Com no podríem trobar “error de l’adreça IP del servidor” (6 mètodes fàcils d’explicar)

Introducció a una adreça IP d’informació

Sovint ens trobem amb problemes mentre s’accedeix a llocs web mitjançant Google Chrome, que inclou un missatge emergent: “No s’ha trobat la IP del servidor”.


El problema es produeix generalment mentre es carreguen o s’accedeix a alguns llocs específics, cosa que pot dificultar el funcionament en conseqüència.

Ara, aquest article tracta de la guia pas a pas per eradicar la causa principal dels problemes de l’adreça IP juntament amb alguns mètodes segurs per fer front als problemes anteriors..

Diferents maneres de solucionar el problema de l’adreça IP del servidor

A continuació es mostren algunes de les poques solucions que poden ajudar a eliminar els problemes anteriors, que són els següents:

Mètode 1: suprimir els fitxers sencers presents a la carpeta “etc”:

És una de les maneres més fàcils d’eliminar els errors del problema anterior, ja que alguns fitxers etc poden dificultar el processament. Per tant, els usuaris han de seguir aquests passos per assolir l’èxit.

(a) Vés a C: \ Windows \ System32 \ drivers \ etc

Obriu el meu ordinador i feu clic a la unitat C. Després de fer això, seleccioneu a “Windows” i, a continuació, trieu la carpeta “System32”.

Després d’això, opteu per la carpeta “drivers” i després per “etc.”

(b) Elimineu tots els fitxers innecessaris

Després d’arribar a la fita, haureu d’eliminar tots els fitxers innecessaris presents a la carpeta “etc” en concret

(c) Proveu-vos a connectar de nou amb Chrome

Després de fer els dos passos, els usuaris han de procurar tornar a accedir a Internet mitjançant Google Chrome.

No s'ha trobat l'adreça IP del servidor

Mètode 2: actualitzeu el controlador de l’adaptador de xarxa:

Hi ha probabilitats que els usuaris hagin configurat un controlador d’adaptador de xarxa incorrecte, obsolet o corrupte. D’aconsegueix alguns problemes significatius, inclòs el missatge IP emergent anterior. Tenint en compte això, els usuaris haurien d’actualitzar el controlador d’adaptadors de xarxa mitjançant els passos següents:

(a) Obriu el Tauler de control

Els usuaris han d’optar pel Tauler de control fent clic a la cerca i després entrant a “Quadre de control” al quadre de cerca.

No s'ha trobat l'adreça IP del servidor

(b) Seleccioneu Dispositiu i impressores i, a continuació, Gestor de dispositius

Els usuaris han de fer clic a Dispositiu i impressores i més endavant a Gestor de dispositius. Allà, han d’ajustar el controlador d’adaptador de xarxa en conseqüència fent clic a Adaptador de xarxa i, a continuació, triant les connexions de l’adaptador de xarxa adequades..

No s'ha trobat l'adreça IP del servidor

Mètode 3: esborrar la memòria cau d’amfitrió de Chrome

És el principal problema que sorgeix quan un usuari no presta atenció a esborrar la memòria cau amfitriona de Chrome.

Si la memòria cau està plena o corrompuda, els usuaris tindran problemes per accedir als seus llocs web favorits. Per això, poden solucionar els problemes ràpidament, tal com es proporciona a continuació:

(a) Obriu Chrome i després escriviu Chrome: // net-internals / # dns

Els usuaris necessiten primer seleccionar Chrome a l’escriptori i després escriure a Chrome: // net-internals / # dns a la barra d’adreces indicada.

(b) Netegeu la memòria cau de l’amfitrió

Els usuaris després haurien de seleccionar Netejar la memòria cau d’hostatge donada a la pàgina web després de prémer Enter des del teclat.

No s'ha trobat l'adreça IP del servidor

Mètode 4: modifiqueu la configuració del servidor DNS

La configuració del servidor DNS obsoleta és una de les raons més destacades del resultat d’aquest problema. A causa d’una configuració incorrecta a la configuració del servidor DNS, el problema podria esclatar en conjunt. Per tant, els usuaris han de seguir aquests senzills passos:

(a) Tecla del logotip de la finestra i clau R

Els usuaris han de fer clic simultàniament sobre la tecla del logotip de la finestra i els botons R per obrir el quadre d’execució.

No s'ha trobat l'adreça IP del servidor

(b) Tauler de control

Aleshores, els usuaris han de teclejar el tauler de control al quadre d’execució donat i prémer OK.

No s'ha trobat l'adreça IP del servidor

(c) Centre de Xarxa i Compartir

A continuació, els usuaris han de fer clic al Centre de xarxa i a compartir en el tauler de control.

No s'ha trobat l'adreça IP del servidor

(d) Seleccioneu Configuració de l’adaptador de canvis.

A continuació, els usuaris han de fer clic al Canviar la configuració de l’adaptador del Centre de compartició de xarxa i de dades que es mostra al tauler de control. Després, han de fer clic amb el botó dret a l’opció Icona de connexió des de Connexió de xarxa sense fil o connexió d’àrea local.

No s'ha trobat l'adreça IP del servidor

(e) Versió 4 del Protocol d’Internet (TCP / IPv4)

Després de seleccionar Propietats, els usuaris han de fer clic a la versió 4 del protocol d’Internet (TCP / IPv4) per comprovar si “Obteniu la direcció de servidors DNS automàticament” ja s’hagi optat o no. Si no, els usuaris han de fer clic a D’acord i, si és així, han de seleccionar “Utilitzeu la següent adreça del servidor DNS” per introduir l’adreça del servidor adequada per fer clic a D’acord..

A continuació, es mostren les opcions on els usuaris poden introduir el servidor DNS adequat per a la compatibilitat del servidor IP, és a dir.

Servidor DNS preferit: 8.8.8.8

Servidor DNS alternatiu: 8.8.4.4

Després d’això, els usuaris han de comprovar el problema solucionat de la solució.

No s'ha trobat l'adreça IP del servidor

No s'ha trobat l'adreça IP del servidorMètode 5: renovar i rentar

El Windows té la característica d’emmagatzemar les adreces IP dels llocs web perquè els usuaris puguin accedir-hi fàcilment quan el visiten la propera vegada.

Però, quan la memòria cau es corromp o s’actualitza, pot frenar l’accessibilitat al lloc web específic. Per a això, cal renovar-se i, després, engegar el DNS seguint aquests senzills passos:

(a) Sol·licitud de comandaments oberts

Per obrir un missatge d’ordres, els usuaris han de prémer Windows + R per executar el quadre i, a continuació, escriure cmd prement Ctrl + Maj + Introducció per obrir un sistema de comandes de l’administrador..

No s'ha trobat l'adreça IP del servidor

(b) Ipconfig / flushdns, ipconfig / renov i, a continuació, Ipconfig / registerdns

Els usuaris han d’escriure ipconfig / flushdns i després prémer Enter. Arrossegarà correctament la memòria cau innecessària de Resolver DNS.

Després d’això, els usuaris haurien d’escriure ipconfig / renovar i prémer Enter per renovar la configuració IP.

Els usuaris han d’escriure ipconfig / registerdns juntament amb prémer un botó Enter.

No s'ha trobat l'adreça IP del servidor

No s'ha trobat l'adreça IP del servidor

(c) Reinicieu el sistema

Després del procés anterior, els usuaris han de reiniciar el seu PC per comprovar el rendiment òptim del lloc web.

Mètode 6: VPN

VPN (Xarxa privada virtual) pot ajudar a superar els problemes associats amb els missatges de l’adreça IP no trobats. Els usuaris han d’utilitzar una bona connexió VPN (com NordVPN, ExpressVPN i molts més) de manera que no hi hagi problemes associats a algun robatori de dades o a cap addició d’arxius maliciosos al sistema, que puguin dificultar el procediment..

No s'ha trobat l'adreça IP del servidor

Conclusió

Amb aquests passos anteriors, els usuaris poden eradicar fàcilment els problemes associats a la recepció del missatge de l’adreça IP del servidor.

Els usuaris s’han d’assegurar de solucionar abans aquests problemes d’adreces IP de manera que es pugui convertir en greus en el futur procés.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map