Les 8 millors alternatives de PingDom 2020 (el número 1 és impressionant)

Les 8 millors alternatives de PingDom 2020 (el número 1 és impressionant)

Les 8 millors alternatives de PingDom 2020 (el número 1 és impressionant)

Al meu article anterior, us presento les eines que tot propietari del lloc hauria d’utilitzar.


En aquest article, vaig a parlar sobre les alternatives de Pingdom.

Estic segur que estareu d’acord amb mi quan dic:

Pingdom és una gran eina. Però és car i inclou opcions limitades quant a funcions i atenció al client.

Doncs bé, resulta que hi ha moltes eines (alias alternatives de Pingdom) que són més barates, tenen més funcions que Pingdom i són més fàcils d’utilitzar.

A la publicació d’avui us mostraré algunes de les millors alternatives de Pingdom que s’adapten perfectament a les vostres necessitats.

hostingpill8 millors alternatives de PingDom 2020

 1. Millor horari
 2. Dotcom-Monitor
 3. Servei Horari
 4. Uptime.com
 5. RapidSpike
 6. SiteUptime
 7. Rastrejador de l’amfitrió
 8. Lloc 24 × 7

1. Millor horari

Millor pàgina d’Utime

Una millor autonomia és com podeu endevinar pel seu nom, supervisa i millora els vostres números de temps de funcionament quan esteu ocupat en gestionar altres aspectes del vostre lloc. Un millor temps d’ús és molt popular entre els propietaris de botigues virtuals que, d’una altra manera, es consumeixen amb la gestió d’inventaris.

El registre és bastant senzill. Només heu d’introduir el vostre correu electrònic & telèfon i l’URL del lloc que voleu controlar. Això és. Ara, cada vegada que hi hagi una actualització al vostre lloc o si baixa, rebreu l’actualització de primera mà.

Si res funciona malament a la visualització de Better Uptime, rebràs captures de pantalla & registres d’errors amb terminis detallats per a depurar fàcilment. Better Uptime també admet la integració de serveis externs com Heroku, Slack, Zendesk, etc., juntament amb la integració del calendari per a rotacions de servei.

Ara, per parlar de preus, hi ha una bona notícia: un pla gratuït. Un pla gratuït amb funcions limitades com ara alertes de correu electrònic gratuïtes, comprovacions de 3 minuts i 5 trucades telefòniques. Després d’això, hi ha el pla “Freelancer” amb trucades telefòniques il·limitades, comprovacions de 30 segons i un compte d’un sol usuari..

En passar als plans de nivell més alt, “Equip” compta amb 5 comptes d’usuari, programació de trucada, assistència semi-professional i sobre integracions il·limitades. Si no s’ajusten a la vostra escala, el pla “Empresa” és de $ 150 / mes & ve amb el millor suport i opció per afegir usuaris addicionals.

El que més m’agrada de Millor temps d’ús:

 • Alertes de correu electrònic il·limitades en tots els plans
 • Escalada d’incidents

Visita Millor horari

2. Monitor de Dotcom

Monitorització de pàgines web
Dotcom-Monitor és una plataforma de monitoratge integrada basada en un núvol que us permet controlar & fer un seguiment de serveis com SOAP, GET, POST, TCP, ICMP & Certificats SSL per a la gestió de l’horari, el seguiment del rendiment i la funcionalitat afegida per a les agències & empreses.

El seu tauler ofereix un sistema d’informació uniforme. Podeu alertar detalladament quan es detecta un error, servei d’informació XML flexible que introdueix les API a les vostres dades de monitoratge en temps real, integració amb plataformes populars i fins i tot monitoritza llocs / aplicacions fora de la vostra xarxa..

El model de preus també s’ha mantingut el més moderat possible. El pla bàsic comença a partir d’1,99 dòlars / mes que ofereix un mínim de 10 objectius. Tots els plans inclouen taulers de comandament públics il·limitats, integració SSO, API de configuració, flux de dades XML, suport 24 hores, etc..

No només això, sinó que a Dotcom-Monitor també se li ha acreditat que va ser la primera empresa que va introduir un minut de monitorització: el monitor IPv6 & alertes telefòniques, monitorització de transaccions de coincidències d’imatges i gravadora de scripts de supervisió d’aplicacions WYSIWYG.

El que més m’agrada de Dotcom-Monitor:

 • No hi ha obligacions / No es necessita targeta de crèdit de prova gratuïta de 30 dies
 • Servei d’informes XML en viu

Visita Dotcom-Monitor

3. Horari de servei: (el meu preferit)

Servei Horari

ServiceUptime us permet supervisar el vostre lloc web des de 10 ubicacions diferents del món. Disposen de freqüències de control personalitzables d’1 minut a 60 minuts. Disposa de diversos serveis de control com ara HTTP, HTTPS, ICMP, FTP, DNS, POP3, etc..

