Preu Shopify (2020): què espereu dels seus plans i preus?

Shopify és una de les plataformes de comerç electrònic més populars del món. Vull dir, només fixeu-vos en aquestes xifres:


popularitat de preus

Per descomptat, he escrit una mica sobre Shopify: vaig revisar el servei en general, el vaig comparar amb els competidors i, fins i tot, vaig esbrinar algunes estadístiques interessants al respecte..

Però aquesta vegada, parlo d’una part particular de Shopify:

El preu. Duh.

Si bé Shopify sembla una opció fantàstica, no hi ha escassos competidors. I es pot dir que, tot i que Shopify és un servei excel·lent, els costos es poden sumar ràpidament.

Així que si us interessa Shopify, heu de saber si el preu val la pena.

Anem a capbussar-nos. Començarem amb una visió general:

Plans de preus de Shopify

Primer, permeteu-me mostrar-vos quins són els preus reals que estem veient.

Aquests són els tres principals nivells:

preu de botiga

Shopify també ofereix altres dos plans de preus:

Una és Shopify Lite, que té només 9 dòlars al mes i us permet afegir una cistella a la vostra botiga i vendre a Facebook.

L’altre és Shopify Plus, que és una solució de qualitat empresarial. Haureu d’executar una empresa força gran per utilitzar-ho, de manera que el preu serà personalitzat.

En la seva majoria, parlaré només dels tres principals plans de preus d’aquest article.

Això és perquè és el que veureu la majoria de vosaltres i aquests plans són els que normalment es valora Shopify.

Una nota més sobre els preus que són molt importants:

Aquests preus suposen que pagueu mes a mes, que és el mètode predeterminat de Shopify.

Per què importa això??

Les empreses de programes com a servei (SaaS) tenen un preu de $ _ / mes, però realment et cobren un any de servei per davant. El preu per mes sol ser una manera sorprenent de fer-lo semblar barat.

Però els preus de Shopify són realment mensuals, cosa que els fa molt més flexibles.

Podeu comprar un pla d’un o dos anys, que descompta un 10% i un 20% respectivament.

Per tant, tenint en compte aquesta estructura de preus, aprofundeixem en el que signifiquen per a tu els números.

Desglossament dels preus de Shopify

1a part: Quant costa Shopify?

Ja us vaig mostrar els nivells de preus i vaig a cobrir els costos addicionals aviat, però, primer, fem una recapitulació ràpida perquè les coses siguin senzilles:

Els costos de Shopify es desglossen fonamentalment de la següent manera:

 • Shopify Lite + Tot el que gastis en presència de la teva web
 • 3 nivells principals de Shopify + tarifes de transacció + nom de domini + temes opcionals premium, aplicacions
 • Aquests costos es paguen mensualment, tret que opteu per un compromís de 1-2 anys.

2a part: quin pla de preus és adequat per a vostè?

Si intenteu reduir els costos el màxim possible i ja teniu una presència en línia per a la vostra marca (un lloc web, una pàgina de Facebook, etc.), llavors el nivell Lite de Shopify (9 dòlars al mes) no està malament.

Tanmateix, depèn realment de la quantitat que ja gasteu en la vostra presència en línia. Si pagueu quantitats mínimes per una presència en línia, pot ser que valgui la pena integrar-se amb la compra de Shopify simple.

Però, si ja gasteu una mica, potser val la pena utilitzar qualsevol dels nivells principals de Shopify o B) mitjançant un creador de llocs web o un pla d’allotjament web que inclogui la funcionalitat bàsica del carretó de la compra..

En general, les petites empreses i particulars són un bon ajust per a la primera capa, Basic Shopify.

És molt més car que el pla Lite, però també us ofereix una solució integral per a tots.

Així que si sou una marca petita i preferiu la facilitat d’ús, podent gestionar tot en una sola plataforma, Basic Shopify és millor. Si sou petits i voleu mantenir la flexibilitat connectant diferents serveis junts, Shopify Lite és millor.

El segon i el tercer nivell tenen les mateixes característiques bàsiques (productes il·limitats, descomptes, etc.) i bonificacions d’emmagatzematge i amplada de banda..

Per tant, les principals diferències entre els nivells són les funcions avançades, no el rendiment:

shopify preu quin pla és el millor

Antigament, l’eina de recuperació del carretó abandonat només estava disponible per al segon i el tercer nivell i era una de les raons principals per la qual la gent triava aquells plans superiors.

Així, mentre que el primer pla sigui molt millor ara per tenir aquesta funció, haureu de preguntar-vos si la vostra empresa beneficia prou amb aquestes ALTRES funcions addicionals:

Les targetes de regal són útils si la vostra base de clients és prou ajustable i constant, i els informes sempre són útils.

Els descomptes d’enviament són un bon incentiu per actualitzar els nivells, si vens productes que s’han d’enviar.

Però, per exemple, si veniu descàrregues digitals, no estic segur que el nivell més alt sigui realment necessari, el primer o el segon estarien bé, segons quantes vendes aporteu.

Val a dir que el cas de tothom és únic. Però generalment, aquestes són les pautes per triar un pla.

