JustHost Review: És realment “just” el que necessito? Anem a esbrinar-ho (2020)

Alguna vegada heu sentit a parlar de JustHost?


Si m’agrada, em sembla “familiar”, però no ho pots recordar gaire més. Bé, un cop vaig començar a buscar JustHost, vaig trobar que era una empresa d’allotjament bastant important.

I resulta, JustHost és propietat del grup Endurance International i, per tant, una companyia germana de Bluehost i HostGator (entre d’altres).

Tot i que no és tan popular com les companyies germanes, JustHost gestiona una gran quantitat de llocs:

recompte del lloc justhost

No és estrany doncs, que JustHost es consideri un dels principals jugadors del mercat de hosting.

Per això, i pel fet que estava cansat de sentir parlar de JustHost i de no saber-ne res, vaig decidir comprovar-ho.

Vaig provar JustHost a fons i, al cap d’un temps, crec que tinc una bona comprensió.

Així, sense més detalls, anem a fer una ullada a JustHost!

Començant-nos:

Horaris

L’hora de funcionament és un dels components més importants de l’avaluació d’un servei d’allotjament.

L’objectiu d’una empresa d’allotjament és mantenir el vostre lloc amunt—Si ho és tot el temps, l’empresa no està fent un bon treball en el seu objectiu principal.

Ara, sabem que JustHost és propietat d’EIG, que també és propietària d’HostGator i Bluehost.

Tot i que hi ha problemes de consolidació a l’allotjament (en parlaré més de la secció de seguretat), també és raonable pensar que JustHost tindrà un mínim de temps de treball sòlid, proper a les companyies germanes..

JustHost us diu això:

just temps d’hora

Però sincerament?

El temps de funcionament de JustHost és just per sobre de la mitjana.

La meva experiència amb JustHost ha estat fins i tot una mica millor EN AVANTATGE que amb HostGator o Bluehost, les companyies germanes més populars i respectables.

Però aquí està el cas:

El temps de funcionament fluctua. Durant unes setmanes, el temps de funcionament serà inferior a la mitjana (paquet de pilota, inferior al 99,95%), però unes setmanes després, serà SUPERB (100% o més a prop).

I un parell de mesos també han experimentat puntuacions molt baixes (prop del 99%). Per ser sincer, la mitjana de temps d’acord està bé, però la INCONSISTÈNCIA és realment el problema aquí.

El mateix s’aplica a la velocitat del lloc. Darrerament ha estat força ràpid, però fa mesos que era molt més lent que la mitjana.

Així, en resum? El temps i la velocitat mitjans fan que JustHost sembli correcte, però el problema més gran és que de vegades és realment bo, de vegades és molt pobre i, de vegades, la mitjana.

En general, hauria de dir que la manca de coherència fa que el rendiment de JustHost sigui poc impressionant i en el pitjor del mercat d’allotjament.

No et preocupis, però! Hi ha molt més de JustHost que de rendiment:

Facilitat d’ús

A diferència del temps de funcionament i el rendiment, la facilitat d’ús no és tal imprescindible bloc d’allotjament d’allotjament.

PERUT, encara és molt important, i la prova d’això és que la majoria d’empreses d’acollida intenten ser relativament fàcils d’utilitzar.

JustHost és fàcil d’utilitzar?

La resposta breu és … SÍ!

Veureu de què parlo en la següent secció, però això és en part perquè JustHost no té una gran quantitat de serveis d’allotjament disponibles i no té moltes opcions de configuració.

El resultat és que JustHost ho és en general un amfitrió senzill que se centra en uns quants productes senzills.

Això facilita la compra i configuració d’un compte, però fins i tot més enllà, JustHost fa alguns altres conceptes bàsics:

justhost cpanel

JustHost utilitza cPanel en lloc d’un tauler de control natiu, de manera que bàsicament gestionaria el vostre compte d’allotjament amb la mateixa interfície que la majoria d’amfitrions.

De manera que no només és fàcil d’utilitzar, també és més fàcil obtenir ajuda en l’ús de cPanel perquè és tan freqüent.

A part d’això, les funcions i les integracions opcionals de JustHost són força fàcils de configurar (de nou, mitjançant cPanel).

Tindria en compte que JustHost no destaca en la facilitat d’ús, sinó que no ho és dur.

Un dels àmbits que crec que és una bonificació és el creador de llocs web inclòs de forma gratuïta en tots els plans, cosa que facilita la configuració d’un lloc.

