Kinsta Review: Tot el que heu de saber abans de registrar-vos! (2020)

Gairebé un terç dels llocs web a Internet funcionen amb WordPress. Això significa que WordPress és un GRAN SHOT.


Tant si voleu iniciar un bloc amb WordPress com si creeu un lloc web de música, WordPress pot fer-ho realitat.

Esteu buscant un proveïdor de hosting per allotjar el vostre lloc web de WordPress? Aleshores, és possible que hagueu topat amb Kinsta.

Pàgina d'inici de Kinsta
Heu passat pel seu lloc web fantàstic, heu trobat les funcions & suport impressionant, però segueix sent una mica complicat?

Doncs no us heu de preocupar, us ajudarem a decidir.

Vam provar el seu servei i us oferim unes quantes paraules per ajudar-vos a decidir-vos. Aquesta revisió es basa exclusivament en la nostra experiència mentre utilitzeu aquest servei d’allotjament.

A la superfície, Kinsta ofereix serveis d’allotjament de WordPress gestionats per a tot tipus de negocis, grans o petits.

Kinsta afirma ser més ràpid & segur amb una gran columna vertebral de suport.

És el servei adequat per a vostè? Bé, decidiu-lo vosaltres mateixos després de passar per cadascuna d’aquestes seccions.

Primer, comencem amb:

Horaris

L’horari de la vida és un dels factors destacats a l’hora de considerar un servei d’allotjament.

Volem dir, el punt complet del lloc és estar bé. Qualsevol temps d’inici del camí pot afectar les vostres perspectives.

Amb nombres força satisfets que provenen del lloc d’estat operatiu que mostren això:

Horari Kinsta

El primer & els tercers mòduls són la seva pròpia interfície & sistemes de suport que mostren només una quantitat d’estancament en un servidor que no sigui fantàstic.

Fins i tot aquells pocs de taronja & Els pals vermells indiquen aproximadament una hora més o menys de temps d’inactivitat, cosa que de nou podria gairebé ignorar-se bé.

Per tant, Kinsta té un avantatge substancial respecte a la durada del temps.

Facilitat d’ús

“La facilitat d’ús podria ser invisible, però no estem segurs que no ho sigui.”

L’experiència de l’usuari d’un servei pot fer o trencar l’acord a l’hora d’allotjar. Podeu tenir la interfície més atractiva a la pantalla, però si fa que el típic noob superi el servei d’atenció al client cada pocs minuts, alguna cosa no va bé.

A partir, amb la configuració inicial:

Inscriu-te al lloc web de la seva llar és bastant estàndard amb la informació bàsica necessària per a un accés ràpid i fàcil.

Inscripció Kinsta

Un cop hàgiu emplenat tots els detalls requerits, el lloc només demana que tingui informació de facturació.

Inscripció Kinsta

Així que es va fer bé & fàcil.

No és que la facilitat d’ús sigui un component essencial de tots els serveis d’allotjament, però de vegades és fins a cert punt.

Aficionats & Els bloggers de la passió no necessiten una muntanya de personalitzacions per editar-los simplement un tipus de lletra que potser no els agrada.

Ara bé, la usabilitat podria ser el component fonamental de Kinsta.

Fes un cop d’ull…

Tauler de control Kinsta

Kinsta crida únicament amb la seva majestuosa interfície de tauler.

MyKinsta és el vostre servei únic per gestionar tot, des de l’amplada de banda, la supervisió del trànsit fins als temps de resposta & Ús del CDN a tots els vostres llocs web. Bàsicament, una plataforma unificada per gestionar tot sobre tots els vostres dominis i subdominis.

Mentre que la majoria dels altres serveis de les interfícies tradicionals cPanel o Plesk, un quadre de comandament fa que Kinsta ofereixi una experiència d’usuari completament diferent o, probablement, sigui encara millor..

Tarifes i característiques

Ara, això pot ser una mica disminuït (o no), però Kinsta cau en el costat més car de les coses.

Els elogis que heu escoltat abans en aquest comentari podrien ser certs, però una vegada que el cost comenci a mossegar la cartera, potser pensareu dues vegades.

Però bé, pot ser una oferta barata amb un servei deficient o una oferta de preu amb un servei excel·lent.

