Els 10 millors proveïdors d’allotjament de comerç electrònic el 2020

Per tant, estàs buscant un soci d’allotjament ideal per al lloc web de comerç electrònic?


Independentment de si esteu llançant una botiga de samarretes en línia o una botiga per vendre les joies artesanals, és important comprendre que els requisits d’allotjament d’un lloc web de comerç electrònic són diferents d’un lloc web d’empresa habitual. Com que publicareu un gran nombre de productes i el trànsit del vostre lloc augmentarà amb el pas del temps, heu d’invertir en un pla d’allotjament que pugui gestionar picos bruscos de trànsit sense perjudicar les funcions del vostre lloc web..

Com tota empresa de hosting diu que és la millor, és força difícil esbrinar el pla d’allotjament adequat.

Quina és la solució? Haureu de provar tots els plans d’allotjament abans de finalitzar-lo? No et preocupis; estem aquí per ajudar-vos.

Hem creat una llista de 10 millors proveïdors de hosting de comerç electrònic. Et farem una breu revisió de cada proveïdor perquè puguis decidir quina empresa d’allotjament s’adapta millor a les teves necessitats i pressupost.

Així, sense més retard, comencem.

hostingpill10 millors proveïdors d’allotjament de comerç electrònic

 1. Bluehost
 2. GreenGeeks
 3. DreamHost
 4. SiteGround
 5. HostGator
 6. En moviment
 7. A2 Hosting
 8. Hostinger
 9. iPage
 10. BigRock

1. Bluehost

Bluehost

Amb més de 2 milions de dominis, Bluehost és un dels amfitrions web més populars i més grans del món. Si cerqueu “allotjament assequible” a Internet, podríeu trobar aquest nom, ja que el seu pla inicial té un cost de 2,95 USD / mes..

Atès que la nostra preocupació no es limita només a l’accessibilitat d’un pla, anem a comprovar com de bo és el proveïdor pel que fa a la gestió d’un lloc web de comerç electrònic..

Bluehost té un allotjament dedicat als llocs web de WooCommerce que costa entre 6,95 $ i 12,95 $ / mes. Les petites empreses de comerç electrònic amb una sola botiga en línia poden anar amb el seu pla d’arrencada WooCommerce que ofereix 100 GB d’emmagatzematge SSD, certificat SSL gratuït i privadesa del domini.

L’horari d’obtenció és un aspecte important a l’hora de triar un amfitrió web per a un lloc web de comerç electrònic. Bluehost afirma oferir un 99,98% de temps de vida, que és molt a prop del perfecte.

Podeu consultar el seu estat de funcionament real a la nostra Calculadora d’Uptime.

calculadora de temps de funcionament

Si teniu una botiga en línia a WooCommerce, Bluehost pot ser una bona opció, ja que proporciona una integració suau de WordPress.

En arribar al sistema d’atenció al client, Bluehost us permet plantejar la vostra consulta a través del telèfon 24 hores i el xat en directe.

Tenint en compte tot plegat, podem dir que Bluehost és una bona opció en general.

Característiques clau

 • Excel·lent garantia de funcionament
 • Integració suau de WooCommerce
 • Preu assequible

Comença a allotjar-se amb BlueHost

2. GreenGeeks

GreenGeeks

Com el seu nom indica, GreenGeeks és una empresa d’hostaleria ecològica que opera els seus centres de dades amb energia eòlica.

Per tant, si voleu executar el vostre lloc web de comerç electrònic sense la culpa de causar danys al medi ambient, podeu anar a GreenGeeks.

L’empresa també ofereix diverses funcions de comerç electrònic rendibles. El seu pla Pro que es considera perfecte per a botigues en línia t’ofereix espai web il·limitat i un SSL comodí al preu de 5,95 dòlars / mes.

GreenGeeks també ofereix un excel·lent funcionament, que és la preocupació principal de la majoria dels propietaris de llocs web.

Característiques clau

 • CPanel fàcil d’utilitzar
 • Respectuós amb el medi ambient
 • Admet diverses plataformes de comerç electrònic com PrestaShop, Magento, OpenCart

Proveu GreenGeeks avui

3. DreamHost

dreamhost

Allotja 1,5 milions de llocs web, DreamHost és un nom molt conegut del sector de l’hostaleria. Admet l’emmagatzematge ràpid de SSD, còpies de seguretat diàries gratuïtes i trànsit il·limitat en tots els seus plans.

DreamHost té 3 plans d’allotjament WooCommerce; tots ofereixen una potent memòria cau, una sola posada en escena i una assistència WooCommerce 24 hores.

