Revisió DreamHost: És fiable i ràpid? 99,93% Temps de funcionament registrat fins ara

Aquest article va ser revisat i actualitzat el 3 d’abril de 2020.


Ah, DreamHost. De totes les empreses que hem vist, DreamHost és sens dubte una de les més reconeixibles.

Després d’haver donat servei a 1,5 milions de llocs web, DreamHost està al costat dels altres grans agents del joc d’allotjament.

Una altra raó per la qual és un jugador tan rellevant i tan credible és la seva història: DreamHost funciona des de 1997, que també pot tenir unes dècades en els anys d’Internet.

Heu estat estudiant la vostra propera plataforma d’allotjament potencial. Potser no tens ni idea per on començar, o potser ja estàs pensant en empreses i plans específics.

Estem aquí per ajudar-vos a esbrinar què us poden oferir diferents empreses i ara mateix estic a punt d’explicar-vos com funciona DreamHost en funció de la meva pròpia experiència amb elles.

La reputació de DreamHost supera amb escreix el seu rendiment?

O bé estan ben alineades les coses?

Segueix llegint per esbrinar-ho!

DreamHost: contres

Gairebé invariablement, continuo amb la secció “contres” tractant-la com a males notícies. Aquesta és una de les poques vegades en què la secció contres no és una mala notícia.

Bé, potser una mica, res no és perfecte i això inclou DreamHost.

Heus aquí el primer dels inconvenients menors: els noms de domini.

No hi ha cap servei de correu electrònic gratuït inclòs per al paquet d’allotjament compartit a nivell d’entrada; heu de comprar-lo com a actualització si voleu, cosa que també és infreqüent..

plans de dreamhost

Això pot ser suficient per descoratjar algú que només estigui buscant un lloc web personal barat, però fora d’això, no crec que aquestes deficiències comptin massa contra DreamHost..

En general, els principals defectes són que s’han d’incloure un parell de coses al paquet d’allotjament compartit de nivell d’entrada de DreamHost que no és.

A més d’això, DreamHost no pateix gaire, tot el que sigui, és endèmic de qualsevol altra empresa d’allotjament.

DreamHost: professionals

Està bé, ara podem gaudir del sol!

Un parell de notes sobre els defectes que he esmentat: un benefici per a DreamHost és el preu barat.

El preu barat dels paquets d’allotjament compartits (però la resta) modera l’absència d’un nom de domini inclòs i d’un servei de correu electrònic per al primer nivell, encara que no del tot.

Afegiu-hi que Shared Starter, el primer nivell, té un trànsit il·limitat i un certificat SSL inclòs, i que les coses s’equilibren una mica.

Pla d'inici de dreamhost

Crec que almenys haurien d’incloure el domini, però són dos altres positius que no sempre s’inclouen amb els paquets rivals d’altres empreses..

En aquesta nota, DreamHost en general és força bé.

Crec que cada tipus d’allotjament està ben embalat amb DreamHost i, a banda de l’allotjament compartit, no hi ha moltes queixes.

L’allotjament dedicat, en particular, té allotjament fantàstic.

Una de les millors coses que DreamHost ha anat fent és la seva facilitat d’ús. És molt elegant i intuïtiu, des del tauler de control fins a la gestió de comptes fins al creador de llocs web.

A més, tenen una gran atenció al client.

Pel que fa a la seguretat, sí, és cert que el seu lloc no diu molt més que les coses estàndard.

Però la bona notícia és que la seva garantia de devolució es prolonga durant 97 dies, la qual cosa suposa una inversió al llarg del temps i hauria de ser molt gran per mesurar el temps de vida i acostumar-se al producte..

Garantia de devolució de dreamhost

En general, DreamHost va tenir alguns defectes, però encara els queda molt per contrarestar-los.

DreamHost: preus

Probablement, una força important en el mercat de hosting com DreamHost seria capaç d’oferir productes a un preu competitiu.

És així??

En general, ho crec, però anem paquet per paquet per veure què té DreamHost.