Res no importa a menys que tingueu diners per fer-ho.

Plans de preus Kinsta

Ara, com hem comentat anteriorment, poden prestar serveis a gairebé qualsevol empresa financera.

El paquet inicial és una forta quantitat de 30 dòlars al mes amb 1 instal·lació de WordPress & 10 GB d’espai en disc.

Aquest paquet podria executar qualsevol cosa entre un bloc personal & un lloc web petit de productes electrònics, segons la gana.

Yikes, sembla una enorme caminada, sense oblidar que les visites són limitades fins a 20.000 probablement podrien molestar alguns usuaris.

El pla professional és bàsicament el doble del paquet inicial amb dues instal·lacions de WordPress dues vegades l’espai del disc i dues vegades el límit de la visita.

Els plans de negoci de nivell superior són iguals amb un cost més elevat & dues vegades presenten piles de beneficis.

Aquests plans podrien considerar-se molt més preferibles per a un immens blog o lloc web de programari on el límit de visites ha de ser més elevat sense renunciar a l’amplada de banda..

Kinsta també ofereix una garantia completa de devolució de 30 dies si no està satisfet amb el servei, però NOMÉS als clients de primera vegada, els clients que retornen només reben devolucions parcials..

Ara, podria ser una desactivació per a uns quants amb pressupostos limitats a la seva ment.

Vegem les funcions que Kinsta ofereix:

 • Kinsta utilitza amfitrions gestionats per LXD, cosa que significa que cada lloc de WordPress viu al seu propi espai aïllat, que disposa de tots els recursos de programari necessaris per executar-lo..
 • Supervisió contínua de temps de funcionament, detecció de DDoS, tallafocs de maquinari & Suport SSL.
 • Una infraestructura més recent que admet qualsevol & totes les piles de desenvolupament, que es publiquen en les darreres versions del marc.
 • Infraestructura flexible per escalar el vostre lloc sense preocupar-vos de les limitacions del maquinari.
 • Interfície de tauler unificat per emular el mateix confort que cPanel & Plesk.
 • Possibilitat de triar la vostra ubicació del centre de dades per arribar fàcilment als usuaris objectiu.

Complements de Kinsta

Aquests són alguns dels complements opcionals disponibles, a part del pla que heu triat.

Per molt que la nostra investigació digui, el preu pot ser la menor preocupació un cop el vostre negoci comenci a augmentar.

A més, pel costat més brillant, el següent tema us interessarà.

Consulteu els plans i preus actuals de Kinsta aquí …

Atenció al client

L’assistència al client és un dels factors que permeten que els vostres clients s’adhereixin als vostres serveis.

Ho creguis o no, un dels factors més atractius sobre Kinsta és el seu servei d’atenció al client estel·lar.

L’única forma de mitjà de contacte de suport és a través de l’intercomunicador que és una solució híbrida de xat / ticket.

No hem trobat cap opció de xat en directe al seu lloc web, de manera que hem passat a la secció de contactes i hem obert la secció “Té alguna pregunta?” fitxa.

Vam plantejar una consulta al respecte i vam rebre un correu electrònic dient-los que tornaran a la tornada durant l’horari comercial.

Correu electrònic deKinsta

Així doncs, vam esperar la seva resposta durant unes hores & van rebre respostes d’un dels seus associats amb respostes.

ResponsefKKsta

La resposta es va sentir força clara & sense cap tipus d’argot i inclosos enllaços posteriors per obtenir més informació.

Ara, a Kinsta li agrada disgustar que la taxa d’aturada és substancialment rara, cosa que és realment fantàstica, per començar!

Però, també hi ha captura aquí, no ofereixen un client de telèfon per a cap resolució continuada.

De manera que, per estar al voltant d’un ordinador, l’única cosa que hi ha és malament al vostre lloc.

Ara, per les raons per les quals no estan disponibles en una aplicació és el fet que requereixen una definició més pronunciada d’un problema per al diagnòstic, que simplement no és viable per a ells des d’un factor de forma mòbil..

Però, per a qualsevol de vosaltres que pogués ser nou o no molt ordenat en la part tècnica de les coses, aquest nivell de suport pot suposar un avantatge enorme, tot i que un simple malestar.

