Revisió HostGoi (2020): Val la pena cantar-los?

Revisió HostGoi (2020): Val la pena cantar-los?

Revisió HostGoi (2020): Val la pena cantar-los?

Si busqueu un servei d’allotjament a l’Índia, és possible que hàgiu topat amb HostGoi, però no sembla que us ajudi?


Bé, aquesta revisió sens dubte us ajudarà a decidir si HostGoi val la pena o no.

Revisem els plans d’allotjament basats en diversos paràmetres com ara seguretat, preus, suport, etc. Podeu consultar com revisem els serveis d’allotjament i després decidirem si voleu optar-hi o no.

Què és HostGoi?

HostGoi, fundada el 2018, és un proveïdor líder en serveis d’allotjament web amb seu a l’Índia i compta amb centres de dades a l’Índia, EUA, Europa.

HostGoi

HostGoi, una empresa líder en allotjament web ofereix el millor allotjament web, hosting de distribuïdors, servidors al núvol, registre de noms de domini, WordPress Hosting, VPS, etc, que serveixen per a petites i grans empreses.

Això és evident pel fet que compten amb Colgate, Dabur, Bajaj Capital, Avenues Global School i molts clients internacionals..

Així que pot donar-te “The Best Bang For Your Buck”?

Bé, això és el que tractarem en aquesta revisió avui.

Anem a capbussar-nos??

Horaris

El temps d’activitat fa referència al temps durant el qual el vostre host web roman en funcionament.

Si creieu que el 99% i el 99,99% volen dir el mateix, penseu de nou!

temps de funcionament

Segons la calculadora de l’Uptime SLA, això suposaria un temps d’inactivitat de:

 • Diàriament: 8 segons
 • Setmanal: 1 minut
 • Mensual: 4 minuts i 19 segons
 • Anual: 52 minuts i 33 segons

Segons nosaltres, aquest és un bon temps de funcionament que pot tenir qualsevol empresa.

Preu i característiques

característiques de preus

Les coses del costat dels preus són més exigents amb HostGoi. Probablement, HostGoi és un dels serveis d’allotjament més assequibles del mercat.

El pla bàsic arriba només a 0,85 dòlars al mes. Fins i tot el pla de negocis i el pla estàndard són força assequibles amb només 2 dòlars i 3,85 dòlars al mes respectivament.

La millor part són gairebé totes les funcions de tots els plans que són similars, tret de la “part de disponibilitat”. Per exemple, al pla Bàsic, obteniu SSD de 5 GB i ample de banda de 10 GB, mentre que el mateix és il·limitat en el paquet Business i Standard.

té hostgoi

Facilitat d’ús

La facilitat d’ús és un dels factors que, encara que no té una importància primordial, però certament depenen moltes coses.

Utilitza Cpanel per a un ús fàcil juntament amb eines de creació de llocs web ja preparades perquè no necessiteu llenguatges de codificació complexos.

Personalment, hem trobat la seva interfície fàcil d’utilitzar.

Atenció al client

Bé, no tenen vídeos al seu lloc web, però sí que tenen blocs per a tot.

Sí! Vull dir TOT!

atenció al client

Només per comprovar si s’utilitzava un chatbot per xerrar o un humà real, hem intentat fer una pregunta diferent.

Els vam preguntar sobre la migració.

atenció al client

Estàvem contents de rebre una resposta aviat del seu costat i era un ésser humà. El xat era definitivament lent, però podríem trobar una resposta al que preteníem.

atenció al client

Com es pot veure a la captura de pantalla anterior, tenen set categories diferents per obtenir orientació sobre allotjament, WordPress, etc.

Una cosa que hem notat especialment sobre ells és que disposen d’un butlletí de correu electrònic per actualitzar-nos. Creiem que és una excel·lent funció per mantenir-se al dia.

atenció al client

suport

Tot i que mencionen que tenen instal·lació SSL gratuïta però al seu lloc web, han esmentat càrrecs pel mateix. Creiem que es tracta d’una part complicada i aquí cal una claredat.

SSL

Seguretat

Tot i que la seguretat no és realment una prioritat per a vosaltres, hauria de ser una cosa que us importi perquè disposeu de dades crucials dels vostres visitants.

Com passa HostGoi?

HostGoi us ofereix aquesta garantia amb diversos serveis de seguretat.

seguretat

seguretat

Pros de HostGoi:

 • Gran horari
 • En general, preus decents.
 • El butlletí de correu electrònic per mantenir-nos al dia és una magnífica funció.

Cons de HostGoi:

 • El xat en viu no va ser satisfactori i, segons el nostre parer, hi ha lloc per millorar.
 • Els certificats SSL són gratuïts amb plans d’allotjament compartits, però tenen una validesa de 90 dies i no inclouen un segell de confiança. Per eliminar aquest inconvenient, podeu optar per un certificat SSL Premium com ara Garantia d’oferta de Comodo, Validació d’organització / administració, Segell de confiança. La validesa varia segons el termini de la subscripció (1/2/3 yr).
 • La solució de còpia de seguretat de llocs web JetBackup Daily s’inclou a cPanel de forma gratuïta, que genera automàticament una còpia de seguretat completa del lloc web i emmagatzema tota la còpia de seguretat en un servidor núvol. Tot i això, només manté còpies de seguretat de 5 dies, de manera que si l’usuari vol mantenir les seves còpies de seguretat antigues durant tota la vida, haurà d’optar per CodeGuard..
 • El suport de vídeo hauria estat millor a més dels blocs.

Conclusió

Ara podeu pensar en els serveis d’HostGoi quant a les ofertes i els enviaments.

Jo diria que si hi ha una cosa que em molesta en HostGoi, seria més polit el servei de xat en viu, però encara es fa mal.

Podeu anar endavant & feu-li un tret a HostGoi, estem segurs que no us decebrà.

T’has subscrit al servei d’HostGoi? Tens un suggeriment, que t’agradaria compartir? Ens agradaria escoltar-lo a la secció de comentaris.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector