Revisió de Shopify: la meva experiència personal amb avantatges i contres

La preparació per al llançament d’un comerç electrònic no és una tasca petita. Tot i que hi ha infinitat de decisions importants per prendre, poques són tan importants com la plataforma de comerç electrònic que escolliu.


En aquest article oferiré els meus coneixements i revisió personal sobre la plataforma Shopify.

Escollir Shopify no va ser una decisió fàcil. Tot i que hi ha més de cent plataformes de comerç electrònic per triar, que van des d’autònoms (com Shopify i BigCommerce) fins a integracions amb llocs existents (penseu en els complements de Woocommerce o eCommerce per a Wix).

En aquesta revisió de Shopify us portaré els avantatges i els contres, així com els elements que més em van destacar a l’hora de triar la plataforma.

També aprofundiré en altres elements que he descobert un cop vaig accedir al fons del sistema, com ara la configuració i la facilitat d’ús.

REVISIÓ DE RESULTATS

Saltar a llegir seccions específiques fent clic als enllaços següents

 1. Què és Shopify
 2. Pros
 3. Contres
 4. Facilitat de configuració
 5. Ampliant la personalització de Shopify
 6. Com afegir producte a Shopify
 7. Escalabilitat
 8. Comparació de Shopify Vs Magento
 9. Conclusió

Què és Shopify?

Shopify és el que es coneix com a plataforma de comerç electrònic allotjament que proporciona tot el que un propietari de l’empresa necessita configurar, llançar i gestionar una botiga en línia. L’únic que necessiteu és subministrar el producte i el contingut..

shopify_review

El servei multicanal llançat el 2004 i ha passat a acollir més de 500.000 empreses de 175 països.

Segons un comunicat del 2017, la plataforma ha crescut anualment a una taxa mitjana del 74% generant més de 40 mil milions de dòlars en vendes entre els seus comerciants..

Els avantatges de Shopify:

Una part d’aquest creixement (i algunes de les raons per les quals em va atreure originalment Shopify) es poden atribuir als avantatges bàsics de la plataforma:

 • Fàcil d’utilitzar: la plataforma s’anuncia sovint i es revela que és fàcil d’utilitzar i gestionar, amb un quadre de comandament central racionalitzat que permet arribar i gestionar tota la seva botiga en només uns clics..
 • Té temes bells i professionals: fins i tot els millors productes lluitaran per traslladar-se a una botiga lletja. Shopify és conegut per tenir un gran volum de temes i dissenys mòbils que responen a indústries específiques. Els temes premium estan disponibles per a la compra, així com una selecció de temes gratuïts. Totes estan dissenyades i creades professionalment per maximitzar les conversions.
 • Super escalable: voleu assegurar-vos que la plataforma que escolliu creixerà amb el vostre negoci, de manera que no us haureu de preocupar mai de migrar a un altre proveïdor. El magatzem ofereix preus i característiques escalables per adaptar-se al creixement amb empreses de qualsevol mida, des de la creació d’inici fins a les empreses. Solució de comerç electrònic a prova del futur gràcies a un ampli desenvolupament, suport i integració de tercers per ampliar conjunts de funcions.
 • Ràpid & Segura: com a solució allotjada, Shopify té tota la seguretat del servidor. Els vostres fitxers i les dades del client són segurs en servidors dissenyats per gestionar fins i tot ingressos massius de clients, de manera que la vostra botiga es carrega ràpidament fins i tot en dispositius mòbils.
 • Té un servei al client increïble: Després d’haver treballat amb altres plataformes, sé que és frustrant tenir un problema al cap de hores i no poder arribar a ningú. El comerç funciona les 24 hores del dia, així que necessiteu una solució que ofereixi el mateix nivell de suport. L’equip d’assistència de Shopify està disponible durant tot el dia.
 • Asequible: a part del preu mensual assequible (amb dos plans de baix cost per iniciar els comerciants nous), Shopify també ofereix costos competitius i baixos per transacció, inferiors a moltes altres plataformes i processadors de pagaments. Hi ha fins i tot una passarel·la de pagament integrada. (Braintree) facilita la configuració i comença a processar els pagaments tan aviat com el vostre magatzem es mantingui en directe.

