Com revisem les empreses d’allotjament web

Al llarg dels anys, a HostingPill hem escrit diverses ressenyes de diverses empreses de hosting.


En aquestes revisions, hem estat prou coherents en la nostra formulació i enfocament de la revisió.

Revisar un allotjament sempre serà un tema subjectiu; tanmateix, sempre ens hem esforçat per fer les nostres revisions tan completes com realistes & el més objectiu possible.

Per millorar el nostre procés de revisió de solucions d’allotjament, en aquest article detallaré com passem sobre aquestes crítiques.

Això seguirà el format general de les nostres ressenyes, però, naturalment, ara parlaré de la nostra metodologia i de què passa entre bastidors.

Tant si es tracta de com avaluem el que és “barat” com el que és “bo” per al client, es tindrà cobertura.

Així, havent dit tot això, anem cap endins!

Com revisem els preus

Com revisem els preus

Si abans heu llegit alguns dels nostres articles, ja sabeu que oferim preus com una de les primeres seccions.

No es tracta d’una coincidència, o simplement per l’estètica: el fixació de preus sol ser el primer que mira la gent.

Aquí teniu l’oferta: és el 2018 i podeu obtenir un paquet decent amb més d’una empresa d’allotjament.

Per descomptat, la situació de tothom és diferent, però el més probable és que no sou massa limitats a les vostres opcions.

Això vol dir que la fixació de preus és una prioritat: quina és la millor oferta que podeu obtenir?

Moltes de les funcions més importants són habituals entre plataformes, de manera que us permet estalviar?

Desafortunadament, els preus poden ser complicats.

Cada empresa que ofereix allotjament ofereix invariablement més d’un tipus de servei d’allotjament, des d’allotjament web compartit fins a servidors dedicats, i tots venen amb els seus propis preus..

Quan revisem els preus, mirem totes aquestes coses i les veiem relativament a la competència de l’empresa i als preus més habituals del mercat.

No totes les diferències entre preus són igualment importants.

L’allotjament web compartit és un dels tipus més habituals de comptes d’allotjament perquè és el més barat i el més senzill; el millor per a llocs web personals i usuaris que requereixen menor espai i menys recursos..

Els preus compartits d’allotjament web són generalment similars entre els altres; les variacions entre empreses solen situar-se entre uns i altres.

Quan el servei està en un rang de preus de només uns quants dòlars al mes, la diferència en un o dos dòlars és tècnicament important, proporcional al que gasteu.

Tenim en compte això, però no es pot tractar massa severa; aquesta informació demogràfica dels usuaris hauria de ser prou coneguda per estalviar diners, ja que ho consideren adequat (és per això que encara n’informem), però, pràcticament, aquestes diferències de preus sí. no importa tremendament.

L’addició o la resta de determinades funcions en aquest primer nivell pot compensar o denigrar el valor d’un paquet d’entrada de nivell: un dòlar o dos pot importar menys quan s’inclou un certificat SSL o s’elimina un nom de domini..

1&Un allotjament, per exemple, ha estat una de les millors plataformes d’allotjament barates que hem utilitzat mai a 0,99 dòlars al mes durant els primers 12 mesos.

1 i 1 preus d’allotjament

Tot i això, aquest preu és “barat” perquè inclou un certificat SSL, nom de domini i 100 GB d’emmagatzematge, força impressionant per a un primer nivell..

En contraposició, HostPapa i SiteGround tenen algunes de les opcions més econòmiques de nivell d’entrada.

Per què encara ens agraden?

Perquè encara ofereixen funcions robustes i són més barates en altres opcions.

SiteGround StartUp Comparteix _ Funcions d’allotjament

Funcions d’allotjament compartit d’inici de HostPapa Starter

És per les opcions més pesades (VPS i hosting dedicat, per exemple) que els preus importen més.

Al cap i a la fi, hi ha més diners i els clients poden variar des de petites i grans empreses, amb pressupostos diferents per a allotjament.

Això forma part del que fa que els productes com el 1&1 allotjament (de nou) i Hostinger un parell de les millors ofertes d’allotjament VPS: el preu, tenint en compte la qualitat de l’allotjament, és excel·lent encara que sigui més car que les opcions d’allotjament web compartit.

A part de tenir en compte tot això, també mirem coses que podrien costar diners inesperadament.

Això passa entre el departament de funcions i, sovint, també amb seguretat.

Moltes eines, sobretot les eines de seguretat, són gratuïtes o per defecte amb alguns comptes d’algunes plataformes, però són actualitzacions opcionals amb altres plataformes.

Segons la importància d’una funció (per exemple, un nom de domini inclòs o certificat SSL), l’opció “més barata” pot no ser tan barata com creieu.

Aquests detalls són importants, i cal examinar-los especialment.

Finalment, fem un cop d’ull a les garanties de devolució i a les polítiques de reemborsament.

Gairebé totes les empreses de hosting que veureu ofereixen una garantia de devolució. El que ens preocupa aquí és la durada d’aquesta política de reemborsament i la cobertura.

Algunes devolucions només cobreixen dos períodes de setmanes, però el més llarg que he vist (DreamHost) es va allargar aproximadament 97 dies.

Garantia de dreamhost

Realment no hi ha una manera millor de saber si un producte val la pena o no que provar-lo, i algunes empreses us permeten provar les opcions d’allotjament amb més extensió que d’altres..

En conjunt, la principal preocupació per nosaltres és el cost dels diferents productes que ofereix una empresa en relació als productes corresponents d’altres empreses.

Les nostres preocupacions secundàries són els costos ocults que poden recaptar, que requereixen mirar l’embalatge de cada producte i la qualitat de la garantia de devolució..

Com revisem les funcions

Com revisem les funcions

Com he dit, primer ens agrada treure els preus.

Tot i així, les funcions són força importants, i per a nosaltres la primera prioritat amb les funcions és examinar com s’assignen.

M’has escoltat parlar de com examinem els detalls excel·lents en productes de preus diferents.

Les etiquetes de preu soles sempre importen, però la imatge completa es desenvolupa un cop entengueu les eines que s’ofereixen per etiqueta de preu.

Quan revisem les funcions, primer ens fixem en les llistes oficials de funcions. Acostumem a centrar-nos en funcions d’allotjament compartides per la seva popularitat.

Al capdavall, l’objectiu d’aquests articles no és donar-vos totes les especificacions; per això, podeu accedir directament als llocs web de les empreses..

També ens centrem en l’allotjament compartit —i, en certa mesura, compartim una mica d’atenció amb WordPress i el cloud hosting— perquè aquests productes són els més importants.

A mesura que aneu passant a productes més cars, com ara l’allotjament VPS, gairebé totes les eines es posen a la vostra disposició. La inversió a partir d’aquest moment es converteix en la quantitat de recursos que voleu assignar als vostres llocs..

Per a nosaltres no es tracta només de la llista de funcions, sinó de la qualitat de les funcions específiques i de les ubicacions en diferents productes.

No només mesurem la quantitat d’eines donades a un compte d’allotjament compartit de primer nivell amb l’empresa A i la seva contrapartida de l’empresa B: es mesura si una eina que falta és una decepció lleugera o una deficiència important..

Per descomptat, la nostra experiència amb el producte comença a entrar en joc aquí.

Generalment trobem que les eines principals funcionen tal com estan dissenyades, però si hi ha problemes, prenem nota de seguida.

No podem esbrinar-ho amb una aplicació ràpida del tauler de control.

En lloc d’això, fem servir els nostres comptes amb diferents empreses d’allotjament durant un període de temps més llarg, per assegurar-nos que les funcions funcionen amb un ús constant.

Si no ho féssim a això, les empreses més barates de les 1 serien sempre les guanyadores, gràcies a l’ús constant que considerem que Bluehost és una de les millors empreses d’allotjament a tot el món (també és assequible!).

Funcions BlueHost

La familiaritat genera menyspreu, com diu la dita, i això és part de per què testem les funcions a fons.

Només familiaritzant-nos amb l’eina X o Y podem descobrir què és frustrant i allò que és fluix.

Com revisem la facilitat d’ús

Com revisem la facilitat d’ús

La relació amb l’avaluació de les funcions és avaluar la facilitat d’ús; a diferència del factor anterior, però, examinar la facilitat d’ús implica més experiència subjectiva per part nostra i una mica més de senzillesa.

