NameCheap vs. Godaddy: 7 minuts per saber quin és millor el 2020

Així que teniu previst llançar el vostre propi lloc web? Això és genial. Alguna cosa molt bàsica que necessitareu és un domini. I sí, per començar un registrador de domini.


Per començar, permeteu-me dir-vos breument què és exactament el registre del domini. El registre de noms de domini és el procés de reserva d’un nom a Internet durant un període de temps determinat, com ara un any.

El domini roman amb tu, sempre que el renovis. No hi ha manera de comprar un nom de domini per sempre.

Un nom de domini dóna al vostre lloc web un nom únic i recognoscible. Hi ha diverses empreses d’allotjament que ofereixen registre de domini i també solucions d’allotjament.

De fet, escollir el servei de registre de domini adequat podria ser un treball tediós, tret que estiguis completament al corrent dels serveis que ofereixen les empreses.

Fa temps que faig servir dues marques d’allotjament igualment importants NameCheap i GoDaddy.

A partir de la meva experiència, us faré una revisió comparativa dels dos serveis de registre de domini.

Abans d’això, deixa’m donar una breu visió general d’aquestes empreses. Començant per NameCheap.

Què és NameCheap?

NameCheap va ser fundada per Richard Kirkendall l’any 2000. Té la seu a Los Angeles, Califòrnia, Estats Units. Els productes de NameCheap inclouen noms de domini, allotjament web, WhoisGuard, certificats SSL.

A continuació, aneu a GoDaddy.

Què és Godaddy?

GoDaddy es va establir per primera vegada el 1997, amb seu a Scottsdale, Arizona, Estats Units. GoDaddy té més de 17 milions de clients a tot el món. Els productes de GoDaddy inclouen registre de domini, allotjament web, certificats SSL i petites empreses.

Tendències de popularitat:

A continuació, es compara la popularitat d’aquestes marques. Per descomptat, GoDaddy arriba per sobre de NameCheap en termes de popularitat.

Si comprovem una regió específica, GoDaddy és més popular. Aquestes estadístiques són per als Estats Units.

Preu:

El model de preus tant de NameCheap com de GoDaddy té múltiples variacions.

Permetin-ho posar entre diferents categories, començant pel preu de registre primer.

Preu de la inscripció:

El preu de registre varia en funció de l’extensió de domini que preferiu. Alguns dels noms de domini premium són costosos en qualsevol d’aquests casos. Permeteu-me fer una cerca regular de noms de domini que he fet en tots dos registradors.

He buscat el mateix domini amb extensions diferents a les plataformes i a continuació hi ha les meves troballes sobre aquestes.

Domini
NameCheap
GoDaddy
.com 8,48 dòlars / any.0,99 dòlars / any.
.org10,28 dòlars / any. 11,99 dòlars / any.
.net9,68 dòlars / any. 13,99 dòlars / any.
.a9,98 dòlars / any. 3,99 dòlars / any.

Per temps limitat (de l’11 al 18 de febrer), Namecheap ofereix un 46% de descompte en el registre de dominis .com. Codi promocional: NEWCOM

En general, GoDaddy té uns preus bons i baixos per al primer any. Tot i això, a llarg termini de NameCheap hi ha preus més baixos.

Preu de transferència:

El preu de transferència varia en funció de l’extensió del nom de domini existent.

Domini
NameCheap
GoDaddy
.com 9,69 dòlars 7,99 dòlars
.a 9,99 dòlars11,99 dòlars
.net11,88 dòlars 10,99 dòlars

Amb NameCheap, la transferència per a un domini .com és de 9,69 dòlars. De la mateixa manera, .net és de 11,88 dòlars i .in és de 9,99 dòlars.

Per a GoDaddy, qualsevol extensió .com es pot transferir a 7,99 dòlars. De la mateixa manera, .in és de 11,99 dòlars i .net és de 10,99 dòlars.

Els preus de la transferència són gairebé similars i no hi ha molta diferència entre NameCheap i GoDaddy.

Preu de renovació:

Ambdues plataformes tenen una renovació més alta en la majoria dels casos. A continuació es mostra una comparació d’aquests costos.

Domini
NameCheap
GoDaddy
.com 12,98 dòlars17,99 dòlars
.org 14,98 dòlars20,99 dòlars
.net 14,98 dòlars19,99 dòlars
.info 13,88 dòlars21,99 dòlars
.io 34,88 dòlars59,99 dòlars

Bé, en la majoria dels casos GoDaddy té una renovació de preus més elevada en comparació amb NameCheap.

Privadesa del domini:

La privadesa del domini també es coneix com a privadesa de Whois, que majoritàriament ofereixen tots els registradors de domini. Per a NameCheap, en la majoria dels casos, la privadesa del domini s’inclou com a part del pla i és gratuïta per a tota la vida.

Domini
NameCheap
GoDaddy
Primer any GRATU .T9,99 dòlars
Renovació 2,88 dòlars9,99 dòlars

Amb GoDaddy, la privadesa del domini té un cost addicional de 7,99 dòlars el primer any. Les renovacions posteriors tenen un cost de 9,99 dòlars.

Bé, en general, NameCheap té una opció de preu més assequible i les renovacions tampoc tenen un preu molt elevat, en comparació amb GoDaddy.

Registra el teu domini

A continuació, comproveu els descomptes que rebeu utilitzant cadascun d’aquests serveis.

Descomptes

Permeteu-me que parli una mica més sobre els seus descomptes en dominis.

NameCheap
 • NameCheap admet diversos dominis genèrics i específics del país com ara .com, .net, .org, .us, .co i molts més.
 • Tot i que les renovacions són a un preu més elevat, la primera vegada que el preu sempre té un descompte. El descompte depèn del domini que trieu. La taxa de descompte mitjana varia entre el 15% i el 65% en determinats dominis.
 • A part d’aquests dominis d’ús comú com ara .com, teniu descomptes addicionals amb cupons de descompte que, de tant en tant, estan disponibles al web.

Reclameu el vostre descompte

GoDaddy
 • GoDaddy té un bon suport per al registre de noms de domini amb diverses opcions disponibles.
 • GoDaddy té descomptes que oscil·len entre el 28% i el 65% aproximadament. Bé, el descompte que obtindreu depèn de la vostra elecció de domini.
 • Tot i això, en determinats casos, el descompte supera el 80% per primera vegada al registre. Aquesta és una cosa que potser desitgeu comprovar abans de comptar des d’una perspectiva a llarg termini.

Atenció al client:

Quan es tracta d’assistència al client, tant NameCheap com GoDaddy ofereixen serveis centrats en el client excel·lents. Hi ha diverses maneres de posar-se en contacte amb el servei d’atenció al client. No cal dir que aquestes opcions són fàcilment accessibles des del lloc web.

NameCheap admet correus electrònics, entrades i opcions de xat en directe. A part d’això, tenen una base de coneixement i estan ben segregats segons temes.

NameCheap_Knowledgebase

NameCheap també proporciona una sèrie de continguts i preguntes freqüents sobre el bloc. Per provar més els serveis d’atenció al client, vaig provar la seva opció de xat en directe.

NameCheap té una increïble opció de xat en viu i això és gairebé instantani. A més, l’agent d’assistència al client es va trobar fàcilment disponible amb detalls detallats sobre el registre de dominis i informació relacionada.

Xat de Namecheap

A GoDaddy, rep assistència 24/7 amb trucades i opció de correu electrònic. GoDaddy també té una bona col·lecció de continguts bàsics d’ajuda. Té un fòrum comunitari juntament amb documents de suport disponibles al seu lloc web.

Els continguts de GoDaddy també estan ben segregats segons temes.

Godaddy_Knowledgebase

He intentat explorar més coses sobre la seva opció de xat en directe. Però això no és 24 hores / 24, per tant, el xat estava fora de línia.

xerrada godaddy

Ambdues plataformes disposen de diverses guies per a principiants i tutorials d’inici, cosa que facilita fins i tot que els principiants puguin utilitzar els seus serveis.

Interfície:

A continuació, parlaré de la seva interfície. Permeteu-me començar amb NameCheap i després a GoDaddy.

Interfície NameCheap:

Per NameCheap, afegir domini i subdomini es pot fer a través de la seva interfície.

La interfície NameCheap és fàcil d’utilitzar i té un encapçalament separat per a la gestió de dominis. Inclou totes les funcions associades al domini com ara la cerca de noms de domini, la transferència de dominis, el DNS i altres serveis rellevants.

Interfície Namecheap

Un cop afegit un domini, podeu veure altres opcions, com ara “DNS avançat”..

Namecheap DNS avançat

L’activació de dominis en la majoria dels casos té una durada d’uns minuts fins a un màxim de 24 hores. CNAME es pot afegir des de la interfície i és fàcil d’utilitzar.

CNAME afegit a NameCheap

Interfície Godaddy:

A continuació, permeteu-me donar-vos un recorregut per a la interfície de GoDaddy. Similar al NameCheap, fins i tot GoDaddy té una capçalera per a dominis. Podeu gestionar-ho des d’aquí.Godaddy_Domain_Interface

El administrador de dominis té diverses opcions incrustades en una sola pantalla, cosa que fa que això sigui una mica més confús, sobretot si sou nous en aquesta interfície.

Godaddy_Manage_Domains

En general, tant NameCheap com GoDaddy ofereixen una intuïta interfície d’usuari. Tanmateix, en cas que siguis nou en la creació de dominis i que comenceu amb ell, trobareu NameCheap més fàcil d’explorar i d’utilitzar.

