ProtonMail Review (2020): és aquest proveïdor de correu electrònic segur? Anem a esbrinar…

Demaneu a qualsevol persona que pensi un servei de correu electrònic i, amb més freqüència, la resposta serà Gmail o Outlook, dos gegants que cobreixen un gran negoci del negoci; quota de mercat de correu electrònic personal.


Ara tan populars com són, res no té impecacions. Gmail va patir una filtració de dades el 2014, amb una filtració de prop de 5 milions de contrasenyes i la seguretat de Outlook l’any passat per hackers.

N’hi ha prou amb dir que tot el que és popular al món de la tecnologia es veurà envoltat d’incompliments i pirates de seguretat. El Windows de Microsoft és el sistema operatiu més popular i el més hackable de tots els temps. Per tant, les actualitzacions.

Però, si hi ha una alternativa de codi obert que té el suport d’un apassionat grup de codificadors que prioritzen la seguretat; privadesa en general? Què passaria si aquesta empresa estigués regulada en un país amb les lleis de privadesa més regressives? De això es tracta aquesta revisió.

Vet aquí. ProtonMail.

ProtonMail és un servei de correu electrònic xifrat de final a extrem que es va trobar al 2013 a les instal·lacions del CERN, a Suïssa, dels programadors Andy Yen, Jason Stockman i Wei Sun. Es va crear inicialment amb l’objectiu de protegir les llibertats civils en línia.

Des de l’inici del servei, ProtonMail va mantenir una posició molt forta per a la privadesa dels seus usuaris. Arriscar-se en la prohibició de divulgar informació a Rússia per sospitar que el servei s’utilitza per difondre el correu brossa.

Discutirem tots els costos, seguretat, usabilitat, atenció al client, funcions i ho completarem amb un resguard dels avantatges; inconvenients d’utilitzar el servei. Comencem per l’evident …

Preu & Característiques

Pagar per un servei de correu electrònic pot semblar un mal somni si només ho necessites per a un ús personal. Però és necessari que les institucions empresarials que operen a una escala més gran i que tractin transaccions amb informació essencial.

ProtonMail proton_plans

ProtonMail ofereix 4 plans, el primer és gratuït i la resta es paga. El compte bàsic “GRATU ’T” inclou funcions i funcions limitades que s’orienten als usuaris personals.

El compte “PLUS” ha afegit seguretat; funcions avançades que són un pas de Basic. Les empreses de petita i mitjana empresa són el tema demogràfic aquí.

El “VISIONARI” o els titulars avançats del compte estan acreditats com a seguidors del lloc i obtenen les funcions més premium que qualsevol altre pla..

Finalment, el pla “PROFESSIONAL” ofereix un correu electrònic allotjament xifrat específic per a vostè o la seva empresa. Podeu utilitzar el vostre nom de domini personalitzat per personalitzar els vostres comptes de correu electrònic dels vostres empleats.

L’arbre de preus es manté senzill. El pla més barat, que no és GRATU ,T, és el pla PLUS a 4 euros / mes seguit del pla Visionari més costós, que és de 24 euros / mes i, finalment, el pla PROFESSIONAL a 6,25 euros / mes / usuari..

Tot això per als preus. Parlem de com augmenten les funcions del cost, a partir del pla GRATU :T:

ProtonMail free_account

ProtonMail ofereix un compte bàsic per a usuaris personals que no volen subscriure’s / pagar el compte PLUS. El compte bàsic és excel·lent per a persones que no necessiten la complexitat; seguretat d’un compte de pagament.

El compte bàsic de ProtonMail ofereix 500MB d’emmagatzematge de dades per a tots els fitxers i carpetes de correu electrònic, 150 missatges de correu electrònic enviats / rebuts al dia i atenció al client per resoldre qualsevol problema o consulta..

ProtonMail plus_plan

El pla PLUS és una certa actualització del pla bàsic. Ha afegit seguretat per prioritzar la privadesa. Si sou algú que té seguretat sobre els seus correus electrònics i les seves comunicacions, aquest pla és imprescindible.

