Revisió de SiteGround: avantatges i avantatges després de 30 mesos de control.

Aquest article va ser revisat i actualitzat el 3 d’abril de 2020.


Ah, SiteGround. Si últimament heu estat estudiant allotjament web, no hi ha cap manera que no hagueu topat amb aquest nom.

Fàcilment un dels majors noms del món de l’allotjament web, pot ser una mica difícil saber per on començar.

La majoria s’ha mantingut fora de les notícies, menys la seva oposició vocal a les factures SOPA i PIPA dels Estats Units fa uns anys (si no coneixeu, era una bona companyia aquí, unint-se a moltes empreses en línia importants en protesta).

Tot i que, si s’ha mantingut fora de les notícies, definitivament no s’ha quedat al marge dels articles i de les ressenyes. És massa notori per no saber si teniu curiositat sobre aquestes coses.

De fet, SiteGround és un dels noms més importants de la meva llista dels millors proveïdors d’allotjament web, amb més de 2 milions de llocs web.

Però és més gran sempre millor? Quantes ressenyes en línia de SiteGround podeu confiar de totes maneres? El que fa que SiteGround es distingeixi d’altres noms principals?

Per descomptat, no puc respondre totalment a aquestes preguntes, però espero almenys una mica de llum a SiteGround..

Seguiu llegint per obtenir més informació sobre els meus pensaments sobre aquest gegant d’allotjament.

Cons siteground

Si ara m’has acostumat, sabreu que primer tinc les males notícies. No et preocupis, però! Aquesta part és bastant curta.

Crec que l’inconvenient principal de SiteGround és que pot ser una mica car. Els plans d’allotjament web compartits no són molt cars, però almenys es tracta del tipus de coses en què espereu invertir.

L’allotjament compartit és una altra cosa que la gent està disposada a invertir, però també podeu esperar que els preus siguin més assequibles. És cert que els plans compartits de SiteGround són de baix cost en comparació amb els altres plans d’allotjament, però en relació amb els plans compartits d’altres empreses, SiteGround és una mica car.

A més d’això, la tapa d’import d’emmagatzematge de 30 GB dels plans compartits és un inconvenient bastant molest. En el règim de les coses, hi ha un inconvenient menor?

recinte
Bé, sí. Però, tenint en compte la quantitat que s’ofereix, és realment tan difícil que SiteGround només concedeixi emmagatzematge il·limitat com a mínim per als comptes de preus de nivell més alt? O almenys més emmagatzematge, o emmagatzematge SSD si s’ha de limitar?

Tot i això, no tinc cap comentari fort. La facilitat d’ús és una cosa que crec que és bastant neutre, i no un contrari, però ho posaré aquí de totes maneres, és fàcil d’utilitzar, però pot ser una mica més fàcil d’utilitzar per als clients nous al món de l’allotjament.

No és tan dolent, no? Anem a la part divertida.

Avantatges del lloc

A la part divertida, em queda una mica més.

Pel que fa a preus, és bo veure alguna cosa bastant simple i coherent amb els mateixos tres nivells dels diferents productes d’allotjament.

A més, el servei d’allotjament web compartit normal, si es pot comprometre amb un any, almenys no està massa lluny de la norma del mercat. Res de les ofertes de SiteGround està massa lluny de la normalitat i, normalment, les característiques valen la pena.

Les funcions són un avantatge per a SiteGround, que ofereix un conjunt fort d’eines per utilitzar, moltes de les quals estan disponibles des del compte “StartUp” amb el nivell més baix..

compra d’allotjament compartit

L’assistència al client és un avantatge definitiu per a SiteGround, ja que no només són representants i informatius, la documentació en línia de la base de coneixement, tutorials, etc., és molt àmplia i útil.

Tot i que normalment SiteGround no és molt més fàcil d’utilitzar que qualsevol altre host, és excepcionalment fàcil utilitzar WordPress.

Finalment, la seguretat també és una cosa que SiteGround fa de bé, ja que sembla fer un pas més en la seguretat de les dades dels seus usuaris. A més, SiteGround ofereix molts impulsors de rendiment.

En general, molta força per parlar. Tanmateix, no heu de dir la paraula, anem a aprofundir una mica més sobre el perquè.