Les funcions funcionen normalment –almenys per a empreses d’èxit–, per la qual cosa una de les primeres coses que fem és mirar les llistes detallades de característiques i especificacions que ofereixen les empreses per a diferents productes..

A mesura que experimentem amb ells, comencem també a comprendre com són de fàcils o difícils d’utilitzar.

La facilitat d’ús no té, però, especificacions tècniques, ni de nom ni d’objectius; tot el que podem fer és provar i informar.

Qualsevol persona pot provar un producte —tot ho fa tot fent-lo servir—, de manera que el que fem és apropar-nos a la col·lecció d’eines posades a l’abast de l’usuari de la forma en què semblen a usuaris amb experiència diversa i amb diverses necessitats.

Provem la navegació del tauler de control com a primer pas i, a continuació, accedim a cada menú i submenú i descobrim el fàcil o difícil que és dur a terme determinades tasques o fer algunes configuracions.

A mesura que passem pel tauler de control, la gestió del compte i diferents eines (com ara constructors de llocs web), prenem nota de l’accessibilitat, la velocitat i la simplicitat.

La majoria dels productes populars no són massa difícils, de manera que cerquem una combinació de senzillesa i control d’usuaris; res tan fàcil que perdreu les funcions, però res per desbordar-vos de les vostres opcions.

Un bon exemple, entre molts, és FastComet.

fastcomet-cpanel

En resum, la facilitat d’ús requereix proves àmplies per part nostra i va més enllà de buscar especificacions i llistes.

Tenint en compte les diferents habilitats tècniques del client potencial durant la prova, podem avaluar la facilitat d’ús de les empreses per nivell d’experiència i fer recomanacions generalitzades.

Com revisem l’assistència al client

Com revisem l'assistència al client

Quan avaluem la facilitat d’ús, ens trobem amb les nostres avaluacions d’assistència al client.

Un paquet d’allotjament pot ser complicat exteriorment, però té una forta assistència per al client que la fa tan fàcil com qualsevol competidor.

Un exemple seria una interfície d’usuari que produeixi definicions quan el cursor s’envolta sobre un determinat terme o fins i tot un element de menú: tot i que senzill, pot fer una diferència per als usuaris nous i és molt lluny de l’omnipresent..

Tret d’això, però, ens fixem en dos tipus principals d’atenció al client: contingut informatiu in situ i representants d’atenció al client.

El contingut informatiu del lloc té la forma d’articles de text i multimèdia (com articles complementaris), pàgines de preguntes freqüents, tutorials de vídeo i fòrums de la comunitat..

Una empresa que ofereix allotjament té normalment algunes combinacions, encara que no totes necessàriament.

Generalment es centralitzen en un format de base de coneixement, encara que de vegades se separen tutorials de vídeo i fòrums.

Aquest procés és llarg: no només busquem les preguntes que tenim sobre els recursos del lloc.

Busquem preguntes a les quals sabem les respostes, només per veure com s’ho gestionen.

Com respon el fòrum de la comunitat davant els novells?

Quines preguntes es tracten en un tema del fòrum, però que manquen dels articles oficials?

Si no coneixia el servei d’allotjament, aquest vídeo tutorial seria adequat o em sobrevolaria el cap?

Intentem comprendre com és actualitzat aquest contingut, com és d’accés i com de detall.

També ens agrada veure la màxima documentació possible, quanta més informació millor, sempre que estigui ben organitzada.

Es tracta d’una qualificació important: s’hauria d’organitzar millor una base de coneixement, d’aquí el punt sobre l’accessibilitat.

Això és part del que va reduir FastComet per a mi: tot i que jo creia que FastComet era generalment fort, tenia una quantitat limitada de material informatiu que no era tan informatiu com el d’altres empreses, com SiteGround (que té un bloc sòlid i una webinar). ) o HostGator (que té una pàgina de suport senzilla però ben condensada).

Obteniu més informació sobre com iniciar i gestionar el vostre lloc web amb tutorials FastComet

També revisem en funció de la nostra experiència amb representants d’atenció al client.

A les nostres ressenyes es mostren proves ràpides del xat en directe realitzades en el moment de la redacció de l’article per a proves recents.