Els contres de Shopify:

Per descomptat, hi va haver alguns consells a tenir en compte abans d’instal·lar-se finalment a Shopify:

 • Limitacions en la personalització; Shopify utilitza un llenguatge personalitzat en lloc de donar accés a l’edició de PHP com algunes altres plataformes de comerç electrònic
 • El màrqueting de contingut no és el millor: coses com els correus electrònics abandonats i la funcionalitat de blocs són bastant limitades en comparació amb una plataforma com Woocommerce que es basa en la gestió del contingut
 • L’exportació no és tan senzilla com hauria de ser: compra el tipus de bloqueig que us permetrà, de manera que si alguna vegada heu volgut passar a una altra plataforma, hi haurà alguna cosa legal en la migració..
 • Shopify restringeix les aplicacions del seu mercat de manera que hi ha molt menys d’escollir en comparació amb altres plataformes. El benefici és que les aplicacions aprovades són d’alta qualitat, s’actualitzen regularment i ofereixen els millors complements funcionals a la plataforma nativa de Shopify
 • Es va inclinar força cap als mercats dels Estats Units i del Regne Unit; la plataforma no ofereix suport multilingüe, de manera que els aparadors mundials són un problema. L’empresa només acaba d’afegir sis nous idiomes el 2018, però segueixen fent proves beta.

Es tracta només d’una breu llista dels avantatges i els contres d’utilitzar Shopify. Anem a les àrees més rellevants per als propietaris d’empreses i el que pesava més pesant tant durant la selecció com a l’hora de configurar el meu aparador inicial amb Shopify.

Proveu ara Shopify gratis

Facilitat de configuració

Si no és un expert en tecnologia, vol triar una plataforma de comerç electrònic que ofereix la ruta més fàcil per configurar-se.

Tot i que tinc experiència amb el disseny i la personalització de llocs, l’últim que vull dedicar al meu temps és personalitzar un lloc web. Podeu perdre infinitat d’hores en CSS i PHP.

Un dels avantatges més atractius de Shopify és la interfície fàcil d’utilitzar; no hi ha experiència de codificació necessària per desenvolupar una botiga Shopify única i personalitzada.

Shopify ofereix una varietat d’opcions, de manera que podeu fer els ajustos i escollir el que millor us resulti, empleneu alguns espais en blanc i la vostra botiga personalitzada estigui a punt.

Com qualsevol cosa, encara hi ha una mica de corba d’aprenentatge, però la interfície intuïtiva de Shopify fa que tot sigui fàcilment accessible i fàcil de trobar.

Creació de comptes

En només uns quants passos, podeu aconseguir que la vostra botiga sigui en línia i sigui funcional. Shopify ofereix una prova inicial de 14 dies que no requereix cap targeta de crèdit per començar.

Només cal que introduïu les dades personals, poseu el nom a la vostra botiga i, en pocs minuts, us llançareu immediatament al tauler de compres de Shopify.

Creació de comptes

Des d’aquest tauler podeu navegar fàcilment a cada segment de la vostra botiga.

La secció Inici ofereix una visió general del que passa amb el vostre negoci. El tauler de control principal, també la pantalla d’inici, proporciona una captura de visualitzacions, comandes, desglossament de vendes i indicacions per moure la vostra botiga.

Comandes

El menú de comandes us porta directament a la pàgina de gestió de comandes on podeu rastrejar, veure i gestionar totes les comandes realitzades pels clients.

Fins i tot podeu elaborar manualment noves comandes i obtenir detalls sobre les caixes abandonades.

Comandes

Productes

Tota botiga de comerç electrònic necessita productes i el menú de productes facilita afegir i configurar manualment productes o importar l’inventari de producte existent, activar el seguiment d’inventaris i organitzar totes les categories i col·leccions..

shopify productes per afegir

Clients

Podeu fer un seguiment de les dades dels clients que realitzen comandes mitjançant el menú del client.