Tot i això, les dues coses que us poden deixar anar inclouen un temps de funcionament mitjà i no hi ha assistència telefònica directa.

Característiques clau

 • Emmagatzematge SSD fiable
 • Còpies de seguretat gratuïtes diàries
 • Opcions d’emmagatzematge excel·lents.

Proveu DreamHost Avui

4. SiteGround

WooCommerce Hosting

SiteGround és una altra solució popular d’allotjament que inclou plans emocionants per a llocs web de comerç electrònic. El seu pla GrowBig que té un cost de 5,95 dòlars per mes suporta diverses funcions de comerç electrònic com servidors compatibles amb PCI, tecnologia SuperCacher per a la càrrega ràpida, instal·lació automàtica per a aplicacions de comerç electrònic i molt més..

Parlant de la garantia d’horari, SiteGround té un 99,99% de temps de funcionament, cosa que significa que no haureu d’estar preocupats perquè el vostre lloc es redueixi.

L’empresa tampoc no ens decebre en termes de seguretat. Ofereix SSL gratuït mitjançant el xifrat de Let.

Amb el seu pla GrowBig, podeu acollir un nombre il·limitat de botigues en línia i allotjar fins a 25.000 visitants cada mes.

A més, també proporciona còpies de seguretat diàries automàtiques gratuïtes, xat en viu 24 hores / 24, suport telefònic i una base de coneixements per cercar consultes relacionades amb l’allotjament.

Característiques clau

 • Hi ha moltes funcions de comerç electrònic
 • Còpies de seguretat automàtiques & Actualitzacions de WordPress
 • Garantia de temps de vida del 99,98%

Per tant, si esteu més centrats en les funcions, SiteGround pot ser una bona opció per a vosaltres.

Proveu SiteGround avui

5. HostGator

HostGator

Durant els darrers anys, HostGator s’ha convertit en la primera elecció de molts nous negocis de comerç electrònic. Aquest amfitrió no només ofereix una instal·lació d’un clic per a botigues de comerç electrònic, sinó que també ofereix passarel·les de pagaments i carretes de compra en tots els seus plans d’allotjament.

HostGator ofereix una àmplia gamma de serveis d’allotjament que inclouen Shared, VPS i hosting dedicat. Tanmateix, primer podeu provar el seu pla compartit de negocis. Aquest pla us costarà 5,95 dòlars / mes, i podreu allotjar dominis il·limitats i utilitzar ample de banda no modificat.

Si llegiu les revisions d’HostGator a través d’Internet, notareu que la majoria d’usuaris elogien el seu servei d’atenció al client. Si una excel·lent atenció al client és una de les vostres prioritats principals, podeu optar per HostGator.

Juntament amb el servei de xat i de telefonia en viu les 24 hores, té una base de coneixement completa per a totes les consultes relacionades amb allotjament. A més, ofereixen monitorització del servidor 24 hores i 7 per evitar atacs de DDoS.

Característiques clau

 • Potent suport 24 hores al dia i àmplia base de coneixement
 • Garantia de temps de vida del 99,99%
 • Carretes de la compra amb tots els plans d’allotjament

Proveu HostGator Avui

6. InMoció

InMotion Hosting

Ningú pot negar la importància d’una opció de pagament adequada per a un lloc web de comerç electrònic. Fins que no proporcioneu un sistema de pagament electrònic fàcil d’utilitzar als vostres compradors, no podreu esperar bones vendes.

Afortunadament, InMotion admet diverses opcions de pagament, de manera que podeu triar el que trobeu convenient. Algunes de les altres funcions de comerç electrònic que fan d’InMotion una elecció d’allotjament ideal, inclouen la instal·lació d’un sol clic per a aplicacions de comerç electrònic, compatible amb PCI, servidor SSD, etc..

InMotion ha dedicat plans d’allotjament de comerç electrònic a partir de 29,99 dòlars el mes. Amb el seu pla d’inici, obté 4 GB de RAM, 60 GB d’emmagatzematge i 2TB d’ample de banda.

Característiques clau

 • Allotjament de comerç electrònic compartit SSD
 • Múltiples formes de pagament
 • Instal·lacions d’un sol clic per a aplicacions de comerç electrònic

7. Hosting A2

A2 Hosting

Si no busqueu cap funció en particular, en canvi, necessiteu un proveïdor d’allotjament de comerç electrònic completament arrodonit, podeu provar-lo a A2 Hosting. El seu pla compartit Turbo que costa 9,31 dòlars al mes sembla un pla ideal per a llocs web de comerç electrònic de mida mitjana.

El pla permet allotjar diverses botigues en línia simultàniament i ofereix comptes de correu electrònic i emmagatzematge SSD il·limitats. Com que aquest pla inclou servidors turbo (20X més ràpid que un servidor habitual), podeu esperar que es pugui carregar pàgines més ràpidament.

A2 Hosting també admet la instal·lació d’un clic per a les principals plataformes de comerç electrònic, cosa que significa que podeu instal·lar la vostra plataforma de comerç electrònic favorita directament des del tauler d’allotjament A2.

Tot i això, la part trista és que la companyia us decebrà una mica en termes de temps de funcionament. Dóna una garantia mínima de temps de vida del 99,95%. Com que és una garantia mínima, podeu esperar un temps de funcionament molt millor que aquest.

Aquí podeu consultar l’estat de temps de resposta i temps de resposta al nostre lloc web de proves que s’allotja a A2 Hosting.

Llegiu la ressenya de l’allotjament A2.

allotjament

Característiques clau

 • Instal·lació d’un clic per a totes les plataformes de comerç electrònic destacades
 • Servidors turbo que asseguren la càrrega ràpida de llocs web
 • Mesures de seguretat gratuïtes

Proveu d’allotjament A2 Avui

8. Hostinger

Hostinger

Llançat el 2004, Hostinger dóna servei a més de 29 milions d’usuaris en més de 178 països. Tot i que Hostinger ofereix una àmplia gamma de serveis de hosting, el seu allotjament en núvol és ideal per a botigues en línia.

El pla d’allotjament al núvol d’Hostinger comença a partir de 7,45 dòlars durant un mes i us permet acollir un nombre il·limitat de llocs web. A més, amb aquest pla, obteniu comptes de correu electrònic i amplada de banda il·limitats. La companyia també ofereix un excel·lent funcionament del 99,99%, però no disposa d’assistència telefònica.

Característiques clau

 • Certificat SSL gratuït
 • Còpies de seguretat diàries
 • Amplada de banda il·limitada.

Proveu Hostinger avui

9. iPage

iPage Web Hosting

Probablement, iPage té un dels plans d’allotjament assequibles al mercat. Us sorprendrà que el vostre pla bàsic ofereix amplada de banda il·limitada, espai de disc, bases de dades MySQL, certificat SSL gratuït, transferència gratuïta de domini per 1,99 $.

A més d’això, també admet la integració de PayPal i permet afegir diferents carretes de la compra al vostre lloc.

Característiques clau

 • Amplada i amplada de banda del disc
 • Instal·lador senzill d’un clic
 • Garantia de devolució de 30 dies

10. BigRock

BigRock

BigRock proporciona allotjament Linux i Windows a un preu assequible. El seu pla d’inici que té un cost d’1,32 dòlars / mes us permet allotjar dominis il·limitats amb espai de disc no modificat. D’altra banda, també disposeu d’un certificat SSL gratuït per protegir la informació de la vostra targeta de crèdit als vostres clients mentre compren des del vostre lloc web.

BigRock és compatible amb un cPanel fàcil d’utilitzar que us permet instal·lar diverses passarel·les de comerç electrònic i carretes de la compra.

Característiques clau

 • Amplada de banda il·limitada & emmagatzematge
 • Garantia de temps de vida del 99,9%
 • Preu inicial inicial

Proveu BigRock Today

Es tracta d’una ràpida revisió dels deu millors proveïdors d’allotjament de comerç electrònic. Ara heu de decidir què us convé més. Independentment del proveïdor que trieu, no oblideu consultar els punts següents.

 • Mai diguis que sí a un nom de domini gratuït. Pregunteu al proveïdor d’allotjament amb cobertura anticipada sobre la propietat i la renovació del domini.
 • Invertiu en un pla d’allotjament web excel·lent que proporcioni almenys un temps de funcionament estàndard i una bona velocitat de càrrega de pàgines. No oblideu que el 53% dels visitants abandonen un lloc web que triga més de 3 segons en carregar-se.
 • No oblideu la seguretat de les dades dels vostres clients. Trieu un proveïdor d’allotjament que tingui cura de la seguretat i proporcioni xifratge SSL. Per afegir una capa addicional a la vostra seguretat, també podeu invertir en un servei VPN.
 • Cerqueu un proveïdor que ofereix còpies de seguretat automatitzades amb regularitat.
 • No oblideu també comprovar amb la capacitat d’emmagatzematge i la velocitat de la base de dades.
 • Comproveu si el proveïdor ofereix o no assistència 24 hores al dia.

Amb sort, aquesta guia us ajudarà a triar el soci d’allotjament adequat per a vosaltres. Informeu-vos què en penseu al quadre de discussió següent.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map