista” o “dietista registrat” ​​està protegit per l’Acadèmia de Nutrició i Dietètica.

El meu punt és que has de ser un expert i qualificat en això, no només algú que llegeix molt sobre nutrició i apassiona la salut.

Llavors, com guanyaria diners com a dietista en línia? Doncs bé, tot i que és cert que podeu trobar trucades per a qualsevol lloc en els mercats autònoms generals, les publicacions per a dietistes / dietistes en línia es podrien fer més rares..

Per tant, voldria suggerir la presència d’un lloc web o una xarxa de xarxes socials … així com ser entrenador de fitness en línia, però més encara. Hauries ja teniu alguna certificació o en curs per completar-la.

Per què no utilitzar aquestes credencials al vostre lloc o a les xarxes socials? I des d’allà podeu trobar i negociar amb clients potencials amb molta més facilitat.

Aquí hi ha una altra idea: tenir un bloc nutricional. Certament, n’hi ha moltes, però si trobeu un nínxol adequat, podeu començar a fer comissions d’afiliació i ingressos d’anuncis..0 Punts

Tema 106: Proporcionar coneixements d’infermeria a distància

Al contrari que l’article anterior, la barra d’entrada és alta: hauríeu de tenir en compte això només si sou una infermera registrada o si treballàveu en conjunt amb una.

Estic disposat a apostar perquè la majoria d’infermers treballin en llocs de treball personal, on puguin treure el màxim partit de les seves habilitats i, a més, que se’ls pagui el màxim.

Però si no treballes a temps complet com a infermera, però tens les credencials, o bé només vols una font d’ingressos addicional, hi ha moltes persones que voldrien tenir accés a una infermera de forma remota..

Normalment, la millor opció serà buscar un hospital o una companyia d’assegurances i veure si contracten infermeres per proporcionar assessorament a distància. Alguna cosa d’això es pot fer a través del telèfon, de manera que no “en línia”, però també podeu utilitzar el xat en directe i altres.

Ara hi ha una plataforma destacada per trobar llocs de treball professionals mèdics a distància:

fonem

Això és fonamental. Fonemed es dedica a treballar per facilitar l’accés remot a l’assessorament sanitari i sanitari.

No es dedica totalment a oferir llocs de treball remots a infermeres i professionals professionals de la salut, però, en el procés de la seva atenció general a l’assistència mèdica remota, és sensible que també s’esforci.0 Punts

Punt 107: convertir-se en consultor financer en línia

Aquest és un gran, nois. Permetin-me dir en primer lloc, les feines queden fora, tot i que en molts casos haureu de crear les vostres tasques.

El problema més gran és que cal anar amb compte. No us recomano que entreu a aquesta secció, buscant una font d’efectiu ràpid. Les persones que estan disposades a contractar consultors financers són responsabilitats importants per a aquells consultors.

Si això no us espanta, aquí hi ha alguna cosa positiva: vosaltres no han de gestionar totes o fins i tot la majoria de les finances d’algú per ser un consultor financer.

Hi ha moltes oportunitats de ser un consultor per a una part de les finances d’una persona. I sí, fixeu-vos que he dit persona, no companyia.

Pot ser consultor de finances per a una empresa o petita empresa, però això tindrà una responsabilitat més pesada. Per això, només ho heu de fer només si teniu la qualificació, si ja teniu experiència en consultoria de petites empreses o finances.

Però, pel que fa a publicacions laborals i actuacions habituals, hi ha moltes trucades de consultors per a persones que cerquen ajuda per a les seves finances personals i familiars. Aquí també es pot brillar: parla sobre els teus propis moviments financers intel·ligents, com has estalviat diners fent X o invertit de forma segura en Y, etc..

Hi ha una altra cosa sobre la consultoria financera: podeu sol·licitar actuacions a llarg termini o a curt termini. Per exemple, podeu obtenir un client que només vulgui obtenir uns consells neutrals i informatius sobre si hauria de fer una acció X o Y.

També podeu obtenir algú que desitgi ajuda per gestionar inversions en accions durant un parell d’anys, o fins i tot indefinidament.

El meu punt és que el món en línia és molt obert i, com passa amb altres coses, us animo a crear un espai on-line per comercialitzar-vos com a consultor.!0 Punts

Element 108: C virtualxO

Es pot confondre sobre què és un CxO és. Bé, creieu-lo o no, ja sabeu què és:

CxAquí només significa qualsevol posició executiva: estic utilitzant la “X” com a variable (és a dir, C_O). Per tant, en aquest cas, em refereixo a ser un conseller delegat virtual (director executiu), CFO (director financer), COO (director d’operacions) o OMS (director de màrqueting)..

I, tot i que tindreu raó d’endevinar-ho la majoria de l’època, les empreses prefereixen que els membres més importants treballin físicament en una oficina, encara hi ha moltes empreses obertes a contractar membres d’alta graduació per a treballs virtuals.

El més important és que sou qualificat. Abans de desanimar-vos, no heu de ser el COO ni el CFO d’una empresa més gran, tot i que us convidareu a.

Hi ha moltes petites i mitjanes empreses, entre les quals hi ha moltes startups, que busquen persones qualificades interessades en primer lloc. Treballar pràcticament és un compromís que moltes empreses petites estan disposades a fer, sempre que tinguin un oficial qualificat.

Pel que fa als llocs per trobar aquest treball, depèn principalment de la vostra capacitat de fer xarxa i utilitzar LinkedIn o altres taulers de treball principals. Hi haurà publicacions per a agents oficials a Such.com, però hi haurà molta feina per a personal.1 Punts

Tema 109: consultor de màrqueting en línia

Aquest és el tipus de cosa que us suggereixo que només s’obté si teniu una experiència sòlida en màrqueting. Però abans d’espantar-vos i saltar el següent article, penseu en què comporta el màrqueting:

Quan escolteu “màrqueting”, probablement penseu en anuncis i correu electrònic. Sí, es fa molt màrqueting a través de correu electrònic, anuncis i xarxes socials. Però és molt més que això.

El màrqueting pot incloure disseny de llocs web. Inclou l’optimització de motors de cerca (SEO). També pot incloure contingut escrit. Pot incloure un munt de coses diverses sempre que apuntin als objectius d’una empresa.

El meu punt és que és possible que estigueu més equipats per ser un consultor de màrqueting del que us adoneu. Potser no sabràs crear un embut de màrqueting (vegeu més amunt) … però pot ser que sigui expert en SEO. O potser us serà molt bo fer contingut escrit.

Podeu utilitzar les vostres habilitats existents per ajudar les empreses del vostre camp de mercat a Internet en línia. Orientació a les empreses que vostè saber podeu ajudar-vos amb la vostra experiència.

Ara, si teniu competències de màrqueting més enllà d’un únic camp d’expertesa, tant millor. Gent com tu té una gran demanda. De fet, les empreses comercialitzadores estan contractant tot el temps aquests dies.

Però és per a un altre article. Ara mateix, dic que hauríeu de ser creatiu amb les vostres pròpies habilitats i oferir a les petites empreses (o més grans si ho podeu gestionar) una potència en alguna cosa amb què sabeu que els podeu ajudar.

Vull suggerir que, fins i tot si teniu previst fer-ho a distància, les empreses locals són un bon lloc per començar. Això és perquè coneixeu la zona i podeu parlar amb els gestors amb un coneixement compartit i coneixement del lloc on opera l’empresa.

Si voleu fer-ho tot en línia, aneu a una petita empresa que us agradi, en un camp que us agradi i deixeu que la vostra passió i les vostres ganes ajudin a l’empresa a créixer per parlar sola (juntament amb la vostra experiència).1 Punts

Element 110: publicar anuncis de Facebook

Es tracta d’una espècie de la trajectòria de l’assessor de màrqueting anterior.

Això està molt més centrat en una cosa concreta, cosa que significa que potser estigueu guanyant menys diners o més segons la manera de jugar a les vostres cartes (aconseguir que una empresa us pagui una mica de diners per un concert estret, o bé per obtenir una empresa a et paguen molt proporcionalment al teu esforç).

Tot tracta sobre els anuncis de Facebook: són enormes. Són enormes perquè són molt efectius. Tu hauries pensar un anunci a Facebook no us ha aconseguit comprar mai, però els números mostren que els anuncis de Facebook afecten les vendes. Al cap i a la fi, Facebook no seria una de les empreses més grans del món si els seus anuncis no funcionessin.

Els anuncis de Facebook tenen un valor especial per a les petites empreses, ja que tenen costos d’entrada baixos. Concretament, no hi ha cap quantitat mínima que una empresa necessiti gastar en anuncis.

Però, mentre que els anuncis de Facebook són excel·lents per a les petites empreses, encara no s’utilitzen tant com podrien ser. I això és degut a que els propietaris de petites empreses estan ocupats per gestionar petites empreses. La majoria de les petites empreses simplement no contractaran un expert en màrqueting a temps complet.

Però si podeu publicar anuncis de Facebook per a petites empreses, estareu fent un gran lloc. Això és una cosa que la majoria de petites empreses es podrien permetre el luxe de fer, sobretot perquè poden gastar el que vulguin.

Així, doncs, us semblarà com funcionaria: contacteu amb les petites empreses i oferiu els vostres serveis als que desitgin arribar a nous clients mitjançant Facebook Ads. Mantingueu-lo senzill: l’empresa us pot pagar el pressupost amb el qual se sentin còmodes.

La major part d’aquest pressupost es destinarà als anuncis ells mateixos (els comprarà) i una petita part del mateix haurà de pagar (generalment del 10% al 20%).

Executeu-ho moltes vegades i podeu guanyar efectiu digne ajudant a les petites empreses a assolir el seu abast, sense haver de ser un professional del màrqueting a temps complet..1 Punts

Tema 111: Ser consultor de viatges en línia

Admetré que es tracta d’un concert en línia bastant estret, però bé, estic segur que almenys alguns que llegiu això ho podrien fer.

Qualificacions generals: si viatgeu molt, us encanta viatjar, i sou bé per trobar bons preus i planificar viatges.

Si aquestes coses són certes, diria que ja s’ha guanyat un terç de la batalla. Durant la resta de la batalla, us recomanaria que construïu un espai en línia per demostrar les vostres habilitats.

Potser ajudeu els vostres amics i companys a obtenir bones ofertes de vols i hotels. A continuació, obteniu els seus testimonis per al vostre lloc web i demaneu-los que us recomanin als vostres amics si pensaven que heu fet un bon treball.

Fins i tot podeu crear un grup de Facebook, una pàgina d’Instagram o un grup de LinkedIn per a la vostra marca. De quina manera s’aconsegueix que la gent s’uneixi? Assegureu-vos que el vostre grup / pàgina tingui les darreres ofertes, sempre.

El bo és que podeu començar petits fent allò que ja sou bé i, a partir d’aquí, creeu-lo fins a la mida que vulgueu.

Una altra alternativa és trobar feina en línia. I no, no vull dir només trobar un client o concert en línia, sinó trobar una feina remota real. Hi ha moltes empreses (generalment estacions, hotels i empreses de viatges) que contracten agents de viatges remots.

Per entrar en el negoci més important de “consultor”, però, haureu de fer una mica de pràctica!0 Punts

Tema 112: Altres tipus de coaching i consultoria

Ho sé, acabo d’enumerar un munt d’opcions possibles per a consultoria i coaching en línia. Les vaig enumerar ja que eren coses més importants que potser no havíeu pensat abans o perquè són coses populars que definitivament abans havíeu sentit a parlar.

Però ara faré llum sobre l’àmbit general de la consultoria i el coaching en línia i algunes altres opcions possibles!

La cosa és que, pel que fa a aquest camp, la teva imaginació és essencialment el límit. Si hi ha prou gent, hi haurà un percentatge de les persones que volen pagar per aconseguir-ho. Podria ser una simplificació, però és cert.

Tot i que els fonaments bàsics per comercialitzar-se com a entrenador i aconseguir que els clients siguin la mateixa indústria per a la indústria, hi ha algunes coses que voldreu tenir en compte o destacar-ne més o menys segons el camp.

Si oferiu serveis en un camp amb molta responsabilitat, com ara finances o consells mèdics, sens dubte tindreu credencials i formació (com he dit). Alguns altres camps en els quals pot ser útil: la consultoria fiscal (es superposa a la preparació d’impostos, que més endavant passaré); consultoria ambiental / sostenibilitat; consultoria política i de campanya; consultoria immobiliària; consultoria jurídica.

A més, hi ha una gran quantitat d’espais per a activitats creatives. Podeu ensenyar a algú com toca un instrument o com pinta. Per a activitats creatives, especialment aquelles que siguin vistoses, realment podeu utilitzar vídeos i galeries per demostrar les vostres habilitats.

Si bé podeu utilitzar Udemy o fins i tot YouTube i Instagram per allotjar vídeos amb instruccions, aquests mitjans seran especialment eficaços per a tutorials de dibuix o música..

Esteu guanyant diners amb el vostre lloc web d’afiliació? Bé, entreneu a algú que vulgui construir o millorar el seu lloc web. Ingressos publicitaris? El mateix. Tot i que aquí us pot resultar útil un grau en negocis o en màrqueting, l’èxit tangible és el vostre principal actiu a l’hora de desembarcar clients.

De debò, les possibilitats són infinites i no les puc enumerar. Si sou prou emprenedor, podríeu fins i tot fer un nou tipus de consultoria!0 Punts

Element 113: En general, utilitzeu un lloc de subscriptors / crowdfunding de pagament

Probablement ja coneixeu el crowdfunding: quan un munt de persones xifren una petita quantitat de diners en línia per contribuir a un objectiu financer més gran.

Ara hi ha molts llocs d’aquest tipus i passaré els propers articles sobre ells, ja que hi ha algunes diferències que crec que són importants.

Però abans d’això, deixa’m explicar una mica més: alguns llocs de crowdfunding no semblen exactament llocs de crowdfunding i les línies es difuminen. És a dir, es tracta dels llocs que no es centren en projectes únics, sinó que s’han centrat en subscripcions de contingut en curs.

Alguns exemples serien Patreon, OnlyFans i Kofi. YouTube també s’està convertint en això. Alguns exemples de llocs centrats en projectes són GoFundMe, Kickstarter, IndieGogo. Tot i que, per descomptat, les distincions no són tan netes com les faig que siguin, això és gairebé cert.

Els avantatges d’aquests llocs són que podeu aprofitar el poder dels grans números a través d’Internet i no necessiteu demanar molts diners. Per exemple, no intenteu que algú us contracti durant uns quants centenars. Intenteu obtenir centenars (o més o menys) per pagar uns quants diners.

Varia, però generalment aquests llocs extreuen un percentatge dels seus ingressos. I heu de tenir molta cura per no vendre els vostres col·laboradors BS. Però, dit, hi ha diferents possibilitats disponibles!0 Punts

Element 114: Utilitzeu Kickstarter

Kickstarter és el que pensem la majoria de nosaltres quan escoltem el terme “crowdfunding”. Però encara té algunes diferències importants respecte a les altres opcions que hi ha aquí.

Aquests són els conceptes bàsics:

Kickstarter és per a projectes únics, de manera que no us demanaran subscripcions. Kickstarter també és relativament estricta per comprovar crowdfunders, és entenedor, però això significa que algunes persones no s’hi posaran.

És important tenir en compte que Kickstarter és tot o res. És a dir, que compleixes el teu objectiu o no obtens res. La tarifa és del 5% dels fons que recopileu (de manera que no tindreu cap quota si no aconsegueixen el vostre objectiu de finançament).

Aquí teniu la part important:

kickstarter

El que fa que Kickstarter sigui una bona opció per a molts de vosaltres, és que no està pensat per a caritat. Així que si intenteu plantejar un projecte únic i fort, Kickstarter és una manera fantàstica de fer-ho.

Ara la comparem amb una altra opció:0 Punts

Element 115: Utilitzeu GoFundMe

GoFundMe és un dels altres llocs famosos de crowdfunding, però és molt diferent de Kickstarter pel que fa a TU, guanyador potencial. Aquí hi ha la diferència principal:

GoFundMe

Sí. GoFundMe és GRATU —T, sense despeses de plataforma ni retallades del que feu. Encara hi ha transaccions amb targeta, però això és inevitable. I la seva no tot o res.

Però abans que us entusiasmeu amb la manera de recaptar diners de forma gratuïta, presteu atenció a l’altra part d’aquest missatge: “per a la gent i us fa cas”. Mireu, on Kickstarter no està dirigit a la captació de fons de caritat, GoFundMe està fortament orientat cap a això.

Ara, és important tenir en compte que GoFundMe no és tan estricte per a què podeu fer campanyes. Però, generalment, les campanyes són per objectius sense ànim de lucre, així que tingueu en compte com voleu utilitzar-lo.1 Punts

Element 116: Utilitzeu Indiegogo

Indiegogo és l’últim dels tres grans llocs de crowdfunding. Va ser un dels primers llocs que va oferir el model de crowdfunding, de manera que va estar un temps en joc. És també el més conegut per haver-se orientat a objectius emprenedors.

Tot i que utilitzeu Kickstarter per a un projecte creatiu (que pot incloure negocis) i GoFundMe per a esforços generalment sense ànim de lucre (encara que no necessàriament), Indiegogo es dedica a recaptar diners per a negocis..

Aquí hi ha una altra cosa que la distingeix:

Indiegogo

Tot i que Indiegogo és conegut principalment pel seu finançament a la manera de campanya i, tot i que amb això va començar, també et permet continuar creixent la campanya fins i tot després d’haver complert el teu objectiu de campanya..

Tot i que hi ha alguna variació, Indiegogo generalment cobra un 5% de comissió.

Ara, potser és poc clar quines diferències hi ha entre Kickstarter i Indiegogo, a part de la “vibració” general o la cultura dels llocs..

Les principals diferències són les següents: Indiegogo no és tot o res, tret que vulgueu que sigui; podeu mantenir el finançament després de complir el vostre objectiu (tal com es descriu); podeu obtenir finançament des de gairebé qualsevol part del món; i el procés d’aprovació és més fàcil.

De fet, n’hi ha no aprovació o procés de sol·licitud. Podeu veure una llista completa de les diferències aquí.

Però ara és hora que ens endinsem en les àrees menys conegudes de crowdfunding, que es difuminen en les subscripcions …0 Punts

Element 117: Utilitzeu Patreon

Patreon és la plataforma de subscriptors multimèdia més destacada, però tot i això, molta gent no ho ha sentit mai. Aquí teniu el desplegament:

A Patreon, els usuaris paguen una subscripció mensual pel contingut. Patreon té una quota de plataforma del 5% i podeu establir objectius, però no passa res si no es compleixen.

Una de les principals diferències entre Patreon i les dues següents plataformes és que Patreon li permet crear nivells de membres. Algunes publicacions es poden fer disponibles per a tothom, algunes només per a un nivell determinat.

També podeu enviar recompenses / el que esteu produint a persones fora de Patreon, però la clau és que Patreon us permeti veure la vostra llista de membres.

Això vol dir que no és necessari trobar-ho un un lloc dolç que no demana massa o massa poca gent. Podeu establir un nivell d’entrada que es pot permetre a un gran nombre de persones fàcilment, i un altre nivell perquè els aficionats més dedicats gastin més, etc..

Tingueu en compte que no tenir per tenir diversos nivells. El creador més popular de Patreon és un podcast que només ofereix un nivell de 5 dòlars.

Tingueu en compte que Patreon té una alternativa al model d’abonat mensual:

patró

El model de creació creada és bastant similar al de les plataformes anteriors que us he mostrat. Però Patreon és el més famós i s’utilitza per al model mensual.

Podeu utilitzar Patreon per a diverses coses, però és en gran mesura per a esforços creatius, com a mínim, com és la cultura. La majoria de creadors utilitzen Patreon per a podcasts, obres d’art, fotografia, cosplay i música. Tot i això, aquest no és el límit.

Més informació aquí!0 Punts

Element 118: O bé utilitzeu OnlyFans

OnlyFans és un competidor amb Patreon, però és molt més senzill.

Això us mostrarà l’atenció:

OnlyFans

OnlyFans, com Patreon, es basa principalment en un model de subscripció mensual per a creadors. Tot i això, OnlyFans ho és només per a subscripcions mensuals de contingut regular i no hi ha cap nivell.

L’inconvenient? Perdiu la flexibilitat de tenir opcions més econòmiques per a majors quantitats de persones i opcions més econòmiques per a persones més dedicades. Per tothom, heu d’adaptar una mida única a tots els preus i contingut.

Tanmateix, la simplicitat és un avantatge per a si mateixa. Els vostres subscriptors no han de preocupar-se de quina és la millor oferta dels vostres nivells: només si pagueu aquest preu únic durant un mes.

Una altra diferència és que OnlyFans té una característica “tip” destacada, on els vostres fanàtics poden inclinar les vostres publicacions o simplement afegir el vostre compte a la quantitat que vulguin..

Ara no us puc mentir, només els famosos són els famosos perquè els creadors de contingut per a adults l’utilitzen molt. Però bé, som adults aquí i només et dic que OnlyFans és una opció per guanyar diners en línia.

La clau és que OnlyFans no només sigui per a aquest sector o contingut, i no deixa de ser una opció sòlida si creeu art, música o alguns productes habituals..0 Punts

Punt 119: O bé utilitzeu Ko-fi

El Ko-fi és menys conegut que OnlyFans i Patreon, almenys als Estats Units, però és bastant similar mentre conserva algunes diferències clau. Aquests són els conceptes bàsics:

El nom del Ko-fi es basa en la idea que els vostres seguidors us comprarien una tassa de cafè. Per descomptat, els preus varien, però és fonamental que és el rang de preus inicial.

Aquí hi ha un parell de grans diferències:

El ko-fi es paga directament

El pagament és instantani i no hi ha despeses de plataforma. Podeu crear objectius de recaptació de fons, però no és obligatori, ni tot o res.

Una altra diferència important és que el ko-fi no està centrat en les subscripcions com ho són Patreon i OnlyFans. Bàsicament hauríeu de configurar una pàgina, mostrar una obra i, si la gent li agrada, us pot pagar una mica com a suport de suport.

Tanmateix, també podeu oferir subscripcions per a un ingrés mensual i prendre comissions. Tanmateix, per fer aquestes coses, haureu de pagar per Ko-fi Gold. Comença a partir de 6 dòlars al mes i, a més, elimina els anuncis en format Ko-fi, us permet fixar el preu de les donacions i oferir descàrregues d’alta resolució (a més de les altres coses que he esmentat).

El fet que pugueu guanyar donacions sense una quota per la vostra tasca creativa és excel·lent, però val la pena considerar si una quota de 6 dòlars al mes és més rendible per a un model de subscripció en comparació amb Patreon o OnlyFans amb un percentatge fix del vostre benefici..

Una altra cosa a tenir en compte és que Patreon i OnlyFans són més grans i és més probable que tingueu subscripcions de persones que ja tenen comptes amb aquestes plataformes, de manera que pot ser més fàcil obtenir diners a les plataformes més grans..

Dit això, el Ko-fi té certes bones qualitats que us podrien ajudar a guanyar diners en línia. I crec que aboca la secció de plataformes de finançament i subscripció de multitud!1 Punts

Punt 120: canals de YouTube (en general)

El que fa als darrers llocs de què parlava, és que són molt efectius si sou influencer d’internet. En poques paraules, un influencer és algú que té un gran seguiment a Internet.

Els propers articles tracten sobre com guanyar diners en línia com a influencer, inclosos a YouTube. Però el que hi ha a YouTube és que podeu guanyar diners fins i tot a banda del patrocini d’influencer.

I com que tothom tracta de popularitzar-se a YouTube, parlaré de com podeu guanyar diners amb YouTube en general aquí i sobre la manera d’influencer al següent article. D’acord, llest?

El primer que és: podeu guanyar diners a YouTube indirectament. Amb això, vull dir que no voldríeu guanyar diners per si mateix YouTube, sinó utilitzar YouTube com a vehicle per augmentar els ingressos.

És a dir, podeu publicar vídeos que atreuen la gent a la vostra marca. Només necessiteu una petita part dels vostres espectadors per augmentar molt el nombre de clients.

En segon lloc, podeu guanyar diners amb els ingressos publicitaris. Ara és una cosa que YouTube és una mica infame: molta gent es queixa per la gran retallada que té YouTube, que és una queixa vàlida.

I molts dies es demonetitzen molts canals per lleus infraccions de copyright o marques comercials. Normalment, els perdedors d’aquest acord no són grans empreses, sinó particulars i petites empreses, així que vés amb compte!

Tot i això, si feu la vostra feina, podeu guanyar diners amb la publicitat de YouTube (normalment anomenada Programa de socis de YouTube). L’altra manera de guanyar diners amb la publicitat a YouTube és utilitzar enllaços d’afiliació:

Apliqueu bàsicament el que vaig dir sobre els blocs de màrqueting d’afiliació anteriorment als canals de YouTube, i hi aneu.

Això entra en ser un influencer a YouTube, que inclou patrocinis i negocis amb altres empreses. Doncs cap a la següent:0 Punts

Punt 121: concretament, sigui un influencer de YouTube

Com he dit abans, això no és una cosa que es pot fer amb rapidesa: heu de treballar molt, tenir paciència i arriscar-vos … i realment us agrada el que feu.

Un dels majors reptes serà publicar un bon contingut i publicar-lo regularment, i molt menys tot el màrqueting i la promoció que hi tingui.

Però, quan comenceu a veure que el vostre canal creix, val la pena tenir en compte les maneres de guanyar diners a part del programa de YouTube Partners, sobre el qual us vaig parlar.

Els enllaços d’afiliació són influents perquè, a mesura que creeu el vostre públic, és probable que augmenteu la vostra quota de comissions de vendes d’afiliació. Però aquesta és només la punta de l’iceberg:

També podeu utilitzar la vostra plataforma per fer publicitat i promocionar el vostre negoci.

Però un dels elements fonamentals per guanyar diners com a influencer de YouTube és que patrocinen empreses per anunciar productes i serveis.

El nivell d’anuncis que fareu per ells varia, segons paga, de manera que realment no puc donar-vos dades generals. Tot i això, molta gent ho fa per una raó: han assolit el nivell de popularitat que els obtindrà beneficis.

Podeu consultar alguns patrocinadors potencials a Famebit. És gratuït i només es carregarà quan se’t patrocini … en quin moment, felicitats!0 Punts

Títol 122: sigueu influencer a Instagram

Si bé els fonaments fonamentals d’influenciar a Instagram seran els mateixos que els d’influir a YouTube, Instagram és digne del seu propi lloc només pel fet que és un centre principal d’activitat d’influencer..

De fet, diria que Instagram és el que pensa la majoria de la gent quan pensa en el terme “influencer”.

Ara, sóc una mica escèptic sobre el nombre de gent que emet i no crec que hi hagi dades clarament demostrades sobre com de rendible és ser un influencer a Instagram. Però, hi ha alguns càlculs que semblen prometedors.

Digitalmarketing.org ens explica que els influencers d’Instagram cobren marques d’entre 75 i 3.000 dòlars a una publicació d’Instagram, amb el cost mitjà d’un influencer de nivell mitjà en 271 dòlars per cost..

I un microinfluenciador, vol dir algú amb menys de 1.000 seguidors? La mitjana és de 83 dòlars per publicitat.

Feu aquests números amb un gra de sal, però feu-hi un cop d’ull:

cost d'influencer de les xarxes socials

La qüestió és que, fins i tot si no teniu un milió de seguidors, encara teniu una bona probabilitat d’obtenir un patrocini.

El més important és que us assegureu que com a mínim augmentareu constantment els vostres seguidors i que les vostres publicacions estiguin compromeses. No n’hi ha prou amb tenir un compte seguidor, sinó que les publicacions han de contribuir prou!0 Punts

Element 123: Igual que anteriorment, però feu-ho amb Twitter

Guanyar diners a Twitter és diferent en algunes maneres clau de guanyar diners a Instagram o fins i tot a YouTube. Mentre que Twitter també és un lloc de xarxes socials i mentre que Twitter ho fa hi ha moltes imatges, el punt focal és el “tuit”.

Tots estem familiaritzats amb el funcionament de Twitter, així que aprofundiré en com podeu guanyar diners amb Twitter.

El gran solapament amb Instagram rau en la quantitat de seguidors i l’abast general. Quants més seguidors tinguis a Twitter, el més probable és que un patrocinador valori els teus tuits.

Igual que amb Instagram, famosos i grans influencers poden rebre una tona de diners per tuit. Haureu de fer-ho de la manera més difícil: haureu d’obtenir un seguiment que tingui compromís amb vosaltres. I abans de continuar endavant, sap que Twitter generalment té menys activitat de patrocini que Instagram.

Però hi ha una altra manera de guanyar diners amb Twitter!

D’aquesta manera es parla d’això, però per a llocs web: enllaços d’afiliació. Funciona de la mateixa manera que a través d’un lloc web i, fins i tot, podeu utilitzar el vostre lloc o bloc en conjunt amb el vostre compte de Twitter. Tweet resums dels seus articles i incloure els enllaços afiliats en ells.