Seguretat i fiabilitat

La seguretat és tot, i cal que ens preocupem gairebé tots els que tenim presència en línia si no ho som ja. Aquest és especialment el cas de les persones que consulten serveis d’allotjament.

Estic encantat de dir que Siteground és molt fort pel que fa a seguretat.

El lloc web té un 99,99% de temps de funcionament, de manera que no us haureu de preocupar de la vostra reducció del lloc. Suposo que això també és estàndard de la indústria, però bé, encara és força agradable.

revisió del lloc

Horaris
99,88%
Temps de resposta
585ms

He estat monitorant el temps de funcionament de SiteGround durant els darrers 27 mesos. A continuació, podeu veure l’historial:

 • Mar 2020: 99,92%
 • Febrer 2020: 99,99%
 • Gener 2020: 99,73%
 • Des. 2019: 99,73%
 • Nov 2019: 100%
 • Oct 2019: 99,97%
 • Set. 2019: 100%
 • Agost de 2019: 100%
 • Jul. 2019: 99,98%
 • Juny de 2019: 100%
 • Maig de 2019: 99,99%
 • Abr de 2019: 99,99%
 • Mar 2019: 100%
 • Febrer de 2019: 100%
 • Gener de 2019: 99,96%
 • Des. 2018: 99,99%
 • Nov 2018: 100%
 • Oct 2018: 100%
 • Set. 2018: 99,99%
 • Agost de 2018: 100%
 • Jul. 2018: 100%
 • Juny de 2018: 100%
 • Maig de 2018: 100%
 • Abr de 2018: 100%
 • Mar 2018: 100%
 • Febrer 2018: 100%
 • Gen 2018: 99,99%
 • Des. 2017: 100%
 • Nov 2017: 100%
 • Oct 2017: 100%

Podeu consultar el punt de funcionament detallat aquí.

Siteground obté un avantatge perquè van innovar l’aïllament segur del compte per a l’allotjament web, per la qual cosa em sembla raonable que deu anys després, encara hagin de tenir un aïllament més fort entre els serveis d’allotjament.

Siteground utilitza contenidors Linux i fa una nota especial del fet que els pegats que van fer al nucli de Linux es van incorporar al codi oficial del nucli de Linux, de manera que és segur que la tecnologia sigui bastant actualitzada..

El control del servidor és més ràpid i més rutinari que els monitors del servidor típics, i tot i que se’ls ha criticat les funcions de còpia de seguretat que molts usuaris van trobar mancats, el 2015 van implementar el seu propi sistema de còpia de seguretat que sembla una gran millora. També tenen una IA anti-bot per atacs de força bruta.

Per no oblidar, SiteGround cuida molt bé els seus servidors físicament.

A més dels protocols de seguretat, SiteGround ha posat en marxa, també ofereix una gran quantitat de aplicacions que augmenten el rendiment i la seguretat dels seus clients. Abordaré alguns articles més endavant a l’article, però els impulsors de rendiment són excel·lents.

També s’ofereixen SSL estàndard i WildCard de forma gratuïta, còpies de seguretat regulars són gratuïtes i de vegades es inclou una protecció addicional per defecte en certs plans.

Avís complet, no sóc expert en seguretat. Tot i així, em sembla que Siteground compta amb un equip que treballa realment en les seves defenses, forts que l’empresa s’anomena ràpidament al seu lloc web i això em fa sentir molt més a gust amb Siteground..

Atenció al client

Crec que SiteGround funciona molt bé amb l’assistència al client. Oblideu la indústria d’hostatge: l’assistència al client de SiteGround és destacada en general.

Per què ho dic? A part de les opcions habituals d’atenció al client com el servei telefònic, SiteGround proporciona recursos i documentació extensos, fins i tot per a una empresa d’acollida.

Hi ha un assistent de configuració per a la configuració del compte que trobareu, però també hi ha una sèrie de seminaris web, tutorials pas a pas i una “base de coneixement”, bàsicament centenars de preguntes freqüents i articles d’ajuda..

Mentrestant, tampoc no s’aconsegueix fer servir les persones que utilitza: el xat en viu i el servei telefònic 24 hores / 7 estan disponibles per a respostes instantànies, i l’enviament d’entrades normalment us donarà resposta en pocs minuts..