Dit això, a molta gent no els agrada utilitzar programari de creació de llocs web originaris dels seus amfitrions web, així que no vull sobreimprimir-lo.

Així, en general, no hi ha gaire res a comentar quan es tracta de la facilitat d’ús de JustHost.

Això no és malament! Només vol dir que no passarà gaire. JustHost no és tan fàcil d’utilitzar que val la pena comentar-ho, però no és més difícil que un host estàndard.

Així doncs: en general JustHost marca la facilitat d’ús!

Anem a parlar més sobre el lloc en què JustHost és senzill i complex:

Tarifes i característiques

Preu i característiques són un punt especialment interessant per a JustHost:

Quan comenceu a buscar JustHost, normalment trobareu que les funcions i els regalets són un dels punts més destacats.

Però, per descomptat, és important fer una ullada més a fons a aquestes coses per veure si realment ofereixen tal cosa.

Comencem amb els preus compartits d’allotjament web de JustHost:

justhost ha compartit preus

Com veieu, és un format senzill de tres nivells.

Aquests preus són força propers a la mitjana i també s’aproximen a les companyies germanes de JustHost.

El primer nivell és potser una mica superior a la mitjana, però és força normal. El segon nivell és mitjà i el tercer nivell té el descompte més gran!

Per descomptat, aquests són només els preus introductoris. Després del primer any de servei, es renovaran a taxes més elevades … que també són força mitjanes.

El resum dels preus compartits d’allotjament web és que són FIRMLY dins del rang normal. De fet, estan molt a prop del preu de Bluehost, però la qüestió és que no hi ha res destacable.

El que més importa ara és el que obteniu per aquests preus. Donem un cop d’ull a la llista de funcions:

funcions compartides justhost

El primer nivell és, de nou, força estàndard: un lloc i un domini, 50 GB d’espai, amplada de banda no modificada, SSL inclòs i emmagatzematge de correu electrònic limitat..

El segon nivell us permet obtenir 10 llocs i 150 GB d’emmagatzematge, més comptes de correu electrònic / emmagatzematge, i el tercer nivell fa que totes aquestes coses siguin il·limitades.

Aquí hi ha el tema comú: força normal, fins al punt que no hi ha res a destacar.

Les funcions de nivell d’entrada no són gaire avançades, però són prou dignes. 50 GB d’emmagatzematge és un límit força important a aquest preu, però d’altra manera no està ni equipat ni carregat.

El mateix passa amb els dos següents nivells. El que és interessant és que els dos últims nivells obtenen experts en correu brossa i inclouen extres i ofertes de màrqueting.

En l’equitat, aquestes són només les característiques bàsiques que són força excepcionals. Hi ha altres avantatges:

Cada pla té un creador de llocs web (com he esmentat), dominis gratuïts durant un any i una selecció de tres solucions de correu electrònic web diferents (cosa agradable en comparació amb els amfitrions que trien per vosaltres).

El costat del creador de llocs web també ofereix funcions de comerç electrònic i bloc, a més d’una quantitat impressionant de plantilles.

Les eines de màrqueting també són sòlides: s’inclouen alguns programes d’analítica de llocs, així com els anuncis de Google Ads i Bing Ads.

Però, tot i que aquestes incorporacions són molt bones, no són tan rares. Així, en general, hauria de dir que l’allotjament web compartit amb JustHost és bastant estàndard: no és molt important, però no deixa de ser un conjunt saludable de funcions pel preu.

JustHost també ofereix allotjament més avançat, cosa que és bona, perquè històricament han tingut períodes de temps només oferint plans compartits.

Aquí teniu el aspecte dels plans VPS:

justhost vps plans

Els plans VPS també tenen una estructura de preus simple. Aquí no hi ha gaire coses.

Els preus són baixos, però també és perquè els recursos no són gaire elevats. Això és el que vull dir:

El nivell més alt de memòria RAM que podeu obtenir és de 8 GB i el nombre d’emmagatzematge que podeu obtenir és de 120 GB.

És bastant baix en comparació amb els paquets VPS d’altres empreses que poden arribar fins als 64 GB de memòria RAM. Però si només voleu plans d’allotjament VPS més assequibles i menys intensos, això no està malament.

L’altre conjunt de paquets de gamma alta són els plans d’allotjament dedicats de JustHost:

justhost plans dedicats

El resum d’aquestes és bàsicament el mateix que l’allotjament VPS:

Els preus estan a la part inferior, però també ho és perquè els recursos estan a la part inferior.