Shopify ofereix un CRM bàsic com a part de la seva plataforma, de manera que no només podeu importar clients que pugueu gestionar totes les dades del client de granula d’aquest segment i veure’n l’historial de compres..

Clients

Analytics

Les marques de comerç electrònic més reeixides prenen decisions basades en dades. Les analítiques integrades de Shopify proporcionen una gran quantitat d’informes que podeu aprofitar per fer créixer el vostre negoci. Això inclou:

 • Emmagatzema les conversions
 • Valors mitjans de l’ordre
 • Devolució de les tarifes dels clients
 • Productes de millor rendiment
 • Fonts de referència principals
 • Informes de vendes i adquisicions
 • Informes sobre la conducta
 • Extensos informes de clients

Fins i tot, hi ha informes de màrqueting i finances per ajudar-vos a prendre les decisions de campanya adequades que ofereixen el màxim impacte a la línia de fons i la rendibilitat de la vostra inversió..

Shopify Analytics

Botiga online

Aquesta és la carn de la vostra botiga de comerç electrònic on podeu personalitzar i fer de la vostra botiga en línia la vostra.

Botiga online

El menú de la botiga en línia us permet ajustar l’aspecte de la vostra botiga amb només uns clics: no calen codi ni habilitats de disseny..

Inclou l’edició de pàgines, afegir blocs, navegació i personalització global del tema.

Proveu ara Shopify gratis

Ampliant la personalització de Shopify

La personalització és una part important de la configuració de qualsevol botiga en línia; al capdavall, voleu una botiga que representi la vostra marca, personalitat, missatge i proporcioni una experiència visual agradable.

Per sobre de tot, voleu una experiència de disseny i personalització senzilla. El plantejament de Shopify per a la personalització del tema no és exactament revolucionari.

Si observeu moltes plataformes de comerç electrònic, incloses aquelles que són integracions en contraposició a plataformes autònomes, moltes ofereixen un enfocament simplificat de clic per dissenyar..

Quan buscava una plataforma de comerç electrònic necessitava tres nivells de personalització:

1. La plataforma ha de tenir una aparença fresca, neta i funcional. No hi hauria d’haver necessària una personalització àmplia per tal de fer-la semblar atractiva per al client mitjà.

Shopify, Woocommerce, BigCommerce i moltes altres plataformes compleixen aquest requisit bàsic, per la qual cosa és necessari reduir-ne una mica més.

2. La plataforma ha de ser fàcil de personalitzar i millorar sense un rerefons de disseny ni la contractació d’un dissenyador expert. Moltes plataformes ofereixen algun nivell de temes integrats com a part dels seus punts de venda, però moltes d’elles són bàsiques amb el poc factor wow.

Shopify, però, té més de 170 temes personalitzats (dissenyats professionalment) tan atractius com fàcils de personalitzar.

Botiga fàcil de personalitzar

3. La plataforma hauria d’oferir una personalització més profunda quan sigui necessari, però no necessària.

Aquí és quan tantes plataformes i integracions no poden limitar l’accés a allò que podeu canviar i modificar, o la seva estructura de fitxers és tan complexa que és difícil per a la majoria de la gent aprendre i navegar, cosa que fa que es faci un procés que requereix molt de temps..

Shopify fa que la personalització del disseny addicional sigui més fàcil si voleu un control més profund.

Per a la majoria de startups i botigues en línia noves, la personalització bàsica i la biblioteca extensiva de temes professionals és més que suficient per començar.

Però, sabeu que la vostra botiga es pot personalitzar altament per adaptar-se a la vostra marca i preferències a mesura que escala el vostre negoci.

És per això que marques com Red Bull, Kylie Cosmetics i MVMT Watch funcionen a través de la plataforma Shopify.

Addició de productes

Una botiga visualment atractiva és només el primer pas: en algun moment hauràs de carregar productes.

Després d’utilitzar Woocommerce, Wix, Volusion i BigCommerce, puc dir que he trobat l’enfocament de Shopify per afegir productes com un enfocament més senzill i senzill fins ara.

Si alguna vegada heu publicat una publicació al bloc a WordPress o heu emplenat un formulari en línia, haureu de tenir coneixement de com afegir productes a Shopify.

L’addició d’un producte es pot fer en qüestió de clics; afegeix el títol, la descripció, les imatges, assigna una col·lecció, defineix els preus, configurarà l’inventari i l’enviament i tot plegat.

Afegint productes Shopify

Podeu afegir variants ràpides a qualsevol producte i fins i tot configurar configuracions bàsiques de SEO per producte.

Si teniu molt inventari, el procés per afegir productes manualment pot ser tediós. Shopify ofereix una importació de productes senzilla en un fitxer CSV, de manera que podeu penjar per lots tots els vostres productes.

Fins i tot proporcionen una plantilla que inclou productes de mostra per ajudar-vos a poblar els camps necessaris.

gestionar la vostra botiga d’inventaris

Una vegada carregats els vostres productes, Shopify proporciona totes les eines que necessiteu per gestionar el vostre inventari (inclòs el seguiment d’inventaris per estar al capdamunt dels baixos percentatges)

gestionar el vostre inventari 2

A més d’un quadre de comandament central per gestionar transferències d’inventaris si es tracta d’inventaris entrants de proveïdors (fora de fer i vendre els vostres propis productes).

gestionar el vostre inventari 3

Les altres plataformes que he esmentat ofereixen entrada manual de producte i algunes, com BigCommerce, també ofereixen importacions de productes per lots.

Segons la meva experiència, des d’una perspectiva fàcil d’utilitzar, Shopify va ser el més senzill quant a clics de finalització.

Escalabilitat amb Shopify

Qualsevol pot llançar una botiga Shopify bàsica i triar un dels diversos plans que ofereixen funcions diferents en funció de les necessitats del negoci.

Això és útil per a startups amb poc trànsit i un volum reduït de comandes en els primers dies.

A mesura que la vostra empresa creix al costat de la vostra base de clients, abast i volum de comandes, és molt fàcil canviar plans ja que no hi ha contracte ni bloqueig de cap dels plans..

Escalabilitat amb Shopify

A mesura que actualitzeu el pla, les funcions disponibles a escala amb la vostra empresa, incloses:

 • Comptes addicionals de personal perquè el vostre equip en creixement pugui accedir i ajudar-vos en màrqueting, gestió de comandes, atenció al client i molt més
 • Costos reduïts per transacció
 • S’han afegit funcions promocionals, com ara targetes de regal
 • Eines de retenció de clients millorades com la recuperació del carretó abandonat
 • Informes professionals i avançats i molt més

Si la botiga en línia esclata en volum, que és el somni de qualsevol comerciant en línia, Shopify té un pla addicional per oferir la màxima escalabilitat..

El pla Shopify Plus és una solució empresarial de gran volum per a comerciants i grans empreses.

Shopify Plus no només us oferirà una escalabilitat inigualable, sinó que també ofereix el tipus de personalització dels minoristes que solen buscar-se a través de plataformes de codi obert com Magento.

minoristes de personalització amb shopify

L’escalabilitat prové d’una plataforma que Shopify ha dissenyat per a la generació de velocitat, fiabilitat i demanda. Alguns dels avantatges de Shopify plus inclouen:

 • Més de 10 km de comandes per minut
 • Temps garantit del 99,98%
 • Amplada de banda il·limitada i transaccions il·limitades (moltes altres plataformes limiten el volum de transaccions)
 • Compatible amb un PCI DSS de nivell 1 per millorar la seguretat i la seguretat
 • Integració amb ERP i CRM juntament amb un control complet de codis frontals (els plans bàsics de Shopify ofereixen personalització de codi limitada)

En revisar altres plataformes, encara he vist una escalabilitat a aquest nivell sense haver de tenir habilitats de desenvolupament extensos ni desenvolupadors (com amb Magento).

Moltes plataformes, com Woocommerce, no es limiten a l’empresa i s’orienten més a les empreses emergents i mitjanes empreses..

Comparació de Shopify Vs Magento:

Shopify i Magento són dues de les plataformes de comerç electrònic més populars actualment disponibles i, alhora que permeten crear una botiga en línia, són sistemes molt diferents.

La diferència més gran entre Magento i Shopify es troba en el codi; Shopify utilitza un sistema de codificació anomenat Liquid i és una plataforma propietària per la qual cosa hi ha algunes limitacions en la personalització que pot tenir lloc.

Per altra banda, Magento està basat en PHP i de codi obert que ofereix opcions més expansives i limitacions molt menys amb les personalitzacions.

D’aquesta manera, Magento ofereix una escalabilitat bastant il·limitada i les marques poden crear pràcticament qualsevol tipus de funcionalitat de botiga fins a crear extensions completament úniques.

L’inconvenient de la plataforma de codi obert és que necessiteu tenir un desenvolupador a mà per Magento o bé tenir una habilitat seriosa en la personalització de PHP per fer que Magento faci el que vulgueu.

A. Entrada de producte

En general, si apunteu Magento contra Shopify, Shopify és conegut per la seva facilitat d’ús en configuració, configuració, configuració del producte i gestió de comandes.

És per això que tants no desenvolupadors trien Shopify a través de plataformes de codi més obert com Magento i Woocommerce; és la configuració més ràpida i l’enfocament més senzill per a personalitzar el magatzem sense ser massa limitants..

Magento permet el mateix tipus d’entrada de productes simplificada i productes configurables … un cop tingueu la plataforma configurada, configurada i dissenyada.

Amb Shopify podeu tenir la vostra botiga en línia en menys d’una hora incloent el disseny, la personalització i els productes en viu. Això no és possible amb Magento.

B. Integració amb sistemes i eines de tercers

La integració és un dels àmbits en què Magento capta sovint l’atenció dels minoristes en línia. És una eina robusta amb milers d’extensions addicionals (de pagament / premium i gratuïtes).

En comparació amb alguns centenars d’aplicacions bàsiques i complements amb Shopify, és fàcil veure on Magento pot estar al capdavant..

El que distingeix Shopify amb el seu mercat és que Magento és de codi obert, cosa que pràcticament qualsevol persona pot crear extensions per a Magento sense garantia de qualitat i funcionalitat (ni durant el temps que s’admetran).

Les extensions Magento també solen proporcionar una funcionalitat molt específica que pot donar lloc a una biblioteca d’extensions inflat.

Extensions Magento

Això pot ser un malson per als propietaris de botigues que més endavant volen traslladar-se a una altra plataforma, però trobaran les extensions de Magento que no transfereixen.

Perdreu aquesta funcionalitat o podríeu acabar amb un desenvolupador costós que intenta reproduir la funcionalitat perduda.

Les aplicacions Shopify, d’altra banda, es revisen i revisen minuciosament per garantir només les millors aplicacions disponibles al mercat.

Com que Shopify és líder en comerç electrònic, els desenvolupadors de tercers que creen aplicacions gairebé sempre asseguren la compatibilitat amb Shopify primer.

Eines per fer botigues

D’aquesta manera, s’ofereix la millor selecció de les eines més innovadores i actualitzades per ampliar la funcionalitat de la teva botiga en línia.

I la llista de complements de qualitat creix sempre, inclosos serveis per amplificar la vostra botiga, com ara:

 • Màrqueting i promocions
 • Eines de venda
 • Integració de les xarxes socials i de la prova social
 • Aplicacions d’enviament i compliment
 • Un millor control de l’inventari
 • Comptabilitat i informes
 • Integració de plataformes de gestió d’atenció al client i relació amb els clients
 • Tramitació de pagaments

Si bé la integració pot no semblar un punt de decisió per a un nou propietari de negocis, voldreu les aplicacions més fiables i amb un millor rendiment a mesura que augmenteu el negoci..

La funcionalitat nativa de Shopify és estel·lar, però he trobat una gran quantitat d’eines que m’han permès afegir funcions específiques per al meu negoci que milloraven l’eficiència i em permetien canviar Shopify per adaptar-me al meu model de negoci en lloc d’ajustar el meu model de negoci per adaptar-se a la plataforma..

C. Comparació de preus

Els plans estàndard de Shopify, en què començaran la majoria de startups i petites empreses, estan dissenyats per oferir la major selecció de funcionalitats natives a un preu assequible..

comprar preus

Compareu-ho amb els preus de Magento i vegeu ràpidament la diferència d’acordabilitat i com s’orienta Shopify per donar suport a les startups i a petites empreses en creixement.

preus de megento

Si bé Bigcommerce ofereix preus competitius, hi ha altres limitacions, com ara els límits d’ingressos: els plafons de pla Bigcommmerce estàndard a 50.000 dòlars a l’any i els talls de pla més (més populars) a només 150.000 dòlars anuals..

Compareu-ho amb Shopify on tots els plans ofereixen productes il·limitats, amplada de banda il·limitada i emmagatzematge en línia i cap límit d’ingressos.preus de grans empreses

Altres diferències entre Shopify i Magento

Si intenteu determinar si heu de llançar la botiga amb Shopify o Magento i el preu únic no us ha marcat en cap direcció, aleshores considereu aquests punts:

 • Vostè necessitarà un desenvolupador Magento a la mà o estarà disposat a invertir molt de temps en aprendre a utilitzar la plataforma, sobretot si voleu personalitzar-la.
 • Obteniu assistència zero de Magento a menys que estigueu disposats a gastar els 25.000 dòlars anuals per assistència empresarial (tots els plans de Shopify compten amb suport 24 hores / 7).
 • Podeu desplegar una botiga Shopify per menys d’1 USD, enfront dels 25 milions de dòlars + a Magento, juntament amb els costos de desenvolupament personalitzat.
 • Els desenvolupadors afavoreixen Shopify per la documentació de l’API extensa i detallada, una necessitat per a aquells que necessiten integracions addicionals.
 • Shopify és una solució allotjada; Magento requerirà inversions del servidor, inclòs el cost mensual, a més que un desenvolupador / empresa personalitzi la infraestructura del vostre servidor.
 • Com que Magento no és allotjat i de codi obert, teniu més control sobre SEO, però de nou, necessitareu un desenvolupador per personalitzar la plataforma i hi ha infinites extensions per triar. Shopify ofereix una funcionalitat nativa de SEO juntament amb aplicacions de SEO contrastades i comprovades al mercat de marques de confiança.

Infografia Bubblegum ShopifyShopify SEO

Embalatge: feu que Shopify sigui la vostra plataforma de tria

En el temps que he utilitzat Shopify per a eCommerce s’ha convertit ràpidament en el meu favorit en comparació amb altres plataformes que he utilitzat incloses Prestashop, Magento i Woocommerce.

Com a iniciació en el comerç al detall en línia, ofereix el mètode més senzill per començar i llançar productes, maneig i enviament senzill de comandes, personalització fàcil, entrada assequible a la venda en línia i multitud de funcions natives que us ajudaran a promocionar i vendre els vostres productes..

A més de les aplicacions de confiança, de qualitat, ofereixen a qualsevol negoci (des de botigues d’inici fins a distribuïdors minoristes de SMB) les funcions addicionals que necessiteu per aconseguir objectius sense despeses importants.

Així doncs, fins i tot amb la inversió en reforçar la plataforma i en els costos de màrqueting, encara teniu un marge saludable per als productes que veneu.

El més important, Shopify ofereix l’entrada més senzilla i ràpida per aconseguir una botiga en línia. La creació d’una nova botiga es pot fer en pocs minuts i la personalització i la càrrega de productes poden trigar menys d’una hora.

Si voleu aconseguir una botiga en línia ràpidament, amb una inversió mínima que no sigui el temps, llavors Shopify és la millor plataforma de comerç electrònic per fer-ho.

Proveu ara Shopify gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map