Revisió de SmarterASP.net: Coses a saber abans de comprar el seu pla (2020)

La primera vegada que vaig fer una visita al lloc web de SmarterASP.net, vaig quedar una mica esbossat. Vull dir, pots culpar-me?


pàgina d'inici de smarterasp

SmarterASP.net sembla una mica estafador a primera vista, però una immersió més profunda revela que es tracta d’una empresa d’hostatge bastant de bona reputació.

Cas concret: SmarterASP compta amb més de 4.30.000 clients fins a la data. Aquest és un nombre molt reduït en comparació amb empreses de hosting més grans, que acumulen milions de clients.

Però en termes absoluts, SmarterASP.net encara té molta gent per pagar els seus serveis. Afirmen que guanyen clients majoritàriament a boca en boca i no fan publicitat gaire (cosa que pot explicar per què molts de vosaltres no ho heu sentit abans).

I encara més impressionant? SmarterASP.net ha estat des del 1999, cosa que la fa 20 anys, molt més antiga que moltes altres empreses d’allotjament més populars.

De manera evident que SmarterASP és un servei d’allotjament real. Però val la pena el vostre temps o diners?

En aquest moment, és fàcil veure SmarterASP com un servei d’allotjament deficient que pocs centenars de milers de persones han pagat i que després han decidit sortir (explicant així la seva petita mida) … o com una joia oculta del món de l’allotjament que només uns pocs tenen trobat.

Bé, tenia algunes d’aquestes preguntes en ment quan vaig fer una visita a SmarterASP.net. I després, els vaig respondre provant SmarterASP jo mateix.

Preparat per escoltar el que he après? Comencem amb el primer aspecte en la majoria de les nostres ments:

Horaris

L’horari d’hora és la major preocupació per a la majoria de nosaltres. Tant si teniu una botiga en línia que ha de ser constant i ràpida tot el temps com si hi ha un bloc personal, pagueu perquè el vostre lloc estigui en funcionament.

Com que SmarterASP.net és una empresa més petita, és possible que us pregunteu com és de fiable el temps de funcionament. Amb les petites empreses d’allotjament, sempre hi ha un risc: algunes són escasses, d’altres són espectaculars.

Després d’haver provat SmarterASP.net, puc dir que va més envers aquest últim. No al 100% cada mes, però generalment a l’alça del 99,95% al menys.

SmarterASP.net és com molts altres amfitrions que tenen una garantia de funcionament, al 99,9%.

Però SmarterASP està tan confiada en la seva capacitat per oferir-la, que us ofereix això:

temps de funcionament de smarterasp

Sí. Per a cada hora d’aturada que tingueu, disposeu d’un mes gratuït d’allotjament. Per descomptat, fins i tot al 99,9%, trigarà una estona a deixar una hora d’aturada.

Podeu consultar els detalls complets aquí mitjançant la nostra calculadora de temps de funcionament, però el 99,9% de temps de lliurament al llarg d’un mes és de 43 minuts d’interrupció..

Tot i això, hi ha dues coses claus a destacar: en primer lloc, el 99,9% no és un número que s’ha d’esforçar, tot i que sona molt. Jo diria que el 99,95% i a l’altura és bo.

En segon lloc, SmarterASP rarament cau fins al 99,9%, tot i que això garanteix almenys tant.

I igual que amb el seu sòlid registre de temps de funcionament, SmarterASP.net també ha estat bastant ràpid per a mi.

En general, SmarterASP.net està en un bon moment amb temps de resposta i temps de resposta forts, sense oblidar-nos d’una compensació quan el temps d’activitat baixa per sota del 99,9%.

Fins ara, tan bé, no?

Bé, queda molt per fer a SmarterASP malament. Per tant, continuem la investigació!

Facilitat d’ús

La facilitat d’ús és una bossa mixta. Alguns de vosaltres tindreu la temptació de saltar aquesta secció (alguns probablement ja heu saltat aquesta part).

Altres ho necessiten realment i ho saben. I algunes persones necessiten un amfitrió més fàcil, però no ho saben.

Es pot considerar que la facilitat d’ús és generalment important, encara que en diferents graus.

Ara, permeteu-me donar-vos la resposta: SmarterASP.net no és el proveïdor web més fàcil d’utilitzar.

Part de la raó per la qual rau en el seu nom. ASP.NET és en realitat un cert tipus d’allotjament; podeu llegir-ne més en detall aquí.

Aquí teniu la versió breu: la majoria dels serveis d’allotjament web compartits utilitzen PHP. ASP.NET és diferent de PHP, però és bàsicament un marc per crear llocs web o aplicacions dinàmiques.

ASP.NET és un marc de codi obert, és a dir, qualsevol desenvolupador el pot veure i modificar-lo, i és especialment utilitzat pels dissenyadors web.

També se sap que és generalment més ràpid i un cost inferior.

Aquí hi ha el cas: si encara no ho sabíeu, considereu que pot ser que la premissa principal de SmarterASP.net us hagi passat pel cap.

Ara, abans que no tingueu por, no us preocupeu: SmarterASP.net encara funciona com la majoria d’altres empreses d’allotjament en la mesura dels fonaments.

Vosaltres escolliu el paquet, el compreu, connecteu un domini que tingueu en un altre lloc o en compreu un a través de SmarterASP, i serà bo anar.

Però el més important és que SmarterASP.net està pensat en persones més qualificades tècnicament.

Així, doncs, la configuració de funcions no s’adreça als principiants. Més endavant parlaré més, però no s’inclou un domini gratuït, per exemple.

Potser més important, SmarterASP.net no inclou una aplicació de creador de llocs web nativa. La majoria dels amfitrions més grans ho fan i, fins i tot si els constructors no són els millors del món, solen facilitar les coses als usuaris.

No us preocupeu: encara podeu utilitzar una instal·lació d’un clic per obtenir un sistema de gestió de contingut (com WordPress) amb força facilitat.

A més, el tauler de control farà que les coses siguin senzilles. Tot i que en aquesta nota …

tauler de control de smarterasp

Sí, no és el cPanel de la marca comuna, sinó un tauler de control natiu.

Això realment no t’afectarà massa, ja que els conceptes bàsics són els mateixos … però si ja estàs acostumat a cPanel (que és el que fan servir la majoria d’amfitrions), hauràs de reajustar-te.

Tot i que, tot i que SmarterASP no té tones coses fàcils d’utilitzar, sí que hi ha un servei interessant disponible.

Mira això:

facilitat d’ús de smarterasp

Sí, aquest és el tipus de servei inusual que espereu que una empresa de hosting més petita ofereixi.

En resum, els desenvolupadors de SmarterASP.net es poden manejar de forma gratuïta els treballs de programació bàsica.

Una vegada més, feines bàsiques. Això significa que no podeu demanar al seu personal d’assistència que crei el vostre lloc web des de zero.

Però, és poc probable que tingueu poca cosa o no coneixements de programació i pugueu fer servir alguns ajustaments aquí i allà al vostre lloc de WordPress, per exemple.

Aquest és el tipus de cosa que podeu obtenir de SmarterASP.net de forma gratuïta, molt útil. A més, aquesta empresa d’allotjament compta amb un suport al client bastant sòlid i atent … però més sobre això després!

En general, SmarterASP.net no és fàcil d’utilitzar, però proporciona bons recursos si sou més d’un usuari intermedi.

No és terrible, ja que el públic objectiu no tindrà cap queixa real, però les persones que volen una plataforma més intuïtiva o una configuració més fàcil poden lluitar.

En aquest moment, SmarterASP.net no sembla massa dolent, encara que no sigui per a tothom. Preparat per capbussar-se més en alguna cosa important?

Següent:

Tarifes i característiques

L’horari d’importància és important i és fàcil conèixer-ho, però l’aposta que l’altra cosa que voleu saber és el que costa SmarterASP i quines funcions obté amb aquests preus.

No et faré esperar. Comencem amb els preus:

preus de smarterasp

D’acord, siguem sincers: és bastant baix. Vull dir, és el mateix rang de preus que GoDaddy o Bluehost, que són famosos per ser assequibles.

El bàsic és bastant estàndard per a un pla d’entrada. Però Premium és bastant baix per a un pla d’allotjament compartit de tercer nivell, i aconseguir un allotjament gratuït per ser afiliat és bastant genial.

Hi ha alguna cosa realment important a assenyalar aquí, però: els preus de SmarterASP.net són barats en comparació amb els plans compartits de moltes altres empreses d’allotjament..

Però els preus són encara més barats després del primer any. Aquí és el perquè:

La gran majoria d’empreses d’allotjament tenen uns preus d’allotjament compartits baixos durant el primer any i, a continuació, augmenten els preus de manera significativa a la renovació. Per exemple, normalment un pla d’entrada serà de 2-3 dòlars al mes el primer any i de 7- $ 10 al mes el segon any en endavant..

Però aquest no és el cas de SmarterASP.net. El preu que veieu és el que obteniu fins que rescinteu el contracte.

Això vol dir que aquest és, de molt, un dels conjunts més barats de plans de hosting disponibles. L’única altra empresa establerta que conec d’això és FastComet, per això és molt rar SmarterASP.net.

La pregunta ara és què aconseguim per aquests preus baixos. Aquí teniu la visió general:

funcions de smarterasp

En realitat no és massa dolent! El pla bàsic és el que espereu: un lloc, especificacions d’allotjament estàndard.

Però el pla Advance (segon nivell) permet fins a 6 llocs web, cosa que suposa alguna de les empreses més grans que ofereixen un segon nivell.

L’obtenció d’emmagatzematge i amplada de banda il·limitada és excel·lent, sobretot perquè es concedeix per al primer nivell en endavant. Però la lamentable SSL només s’inclou gratuïtament des del segon i tercer nivell.

L’amplada de banda i l’amplada de banda il·limitada podria semblar un compromís digne a nivell d’entrada, però la veritat és que la majoria de la gent que té un pla d’entrada amb altres companyies d’allotjament no es contraposarà als límits del seu pla..

Això és perquè “l’emmagatzematge il·limitat” en un pla d’allotjament compartit és en realitat una exageració. Si tothom aprofités l’allotjament il·limitat en un servidor compartit, tot el servei no funcionaria i les empreses demanen a les persones que pressuposen els límits per actualitzar-les.

En canvi, SSL és estàndard avui dia. La majoria dels llocs que visiteu, com a mínim els més grans, utilitzen SSL i els navegadors generalment tenen en compte quan un lloc no té protecció SSL.

La versió curta és que, tot i que el pla d’entrada pot semblar excel·lent perquè té un emmagatzematge il·limitat, no és tan bonic el tema per a ell mateix … i no tenir SSL és realment lamentable..

Tot i altres característiques.

Els noms de domini no s’inclouen de forma gratuïta, com ho són amb moltes altres empreses d’allotjament. No obstant això, encara podeu comprar-los a través de SmarterASP.net, per un import de 12 dòlars anuals (cosa que no està malament) o connectar-ne el vostre compte.

Una cosa que és genial és tot els plans de pagament reben caixes de correu electrònic il·limitades. Només els dos últims plans aconsegueixen funcions de la llista de correu electrònic, però, per descomptat, no és limitat per correu electrònic.

I, tot i que podria haver minvat l’emmagatzematge il·limitat, AQUEST és força significatiu:

smarterasp compta amb ssd

Tot aquell emmagatzematge és SSD, més ràpid i segur.

Tot i que l’emmagatzematge de SSD és cada vegada més popular, moltes empreses restringiran els límits d’emmagatzematge si l’emmagatzematge és SSD i el mantindrà “il·limitat” si es tracta d’emmagatzematge en HD regular..

Per tant, aquest és un avantatge força sòlid de SmarterASP.net.

Alguns altres avantatges de SmarterASP.net són l’instal·lador d’un clic (prou normal, recordeu-ho) i CloudFlare CDN, que millora seriosament el rendiment del vostre lloc..

M’estic centrant en l’allotjament compartit perquè és allà on es troben la majoria dels vostres interessos, però també hi ha alguns altres tipus d’allotjament..

SmarterASP és únic a l’hora d’oferir plans d’allotjament “semi-dedicats”.

Altres companyies d’allotjament anomenarien un pla d’allotjament compartit per a negocis o alguna cosa així: no deixa de ser un servidor compartit, però es pot compartir entre un màxim de 5-10 persones, cosa que us permetrà molts més recursos. Els preus oscil·len entre 29,95 $ i 129,95 $ al mes.

Els plans VPS comencen a poc menys de 100 dòlars al mes per a un SSD de 30 GB i 2 GB de RAM i s’estenen a poc menys de 400 dòlars al mes per a 120 GB d’emmagatzematge i 16 GB de RAM..

Els plans del servidor del núvol oscil·len entre els menys de 200 dòlars i els menys de 400 dòlars al mes de preu i de 200 GB fins als 800 GB d’emmagatzematge (i els 8-32 GB de memòria RAM).

L’allotjament de distribuïdors va de 30 a 60 dòlars i concedeix entre 50 i 180 GB d’espai i entre 500 i 1.800 GB d’ample de banda. No hi ha límits al nombre de comptes o llocs d’allotjament que puguis revendre amb un pla determinat.

Per últim, però no per això menys important, també hi ha un pla de Linux per rivalitzar amb els plans d’allotjament compartits, que s’executen a Windows.

Els plans de Linux tenen un preu comparable, de 2 a 4 dòlars al mes, i són força generosos: llocs il·limitats, emmagatzematge, bases de dades, correu electrònic, etc..

Està bé, ara anem tot junt:

Els plans de gamma alta no són dolents, però no estan especialment destacats. Una de les àrees més sòlides és que es poden personalitzar més que alguns competidors, però es tracta.

L’àrea real on destaca SmarterASP.net és en els seus plans d’allotjament compartits (i fins a cert punt, els plans d’allotjament Linux).

Aquests plans no es carreguen de funcions com són molts els serveis d’allotjament compartit que competeixen, però es troben entre els plans MÉS MOLT PREUS que mai trobareu.

En definitiva, les funcions estan bé, però els preus són fantàstics.

Atenció al client

L’assistència al client sempre és important. És possible que tingueu confiança en vosaltres mateixos i sabeu que poques vegades haureu de confiar en l’atenció al client.

Però quan confieu en l’assistència al client, voleu saber que podeu comptar amb ell. I, a més, pot ser una manera de resoldre problemes ràpidament.

I com ja he establert, SmarterASP.net és una cosa més rica per als principiants.

Per tant, si encara no heu acostumat a allotjar-vos i us interessen els preus, voldreu que aquest servei sigui bastant bo.

Ja us començaré mostrant-vos el xat en directe. No he necessitat sovint el xat, però això és correcte quan vaig començar a provar SmarterASP.

Els resultats són força propers al que vaig experimentar durant tot el meu ús. Comprova-ho:

xat de smarterasp

Vaig rebre una resposta en qüestió de segons:

xat de smarterasp

Va bastant bé. Per descomptat, això era per a una pregunta més senzilla, però us en feu la idea.

No totes les ofertes de SmarterASP.net, és clar:

suport per smarterasp

SmarterASP.net us permetrà enviar un missatge de correu electrònic per a preguntes de vendes i utilitzar els tiquets de suport per a suport tècnic per als clients existents (i suport de facturació, però, de nou, el focus se centra en els usuaris existents).

També tenen un número de telèfon al qual podeu trucar, però sovint hi ha temps d’espera llargs i el xat en viu és significativament més fiable.

Ara, l’altre component principal del suport d’una empresa d’acollida és la base de coneixement i la documentació.

La base de coneixement de SmarterASP no és bonica, però és efectiva:

suport per smarterasp

Sí. Plana i al punt. Pot ser que a alguns no els agradi la interfície, però no neguem que estalviarà temps.

Amb prou feines heu de navegar, ja que només podeu desplaçar-vos fins que trobeu el tema que necessiteu en negreta i, a continuació, feu clic sobre ell per trobar l’article pertinent.

Com que està tot sobre la taula, pot semblar una base de coneixement més petita, però el cert és que hi ha més de 700 articles a la base de coneixement.

Cobreixen un ampli ventall de temes, inclosos altres de més àmbit tècnic. De fet, hi ha més de 100 articles relacionats amb el Tauler de control, i 59 relacionats amb DNS i noms de domini.

Si bé varien de longitud, la majoria es detallen amb instruccions i imatges pas a pas.

Potser no és la base de coneixement més impressionant que he vist mai, però pot rivalitzar amb alguns dels millors.

Quan tinc la base de coneixement juntament amb les opcions per contactar amb l’assistència, he de dir que estic bastant impressionat amb la configuració del servei al client de SmarterASP.net.

Pot ser que les trucades telefòniques siguin poc fiables, però almenys l’opció hi és. El xat en viu funciona de manera constant, de la mateixa manera que el sistema de tickets.

I la base de coneixement és àmplia i ràpida per navegar o buscar.

El resultat és que SmarterASP compta amb un dels sistemes d’atenció al client més competitius al voltant. És especialment impressionant que una empresa d’allotjament tan petita pugui rivalitzar amb els seus majors competidors!

Però, a continuació, tenim una última prova important per superar SmarterASP:

Seguretat

La seguretat suposa un gran negoci en allotjament web. L’allotjament no és una compra única, bé físic; tota la premissa és que pagueu per aconseguir que els vostres llocs web funcionin.

I això vol dir que confieu en una empresa per gestionar el vostre lloc, les vostres dades i les dades dels vostres visitants / clients, no només amb un bon rendiment, sinó també amb la protecció dels mals agents..

Potser us estareu preguntant si una petita empresa d’allotjament com SmarterASP.net pot permetre’s el luxe de donar als seus clients seguretat de primera qualitat.

Ho creguis o no, algunes de les companyies més grans d’allotjament tenen més defectes de seguretat que d’altres més petites.

Una part d’això és perquè s’orienten amb més freqüència, però una part és que redueixen els costos descuidant enfocaments més segurs, comptant amb les seves grans bases de clients..

Però SmarterASP.net és tot el contrari. Mira això:

seguretat de smarterasp

Sí, SmarterASP.net disposa de tres centres de dades que cadascun tenen alts estàndards. Sembla que els centres de dades són tercers, però de vegades s’espera que les empreses més petites.

Fins i tot les grans empreses ho fan i, de nou, SmarterASP.net ha pres precaucions per assegurar-se que sigui el més segur possible.

Com veieu, la infraestructura d’alimentació i xarxa és redundant, és a dir, si una cosa falla, tindreu una còpia de seguretat. Els locals es mantenen constantment, amb tot el control de temperatura necessari.

I el més cool de tot, estan molt bloquejats. Fins i tot no podeu accedir a una entrada si no escanegeu la miniatura aprovada.

Així, en general, no és la seguretat més intensa que he vist, però és sens dubte una de les millors configuracions.

Les precaucions principals es prenen amb d’altres addicionals, de manera que la seguretat en general sembla bastant bona amb SmarterASP.net (sobretot tenint en compte la seva mida)!

Abans de concloure, resumim alguns dels principals punts bons i dolents que hi ha fins ara:

Pros

 • Especialitat en allotjament ASP.NET, per descomptat.
 • Temps de resposta i temps de resposta forts.
 • Tot i que no és molt fàcil d’utilitzar, els desenvolupadors de SmarterASP.net us faran càrrec de forma gratuïta de petites tasques de programació.
 • Preus increïbles: un dels amfitrions més barats al voltant, perquè renovar-se després del primer any no té cap augment de preu. És a dir, any rere any, el cost és el mateix que el primer any per a altres empreses d’allotjament.
 • Amplada i amplada de banda il·limitada per a comptes de nivell endavant.
 • En general, molt bona atenció al client. Els telèfons poden trigar una estona, però el xat en viu és ràpid i fiable, com també ho és el sistema de bitllets. La base de coneixement també és molt informativa.
 • Molt bona seguretat també, amb potència redundant i exploracions biomètriques a tots els centres de dades.

Contres

 • No és molt agradable per a principiants i, en general, més orientada a les persones que acostumen a fer allotjament.
 • No moltes funcions, en comparació amb molts grans noms. Els noms de domini i SSL no s’inclouen de forma gratuïta, per exemple, i no hi ha cap creador de llocs nadius.

Conclusió: recomano SmarterASP.net?

Pot semblar que aquesta relació entre avantatges i avantatges respon a la pregunta. Sí, ho admeto:

SmarterASP.net és, en general, un amfitrió web molt bo.

Però és important tenir en compte que no ho recomano a tothom. El recomanaria a molta gent, però hi ha un subconjunt important que potser no és un bon ajust per a SmarterASP.

En primer lloc, es tracta de persones que volen una forma més fàcil de configurar un lloc web i de persones que volen paquets integrals (o propers) que tinguin moltes funcions i complements..

Això significaria hostes més grans i més corrents com GreenGeeks o Bluehost.

Tot i això, SmarterASP.net és absolutament un GEM amagat a l’allotjament. No puc dir-ho prou vegades: és un dels amfitrions més barats que hi ha, el període.

Per descomptat, perdeu algunes funcions, però aquí hi ha la línia de fons:

Els paquets d’allotjament molt assequibles us proporcionaran recursos sòlids en termes d’emmagatzematge i amplada de banda, un rendiment realment bo, una bona atenció al client i una seguretat sòlida..

Pots perdre’s per la facilitat d’ús i les funcions, però només serà un període fantàstic de negociació.

I si us interessa tècnicament pretendre per utilitzar SmarterASP.net de manera que pugueu crear un lloc o aplicació amb ASP.NET, trobareu que SmarterASP.net no és tan poc funcional després de tot.

El resultat final és que definitivament recomano a SmarterASP.net gairebé tots, a excepció de les persones que prioritzen la facilitat d’ús i les plataformes tot en un..

Però si no esteu segurs, no us espanteu!

smarterasp prova gratuïta

Sí, la prova gratuïta de SmarterASP.net no necessita cap targeta i és el doble que la majoria d’amfitrions. A què estas esperant?

Feliç allotjament!

Obteniu 60 dies de prova gratuïta

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map