MVPS Review (2020): val la pena els vostres diners?

Confiar en un servei que heu fet servir abans és una excusa molt vàlida per continuar fent-lo servir. Però, és la fidelitat que et fa tornar al servei? No hi ha més que desitjar i tenir?


Per això, vam provar MVPS. Tot i que abans no havíeu sentit a parlar de MVPS, però té importants conseqüències a Europa,.

Ara hem provat MVPS àmpliament i hem de compartir algunes paraules. Per tant, tota la informació d’aquesta revisió es basa en la nostra experiència personal.

MVPS, doncs, és el nou millor servei d’allotjament europeu del mercat? Comencem amb …

Facilitat d’ús

El vostre proveïdor de VPS d’alta qualitat i confiança

La facilitat i l’accessibilitat milloren la vostra experiència d’una manera important. Hi ha 2 aspectes principals d’ús: Interfície d’usuari i Navegació.

La interfície d’usuari us permetrà aprendre el vostre camí mitjançant proves & error. Té sentit que una vegada que pugueu recórrer tots els botons i icones, us podeu acostumar fàcilment a l’entorn.

La navegació consisteix en proporcionar a l’usuari la millor ruta possible per desplaçar-se sense perdre’s en detalls tècnics. La navegació també ajuda a habituar l’usuari.

El vostre proveïdor de VPS d’alta qualitat i confiança

Comencem primer amb la barra lateral del Tauler de control. És senzill i és fàcil d’utilitzar. Teniu 2 seccions principals per mirar altres que no són Tauler de control / Tauler de control i Cancel·la VPS.

La secció Acció es troba bàsicament allà per activar / desactivar, reiniciar, fer una pausa o apagar el servidor. La inclusió de tots els botons a la barra lateral facilita el manteniment del lloc.

Hi ha més opcions a l’opció “Accions” que faciliten la navegació. Podeu reinstal·lar el sistema operatiu, actualitzar, arrencar la consola per a la gestió manual, configurar còpies de seguretat, obtenir gràfics per a diverses estadístiques, instal·lar aplicacions, clonar, etc..

El vostre proveïdor de VPS d’alta qualitat i confiança

A continuació, ens dirigim a la secció Gràfics per comprovar el rendiment. Hi havia 3 gràfics que mostren CPU, memòria, trànsit, lectura / escriptura de disc.

I el rendiment com es pot veure, no és gens dolent, especialment l’ús de la CPU sembla estable i la navegació va ser ràpida, cosa que és un avantatge segur.

Per tant, podeu completar aquesta secció: la IU & la presentació està a punt. La interfície era fàcil d’aconseguir i la navegació es feia fluida.

Preu & Característiques

Configureu el vostre servidor VPS de Cloud

Sense perdre el temps, saltem al preu. Podeu variar el cicle de facturació mensualment, anualment, semestralment & trimestralment i també podeu seleccionar el sistema operatiu que cal instal·lar prèviament.

A 3,00 € / mes, el pla “VPS ONE” us oferirà una CPU única, 2 GB de memòria RAM, 25 GB SSD, 1 lloc web i una amplada de banda de trànsit de 3 TB, que són suficients per a un lloc web d’inici o bloc dirigit a una gent relativament petita..

El pla “VPS BASIC” de 7,00 € al mes suposa una actualització molt millor que VPS ONE. Obteniu una CPU dual core, 4 GB de memòria RAM, 50 GB SSD, encara un lloc web però un valor de 7TB d’ample de banda. En aquest moment podeu començar a pensar en augmentar el vostre bloc o en iniciar aquesta botiga en línia.

De la mateixa manera, “VPS POWER” duplica la quantitat de nuclis, el doble de la memòria RAM, el doble de l’emmagatzematge, encara un lloc web (que en aquest moment podria ser 2) i una amplada de banda de 25 TB..

No rebeu 2 llocs web fins que no us moveu a l’illa inferior, començant per “VPS SUPER”, que és de 39 € / mes i ofereix una CPU de 6 nuclis, 16 GB de RAM, 150 GB SSD, 2 adreces IP i ample de banda de 30 TB..