Ara, aprofundim en alguns d’aquests costos addicionals que no es mostren a simple vista:

3ª part: Costos addicionals de Shopify

El primer cost addicional a considerar és el de les tarifes de transacció de Shopify. Shopify cobra un determinat percentatge de venda per l’ús del seu proveïdor de pagaments predeterminat, Shopify Payments.

Això és el que semblen aquestes tarifes per a cadascun dels principals plans de preus:

tarifa shopify tarifes shopify

El primer nivell paga la taxa més alta per a compres de targetes en línia.

Podeu utilitzar altres processadors de pagament a la vostra botiga. Però no esperis:

La majoria dels altres processadors de pagaments cobraran els seus propis honoraris de transacció, de manera que s’incorpora en combinació amb les tarifes addicionals de Shopify.

Tot i que les tarifes del proveïdor de pagaments de Shopify no són enormes, certament són un desgraciat, sobretot perquè alguns dels rivals de Shopify (com BigCommerce) NO extreuen aquestes taxes.

Un altre cost potencial és el de les plantilles. Shopify té moltes plantilles, però només una petita quantitat són gratuïtes:

tema de preus

Si ens fixem en la part superior esquerra, només veureu 8 temes gratuïts en comparació amb els 64 de pagament.

I fins i tot les plantilles gratuïtes semblen una mica similars.

Així, mentre funcionen bé, de forma realista, moltes empreses han de comprar un tema de pagament per aconseguir un lloc que sembli més robust.

També podeu tenir costos addicionals per a integracions o aplicacions:

botiga d'aplicacions de preus

Per ser just, Shopify té una bona selecció. I alguns d’ells són gratuïts.

Molts són de pagament, però bastant assequibles:

botiga d'aplicacions de preus

Però d’altres són un cost addicional relatiu a qualsevol cosa que pagueu pel vostre lloc en línia.

Pot anar des de gratuït, fins a un parell de dòlars al mes, a 20 dòlars + al mes.

Per ser clar, no és necessàriament una culpa de Shopify. Moltes d’aquestes aplicacions poden estar disponibles en altres plataformes i tenen preus similars, i Shopify té aplicacions més gratuïtes i assequibles del que abans.

Però si intenteu personalitzar la gestió de la vostra botiga, probablement utilitzeu aplicacions.

Hi ha altres costos, no necessàriament específics per a Shopify:

Podeu contractar algú per dissenyar un tema per al vostre lloc de Shopify o per gestionar el vostre màrqueting. És possible que vulgueu actualitzar els plans de preus per permetre més comptes d’equip.

A més, hi ha enviament, però això és molt variable en funció del tipus d’enviament que realitzeu (enviament automàtic, enviament manual), quins serveis utilitzeu i de la naturalesa dels productes que envieu..

Si necessiteu enviaments de transportista en temps real (que és quan s’introdueixen les taxes d’enviament a càrrec de la companyia de pagaments a la pàgina de compra), bàsicament heu de triar el tercer nivell.

Finalment, Shopify no ve amb un nom de domini gratuït. Podeu connectar el vostre propi domini si us heu registrat un per separat o bé en compreu un de Shopify.

Tot plegat, hi ha uns costos addicionals que poden acompanyar qualsevol empresa de comerç electrònic: contractació de professionals del disseny i màrqueting, enviament i alguns específics de Shopify.

Tot i que altres plataformes paguen plantilles, aplicacions de pagament i variacions de tarifes de transacció, sabem que hi ha una bona probabilitat d’utilitzar-les mitjançant Shopify.

Parlant d’altres plataformes …

4ª part: compra de preus i preus de competidors

Aquesta és una de les parts més complicades de l’article, perquè Shopify té molts competidors i es mesuren contra Shopify de diferents maneres..

A l’efecte de la simplicitat, aquí teniu el que estic centrat en:

Primer, WooCommerce; En segon lloc, altres plataformes de comerç fora de caixa; En tercer lloc, creadors de llocs web que inclouen comerç electrònic.

La distinció entre els dos últims és difusa, però bàsicament es refereix a una finalitat general: Shopify en si mateix és un creador de llocs web, però és fonamentalment un creador de botigues i l’edifici de llocs web forma part d’això..

Per tant, WooCommerce:

És un complement gratuït de WordPress que us permet afegir un carretó al vostre lloc de WordPress.

El fet de ser lliure només el converteix en un competidor realment digne, però aquí teniu el cas:

Conté moltes parts mòbils i el preu és més variable. Sí, el connector mateix és gratuït, però és possible que vulgueu actualitzar-vos per obtenir més funcions.

A més, això suposa que ja heu pagat un host per un lloc on heu instal·lat WordPress i que probablement pagueu MÉS plugins i temes del lloc per millorar la vostra botiga.

Així, és difícil fer una lectura sobre quin és el preu típic, sobretot en comparació amb Shopify. Depèn realment de la quantitat que vulgueu fer.

Podeu consultar la meva comparació de WooCommerce i Shopify aquí, i la meva comparació de WordPress i Shopify aquí.

