Els millors proveïdors d’allotjament de Node.j del 2020

Node.js és una tecnologia relativament més nova i està en tendència a tot arreu, especialment en el desenvolupament web. Té diversos beneficis i probablement també és una de les raons per les quals la seva popularitat està en augment.


Node.js es va llançar per primera vegada el 2009 i té la seva última versió estable publicada el 2018.

Amb Node.js, una única plataforma unificada es pot utilitzar tant per al client com per a scripts del servidor. Algunes de les principals marques inclouen: GoDaddy, Groupon, LinkedIn, Netflix, Microsoft, PayPal, Yahoo, Walmart per citar-ne algunes.

Per què hauríeu d’utilitzar??

Bé, si encara esteu pensant si Node.js és beneficiós; A continuació, permeteu-me oferir-vos uns quants avantatges d’utilitzar Node.js.

Sens dubte, Node.js és una tecnologia de tendència i proporciona una nova perspectiva per al desenvolupament web.

 • Node.js és lleuger, potent, eficient i ràpid
 • Els usuaris poden tenir un únic idioma unificat per al desenvolupament web complet, a diferència de l’enfocament tradicional on un idioma s’utilitza per al desenvolupament del client i un altre per al desenvolupament del servidor.
 • Node.js no té una corba d’aprenentatge abrupta. Un cop après, això es pot utilitzar fàcilment per a un desenvolupament complet de llocs web.
 • El desenvolupament amb Node.js és fàcil, a més, és molt accelerat a causa de la lleugeresa de la tecnologia. Hi ha diverses eines JS de codi obert disponibles
 • Node.js compta amb un gran suport comunitari que proporciona un gran nombre d’eines JS de codi obert a intervals regulars.
 • La tecnologia està construïda per a entorns escalables. És l’opció tecnològica més adequada per a l’arquitectura del microservici. És fàcil afegir nous mòduls a la lògica de l’aplicació.
 • Node.js té un temps de resposta més ràpid. Crea un nombre limitat de fils al mateix temps que gestiona un gran nombre de peticions concurrents. A causa d’això, es dediquen menys recursos i, per tant, els temps de resposta són més ràpids.
 • Node.js pot treballar en gairebé totes les plataformes, com Windows, Unix, MacOS, FreeBSD i molts altres.

Si bé teniu previst adaptar-vos a Node.js, també necessiteu conèixer el millor proveïdor de Node.js disponible al mercat.

He realitzat una àmplia recerca i he recopilat aquesta llista de proveïdors d’allotjament gratuïts i gratuïts de Node.js.

Aquí hem donat un rang en funció de la nostra experiència.

El millor allotjament de Node.js del 2020

Hosting Node.js
Emmagatzematge
Ample de banda
Preu / mes.
La meva valoració
SmarteraspIl·limitatIl·limitat2,95 dòlars★★★★★
A2 HostingIl·limitatIl·limitat3,92 dòlars★★★★
BisendSSD de 10 GB50 GB2,95 dòlars★★★★
FastcometSSD de 15 GBNo modificat2,95 dòlars★★★★
SiteGroundSSD de 480 GB10TB269,00 dòlars★★★★

Sense més detalls, aprofundim en una revisió detallada de cada allotjament de Node.js.

Amb aquesta publicació, us dirigiré a través dels diferents proveïdors Node.js més adequats.

Amfitrions de Best Value Node.js en general (5) | Amfitrió gratuït de Node.js (3)

Permeteu-me començar això proporcionant els 5 millors allotjaments Node.js de més valor.

1. Smarterasp.net

logotip de smarterasp Smarterasp.net, més conegut per l’allotjament ASP.net, també proporciona serveis d’allotjament a Node.js.

Es va llançar per primera vegada el 1999 i té una base de clients superior a 343, 196. En qualsevol moment, des del cPanel, podeu habilitar l’allotjament Node.js.

Aquí teniu el pla Smarterasp.net Node.js que inclou:
Smarterasp.net pla nodjs

El pla bàsic, a més dels plans més avançats, inclouen la majoria de les funcions. Només difereixen en la configuració.

Amb el pla bàsic, rebeu funcions d’allotjament generals, funcions d’allotjament específiques per a Windows, MySQL i scripts per citar-ne algunes.

La seva configuració tècnica inclou-

 • Funcions de Windows 2016/2012 com IIS 10.X, accés IIS 8.X
 • Suport per a MySQL i MSSQL. Compatible amb MSSQL 2016, 2014, 2012, 2008
 • Funcions d’allotjament per correu electrònic com correu electrònic, SMTP, POP3, IMAP i altres funcions essencials
 • Suport de script que inclou diverses funcions juntament amb node.js
 • Diversos components preinstal·lats com PHPMailer, CDO, JMail i altres

Característiques de Smarterasp.net:

Velocitat i fiabilitat: Smarterasp.net proporciona una velocitat considerable. Disposa de núvol de servidor d’aplicacions SSD, núvol d’emmagatzematge de fitxers SSD, CloudFlare CDN.

També garanteix un 99,9% de temps de vida.

Prova gratuïta: podeu provar els seus serveis d’allotjament gratuïts per a un període de prova de 30 dies. També inclou assistència de prova gratuïta, que és 24 hores. Amb la prova, també obtindreu un nom de domini temporal.

Si el compartiu, obtindreu un crèdit addicional de 30 dies. En total, podeu tenir una prova gratuïta de 60 dies. A diferència d’altres plataformes d’allotjament Node.js, Smarterasp.net us permet tenir un període de prova llarg per explorar les seves característiques i l’accessibilitat..

Suport addicional: Smarterasp.net té una llista d’instal·lació d’un clic per a diverses aplicacions. Pocs són Acquia Drupal, Umbraco, DasBlog, BlogEngine.net i molts més..

També s’inclouen diversos components preinstal·lats. Inclou: PHPMailer, JMail, ADO.net, CDO, FSO i diversos altres.

Seguretat – Smarterasp.net té un tallafoc per protegir el trànsit. A part d’això, té protecció antivirus i anti-spam. S’inclou una còpia de seguretat automàtica de dades.

Manté el compliment SSAE 16 SOC 2 tipus 2.

Atenció al client de Smarterasp.net:

Smarterasp.net té una gran col·lecció de bases de coneixements i tutorials al seu lloc web. Podeu accedir-hi a través de xat en directe, correu electrònic, telèfon i entrades. També hi ha una secció del lloc web dedicada a les preguntes freqüents.

El xat en directe és molt ràpid i sensible. Obtindríeu una resposta gairebé instantàniament. Així mateix, el representant d’atenció al client va proporcionar alguns enllaços de referència ràpids del lloc web.

SMARTA ~ 1

Comença amb SmarterASP.NET

2. Hostatge A2

logotip a2-hosting-logoPer començar, deixeu-me parlar sobre l’allotjament A2 per a l’allotjament Node.js.

Es va llançar per primera vegada el 2001 i ofereix suport per a allotjament basat en Linux i Windows.

A2 Hosting té una àmplia gamma de funcionalitats amigables per a desenvolupadors, especialment dissenyades per a allotjament Node.js.

L’allotjament A2 proporciona 3 plans d’allotjament diferents-

Característiques
LITE<
RÀPID
TURBO
EmmagatzematgeIl·limitatIl·limitatIl·limitat
Ample de bandaIl·limitatIl·limitatIl·limitat
SSL & SSDGratuïtGratuïtGratuït
Panell de controlcPanelcPanelcPanel
Nombre de llocs1Il·limitatIl·limitat
Preu3,92 dòlars / mes4,90 dòlars / mes9,31 dòlars / mes

Consulteu els plans complets Node.js de Hosting d’A2 aquí..

