Rediffmail Review: Val la pena registrar-se el 2020? Anem a esbrinar…

Els servidors de correu són els bústies d’internet que envien & envieu missatges a tot el món en qüestió de segons (dia a dia, mil·lisegons a l’hora d’avui).


Les empreses ofereixen servidors de correu en forma de serveis de correu electrònic a particulars & empreses iguals a preus assequibles o fins i tot gratuïts. Aquests serveis no es limiten a l’ús personal o empresarial, sinó que també s’utilitzen per als serveis de màrqueting per correu electrònic.

Alguns noms principals del joc es poden indicar com a Gmail, Yahoo, Outlook o ProtonMail si sou massa aventurers..

Però, en aquesta revisió, vam decidir cobrir alguna cosa que ha estat durant molt de temps, però que ha mantingut el nucli intacte dels canvis degradants:

Rediffmail.

Rediffmail és un servei de correu electrònic de Rediff.com, un portal de notícies que cobreix temes d’actualitat a l’esport & entreteniment.

Rediffmail té una base d’usuaris que es compon principalment de l’Índia i també té alguns usuaris als Estats Units & Japó també.

Val la pena registrar-se avui, quan es conglomeren com Gmail & Les perspectives estan aixafant furiosament qualsevol competència?

Bé, li vam donar una prova per ajudar-vos a decidir-vos …

Preu & Característiques

Rediffmail ofereix serveis en tres variants principals:

 • Pla estàndard
  • Pla estàndard 2 o “Més popular”
 • Pla Avançat
 • Pla d’empresa

A partir del Pla estàndard, Rediffmail ofereix un nom de domini personalitzat, un client de correu web & una aplicació per a mòbils de 270 € / identificació per any.

Pla estàndard

A més, 1 Gb d’emmagatzematge & Protecció Spam / Virus. Tot i que algú espera que aquestes funcions siguin estàndard i disponibles de forma gratuïta; tenen un domini personalitzat.

No és massa complicat de considerar-ho, però, el pla “Més popular” o Estàndard 2 inclou les mateixes funcions que l’estàndard, excepte l’emmagatzematge addicional de 10 GB.

El més popular

L’emmagatzematge addicional pot resultar útil, en determinats casos, com ara la transmissió massiva de dades o l’emmagatzematge en núvol. El descans són les mateixes funcions. Rediffmail considera aquest pla com el més popular.

En continuar, el nivell avançat ofereix funcions més expansives que els plans estàndard.

Avançat

A partir de 10 GB d’emmagatzematge, protecció Spam / Virus & Pàgina d’inici de sessió personalitzada i marca amb emmagatzematge al núvol & DMARC, hem considerat que es tracta d’un servei més premium al qual subscriure’s.

Interfície d'usuari

El mòdul d’administrador ofereix una base de dades intuïtiva per gestionar tasques com la gestió de les bústies d’entrada, els informes MIS, els butlletins informatius, l’identificador de correu electrònic de grup. & molt més.

El mòdul d’interfície d’usuari ofereix flexibilitat per a la gestió de correu des de qualsevol dispositiu amb sincronització de dades mitjançant configuració segura d’IMAP / POP3.

Característiques

Es poden resumir les funcions bàsiques com una gran eina de personalització, seguretat, col·laboració per al processament de text i fulls de càlcul, un funcionament òptim. & atenció al client per a qualsevol queixa o consulta.

Per últim, entrar en els plans empresarials, no hi ha realment cap pàgina específica a la qual es pot interessar comprovar-ne.

Vam topar amb la pàgina de l’empresa que demanava un nom & correu electrònic per a qualsevol discussió addicional.

Després d’haver-los enviat un correu electrònic, em van respondre amb una resposta que requeria més detalls.

El que sembla una resposta automatitzada del lloc web, fa que es facin consultes essencials per determinar un pla personalitzat a realitzar per al nostre propòsit.

Per tant, és difícil determinar les funcions & els preus de la capa d’empresa sense reunir certs paràmetres.

Facilitat d’ús

Per començar, ens vam inscriure a un compte de correu electrònic gratuït, que és, per descomptat, un estàndard per incloure tots els serveis de correu electrònic.

La pàgina de registre és una oferta molt clàssica, amb els barebones, que inclou “un acord de correu electrònic alternatiu”.

Crear compte

Mentre que la majoria de serveis demanen el vostre correu electrònic o número de telèfon, potser amb un captcha aquí o allà & Rediffmail fa tot el camí fins a seleccionar el país i la ciutat amb un naixement estàndard & detalls de gènere.

I, si marqueu el botó “Feu clic si no teniu un ID alternatiu”, l’opció per definir una pregunta de seguretat queda disponible.