Tot i així, queda lluny de l’única vegada que interactuem amb els representants d’atenció al client.

Xat d’amfitrió 2

Xat HostGator 3

Durant la prova dels nostres productes, utilitzarem més d’un cop el servei de xat, suport telefònic i suport de correu electrònic en directe per obtenir un control de resposta i qualitat de l’empresa..

Les nostres preguntes solen ser senzilles, però també ens assegurem de llançar algunes boles de corbes.

Les nostres revisions d’assistència al client es basen en aquestes experiències amb representants d’atenció al client i la nostra experiència utilitzant el contingut informatiu del lloc.

L’assistència al client és molt important i hauria de ser valorada fins i tot pels clients experimentats en tecnologia.

Com revisem la seguretat i la fiabilitat

com revisem la seguretat

La seguretat, com sovint remarco, és per últim, però no per això menys important. La seguretat és el que uneix la resta: una vegada que entengueu la etiqueta de preus d’un producte, les seves característiques, la seva corba d’aprenentatge i l’assistència al client, l’últim que fonamenta l’allotjament és la seguretat..

La confiança de la seguretat és la fiabilitat. Les dues superposicions són, per descomptat, un servei fiable perquè té una bona seguretat.

Tanmateix, la fiabilitat es refereix principalment a aquesta pregunta: el producte fa allò que se suposa, de manera coherent i sense molts errors?

La seguretat i la fiabilitat són exclusivament importants per interpretar el valor de les empreses d’allotjament, molt més importants del que seria la majoria dels altres productes fora de línia.

Heu de saber que el vostre lloc web, la informació i, potencialment, la informació dels vostres clients estan protegits.

I si heu comprat hosting, heu de saber que continuareu rebent hosting.

Quan revisem la seguretat i la fiabilitat, tenim dos enfocaments principals.

El primer és examinar què diu l’empresa; el segon és mesurar el nostre temps de treball de manera independent i enquestar les eines de què disposem.

Aquest últim es refereix una mica més a la fiabilitat de les coses, però encara reflecteix una mala seguretat del servidor en el cas de problemes.

Avaluar el que diu un lloc web d’una empresa pot ser complicat. D’una banda, probablement sigui l’única font d’informació oficial que podreu obtenir sobre el protocol de seguretat d’una empresa.

D’altra banda, les empreses intentaran inevitablement sonar bé als seus propis llocs web.

De vegades, les empreses tenen molt poc a dir sobre les seves normes de seguretat o protecció.

Això no correlaciona necessàriament amb el mal funcionament, però és una cosa que cal desconfiar, i pot valdre la pena cavar amb un representant dels interessats..

Generalment ens agrada veure còpies de seguretat periòdiques per a tants comptes possibles; és força habitual que els comptes de nivell d’entrada no es facin còpies de seguretat tan freqüentment com a comptes de nivell superior, però si es pot obtenir còpies de seguretat mensuals, és una victòria al meu llibre.

FastComet proporciona serveis de còpia de seguretat_ amb tots els plans

A part d’això, els tallafocs forts, la protecció contra atacs DDoS i el xifrat de 256 bits són funcions que busquem: això significa que l’empresa arriba a un estàndard de la indústria.

Naturalment, només estar útil al lloc web d’una empresa és tan útil.

Quan considerem com a clients les coses del nostre final, el primer element que mirem és el temps de funcionament: aquest és l’indicador número u de la fiabilitat de l’empresa d’allotjament.

Quan comprem allotjament d’empreses, creem llocs web d’exemple i utilitzem un tercer anomenat Pingdom per registrar amb detall el nostre temps de funcionament i temps de resposta durant la durada del nostre servei..

Els nostres llocs web de prova per supervisar l’horari

Per sobre de tot, aquests registres són el que realment importa: són pràctics.

L’ideal és que desitgem veure els màxims temps de resposta i els temps de resposta més baixos possibles.

Un bon exemple seria Bluehost, SiteGround o HostGator.

Lloc de proves Bluehost

lloc de prova hostgator

lloc de proves del lloc

Al cap i a la fi, independentment del que digui una empresa sobre ella mateixa, el vostre objectiu final és el manteniment del vostre lloc web i la protecció de les dades.

Si teniu temps de resposta sòlids i temps de resposta, s’hauran d’atendre un punt important de preocupació.

Per últim, si es disposa de qualsevol altra eina de seguretat com a funcions del compte, és convenient mencionar-la sempre que tinguem en compte els seus punts de preu.

Tanmateix, no ens agrada centrar-nos massa en això: té més a veure amb el que podeu comprar i menys amb els passos que una empresa fa per protegir els seus clients.

També cal dir que, si hi ha algun problema de seguretat important amb un dels nostres comptes d’allotjament, si hi ha una quantitat de temps morts o si es produeix un incompliment important de dades, ho informem a les nostres revisions. Per sort, és poc freqüent.

Conclusió

Ara que, peça a peça, hem vessat la nostra metodologia de revisió més secreta, crec que és el moment que fem un resum.

Ens allotja la fascinació: és per això que hem creat un lloc web complet al respecte.

Sens dubte hem anat a molts llargs per trobar les millors empreses d’allotjament per nosaltres mateixos i volem ajudar a tots els altres a trobar la millor empresa d’allotjament també per a ells..

Per tant, revisem les empreses d’allotjament: comprem paquets d’ells, creem llocs d’exemple i avaluem nombrosos articles que la companyia d’allotjament ens ofereix..

Dividim aquestes coses en diferents categories perquè pugueu veure millor el que és bo o dolent per a vosaltres, de manera que no en perdreu ni un cèntim..

Quan revisem els preus, el primer mètode d’aplicació és l’estructura de preus oficial de l’empresa.

Aquí és on es pot obtenir la informació més recent i oficial. Tanmateix, sempre mantindrem aquest preu per ser relatiu a la competència.

A més d’això, també es revisen els costos i les taxes ocultes i les garanties de devolució. Per exemple, una garantia de devolució només pot cobrir allotjament, però no les compres de noms de domini.

De forma alternativa, algunes eines de seguretat importants poden suposar actualitzacions costoses que poden incrementar la quantitat que invertiu.

Per a funcions, les llistes oficials també són importants. Tanmateix, ens agrada fer un cop d’ull i provar les funcions nosaltres mateixos amb els nostres comptes.

Les funcions acostumen a funcionar tal com estan dissenyades, però si hi ha alguna excepció, prenem nota.

Amb la facilitat d’utilitzar les avaluacions que realitzen les nostres proves de producte. Només haver utilitzat un producte sovint, durant un llarg període de temps, podem estar familiaritzat amb el punt de falta d’una interfície d’usuari.

És també la forma en què sentim la forta pendent d’una corba d’aprenentatge: mitjançant l’aprenentatge de la plataforma.

Per a l’assistència al client, utilitzem regularment el contingut informatiu in situ (com ara tutorials de vídeo i bases de coneixement) per veure quantes respostes es poden accedir sense contacte humà.

També contactem periòdicament amb representants del servei d’atenció al client i inclourem almenys una mostra de xat en directe recent a les nostres ressenyes.

Finalment, examinem la seguretat examinant els protocols de seguretat oficials de l’empresa i el rendiment del servidor (una mètrica relacionada, però encara separada) mesurant el nostre propi temps de resposta i temps de resposta..

L’horari d’obtenció i el temps de resposta es troben entre les coses més importants que examinem i han estat de gran ajuda per distingir les empreses les unes de les altres: l’allotjament segur i coherent és, finalment, l’objectiu número u en l’adquisició d’allotjament, al cap i a la fi..

En resum, solem combinar informació de l’empresa amb proves de producte àmplies.

L’empresa ens pot explicar la informació més actualitzada, que és útil per comparar determinades realitats objectives com ara preus, llistes de funcions o protocols de seguretat..

No obstant això, utilitzem la nostra experiència com a usuaris per obtenir la major part de la revisió; és el preu que val la pena per rendiment, o no?

Per molt que pugui semblar l’eina de seguretat X, es pot millorar el temps d’activitat?

Aquestes funcions sonen bé, però sí que s’implementen bé en realitat?

Aquestes preguntes i molt més són les que ens preguntem regularment mentre interroguem les empreses d’allotjament i els seus productes.

Gràcies per llegir, i espero trobar-vos a la propera crítica!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map