Amb el pla bàsic, obteniu assistència per a 1 lloc web, emmagatzematge il·limitat, amplada de banda il·limitada. Bé, no només això, podeu recuperar els vostres diners en qualsevol moment.

Entre altres coses us agraden: transferència de dades mensuals il·limitades, accés cPanel, 25 adreces de correu electrònic, 5 bases de dades MySQL, 1 domini, 5 subdominis i 25 dominis estacionats.

Les seves configuracions tècniques són compatibles-

 • Emmagatzematge RAID 10
 • SSD per a sistema operatiu, base de dades i fitxers
 • Servidor Turbo que admet la velocitat 20 vegades més ràpida per al pla Turbo
 • Nucli d’1 x 2,1 GHz a 2 x 2,1 GHz
 • CDN gratuït de CloudFlare
 • Mínim servidor principal de 12
 • Servidor RAM mínim de 64 GB

Funció d’allotjament A2:

Velocitat: en termes de velocitat, l’allotjament A2 és ràpid a causa de la seva infraestructura, així com l’avantatge afegit de l’allotjament Node.js..

velocitat a2hosting

Prova de velocitat del servidor d’allotjament A2 – A +. Crèdit: Bitcatcha

El CloudFlare CDN juntament amb un servidor mínim de 12 nuclis i un servidor RAM mínim de 64 GB es suma a la velocitat.

Fiabilitat i funcionament: A2 Hosting garanteix un 99,9% de temps de vida. Té una quadruple redundant amb un nombre equilibrat de comptes a cada servidor. Això ajuda a equilibrar la càrrega de cada servidor, fent que els seus serveis siguin més fiables.

A2 Hosting té un poder redundant juntament amb servidors experimentats. Tot això es combina amb un seguiment de xarxa 24 hores.

Característiques del desenvolupador: A2 Hosting compta amb un ampli suport per a diferents especificacions tècniques. Per tant, si sou experimentats en tecnologia i voleu provar diverses tecnologies, aquesta és una bona elecció.

Té suport per a diverses versions PHP. Admet 5 bases de dades o bases de dades il·limitades, en funció del pla escollit.

Admet la base de dades MySQL 5.6, PostgreSQL 9.6, SSH, Rsync, Node.js, Apache 2.4, Git, CVS, Subversion i Mercurial. A2 Hosting també és compatible amb Python 2.6, 2.7, 3,2, Ruby 1.8, PERL 5.10, FTP i SSL.

Tauler de control – El cPanel inclòs a l’A2 Hosting és fàcil d’utilitzar. Això proporciona suport multilingüe. El programa Softaculous és compatible amb la instal·lació d’un sol clic de diverses aplicacions. El cPanel admet la configuració ràpida d’aplicacions de Google juntament amb un gestor de fitxers basat en web.a2hosting-CPANEL

Mitjançant el cPanel podeu obtenir accés a diverses funcionalitats de comerç electrònic. Podeu tenir una instal·lació d’un clic per Magento, OpenCart, PrestaShop, AbanteCart. Una altra configuració popular amb un clic inclou: WordPress, Joomla, Drupal, CubeCart, B2evolution, phpBB i SMF.

Analytics: A2 Hosting té una bona col·lecció de comerç electrònic i analítica. Amb això, podeu accedir a fitxers de registre bruts, estadístiques de visitants de Webalizer i AWStats. Podeu analitzar les estadístiques de llocs web i les estadístiques de visitants.

Com a part de la promoció del lloc web, obteniu crèdits gratuïts de publicitat de Bing i Yahoo, poseu-vos en contacte amb la prova de màrqueting per correu electrònic i el lloc web apareixerà a Google a les 24 hores..

Suport al client de hosting A2:

Podeu accedir a l’allotjament A2 per telèfon, correu electrònic, entrades i xat en directe. Hi ha un suport diferent per respondre a les consultes sobre serveis existents. A part d’això, hi ha suport per a vendes i facturació. Garanteix una atenció al client 24 hores.