Al cap i a la fi, pot ser més fàcil aconseguir que la gent miri un tuit curt que un article complet del vostre lloc!0 Punts

Punt 124: Inicia un podcast i obté patrocinadors

Sí, sí, solapar-se, sobreposar-se … segur, hi ha similituds entre aquest i els temes anteriors. Però té algunes diferències importants:

Les dues diferències més grans: 1) no teniu vídeo (probablement) i 2) amb més freqüència que no demaneu a la gent que escolti alguna cosa durant molt de temps.

Fins i tot un curt episodi de podcast rondaria entre 10 i 15 minuts. En l’edat d’internet, demanar a la gent que només consumeixi àudio com a mínim 15 minuts és una venda difícil. O és?

Recordeu com he dit que Twitch i plataformes similars solen veure que els fluxos continuen durant hores? El més sorprenent és veure com un format de vídeo de forma llarga ha esdevingut immensament popular en una època a la que pensem caracteritzada per escasses atencions.

Els podcasts són força semblants a la transmissió en aquest sentit. Els podcasts han explotat absolutament en popularitat, i avui en dia tothom en té un … i la gent segueix escoltant tot i que només són hores d’àudio.

Tot i que voldreu fer les vostres investigacions sobre el vostre nínxol, sembla que hi ha algun valor per aconseguir que un nombre menor de persones dedicades escolti podcasts més llargs que un nombre més gran de persones desinteressades que escoltin episodis breus..

Tot i que de nou, depèn realment del vostre camp, o bé podríeu funcionar. T’interessa fer una sessió informativa diària o setmanal sobre esdeveniments del teu camp o fer comentaris llargs? Penseu en aquests termes sobre com voleu que el vostre format es formatgi.

Per tant, espero que aquest context us doni lloc: és una bona època per als podcasts, però també hi ha molts reptes.

Una paraula ràpida en públic: tothom pot escoltar un podcast mentre es desplaça a la feina o a l’escola. Però si molts públics són camioners o conductors, poden escoltar molt més que algú que treballa en una oficina. Potser voldreu suposar que tothom pot trobar temps lliure per escoltar alguna cosa …, però aneu amb compte!

Ara, aconseguir patrocinadors de podcast és en gran mesura semblant a aconseguir patrocinadors a Twitch o a YouTube. Generalment, podeu fer el següent: 1) vendre i comercialitzar llocs publicitaris tu mateix, 2) esperar que els anunciants vinguin a tu, 3) treballar amb el vostre amfitrió del podcast per obtenir patrocinis..

Hi ha molts matisos a l’hora de fer que els anunciants i patrocinadors participin en el vostre podcast, per la qual cosa us recomano consultar aquest enllaç per a més lectura.

Una última nota: podeu rebre el patrocini dels vostres oients. Molts productors de contingut i podcasters opten per fer-ho, així que penseu en les plataformes de subscripció i de finançament de multitud que he mencionat anteriorment. Patreon és molt popular en particular per als podcasters.

De fet, consulteu aquesta llista dels principals guanyadors de Patreon:

principals creadors de patreons

El primer de la llista? Un podcast (i sí un podcast que guanya prop de 140 milions de dòlars al mes). Jim C. nedar, al 4t lloc? Fa vídeos que s’apropen francament al camp de podcasts. 5è lloc? Un podcast.

El meu punt aquí és que pots patrocinar de moltes maneres amb un podcast, per què no fer-ho i començar a parlar sobre alguna cosa que t’apassiona?0 Punts

Tema 125: Guanya amb el Programa de soci mitjà

Si bé les xarxes socials són excel·lents, potser no és el mitjà d’expressió preferit. Potser us agrada escriure material atent. En aquest cas, el mitjà preferit pot ser … Mitjà!

Potser heu sentit parlar de Medium, però és possible que no l’heu utilitzat. Medium obté el seu nom a partir de la idea que és un format de bloc “de mida mitjana”. Si bé alguns blocs poden ser molt llargs, i Twitter és molt curt, el mitjà és per compartir aquelles peces intermèdies.

Ara, si t’encanta escriure, però també t’agradaria guanyar diners per això, utilitzar el Programa de Partner Mitjà podria ser una excel·lent opció.

És força clar. Només cal fer un bloc com normalment. Activeu la vostra configuració de distribució i ingressos i sereu elegibles per al programa automàticament.

L’equip d’editors i comissaris de Mitjana estudia diàriament tones de contingut in situ i, si una de les vostres històries compleix els estàndards editorials, es recomanarà a les persones que llegeixin temes similars.

I a partir d’aquí? Aleshores això passa:

Programa de Soci Mig

El vostre pagament dependrà bàsicament de la intensitat de la participació dels lectors mitjans amb el vostre contingut. I la paga? Varia:

La quota d’abonament d’un lector mitjà es distribuirà als autors i històries relacionades amb la majoria. Així, com un lector determinat llegeixi les vostres coses, més abonarà la vostra quota d’abonament.

Una quota de subscripció és de 5 dòlars al mes, per la qual cosa no es tracta exactament una quantitat de diners. Com passa amb moltes coses d’aquesta llista, tindreu la possibilitat de comptar amb una gran quantitat de persones perquè facin que aquests nombres funcionin.

Però el millor del programa de socis de mitjana és el seu focus en la qualitat. Molts creadors de continguts es desentenen del que necessiten per confiar en la publicitat per obtenir diners.

I si ets un escriptor, hi ha una bona probabilitat que no estiguis enamorat de clickbait. El Programa de Soci Mig és una bona manera de guanyar diners per als escriptors que vulguin mantenir la seva integritat artística.0 Punts

Punt 126: utilitzeu la monetització de SoundCloud Premier

Aquesta és menys una manera de vendre música que no pas una forma de pagar per la música que produïu. Sí, hi ha una diferència.

Si ets músic, definitivament hauràs sentit parlar de SoundCloud. No només el lloc és popular. També és que diversos artistes s’han fet famosos i han aconseguit un èxit real a la música a causa de la seva popularitat SoundCloud.

El més famós d’aquests és Chance the Rapper. Un parell d’altres inclouen XXXtentacion i Lil Pump, però n’hi ha molts més que han aconseguit nivells d’èxit més petits, però notables.

Val a dir que, per a aquestes persones, la seva principal font de diners prové del seu èxit després de rebre fama de SoundCloud. En aquest cas, la fama era el motor … així que, tot i que pot ser ideal per a vosaltres, no haureu d’esperar que els ingressos només provenien de la Monetització de SoundCloud..

Ara que no està bé, centrem-nos en el seu funcionament:

Per obtenir la qualificació, heu de ser un creador independent. Això vol dir que heu de tenir el 100% de propietat de la música que esteu publicant i dels drets sobre aquesta. Actualment els podcasts o barreges no són qualificables.

També heu de ser subscriptor de SoundCloud Pro o SoundCloud Pro Unlimited i heu de tenir almenys 1.000 fluxos elegibles a partir del mes més recent. Només es poden elegir els fluxos de determinats països; podeu consultar la llista aquí.

Més que com el Programa de socis de mitjana, els vostres diners provenen d’una quota d’ingressos i es basa en el nombre de fluxos que obteniu. Com més reproduïu les vostres cançons, més gran serà la vostra participació.

Tingueu en compte que només seran pagats pels fluxos que han passat després vàreu registrar-vos a Premier … perquè no sigui retroactiu (té sentit).

Aleshores, el pagament varia i no puc donar-te una xifra sòlida. Però, si ja teniu previst posar-hi música, per què no invertiu en SoundCloud Pro per obtenir ingressos monetaris? L’altra semblança que té amb Medium és que no comptes en anuncis publicitaris, si comptes en els teus oients.1 Punts

Punt 127: Préstec entre iguals

El préstec entre iguals, també conegut com el crèdit P2P, és un fenomen únic en línia. Tècnicament no necessiteu internet perquè funcioni, però el seu creixement i escala actual es deu, certament, a Internet.

El crèdit P2P és el que sona: la pràctica de combinar els companys perquè es prestin i es prenguin en préstec els uns dels altres. La forma en què funciona és anar a un lloc de préstec P2P per a prestar o prestar diners a una persona o empresa.

I per què faríeu això??

Doncs bé, els llocs de préstec P2P estan menys regulats del que és el sistema bancari al “món real”. Si es presta, es pot agafar en préstec a tipus d’interès més baixos. Si sou un prestador, podeu guanyar rendiments més alts respecte dels estalvis o productes d’inversió que us ofereix el vostre banc.

El gran risc és que el prestatari morirà … molts préstecs als llocs P2P no estan garantits. Tot i això, les plataformes P2P faciliten la seguretat dels préstecs tenint en compte que els prestataris ofereixen part del seu patrimoni com a garantia.

Normalment, com a prestador en un lloc P2P, competireu amb altres prestadors per obtenir un prestatari amb un bon crèdit o algun nivell de fiabilitat, cosa que significa que competireu per disminuir els vostres tipus d’interès..

Els préstecs P2P estan regulats a diferents graus a diferents països i províncies / estats, així que no us oblideu abans de comprovar la vostra llei!

Ara, passaré algunes opcions principals.

El primer és Upstart: els préstecs de Upstart comencen a tenir un mínim de 1.000 dòlars i un màxim a 50.000 dòlars. Per tant, si voleu prestar-los amb ells, no espereu fer cap microdoniment a ningú. Taxa d’abril comença el 8,85%.

Una de les característiques de Upstart és que perdona més la fiabilitat de crèdit: l’elegibilitat del préstec d’un prestatari també es basa en l’educació i l’experiència laboral. Això significa que té un risc afegit, però també una part més gran de persones que no presten als bancs.

a dalt

A més, Upstart utilitza molta tecnologia sòlida i hi passa molts diners. I el millor d’Ustart és que té uns menys predeterminats menys que la majoria de bancs i plataformes P2P competidores.

El cercle de finançament és una altra opció: el prestatari objectiu són les petites empreses britàniques, però les empreses petites d’altres països poden utilitzar-lo si es troben als Estats Units, Alemanya o Països Baixos.

Les estadístiques del cercle de finançament no tenen cap problema: des del 2010 s’han guanyat 290 milions de dòlars d’interès a la plataforma. Com passa amb Upstart, l’import mínim del préstec és de 1.000 £ (que és superior a 1.000 dòlars).

Una última opció és Prosper, el primer mercat de préstecs P2P als Estats Units. Des de la seva fundació del 20005, va facilitar més de 12 milions de dòlars en préstecs. Els préstecs comencen a partir de 2.000 dòlars i no solen superar els 40.000 dòlars.

Hi ha altres llocs de mercat de préstecs que podeu mirar, però són alguns dels més grans i de més reputació. Com és de suposar, hi ha una gran quantitat de risc, sobretot en funció de les opcions que feu més que de les plataformes mateixes.

I sí, hi ha tarifes de plataforma, que varien d’un lloc a un altre. Fins i tot després de les tarifes de la plataforma, encara podreu prestar més préstecs en aquests llocs del que de qualsevol altra manera.0 Punts

Punt 128: Obteniu diners en efectiu amb Rakuten

Jo estaré directament amb vosaltres: això és menys una manera de “guanyar” diners en línia i més una manera d’estalviar diners en línia. Però, és un genial la manera d’estalviar en línia i, com va dir Ben Franklin, un cèntim estalviat és un cèntim obtingut!

Rakuten és molt senzill i efectiu. Les grans botigues paguen Rakuten per conduir el trànsit i els clients. Rakuten comparteix una part d’aquests diners amb tu proporcionant-vos un cert percentatge de la vostra devolució.

Rakuten

El més important és que no heu de fer res que encara no feu, a part d’utilitzar el programari Rakuten..

I, si bé, és cert que els percentatges són baixos per a botigues principals com Amazon (fins a un 5% de devolució), eBay (2%) o Walmart (5%), si només el feu servir mentre feu les compres habituals durant tot l’any, pot estalviar centenars.

Sense oblidar que algunes botigues obtindran un 40% de devolució, i fins i tot grans distribuïdors com Kohl i Macy obtindran un 10%.

Així, sí, pot ser que no guanyeu diners tècnicament … però acabareu guanyant més diners a la butxaca sense canviar res del que feia abans. Crec que mereix una menció.1 Punts

Punt 129: obteniu diners amb les vostres compres mitjançant Paribus

Aquí teniu una alternativa a Rakuten. En realitat, rasca que: hauríeu de fer servir aquests dos junts. Són semblants perquè us estalviaran diners, però ho fan de diferents maneres.

Rakuten vol que compres com és habitual i et retornarà un petit percentatge de les compres que realitzis per a diferents botigues. Dóna-li a Paribus un correu electrònic que utilitzeu per als rebuts i Paribus notarà automàticament si hi ha canvis de preu en certs productes des que els vau comprar..

com funciona el paribus

I si el preu baixa des que el vàreu comprar, us retornarà la diferència de preu. Així, guanyes diners en línia exactament? És una zona grisa, però segur que estalviareu diners no seríeu d’una altra manera, així que crec que val la pena mencionar-la.

Una altra característica de Paribus és que obtindrà una compensació per enviaments tardans, cosa que és dolça.

Hi ha una altra funció, però no obtindrà diners: Paribus té un seguidor de devolucions que us notificarà quan es pot retornar alguna cosa que heu comprat. Això és de gran utilitat i serveix per estalviar diners en general, encara que no rebi directament efectiu de Paribus.0 Punts

Article 130: Llogar casa a Airbnb

Compta això com una manera de guanyar diners en línia? Pot ser que sigui una zona grisa, però ho diria. Al cap i a la fi, no va ser com aquest mètode de guanyar diners era realment real sense Internet.

Aleshores, Airbnb: és la famosa companyia que permet que la gent normal es pagui per acollir altres persones. Per a viatgers i hostes, normalment és més assequible que un hotel i, de vegades, també pot ser més divertit.

L’avantatge d’Airbnb és que és bastant fàcil d’acollir, encara que no tinguis una casa enorme: la gent s’allotja regularment en apartaments que tenen una habitació addicional (és a dir, comparteixen essencialment un petit espai amb el seu amfitrió).

Lloc d’amfitrió d’Airbnb

El procés és força senzill:

Sí. És la vostra majoria. Airbnb us pot ajudar a determinar el preu adequat i podeu fer les vostres pròpies investigacions, però, en última instància, trieu per a la vostra llista el vostre preu.

El més agradable d’això és que no us haureu de preocupar de negociar amb els convidats (tret que xuclin). Els convidats que es queden al vostre lloc són els que van acceptar el preu que vau establir i ho van pagar. A més, trieu els requisits que vulgueu.

Però, el millor de Airbnb? Només cobra als hostes una quota plana del 3% per reserva. En comparació amb la majoria de les tarifes de plataformes per a empreses d’Internet, això és bastant baix.