Comencem, com és habitual, són els paquets d’allotjament compartits. El primer nivell, Shared Starter, és de 2,59 dòlars al mes i el segon és Shared Unlimited, a 7,95 dòlars al mes..

Pla de dreamhost

Aquests són els dos únics nivells, així que és bastant simple.

Tanmateix, aquests preus són si pagueu per any el servei: si pagueu mes a mes, Shared Starter augmenta fins a 4,95 dòlars al mes i Shared Unlimited augmenta fins a 10,95 dòlars al mes..

L’allotjament de WordPress està força a prop de l’allotjament compartit, amb una opció de pagament anual / mensual similar i té dos tipus d’interès.

plans de wordpress

El primer tipus és realment les dues opcions d’allotjament compartit, amb els mateixos preus esmentats anteriorment.

El nivell DreamPress comença per 16,95 dòlars al mes si es paga per any. Pagat mensualment, augmentarà fins a 19,95 dòlars.

DreamPress Plus té 24,95 dòlars o 29,95 dòlars, i DreamPress Pro és 71,95 dòlars .

VPS Hosting té en realitat quatre nivells, però sense l’opció mensual / anual.

hosting de vps dreamhost

VPS bàsic és l’oferta de VPS de nivell d’entrada de DreamHost, amb un import de 13,75 dòlars al mes.

Business VPS, Professional VPS i Enterprise VPS valen 27,50 dòlars, 55 $ i 110 $ al mes respectivament.

L’allotjament al núvol amb DreamHost és excepcionalment barat: un servidor RAM de 512 MB, l’opció més barata, és de 4,50 dòlars al mes com a màxim..

L’opció de 2 GB és de 12 dòlars màxim al mes i l’opció de 8 GB, de 48 màxim. No us preocupeu, hi ha algunes opcions més que podeu veure aquí.

El motiu pel qual diu que el màxim és que et cobren per hora d’ús, amb una càrrega màxima de 600 hores al mes.

El preu màxim és suposar que utilitzeu aquest pla durant 600 hores en un mes determinat, en conjunt, realment no és massa cutre.

DreamHost no té plans d’allotjament dedicats predefinits: cal contactar-los directament per esbrinar el preu que tindria.

Característiques d’allotjament i comparació DreamHost

El que més diuen és el seu preu inicial: 169 dòlars al mes.

En resum, DreamHost es porta prou bé amb els preus. L’allotjament en núvol, en concret, sembla un tracte força sòlid: per a aquells que només volen experimentar, el primer nivell d’allotjament en núvol seria una excel·lent opció que dubto que puguis trobar fàcilment en qualsevol altre lloc..

L’allotjament de WordPress està bé: crec que els plans de DreamPress poden estar una mica més des del preu més car, però podeu utilitzar allotjament compartit per al vostre lloc de WordPress i és un acord força sòlid que DreamHost està més que disposat a acomodar-se..

L’allotjament VPS té un preu inicial molt baix, però la resta té un preu normal.

Finalment, el millor sobre el preu de DreamHost és la garantia de devolució.

La majoria de les empreses d’allotjament ofereixen aproximadament trenta dies per obtenir les seves garanties de devolució de diners, dues setmanes del costat més dur.

DreamHost dispara totes elles amb una enorme garantia de devolució de 97 dies.

Passarà molt de temps i hauria de ser suficient per poder avaluar correctament el temps de funcionament i veure si feu clic amb el servei.

En general, DreamHost té una estructura de preus prou estàndard, amb uns quants punts especialment avantatjosos.

La seva garantia de devolució és de molt una de les millors del negoci.

DreamHost: Característiques

Ara, fins ara, sabem que DreamHost és un dels proveïdors d’allotjament més greus que hi ha.

També sabem que té una estructura de preus sòlida general i uns preus aparentment bons.

Això vol dir que ha arribat el moment de mirar què val la pena els preus: quines funcions oferiu als paquets?

Com és habitual, ens centrarem sobretot en l’allotjament compartit (que es superposa a l’allotjament de WordPress, en el cas de DreamHost).