El pla PLUS ofereix 5 GB d’emmagatzematge, 1000 missatges, etiquetes; filtres personalitzats, xifrat de missatges, domini personalitzat, 5 àlies de correu electrònic i atenció al client prioritària amb resolució ràpida.

Pla de visionari ProtonMail

El pla VISIONARI és el pla més ric i característic de tots. Aquesta és la amplària completa de la capacitat de seguretat de ProtonMail. Aquest pla és adequat per a professionals i funcionaris de seguretat que tracten informació sensible diàriament.

Al ser Visionari, rebeu missatges il·limitats, però sense correu electrònic massiu, suport per a 10 dominis, assistència multiusuari, missatges xifrats, 50 àlies de correu electrònic, accés precoç a noves funcions, filtres personalitzats; les etiquetes i el ProtonVaN propi de ProtonMail per a la privadesa afegida quan s’accedeix al web.

Pla de protonMail professional_plan

A mesura que es diu, el pla PROFESSIONAL s’adreça a empreses o professionals que necessiten correu electrònic xifrat allotjat específicament per al seu propòsit. Podeu utilitzar el vostre domini personalitzat per especificar la vostra professió o crear dominis per als vostres empleats.

Consulteu els plans actuals de ProtonMail & Preu …

Tot és per tenir preus; característiques. El següent és …

Facilitat d’ús

La facilitat d’ús és un dels aspectes més subratllats d’un servei de correu electrònic. Tot i que tots els serveis de correu electrònic compleixen el mateix propòsit, no tots els serveis de correu electrònic són els mateixos.

Hi ha certes variacions que les diferencien de les altres, ja sigui una interfície d’usuari, seguretat, funcions, velocitat, etc..

Lloc web de ProtonMail

La mirada bàsica; la sensació del lloc web és molt senzilla i mínima. La paleta bàsica de colors que s’utilitza és molt agradable, les icones també són simplistes, no hi ha animacions, la navegació és fluida i el lloc funciona ràpidament..

Vegem el servei de correu electrònic en si mateix. Analitzarem el pla GRATU toT per provar la seva facilitat d’ús. Comencem des de la part superior amb la pàgina de registre.

Pàgina de registre ProtonMail

La pàgina de registre és la vostra forma estàndard. Només heu d’introduir 3 detalls i heu d’entrar. Nom d’usuari, contrasenya i un correu de recuperació que s’ha mantingut opcional.

El correu electrònic secundari opcional és una raresa, ja que a molts llocs els agrada mantenir-lo necessari. Però hi ha també la captura en què la recuperació de correu electrònic es fa impossible en cas de contrasenya oblidada.

Com que només estarem provant el servei, vam decidir ometre l’opció d’adreça de correu electrònic opcional i vam rebre una advertència en cas de recuperació de correu electrònic. A continuació, el lloc va demanar una verificació humana mitjançant un correu electrònic que és estrany.

protonmail són_you_human

Simplement poden utilitzar una verificació captcha, però com que ProtonMail es valora com a un element bàsic en seguretat, vam complir. Després d’introduir el codi de confirmació, la configuració s’ha completat.

ProtonMail logged_in

ProtonMail podria guanyar fàcilment un premi per ser un dels serveis de correu electrònic de registre més ràpid. Tota la configuració es pot fer fàcilment en 4 minuts. A més, és que el correu electrònic no està vinculat a cap altre correu electrònic o número de telèfon que us mantingui més segur.

Parlant de la interfície, se sent molt excel·lent. Res sobre això parla de “GRATIS” o bàsic, però les funcions són les mateixes que obteniu amb qualsevol altra alternativa gratuïta. ProtonMail també és lliure d’anuncis, que és un avantatge definitiu.

Podeu ordenar el disseny de la vostra pantalla dividida; llegiu els correus electrònics que també es poden canviar a un mode de pàgina completa. Teniu el tauler lateral que mostra les entrades, els esborranys, els enviats, els missatges destacats, els arxius, els missatges brossa, les escombraries, tot el correu i les carpetes / etiquetes.