Quan tingueu en contacte amb un representant, veureu la seva informació: nom, experiència, punts forts, etc..

Tot i que les proves anecdòtiques només poden obtenir-vos fins ara, personalment vaig trobar el xat en viu molt receptiu.

lloc de contacte1

Quan sol·liciteu un xat en directe, heu d’introduir un correu electrònic i un nom d’usuari (si no sou un client actual) i la vostra pregunta, tot i que a mi em molesta el fet que hi hagi un límit de caràcters per a la vostra pregunta. Poc després, s’obrirà una pàgina de xat i hauríeu de respondre.

lloc de contacte2

lloc de contacte3

Després d’acabar la discussió, tindreu l’opció d’obtenir una transcripció de la conversa al vostre correu electrònic, que em va semblar força única i molt útil en cas que oblideu el que es va parlar.

L’assistència al client no és exactament igual entre comptes. Els comptes de nivell més alt, com ara allotjament compartit més car, hosting en núvol o allotjament dedicat, ofereixen una assistència prioritària al client. De fet, tot menys el nivell d’entrada obté suport VIP. Per sort, fins i tot el suport estàndard és relativament ràpid i útil.

En general, Siteground té una àmplia atenció al client i el considero com un dels trets guanyadors de Siteground. Una àmplia documentació en línia, així com representants útils i útils, ofereixen una excel·lent funcionalitat d’atenció al client al Siteground.

Plànols i característiques del lloc

Nota: si heu llegit la meva ressenya sobre el lloc web contra Bluehost, és possible que us en resulti una mica familiar. Tot i això, anem a sobre de l’estructura de preus.

Siteground ofereix moltes opcions d’allotjament, des de serveis com l’allotjament de correu electrònic, l’allotjament d’aplicacions (WordPress, Joomla, etc), fins a allotjament web normal.

La principal variació de preus es troba en els principals serveis d’allotjament web:

Plans d’allotjament compartits

Característiques
StartUp
GrowBig
GoGeek
Espai de disc10 GB20 GB30 GB
Ample de bandaIl·limitatIl·limitatIl·limitat
PanellcPanelcPanelcPanel
Nombre de llocs web1Il·limitatIl·limitat
Preu3,95 dòlars / mes.5,95 dòlars / mes.11,95 dòlars / mes.

Allotjament web compartit, opcions d’allotjament de serveis (allotjament de correu electrònic, allotjament PHP, etc.) i allotjament d’aplicacions (WordPress, Joomla, Magento, etc.).

El primer és StartUp a 3,95 dòlars al mes, GrowBig el segon a 5,95 dòlars al mes, i GoGeek arriba per última vegada a 11,95 dòlars al mes. Tingueu en compte que es tracta dels preus inicials, però els preus de renovació són més alts. Per exemple, StartUp es renova a 11,95 dòlars al mes.

El primer és StartUp a 3,95 dòlars al mes, GrowBig el segon a 4,55 dòlars al mes i GoGeek arriba per última vegada a 8,95 dòlars al mes.

 • StartUp ofereix: 1 lloc web, 10 GB d’espai web, és adequat per a unes 10.000 visites mensuals i conté les funcions “essencials” (que vol dir bàsiques)..
 • GrowBig ofereix: diversos llocs web, 20 GB d’espai, haurien de ser adequats per al voltant de 25.000 visites mensuals, i li atorguen funcions premium a més de les funcions essencials.
 • GoGeek: també permet diversos llocs web, però proporciona 30 GB d’espai, permet aproximadament 100.000 visitants mensuals i ofereix “Funcions avançades de Geekly”, a més de funcions primordials i essencials..

Al principi em sembla car. Renovar a 11,95 dòlars és una mica per a una opció de primer nivell, però quan teniu en compte les funcions “essencials”, no serà tan dolent.

SiteGround allotjament compartit

Les còpies de seguretat diàries, Cloudflare CDN i SSL i HTTPS s’inclouen de forma gratuïta des del punt d’entrada en endavant. Aquesta configuració instantània del pla d’allotjament web de nivell d’entrada de SiteGround per sobre de la majoria dels competidors.