La línia de fons és:

Kinsta ofereix una cobertura de màxima assistència amb els seus enginyers experimentats per ajudar-vos a mantenir el vostre lloc sense tenir cap suport mòbil.

Seguretat

Kinsta gaudeix de tranquil·litat a la pàgina principal i posa èmfasi en la seguretat com a element bàsic.

revisions a temps

Amb més de 720 controls en temps real a tots els llocs web, que són cada 2 minuts per lloc web, el manteniment sembla aquí impressionant.

Kinsta proporciona una inspecció i una exploració profunda dels fitxers del lloc per identificar programari maliciós & activitat sospitosa que es desenvolupa a qualsevol nivell.

A més, es proporcionen còpies de seguretat durant la nit i també hi ha serveis addicionals de còpia de seguretat (per un suplement)..

PER, hi ha captura …

Si el vostre lloc és atacat per programari maliciós, Kinsta assegura substituir els fitxers principals de WordPress per una còpia neta de nous, però no de temes o complements addicionals que pugueu utilitzar..

garantia de seguretat de kinsta

I, esperen que realitzeu tots els rituals de reinstal·lació de còpies noves de temes / complements en un dia després que el diagnòstic es faci o que es treguin les pròximes proves de diagnòstic gratuïtes en el futur..

A més, a la seva pàgina de garantia de seguretat es mostra que qualsevol detecció / diagnòstic de programari maliciós durant la migració comportaria una quota addicional de 100 dòlars.

Infeccions de Kinsta

O, també podeu obtenir-ho a partir de serveis de tercers & continuar amb la migració.

Ara, un preu més gran no sempre significa una qualitat millor, però per eliminar els programes maliciosos per eliminar el programari maliciós durant un procés de migració pot causar alguns esperits.

Pros

 • Grans xifres d’exercici amb fluctuacions poc o nul·les.
 • Confort d’àmplia usabilitat & navegació fàcil.
 • Arrodoneu els enginyers del rellotge per ajudar a resoldre qualsevol problema.
 • Seguretat a prova de vinyetes per evitar contratemps amb comprovacions constants.
 • Hosting gestionat per LXD, que proporciona més eficiència en la majoria dels altres mètodes de servei.

Contres

 • No hi ha assistència telefònica per al diagnòstic continuat.
 • Mesures de seguretat tedioses com la desinstal·lació d’eines / plugins addicionals de WordPress durant atacs de programari maliciós.
 • Opcions d’inici costoses fins i tot per a projectes bàsics / principiants.
 • Només ofereixen suport en xat en directe a aquells que han triat un pla i s’han subscrit als seus serveis.
 • No hi ha opcions d’allotjament compartides, ja que s’especialitza exclusivament en hosting de WordPress gestionat.

Conclusió

Llavors, ho has fet fins al final, eh? Genial, vol dir que heu après una cosa o dues (o potser no).

Així que … val la pena?

Curt & senzill:

SÍ.

Sí, el preu és enorme i sí, la taxa de resolució de migració contra programari maliciós també s’eleva …

… PER B, obté un servei excel·lent amb un fort funcionament, suport estel·lar & incompliment de la seguretat amb només funcions suficients per no sacrificar la facilitat d’ús.

Si les vostres prioritats es troben estrictament fora de l’allotjament compartit (on haureu de compartir els vostres recursos amb altres llocs), no podreu equivocar-vos amb Kinsta.

Des dels avantatges, l’allotjament compartit elimina l’escalabilitat & introdueix limitacions de maquinari, que en el cas de Kinsta resulten ser superiors.

A més del fet que hi ha una competència força dura al mercat de WordPress, Kinsta és la vostra millor aposta per qualsevol altre servei que ofereixi les mateixes funcions.

En general, Kinsta resulta molt recomanable, fins i tot amb alguns contratemps, no retarda en termes de funcions.

Visita Kinsta

La revisió anterior us ha ajudat a pensar? Heu comprat el servei & experimenteu alguna cosa més? Deixa un comentari a continuació per fer-nos saber les seves reflexions sobre Kinsta. Gràcies un munt!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map