El seu lloc web té una base de coneixement dedicada que abasta diversos temes. Els temes inclouen guies de configuració, guia de cPanel i diversos altres temes.

Per aprofundir més en això, vaig provar la seva opció de xat en directe. El xat en directe va ser gairebé immediat i el representant d’atenció al client va proporcionar respostes a totes les consultes.

Xat A2HOST

Comença amb l’allotjament A2

3. Bisend

Logo BisendBisend es va llançar per primera vegada el 2011. És popular pel seu allotjament ASP.net i proporciona serveis de hosting Node.js.

Bisend és conegut per utilitzar l’última tecnologia, preus flexibles i atenció al client.

Té 3 opcions de preus diferents-

Característiques
Estàndard
Pro
Negocis
EmmagatzematgeSSD de 10 GBSSD il·limitatSSD il·limitat
Ample de banda50 GBIl·limitatIl·limitat
Comptes de correu electrònic50100Il·limitat
Nombre de llocs15Il·limitat
Preu2,95 dòlars / mes5,45 dòlars / mes9,95 dòlars / mes

Consulteu els plans complets de Node.js de Bisend Hosting aquí..

Tots aquests plans s’utilitzen exclusivament per a hosting de Node.js. El pla bàsic utilitza servidors estàndard. Inclou un SSL gratuït amb aquest pla. És compatible amb l’ònix de Plesk per a una gestió fàcil.

Les especificacions tècniques incloses són-

 • Suport d’espai al disc SSD entre 10 GB a Il·limitat en funció del pla
 • Amplada de banda il·limitada de 50 GB
 • Els plans inclouen servidor estàndard, 2x servidors més ràpids i servidors 4x més ràpids
 • Dos centres de dades: els Estats Units i Hong Kong
 • Suporta PHP 7.x, MySQL 5.6

Característiques de Bisend:

Velocitat: Bisend té una bona velocitat per donar suport a l’allotjament de Node.js. Disposa d’emmagatzematge complet per a SSD. Els servidors són de 24 Cores i disposen d’uns 64 GB de memòria que proporcionen una bona velocitat i un alt rendiment.bisend

Prova de velocitat del servidor Bisend Hosting – A +. Crèdit: Bitcatcha

Complements: l’ònix de Plesk és fàcil d’utilitzar i proporciona una instal·lació d’un clic a diverses aplicacions. Aquí podeu afegir aplicacions Node.js fàcilment.

Això proporciona suport a diversos equips d’eines de WordPress. Des d’aquí es pot recuperar i restaurar fàcilment. Podeu transferir el lloc de WordPress, actualitzar temes de WordPress, codis font i complements de forma automàtica.

Devolució de diners: Bisend ofereix una garantia de devolució de 30 dies. Això també s’inclou per a l’allotjament Node.js.

Seguretat: Bisend proporciona còpies de seguretat automàtiques de dades. També té protecció antivirus i anti-spam. D’aquesta manera s’evita la pirateria del lloc web.
També s’inclou el certificat SSL.

Atenció al client Bisend:

El lloc web té una secció de blocs que també serveix de base de coneixement. També s’inclou un FAQ. A part d’això, podeu arribar-hi a través de xat en directe, telèfon, correu electrònic o pujant un bitllet.

He provat la seva opció de xat en viu i és molt ràpid. Garanteixen suport 24 hores / 24 i això és cert. El representant d’atenció al client es va mostrar ràpidament a proporcionar alguns detalls a les consultes.BISEND ~ 1

Comença amb Bisend

4. Fastcomet

fastcomet-logo-FOR-BUILDERFastComet es va llançar per primera vegada 9 anys enrere i va llançar un servei públic d’allotjament en núvols el 2013. Compta amb més de 45.000 clients en 83 països.

FastComet integra l’última tecnologia per oferir alta velocitat i rendiment.

