Com la psicologia del color pot millorar la conversió del vostre lloc web (7 consells d’acció)

Hi ha moltes maneres de millorar i impulsar la conversió del lloc web. Un d’aquests és l’ús de la psicologia del color.


A partir d’estudis i d’observació, els colors utilitzats als llocs web representen gairebé el 90% del judici dels consumidors. Ells opten per quedar-se a causa del que els seus ulls poden veure inicialment.

En aquest article, aprendràs com els colors i la psicologia dels colors influeixen en la ment a l’hora de prendre decisions per comprar o no comprar.

Aprofiteu aquesta informació i cerqueu la millor combinació de colors per a llocs web adequats a la vostra marca i productes.

Què significa la psicologia del color com afecta el vostre lloc web?

Web de psicologia del color

Color Psychology és l’ús de diferents colors i tonalitats per influir en els clients per fer compres amb èxit. Independentment de quins productes vengueu o serveis que oferiu, us beneficiarà molt l’ús de diferents colors al vostre lloc web.

No obstant això, no tots els colors són òptims per utilitzar-los en tot tipus de productes i serveis. Si un color és excel·lent per a una marca, no vol dir que també sigui fantàstic per a l’altra marca. Els efectes dels colors depenen de la indústria o empresa que oferiu.

A més, diferents colors artísticament usats i maximitzats en llocs web atrauen a clients diferents. És important utilitzar el conjunt de colors adequat per afectar i moure els clients per prendre mesures i convertir-los amb èxit. Si no sabeu utilitzar el color al vostre lloc web, aquí teniu alguns consells útils:

Consells per decidir colors per al lloc web

1. Conèixer i comprendre que els colors afecten les emocions

Per maximitzar la psicologia del color, és important que us familiaritzeu amb els esquemes de colors del lloc web i els seus efectes sobre els vostres clients i compradors potencials. Tot i que l’impacte dels colors varia en funció de les persones, l’edat i la cultura, escollir el conjunt i colors adequats per utilitzar al vostre lloc web afectarà molt els visitants..

2. Doneu en consideració al gènere

Alguns llocs web atenen a un gènere específic femení o masculí, mentre que alguns es destinen als dos sexes En relació amb la psicologia del color, l’ús adequat del color en el disseny del lloc web crea un impacte en funció del gènere.

A partir d’estudis, els homes prefereixen el blau però no el morat i el marró, mentre que les dones els agrada el morat i el blau, però no el taronja i el marró.

3. Considereu les dades demogràfiques objectiu

En funció del vostre mercat demogràfic i del vostre mercat objectiu, podeu triar els millors colors del vostre lloc web. Beneficiaràs molt si saps qui estàs tractant d’influir per fer compres. La conversió del lloc web es millorarà molt si orienteu el vostre mercat a través dels colors.

4. Considereu aspectes al mercat de l’edat objectiu

A mesura que les persones envelleixen, les preferències del color també canvien. Vol dir que l’edat afecta les preferències de color, de manera que els visitants del lloc web es veuen afectats pels colors de diferents maneres segons l’edat. Els clients madurs prefereixen una longitud d’ona de colors més curta mentre que la generació més jove de clients prefereix una longitud d’ona més llarga.

Psicologia del color

5. Trieu un fons de color adequat a la vostra marca

No tots els colors s’adapten a totes les marques, empreses o empreses. Heu d’escollir el conjunt de colors adequat que reflecteixi la marca que comercialitzeu i el tipus de clients al qual esteu orientats.

Podeu centrar-vos en un color per influir en el mercat objectiu o aprofitar una combinació de colors per adaptar-vos als vostres propòsits i per beneficiar-vos dels colors del lloc web. El fons de color que trieu pel vostre lloc web farà que els vostres clients se sentin com a casa.

6. Trieu i barregeu els colors que complementen el vostre lloc web

Pot ser complicat triar, triar i barrejar diferents colors i tonalitats a utilitzar al lloc web. L’objectiu principal és tenir un lloc web amb un color harmoniós per atreure clients i convertir les visites. És important que el lloc web no només sigui agradable de veure, sinó també inspirador i influent.

7. Col·loca el color adequat al lloc correcte del lloc web

El color adequat al lloc adequat de la pàgina del lloc web deixarà un impacte en qualsevol que visiti. En fer-ho, no només ho faràs atractiu, sinó també convincent.

El color que escolliu serà recordat pels vostres clients. A partir d’estudis, la majoria dels compradors fan compres pel color que veuen.

Llista de colors

1. Vermell

Web de psicologia del Color Vermell

El color de la passió, el vermell és atractiu per a la vista. Algunes de les marques famoses són conegudes per aquest color. Poden aprofitar la resposta dels clients al color vermell, que és una excitació i una audàcia.

S’utilitza habitualment per promoure vendes de liquidacions perquè augmenta la freqüència cardíaca, per la qual cosa es crea urgència en els clients per comprar. El vermell també és una opció popular per als llocs web que ofereixen productes alimentaris, tecnològics i productes agrícoles. Coca-Cola, per exemple, és famós pel seu logotip de la marca vermella.

2. Taronja

Web de psicologia del Color Taronja

El color de l’impuls, el taronja s’utilitza per cridar a l’acció. Si voleu influir en els vostres clients a comprar, subscriure’s o seguir, taronja us ajudarà a impulsar-los. El taronja és un color secundari, que es produeix combinant el vermell i el groc. Pot enviar una benvinguda alegre o una celebració càlida.

Per a una marca que pretén atraure el mercat objectiu, aquest color proporciona un accent a la pàgina. Els llocs web per a nens, per exemple, sovint s’accentuen amb el color taronja per atraure els nens.

3. Groc

Web de psicologia del Color Groc

El color de la felicitat, el groc fa que el lloc web sigui càlid i amable. Permet als vostres clients veure les coses positives. A part d’influir en els clients per comprar i aprofitar els productes o serveis, el groc també és el color per als llocs web de criança i per als llocs web de benestar..

Es poden afegir accents grocs al disseny del lloc web per amenitzar la pàgina i fer-la semblar professional. Entre les marques que tenen color groc als llocs web i logotips hi ha Shell, DHL i Western Union.

4. Blau

Web de psicologia de color blau

El color del negoci, el blau és una opció popular per a negocis. És més que un color que calma l’ull, aquest també és preferit per la seva capacitat d’inculpar en la ment del client que la vostra marca i empresa és fiable i segura per treballar..

El blau de tonalitat viva i alegre significa credibilitat com a marca de producte i comoditat com a marca de servei. Facebook, Twitter, Skype, BlueHost i LinkedIn són marques famoses de color blau.

5. Morat

Web de psicologia del color porpra

El color de la bellesa i el poder, el morat s’utilitza per significar la reialesa. Una marca que utilitza color o ombra morat al lloc web vol cridar el seu avantatge incomparable entre els competidors.

La majoria de les marques que ofereixen productes de bellesa maximitzen l’ús d’aquest color per influir en convèncer els clients de l’efectivitat dels seus productes. Cadbury és un exemple de marques que tenen un potent color morat.

6. Negre

Web de psicologia del color negre

El color del luxe, el negre és més que un contrast pel blanc, però un color que significa elegància, poder i autoritat. Per a les marques que ofereixen glamour i un estil elegant, el negre és el millor color per maximitzar-lo. També destaca la singularitat i, per això, els clients se senten atrets per quedar-se al lloc web, convertint les visites en compres.

A més, afegir color negre al conjunt de colors per al lloc web ofereix a la pàgina un atractiu modern per al mercat objectiu més jove. Channel i Louis Vuitton tenen el negre com a color de marca.

7. Blanc

Web de psicologia del color blanc

El color de la innocència, el blanc sempre ha estat connectat o associat a la salut, la higiene i la virtut. La majoria de les marques del sector sanitari i de la higiene maximitzen la influència del color blanc en els llocs web.

A part de la salut, el blanc també s’utilitza àmpliament per a la virtut i els valors. Mostra la sinceritat de la intenció de convèncer el mercat objectiu amb resultat de conversions amb èxit.

La majoria de llocs web que volen tenir un contingut destacat utilitzen blanc a la paleta. El millor exemple per a un lloc web que té bàsicament blancs a la seva pàgina completa és Google. Senzill però molt significatiu!

8. Verd

Web de psicologia del color verd

El color del medi ambient, el verd s’utilitza per significar i promoure la salut i el benestar, activitats físiques, advocacions ecològiques i aliments i materials orgànics. Aquest color és molt popular per a marques de temes verds o per a una vida sana.

Les marques i productes destinats a la vida verda sempre estan dissenyats amb color verd i tonalitat als llocs web. Si afegiu green als llocs web també es converteix en una plataforma o pàgina animades que influeixen en els visitants a pensar que els productes són millors per a la salut.

D’altra banda, el color verd del lloc web també presenta la pàgina d’una forma molt creativa. Si s’utilitza el color verd per a destacar a la pàgina, convertirà amb èxit cada visita en més clics i compres.

Conclusió

La psicologia del color és més que una creativitat destacada per captar l’atenció dels visitants i els lectors. Els comerciants i dissenyadors web els utilitza estratègicament per millorar els tipus de conversió i augmentar les taxes de venda.

Voleu provar els esquemes de colors del lloc web i aprofitar la psicologia del color? No dubteu en fer-nos-ho saber comentant les vostres reflexions al respecte.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map