El que fa de ServiceUptime una gran eina de control és que cada vegada que el servei es comprova des d’una ubicació diferent i es genera una alerta només quan diverses ubicacions detecten un error.

Si necessiteu activar scripts al vostre lloc web (webhooks) per a condicions especials, com ara temps d’inactivitat, aleshores ServiceUptime és una excel·lent eina a tenir en compte. Tots els plans premium de ServiceUptime admeten l’ús de Webhooks.

ServiceUptime té un control gratuït i de pagament que podeu triar. El servei gratuït de monitorització permet supervisar un servei cada 30 o 60 minuts; mentre que els serveis de pagament oscil·len entre 10 monitors i 110 monitors depenent del pla escollit.

El que més m’agrada de ServiceUptime:

 • Opcions de freqüència flexible.
 • Possibilitat de triar els ports en règim de Free plan

Visiteu els usuaris de Serviceuptime117 que han comprat

4. Uptime.com

Uptime.com

Uptime.com no només supervisa el temps de funcionament del servidor, sinó que també proporciona informes de rendiment sever. Aquesta té una capacitat il·limitada per supervisar llocs web i pot supervisar HTTP, HTTPS, Ping, SSH, TCP, DNS, API, transaccions, correus electrònics i molts més.

Uptime.com realitza un monitoratge continuat en un minut des de 30 ubicacions diferents. En cas que tingui problemes de qualsevol lloc web, aleshores rebreu alertes a demanda. Aquestes alertes s’envien mitjançant SMS, correu electrònic, notificació push, Twitter o webhooks.

Això té una prova gratuïta de 21 dies. Publiqueu-hi diversos plans, amb el pla més bàsic a partir de 15 dòlars al mes.

Tots els plans inclouen supervisió SSL, assistència 24 hores al dia, supervisió de ping, exploració de virus i programari maliciós i supervisió real d’usuaris.

Uptime.com proporciona dades d’informes completes amb rendiment del servidor, temps de resposta i temps de funcionament real. Podeu consultar l’historial d’horaris del lloc web i podeu obtenir informes diaris, setmanals i mensuals per correu electrònic.

Amb cada pla, també obté una pàgina d’estat públic que es pot mostrar internament o en un portal públic. El pla bàsic d’Uptime.com ofereix una retenció de dades històriques de 4 mesos. Uptime també admet integracions de tercers. Aquests serveis es combinen amb bones guies de suport tècnic de la seva secció d’ajuda.

El que m’agrada de Uptime.com:

 • Alertes a través de Twitter
 • Supervisa el DNS, el servidor de Mails, el servidor web i admet la llista negra d’IP i de dominis

5. RapidSpike

ràpidaRapidSpike és una solució més per controlar l’horari del vostre lloc web. Es tracta d’una prova gratuïta de 14 dies. Compta amb un servei de control automatitzat i continuat de la vida en funcionament.

Amb RapidSpike podeu afegir nous llocs web o servidors de forma instantània per fer-ne el seguiment. Té constants 24 // 7/365 notificacions i se us notificarà immediatament en cas d’aturada.

RapidSpike envia una notificació de diverses maneres. Pot enviar notificacions per correu electrònic, SMS, trucada de veu, lligams web, canals Slack, pushover, equips Microsoft o Office 365, PagerDuty, missatgeria d’aplicacions o pàgina d’estat públic..

RapidSpike es pot executar a un minut i si voleu que tingui una durada més llarga, es pot configurar.

RapidSpike ofereix un servei de suport a tot el món i assegura que es revisin diverses ubicacions abans d’enviar qualsevol notificació d’aturada. Els serveis es combinen amb diverses regles de notificació. Això és útil quan hi ha diversos grups d’interès amb diferents interessos.

És igualment accessible mitjançant escriptori, tauleta, mòbil o qualsevol altre dispositiu. Té una vista consolidada disponible a la taula de comandament, que proporciona mètriques d’utilització rellevants.

RapidSpike ofereix informació detallada incloent el seguiment de cada pàgina. Al mateix temps, enviaria una única notificació en cas que hi hagi diversos errors en la pàgina. Es pot supervisar ping, HTTP i TCP.

El que m’agrada de RapidSpike.com:

 • Un gran nombre de canals de notificació
 • Admet la supervisió de l’API, les exploracions de vulnerabilitat de seguretat i la supervisió real d’usuaris

6. Horari del lloc:

SiteUptime

SiteUptime supervisa el vostre lloc web cada dos minuts des de 8 llocs diferents repartits en 5 continents. Disposa de múltiples opcions de control com HTTP, HTTPS, DNS, ICMP, POP3, etc.

