Revisió 3dcart: avantatges i avantatges després d’utilitzar-lo. [2020]

Heu sentit la notícia? 3dcart llançarà aviat la versió 8, una actualització que suposarà la primera actualització important de qualsevol plataforma de comerç electrònic el 2018.


Doncs si, primer, heu sentit parlar de 3dcart. Si us ha interessat tenir una plataforma sòlida per a la vostra botiga en línia, probablement us trobareu amb els noms de Shopify, BigCommerce, Volusion, etc..

I quan trobeu el nom 3dcart, no és tan sovint, què dóna? Fins i tot val la pena mirar-ho?

Us respondré per vosaltres: sí, absolutament. En primer lloc, es considera generalment una de les millors plataformes de comerç electrònic i, en segon lloc, no té cap incidència en allò que ofereix als seus clients..

En definitiva, crec que el factor decisiu per a la majoria de la gent seria com se sent, perquè no li falta tan seriosament cap àmbit que sigui un servei incomparable per a Shopify, BigCommerce o qualsevol altre gran nom.

Obteniu la prova gratuïta de 3dcart aquí.

Per què 3dcart?

Doncs si els preguntes és perquè tenen tot el que necessites i tot el que vols. Personalitzable, fàcil d’utilitzar, segur, ple de funcions, assequible… continua la llista d’adjectius.

Tot i que no podem agafar el que diuen com a valor nominal, 3dcart sembla, de fet, un servei força sòlid per a mi. Mirem per què.

REVISIÓ DE RESULTATS

 1. 3dcart Cons
 2. Avantatges 3dcart
 3. Preu de 3dcart
 4. Funcions de 3dcart
 5. Atenció al client & La facilitat de la borda
 6. Facilitat d’ús i opcions
 7. Seguretat
 8. Conclusió

En general: els contres

Primer m’agrada anar amb les males notícies.

Així, bàsicament, 3dcart ha evolucionat molt al llarg dels anys i han solucionat molts dels seus defectes més greus. La interfície d’usuari és tal que, segons la meva opinió, ara és totalment fina i fàcil d’utilitzar, però encara apareixen alguns comentaris negatius, per la qual cosa enumeraré aquest tema com a potencial per a alguns de vosaltres..

A més d’això, no és el servei més personalitzable que hi ha: hi haureu de deixar diners si realment voleu endinsar-vos en la gran quantitat i exercir un control total sobre els detalls..

L’únic altre aspecte principal en què puc pensar és que un saldo d’equilibris de 3dcart és tan ric amb funcions, fent que una part d’aquestes funcions no estigui disponible si no paga un suplement.

No, no hi ha cap quota amagada, però alguna cosa que us agradi us costarà.

Passat ara, molts cons estan antiquats, i crec que altres que semblen arribar-hi, l’assistència al client rep una crítica de tant en tant- són més subjectius que una cosa que tots podem estar d’acord és un desavantatge..

En general: els pros

Genial, ara podem arribar a la meva part favorita: les bones notícies.

Com he dit, moltes coses del que mancava més de 3dcart han millorat molt.

Els temes són un bon exemple: només tenien uns quants temes lliures i desagradables. Ara tenen 68 plantilles gratuïtes que podeu utilitzar, a més de moltes que podeu pagar.

Tema del 3dcart

Facilitat d’ús, donaré un avantatge, potser no tothom estarà d’acord, però crec que la interfície d’usuari de 3dcart és molt senzilla i intuïtiva.

I tot i que vaig dir que els costos addicionals d’algunes funcions són un inconvenient, és important recordar que hi ha moltes funcions. És un paquet molt equipat, fins i tot amb un compte d’entrada.

Assistència al client, definitivament enumeraré com a professional. A més del servei bàsic al client, hi ha una gran quantitat de documentació i altres recursos disponibles en diversos formats. La majoria és gratuïta, tot i que és possible que hàgiu de pagar algunes coses, tot i que és molt àmplia.

Com sempre, el diable es detalla. Ara que teniu una idea dels avantatges i dels avantatges bàsics, anem a aprofundir una mica més.

Preu de 3dcart

D’acord, fem una ullada a la fixació de preus perquè siguem previsibles: els avantatges i els contres no són estàtics, s’han de veure en context amb el cost. Podeu veure els detalls oficials dels plans de preus en un nivell aquí.

En primer lloc, com altres programes de comerç electrònic superior, 3dcart no té comissions de transacció ni comissió de configuració, i, pel que sé, no té despeses ocultes, tot i que hi ha un parell de coses que us costaran. Arribaré a més endavant.

despeses d'instal·lació

Pel que fa a l’estructura de preus de nivells, 3dcart gairebé no és diferent de les altres plataformes de comerç electrònic.

El nivell més baix, un compte d’inici, és de 19 dòlars al mes, mentre que bàsic és de 29 dòlars al mes i un altre de 79 $ al mes. Pro, el quart nivell, és de 229 dòlars al mes.

Plans 3dcart

Característiques
Posada en marxa
Bàsic
Més
Pro
Comissions de transacció0%0%0%0%
EmmagatzematgeIl·limitatIl·limitatIl·limitatIl·limitat
Ample de bandaIl·limitatIl·limitatIl·limitatIl·limitat
Nombre de productesIl·limitatIl·limitatIl·limitatIl·limitat
Preu19 dòlars / mes29 $ / mes79 $ / mes229 dòlars / mes

Si pagueu per any, però, Basic és de 26,10 dòlars al mes, Plus és de 71,10 dòlars al mes i Pro és de 206,10 dòlars al mes. Aquests plans són molt similars a BigCommerce, Shopify i fins i tot a LemonStand, tret que el tercer nivell de 3dcart sigui notablement més barat..

I com la majoria de les altres plataformes, les funcions més importants s’emparen en el pla de preus de nivell d’entrada, tot i que al meu parer 3dcart ofereix més funcions a mesura que actualitzeu, que és habitual per a altres marques líders, per a les quals la diferència principal en les actualitzacions és el nombre de vendes permeses en lloc de la quantitat de funcions.

Però, a canvi, 3dcart no imposa els límits de vendes esmentats anteriorment. De fet, per a tots els comptes, no hi ha comissions de transacció, límits de comanda, límits de producte ni límit d’amplada de banda. Així, si teniu molta sort amb un pla bàsic, és una gran notícia: no haureu de pagar una molesta taxa d’actualització per tenir en compte el vostre augment de vendes..

L’únic inconvenient principal és que podreu perdre algunes funcions d’un compte bàsic o potser fins i tot un Plus, i hi ha límits en el nombre de comptes de personal permesos: només Enterprise té il·limitades, mentre que Basic, Plus i Pro tenen 2,5, i 15 respectivament.

En general, si us preocupa que 3dcart tingui un preu molt elevat o no valgui els vostres diners, podeu relaxar-vos; el seu preu és normal i fins i tot una mica més barat que l’estàndard..

Visió general de les funcions

Per descomptat, una de les àrees 3dcart fa les seves característiques.

Ara, com us he dit, aquestes funcions varien més en funció del vostre pla de preus que no pas amb altres plataformes líders de comerç electrònic, però encara tindreu un bon paquet, fins i tot amb un compte Basic o Plus..

Per un, els fonaments esmentats anteriorment –amplada de banda il·limitada, vendes il·limitades, etc.– són grans avantatges. I, com hauria de ser, s’inclou un domini i un servei d’allotjament inclosos al vostre paquet.

Pel que fa a funcions de més minut, fins i tot amb Basic, obtindreu un bloc integrat, comandes de telèfon, integració amb eBay, Facebook i Amazon, visites d’una sola pàgina i molt més.

La majoria de les funcions són essencialment les mateixes coses que podreu trobar universals per a un bon programari de comerç electrònic, però en destaquen algunes coses.

Per exemple, 3dcart té una eina Estalvi de carretons abandonats, que és una meravellosa eina que envia els missatges de correu electrònic als recordadors als visitants de les botigues que van arribar a la pàgina de compra però no van completar la compra. Tingueu en compte que això només està disponible per als dos nivells superiors.

També vaig pensar que l’embalatge de regals va ser un bon toc, juntament amb algunes altres opcions especials de compra.

Em va impressionar especialment l’aplicació Punt de venda de 3dcart, que realment fa que un servei ja sigui més versàtil. Pot gestionar devolucions, rebuts de correu electrònic, descomptes, certificats de regal, articles personalitzats, tot tipus de targetes i molt més.

Aplicació Punt de venda de 3dcart

A més, qualsevol cosa que consideri que li falta el vostre paquet, probablement ho podeu trobar en una aplicació: 3dcart sens dubte excel·lent aquí, amb una gran quantitat d’aplicacions disponibles. Són massa variats per entrar aquí, però es considera generalment una de les més importants

Els avantatges de 3dcart Per descomptat, alguns d’ells poden no ser barats.

Com a punt final, 3dcart sobresurt absolutament en el nombre de passarel·les de pagament que podeu utilitzar, a 200, molt més que

Shopify o qualsevol altra marca líder.

En general, 3dcart està definitivament ple de funcions, però és possible que hagis de caure més diners per accedir-hi més.

Facilitat d’ús i personalització

Mireu, és fàcil esperar amb qualsevol solució digna de comerç electrònic, la facilitat d’ús. Dit amb poques paraules, no tothom es pot permetre un dissenyador web ni es pren el temps per aprendre, i totes les funcions del món no signifiquen gaire si és un problema fins i tot que la seva botiga pugui funcionar..

El 3dcart és bastant fàcil d’utilitzar i, si bé no crec que sigui necessàriament més fàcil que altres marques líders, és igual de simple (cosa que significa que és realment senzill).

Vegeu el vídeo següent per començar a vendre en línia a Just Minutes amb 3dcart.

He trobat algunes ressenyes que diuen que 3dcart és una mica menys que fàcil d’utilitzar i que hi ha una mica de corba d’aprenentatge. Crec que podrien ser obsoletes, perquè la interfície d’usuari de 3dcart em sembla elegant i senzilla.

interfície d'usuari

A mesura que surten les opcions de personalització, crec que 3dcart no és estel·lar, però tampoc no té una gravetat tan gran. Segons la meva opinió, els temes gratuïts proporcionats podrien ser millors.

Tot i això, 3dcart encara ha fet algunes millores aquí. De vegades no n’hi havia tantes, però ara tenen 68 plantilles gratuïtes, que són un nombre força bo, i hi ha prou diferències entre elles com a opcions “reals”..

En termes de personalització completa, no crec que 3dcart sigui el millor. Només podeu tenir la personalització HTML directa si teniu el compte més alt.

Per senzillesa, crec que 3dcart anirà bé. Si realment voleu agafar les regnes i personalitzar la vostra botiga, pot ser que 3dcart no sigui per a vosaltres, però si no necessiteu una botiga totalment personalitzable, estareu bé, 3dcart no és dolent aquí, simplement no espectacular.

Atenció al client i a bord

Totes les coses bàsiques que espereu per a l’assistència al client són aquí, però també hi ha algunes addicions fantàstiques que també proporciona 3dcarts.

Equip de suport 24/7? Comproveu, per descomptat. Telèfon i LiveChat? Sí.

Coses bàsiques a banda, disposar de recursos per ajudar-se a la borda és essencial, i 3dcart té una avantatge en els seus competidors, proporcionant un servei anomenat Onboarding Coach..

embarcador-entrenador

Es tracta bàsicament d’un equip de persones amb qui podeu programar una sessió de 30 minuts. No són només persones avançades de TI que us poden ajudar a configurar les coses, també hi són per ajudar-vos a estrategificar i a fer bones opcions de negoci per a la vostra botiga electrònica..

Tot i això, no és només l’entrenador a bord: 3dcart proporciona una gran quantitat d’articles amb pràctiques útils, preguntes freqüents, etc..

També tenen un canal de YouTube si no ets molt de lector, una guia HTML si solia fer servir HTML i vols personalitzar-ne més, un manual d’ús i fins i tot una universitat en línia..

La universitat de comerç electrònic de 3dcart em va atrapar, però definitivament és una joia. És gratuït i té una gran quantitat de cursos, seminaris web i tot això.

De fet, fins i tot podeu accedir a molta quantitat d’aquesta línia sense compte, de manera que fins i tot si decidiu no anar a 3dcart, encara podríeu utilitzar les seves eines d’assistència al client per estar més equipades per executar la vostra botiga electrònica en una altra plataforma..

Finalment, 3dcart proporciona connexions amb tercers que podeu contractar per dissenyar la vostra botiga, ajudar-vos a comercialitzar, etc..

Però, per ser sincer, no sé fins a quin punt es comparen aquests tercers amb altres tercers que pugueu trobar i contractar a Internet.

En general, crec que 3dcart sobresurt sens dubte pel que fa a l’assistència al client i al procés de bord.

Seguretat

Siguem franc, per molt bons que sigui un servei dissenyat com aquest, o per la gran atenció al client o per quantes opcions s’obtenen per personalitzar la vostra botiga, aquest és el vostre negoci. La seguretat és fonamental.

En essència, crec que 3dcart no és significativament millor que altres plataformes més importants quan es tracta de la vostra seguretat i els vostres clients, i no és pitjor tampoc.

En última instància, 3dcart és compatible amb PCI DDS, és a dir, que té el nivell d’or de seguretat. Tot es manté actualitzat, hi ha controls periòdics de seguretat, tota la informació important està xifrada, etc..

3DCart certificat amb plynt conforme a PCI DDS

Si realment voleu extremar les precaucions addicionals, podeu adquirir una exploració trimestral de McAfee PCI per un import de 99 dòlars. Hi ha aplicacions tant de 3dcart com de tercers que podeu afegir a la vostra botiga per combinar qualsevol cosa que us preocupa..

No hi ha molt a dir aquí: 3dcart és, pel que sé, molt segur i fiable.

Conclusió

D’acord, anem a acabar.

En relació amb els preus, 3dcart és pràcticament diferent que altres serveis líders, tret que el tercer nivell és una mica barat. Si busqueu alguna cosa més barat que Shopify, 3dcart probablement no us resulti, però si esteu bé d’aconseguir pagar els preus estàndard, obtindreu molt a canvi..

A banda de tot això, un dels inconvenients principals és que haureu de pagar més per algunes funcions o fins i tot actualitzar el compte si realment les necessiteu.

Dit això, encara teniu moltes funcions integrades amb integració de canals com eBay i compres de Google, innombrables passarel·les de pagament, una aplicació POS forta, etc., aquest és definitivament un dels avantatges de 3dcart..

A més, és fàcil d’utilitzar i hi ha una quantitat decent de plantilles gratuïtes disponibles, tot i que, si realment voleu fer-ne càrrec, potser no serà la millor plataforma per a vosaltres..

El servei d’atenció al client és un altre avantatge, amb tots els recursos disponibles (Onboarding Coach, eCommerce University, etc.) realment donant avantatge a 3dcart..

Finalment, és força segur, de manera que no us haureu de preocupar de vosaltres mateixos ni la informació dels vostres clients està en risc.

Per completar-ho, és un servei fort que pot no ser de tots, però fàcilment. En definitiva, crec que el factor decisiu serà si fa clic o no amb vosaltres, perquè proporciona tot el que necessitareu i molt més per un preu decent..

Comença amb 3dcart

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map