Com protegir el vostre lloc web de no ser piratejat (12 maneres d’acció)

Un lloc web d’empresa funciona com a aparador ja que sovint és el primer punt de contacte amb els clients. Per aquest motiu, la laxitud davant les amenaces de seguretat externes pot comprometre les relacions comercials crítiques. A tot el món, els governs sempre han intentat dissuadir els pirates informàtics adoptant lleis estrictes sobre el robatori de dades. Tanmateix, el nombre d’instàncies d’incompliment de dades continua augmentant.


Aquest nombre creixent d’amenaces externes per a la seguretat del lloc web hauria de ser un problema important per a qualsevol negoci. Això és degut a que fins i tot una única incompliment de seguretat pot afectar la confiança del client, encara que les conseqüències siguin insignificants.

En aquest article, veurem què és la seguretat del lloc web, per què necessiteu protegir el vostre lloc web i consells per dissuadir els pirates informàtics.

També veurem com tenir un equip dedicat al desenvolupament de symfony al vostre equip pot ajudar a reforçar la seguretat del vostre lloc web.

Què és la seguretat del lloc web?

La seguretat del lloc web és qualsevol pla d’acció destinat a evitar l’accés no autoritzat a les dades i contingut del lloc web.

Quan es tracta de la seguretat del lloc web …

El 85% dels clients mai no tractarien un lloc web que envia les seves dades a una connexió no segura.

Encara pitjor…

El 82% d’ells no s’arriscarien mai a navegar per un lloc web sense seguretat.

Tot i aquestes preocupants estadístiques, la majoria de les empreses continuen tractant la seguretat del lloc web com un problema complementari. Segons un informe de la Seguretat Basada en el Risc, hi ha hagut més de 3.800 incompliments en el primer semestre del 2019, exposant més de 4.000 milions de registres.

Però no és una part impactant …

Dels més de 4.000 milions de registres exposats, 3.000 milions van ser conseqüència de vuit incompliments de dades.

La protecció del lloc web ajuda a protegir el vostre lloc web del següent:

Atacs DDoS: Es tracta d’un atac maliciós que pertorba les operacions normals d’un lloc web. Això ho fa desbordant la infraestructura circumdant del lloc web amb un trànsit d’internet innecessari.

Programari maliciós: s’utilitza per distribuir correu brossa, robar informació sensible del client i obtenir accés no autoritzat a un lloc.

Llista negra: això suposa l’eliminació no autoritzada d’un lloc web dels resultats del motor de cerca. També pot incloure l’indicador amb advertiments, per tant, allunyar els visitants.

Defacement: substitueix el contingut del lloc web amb contingut maliciós.

Explotació de vulnerabilitat: les entalles que exploten llacunes en un lloc web com els complements antics per prendre el control sobre un lloc web.

Tenint en compte que els pirates informàtics ajuden a scripts automatitzats que busquen internet per explotar les llacunes de seguretat del lloc web, aquí teniu els nostres 12 millors consells per ajudar a mantenir el vostre lloc segur en línia..

hostingpill12 maneres d’evitar que el pirateig del vostre lloc web

 1. Actualitzeu periòdicament el vostre programari
 2. Utilitzeu HTTPS
 3. Respecte la injecció SQL
 4. Invertiu en còpies de seguretat automàtiques
 5. Instal·leu un tallafoc d’aplicacions web (WAF)
 6. Augmenteu el control d’accés
 7. Amagueu les pàgines d’administració
 8. Limita les càrregues de fitxers
 9. Proveu els vostres ports de transmissió de correu electrònic
 10. Protegiu-vos contra atacs XSS
 11. Simplifiqueu els vostres missatges d’error
 12. Instal·leu escàners de vulnerabilitat de llocs web

Permetin-me explicar cada punt en detall.

1. Actualitzeu periòdicament el vostre programari

actualitzar regularment

L’actualització de programari pot semblar un suggeriment evident, però és primordial la seguretat del vostre lloc web.

Els propietaris de programari alliberen rutines de programari i actualitzacions de seguretat per protegir sistemes contra vulnerabilitats de seguretat, com programari maliciós i virus .

Un cop hagueu rebut notificacions d’actualització que us demanen actualitzar, assegureu-vos que compliu immediatament. Per exemple, si utilitzeu CMS o fòrum, apliqueu sempre actualitzacions de seguretat i pegats per protegir el vostre lloc web.

2. Utilitzeu HTTPS

utilitzeu https

Sempre mireu https i la imatge de bloqueig verd a la barra del navegador cada vegada que publiqueu informació sensible. Aquests dos signes ajudaran a indicar si una pàgina web en particular és segura o no.

Els certificats SSL us ajuden a transferir informació confidencial de manera segura, com ara dades personals, targetes de crèdit i informació de contacte entre el servidor i el lloc web.

El 2018, Google Chrome va desplegar una actualització de seguretat que alerta els visitants del lloc web si un lloc web té el certificat SSL o no instal·lat. Si el vostre lloc web no està segur, els visitants sempre rebran encara que no estigueu recopilant informació confidencial.

3. Busqueu la injecció SQL

compte amb les injeccions de sql

Els atacs d’injecció SQL es produeixen quan els pirates informàtics utilitzen un paràmetre URL per fer canvis a la base de dades. Com a resultat, poden obtenir accés no autoritzat al vostre lloc web.

L’ús de l’estàndard Transact SQL exposa el vostre lloc web als atacs d’injecció de SQL. Això és perquè faciliten la injecció de codis canviaris a la consulta del vostre lloc web.

Per evitar aquests atacs, utilitzeu sempre consultes parametrizades ja que són senzilles d’implementar. No cal dir que les consultes parametrizades s’utilitzen àmpliament en molts idiomes web.

4. Invertiu en còpies de seguretat automàtiques

còpies de seguretat automàtiques

No podem destacar més el fet de tenir un lloc web. La naturalesa en constant evolució dels ciberatacs significa que cap lloc web està 100% segur. L’últim que voleu és perdre-ho tot al vostre lloc simplement perquè us oblideu de fer una còpia de seguretat. Per això, sempre heu de tenir una versió de còpia de seguretat actualitzada del vostre lloc web.

Tenir una còpia de seguretat actualitzada fa que la recuperació sigui molt més fàcil i econòmica, malgrat la frustració que suposa la pèrdua de dades.

Si teniu problemes de còpia de seguretat de dades manualment, podeu invertir en una eina de còpia de seguretat automàtica.

5. Instal·leu un tallafoc d’aplicacions web (WAF)

tallafoc d'aplicacions web

Una altra forma efectiva de dissuadir els pirates informàtics és instal·lar un tallafoc d’aplicacions web. Els WAF es despleguen davant del servidor, on tamisen tot el trànsit no desitjat i bloquegen tots els intents de pirateria.

La majoria de tallafocs moderns d’aplicacions web es basen en el núvol i es proposen serveis de plug-in-play.

6. Augmenteu el control d’accés

configuració control d'accés

Sempre tenim la possibilitat d’anar amb contrasenyes uniformes que siguin fàcils de recordar. Els hackers que són éssers humans també són conscients d’aquesta debilitat i solen explotar-la. Com a propietari del lloc web, assegureu-vos que creeu contrasenyes segures per evitar intents de sessió no autoritzats dels pirates informàtics.

També podeu utilitzar generadors de contrasenyes per crear contrasenyes segures amb una barreja especial de caràcters, lletres i números.

7. Amagueu les pàgines d’administració

ocultar les pàgines d’administració

Amagar les vostres pàgines d’administració de la indexació dels motors de cerca és un altre truc que podeu utilitzar per publicar el vostre lloc web. Per això, podeu utilitzar el fitxer robots.txt per descoratjar la publicació de les pàgines d’administració als motors de cerca, per la qual cosa és més difícil que els hackers els puguin trobar.

A més, podeu crear una capa de seguretat addicional limitant l’accés d’inici de sessió del vostre lloc web a adreces IP específiques mitjançant ASP.NET.

8. Limiteu les càrregues de fitxers

limitar les càrregues de fitxers

La càrrega d’arxius en un lloc web és un fet habitual. És especialment important quan els clients vulguin pujar imatges o qualsevol altre document. Tot i així, d’utilitat que sigui, les implicacions de seguretat d’acollir una instal·lació de càrrega de fitxers al vostre lloc web són força significatives.