FastComet té tres plans diferents:

Característiques
FastCloud
FastCloud Plus
FastCloud Extra
EmmagatzematgeSSD de 15 GBSSD de 25 GBSSD de 35 GB
Ample de bandaNo modificatNo modificatNo modificat
Cores de CPU2 Cores4 Cores6 Cores
RAM2 GB3 GB6 GB
Nombre de llocs1Il·limitatIl·limitat
Preu2,95 dòlars / mes4,45 dòlars / mes5,95 dòlars / mes

Consulteu els plans complets de Node.js de FastComet Hosting aquí..

Amb el pla bàsic, obteniu 15 GB d’emmagatzematge SSD, 2 GB de memòria RAM i trànsit no modificat. El pla bàsic comença a partir de 2,95 dòlars / mes i té una renovació de 9,95 dòlars al mes.

La seva configuració tècnica és compatible-

 • Emmagatzematge SSD de 15 GB a 35 GB
 • 2 Cores a 6 Cores
 • 2 GB a 6 GB RAM
 • Gestió gratuïta de DNS
 • Suport de Bash, Python, Perl, MySQL

Característiques del FastComet:

Preu: FastComet té un preu molt assequible. El pla bàsic comença a partir de 2,95 dòlars al mes. Si per algun motiu creieu que el vostre lloc web Node.js requeriria més recursos, podeu actualitzar-lo a un pla superior que costi 5,95 dòlars el mes..

Velocitat: la velocitat és un avantatge addicional que obté amb FastComet. No cal dir que fa ús de l’última tecnologia per oferir serveis d’alt rendiment i fiabilitat juntament amb una gran velocitat.velocitat de comptes ràpids

Prova de velocitat del servidor de hosting ràpid de FastComet – A +. Crèdit: Bitcatcha

Inclou CloudFlare CDN, agrupament JavaScript, optimització del navegador, optimització de la capçalera de la memòria cau, gzip, compressió de dades sense pèrdues, càrrega asíncrona de recursos per proporcionar un rendiment optimitzat.

Seguretat: la seguretat és quelcom que FastComet té de gran prioritat. Disposa de la majoria de les característiques de seguretat essencials com a part del pla. Inclou el tallafoc de xarxa, el tallafoc d’aplicacions web, la protecció contra la força bruta.

A més, tots els plans d’allotjament inclouen una xarxa de lliurament de contingut gratuïta (Cloudflare CDN).

fastcomet ssd

Altres funcions de seguretat incloses són la protecció contra programari maliciós, protecció de contrasenya, autenticació de dos factors, seguretat del servidor BitNinja, aïllament del compte, seguretat CageFS. Els plans d’allotjament de Node.js inclouen còpies de seguretat diàries i un seguiment constant del servidor.

Prova gratuïta: FastComet té una garantia de devolució de 45 dies per a tots els plans. Tanmateix, a més d’això per l’allotjament de Node.js, també rebeu una prova gratuïta de 14 dies.

Això només forma part de l’allotjament Node.js i permet als usuaris provar el seu lloc web amb l’allotjament Node.js abans de comprometre’s amb un pla específic.

Atenció al client de FastComet:

FastComet té una bona atenció al client per correu electrònic, xat en directe i telèfon. Ofereix suport 24 hores / 24. Al seu lloc web trobareu diversos recursos útils i tutorials gratuïts que us poden ajudar a llançar el vostre lloc web.

He provat la seva opció de xat en directe. Això és extremadament ràpid i l’agent d’atenció al client va oferir informació ràpida.xat de nodejs de fastcomet

Comença amb FastComet

5. SiteGround

siteground-logoUna altra plataforma de hosting Node.js coneguda inclou SiteGround.

SiteGround es va llançar per primera vegada el 2004 i dóna servei a més de 1.000.000 de dominis a tot el món.

Aquesta té la seva seu a Sofia, Bulgària.

Node.js només és compatible amb servidors dedicats i no en servidors compartits.

SiteGround Node.js allotjament té tres plans-

Característiques
Entrada
Potència
Super potència
EmmagatzematgeSSD de 480 GBSSD de 960 GBSSD 2x960GB
Ample de banda10TB10TB10TB
Cores de CPU4 CPU4 CPU4 CPU
RAMDDR3 de 16 GB32GB DDR364GB DDR3
Memòria cau de la CPU8MB8MB8MB
Preu269,00 dòlars349,00 dòlars / mes729,00 $ / mes

Consulteu els plans complets de Node.js de SiteGround Hosting aquí..

Ja que es dedica a allotjament, obté un alt rendiment i velocitat. El pla bàsic inclou un control actiu del servidor, CloudFlare CDN gratuït, dues IP dedicades gratuïtes, accés root.

Les seves configuracions tècniques admeten:

 • La velocitat del processador varia entre 2,00 GHz i 3,50 GHz
 • Els plans són compatibles amb 4 CPU CPU fins a 2 x 6 core CPU
 • Altres configuracions de CPU incloses són 8 fils de CPU a 2 x 12 fils de CPU
 • La configuració de la RAM varia entre 16 GB i 64 GB DDR3
 • L’ample de banda suportat és de 10 TB

SiteGround Funcions d’allotjament:

Velocitat: ja que SiteGround utilitza allotjament dedicat per a Node.js, això té una velocitat considerablement alta. La seva alta configuració de RAM juntament amb CloudFlare CDN assegura que el vostre lloc web té una bona velocitat.velocitat del lloc

SiteGround Hosting Prova de velocitat del servidor – A +. Crèdit: Bitcatcha

Seguretat i fiabilitat – SiteGround Node.js hosting, per tots els mitjans, és fiable i manté un funcionament constant. Garanteix un temps de vida del 99,99%. SiteGround normalment manté un temps de funcionament 100%.

SiteGround té bones característiques de seguretat i incorpora un aïllament del compte. Assegura actualitzacions de seguretat regulars i s’aplicaran els pedaços. Això també té un control constant del servidor amb còpies de seguretat diàries.

SiteGround és una de les poques plataformes d’allotjament que té AI anti-bot per evitar atacs de força bruta.

Serveis addicionals: SiteGround ofereix diversos serveis addicionals. Això inclou la gestió completa dels servidors i la actualització del programari.

S’inclouen altres funcions preinstal·lades: WHM i cPanel, Exim Mail Server, instal·lador automàtic Softaculous, 5 versions PHP, accés SSH, 5 IP dedicats gratuïts, configuració del servidor DNS privat.

cPanel – SiteGround té un cPanel intuïtiu i fàcil d’utilitzar. Permet actualitzar automàticament i instal·lar un clic amb diverses aplicacions. Mitjançant el cPanel, podeu afegir noves funcions i realitzar canvis de backend.siteground-cpanel

El programari cPanel permet instal·lar un sol clic amb diverses aplicacions juntament amb la fàcil instal·lació de Joomla, WordPress, Magento, PrestaShop i molts més.

Atenció al client SiteGround:

SiteGround permet que entrades, trucades, xats i correus electrònics arribin al servei d’atenció al client. També té un bloc dedicat. A part d’això, podeu utilitzar la seva experiència avançada per a qualsevol ajuda tècnica.

He provat la seva opció de xat en directe. El xat va trigar menys de 30 segons en iniciar-se. L’assistència al client va proporcionar respostes ràpides a les meves consultes. En general, una bona interacció.SITEGR ~ 2

Comença amb SiteGround

3 allotjament gratuït de Node.js

A continuació, comproveu les opcions d’allotjament gratuïtes de node.js. Per començar, us proporcionaré detalls sobre Heroku.

1. Heroku:

targeta herokuHeroku és un servei conegut popularment basat en plataformes en núvol que suporta diversos idiomes inclosos Node.js.

Va ser llançat per primera vegada el 2007 i té la seu a San Francisco, Califòrnia, EUA. Els idiomes compatibles inclouen: Java, Scala, Clojure, Python, PHP, Node.js i GO. Heroku té diversos productes.

Heroku: Pros

 • Amb Heroku, podeu començar de franc. A diferència d’altres plataformes d’allotjament Node.js que tenen un preu específic d’allotjament.
 • Heroku es basa en el núvol i té una arquitectura que pot suportar alta velocitat. Obteniu alta velocitat a baix cost
 • Admet un emmagatzematge optimitzat i eficaç. Alguna cosa que es requereix per a allotjament Node.js. Ofereix una combinació optimitzada de CPU, RAM i SSD
 • Heroku és fàcil d’iniciar i disposa d’un ampli suport documental, especialment per a usuaris més tècnics
 • Apte per a llocs web de baix trànsit Node.js

Heroku: contres

 • Els preus per manejar el trànsit elevat són costosos
 • Complex per a principiants
 • Baix en atenció al client

2. RedHat OpenShift:

barret vermellAquest és un producte de RedHat per al desplegament de programari basat en contenidors.

Es va llançar inicialment el 2011 i és de codi obert. Té múltiples arquitectures basades en models.

RedHat OpenShift: avantatges

 • Gratuït per a trànsit baix. Per al trànsit gestionable, es tracta d’una opció assequible
 • Proporciona un gran suport comunitari
 • Ràpid per crear i desplegar
 • Admet l’escala de aplicacions fàcilment
 • L’arquitectura admet multicores per proporcionar alta velocitat.
 • Proporciona base de coneixement i literatura de suport per a allotjament de Node.js

RedHat OpenShift: contres

 • Té una forta corba d’aprenentatge. Més adequat per a usuaris avançats
 • No hi ha cap opció de xat en directe per posar-vos en contacte ràpidament amb l’assistència al client

3. Openode:

opennodeOpenode és el servei d’allotjament dedicat a Node.js. És un allotjament basat en núvols.

Aquest és un codi obert i proporciona suport a la comunitat.

Amb el Sandbox, podeu tenir diversos desplegaments.

Openode: avantatges

 • Openode té preus assequibles, encara que no trieu una caixa de sorra
 • Proporciona suport a la comunitat
 • Disposa de suport de documentació suficient al seu lloc web oficial
 • Plans flexibles amb preus assequibles
 • Proporciona suport d’escalabilitat de l’aplicació

Openode: contres

 • Corba d’aprenentatge forta. Requereix alguns esforços de codificació
 • No té cap suport directe de xat en directe

CONCLUSIÓ:

Node.js està desenvolupant la tecnologia i molts prefereixen migrar a Node.js. Node.js requereix més recursos en termes de memòria i emmagatzematge en comparació amb les formes convencionals d’allotjament.

Amb aquesta revisió, us he proporcionat 5 opcions d’allotjament de Node.js pagades juntament amb 3 conegudes opcions gratuïtes d’allotjament gratuïtes de Node.js.

Bé, mentre que els serveis gratuïts tenen diversos avantatges, l’inconvenient és la manca d’assistència al client i la complexitat per començar.

Això és una cosa que requereix més experiència tècnica i coneixement profund sobre la matèria. Sens dubte, no és una opció si voleu que el vostre lloc web funcioni en un termini de temps molt limitat.

Les altres opcions de pagament, com SiteGround, són més costoses a causa de la infraestructura dedicada per al servei de hosting Node.js. Aquesta és una bona opció per a un lloc web a gran escala, sempre que el pressupost no suposi una restricció.

Smarterasp.net i Bisend són relativament més assequibles en comparació amb A2 Hosting i FastComet. Correspon a tu quin triaries.

De totes maneres, A2 Hosting i FastComet són una elecció adequada per a Node.js hosting i ofereixen una àmplia gamma de serveis addicionals. Entre tots dos, FastComet és una opció més preferible, a causa del seu pla econòmic i econòmic, de la seva opció de prova gratuïta i de les funcions de seguretat..

El millor node js allotja infografies

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map