A més, quan tingueu en compte la quantitat de llocs de visitants equipats per gestionar-los per mes (tingueu en compte que és una estimació) i les funcions Premium o Geeky (que sobretot aporten increments de rendiment, suport tècnic prioritari, restauracions de còpies de seguretat gratuïtes, compliment de PCI, i algunes funcions més avançades), els plans d’allotjament compartits de SiteGround justifiquen els preus amb les seves funcions.

Tingueu en compte que els certificats SSL per a allotjament compartit són gratuïts i estàndard per defecte. Tanmateix, podeu canviar a SSC Wildcard gratuït en qualsevol moment.

La quantitat d’emmagatzematge de 10-30 GB permet que algunes persones s’apagin directament de la bat (des de StartUp fins a GoGeek podreu quedar a 30 GB). Em sembla lamentable que el nivell més alt tingui una capacitat de 30 GB, però a la majoria de la gent troba que pot treballar dins d’aquesta limitació. És simplement realista per la naturalesa de l’allotjament compartit, que inherentment té recursos limitats.

Però aquesta és l’única limitació de notes. Com s’ha esmentat, tant els comptes de segon com el de tercer nivell poden allotjar llocs web il·limitats, i tots els comptes tenen bases de dades MySQL il·limitades. És bastant generós i, si teniu en compte les còpies de seguretat incloses, SSL, etc., les opcions d’allotjament compartides són bastant bones.

A més, fins i tot des d’un primer compte d’allotjament compartit, obteniu un creador de llocs web d’arrossegament i dominis submarquats i subaparcats il·limitats, que em sembla útil: podeu tornar al meu altre article de SiteGround vs. Bluehost per veure com es compara amb Bluehost, un màxim rival de SiteGround.

Els dos últims nivells obtenen una transferència gratuïta de llocs web. Podeu fer-ho al primer pla, però es paga. És útil per a aquells que vulguin la seguretat que pot proporcionar un equip de suport tècnic. Per sort, si utilitzeu WordPress, és bastant fàcil transferir un lloc sense assistència tècnica (més endavant).

Alerta de spoiler: SiteGround guanya aquesta.

De fet, fins i tot obté un programari bàsic de comerç electrònic amb un compte StartUp i moltes funcions per als desenvolupadors. Ah, i obteniu comptes de correu electrònic il·limitats fins i tot per a un compte bàsic, mentre que la majoria de competidors posaran un límit per als paquets d’entrada.

Finalment, SiteGround utilitza eines de seguretat de construcció exclusiva per a les empreses, que consideraria característiques importants del servei (pròpies de les lectures, només cal tenir-ho en compte.

Característiques
Inclou el pla StartUp
Constructor de llocs web gratuït
CDN gratuït de Cloudflare
cPanel & Accés SSH
Assistència tècnica 24/7
SSD Storagen
Còpia de seguretat gratuïta diària
Comptes de correu electrònic il·limitats & DB
Visiteu SiteGround

Així, en general, els plans d’allotjament compartit són força forts. Els preus són una mica elevats per a les persones que busquen explícitament opcions de pressupost, però per a qualsevol altra, els plans compartits de SiteGround podrien ser molt importants. Per descomptat, no totes les ofertes de SiteGround.

Plans d’allotjament al núvol

L’allotjament en núvol, per exemple, comença a partir de 80,00 dòlars al mes en un sistema de quatre nivells que arriba fins als 240,00 dòlars al mes,

Característiques
Entrada
Negocis
Business Plus
Super potència
CPU2 Cores3 Cores4 Cores8 Cores
RAM4GB6 GB8 GB10 GB
SSD Space40 GB60 GB80 GB120 GB
Transferència de dades5TB5TB5TB5TB
Preu80,00 dòlars / mes.120,00 dòlars / mes160,00 dòlars / mes240,00 dòlars / mes

El primer nivell us proporciona 2 nuclis de memòria, 4 GB de memòria i 40 GB d’espai SSD, que considero raonable, però sincerament no és el millor que he vist. Tanmateix, si voleu transferir molt, l’abonament de 5 TB és força generós.

Quan trieu els plans més elevats, les bonificacions són més raonables. Considero que la majoria d’aquests últims plans sobre la mitjana en termes de recursos donats per preu, i el primer nivell realment no és gaire gran.

SiteGround també ofereix solucions personalitzades per a les empreses interessades.

Si realment us agrada el rendiment de SiteGround i hi confieu, també podreu confiar en SiteGround per al hosting en núvol. Tanmateix, si esteu interessats, probablement podeu obtenir una millor oferta en allotjament en núvol si es mostren algunes altres opcions.

Per sort, els plans d’allotjament dedicats de SiteGround no estan malament.

Plans de hosting dedicats

L’allotjament dedicat comença a 269,00 dòlars al mes per al primer nivell i finalitza a 729 dòlars mensuals per al tercer nivell, però els preus (i la disponibilitat d’aquests servidors) depenen de la ubicació del centre de dades..

espai dedicat

lloc dedicat a l'Àsia

Sí, no mentiré: es tracta de grans etiquetes. Recordeu, per descomptat, que els servidors dedicats solen tenir les etiquetes de preu més altes.

El compromís probablement val la pena. Si us interessa obtenir un servidor dedicat, SiteGround té unes especificacions excel·lents i els plans de preus permeten molts recursos. Voldria que hi hagués més opcions, però és una queixa menor.

Ubicacions del servidor:

 • Chicago
 • Londres
 • Amsterdam
 • Singapur

Una nota a WordPress

A part dels principals tipus d’allotjament que ofereix SiteGround, hi ha alguna cosa important que hauria de saber sobre SiteGround: és excel·lent per a WordPress. Tan bé, de fet, que el propi WordPress.org recomana SiteGround.

WordPress és un sistema gratuït de gestió de continguts molt popular. És popular perquè et permet editar un munt de coses sobre el teu lloc, és gratuït i, en general, és senzill utilitzar-lo fins i tot per a principiants.

Sona perfecte, oi? El problema és que si utilitzeu el programari gratuït de WordPress, primer heu de tenir hosting. Gairebé tots els host principals suporten WordPress, però SiteGround es situa per sobre de la resta, d’aquí la seva recomanació per part de WordPress. Però, per què és tan especial?

SiteGround sobresurt per facilitar la possibilitat de començar a utilitzar WordPress a SiteGround, tant si sou un primer usuari com si transferiu un lloc..

SiteGround ofereix un complement gratuït que facilita la transferència d’un lloc de WordPress existent i una assistència de grau superior per als interessats en transferir més informació que un lloc de WordPress només.

lloc web wp complement migrador

Per als que comencen des de zero, és igual de fàcil. SiteGround compta amb un instal·lador automatitzat ràpid per obtenir ràpidament el programari real de WordPress al vostre compte SiteGround.

Un cop fet això, podeu utilitzar una altra eina gratuïta, WordPress Starter, per escollir alguns temes i funcionalitats clau (com ara formularis de contacte, pàgines de cartera, etc.): aquestes coses s’instal·laran automàticament..

WordPress ja és fàcil d’utilitzar segons la meva opinió, però encara pot ser ineficient d’alguna manera i requereix que l’usuari connecti moltes parts diferents. Per a un nou usuari, pot ser frustrant i ineficient, de manera que tenir un programa inicial de WordPress és un gran avantatge per als nous a WordPress.

Tot i que no sigueu un nou usuari, algunes altres eines de SiteGround el converteixen en un excel·lent amfitrió de WordPress.

lloc web wordpress augment de rendiment

Algunes de les configuracions predeterminades de SiteGround la fan òptima per als llocs de WordPress, però, a més, hi ha algunes opcions i eines addicionals que podeu seleccionar per augmentar el rendiment encara més..

El complement SG Optimizer és un bon exemple: inclou els dos últims nivells d’allotjament compartits i pot reduir seriosament el temps de càrrega de la vostra pàgina. SiteGround ja disposa del servei de supercercador de WordPress per a nivells més alts, cosa que permet que l’optimitzador SG pugui assolir tot el seu potencial. També ajuda amb els rànquings de motors de cerca.

Finalment, SiteGround gestiona la seguretat i les actualitzacions realment bé, i no només per als servidors. WordPress és un programari que sol implicar molts altres programes més petits (plugins i temes), i tots requereixen freqüentment actualitzacions en diferents moments..

SiteGround actualitzarà de forma segura WordPress i alguns dels vostres complements automàticament si ho opteu, cosa que us pot estalviar un munt de temps (confieu en mi, és un dolor actualitzar manualment diferents complements cada setmana).

Totes aquestes eines, a més del bon rendiment global de SiteGround, formen part del que el converteix en un dels millors amfitrions de WordPress.

Així, en general, SiteGroud té una aparença molt forta al departament de funcions. És cert que els preus de molts dels diferents plans d’allotjament de SiteGround semblen una mica alts. En particular, pel que fa a allotjament compartit, crec que els preus de SiteGround són una mica més alts del normal.

Tanmateix, tret que busqueu específicament una opció de pressupost, la qualitat i les funcions de SiteGround fan que aquests preus mereixin la pena. Inclou, per descomptat, allotjament compartit, però és especialment veritable en el seu núvol i en les seves opcions dedicades. I si no ho vaig subratllar prou, SiteGround és excel·lent per allotjar WordPress.

Facilitat d’ús

Mira, la facilitat d’ús és una cosa que rarament he de comentar. Això es deu al fet que la forta facilitat d’ús és un estàndard d’or de la indústria. Gairebé tots els serveis en línia, fins i tot els que no són serveis de hosting, es designen intencionadament perquè siguin fàcils d’utilitzar per a la persona mitjana.

Així que la facilitat d’ús és alguna cosa de què parlo sobretot com una forma de notar si una empresa està sota el nivell. Si no, no tinc res a dir.

Per sort amb SiteGround, no tinc res a dir.

El creador de llocs web que s’inclou ha agafat punts d’altres constructors de llocs web populars i és força intuïtiu.

Tot el que es tracta de gestionar els vostres comptes és molt fàcil i senzill.

siteground-cpanel

Com he comentat anteriorment, l’aplicació WordPress Starter és un exemple de com SiteGround fa que WordPress sigui molt fàcil per a principiants (o ràpid per a persones amb experiència).

siteground wp starterPer descomptat, tant si teniu un pla compartit fent servir WordPress com si compres el servidor dedicat més car que pugueu fer, SiteGround fa moltes coses a través d’eines automatitzades i del seu personal. Inclou el manteniment i l’actualització del propi servidor, el programari que utilitzeu directament i tot el que hi ha entremig.

Estic segur que algunes persones tindran alguns problemes aquí i allà amb termes tècnics, sobretot si són nous al món de l’allotjament, però principalment hauria de ser bastant fàcil de navegar, especialment amb un suport tan fort al client..

No és que SiteGround sigui excepcionalment fàcil d’utilitzar i, de fet, probablement pugui ser una mica més fàcil d’utilitzar, però en general no puc imaginar ningú que tingui massa dificultats amb això..

Conclusió

Ah, doncs aquí som al final, la secció final! Anem a endinsar-nos en ple lloc.

Els preus són una mica barrejats, ja que l’allotjament no compartit és del costat més car i fins i tot l’allotjament web compartit es troba al costat més car en funció del temps que feu. A part, si obteniu l’oferta popular d’un any, pagareu preus competitius / inferiors.

Les funcions són un avantatge per a SiteGround, amb una sòlida suite que es distribueix bé entre els tres nivells principals de preus, tot i que els límits d’emmagatzematge poden resultar molestos. Hi ha moltes funcions i avantatges de SiteGround per a WordPress.

El servei d’atenció al client és un punt fort amb una extensa documentació en línia i els representants addicionals útils en el xat en directe, el correu electrònic i el servei telefònic.

La seguretat és l’última fortalesa de SiteGround, però no deixa de ser una bona fortalesa. Sembla ser que SiteGround va més enllà dels estàndards de la indústria per a les seves eines i protocols de seguretat.

La facilitat d’ús és quelcom majoritàriament neutre: no és difícil d’utilitzar, però pot ser una mica més fàcil per a usuaris més novells. WordPress és, per descomptat, l’excepció i és molt fàcil per a principiants.

En general, crec que SiteGround mereix el seu lloc com una de les millors opcions d’allotjament.

No és excessivament car, almenys no per a les opcions més populars, i ofereix un paquet molt fort que hauria de deixar que la majoria de la gent, sigui quina sigui la seva capacitat tècnica, se senti satisfeta.

Visiteu SiteGround

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map