Pregunta de seguretat

Tot i que antigues però provades mesures de seguretat per resoldre bloqueigs per si oblideu la vostra contrasenya o identificador.

Afortunadament, tenim molts administradors de contrasenyes per ajudar-vos a prevenir aquest tipus d’informació.

Després d’inscriure’t amb èxit, arribaràs finalment a la interfície d’usuari, que és de nou, molt bàsica, però no massa complexa o poc interessant.

Bústia

Mentre que la majoria de serveis de correu electrònic inclouen més colors, campanes & xiulets a la IU. Rediffmail adopta una aproximació més conservadora al correu electrònic, mantenint molts colors silenciats & icones funcionals.

Rediffmail exclou la creació d’una interfície d’usuari moderna de correu electrònic a causa del seu fort enfocament en la productivitat en lloc de la participació temporal. Així, podeu arribar a la feina sense ser distret.

Resulta, Rediffmail pot ser que no sigui tan avorrit com podríeu pensar.

Si aneu cap al botó de configuració, feu clic a la pestanya General i després feu clic a temes …

… Voila!

Nou tema

Hi ha disponibles 18 temes acolorits a la vostra disposició, com ara un tema de platja, un tema espacial, una primavera, una part del poble, X’mas & molt més. Probablement no sigui tan avorrit ara, no?

Feu clic a la primera opció “Escriure correu electrònic”, obre una pestanya al costat de la safata d’entrada, on podeu escriure immediatament.

Correu de la safata d'entrada

Hi ha opcions addicionals com ara Cc, Bcc, fitxer adjunt, llibreta d’adreces i eines d’edició de text.

La barra lateral sempre està oberta des del costat esquerre, i conté opcions estàndard de navegació & gestió.

Menú de correu

Així, Rediffmail es basa en els valors tradicionals d’un servei de correu electrònic. Et tracta amb molta més pràctica que amb qualsevol encant visual.

Seguretat

S’envien, reben, llegeixen o responen milions de correus electrònics cada dia. Si la seguretat no és una de les vostres principals preocupacions mentre teniu en compte un servei de correu electrònic, podríeu obtenir un atac de correu brossa o de pesca.

Rediffmail ha erigit més que algunes mesures de seguretat per combatre qualsevol activitat perjudicial que es pugui produir a la seva plataforma:

Segur i privat

 • Protocols com la protecció avançada de les amenaces & La prevenció de filtracions de dades protegeix les vostres dades de programari maliciós específic & atacs basats en pirates informàtics que orienten dades sensibles.

Anti-spam

 • L’aprenentatge automàtic podria considerar-se l’equivalent modern del codi Enigma alemany d’Alan Turing. En termes més simples, AI utilitza una gamma molt complexa de patrons per aprendre automàticament & diagnosticar problemes.

Compliment

 • Rediffmail implica el compliment total de tots & totes les regulacions de l’empresa sobre protecció de contrasenya / correu electrònic, supervisió activa de correu electrònic o aplicar restriccions sobre determinats aspectes.

A més de les mesures bàsiques esmentades anteriorment, Rediffmail també té uns protocols de protecció avançats:

 • Marc de la política de remitents (SPF)
  SPF bàsicament, és un mètode d’autenticació de correu electrònic que detecta adreces d’enviador falses quan es rep un correu electrònic.

  SPF s’utilitza en conjunt amb DMARC per detectar la forja de l’emissor visible en missatges de correu electrònic que s’utilitzen habitualment per a atacs de spam o phishing.

  SPF comprova el fet si l’adreça IP del domini de l’emissor la va verificar l’administrador d’aquest domini o no.

 • DKIM (Missatge identificat amb DomainKeys)
  DKIM és una tècnica d’autorització. Verifica si el correu electrònic rebut va ser realment autor del propietari, comprovant la signatura digital.

  Signatura DKIM & l’autenticació es produeix al nivell del servidor, de manera que l’usuari no interactua mai amb aquest mètode.

  DKIM, a la pràctica, defensa a l’usuari dels correus electrònics maliciosos. Aquests correus electrònics podrien ser virus, correu brossa, programes de bot automatitzats o atacs de phishing per fer cerques & robar-li les dades personals.

 • Spear-Phishing-Guard
  No és tan divertit com pugui semblar, Spear Phishing és un atac cibernètic amb l’objectiu principal de robar les credencials sensibles d’un usuari per tal de manipular o fer xantatge a una persona en extorsió..

L’atacant podria enviar un correu electrònic, que semblava inofensiu o innocent per enganyar l’usuari perquè deixés caure els guàrdies o les sospites..

Rediffmail incorpora Intel·ligència Artificial & Aprenentatge automàtic Aquests ajuden a detectar els intents de phishing de llança en els seus primers estadis per evitar qualsevol tipus de problemes.

Atenció al client

Per resoldre qualsevol consulta relacionada amb el client al seu lloc web, ofereixen una secció de preguntes freqüents a Rediff.com. Per resoldre qualsevol pregunta que pugueu tenir sobre el servei, que sembla, sí, ho heu endevinat … FUNCIONAL.

Rediffmail té una estranya infatuació amb aquesta interfície d’usuari desnuda, no és que siguin horribles o res, però vaja. Almenys alguns estils no poden fer mal. O, probablement, després d’anys d’haver estat nodrit amb grans interfícies d’usuari, Rediffmail només queda com un mal de polze.

Atenció al client

Com es pot veure a l’esquerra sota l’atenció al client. Veieu opcions sobre diferents seccions del lloc web per resoldre qualsevol problema que es produeixi dins d’aquesta secció.

Les preguntes contenen sub-preguntes per entendre més detalladament la vostra consulta. En fer clic a una pregunta, se us redirigirà a la resposta.

Suprimeix el correu

Les respostes són intuïtives & fàcil de comprendre per assegurar-se que el lector entén prou per resoldre el seu problema convenientment.

Recupera el correu suprimit

A part de la secció de preguntes freqüents, Rediffmail ofereix una atenció al client que funciona completament, però només a través de correu electrònic.

Formulari

Les coses del costat de l’assistència al xat en viu no són tan fantàstiques.

El client de xat en directe només és un chatbot automatitzat amb respostes predefinides disponibles per triar.

Xat1

Kinda demana que no incloguessin un representant / executiu en viu amb qui parlar & escrivint el quadre de missatges no fa cap diferència. Simplement dóna la mateixa resposta típica.

Xat2

Seleccionant una opció, comença a demanar-te el teu nom, identificador de correu electrònic & número de telèfon.

Xat3

Si ho intenteu & introdueix alguns números aleatoris, és a dir, no números de telèfon reals, no té objecte ni verifica la validació. En canvi, fa altres preguntes preestablertes.

Xat 4

Hem intentat plantejar una consulta per al nombre de correus electrònics que Rediffmail ens permet enviar en un dia.

Xat5

Va ser només una consulta general que vam plantejar “abans” la creació d’un compte. Però, veieu que hi ha una barrera en la comunicació amb un chatbot.

Xat6

Per tant, el servei de xat en viu no és tan fantàstic. Amb respostes automatitzades & oracions predeterminades, aquest punt també podria ser el punt de venda més feble de Rediffmail.

Pros

 • Interfície d’usuari senzilla que no desborda l’usuari. També inclou temes per no aïllar completament l’experiència, sense renunciar a la productivitat.
 • Els costos de servei premium són raonables & assequible amb grans avantatges afegits com les Eines de col·laboració & Localització de dades.
 • Mesures de seguretat clares però efectives amb la inclusió de l’autenticació de dos factors, un mètode de verificació més modern.
 • Facilitat d’ús que habituaria als principiants & veterans per igual
 • Secció de preguntes freqüents intuïtives per resoldre els problemes que es produeixen a la carretera, donant respostes precises a multitud de preguntes.
 • Client mòbil per accedir fàcilment a la base de dades de correu electrònic en qualsevol moment com a servei gratuït.

Contres

 • La interfície d’usuari arcaica pot espantar els usuaris nous, massa acostumats a una interfície d’usuari més atractiva amb més personalitzacions.
 • El servei de xat en viu no és tan fantàstic, mentre que el client de xat del lloc web és un bot de resposta automatitzada.
 • El límit de correu electrònic de paperera no pot superar els 20 MB.
 • Els correus eliminats se suprimeixen per sempre després de 24 hores. Si heu suprimit accidentalment alguna cosa & i després oblidat, les probabilitats han desaparegut.

Conclusió

Rediffmail es pot considerar com “si no es trenca, no us el solucionem” el tipus de servei, per tant, explicant la seva interfície arcaica però d’aspecte funcional..

Però més enllà de totes les seves limitacions & Quirks, val la pena utilitzar-ho encara quan la competència esmentada està sent aplastada?

En tres paraules:
Segur, per què no.

Depèn del que estigueu buscant.

Si senzillesa & la seguretat rígida és la vostra màxima prioritat; no pots equivocar-te amb Rediffmail.

Si tens ganes de la majoria de clients de correu electrònic & els serveis us tracten com un nen petit. Mantenint el dit per cada pas que feu, Rediffmail segurament us deixaria córrer.

Fa una crida professional alhora que té l’eix vertebrador de la majoria de serveis de correu electrònic moderns.

Per tant, personal o professional, Rediffmail encara és rellevant avui en dia & segur que fa molt de temps.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map