Starter compartit aporta a la taula un lloc web, trànsit il·limitat, emmagatzematge SSD “ràpid”, certificat SSL, creador de llocs i una actualització opcional per afegir correu electrònic.

Dreamhost ha compartit funcions d'allotjament

Shared Unlimited té tots els llocs anteriors, però il·limitats, un domini gratuït, emmagatzematge SSD il·limitat, més d’un certificat SSL (presumptament per lloc) i allotjament de correu electrònic.

DreamHost també inclou una garantia de temps de vida 100% i una garantia de devolució de 97 dies per a tots els paquets, inclòs el servei d’allotjament compartit d’entrada.

Crec que el meu domini principal és el domini; a Shared Starter, haureu de pagar 9,95 dòlars per comprar a.COM i només hi ha inclòs un domini gratuït per al segon nivell.

La majoria dels paquets d’introducció amb altres empreses ofereixen un domini gratuït, per la qual cosa ho trobo una mica fastigós.

El mateix passa amb el correu electrònic: heu de pagar per actualitzar si teniu Shared Starter.

Tot i això, el trànsit il·limitat i un certificat SSL alleugen una mica la càrrega i fins i tot les coses.

Podeu utilitzar aquestes opcions d’allotjament compartides abans esmentades per al vostre lloc de WordPress, però també podeu utilitzar DreamPress.

Funcions d'allotjament de WordPress DreamHost

DreamPress utilitza un servidor núvol més que un servidor compartit i és més optimitzat per a WordPress: tanmateix, té límits en el nombre de visitants que podeu portar al mes, majors límits en l’emmagatzematge SSD i és més car..

Tot i això, és certament una opció en funció del grau que vulgueu prendre al lloc de WordPress.

Les opcions VPS ofereixen bàsicament quantitats creixents de memòria RAM i emmagatzematge per nivell, i la resta és igual (això és bastant típic per a la majoria de les empreses d’allotjament).

El mateix s’aplica a l’allotjament en núvol: un preu més elevat significa més recursos assignats en termes de memòria RAM, emmagatzematge de disc SSD i CPU..

Finalment, l’allotjament dedicat demostra ser un paquet amb un cop de puny. Mireu aquesta comparació de preus del lloc de DreamHost.

Sí. A les seves màximes, DreamHost oferirà molts més recursos als consumidors de plans d’allotjament dedicats que els seus principals competidors.

En general, DreamHost és una de les empreses d’allotjament amb millors característiques que he vist.

Sens dubte, aquesta és una generalització, perquè els seus paquets d’allotjament compartits són una mica divertits: algunes coses s’inclouen al primer nivell que és excel·lent, i algunes coses no s’inclouen que haurien de ser.

Així, tot i que hi ha un parell de advertències aquí i allà, DreamHost ofereix funcions força competitives per a tot tipus d’allotjament i diria que aquesta empresa posa en marxa el departament de característiques..

Mireu només els detalls del paquet específic que us interessa.

Facilitat d’ús

En relació amb les funcions, es troba el factor d’ús fàcil de l’empresa. Què tan difícil tindran els vostres clients de descobrir el tauler de control, la configuració del seu compte i la configuració dels seus llocs web?

Amb DreamHost, no triguem gaire. DreamHost està tan confiat en les seves eines fàcils d’utilitzar que ho destaquen repetidament al seu lloc, més que amb altres llocs, em sembla.

De fet, fins i tot us permetran experimentar gratuïtament amb el seu creador de llocs web.

El seu tauler de control també està estilitzat per semblar més elegant i és fàcilment fàcil d’utilitzar.

Visió general del tauler de DreamHost

No tinc gaire coses a dir sobre la facilitat d’ús de DreamHost: us recomano que jugueu amb el seu creador de llocs web i que tingueu una idea perquè la resta del seu lloc és pràcticament a la vegada o més fàcil de tractar..

Creeu el vostre lloc web gratuïtament amb el creador de llocs web de DreamHost

És especialment agradable que la facilitat de DreamHost no simplifiqui els productes ni que restringeixi el nombre de funcions que teniu.