A més, potser fareu amics!0 Punts

Article 131: lloga el cotxe

D’acord, llogar instruments musicals és una cosa. Però llogar el cotxe? És comprensible si teniu algunes reserves serioses al respecte.

Però forma part de la nova economia digital, fins i tot si no es practica tan el ridesharing o el AirBNB. Així que escolta’m:

Bàsicament, un client disposarà de l’aplicació del servei de repartiment de cotxes que presta i reservarà el cotxe que necessita. Molts propietaris ofereixen lliurament, però no ho haureu de fer. Els controladors / clients convidats normalment es projecten abans que se’ls permeti utilitzar el servei en primer lloc.

Turo (abans RelayRides) és el pioner més gran de la pràctica. La inscripció pot trigar menys de 10 minuts, obtindràs del 65% al ​​85% del preu del viatge i estarà assegurat fins a un milió de dòlars i estarà protegit contra el robatori i els danys físics..

Turo també ofereix assistència en carretera les 24 hores del dia i us permet regular el quilometratge del vostre cotxe.

L’altre principal competidor de Turo és GetAround, que és el mateix:

Fer voltes

Així, si esteu en condicions de prestar el vostre cotxe, podeu guanyar passivament centenars de més al mes i milers de persones a l’any. Quin nou món vivim!1 Punts

Títol 132: Accionament per a Uber i / o Lyft

Ja ho sé, això és una mica enganyat perquè encara guanyes diners fora de casa, al món. D’altra banda, encara guanyeu diners mitjançant el mitjà d’Internet i la tecnologia moderna … i és popularment aclaparadora.

Anem a dir-ho: Uber és el servei de compartició de vehicles més gran dels Estats Units i, quan conduïu per Uber, treballareu pràcticament al vostre ritme.

Fins i tot podeu conduir amb Uber sense tenir el vostre propi cotxe: Uber compta amb socis de vehicles que poden proporcionar cotxes de lloguer.

La quantitat que pren Uber és aproximadament un 25% del que guanya. Això és molt, però depenent dels passejos que feu, potser no us alterarà gaire. Al cap i a la fi, és el preu de la flexibilitat.

I, Uber ha estat fent una feina millor per fer que la conducció sigui una feina més assumible: Uber treballa amb altres empreses per oferir plans d’atenció sanitària més assequibles, per exemple. Per tant, val la pena comprovar-ho.

També hi ha Lyft. Lyft és bàsicament el mateix que Uber, que tots coneixem.

I igual que Uber, a mesura que el popular passeig ha augmentat, Lyft ha sabut afegir algunes funcions i millorar el passeig en els conductors i en els conductors..

Lyft té aproximadament un 20%, però també comença a oferir alguns beneficis que val la pena mirar. Per exemple:

botxí

Això és interessant i nou. Però, més enllà d’això, Lyft està treballant en “Centres de conductors” per proporcionar un manteniment de cotxes més assequible i proporcionar certificats de competència en anglès..

Si bé Lyft i Uber poden ser serveis similars, hi ha algunes distincions importants en els honoraris que cobren, les comissions que prenen, les excepcions a aquestes regles i els beneficis addicionals que donen …!1 Punts

Tema 133: Ser jurat en línia

Permetin-me esborrar algunes coses:

Primer, no vull dir ser un jurat literal. Sovint, seràs un jurat burlós en un assaig fals. Això es deu al fet que a mesura que alguns advocats es preparen per fer judici, volen assegurar-se que els seus casos siguin forts.

És costós i difícil per a un advocat o un equip d’advocats intentar fer-se un judici burlat pel seu compte. Però hi ha algunes empreses que ofereixen serveis burlets en línia, que permeten als advocats fer una prova sòlida i sense despeses.

Com a jurat burl hauria de ser qualsevol persona ordinària que podria sigui jurat, no hi ha gaires requisits més enllà dels que necessitaria un jurat normal. Sempre que hàgiu alfabetitzat, un ciutadà, no condemnat per un delicte, etc., seràs elegible per a la majoria de serveis.

A continuació, es mostren algunes empreses conegudes que us contractaran per ser jurat en línia.

Primer cap, eJury:

ejury.com

Amb eJury, es prova de cada cas a un mínim de 50 persones, per obtenir una gran quantitat de comentaris per part de l’advocat. L’advocat presentarà el cas: fets que s’utilitzarien a la cort, preguntes del jurat que s’utilitzarien al tribunal i preguntes personals per a comentaris addicionals..

Després, eJury publica el cas en una part segura del lloc i només els “eJurors” de la zona dreta del país poden accedir al cas; també se’ls notificarà per correu electrònic..

Els eJurors examinen el cas, responen les preguntes i envien el seu veredicte quan estigui llest.

És molt senzill, però aquí hi ha el principal inconvenient: la paga és molt baixa. Es tracta d’un cas entre 5 i 10 dòlars, amb un cas típic que dura aproximadament 35 minuts.

Si els casos no us demanen massa temps, és possible que la remuneració baixa no sigui tan dolenta. L’únic problema és que com que els casos només es desbloquegen en determinades zones, no podeu triar i triar els casos que siguin més interessants. Si viviu en una zona poblada, podeu tenir opcions, però si no … oh.

Un altre lloc és Online Verdict. És generalment similar a l’eJury, i també es publiquen casos per districte / comtat federal. De manera que només podreu accedir a casos de la vostra zona.

L’aspecte brillant és que el Verdict en línia paga més: pel que em saben, hi ha una àmplia gamma de 20 a 60 dòlars el cas.

Finalment, hi ha Sign Up Directe, que té una de les retribucions més competitives per als jurats falsos. La paga serà d’almenys 100 dòlars per dia, però és menys probable que la selecció per a un cas.

Per tant, en conclusió: si bé hi ha algunes opcions per ser jurat en línia, una de les característiques d’unificadores és que no aporten tones de diners i no són gaire coherents..

Aquesta és una manera de guanyar diners en línia que podeu fer amb força facilitat, però ho haureu de fer si creieu que és interessant … no si necessiteu diners.1 Punts

Article 134: Ajudeu les persones amb prepagament fiscal

Fa un temps en aquesta llista, vaig parlar de diferents tipus de consultoria i coaching. La preparació fiscal no sempre és el mateix que la consulta, però comparteix algunes qualitats essencials.

En primer lloc, ajudeu la gent i les empreses a determinar les seves finances. Podeu carregar les vostres pròpies tarifes, treballar a través de plataformes o de manera independent i ho podeu fer tot en línia.

Però aquí és on ajudar a preparar impostos és encara millor:

Tothom ha de fer impostos i gairebé tothom l’odi. La qual cosa significa que no tindreu gaires problemes per trobar clients al llarg del temps fiscal.

Naturalment, aquest tipus de treballs solen ser estacionals. Si sou bons en xarxa, potser podreu fer servir una empresa o persona que vulgui assistència durant tot l’any … però fins i tot, la major part del vostre treball serà a les setmanes anteriors a finals d’abril (als Estats Units, almenys).

L’altra cosa bona de la preparació d’impostos és que pot ser molt lucratiu en la temporada que més treballa, sobretot quan la gent comença a afanyar-se a la data límit.

Un altre dels avantatges de la preparació d’impostos és un camp molt obert. La majoria de les persones voldran que vostè pugui gestionar la major part de la seva càrrega fiscal, però també pot acabar amb les famílies que només necessiten ajuda part de les seves formes impositives. El mateix per a les empreses.