Barra de cerca ProtonMail_

La barra de cerca té opcions de filtre per ordenar els correus electrònics a fons. Podeu utilitzar paraules clau, ubicació, remitent / destinatari, data d’inici / finalització, adreça i fitxers adjunts per trobar qualsevol cosa.

ProtonMail new_message

Feu clic a “Redactar” obre el quadre “Nou missatge” on escriviu. Aquesta caixa és d’alguna manera inamovible. Al fer clic a les fletxes de la cantonada superior dreta s’expandeix una mica, però no a la pantalla completa. No és massa gran inconvenient, però podria utilitzar més espai.

Escrivint-lo se sentia més satisfactori, n’hi ha prou amb dir que els correus electrònics no són cap problema. Totes les eines bàsiques d’edició de text estan disponibles.

Adjunt de fitxers; els documents són tan fàcils com es fan. Podeu establir un temps de caducitat en un correu electrònic i també afegir una capa de xifratge per obtenir més seguretat.

ProtonMail dpa_and_dpo

Això resumeix la facilitat d’ús. La configuració d’un compte és molt ràpida; fàcil. No cal que adjunteu cap identificador extern. La IU se sent premium; suau i inclou xifratge per obtenir més seguretat.

Per tant, ProtonMail pot gestionar fàcilment els vostres correus electrònics quotidians sense problemes.

Seguretat

Des que la campanya presidencial de Hillary Clinton 2014 va ser completament aniquilada a causa d’una polèmica per correu electrònic, la seguretat s’ha convertit en un tema conseqüent.

Amb seu a Suïssa, ProtonMail té les lleis de privacitat més fortes sota estrictes actes de protecció com el DPA i el DPO, tant per a particulars com per a empreses..

ProtonMail dpa_and_dpo

Això és suficient per a les lleis, parlem de quina mena de seguretat ofereix realment ProtonMail:

Xifrat de punta a punta

Encriptació de final a final de ProtonMail

El que significa bàsicament el xifratge de punta és que les dades que es transfereixen d’un lloc a l’altre ho són protegit amb contrasenya en tot moment.

Les dades als servidors de ProtonMail, les dades de la safata d’entrada i les dades del compte del receptor es segellen mitjançant encriptació.

Per tant, les probabilitats de qualsevol incompliment de tercers són inferiors. A més, és que ProtonMail en si no pot tocar les vostres dades a causa de la clàusula de xifratge que fa que la recuperació de dades sigui impossible.

Una veritat amarga i dolça, però recordar la contrasenya és la vostra única responsabilitat, protegir el vostre compte és seu.

Seguretat de nivell de maquinari

Seguretat a nivell de maquinari ProtonMail

A més d’utilitzar codi de codi obert assegurat per part d’experts, ProtonMail disposa de servidors de tot Suïssa per no deixar que les vostres dades es dirigeixin a l’espai del núvol, cosa que vol dir que només serà accessible.

El seu centre de dades principal es troba a 1000 metres sota terra per protegir els servidors de qualsevol dany natural o causat per l’home i cobert de seguretat.

Totes les dades s’emmagatzemen en discs durs d’alta densitat que es xifren fins al final, de manera que, fins i tot si es confisca la ubicació de les dades, la vostra informació es manté intacta.

L’anonimat

Vendetta ProtonMail-4822543_1920

Aquí hi ha el que separa realment ProtonMail de la resta: no hi ha seguiment ni registre. La majoria de llocs web que prometen privadesa, com a mínim, mantenen els registres de la vostra IP.

No és el cas aquí, ProtonMail ni tan sols sap què hi ha als vostres correus electrònics, ja que tot està xifrat.

No hi ha cap adreça IP, ni metadades, ni anuncis orientats, ni informació identificable personalment per fer el seguiment. Per a les persones que moren per la intimitat, sembla un somni fet realitat.

Es pot resumir a endur-se aquí, ja que és impossible de batre el xifratge, les vostres dades es asseguren segons les lleis més exigents; servidors i cap registre de dades o interferències de cap tipus.