Pel que fa a la segona categoria, Shopify vs. solucions excepcionals excepcionals, diria que Shopify pren el pastís.

No és clar que sigui un sol costat. BigCommerce, un gran rival de Shopify, ofereix funcions aquí i allà que Shopify no ho fa.

El mateix passa amb Volusion, un altre gran rival.

Però en última instància, Shopify guanya perquè els seus preus són similars, les característiques són MOLT similars, però té un fort creador de llocs web i una integració fantàstica d’enviament.

Dit d’una altra manera, simplement fa el millor possible per a tots els aspectes. Podeu llegir la meva comparació de Shopify i BigCommerce o Shopify i Volusion per a més detalls.

Per últim, Shopify vs. creadors de llocs web que també tenen funcionalitat de comerç electrònic.

Això és més complicat, ja que depèn bàsicament del que prioritzeu més.

Si la vostra prioritat és fer un lloc web fantàstic que sigui portafoli o amb algun altre propòsit artístic, Squarespace pot ser una millor aposta (llegiu més informació sobre com funciona amb Shopify aquí).

Si la vostra prioritat segueix sent construint un lloc web, però no estàs tan ben establert en el sentit artístic i creador de SquareSpace, Wix és una bona aposta.

Els plans habilitats per a comerços electrònics de Wix tenen aproximadament la mateixa gamma que Shopify, però s’assembla més a un creador de llocs web d’alta capacitat que inclou funcions del carretó de la compra.

Funcionarà bé, però si el vostre número 1 és vendre en línia, Shopify encara guanyaria. Com és habitual, podeu consultar-ne més informació aquí.

Així, tot plegat?

Alguns dels competidors de Shopify poden comportar més avantatge, però només si us interessa prioritzar el que prioritzen.

Si prioritzeu la flexibilitat i l’enginyeria de bricolatge, és millor, per exemple, WooCommerce.

Però si només intenteu crear un negoci en línia en una sola plataforma, període (sobretot si voleu deixar-lo llançar), probablement Shopify és el millor.

5a part: preguntes freqüents de Shopify

Com pot ser útil Shopify estalviar diners en l’enviament?

En funció de la naturalesa de l’enviament del vostre negoci, Shopify pot obtenir descomptes.

Si realitzeu enviament a la baixa, és a dir, quan no manteniu un inventari físic dels productes que oferiu i deixeu que tercers emmagatzemen i envieu per a vosaltres, Shopify està ben equipat.

Shopify s’integra amb Oberlo, un servei popular d’enviament de gotes. I …

shopify preu oberlo

Oberlo és gratuït quan s’utilitza amb Shopify.

A més, Shopify proporciona descomptes d’enviament en els seus principals nivells:

Bàsicament, Shopify ha aconseguit tarifes competitives dels principals operadors, que no garanteixen descomptes importants, sinó que poden descomptar la majoria del preu.

A més, els dos últims nivells tenen un preu cúbic de correu prioritari per USPS, que descompta essencialment les taxes d’enviament per a paquets petits, però pesats.

Així, sens dubte, una de les sol·licituds de Shopify en el preu dels preus és que us pot estalviar diners si teniu previst fer molts enviaments.

Hi ha algun allotjament de correu electrònic inclòs als plans de Shopify?

Tot i que s’inclouen l’allotjament de correu electrònic i almenys algunes bústies de correu electrònic per a la majoria dels serveis d’allotjament, malauradament cap dels plans de Shopify no arriba amb això.

Hi ha restriccions d’amplada de banda o d’emmagatzematge en algun dels plans?

No, no. Mentre que molts plans d’allotjament asseguren oferir una amplada de banda o un emmagatzematge “il·limitats” sense fer-ho del tot, Shopify sí que ho fa.

La majoria de les raons per actualitzar el vostre pla seran si voleu accedir a millors funcions, no obtenir una millor capacitat d’emmagatzematge o amplada de banda..

Conclusió

Així doncs, si bé tothom té una situació diferent, crec que Shopify té una bona opció per a la majoria dels lectors.

Si només voleu el botó “comprar” de la configuració existent, podeu obtenir un preu mensual baix.

Tanmateix, pot ser que sigui més barat a llarg termini, simplement triar un amfitrió o un creador de llocs web que tingui funcions de comerç electrònic, en lloc de pagar per un host i Shopify Lite.

Són realment interessants els tres principals nivells. La principal diferència en l’actualització dels nivells són les característiques addicionals: el rendiment i l’emmagatzematge seran els mateixos.

Així que us cridarà si les funcions addicionals que us he mostrat (targetes de regal, tarifes d’enviament en directe) garanteixen preus més alts.

A més, és probable que hàgiu de pagar per un tema premium i instal·lar algunes extensions, tot i que els costos poden variar.

Shopify CAN ràpidament es convertirà en car i això és només la veritat.

Però Shopify també ofereix moltes eines i, si sabeu el que feu, també podreu reduir els costos en general amb Shopify..

El més realista que us puc dir és provar Shopify tu mateix!

Prova a Shopify de forma gratuïta

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map