Amb un màxim de 4 nuclis, 16 GB de RAM i 1000 GB d’emmagatzematge RAID 1, les persones que busquen plans dedicats molt intensos potser no troben una bona solució a JustHost.

Si no necessiteu un servidor dedicat molt intens, això serà bo.

Ara, és bàsicament per als preus i característiques de JustHost. El tema comú aquí és: simple i estàndard.

El preu per a tots els plans és normal. Les funcions són estàndard. Amb l’allotjament web compartit, les funcions són una mica millors del normal, però no tant.

En la seva majoria, JustHost està actualitzat. Una excepció seria amb servidors dedicats: disposen d’emmagatzematge RAID 1 en lloc de RAID 10, que és més normal en aquests dies. I, els servidors dedicats no tenen emmagatzematge SSD.

Tot i això, és globalment un conjunt digne de plans. Si necessiteu una solució d’allotjament més simple i menys intensiva, les opcions de JustHost tenen un preu raonable i raonable.

No us avorriu!

Senzill i estàndard poden ser coses bones. I en tot cas, estem a punt d’entrar en una de les parts més controvertides de JustHost:

Atenció al client

Ho creguis o no, una de les coses més destacables sobre JustHost és el servei d’atenció al client.

Espereu, no us emocioni, destaca en un dolent manera. Quan comenceu a fer investigacions bàsiques sobre JustHost, un dels comentaris més habituals és sobre el mal servei al client.

Quan vaig començar a provar JustHost, vaig tenir l’oportunitat de veure si era tot això o si l’atenció al client de JustHost era realment tan deficient..

Aquí hi ha una captura de pantalla en directe del xat anteriorment:

justhost livechat

Com veieu, el representant va respondre en un minut i va respondre de seguida a la meva pregunta.

jusssthost livechat

Malauradament, JustHost fa això realment molest:

Però bé, només és un inconvenient menor.

De totes maneres, aquest xat és només un exemple, però és força representatiu de la meva experiència global. He considerat que JustHost és fiable en el seu servei d’atenció al client.

Per descomptat, són més fàcils de gestionar els problemes més petits dels quals haureu parlat al xat en directe. Però, fins i tot quan interactuo amb els representants mitjançant entrades / correu electrònic, he trobat que el suport va estar bé.

El mateix passa amb l’assistència telefònica: en total, l’assistència no hi ha estat estel·lar, però ha anat bé.

Així, en total, els representants dels clients són prou útils i sensibles.

Però no tot això hi ha atenció al client disponible. També hi ha recursos i informació in situ, en forma de centre d’ajuda.

No té gaire bon aspecte:

centre d’ajuda justhost

Però és funcional.

Cada secció principal té uns quants articles … però es tracta.

I els articles sovint són escassos i breus:

centre d’ajuda justhost

No són inútils, però són subapartats.

El resultat és que els recursos i la informació al lloc són significativament pitjors que la majoria de bases de coneixement i centres d’ajuda de l’empresa d’allotjament.

Un cop més, no són inútils, la informació bàsica és allà, però no estan al corrent del centre de suport estàndard..

La resta és molt bàsica i sereu obligats a contactar amb representants per a alguns problemes.

En general, el servei d’atenció al client no és tan dolent com havia sentit a parlar: almenys per a mi, les representacions van estar bé. Però la informació en línia és poca.

Ei … això no és tan dolent! Vegem un últim factor:

Seguretat

La seguretat és un gran negoci per allotjar. Segur, no tothom es preocupa per igual, però encara confieu en una empresa amb les vostres dades i les dades dels visitants del vostre lloc..

Tot i que la seguretat no és realment una prioritat per a vosaltres, hauria de ser una cosa que us importi. Com és JustHost?

JustHost us dóna aquesta garantia:

justhost seguretat

Cal esperar el seguiment de xarxes les 24 hores del dia, però com ja us he dit, el temps de funcionament és bastant inconsistent, així que tinc els meus dubtes sobre com de rigoroses són les seves proteccions i monitoratges..

Ara, havia intentat trobar més informació sobre les mesures de seguretat de JustHost, perquè tot el que podia trobar al seu lloc era la garantia que us vaig mostrar.

Amb prou feines vaig trobar res.

De debò, aquí és el que va mostrar la seva base de coneixement:

justhost seguretat

Es tractava de les coses típiques que hauríeu de fer per protegir la vostra seguretat: res de JustHost, quins són els seus protocols de seguretat, etc..

