Revisió de Web.com: tot el que heu de saber abans de comprar-lo!

Web.com és un gegant amagat a l’allotjament. Per molt popular que siguin els noms “domèstics”, no sé si Web fa la llista.


Però Web.com té més de 3 milions de subscriptors, cosa que el posa automàticament a les lligues principals, i els seus ingressos el 2017 van superar els mil milions de dòlars. “Wow” té raó.

A més de simplement ser enorme, va ser fundada el 1999, per la qual cosa també és vella, amb gairebé dues dècades.

D’acord: el que fa de Web.com per ser tan popular?

Molt, per descomptat … però també, sorprenentment poc. He estat utilitzant Web.com des de fa una estona i em vaig adonar de coses o coses sobre les quals voldria explicar-vos. Seguiu llegint i entrarem en els detalls!

Pros
Aquí em donaré alguns aspectes positius de Web.com.

Web.com és senzill en els seus plans de preus, és a dir, perquè només hi ha tres i tots són allotjament compartit. És un desavantatge per a alguns (més sobre això en un segon), però és un conjunt ben escollit per a d’altres.

A més, tot i que aquests plans no són els més barats, sí que estan al costat més assequible. De fet, esteu segur que un pla de Web.com estarà al costat més assequible (si sou una petita empresa).

Web.com també disposa de recursos decents destinats als seus plans d’allotjament, inclosos el pla d’entrada (principalment en termes d’espai de disc i de bústies de correu electrònic). A més, Web.com és molt fàcil d’utilitzar i s’integra bé amb WordPress i altres sistemes de gestió de continguts (CMS).

Finalment, l’assistència telefònica del web és decent encara que la resta del servei d’atenció al client no cal destacar, i la web té un rendiment molt sòlid (inclòs el temps de funcionament)..

Contres
Tot plegat és bo, però estic a punt d’introduir alguna cosa que permeti la resta de la revisió: les negatives. Malauradament, Web.com té moltes coses que no són favorables per combatre els seus bons punts.

Per aquells plans de preus que he esmentat anteriorment, probablement podeu suposar que la simplicitat també és una mica restrictiva. Qualsevol persona o empresa amb necessitats d’allotjament més complexes (com ara allotjament dedicat, allotjament VPS, etc.) pot oblidar-se gairebé de Web.com.

Mentre que el preu és a la part inferior, no ho és això barat. Algunes altres empreses ofereixen preus de partida més baixos i preus de renovació similars, o versions més baixes d’ambdues, i amb més funcions d’arrencada.

Tot i que l’assignació de recursos és bona, algunes característiques addicionals poden fer que els preus s’hi valguin més.

Per a l’assistència al client, el xat en viu és senzill i la base de coneixement pot ser de vegades poc profunda. Normalment, ambdues opcions compliran la feina, però podrien fer certa millora a causa dels dos retards de la competència.

I, finalment, però no per això menys important, Web.com gairebé no té res a dir sobre els seus protocols de seguretat. Només es pot deduir, i això no serveix per a una cosa tan important com la seguretat.

Així que hi aneu un conjunt de avantatges saludables i una desgraciadament llarga llista de cons. Per tenir una idea més clara d’allò on es troba realment Web.com en la vostra situació, potser voldreu més detalls. No et preocupis, et tinc cobert!

Tarifes i característiques

Anem a parar a les coses que realment importen primer: el preu i el que obté per això.

web-com-plans

Web.com arriba tant contra la pro com des de fora del bat, perquè només té tres plans d’allotjament. Les males notícies: sí, no teniu moltes opcions. Concretament, no teniu una gran quantitat d’opcions d’allotjament d’alta qualitat o de primera qualitat: podeu obtenir un bon allotjament compartit i,.

La bona notícia: Web.com és bastant assequible. Ara, si sou una persona que més interessa tenir un lloc web per aficions o motius personals, o fins i tot un lloc autònom molt reduït, els preus inicials de Web.com són lleugerament superiors a la mitjana..

El preu de l’entrada és un dòlar o dos superior al normal, el primer any. No obstant això, el segon i el tercer nivell tenen un preu molt millor i són de fet inferiors als plans típics de hosting compartit de segona i tercera capa.

El lamentable és que, mentre que aquests preus del primer any són bastant bons, les taxes de renovació són molt elevades. Les taxes de renovació són normalment superiors als preus del primer any, de manera que no hi ha res de nou, però els preus de renovació de Web.com poden arribar a ser de 2 a 3 vegades més cars.

Per tant, és un inconvenient important i no és un rang de preus molt bo per a les persones que intenten estalviar (o empreses que no tinguin necessitats d’allotjament intensives i es puguin permetre estalviar més en allotjament).

Tanmateix, tingueu en compte que Web.com descriu aquests plans com a orientats a petites empreses. Per a una petita empresa, aquests honoraris de renovació no són un tema important: el problema més important és si està limitat a plans d’allotjament compartits..

Sincerament, crec que ho és. La selecció limitada de Web.com definitivament quedarà descartada per moltes empreses, però moltes empreses petites necessiten només llocs web decents i no plans de servidors dedicats de primer nivell.

Si ho tenim en compte, les funcions de Web.com són força decentes. Per exemple, el paquet d’entrada Hosting imprescindible Inclou 300 GB d’espai en disc i 100 caixes de correu electrònic multiusuaris.

Tot i que és cert que 25 comptes FTP no són absurdament alts per als paquets de nivell d’entrada i que les transferències il·limitades de dades o dominis gratuïts del primer any també són força habituals, l’espai del disc és molt generós.

Bluehost, per exemple, comença amb 50 GB i GoDaddy el comença amb 100 GB. Les bústies varien més, però segueix sent molt útil. El segon nivell eleva les coses a 500 GB d’espai de disc i 500 bústies de correu electrònic, i l’últim nivell fa que aquest espai de disc sigui il·limitat i porti el nombre de caixes de correu electrònic permeses fins a 1.000 fins i tot..

És molt fàcil aconseguir les promeses de “illimitades ___” dels plans d’allotjament compartits (espai en disc, emmagatzematge, amplada de banda, etc.). És possible que no tinguis cap cobertura tècnica, però molt poques persones en comptes d’allotjament compartits desafiaran la seva assignació de recursos i, si tothom ho fa, l’allotjament compartit no funcionaria (perquè els recursos estan … compartits!).

De manera que, mentre que altres proveïdors poden fer-ho gairebé tot el límit des del segon nivell, caldrà que tingueu en compte que això és més avantatge que una característica seriosa. Amb Web.com, els “límits” són força elevats i raonables (i sí, sé que el tercer nivell diu que tot és il·limitat).

Tingueu en compte que aquests són els recursos bàsics assignats. També obteniu una instal·lació de WordPress i un creador de llocs web, així com actualitzacions automàtiques per a WordPress si el feu. Web.com també és decent en instal·lacions ràpides per a altres sistemes de gestió de contingut o solucions de comerç electrònic.

Tots els paquets poden donar suport a multimèdia, però només aquests dos últims estan destinats a manejar quantitats més greus, sobretot vídeo. El primer, però no voldreu sobrecarregar-lo amb gràfics cridaners.

Això majoritàriament ho resumeix. No sembla que sembli massa, certament, però això no és ni per si mateix una cosa dolenta. Alguns proveïdors d’allotjament destacats solen desenvolupar una gran part de les seves funcions mitjançant la creació de llistes llargues de tot el que ofereixen.

Quan comenceu a utilitzar el vostre compte amb aquests paquets, podríeu adonar-vos que no utilitzeu moltes de les vostres funcions promeses, o que algunes d’elles són eines lleugeres que s’han de pagar actualitzacions per utilitzar-les realment..

Les coses varien, per descomptat, i és cert que Web.com es podria mostrar millor, però el simple fet que Web.com sigui formalment menys ben dotat no vol dir que sigui un servei pitjor, ni que sigui menys capaç..

Dit això, crec que Web.com pot incloure algunes funcions més, almenys per a nivells més alts. Per exemple, qualsevol forma d’eina de còpia de seguretat i restauració regular seria apreciada, així com els certificats SSL.

Una nota ràpida sobre els certificats SSL: és bastant bàsic incloure’ls en plans d’allotjament avui dia, sovint per a la primera capa, però almenys per a posteriors. No només Web.com no inclou certificats SSL amb paquets, sinó que només els ven per separat. A partir de 27,99 dòlars l’any. No és un preu massa dolent, però és lamentable.

preu web

Ara, com que Web.com és molt capaç d’integrar-se amb els CMS populars, potser podreu expandir el vostre conjunt d’eines instal·lant-ne extensions. Si ho feu, les funcions bàsiques d’allotjament de Web.com haurien d’estar bé per servir al vostre lloc.

El problema és que també podríeu fer-ho per a qualsevol altre proveïdor d’allotjament i no crec que la web tingui una indicació suficient per garantir-vos que les prioritzeu..

La meva conclusió seria que Web.com no és dolent pels seus preus, sinó que els preus són a la part inferior, però tampoc no són excepcionals en general ni en cap àmbit concret. Web.com funcionaria bé si decidiu utilitzar-lo, però també ho farien alguns altres proveïdors.

Facilitat d’ús

Així que potser Web.com té preus adequats i està bé amb les funcions. Res fins ara destacat. Almenys és fàcil d’utilitzar, no? Segons es fa publicitat?

Aquest és certament el cas.

facilitat d’ús web-com

Web.com anuncia la facilitat d’ús per a tothom: els desenvolupadors poden utilitzar diversos idiomes; els que volen utilitzar WordPress obtindran una “instal·lació perfecta” i les persones sense gaire experiència poden construir llocs web construïts..

Totes aquestes promeses són gairebé certes. A part dels aspectes dels llocs de construcció, és senzill gestionar el propi allotjament. Obteniu el cPanel habitual i una forma de navegació decent. Es tracta de coses força senzilles que no necessitaran gaire corba d’aprenentatge.

A continuació, es fa la pregunta: és Web.com significativament més fàcil que qualsevol dels seus competidors? En aquest moment, hauria de dir que no. La facilitat d’ús de les pàgines web de Web.com juntament amb la de la majoria d’altres proveïdors importants, fins al punt que són bastant fàcils d’utilitzar.

Tanmateix, la senzillesa general de Web.com, inclosa en els plans disponibles, facilita la gestió dels comptes. Fer front a menys opcions té els seus beneficis (de vegades).

Per tant, tot i que tot Web.com no ho sigui sobretot fàcil d’utilitzar, depèn dels estàndards industrials en usabilitat i això és el que importa.

Atenció al client

Com que Web.com no és perfecte, estaria bé veure una atenció al client realment sòlida. És el que aconseguim?

No, realment. No diria que la seva atenció al client és dolenta, crec que les funcions essencials del servei d’atenció al client es compleixen de forma fiable, però no és igual que la d’altres proveïdors populars d’allotjament..

Els dos recursos principals són representatius als quals podeu contactar directament, o informació sobre el lloc. Comencem amb el primer: podeu conversar en directe amb un representant o bé parlar amb ells per telèfon.

El principal problema que tinc amb el xat en directe del web és que utilitza excessivament còpia / enganxa i / o bots. Un bon exemple d’això seran les captures de pantalla següents (nota: aquesta conversa va tenir lloc abans de comprar i començar a provar Web.com, però fins i tot després que tingués un compte, els xats pitjors semblarien similars):

web-com-xat1

web-com-xat2

web-com-xat3

Com veieu, he tingut gairebé 10 minuts perquè la meva pregunta es respongués totalment. El representant o el chatbot van respondre les meves dades de contacte amb publicitat i, després, quan vaig haver de reiterar la meva pregunta (disculpes, oblidada d’incloure-la a la captura de pantalla), la resposta va ser una sol·licitud de més aclariments..

Francament, va ser força clara la primera vegada.

Una vegada que tingués un compte, els xats en directe no inclouen tanta promoció autopromoció, però de vegades caurien en aquest nivell de qualitat. No sempre va ser tan dolent, però pot ser, així que deixem que aquesta conversa sigui un avís per a una possible mala experiència de xat.

L’assistència telefònica és millor que el xat en directe segons la meva opinió, així que si necessiteu una pregunta contestada immediatament, pot ser una bona opció.

Una única cosa que Web.com pot afirmar és que té un conjunt especial d’experts en màrqueting disponibles per a la seva consulta. Molt bé com sembla això, la majoria dels usuaris no faran un ús intensiu d’aquest recurs.

Els experts en màrqueting de Web.com també s’utilitzen molt per al procés de registre i a bord, però per a l’assistència diària, no tant.

Quant a la informació del lloc, tractareu principalment la base de coneixement del web.

suport web-com

Una cosa que pot ser única sobre la base de coneixement de Web.com és que alguns articles contenen respostes superposades que cobreixen els diferents serveis / plataformes del web..

solucions web-com-xarxa

Això no és vàlid per a tots els articles, per descomptat, només per a problemes amb diversos serveis Web.com.

De totes maneres, en total, la base de coneixement no està malament. Igual que la base de coneixement mitjana, tractarà la majoria de les vostres preguntes bàsiques i fins i tot alguns problemes estranys aquí i allà. Crec que podria aprofundir, però no és la fi del món.

En total, diria que l’assistència al client de Web.com és mediocre en el millor dels casos. Els xats en directe no són massa bons, el servei telefònic és bo i el material informatiu que hi ha al lloc farà el treball, però pot ser més extens i aprofundit.

Seguretat i fiabilitat

Siguem honestos. Fins ara, Web.com no colpeja exactament cap nota. La seguretat i la fiabilitat seran la gràcia d’estalvi?

I … alguna cosa. Començaré amb les bones notícies: Web.com compleix la seva promesa de 99,9% de temps de vida.

web-com-un clic

Pel que fa al temps de resposta, no ha estat massa dolent, però, com sol ser el cas de Web.com, tampoc és fantàstic.

Quan feu servir Web.com dia a dia, les coses són força suaus. Coses com el cPanel o el WordPress funcionen de manera coherent com ho esperaves amb un servei digne, però realment no criden a “qualitat fantàstica!” tant com xiuxiueja “normes bàsiques d’allotjament”.

Què passa amb la seguretat? Bé, tinc notícies per a vosaltres, persones: no ho sé.

La pàgina “sobre” de Web.com ha estat un enllaç mort per a mi. Feu clic a qualsevol enllaç que digui “seguretat” al lloc web, a qualsevol pàgina? Us portaran a la pàgina de plans de preus de certificats SSL.

Vaig pensar que potser em faltava alguna cosa. No, no. Feu-ho un cop d’ull: una part sencera de la seva base de coneixement de la categoria de seguretat no diu res sobre els protocols de seguretat de Web.com.

seguretat web-com

Podem suposar que té Web.com al menys hi ha instal·lades algunes infraestructures bàsiques de seguretat, ja que han atès més de 3 milions de clients a tot el món, cosa que és gegantina. També ho podem assumir perquè dediquen molta energia com a empresa a vendre certificats SSL.

Però es tracta, i no passa gaire. A part que és molest no saber gaire de la seguretat de l’empresa, reflecteix una falta de transparència per part de l’empresa.

De manera que, una vegada més, ens queda una mica de bo i de dolent per a Web.com: el temps d’obtenció és bo, els temps de resposta són decents, el rendiment general de l’aplicació és decent, però la seguretat és en gran mesura desconeguda..

Conclusió: recomano Web.com?

Aquesta crítica ha estat una de les meves més neutres. Cada vegada que trobo alguna cosa que m’agrada de Web.com, trobo alguna cosa que manca o fa malament.

En primer lloc, teniu una selecció limitada d’opcions d’allotjament per triar, totes compartides. Tanmateix, almenys els preus són en general força bons i la simplicitat de la línia de productes presenta l’avantatge de la transparència.

Els productes d’allotjament de Web.com no estan molt dotats amb moltes funcions, però disposen de recursos generosos i s’integren bé amb els CMS populars. D’altra banda, podeu trobar aquestes qualitats amb altres empreses de preus similars o inferiors i, de vegades, amb més funcions.

Web.com és definitivament fàcil d’utilitzar, però no és una interfície d’usuari innovadora. El seu servei d’atenció al client només està bé: un xat en directe de forma puntual, una bona atenció telefònica i una base de coneixement tèbia.

La seguretat i la fiabilitat no fan més que ressaltar la pro i la dualitat: un bon rendiment, però sabem molt poc sobre la seguretat de Web.com.

En conclusió, crec que Web.com és …no està malament. Petites empreses que necessiten un ús fàcil i un servei senzill d’allotjament i que, a més, que no necessiten configuracions de servidor premium, poden accedir a Web.com.

Tampoc sé si ho recomanaria. Web.com no és excel·lent a l’abast de l’assortiment d’empreses d’allotjament d’avui i podeu trobar les coses bones que Web.com presenta a la taula sense els seus inconvenients si es mira altres empreses..

web.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map