SiteUptime evita falsos positius confirmant l’alerta des d’una ubicació geogràfica alternativa.

Si teniu en compte provar una eina gratuïta de control de llocs web abans de passar a una opció de pagament, SiteUptime és una elecció fantàstica. El pla gratuït us permet configurar un monitor que revisi el vostre lloc web cada 30 minuts. També inclou informes de temps de funcionament, alertes de correu electrònic i un tauler de control. Els plans avançats us permeten configurar fins a sis monitors que revisin el vostre lloc web cada 2 minuts.

El que més m’agrada de SiteUptime:

 • Estadístiques de control mitjançant XML / RSS

7. Seguidor amfitrió:

host-tracker.com

El seguidor d’amfitrió no es refereix només a la supervisió de contingut i a la comprovació del temps de resposta. També inclouen monitoratge de bases de dades.

Host Tracker supervisa el vostre lloc web des de més de 70 ubicacions de tot el món mitjançant diversos protocols com HTTP, HTTPS, ICMP, FTP, SSH, RDP, etc..

El Tracker de l’amfitrió té més que simple correu electrònic, SMS i trucada telefònica per rebre una alerta. També podeu optar per obtenir una alerta sobre Hangouts i Skype.

A més del monitoratge web, Host Tracker també permet supervisar la càrrega a la vostra CPU, HDD i RAM; i caducitat del certificat.

Els informes es poden descarregar en diferents formats com PDF, XML i CSV.

Podeu integrar la vostra pròpia aplicació amb Host Tracker mitjançant la seva API.

Les estadístiques dels seguidors d’amfitrió fan, sens dubte, una opció a tenir en compte: vuit anys a l’aire, 40000 clients més i 200.000+ llocs web monitoritzats.

El que més m’agrada de Host Tracker:

 • Les opcions d’alerta enormes, incloses a través de Hangouts, Skype i Voice Call
 • És possible fer el seguiment del domini / IP indicat en negre

8. Lloc 24 × 7

Lloc24x7

Site24x7 és una solució tot-en-un que permet supervisar no només el lloc web, sinó també el lloc web mòbil, les aplicacions mòbils i els recursos al núvol que s’executen a Amazon EC2..

Un informe recent de Fortune afirma que el trànsit mòbil creixerà a un ritme anual compost del 53% del 2015 al 2020. Això reforça la importància de controlar els vostres llocs web mòbils i aplicacions mòbils..

Site24x7 supervisa serveis com HTTP, HTTPS, ICMP, DNS, FTP, etc. de més de 50 ubicacions del món. També ofereix un seguiment en temps real dels usuaris amb mètriques com ara el tipus de navegador, la ubicació i la plataforma.

Què més? Site24x7 també ofereix supervisió de rendiment del servidor i seguiment de xarxa. Supervisa servidors com Windows, Linux, Amazon EC2 i VMware ESX; i dispositius de xarxa com routers, commutadors, tallafocs i impressores.

Site24x7 hauria de ser la vostra opció si busqueu més que un seguiment de llocs web; com ara supervisar les aplicacions mòbils, el rendiment d’aplicacions, el rendiment del servidor i el rendiment de la xarxa.

El que més m’agrada de Site24x7:

 • Pot supervisar la infraestructura del núvol com Amazon EC2
 • Monitorització d’aplicacions mòbils & supervisió de rendiment d’aplicacions per a Java, .NET, AWS, Azure, iOS & Entorns Android

Resum

Millor
Horaris
Dotcom
Monitor
Servei
Horaris
Horaris
Ràpid
Espiga

HTTP
HTTPS
GET / POST
SAPON
TCP
ICMP
SSL
FTP
DNS
POP3
Ping
SSH
API
Pla gratuït
Disponible?
Il·limitat10 monitor20 monitor20 monitor50 monitor
Monitor
Freqüència
3 min1-5 minfins a 3 min1 min2 min
Alertes viaCorreu electrònic
SMS
Anomenada
Correu electrònic
SMS
Correu electrònic
SMS
Anomenada
Correu electrònic
SMS
Anomenada
Correu electrònic
SMS
Anomenada
Veure detalls Veure detalls

Les alternatives esmentades aquí us ofereixen diverses opcions diferents per controlar els vostres llocs web.

Les opcions es diferencien no només pel que fa al cost, sinó també pel que fa als serveis que es poden controlar, el nombre d’ubicacions, els formats i mètodes d’informes i els mecanismes d’alerta..

Tingueu en compte ServiceUptime mentre trieu la vostra opció per a una eina de control de llocs web perquè té unes funcions excel·lents en comparació amb altres.

Comenteu a continuació i feu-me saber quin heu escollit.

Bona sort!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector