Google Domain Review (abril de 2020): 8 avantatges i 2 inconvenients que l’utilitzen!

Aquesta revisió de dominis de Google es va revisar i actualitzar el 18 de desembre de 2019.


Molts desconeguts, els dominis de Google els proporcionen els serveis de registre de dominis de Google. Tot i això, el servei continua actualment en fase beta, tot i llançar-se al gener del 2015.

No està disponible a tot el món; més aviat, només les persones amb adreces de facturació en països següents poden fer compres a dominis de Google.

 • Austràlia
 • Brasil
 • Canadà
 • França
 • Índia
 • Indonèsia
 • Itàlia
 • Japó
 • Mèxic
 • Països Baixos
 • Espanya
 • Tailàndia
 • Regne Unit
 • Estats Units
 • Vietnam

L’anterior no significa que no podreu gestionar els vostres comptes de domini existents quan viatgeu fora d’aquests països.

Mentre tingueu una adreça de facturació vàlida en aquests països, podreu adquirir un domini del servei.

Si viviu a països diferents dels esmentats anteriorment, podeu registrar-vos per rebre una notificació per correu electrònic un cop que els dominis de Google comencin a oferir els seus serveis al vostre país.

Beneficis d’obtenir un domini de Google:

Quins avantatges obté un domini del servei de registre de domini propi de Google? A continuació, enumerem les més evidents.

1. Nom i reputació de Google:

Google és el que és, quan obteniu un domini d’ells, teniu la seguretat d’obtenir un servei avalat per una de les marques més reconegudes del món, per valor de 82.500 milions de dòlars i segon només per a Apple a la llista de Forbes de la llista. marques més valuoses del món.

Reputació de nom i nom de Google

Google no només arrugarà i replegarà, definitivament, no és un registrador de dominis de vol per nit.

El fet que el vostre domini estigui allotjat als mateixos servidors de noms on Google allotja els seus propis dominis és tranquil·litzador per si mateix.

Els servidors DNS de Google formen part de l’eix vertebrador d’Internet i probablement resolen milions, si no milers de milions, de sol·licituds diàriament.

Si ja utilitzeu Google Analytics o algun altre servei proveït de Google, és bo saber que Google també proporciona el registre del domini.

Tot i que pot ser cert que aquests serveis es puguin configurar prou fàcilment independentment del registrador de domini, sempre és convenient que un venedor proporcioni tots aquests serveis..

2. Una varietat de socis d’allotjament web:

Tot i que els dominis de Google no ofereixen serveis d’allotjament web per si mateix, sí que tenen col·laboracions amb proveïdors d’allotjament web de tercers, el que us permetrà enllaçar el vostre domini a aquests serveis de manera perfecta i amb la mínima molèstia. Podeu utilitzar el controlador d’autoritat del domini per comprovar l’autoritat del vostre domini, que és una eina en línia gratuïta i fiable.

Aquests proveïdors de tercers inclouen Shopify, Squarespace, Weebly, Wix i WordPress de BlueHost.

proveïdors de tercers-BlueHost-Google-Dominis

Llegiu més detalls sobre BlueHost i sobre com podeu configurar WordPress en BlueHost.

proveïdors de tercers-BlueHost-Google-Domains2

Tampoc us limiteu als proveïdors d’allotjament anteriors, sinó que podeu connectar el vostre domini a qualsevol proveïdor d’allotjament web de tercers que trieu. Fins i tot podeu reenviar el vostre domini al vostre lloc web actual, si ja en teniu.

Per descomptat, allotjar-se amb un soci de tercers requereix el pagament de les tarifes d’allotjament, com ara allotjar-se d’un altre amfitrió de dominis que també ofereix serveis d’allotjament web.

Tanmateix, en el cas d’aquests amfitrions de tercers amb els quals es van associar Google Domains, espereu que el procés de creació del vostre lloc web s’hagi racionalitzat ja.

També podeu connectar el vostre domini nou als vostres comptes existents de Blogger o Google Sites. Com que Google és propietari de Blogger i de Google Sites, estàs segur que el procés serà més fàcil, si no indolor.

La documentació de suport excel·lent que Google proporciona també ajudarà molt a alleugerir el procés.

Ajuda de dominis de Google

3. Allotjament d’aplicacions a Google App Engine i Google Cloud Platform:

Si ets desenvolupador i estàs buscant un servei d’allotjament adequat per a l’aplicació que tens al pipeline, potser voldràs obtenir un compte de domini des de Google Domains.

Per què? Com que podeu connectar el vostre domini a Google App Engine, la pròpia plataforma d’allotjament d’aplicacions de Google.

Application-Hosting-on -Google-App-Engine

Google App Engine és un dels serveis de Google Cloud Platform, el propi servei de computació en núvol de Google. Aquests serveis s’utilitzen des dels centres de dades propis de Google, els mateixos centres de dades que gestionen l’àmplia gamma de serveis de Google, per exemple. correu electrònic i emmagatzematge al núvol.

Això fa que els dominis de Google siguin especialment adequats per a les empreses que ja coneixen la plataforma.

Com que la pròpia infraestructura de Google funciona a la plataforma, es pot assegurar que es mantindrà i comptarà amb una extensa assistència. Per tant, el temps d’inici hauria de ser mínim.

A més, no heu de destinar cap recurs per gestionar la infraestructura, ja que Google ja ho fa per vosaltres.

El que fa més atractiva la plataforma és que el seu model de preus es basa en l’ús. Si el vostre ús no excedeix un límit determinat, podeu allotjar el vostre allotjament gratuïtament.

google domini paga el que utilitzi

Un model de preus adequat és ideal si la vostra aplicació és nova i encara no té molts usuaris. No hi ha despeses anticipades ni despeses de baixa. Aconsegueu estalviar el que pot suposar quantitats importants en les tarifes d’allotjament.

L’única advertència és que heu d’estar familiaritzat amb aquestes plataformes per utilitzar-les productivament. Si no els coneixeu, podeu obtenir ajuda de professionals de consultors externs, ja que hi ha molts desenvolupadors que els utilitzen.

Això suposa pagar sumes potencialment enormes en concepte de taxes de consulta.

4. Correu electrònic personalitzat amb G Suite:

Google Domains ofereix un desviament de correu electrònic gratuït. Podeu configurar 100 àlies de correu electrònic per al vostre domini. Això és ideal per a usuaris individuals i petites empreses.

E-mail personalitzat amb G-Suite

Tanmateix, podeu optar per obtenir G Suite amb el vostre compte d’allotjament de dominis, encara que pagant un suplement (30 $ per usuari al mes).

Això vol dir que disposeu d’una adreça de correu electrònic dedicada, així com de 30 GB de Google Drive, Hangouts, Docs, fulls, diapositives, formularis, calendari i llocs..

També podeu fer escala, afegint tants usuaris amb els seus propis comptes de correu electrònic com vulgueu. Els que no surten gratis, és clar.

Tot i que és opcional i només està disponible per un preu, el fet de tenir aquesta opció suposa tenir menys complicacions a l’hora de dirigir una empresa..

Tampoc heu de mantenir els vostres propis servidors de correu electrònic, ja que Google farà tot això per vosaltres.

5. Àmplia gamma de TLD disponibles:

Google Domains ofereix una àmplia gamma de TLD disponibles. Podeu veure la llista completa aquí.

TLDs d'ampli rang de disponibles

La llista és comparable a la que suporten altres registradors de domini. Google Domains s’ha compromès a proporcionar fins a molts dels centenars de nous TLD que estaran disponibles en els propers anys.

Així, si busqueu un domini nou amb una de les pròximes extensions TLD del vostre lloc web en un futur, pot ser que pugueu obtenir aquest domini de Google.

6. Interfície familiar:

Si ja teniu un compte de Google, o sou un usuari de Google+ o GMail, podeu gestionar el vostre compte de domini directament des del vostre compte de Google..

Interfície Google-Domains

No hi ha cap corba d’aprenentatge en el procés, ja que ho fareu des d’una interfície d’usuari ja familiar. Estalviareu temps, cosa que no és possible amb altres amfitrions de domini amb consoles de gestió desconegudes.

Juntament amb la interfície familiar, espereu que les característiques de seguretat siguin les mateixes per als productes de Google en qualsevol lloc. Per tant, es dóna una autenticació de dos factors.

7. Ampli ventall de complements gratuïts:

Obteniu una àmplia gamma de complements, sense cap cost addicional, quan obteniu un domini de Google Domains.

Inclouen registre de domini privat, reenviament de correu electrònic, reenviament de dominis, fins a 100 subdominis personalitzables i eines de gestió de domini mitjançant una interfície senzilla i familiar (vegeu la secció anterior).

8. Documentació extensa i atenció al client:

Si sou un usuari GMail o si teniu un compte de Google, probablement heu trobat amb les opcions d’autoajuda de Google en un moment.

És per això que és sorprenent que Google Domains ofereix assistència telefònica a part del servei de xat i de correu electrònic habituals que ofereixen altres amfitrions de domini..

Pàgina de suport a dominis de Google

L’horari d’atenció telefònica solia estar limitat a 15 hores diàries (de 6:00 a 21:00 hora del Pacífic nord-americà), però ara s’ha ampliat fins a les 24 hores del dia, igual que el xat i el correu electrònic..

Google Domains tampoc no defrauda quant a documentació d’assistència. Si teniu algun problema a l’hora de configurar el vostre compte, podeu optar per no contactar mai amb el servei d’assistència, donada la documentació completa. Això no és sorprenent, ja que tradicionalment els productes de Google no han mancat en aquest aspecte.

A la captura de pantalla següent es mostra la pàgina d’Assistència de dominis de Google. Tingueu en compte la interfície senzilla que caracteritza des de fa temps els llocs web de Google.

Vist dominis de Google

Contra de tenir un domini amb Google:

Quins són els inconvenients, si n’hi ha, de registrar un domini en dominis de Google?

1. Cost elevat en comparació amb altres serveis de registre:

En comparació amb altres registradors de dominis, obtenir un domini de dominis de Google no és barat. El domini .com té un cost de 12 dòlars anuals.

A més, Google Domains no ofereix descomptes per a contractes a llarg termini, per exemple. si registres un domini durant 5 anys, encara pagues 12 dòlars anuals.

La taula següent compara els preus dels dominis .COM dels dominis de Google i NameCheap. Tingueu en compte el petit descompte que ofereix NameCheap si obteniu un domini durant dos i tres anys.

Empresa
1 any
2 anys
3 anys>
Dominis de Google12 dòlars12 dòlars12 dòlars
NameCheap8,88 dòlars10,88 dòlars10,78 dòlars

Altres registradors de dominis que també ofereixen serveis d’allotjament web ofereixen descomptes importants en el primer any de registre. El mateix es pot dir per als amfitrions web que ofereixen comptes de domini gratuïts durant un any.

Això no és cert amb els dominis de Google. Si decidiu registrar un domini amb l’empresa, haureu de pagar per separat el vostre allotjament al Google App Engine.

Si obteniu una aplicació que funciona amb Google App Engine i decidiu renovar el vostre domini amb Google Domains, encara haureu de pagar la tarifa normal del vostre domini.

Tenint en compte que el seu ús no pot excedir el nivell gratuït de Google App Engine, no sembla gens dolent, sobretot si tot just comences i encara no en tinc molts usuaris..

Tot i així, pot ser que això no sigui tan cert quan el vostre lloc web comenci a ampliar-se en termes d’usuaris.

2. Cobertura limitada:

Com s’ha esmentat anteriorment, Google Domains només funciona en quatre països actualment: els EUA, el Canadà, l’Índia i el Regne Unit.

Si viviu fora d’aquests països, no esteu de sort: no podreu registrar un domini a l’empresa.

Trobareu el missatge següent si intenteu registrar un domini d’un país on els dominis Google no funcionen.

Cobertura limitada

Si és que una qüestió important és si el domini de Google oferirà els seus serveis als residents d’altres països, tot i que, tenint en compte les capacitats de Google, no serà sorpresa per a ningú si comencen a oferir el servei a tot el món aviat..

Tot i això, Google no ha tingut previst els seus plans sobre el servei. Per tant, si ja voleu registrar el vostre domini nou, ja hauríeu de començar a buscar entre els altres serveis d’allotjament de dominis de bona reputació de la nostra llista.

Porteu-me als dominis de Google

Resum sobre els dominis de Google:

Tot i que encara està en beta després de més de dos anys en el negoci del registre de dominis, els dominis de Google no desapareixeran en cap moment. Si busqueu un registre de domini fiable, Google Domain ajusta el compte.

Estareu segurs que els vostres noms de nom sempre estaran al dia, ja que es tracta del mateix maquinari sobre el qual s’executa la pròpia infraestructura de Google..

És cert que el preu és una mica més alt que altres registradors de dominis, sobretot perquè els dominis de Google no ofereixen cap promoció, però el nom i la reputació de Google són més que suficients per compensar els preus més elevats..

Afegiu-hi el fet que obteniu la privadesa de Whois i una varietat d’altres complements i que els dominis de Google fan un tracte prou dolç..

Si sou un propietari individual o de petita empresa amb un pressupost limitat, és possible que no es justifiqui la despesa afegida.

Però si busqueu un registre de domini que també simplifiqui el procés per posar el vostre lloc web o aplicació a l’allotjament des de Google Apps Engine o la plataforma Google Cloud, Google Domains és una opció atractiva.

Si teniu la sort de viure als països disponibles on opera Google Dominis, l’empresa és un excel·lent registre del domini a tenir en compte.

Visiteu els dominis de Google

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map