Google Domains vs GoDaddy; Prova i comparació, 1 guanyador

Si heu explorat opcions per trobar els registradors de domini més adequats, els dominis de Google i GoDaddy són noms que no us haureu perdut.


Tant dominis Google com GoDaddy estan igualment repartits pel mercat. Sobretot, hi ha poques similituds amb poques diferències entre els dominis de Google i GoDaddy.

Els dominis de Google, com el seu nom indica, els ofereix Google, un servei de registre de dominis. Es va iniciar inicialment el 2014.

A més del registre de dominis, els dominis de Google també ofereixen una sèrie d’altres serveis.

google-domains-banner

Passem ara al costat de GoDaddy. GoDaddy és una marca popular molt coneguda pels seus serveis de hosting.

En una sèrie de serveis que ofereix, GoDaddy també ofereix serveis de registre de dominis. Començat el 1997, ja fa temps que es troba al mercat.

pancarta del domini godaddy

Els dominis de Google és un servei de registre i manteniment de domini pur, a diferència de GoDaddy que també proporciona serveis d’allotjament.

Per tant, Google Domains o GoDaddy quin heu de triar?

Bé, per saber-ho, haureu de posar-vos en contacte amb els serveis que aquestes dues marques ofereixen. Aquí, us donaria una comparació de poma a poma entre tots dos serveis de registre de domini.

És la base essencial de la comparació parlar dels serveis de registre de domini, esmentar els TLDs i altres opcions de domini compatibles.

Opcions de domini:

ICANN, que és l’òrgan de govern dels dominis, ha permès diversos dominis de primer nivell (TLD), més rellevants per a la vostra empresa.

Aquests TLDs són més flexibles i són diferents dels TLD com ara com ara .com o .net.

Si bé ICANN ofereix aquestes funcionalitats, també heu de ser conscients si aquest és part dels serveis de registre de domini que trieu.

Els dominis de Google proporcionen una bona col·lecció d’extensions de domini. Admet gairebé 272 extensions de domini. Pocs d’ells inclouen extensions com .cafe, .fotografia, .restaurant.

tld

Els dominis de Google tenen una bona col·lecció d’extensions de domini. Comprovem el mateix per a GoDaddy.

GoDaddy té poques extensions disponibles immediatament, mentre que algunes podran publicar-se en breu.

godaddy-extensions

En general GoDaddy proporciona 644 extensions. Aquesta distribució es reparteix en diversos negocis entre els quals podeu triar.

categories de godaddy

Podeu triar una cosa així com .yoga amb GoDaddy. Això no està disponible als dominis de Google.

godaddy-ioga

Ara seria clar que, encara que els dominis de Google, així com GoDaddy, ofereixen una bona llista de TLD, GoDaddy específicament és més versàtil en comparació amb els dominis de Google..

Facilitat de selecció de domini:

Els dominis de Google del nivell superior tenen una interfície fàcil d’utilitzar per a la selecció de dominis.

Té una pestanya de cerca senzilla, on podeu escriure el domini preferit.

Selecció de facilitat de domini

També podeu afegir filtres i restringir la cerca.

perfeccionar-cercar

Per tant, podeu triar la vostra extensió i seleccionar un domini. Us demanarà diversos suggeriments rellevants per a la selecció del vostre nom de domini.

tria-extensió

Així, en general, els dominis de Google no tenen res gaire complex en la seva selecció de dominis. A la interfície, podeu gestionar els vostres dominis, transferir dominis i detalls de facturació.

Passant a GoDaddy, això també té una pestanya de cerca.

cerca de dominis godaddy

GoDaddy també us permet afinar la vostra cerca proporcionant filtres i suprimint cerques innecessàries.

Suggeriment de domini

GoDaddy us ofereix un suggeriment d’altres dominis juntament amb el domini que trieu.

selecció de dominis godaddy

GoDaddy també us ofereix alguns suggeriments sobre la popularitat del vostre domini. Us proporciona algunes visions bàsiques sobre la paraula clau.

per què -és-genial

En tots els dominis de Google, així com en GoDaddy, és fàcil d’utilitzar en termes de selecció de domini.

Preu:

Cada domini que trieu té un preu fixat. Pot ser diferent segons el registre del domini que trieu.

