La guia completa per passar de l’allotjament compartit a l’allotjament VPS

Introducció:

Bé, què puc dir sobre allotjament compartit? Hosting compartit és per a principiants i per a startups. Quan sou nou al món d’Internet, feu servir allotjament compartit per allotjar el vostre lloc. Un grapat de persones comparteixen el mateix servidor físic on només triguen pocs llocs pesats a consumir tots els recursos proporcionats que facin patir el vostre lloc.


Passar a VPS Hosting és lògic un cop superat com a empresa o com a comunitat a Internet. VPS Hosting són “cars” i “molt difícils de gestionar” són alguns dels mites habituals. Es poden adquirir serveis de VPS Hosting com a mínim de $ 15 al mes de proveïdors com DreamHost.

Allotjament VPS — Allotjament de servidor privat virtual— és un espai virtual d’una màquina molt potent. És com un petit ordinador dins d’un supercomputador dedicat al vostre lloc. A diferència de l’allotjament compartit, aquí obtindreu accés complet als recursos promesos. Cap altre administrador web amb un lloc pesat pot utilitzar els vostres recursos. El vostre lloc funcionarà al màxim del seu potencial fins que, a menys que us sobrecarregueu el vostre VPS Hosting, allotjant cada cop més llocs..

Com triar allotjament VPS:

Com triar allotjament VPS

Quan seleccioneu un VPS Hosting, sempre heu de tenir en compte aquestes coses:

RAM (Memòria d’accés aleatori): el més important que heu de buscar en comprar un VPS Hosting és la RAM. Un mínim d’1 GB és important. La memòria RAM d’1 GB assegura una càrrega més ràpida del lloc i manté les possibilitats d’expansió obertes.

Horaris: Tot i que la majoria dels proveïdors de serveis asseguren tenir un temps de treball del 99,99 per cent, però s’aconsella llegir moltíssimes ressenyes abans d’aconseguir els serveis..

Administrats o no gestionats: són els dos plans d’allotjament VPS més populars del mercat contemporani. El pla gestionat té tot ordenat; el proveïdor gestiona tot el programari, actualitzacions, pedaços i instal·lacions de complements. Un pla no gestionat requereix que l’usuari estableixi Cpanel i que també gestioni la instal·lació de programari.

Hi ha 3 empreses que ofereixen servidors VPS de bona qualitat, és a dir, HostGator, DreamHost i BlueHost. Heus aquí la comparació dels seus plans.

Característiques
HostGator
DreamHost
BlueHost
Velocitat.5 Nucli2 Nucli de CPU
Emmagatzematge25 GBEmmagatzematge SSD de 30 GB30 GB SAN
Ram512 MB1 GB2 GB
Ample de banda500 GBIl·limitat1TB
DominisIl·limitat1
Adreces IP2 IP1 IP
Preu11,97 USD / mes *15 $ / mes *14,99 $ / mes *
Compra araCompra araCompra ara

Com transferir dominis:

Si voleu transferir el vostre domini del registre xyz a DreamHost, per exemple, haureu d’assegurar-vos el següent:

 • El registre actual no ha d’estar en espera del domini.
 • El domini s’ha de desbloquejar i utilitzar.
 • No podeu transferir un domini tret que tingui almenys seixanta dies d’edat.
 • S’ha de fer servir el compte de correu electrònic administratiu relacionat amb el domini per confirmar la sol·licitud de transferència.

Seguiu els passos enumerats per completar la transferència de domini a DreamHost:

Pas 1: Inicieu la sessió al DreamHost Cpanel mitjançant les credencials d’inici de sessió.

Dreamhost

Pas 2: a la part dreta de la pantalla hi ha una barra de menús. Feu clic a “Domini” i després a “Reg.Transfer”.

Dreamhost

Pas 3: escriviu el nom de domini que voleu transferir a DreamHost a l’espai contigu a “Transferència de registres de dominis a nosaltres” i feu clic a “Sol·liciteu transferència”.

dreamhost

P.S: El moment en què feu clic a “Sol·liciteu transferir” un correu electrònic amb codi d’autorització s’envia al correu electrònic associat al domini que voleu transferir. Recordeu-vos que el correu amb codi d’autorització és vàlid fins a 5 dies des de la creació.

Pas 4: La nova pàgina de la pantalla requereix que introduïu el “codi autoritzat” generat i enviat al correu electrònic associat al domini. Heu d’omplir tots els detalls WHOIS en aquesta pàgina.

Dreamhost

Pas 5: Tan bon punt hàgiu omplert tota la informació WHOIS, reviseu la informació per errors i, a continuació, feu clic a “Continua”.

dreamhost

Pas 6: Seguiu la resta de passos per completar la transferència i en cas d’errors o dubtes podeu contactar amb el servei d’atenció al client de DreamHost.

Ho fem i no en moure’s a l’allotjament VPS:

Ho fa:

 • Feu una prova de velocitat de pàgina abans de passar a un proveïdor de serveis nou. Utilitzeu Google PageSpeed ​​Insights per realitzar la prova abans i després de passar a VPS. D’aquesta manera podeu saber amb certesa si canviar a VPS us va ajudar o no.
 • Preneu sempre una còpia de seguretat del vostre lloc. Baixeu la còpia de seguretat i mantingueu-la segura per a un ús futur.
 • Preferiu sempre els paquets que proporcionin un espai d’allotjament substancial. Una gran memòria d’accés aleatori també és important, així que tingueu en compte també.

No és:

 • No depenguis de la còpia de seguretat automàtica. Crear sempre una còpia de seguretat i estar al costat segur.
 • Mai ampli llocs més que la capacitat del paquet d’allotjament que heu adquirit. Intenta equilibrar l’assignació d’espai i recursos.
 • No altereu mai els detalls WHOIS del vostre domini. També assegureu-vos que no deixeu el vostre compte d’allotjament vulnerable als pirates informàtics.

Ara ja estàs disposat a migrar el vostre lloc des de l’allotjament compartit a l’allotjament VPS. Un cop hàgiu migrat a VPS Hosting, hauríeu de començar a veure el rendiment general del vostre lloc web.

VPS Hosting és una necessitat i no un luxe; si la vostra xarxa o comunitat en línia creix ràpidament i si no canvieu a VPS Hosting des de Hosting Compartit, començareu a perdre una quantitat substancial de clients potencials. Trieu les opcions correctes i feu que el vostre negoci en línia toqui nous límits d’èxit.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map