Sense oblidar, potser se us demana que gestioneu un formulari ràpidament o que doneu consells molt minuciosos sobre com estalviar diners amb impostos.

La certificació és una bossa mixta: d’una banda, no voldreu tenir una completa certificació. Fins i tot els retardadors fiscals desesperats poden triar-se entre un preparador d’impostos barats que no semblen qualificats.

D’altra banda, no necessiteu tantes qualificacions formals com pugui pensar un foraster. Ni tan sols necessiteu una titulació (tot i que si en obteniu una, excel·lent).

El mínim reduït als Estats Units és un PTIN o el número d’identificació fiscal de Preparer. Es requereix un PTIN a tots els que es paguen per preparar impostos. Afortunadament, podeu obtenir-ne una en línia en uns 15 minuts i no cal cap quota.

Vostè hauria de tenir almenys un curs de preparació d’impostos. Si només opteu per una cosa, aneu a un IRS “Registre d’acabament” formal del programa de la temporada de presentació anual. Aquest programa està dirigit exclusivament a preparadors no acreditats que vulguin afegir-se a les qualificacions.

Tot i que serà més complicat si voleu ajudar les empreses a preparar impostos, manejar coses per a particulars i famílies és realment bastant fàcil si us dediqueu a la feina i presteu atenció als detalls.!0 Punts

Punt 135: Atenció al client en línia

Sabeu per què he guardat això per últim? Les feines d’atenció al client es troben entre les tasques remotes més populars al voltant. De debò, sempre estan al voltant.

Jo gairebé no us recomanem que busqueu borsa de treball per a això: són prou habituals que, si feu un temps a investigar empreses que potser us interessaran treballar, podríeu trobar feines de servei al client remot.

atenció al client amazon

Aquests fan servir la gamma. Algunes empreses contracten representants d’atenció al client en línia i en línia. Alguns poden contractar representants addicionals durant un curt període de temps, mentre que implementen un canvi al seu lloc web o negoci.

Uns altres poden desitjar un lloguer a llarg termini. Pot ser que se us demani que treballi hores estranyes de la nit, sobretot si la vostra posició és remota. Només podreu treballar a temps parcial.

El meu punt és que hi ha moltes possibilitats. Els principals avantatges de l’assistència al client remota són que podeu fer un treball que la majoria de la gent fa de manera personal des de la comoditat de casa vostra, i la paga serà gairebé coherent.

Almenys, és menys un “concert” i menys “ho fas tu mateix”, en comparació amb molts dels elements aquí, i hi ha una mica de comoditat en l’estabilitat.

Tot i que suggereixo obtenir proactivitat amb la cerca de treballs d’assistència al client, us donaré un recurs per començar: TTEC, que té com a finalitat connectar els clients amb atenció al client. I sí, acullen el treball remot.

També podeu mirar OneSupport, però les publicacions vénen i van.

En general, una gran part del servei d’atenció al client comportarà assistència al compte, devolucions, promocions especials, etc..

Ah, i la gran un … assistència tècnica. Que mereixi la seva pròpia categoria:1 Punts

Punt 136: Proporciona assistència de tecnologia remota

Si l’assistència al client és enorme per a treballs remots, el suport tecnològic és probablement la part més important d’això. Per descomptat, les empreses necessiten agents d’assistència al client per tractar altres coses … però molts clients voldran ajudar en la resolució de problemes i problemes tecnològics.

El suport tècnic és molt valuós per a molts consumidors i hauríeu de ser capaç de trobar fitxes de feina per a això

on sigui. Support.com contracta freqüentment persones per al seu equip d’assistència tecnològica. Hi pot haver o no obertures de feina per a suport tècnic en línia quan llegeixes això, però fes-ho un registre de tant en tant, ja que és el que té per oferir aquestes feines.

També hi heu explicat TTEC i OneSupport. Però, tal i com passa amb l’anterior article, us animo a obtenir-vos una mica més creatius i proactius per a això:

El millor és trobar una indústria i empresa que us agradi. Es tracta de telèfons mòbils? Servei de telefonia mòbil, o hardware de mòbil? Accessoris per a dispositius intel·ligents? Informàtica? Tot això?

Com més hi penseu, més empreses de tecnologia treballen al vostre voltant. I molts d’ells contracten agents de suport de tecnologia remota.

Per exemple, molts dels nostres llocs web s’allotgen a través d’empreses d’allotjament populars com Bluehost, SiteGround, GoDaddy, etc., i moltes empreses d’allotjament que contracten aquesta línia de treball. També podeu consultar les vostres aplicacions preferides, els serveis de reproducció, etc., etc..

El meu punt és que no us heu de precipitar per fer una feina d’assistència en tecnologia de Apple o Google. Si voleu, és fantàstic, però hi ha moltes més opcions a considerar!0 Punts

Punt 137: sigueu notari en línia (o eNotari)

Whew, l’últim! Comprovem això amb una cosa molt singular.

En cas que no ho sàpiga, un notari és algú amb l’autoritat per realitzar determinats tràmits legals. Principalment, això significa que algú pugui elaborar o certificar contractes.

No tinguis por! No dic que necessiteu anar a la Facultat de Dret i començar a redactar contractes en línia. Sí, també ho podeu fer, però estic pensant en una cosa més fàcil.

Com a notari, és possible que només vulgueu certificar els documents. A la vida real, la tasca del notari és bàsicament la d’un testimoni: comproveu que les parts que signen el document són qui diuen, i vigoreu que signin el contracte junts.

Si ja ets notari, pots anunciar els teus serveis en línia. Recomanaria publicitat a la vostra comunitat local abans que res.

Si no, en realitat es pot convertir en notari públic amb força facilitat, i fins i tot ho podeu fer en línia. Podeu obtenir més informació aquí.

De totes maneres, un cop notari, es pot pagar per notar en un nombre reduït de llocs. El més destacat és DocuSign, que és probablement el programari més popular per signar contractes en línia.

docusign

També podeu consultar l’anomenat Notarize.com, que serveix exclusivament per obtenir documents notaritzats en línia. La paga de Notarize comença a partir de 25 dòlars per notarització i fins i tot us ajudarà a obtenir la certificació si encara no ho teniu!

DocVerify és una tercera opció que no només et permet fer la teva feina en línia, sinó que permet que clients potencials de la teva zona et trobin per a negocis presencials (si ho desitges).

Haureu de pagar per presenciar la signatura d’un document des del vostre ordinador? Perill, Internet és fantàstic … i crec que aquesta és una manera perfecta de finalitzar la llista!1 Punts

Conclusió

Si us heu desplaçat fins aquí, heu vist quines maneres hi ha de fer diners en línia.

I ja saps el més curiós?

Només en tinc algunes. Una llista real és probablement impossible, perquè es descobreixen sempre noves maneres de guanyar diners en línia. És més, que hi ha noves maneres de guanyar diners en línia inventat tots els dies.

Però diria que si busqueu opcions, almenys aquest és un bon lloc per començar.

Guanyar diners en línia pot comportar un milió de coses diferents: pot suposar treballar llargues hores amb poca paga i sense beneficis. També pot suposar guanyar sis xifres per menys esforç que una feina tradicional. I pot significar-ho tot.

Tot i així, la conclusió és que, sempre que mantingueu l’enginy envers vostès, treballeu de valent i aprengueu, segur que podreu trobar ingressos en línia d’una manera correcta per tu.

137 formes de guanyar diners en línia

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map