Com heu vist, DreamHost compta amb funcions competitives, però això no evita la facilitat d’ús..

DreamHost no és el servei d’allotjament més senzill que hi ha, però ho ha fet al primer nivell, compartint més o menys el primer lloc amb algunes altres empreses.

La facilitat d’ús no és la realització més rara en aquests dies, però encara és fantàstic de veure.

Atenció al client

Tan fàcil com ho és DreamHost, tot l’oferta és encara més fàcil amb l’assistència al client.

Com és típic de la majoria d’empreses d’allotjament, teniu dues formes principals d’atenció al client: material educatiu / informatiu in situ i opcions per contactar amb representants.

El material principal que podeu consumir en el lloc és la base de coneixement.

Dreamhost té una de les millors bases de coneixement que he vist, tot i que això no es deu en poca mesura als meus gustos personals.

Ho dic perquè moltes bases de coneixement semblen lletges, o desordenades, o són massa senzilles.

DreamHost obté una combinació perfecta de les dues: una barra de cerca que es desplaça ràpidament des de categories d’articles ben organitzades.

Una altra cosa que ofereix DreamHost (que només fan algunes altres empreses d’allotjament per cert) és un fòrum per a la comunitat DreamHost.

Comunitat DreamHost

Personalment crec que la pàgina del fòrum pot estar una mica més organitzada, però és prou robusta i el fet que n’hi ha és excel·lent.

DreamHost ofereix les opcions estàndard de xat i de suport per correu electrònic en directe, 24 hores. Tot i que no disposen d’assistència telefònica, ofereixen comunicació amb els mitjans socials, cosa que no és gaire freqüent.

La cosa és que només podeu accedir al xat en directe si teniu un compte.

Si no teniu cap compte, podeu contactar amb l’assistència (per exemple, si teniu alguna pregunta), però haureu d’utilitzar un sistema de correu electrònic / de bitllets.

Sistema de bitllets DreamHost

Però està bé. La meva experiència amb DreamHost, com a client, és que la seva assistència de xat en directe i de correu electrònic ha estat molt bona.

Normalment podeu esperar una resposta en un minut o uns minuts com a màxim.

En total, això comporta un factor d’atenció al client força sòlid.

Els representants molt sòlids i el material informatiu complet del lloc fan de DreamHost una de les empreses més importants per al servei d’atenció al client.

Seguretat i fiabilitat

Amb tota la resta, és hora de centrar-nos en un últim, però molt important factor d’allotjament: la seguretat.

Per seguretat, analitzarem algunes coses: les eines que DreamHost utilitza o ofereix als seus clients i el temps d’obtenció del nostre lloc de prova.

La pàgina de seguretat de DreamHost mostra alguns dels que ofereixen, tot i que voldria que anessin en una mica més de detall.

Compleixen amb una infraestructura de seguretat estàndard del sector, però voldria que anessin una mica més enllà.

DreamHost també ofereix unes quantes eines a les que poden accedir els clients: detecció / eliminació de programari maliciós, certificats de xifrat i privadesa del domini.

seguretat de dreamhost

La detecció i eliminació de programari maliciós es paga, però les eines de xifratge i privadesa del domini són gratuïtes de manera predeterminada, cosa que és excel·lent.

Una altra cosa més destacable: una pàgina per comprovar l’estat dels sistemes de DreamHost. Això no és gaire freqüent, però difícilment conegut.

La bona pàgina d’estat de DreamHost té una llista de l’estat d’un munt de productes DreamHost: el seu lloc web principal, el seu correu electrònic i correu electrònic, els seus diferents servidors, etc..

Comprovem el temps de funcionament, una de les facetes més essencials de la seguretat: quin és el punt de tenir un lloc web si sempre es baixa quan la gent el visita.?

Vegem doncs l’hora de funcionament de DreamHost.

hora d’hora de somiar

Horaris
99,67%
Temps de resposta
676ms

Aquí teniu la mitjana de temps de funcionament:
 • Mar 2020: 100%
 • Febrer 2020: 99,35%
 • Gener 2020: 99,64%
 • Des. 2019: 100,00%
 • Nov 2019: 100,00%
 • Oct 2019: 100,00%
 • Set. 2019: 100,00%
 • Agost de 2019: 100,00%
 • Jul. 2019: 99,99%
 • Juny de 2019: 99,92%
 • Maig de 2019: 99,85%
 • Abr de 2019: 99,77%
 • Mar de 2019: 99,97%
 • Febrer de 2019: 99,63%
 • Gen 2019: 100%
 • Des. 2018: 99,99%
 • Nov 2018: 99,98%
 • Oct 2018: 100%
 • Set. 2018: 70,14%
 • Agost de 2018: 100%
 • Jul. 2018: 100%
 • Juny de 2018: 100%
 • Maig de 2018: 100%
 • Abr de 2018: 99,94%
 • Mar 2018: 100%
 • Febrer 2018: 99,98%
 • Gen 2018: 100%
 • Des. 2017: 100%
 • Nov 2017: 98,49%
 • Oct 2017: 100%
 • Set 2017: 99,96%
 • Agost de 2017: 100%
 • Jul. 2017: 100%
 • Juny de 2017: 100%
 • Maig de 2017: 100%

Podeu consultar el punt de funcionament detallat aquí.

Ouch. Ouch. Està bé, sé que això sembla dolent, però deixa’m explicar alguna cosa ràpidament: vam tenir un error al final del setembre.

Vam tenir una interrupció durant uns dies, i això no es deu a DreamHost.

Algunes més aclariments: el temps d’aquest escrit és el 3 d’octubre, de manera que només es mesuraran 3 dies de funcionament.

Vam començar a provar DreamHost l’11 de setembre, de manera que es van mesurar al voltant de tres setmanes al setembre.

Normalment, un temps de funcionament del 70% seria inexcusable, però com que el problema no és DreamHost, podeu excusar-los aquesta vegada.

DreamHost garanteix un temps de vida al 100%, i almenys això ha estat quan les interrupcions no són culpa nostra.

DreamHost també us abonarà el temps d’aturada del vostre lloc: el servei d’un dia per cada hora de servei interromput.

Durant els nostres cinc dies, això seria … uns 120 dies de servei gratuïts. La qual cosa és una compensació força sòlida (si DreamHost va ser la raó per la qual el nostre lloc va ser a la baixa).

Vaja, més males notícies: aquesta oferta només s’aplica a allotjament compartit. Tots els paquets d’allotjament obtenen una garantia de temps de vida al 100%, però només l’allotjament compartit obté els crèdits per hora d’aturada. Vaja!.

El nostre menjar és que DreamHost disposa d’eines de seguretat dignes i, en especial, oferir de forma gratuïta privadesa de domini i certificats SSL és fantàstic..

Sembla que la seva infraestructura de seguretat està bé, i el seu temps de funcionament està bé.

DreamHost va bé amb la seguretat i potser millor que algunes altres empreses importants.

Us recomanem DreamHost?

Quan es tracta, DreamHost sembla haver guanyat generalment el seu estat.

No té molts defectes, i els pocs que té són en gran mesura poc significatius.

La manca d’un nom de domini inclòs per a Shared Starter és lamentable, però no és la fi del món.

El mateix passa amb la manca d’un paquet de correu electrònic inclòs.

Aquestes coses només són rellevants només per a persones que busquen un producte lleuger: un petit lloc web, probablement personal, a un preu baix.

Per a aquelles persones, DreamHost és tan a prop de ser perfecte, però aquestes dues coses són habituals en altres plataformes per preus similars.

Per això, no recomanaria DreamHost a aquestes persones.

Per a tots els altres, DreamHost és probablement una opció més elevada.

Fins i tot a l’esmentat apartat d’acollida dels consumidors, us recomanaria que ho proveu primer, per veure si podeu participar amb una mica de diners addicional per a una empresa amb la qual us sentiu còmodes..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map