Els millors proveïdors d’allotjament de WordPress del 2020 (el número 1 és impressionant)

Els millors proveïdors d’allotjament de WordPress del 2020 (el número 1 és impressionant)

Els millors proveïdors d’allotjament de WordPress del 2020 (el número 1 és impressionant)

WordPress és fàcilment un dels millors sistemes de gestió de continguts existents —per moltes mètriques, és el sistema de gestió de contingut. Gairebé tothom ha sentit a parlar de WordPress, tot i que molts consumidors podrien conèixer WordPress.com millor que WordPress.org.


WordPress.org és una eina increïble i gratuïta d’utilitzar, però no proveeix d’allotjament. Si podeu tenir cura del vostre propi allotjament (i presumiblement del vostre propi domini), podeu utilitzar WordPress per editar el propi lloc.

WordPress és tan popular que moltes empreses d’allotjament ofereixen plans orientats específicament a WordPress. Ara, aquí s’ha d’explicar un parell de coses.

Primer de tot, això és una mica exagerat. Podeu utilitzar plans d’allotjament web compartits normals per connectar-vos a WordPress la majoria de les vegades, de manera que les empreses que ofereixen allotjament de WordPress compartit o web ofereixen bàsicament allotjament web disfressat. És alguna cosa que cal tenir.

Al mateix temps, algunes d’aquestes opcions també tenen característiques addicionals o preus decents, val la pena examinar-les. A més, algunes empreses ofereixen solucions de WordPress gestionades que es troben al costat més preuat, però també ofereixen serveis més orientats a WordPress.

Ara hi ha molt per resoldre-ho. La majoria de les persones poden instal·lar WordPress en un compte d’allotjament web normal i funcionarà bé, així que alguns dels elements d’aquesta llista es troben aquí perquè ofereixen preus d’allotjament web per a allotjaments orientats a WordPress.

Altres articles aquí ofereixen solucions de WordPress gestionades que són millors per a les empreses. I, per descomptat, hi ha algunes empreses aquí.

Una altra nota ràpida per a aquesta llista: hi ha algunes coses molt habituals per als productes de hosting de WordPress.

Si hi ha alguna cosa que enumera els avantatges i els contres aquí, probablement significa que sigui especial (per exemple, molts productes d’allotjament de WordPress inclouen una forma d’assistència al client, però faré una nota quan les empreses proporcionin representants d’assistència al client especialment formats per WordPress..

Hi ha una última cosa que voldria dir sobre aquesta llista: totes les opcions aquí són sòlides. Sí, han estat classificats per una raó, però la veritat és que les empreses han aconseguit la suspensió del servei d’allotjament de WordPress en aquests dies.

No vull dir que cap d’aquestes opcions són solucions perfectes d’allotjament de WordPress… només que d’alguna manera han aconseguit fer un gran treball. En particular, les tres últimes opcions estan a prop, i haureu de mirar bé el que voleu específicament abans de començar a dictaminar els noms..

Aquí hem donat un rang en funció de la nostra experiència.

El millor allotjament de WordPress del 2020:

Hosting
Preu
Velocitat
Horaris
Usabilitat
La meva valoració
Bluehost2,95 dòlars / mes346ms100%MILLOR★★★★★
DreamHost2,59 dòlars / mes1103ms100%BON★★★★
SiteGround3,95 dòlars / mes586ms100%BON★★★★
HostGator5,95 dòlars / mes1166ms99,99%BON★★★★
A2 Hosting2,96 dòlars / mes1328ms99,96%BON★★★★
En moviment4,99 dòlars / mes326,29ms99,98%BON★★★★
Web líquida49 $ / mes576,32ms99,92%BON★★★★

Sense més detalls, aprofundim en una revisió detallada de cada allotjament de WordPress.

1: Bluehost

bluehost allotjament de wordpress compartit

Ah, Bluehost, probablement una de les companyies d’allotjament més famoses que hi ha. Bluehost també està fortament associat amb l’allotjament de WordPress. Igual que les dues opcions anteriors, Bluehost recomana WordPress i es combina amb el seu nom massiu, Bluehost és una opció molt bona.

El problema per Bluehost? No hi anem massa malament i, tot i que no és el proveïdor més barat, els plans de WordPress d’allotjament compartit segueixen sent bones ofertes..

Pros

 • Registre gratuït de noms de domini i alguns nivells inclouen privadesa de domini gratuïta.
 • Certificat SSL gratuït i domini gratuït (durant un any) per a nivells d’entrada de nivell superior. Els nivells més alts permeten un emmagatzematge i llocs il·limitats.
 • Elecció de plans de WordPress gestionats i compartits, en un ampli ventall de preus.
 • CDN gratuït (per a determinats nivells).
 • En general, un temps de funcionament molt sòlid (tot i que un mes no va ser fantàstic per a mi) i els temps de resposta ràpids.

temps de funcionament bh

 • Els preus de renovació no són massa elevats, i de vegades el primer any pot ser significativament més barat.
 • Igual que SiteGround, el suport de Bluehost inclou experts de WordPress. Com he dit algunes vegades aquí, un bon marcador és la compra prèvia a la qualitat del xat en directe.

bh xat

bh xat

Contres

 • Alguns dels plans d’allotjament de WordPress gestionats poden tenir una mica més a l’hora més car, però per a les empreses petites probablement no serà un contratemps important..

Per ser una de les millors empreses d’allotjament global, Bluehost encara aconsegueix excel·lir a WordPress. Donaré crèdit per on sigui degut: Bluehost és la meva recomanació i per a tothom gairebé tothom.

2: DreamHost

pancarta de dreamhost

DreamHost, com SiteGround, és un dels tres proveïdors d’allotjament que recomana el propi WordPress. DreamHost és un veterà de la comunitat d’empreses d’acollida: és des del 1996.

Durant les dues últimes dècades, DreamHost ha crescut fins a convertir-se en una empresa d’hostatge important. Afirmen que han atès més de 400.000 clients i 1,5 milions de llocs web. El més impressionant, DreamHost ha alimentat més de 750.000 instal·lacions de WordPress; és clar, molts clients utilitzen DreamHost per a WordPress.

Quina és la limitació? DreamHost és definitivament una de les millors empreses d’allotjament de WordPress, amb un procés d’instal·lació i gestió realment perfecte, a més d’unes característiques sòlides per a preus decents.

Pros

 • Procés d’instal·lació sense problemes.
 • DreamHost també té CDN.
 • Un preu baix del nivell d’entrada fa que DreamHost sigui una bona opció per a persones que busquen estalviar i aquelles persones amb necessitats d’allotjament més lleugeres.
 • Temps de funcionament molt bo (almenys recentment), tot i que els temps de resposta poden ser una mica millors.

horari de funcionament dh

 • L’emmagatzematge SSD, el trànsit il·limitat, un certificat SSL preinstal·lat i còpies de seguretat diàries estan disponibles per al primer nivell.

Contres

 • Com es mostra, els temps de resposta podrien ser una mica millors.
 • Tot i que el preu de l’entrada és una mica més baix, realment només teniu dos nivells i el segon és significativament superior. Es tracta essencialment d’una opció bàsica de WordPress, o d’una opció completa de WordPress, sense cap mitjà mitjà.
 • DreamHost va ser atropellat per un atac de DDoS l’estiu del 2017, que va reduir la vida útil. Això ha portat a alguns a concloure que la seguretat de DreamHost no és massa gran quan es prova realment.
 • El correu electrònic no s’inclou gratuïtament i requereix una actualització.

Igual que amb SiteGround, sí DreamHost té la meva recomanació. És difícil no aconseguir-ho quan WordPress ho recomana! La meva precaució és el salt del preu: algunes persones podrien quedar atrapades al centre, i algunes empreses petites o mitjanes poden desitjar una varietat més gran d’opcions.

Visita DreamHost

3: SiteGround

pancarta del lloc

SiteGround és un altre dels grans noms d’allotjament. El que fa que SiteGround es destaqui, però, és que WordPress recomana realment SiteGround (juntament amb les dues opcions següents, és per això que es classifiquen així).

Aquí hi ha la idea de SiteGround: el servei és de gran qualitat per a preus molt estàndards. A més, fins i tot els nivells d’entrada ofereixen prestacions i atenció al client d’alta qualitat.

Pros

 • A la meva experiència, SiteGround ha tingut alguns dels millors temps de funcionament.

sg temps de funcionament

 • S’inclou una còpia de seguretat gratuïta diària des del nivell més barat cap amunt. Els nivells més alts obtenen restauracions diàries gratuïtes.
 • El procés d’instal·lació és increïblement fàcil.
 • Bases de dades MySQL il·limitades des del nivell més barat cap amunt.
 • L’assistència al client és fenomenal, sobretot perquè SiteGround té suport especialitzat a WordPress. Encara millor, aquest suport avançat està disponible per als usuaris de primer nivell. Com alguns d’altres, fins i tot la seva atenció al client normal és bona.

sg xat

 • SiteGround té CDN inclòs per a molts paquets.

Contres

 • Tot i que el temps d’obtenció de SiteGround ha estat excel·lent en la meva experiència, els temps de resposta poden ser una mica superior a l’ideal. Dit això, encara són menors que moltes altres empreses d’aquesta llista.
 • Tot i que el primer any d’acollida té un preu normal / assequible, els preus de renovació poden ser significativament més alts.
 • L’emmagatzematge no és il·limitat, independentment del nivell. Això no és el pitjor, però altres proveïdors disposen d’emmagatzematge il·limitat per a preus similars o inferiors.

Com que SiteGround es troba entre els tres primers i recomanat per WordPress, probablement podeu suposar que sí, també té la meva recomanació. Tindràs raó. Només vull reiterar la meva paraula de precaució als individus que busquen allotjament de WordPress assequible: tingueu en compte els preus de renovació!

Visiteu SiteGround

4: HostGator

pancarta hostgator

HostGator és un dels noms més importants de l’allotjament i és un nom ben guanyat: HostGator ha atès més de 8 milions de llocs, cosa que és bastant impressionant..

Quin és el tracte de les opcions de WordPress d’HostGator? El seu lloc web fa que això sigui una mica confús, però HostGator ofereix dos tipus d’allotjament a WordPress: el primer és l’allotjament web de WordPress, i el segon, Hosted Cloud Hosted. Totes dues són bones, però HostGator és una opció especialment forta per als seus plans de núvol.

Pros

 • Amplada de banda no modificada, espai de disc, certificat SSL gratuït i bases de dades MySQL il·limitades per a tots els comptes d’allotjament compartits, que inclou allotjament WordPress o web compartit.

certificat ssl gratuït

 • Garantia de devolució de 45 dies (a diferència de 30 dies).
 • S’inclou gratuïtament una eina de màrqueting per correu electrònic amb comptes de nivell d’entrada a la part superior.
 • Si utilitzeu productes d’allotjament compartits d’HostGator per a WordPress, els preus són menors. Tanmateix, les ofertes de WordPress gestionades per HostGator tampoc no són massa greus, en un rang de 6 a 10 dòlars (almenys en els primers termes).
 • HostGator té experts de WordPress disponibles per obtenir assistència. En general, HostGator té una molt bona atenció al client (com a prova, es tracta d’una mostra de xat en directe que vaig fer quan vaig sortir de sessió, com a “client potencial”).

hg xat

hg xat

Contres

 • Tot i que el meu temps lliure amb HostGator ha estat bo, els temps de resposta han estat superiors a la mitjana per a mi, durant diversos mesos. Tot i això, això és a l’allotjament web de WordPress: és molt millor fer servir allotjament a WordPress Cloud.

horari de sortida hg

 • Els plans de WordPress gestionats per HostGator no permeten als usuaris molts llocs: un màxim de tres. Això és comú en els productes de WordPress gestionats, però hi ha qui pot estar disposat a pagar per més de 3 llocs … ho sento, sense daus!

HostGator rep la meva recomanació?

Sí. És sens dubte un dels millors amfitrions que hi ha avui, i fa un molt bon treball amb hosting de WordPress; només vull que es puguin millorar algunes coses menors.

Visita HostGator

5: Hosting A2

banner d'allotjament a2

A2 és un nom que ha aconseguit mantenir una reputació força forta sense ser una força pesant al mercat de hosting. A2 ha estat durant un temps: va ser fundada el 2001 i és propietat independent des de llavors, una mica única.

Pel que fa a allotjament de WordPress, A2 ofereix opcions web tant gestionades com web. Té un preu i una qualitat decents i, mentre que no és el millor de sempre, no té gaire que queixar.

Pros

 • Moltes opcions gestionades per web i amb un preu aproximat d’entre 4 i 40 dòlars. El primer nivell de plans gestionats és relativament assequible. A més, podeu triar entre Linux o Windows hosting per a aquestes opcions.
 • La segona opció d’allotjament de WordPress compartida no és molt superior a la primera, però té assignades significativament més funcions i recursos.

a2 que ofereix funcions compartides

 • L’opció a nivell d’entrada compta amb 5 bases de dades, emmagatzematge il·limitat, certificat SSL, 25 adreces de correu electrònic,
 • A2 té algunes opcions per augmentar la velocitat. Un d’ells s’anomena Railgun Optimizer, que és un dòlar addicional al mes per als plans d’entrada i augmenta significativament els temps de càrrega HTML, i altres coses com CloudFlare i A2 Optimized poden augmentar significativament el rendiment (però normalment es reserven a nivells més alts).
 • El cPanel d’A2 és molt eficient i potent, tot i que he de reconèixer que l’estètica no és del meu gust.
 • El xat en viu és en general bo, fins i tot si el servei no és res del que escriure a casa.

xat a2 2

xat a2 3

 • L’horari és excel·lent. (Podeu veure l’última hora de funcionament de l’allotjament d’A2 aquí)

a2 temps de funcionament

Contres

 • M’agradaria que els temps de resposta fossin una mica més elevats, però, certament, no he aprofitat al màxim les actualitzacions de rendiment disponibles d’A2 disponibles.
 • No és que A2 sigui difícil d’utilitzar, però els altres serveis aquí poden ser una mica més fàcils d’utilitzar (pel que fa a allotjament de WordPress compartit).

Per tant, us recomano allotjament amb A2?

De manera inequívoca, sí. A2 té prou potència i flexibilitat per donar cabuda a clients més grans amb necessitats més grans, a més d’individus, a més del seu rendiment és constantment alt.

Visita Hosting A2

6: InMoció

pancarta d’interns

InMotion és un nom molt respectat en hosting. No és necessàriament el major proveïdor, tot i que continua sent força, però només té una bona reputació. Aquesta reputació ha estat ben guanyada: crec que l’allotjament de WordPress és un dels punts forts d’InMotion i mostra alguns dels enfocaments més singulars d’InMotion..

InMotion ofereix uns quants plans de WordPress, de manera que molt probablement en pugueu trobar un que pugui satisfer les vostres necessitats. Aquests plans estan prou ben proveïts i tenen un bon rendiment, però per a les persones que comencen pel costat més car.

Pros

 • Domini gratuït
 • Àmplia gamma d’opcions de preus, des d’aproximadament 4,99 dòlars fins a 114,99 dòlars (per als primers termes).
 • Indemnitzacions força generoses per als paquets d’inici o de segon nivell: 20.000-50.000 visitants mensuals, més d’un emmagatzematge SSD de 40 GB, amplada de banda il·limitada i comptes de correu electrònic il·limitats. És cert que alguns proveïdors disposen d’emmagatzematge il·limitat, però poques persones necessitaran realment l’emmagatzematge “il·limitat”: 40 GB és més que suficient per a la majoria d’opcions de nivell d’entrada..

allotjament de wordpress per inmotion
creació d'impressió de paraules per iniciació

 • BoldGrid s’inclou de forma gratuïta amb tots els paquets de WordPress. BoldGrid és bàsicament un complement que fa que WordPress sigui encara més fàcil d’utilitzar (si ja no n’hi ha prou). A més, fa que la gestió de continguts sigui una mica més estètica agradable. No és per a tothom, però està bé, és opcional.
 • Amb algunes excepcions, la majoria dels preus de renovació no són significativament superiors als preus al primer termini.
 • La garantia de devolució és 90 dies, no 30.

Contres

 • Les opcions més barates són del costat més car: alguns dòlars més que la normal, i fins i tot durant el primer any (tot i que els preus de renovació són prou normals). Les petites empreses probablement no seran afectades, però algunes persones poden estalviar diners si es dirigeixen a altres proveïdors.
 • Si bé l’assistència al client és generalment sòlida, he tingut problemes lleus amb el xat en directe. Són força menors, però bàsicament em va semblar que la persona amb qui parlava era difícil d’entendre, i el temps d’espera era d’aproximadament 2 minuts per obtenir una resposta real, no 1. Tot i dir això, és un tema molt preocupant perquè en general Vaig rebre la meva pregunta en pocs minuts.

xat

Li recomanaria InMotion?

Sí, per a la majoria de la gent, però la meva principal qualificació és aquesta: no, per a persones amb necessitats més lleugeres que busquen estalviar diners. Hi ha opcions més econòmiques de qualitat similar.

Visiteu InMotion

7: Web líquida

pancarta web líquida

Liquid Web és una de les empreses d’allotjament més singulars que hi ha en aquesta llista.

Mentre que els altres noms aquí fan una combinació d’allotjament compartit i allotjament gestionat per a necessitats petites o mitjanes, Liquid Web s’especialitza en l’allotjament gestionat. Està pensat específicament per a professionals i agències web: persones amb necessitats més intenses, però que no són grans empreses.

Així doncs, hi ha la idea de Liquid Web: és bastant sòlid, però probablement no per a persones que utilitzin llocs personals. No obstant això, és una bona opció per a les empreses (incloses les més petites).

Pros

 • Els plans empresarials estan disponibles per a la gestió de més de 100 llocs.

100 llocs

 • iThemes Sync està inclòs per a tots els paquets. iThemes Sync és una eina que us permet gestionar molts llocs de WordPress alhora, des d’un tauler de control: racionalitza enormement les coses.
 • Trànsit il·limitat i garanteix que no se’t cobrarà cap taxa.
 • Posada en escena de llocs inclosos amb tots els paquets (us permet fer proves més extenses abans de fer que el vostre lloc es faci en directe).
 • Les eines de desenvolupament i l’accés complet al servidor ofereixen a vosaltres / al vostre equip més control sobre el vostre allotjament.
 • L’assistència al client de Liquid Web és molt bona. Això s’espera perquè una part d’oferir un bon producte d’allotjament gestionat té personal i representants realment útils, però encara fa que Liquid Web destaqui. A l’exemple de xat, es va trigar uns 30 segons a respondre la meva pregunta.

xat 2

Contres

 • Si utilitzeu un lloc web individual o utilitzeu un lloc petit i no preveieu gaire trànsit, Liquid Web no és el més assequible. El preu comença a partir de 100 dòlars mensuals, per 10 llocs.
 • Aquest no és un defecte important, però l’emmagatzematge és una mica limitat per a l’interval de preus (concedit, és emmagatzematge SSD). L’opció inicial us permet obtenir 50 GB d’emmagatzematge SSD per a 10 llocs: serà suficient per a la majoria, però si feu servir cada lloc només obtindreu una mitjana de 5 GB.

Per tant, us recomano Liquid Web?

Jo diria que sí, però amb algunes qualificacions. No recomano Liquid Web a ningú que sigui un aficionat o un autònom de temps reduït. Ni tan sols ho recomano a totes les petites empreses, només les recomanaria a aquelles empreses petites o mitjanes empreses (SMB) que tinguin necessitats d’allotjament molt estrictes i que desitgin una gestió realment de gran qualitat..

Si no us trobeu en aquest nínxol, podeu trobar productes gestionats menys costosos o productes no gestionats que siguin significativament més barats, que poden acabar bé.

Visiteu el líquid web

Conclusió

Quin és el millor allotjament de WordPress? Naturalment, cap d’aquests pot fer feliç a tots els lectors. Per a les empreses petites, Liquid Web té la millor especialització, però, HostGator, A2 hosting o fins i tot Bluehost són bons per satisfer les necessitats més intenses de WordPress..

Per a les persones que vulguin publicar els seus propis blocs o llocs personals, la majoria de les opcions aquí seran prou dignes, però DreamHost és especialment adequat per a aquells que estalvien estalviar diners (i sobretot per al primer any).

Bluehost és un dels millors del món.

Per descomptat, hauríeu de considerar quines són les vostres pròpies prioritats, però aquests són alguns dels millors noms en hosting i, sens dubte, líders en hosting de WordPress. I bé: tots aquests tenen garanties de devolució.

Així que si no esteu segurs … proveu-los!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector