Com moure el lloc del creador de llocs web de GoDaddy a WordPress (2020)

GoDaddy és un nom destacat quan parlem d’allotjament web. El seu creador de llocs web és àmpliament utilitzat i és molt conegut per la seva facilitat d’ús.


El creador de llocs web GoDaddy proporciona una funcionalitat bàsica i és molt senzill d’utilitzar per a principiants. Sens dubte, GoDaddy és molt utilitzat.

Tanmateix, què passa per si cal portar el vostre lloc web al següent nivell?

GoDaddy té les seves pròpies limitacions a l’hora de construir llocs web intuïtius. Per sort, tenim WordPress que satisfà aquestes necessitats de desenvolupament de llocs web.

WordPress és una altra popular plataforma que no requereix experiència en la codificació, molt més fàcil que al creador de llocs web de GoDaddy.

Al contrari del creador de llocs web de GoDaddy, WordPress és més robust, flexible i és compatible amb personalitzacions complexes. Sense pensar-ho enrere, molts usuaris amb requisits de desenvolupament web més complexos solen passar del creador de llocs web de GoDaddy a WordPress.

Així, això és exactament el que vaig a tractar aquí i us mostraré com podeu moure el creador de llocs web de GoDaddy a WordPress.

Prerequisits per començar a migrar el creador de llocs web de GoDaddy a WordPress:

Abans de començar a migrar, necessiteu un servei d’allotjament adequat. Hi ha diverses solucions d’allotjament disponibles exclusivament per a hosting de WordPress.

Tanmateix, podeu adherir-vos a l’allotjament de GoDaddy en cas que ja utilitzeu els seus serveis d’allotjament.

Alternativament, podeu triar Bluehost, que és també soci oficial d’allotjament de WordPress.

pancarta bluehost

El Bluehost que s’utilitza àmpliament amb WordPress inclou funcions ben definides per als usuaris de WordPress a preus assequibles. Utilitzar Bluehost és senzill per instal·lar WordPress i començar. Podeu trobar una guia detallada sobre la instal·lació de Bluehost WordPress aquí.

Personalment, també recomanaria una altra opció per allotjar el vostre WordPress, que és GreenGeeks.

Banner de GreenGeeks

GreenGeeks ofereix una gamma de funcions integrades en el seu pla i és igualment assequible per a WordPress. Tot i que potser aquest no és el soci oficial de hosting de WordPress, no obstant això, és una bona opció en cas que no utilitzeu Bluehost.

GreenGeeks amb WordPress és senzill d’instal·lar i aquí es poden veure més detalls sobre la instal·lació de GreenGeeks.

Tanmateix, com he comentat anteriorment, també podeu adherir-vos al vostre servei d’allotjament GoDaddy en cas que ja hagueu aprofitat algun dels seus plans d’allotjament.

Per migrar, necessitareu un domini, una plataforma d’allotjament, WordPress a la plataforma d’allotjament i temes / plantilles. Com que ja teniu un lloc de creació de llocs web de GoDaddy, suposo que tindríeu el domini obligatori.

Abans de començar a instal·lar WordPress a GoDaddy, haureu d’inhabilitar el creador de llocs web de GoDaddy. Només després d’haver desactivat el creador de llocs web de GoDaddy, podreu instal·lar WordPress a GoDaddy.

Per començar, haureu de fer una còpia de seguretat del lloc web existent. Podeu copiar manualment totes les pàgines del vostre lloc web incloent-hi imatges mitjançant CTRL + S.

Captura de pantalla de SaveAs

Eina com HTTrack també es pot utilitzar per copiar el vostre lloc web.

En cas que el vostre lloc web contingui majoritàriament contingut textual, podeu molt bé utilitzar HTTrack.

HTTracker

Un cop hàgiu desat les pàgines web, podeu començar amb la descàrrega de l’estructura d’enllaç. Podeu desar manualment els URL, en cas que tingueu un lloc web petit amb no massa pàgines.

URL

Eines en línia com Klipper estan disponibles per extreure URL. Aquesta està disponible com a complement al navegador Chrome.

Tingueu en compte que la presa de còpia de seguretat és essencial, ja que un cop hàgiu desactivat el creador de llocs web de GoDaddy, no podreu veure el contingut del lloc web tret que haguéssiu completat la migració.

Un cop tingueu les còpies de seguretat necessàries, podeu continuar endavant i desactivar el creador de llocs web de GoDaddy. Per desactivar-la, inicieu la sessió al portal GoDaddy. Aquí feu clic a llocs web.

Opcions del creador de llocs web

Seleccioneu Opcions, on podeu veure els detalls del creador de llocs web. Aquí podeu cancel·lar el compte.

Desactivar el constructor de llocs web

Podeu trigar una estona a desactivar-se completament.

A continuació, deixa’m proporcionar més detalls sobre la instal·lació de GoDaddy WordPress en el cas que trieu el servei d’allotjament de GoDaddy.

Instal·lació de WordPress de GoDaddy:

Per començar amb la instal·lació de WordPress de GoDaddy és senzill. Com a primer pas, inicieu la sessió al vostre compte de GoDaddy. Ara, que heu suprimit el creador de llocs web de GoDaddy, haureu de sol·licitar un servei d’allotjament al domini.

Un cop heu accedit, feu clic a Hosting web i feu clic a Gestiona tot.

Opció de gestió d’hosts web

A continuació, per al compte d’allotjament corresponent, podeu fer clic a l’opció Gestiona.

Allotjament web gestiona tot

Un cop feu clic a Gestiona, podreu veure tota la informació relacionada amb el vostre compte d’allotjament. Aquí, a l’extrem superior dret, podeu fer clic a l’administrador cPanel. Feu clic a aquesta opció, la redirigirà a la cPanel.

cPanel

Per afegir hosting, cal afegir hosting al domini. Això es pot fer a través de la web Dominis Addon.

Al cercador de dominis cPanel i feu clic a Addon dominis.

Dominis addOn

Un cop feu clic a Addon Domains, podeu afegir el nom de domini. La resta de camps com el subdomini i l’arrel de documents es reemplaçaran automàticament.

Dominis addicionals de CPanel

Podeu fer clic a la casella de selecció que hi ha al costat de Creeu un compte FTP associat a aquest domini Addon. A continuació, afegiu un nom d’usuari i una contrasenya adequats per al vostre compte FTP.

FTP

Amb això heu afegit allotjament web GoDaddy al vostre domini.

A continuació, us mostraré com instal·lar WordPress i migrar el vostre lloc web a WordPress.

Al tauler de cPanel busqueu aplicacions on pugueu veure WordPress.

WordPress cPanel

Feu clic a l’opció WordPress i apareixerà una pàgina per instal·lar WordPress. Més endavant, podeu fer clic al botó Instal·la aquesta aplicació.

Instal·lació de WordPress de cPanel

Es necessitaran uns minuts per instal·lar-se. Amb aquest WordPress s’instal·la mitjançant GoDaddy. Podeu iniciar la sessió al portal de WordPress i validar-la.

En cas que vulgueu assenyalar un existent Domini GoDaddy a altres serveis d’allotjament web com Bluehost o GreenGeeks, haureu de seguir alguns passos addicionals.

Una vegada que inicieu la sessió al compte de GoDaddy, podeu seleccionar el domini que voleu canviar i fer clic a Gestiona per obrir el Gestor de dominis..

Administrador de dominis

Aquí podeu veure els servidors de noms.

Configuració de noms de GreenGeeks a Godaddy

Podeu fer clic a Afegeix servidor de noms i afegir els nous hostes de WordPress corresponents aquí. Feu clic al botó D’acord per desar els canvis. La reimpressió de les entrades DNS pot trigar fins a 24 hores. Amb aquest pas dels canvis de servidor, el vostre domini GoDaddy es migrarà a altres serveis d’allotjament com Bluehost o GreenGeeks

A continuació, parlaré de com traslladar un creador de llocs web de GoDaddy a WordPress.

Migrar el lloc de creació de llocs web de GoDaddy a WordPress:

Podeu iniciar la sessió al WordPress que heu instal·lat a GoDaddy o Bluehost o GreenGeeks, mitjançant wp-admin al vostre URL. Aquest URL seria similar a – http: // myWordPressSite / wp-admin.

Això donarà la consola de WordPress.

Inici de sessió de WordPress

La plataforma d’allotjament la proporcionarà la informació d’inici de sessió al vostre correu electrònic. Podeu utilitzar aquestes credencials i iniciar sessió per veure el tauler de control de WordPress.

A WordPress, podeu crear pàgines o publicació de bloc. Fent clic a l’opció Pàgines, podeu veure els menús de les pàgines al tauler. Aquí podeu fer clic a Afegeix un nou per afegir pàgines.

Opcions de WordPress

Sigui quin sigui el contingut que havíeu copiat anteriorment de GoDaddy, podeu enganxar-lo a l’editor de WordPress. D’aquesta manera podeu importar el contingut i publicar-lo.

A continuació, també podem configurar les redireccions que havíem agafat una còpia de seguretat anteriorment. Per als enllaços anteriors de GoDaddy, podeu configurar redireccions. Les redireccions a WordPress es poden fer mitjançant 301 complements de redirecció gratuïts.

301 redireccions senzilles

Un cop instal·lat aquest complement, podeu configurar els URL de redirecció proporcionant les peticions i destinació corresponents.

Plugin de redirecció de WordPress

Desa els canvis de manera que totes les redireccions es faran a un lloc web de WordPress vàlid.

Bingo, que completa la migració del lloc creador de llocs web de GoDaddy a WordPress allotjat a la plataforma que escolliu.

WordPress té diversos temes de pagament i gratuïts. Les personalitzacions a WordPress es poden gestionar fàcilment. Té una bona col·lecció de plugins que permet afegir gairebé qualsevol funció. Al tauler de WordPress, feu clic a Configuració i després Configuració general.

Personalització

Aquí podeu definir el títol, la zona horària, l’idioma i altres detalls abans de començar a utilitzar WordPress.

Conclusió

Això completa la vostra migració del creador de llocs web de GoDaddy a WordPress. Podeu triar GoDaddy o Bluehost o GreenGeeks per allotjar el vostre lloc web de WordPress.

WordPress és una plataforma potent i suporta personalitzacions de gamma alta juntament amb la millora del SEO.

Més endavant, podeu començar a explorar temes de WordPress i diversos complements de WordPress disponibles a WordPress per a SEO, disseny de llocs web, seguretat i altres funcions addicionals..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map