Per molt que siguin els sistemes que comproven l’autenticitat dels fitxers penjats, els errors maliciosos encara poden funcionar. Per evitar-ho, emmagatzemeu sempre els fitxers penjats fora del directori webroot. A més, utilitzeu sempre un script quan accediu a fitxers quan sigui necessari.

9. Proveu els vostres ports de transmissió de correu electrònic

ports de transmissió de correu electrònic sonda

Una de les llacunes principals que els atacants exploten per piratejar un lloc web no és el propi lloc web. En lloc d’això, utilitzen els vostres ports de correu electrònic per enviar-los a la pàgina web.

Per tant, és important protegir les vostres transmissions de correu electrònic. Per a això, cal que aneu a la configuració del correu electrònic i comproveu els ports a través dels quals es comunica amb.

Si transmeten els ports POP3 Port 110, IMAP Port 143 o Port SMTP 25, és probable que les transmissions de correu electrònic no siguin segures. Tanmateix, el port 993 IMAP, el port SMTP 465 i el port 995 POP3 són relativament segurs ja que es xifren.

10. Protegiu-vos contra els atacs de XSS

protegir contra atac xss

L’atac amb scripts de llocs creuats (XSS) es produeix quan s’injecta un / es script / a maliciós / a a un lloc web benigne i de confiança.

Bàsicament, aquest script maliciós s’executa al client manipulant el contingut de la pàgina i robant informació. Aquesta informació es torna a remetre a l’atacant que la pugui utilitzar amb finalitats nocives.

Hi ha moltes maneres d’evitar atacs XSS com validar totes les entrades externes. A més, també podeu prevenir les vulnerabilitats XSS mitjançant la sortida d’entrada de l’usuari. La sortida d’introducció de l’usuari requereix que reculli i autentifiqui la seguretat de les dades rebudes per part externa abans de presentar-la a l’usuari final.

11. Simplifiqueu els vostres missatges d’error

simplificar els missatges d’error

Els errors són un gran desactivament dels usuaris del lloc web i sovint poden comportar taxes de rebot elevades. Tanmateix, haureu de trobar un equilibri entre la informació que es proporcionarà i la que es pot retenir. En cap altre lloc, la dita “colpeja allà on fa mal més” no correspon a la redacció d’un missatge d’error.

El fet de filtrar tots els seus secrets et deixa exposats i els atacants poden aprofitar aquesta informació per arribar a la zona on més faci mal. Per evitar-ho, proporcioneu indicacions mínimes d’errors sense revelar els detalls de l’excepció.

12. Instal·leu escàners de vulnerabilitat de llocs web

escàner de vulnerabilitat de lloc web

Si no podeu identificar on es troben les debilitats tècniques del vostre lloc web, pot ser difícil posar-hi remei. Una de les millors maneres de contrarestar-ho és invertint en escàners de vulnerabilitat del lloc web.

Aquests escàners busquen a totes les pàgines web, identifiquen vulnerabilitats i prescriuen el remei adequat.

Funció del desenvolupament de Symfony en seguretat del lloc web

Symfony és un dels més populars marcs de codi obert PHP amb arquitectura MVC. Gràcies a la seva seguretat de token API API, la protecció CSRF i la serialització dinàmica, els equips de desenvolupament interns i remots són molt utilitzats per crear aplicacions i llocs web d’alt rendiment..

Això es complementa amb actualitzacions puntuals que el converteixen en el marc d’elecció de la majoria de projectes de desenvolupament.

Pensaments finals

Com podeu veure, la seguretat del lloc web toca un ampli ventall d’àrees. Com a propietari de l’empresa, és important mantenir la vostra pàgina web segura. Tracteu-lo de la mateixa manera que tractaríeu un establiment de maons i morters mitjançant un guàrdia de seguretat. En un establiment de maons i morters, mai no es podran produir desemmotllaments, però no costarà estar preparat.

Amb els consells anteriors sobre com protegir un lloc web, no hauríeu de trobar idees per començar. En el cas desafortunat que no sou experimentats en tecnologia, la subcontractació informàtica us permet contractar un equip de desenvolupament dedicat per ajudar a la seguretat del vostre lloc web.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map