Finalment, el pla “VPS MAX” ofereix 12 nuclis de potència de la CPU, 64 GB de memòria RAM, 300 GB d’emmagatzematge SSD, fins a 4 llocs web i una amplada de banda de 60 TB, tot a 99,00 € / mes. Ara, si haguéssim de no descartar, l’amplada d’emmagatzematge i l’ample de banda podríem estendre’s de manera il·limitada.

Seguretat

Sovint, tot es refereix a la seguretat. Quina mena de seguretat podeu esperar de MVPS? Doncs hi ha dues maneres d’assegurar la vostra confiança:

El vostre proveïdor de VPS d’alta qualitat i confiança

L’autenticació de dos factors és un mètode de verificació que implica passar per dues passarel·les abans d’accedir a l’accés. És una de les formes d’autenticació més comunes, però, tot i així, molt segura.

Podeu configurar el vostre número de telèfon fàcilment & contrasenya del correu electrònic & OTP, clau & DNI personal o qualsevol altra combinació de suports d’autorització.

MVPS: el vostre proveïdor de VPS d'alta qualitat

La llista d’accés IP es pot utilitzar per introduir adreces IP que necessiteu bloquejar. Aquestes adreces IP podrien ser amenaces que puguin perjudicar el vostre lloc. Per tant, no podeu restablir aquesta protecció un cop establerta i també es pot utilitzar en conjunt amb l’autenticació de dos factors.

Això suma seguretat. Teniu protecció en forma d’autenticació de dos factors i llista d’accés IP.

Atenció al client

L’assistència al client facilita la vida. Sempre apareixen problemes i els usuaris acaben buscant respostes a Internet. Si el servei en si té una base de coneixement centralitzada i un servei d’atenció atent al client, realment tendeix a la diferència.

Preguntes freqüents

Al començament, teniu la secció de preguntes freqüents o com l’anomenem “Base de coneixement”. Podeu obtenir respostes a moltes de les consultes com ara: què són els servidors VPS, garantia de temps de vida, política de còpia de seguretat, què són les còpies de seguretat automatitzades i com funcionen i molt més.

Pregunta freqüent

Parlant de respostes, bé, es mantenen més aviat curtes i fins al punt. Estar al punt és bo tot i que no sempre. De vegades és necessària una expansió sobre un tema determinat, sobretot quan l’usuari pot ser nou per al tema.

Alguns enllaços externs amb temes relacionats per a més lectura també haurien estat útils, tal com es fa amb moltes preguntes freqüents similars.

El vostre proveïdor de VPS d’alta qualitat i confiança

Quan es tracta de rebre assistència en directe, MVPS té un sistema de ticketing al lloc que es pot utilitzar per resoldre les consultes o també podeu enganxar errors o captures de pantalla del problema..

El vostre proveïdor de VPS d’alta qualitat i confiança

Aquí, hem publicat una pregunta sobre la integritat dels seus servidors. Volíem saber si tots els seus servidors es gestionaven de forma autònoma o es van delegar en empreses de tercers, que sovint és un moviment arriscat a causa d’amenaces com el robatori de dades i …

MVPS: proporciona el teu VPS d'alta qualitat de confiança

… van respondre en poques hores amb la resposta esperada: no hi ha tercers implicats. Però de nou, el temps de resposta podria ser millor.
Això suposa una atenció al client. Teniu una base de coneixements més o menys bona per la meitat i un suport en directe satisfactori.

Conclusió

Tota aquesta informació ens deixa una última pregunta:

Val la pena MVPS? Val la pena recomanar més enllà dels seus defectes? Marcarà la diferència per moure el vostre lloc?

Per dir-ho simplement: No … però sí.

Segons la nostra experiència, el servei es va sentir molt satisfactori. Va ser fàcil d’utilitzar, la navegació va ser ràpida, hi ha una àmplia gamma de plans amb múltiples nivells de funcions, la seguretat del servidor és fiable, el suport funciona i…

… les funcions de seguretat de seguretat podrien ser, molt més, i la base de coneixement podria ser expansiva.

Però no hi ha cap servei perfecte i no es tracta d’un tipus de defectes que arruïnen completament l’experiència. Es poden arreglar i millorar i esperem que ho facin.

Per tant, això conclou la revisió. Què penses? Heu trobat l’article informatiu? Val la pena canviar el MVPS? Heu provat el servei? Comenteu a continuació i aviseu-nos.

Proveu d’allotjament MVPS avui

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map