No em sorprèn. Com he dit, JustHost és propietat del grup Endurance International, també conegut com EIG.

És probable que sigui un dels conglomerats d’allotjament que hi ha al voltant. EIG té molt més que JustHost, Bluehost i HostGator …

De fet, actualment EIG té unes 83 filials.

Hi ha qui es desconcerta de les empreses d’allotjament propietat de companyies més grans: perquè un conglomerat pot deixar de banda les pràctiques de seguretat per reduir costos.

O bé grabeu un munt de servidors de diferents hosts web en un petit nombre d’instal·lacions.

Ho sento, he d’aclarir: no és una possibilitat llunyana. En realitat va passar:

problema de seguretat justhost

El 2013, una fallada de commutació en un centre de dades de Provo va suposar greus temps d’inactivitat per a les quatre principals empreses d’allotjament: Bluehost, HostGator, HostMonster i JUSTHOST..

Vaig parlar-ne en la meva revisió Bluehost, però aquest incident va ocórrer definitivament perquè EIG va consolidar els servidors de diverses empreses en un nombre menor de centres de dades..

Ho sé, ho sé, això fa 6 anys. Han canviat les coses?

Per ser sincer, no estic segur. EIG, sens dubte, va obtenir una gran quantitat de cervell per aconseguir aquest cargol i va fer algunes millores.

Però, quina importància tenen aquestes millores? Per ser franc, només el temps ho dirà. El jurat encara està pendent.

Dit això, no puc dir que estic impressionat amb JustHost i la seguretat no és una de les coses que vull donar el benefici del dubte a.

Com que JustHost gairebé no té res a dir sobre les seves pràctiques de seguretat i perquè és propietat de EIG, diria En el millor dels casos no hi pots confiar massa.

D’acord, intentem ser més positius:

Pros

 • Per sobre de la mitjana de temps… de mitjana. Tingueu en compte que és inconsistent.
 • En general, bastant fàcil d’utilitzar.
 • En general, preus decents.
 • Les funcions d’allotjament compartit són una mica millors de l’habitual. Alguns dels extres, com ara les eines de disseny i màrqueting, són complements molt macos.
 • Els representants són en general bons, almenys segons la meva experiència.

Contres

Res perfecte … aquí hi ha els inconvenients.

 • El temps de funcionament pot ser bo, però també pot ser dolent. Moltes vegades està bé, però no és tan coherent com en algunes altres plataformes, cosa que resulta molt frustrant.
 • Gamma limitada d’opcions d’allotjament: només compartides, VPS i dedicades. Els dos últims no tenen especificacions ni recursos molt avançats.
 • Sobre aquesta nota: els servidors dedicats no utilitzen emmagatzematge SSD i no fan servir RAID-1 no RAID-10.
 • La informació al lloc no és gaire bona. Hi ha un petit nombre d’articles i els que hi ha sovint són blocs de text breus.
 • Gairebé no hi ha informació sobre les pràctiques de seguretat de JustHost. La manca de transparència i el fet que és propietat d’EIG em fa dubtar sobre la seguretat de JustHost.

Conclusió: us recomano JustHost?

Per tant, solucionem això: us recomano JustHost?

Vaja … per ser sincer, no estic tan segur de fer-ho.

Permetin deixar alguna cosa clara però primer: per a algunes persones, JustHost serà una bona elecció.

El principal problema és encara que ets el tipus de persona que es satisfà totalment amb JustHost, no hi ha gaires motius per triar-la entre altres host.

Quan observeu què fa bé JustHost, productes fàcils d’utilitzar, senzills i preus, allotjament d’acord amb funcions dignes a preus assequibles, és aquesta combinació única amb JustHost.?

No, no ho és.

I, a més, hi ha algunes coses que JustHost fa malament: el temps de funcionament és inconsistent i ha viscut moments molt pobres, la informació al lloc és feble i no sabem gaire de seguretat..

I, tot i que els preus són baixos, en realitat no són inferiors als preus estàndard “assequibles” d’allotjament.

Al final del dia, JustHost no ho és dolent amfitrió … simplement no és prou bo en conjunt o en una zona determinada per justificar una recomanació.

Però bé, no heu de deixar res a la meva paraula. JustHost podria ser l’empresa que esperàveu, així que la millor manera de ser-ho segur és simplement assajar-ho!

I podeu fer-ho sense riscos fins a trenta dies:

just retorn

Proveu JustHost durant 30 dies

Tot el que decidiu fer … feliç hosting!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map