Motius pels quals heu de comprar dominis i allotjament per separat:

La majoria de les persones que comencen a acollir un lloc web, es confonen entre domini i allotjament. Bé, tenir un lloc web té dues coses. El primer és el vostre domini i el segon, el vostre hosting. Es tracta de dues ofertes diferents de la majoria de proveïdors d’allotjament.

Molta gent opina que; el millor és guardar-ho tot sota un mateix sostre. Tants decideixen registrar el domini a través del proveïdor d’allotjament que trien. Això sona molt si tot funciona bé.

Per alguna raó, per algun motiu, si no està satisfet amb els serveis del vostre proveïdor d’allotjament i necessita migrar a una plataforma d’allotjament alternativa, també haureu de transferir el domini que havíeu registrat. De vegades, les transferències de domini poden consumir temps i confondre.

En aquest cas, si heu registrat el domini en un altre lloc, no haureu de fer res, excepte actualitzar la vostra configuració DNS.

El millor és tenir tots els vostres dominis sota un mateix sostre. Aquest és un avantatge si teniu diversos dominis. La gestió del domini en aquests escenaris és més fàcil. Podeu iniciar la sessió directament al registre i fer una actualització massiva a la configuració DNS.

D’aquesta manera, estalvieu temps i esforços en registrar-vos de manera individual en diferents portals i en reproduir els canvis.

A més, un cop acostumat a un registre de domini únic, el vostre treball és més fàcil en gestionar tots els vostres dominis, en comptes d’utilitzar i acostumar-vos a diferents portals de registres de dominis..

Un altre aspecte important és la seguretat del domini. Així, per exemple, si per algun motiu el vostre lloc web es pirata, el pirata informàtic pot accedir als vostres fitxers. En cas que hagueu comprat l’allotjament i el domini junts, el pirata informàtic també pot obtenir accés al vostre domini.

Això podria significar; el pirata informàtic també pot transferir el domini. En aquest cas, haureu de fer una batalla legal per demostrar la propietat del vostre domini. En cas que el vostre domini es col·loqui per separat, encara que el vostre lloc web sigui piratejat, el vostre domini restaria segur.

Tècniques de màrqueting per adquirir un client:

NameCheap, així com GoDaddy, adopten diverses estratègies de màrqueting innovadores per atraure clients. Això ho fan de tant en tant amb alguns descomptes i bones. Això és que la majoria dels casos es mostren als seus llocs web oficials.

A continuació, es mostra un exemple de com NameCheap proporciona un val de descompte per als seus dominis.

discount_on_namecheap

A part d’això, hi ha algunes ofertes realment atractives afegides mentre es selecciona un domini com el que es mostra a continuació-

Namecheap descompte2

A més, s’inclou la privadesa del domini com a part dels plans NameCheap. Això fa que sigui més atractiu per als clients.

NameCheap té una secció dedicada a promocions. Això us proporciona explícitament detalls de les ofertes disponibles. NameCheap també permet als usuaris subscriure’s al seu butlletí d’informació per obtenir informació actualitzada i actualitzada sobre comunicacions de màrqueting.

GoDaddy té promocions similars afegides al seu lloc web.

Godaddy descompte

Al lloc web de GoDaddy, també notareu alguns articles que serien útils per als lectors.

Godaddy descompte2

GoDaddy, similar a NameCheap, permet als usuaris subscriure’s per obtenir les darreres novetats i actualitzacions sobre ofertes especials. També tenen una secció dedicada a promocionals que té informació actualitzada sobre les ofertes i ofertes.

Godaddy_discount3

GoDaddy també proporciona codis de renovació aleatoris i un club de dominis amb descompte. Doncs bé, el club del domini de descompte té un preu separat, que és una altra estratègia de màrqueting per aconseguir alguns clients fidels.

Descompte de Godaddy4

Quan compareu totes dues tècniques de màrqueting, NameCheap, per descomptat, sembla més atractiu. Tenen algunes ofertes genuïnes per permetre als clients estalviar diners. A més, els seus preus i els seus serveis complementaris afegeixen valor al domini que adquireix.

D’altra banda, GoDaddy ofereix ofertes que permeten als clients assumir uns costos addicionals. GoDaddy té un preu de baix cost per primera vegada, però tot això pot semblar car.

Conclusió:

Us he proporcionat un seguiment complet dels serveis registradors de dominis de NameCheap i GoDaddy. Tot i que ambdues són bones opcions, recomanaria NameCheap sobre GoDaddy.

En termes de preus, NameCheap és una opció més assequible i econòmica. GoDaddy és bo, per començar, però, a mesura que renovareu, això pot semblar una superació del pressupost.

De nou, NameCheap té una interfície intuïtiva i fàcil d’utilitzar. Està dissenyat per ser fàcil d’utilitzar fins i tot per a usuaris novells. El seu suport a les guies per començar a utilitzar els seus serveis està fàcilment disponible.

Finalment, NameCheap té la privadesa del domini com a part del registre del domini i fa que el registre i l’addició del subdomini siguin un procés perfecte.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map