Els dominis de Google també proporcionen protecció de privadesa juntament amb el registre de domini.

Privadesa del domini godaddy

La renovació també es produeix al mateix preu inicial. Un comú bàsic us costaria aproximadament 0,99 dòlars l’any.

Una selecció similar a GoDaddy comença a partir dels 27,99 dòlars. Tanmateix, GoDaddy només ofereix preus baixos per primera vegada. Els preus posteriors són molt més elevats.

preus de dominis godaddy

El pla inclou la protecció bàsica de privadesa.

Privadesa del domini godaddy

La privadesa i protecció del domini complet està disponible a 9,99 dòlars / any inicialment i es renova a 9,99 dòlars / any.

privadesa completa del domini godaddy

Juntament amb la selecció de domini, podeu incloure allotjament i allotjament de correu electrònic a preus separats si cal.

Amb GoDaddy, basic .com li costaria inicialment 0,99 dòlars / any i a la renovació li costaria 17,99 dòlars / any. GoDaddy proporciona un enllaç que mostra les limitacions del producte.

domini godaddy .com

Entre tots dos, GoDaddy té un preu lleugerament alt en comparació amb els dominis de Google.

Transferència de domini:

Els dominis de Google admeten transferències de dominis mitjançant la seva interfície.

transferència de domini

Això costaria aproximadament 0,99 dòlars. Això és fàcil d’iniciar i es triguen uns 20 minuts en finalitzar el procés complet.

GoDaddy admet transferències de dominis individuals i múltiples. Podeu transferir un .com per 1,17 dòlars, a banda d’una quota ICANN i uns impostos addicionals.

Amb GoDaddy, l’avantatge és que podeu fer una transferència massiva. Tant els dominis de Google com GoDaddy són gairebé similars quan es tracta de transferència de dominis.

Atenció al client:

Parlant tant sobre atenció al client, tot i que la gestió del domini és relativament més senzilla, però, en alguns casos, pot ser que necessiteu ajuda per al servei.

Els dominis de Google proporcionen una secció d’ajuda disponible a la seva interfície.

atenció al client

A la secció d’ajuda hi ha diversos temes disponibles.

ajudar

A part d’això, els dominis de Google incorporen el suport de Google.

gràcies-pàgina

GoDaddy disposa d’assistència al client a la qual es pot accedir mitjançant una trucada o un xat en directe. El xat en viu no està disponible les 24 hores.

Té una secció d’ajuda que cobreix dominis.

domini-ajuda

Entre els dominis de Google i GoDaddy, específics per als dominis, podríeu trobar que els dominis de Google cobreixen més temes. Això es deu al fet que els dominis de Google són només un registrador de dominis.

Entre tots dos, encara que per una petita fracció, els dominis de Google tenen una millor atenció al client en comparació amb GoDaddy.

Complements:

Els dominis de Google tenen suport 24 hores al dia, juntament amb la protecció de la privadesa i una gestió fàcil del domini. Podeu utilitzar GSuite amb els vostres dominis de Google. Aquest és un procés senzill.

Tot i que els dominis de Google no ofereixen serveis d’allotjament, s’associen a diversos proveïdors d’allotjament.

GoDaddy ofereix tots sota un mateix sostre. Té registre de dominis juntament amb allotjament web, allotjament de correu electrònic i creació de llocs web mitjançant GoCentral.

GoDaddy també admet subhastes de dominis juntament amb diversos altres serveis de gestió de dominis.

godaddy-footer

Conclusió:

L’elecció entre els dominis de Google i GoDaddy és molt propera. No cal mencionar que tots dos ofereixen una sèrie de serveis excepcionals adequats com a registrador de domini.

Els dominis de Google són senzills d’utilitzar sempre que sàpigues on buscar el teu lloc web d’allotjament. Té una bona atenció al client, que és un avantatge afegit.

Si comenceu a aflorar, GoDaddy és una opció més adequada. Un avantatge, ho tens tot sota un mateix sostre.

GoDaddy té un preu elevat en comparació amb els dominis de Google. Tot i això, pel que fa a altres serveis, el registre de domini GoDaddy proporciona una bona col·lecció de TLD disponibles.

Tot i que l’elecció depèn dels vostres requisits, si sou un principiant, GoDaddy és una bona opció per anar per a hosting i registre de domini.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map