Atenció al client

Recordeu la darrera vegada que vau necessitar atenció al client per problemes amb el vostre correu electrònic? Sí, jo tampoc. Ara té sentit per què la majoria de la gent sol saltar aquesta secció. El seu correu electrònic, què és el pitjor que pot passar?

Si heu llegit tot el temps, he esmentat algunes filtracions de correu electrònic; incompliments. Els problemes es produeixen tot el temps. Cap servei és perfecte i, quan arriba el moment de demanar ajuda, aquest és l’únic lloc que pot resoldre.

ProtonMail client_support

La secció d’assistència es troba al lloc web principal de ProtonMail. Com podeu veure, hi ha cinc seccions per categoritzar el problema amb anotacions com “tinc”, “necessito ajuda” i “Vull”. Aquesta és la base de coneixement de ProtonMail.

ProtonMail web_app

Al fer clic a la pestanya d’aplicacions web es despleguen dues opcions per a “Problemes d’inici de sessió o de registre” i “Altres problemes”.

ProtonMail web_app

Al fer clic a “Altres problemes”, es van obrir 4 opcions que contenien subtòpics per a articles detallats que resolen el problema.

Forma d'assistència ProtonMail

A part de la base de coneixement, hi ha un “Formulari de suport” o un suport de correu electrònic del sistema de ticketing que es pot utilitzar per informar de qualsevol problema / problema..

També hi ha una pàgina externa que es pot utilitzar per informar d’errors al lloc.

Això obre la secció de seguretat. Obteniu una base de coneixement detallada i suport de correu electrònic per informar i obtenir ajuda sobre qualsevol cosa.

Pros

 • Interfície d’usuari de gran qualitat i fàcil d’utilitzar que no compromet la seguretat
 • Opció de no utilitzar un correu electrònic secundari o un número de telèfon per registrar-se per proporcionar una experiència completament aïllada
 • No hi ha registre IP, seguiment, cap anunci, ni metadades, per tant, no hi ha cap registre personal de cap tipus
 • Xifratge de punta a punta per al màxim nivell de seguretat. Ningú sap què hi ha a la safata d’entrada tret que tu
 • Un dels procediments de registre més ràpid que s’ha vist mai. Tot el procés triga uns 4 minuts o menys
 • El pla VISIONARI inclou ProtonVPN per xifrar encara més la vostra xarxa i combatre la censura

Contres

 • L’assistència al client es trobava molt mancada sense cap opció de xat en viu, que és més preferible que l’assistència per correu electrònic
 • El correu electrònic secundari opcional fa impossible la recuperació. És més segur ja que el compte no està enllaçat a qualsevol altra cosa, però també és una mica arriscat
 • Com que l’empresa no té menys control, la moderació es fa difícil. Per exemple, el correu brossa pot ser un problema ja que les dades es xifren en tot moment.

Conclusió

Aleshores, després d’haver exposat tot allò que fa que ProtonMail marqui, val la pena recomanar-lo i canviar el 2020 i endavant? Dit d’una altra manera:

SÍ. 100% SÍ.

Avui en un món on la privacitat i la seguretat han esdevingut una prioritat, necessitem ProtonMail. Quan la majoria de serveis de correu electrònic fallen en comparació, es basen en un enllaç de correu electrònic / telèfon extern per connectar-se al vostre compte.

Aquest enllaç extern és sovint manipulable per rastrejar; registreu les vostres dades i utilitzeu sovint aquestes dades (mirant-vos a Gmail) per orientar-vos en anuncis.

ProtonMail s’absté de qualsevol enllaç extern i et proporciona el servei de correu electrònic que et mereixes. Xifratge total de dades, sense flaques; L’UI ràpida i l’anonimat complet són el que fa de ProtonMail una recomanació digna.

Heu provat ProtonMail o l’heu utilitzat durant molt de temps? Com va ser la teva experiència? Tens algun pensament per compartir? Comenteu a continuació i aviseu-nos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map