Revisió LemonStand: avantatges i contres basats en la meva experiència global

Heu sentit les notícies sobre LemonStand?


Bé, suposo que probablement no ho heu fet. Tampoc ho he fet. Vaig intentar buscar i realment no vaig trobar res, o almenys res creïble en una important revista de notícies.

Però això és bo! Per què? Perquè significa que no ha passat res significativament dolent. Significa que, almenys, LemonStand fa la seva feina, que no hi ha hagut greus importants en la seguretat, i que LemonStand no està estafant els seus clients.

Però, en el món de l’allotjament i el comerç electrònic, és millor que LemonStand sigui prou conegut. Trobeu gairebé qualsevol article sobre les principals opcions de comerç electrònic i és probable que un bon nombre d’ells tingui una menció sòlida de LemonStand.

Quin és el tracte d’aquesta opció d’allotjament tranquil·la, però de bon rendiment? L’opció que es classifica habitualment entre els grans noms del món d’allotjament, Shopify, BigCommerce i Volusion, però sense tota la gran premsa d’aquests famosos pesos pesats?

Doncs ho sabreu prou aviat, però permeteu-me que només digui que LemonStand mereix fàcilment la seva posició com a plataforma de comerç electrònic superior i, segons la meva humil opinió, potser mereix ser classificat fins i tot més alt que la norma per força. pocs usuaris.

LemonStand no és perfecte, però realment compta amb alguns cops de serveis exclusius. Interessats?

Consulteu els preus dels plans de LemonStand aquí …

Segueix llegint per obtenir més informació.

En general: els contres

M’agrada ser expedient i directe i, si heu llegit els meus articles, probablement sabeu que de vegades m’agrada enumerar les males notícies. La bona notícia és que no hi ha massa notícies sobre LemonStand.

En primer lloc, el preu pot involuntàriament costar per a alguns usuaris amb empreses més petites segons la naturalesa de les seves botigues.

A més, la gran bretxa entre els tres nivells pot dificultar la cerca d’alguns usuaris amb un pla que s’adapti a ells.

Preu llimona

Consulteu els preus dels plans de LemonStand aquí …

En segon lloc, hi ha una corba d’aprenentatge elevada necessària per aprofitar al màxim LemonStand.

Per dir-ho clar, no és que LemonStand sigui difícil d’utilitzar, sinó que realment faci servir les millors funcions i aconsegueixi valdre els vostres diners, necessitareu cert coneixement al vostre final..

Finalment, no puc dir que la seguretat sigui necessàriament dolenta, però tampoc sé com de còmode dic que és especialment forta. No hi ha molta informació al lloc sobre mesures de seguretat, cosa que em fa sentir (i potser que us sentiu) incerta.

Tot plegat, res d’això és massa seriós ni definitiu, així que sí! Anem a avantatges.

En general: els pros

Aquí teniu els principals avantatges.

Tot i que el preu pot ser car per a alguns, generalment és més barat que altres paquets comparables d’altres empreses, i almenys el preu és molt senzill..

Lemonstand
Shopify
BigCommerce

PlaMILLORABÀSICESTÀNDARD
Preu / mes.19 dòlars / mes.29 $ / mes.29,95 dòlars / mes.

Consulteu els preus dels plans de LemonStand aquí …

Pel que fa a les funcions … bé, el punt més fort de LemonStand són realment les seves característiques. Pot semblar una breu llista de positius, però confieu en mi, les funcions que fins i tot es proporcionen els comptes inicials són realment sòlides.

Ara, per fer-ne ús, sí, necessiteu coneixements de disseny o accés a una persona amb coneixements de disseny. Tanmateix, un cop hàgiu utilitzat realment la personalització, trobareu que heu aconseguit una negociació molt sòlida.

I pel que val, fins i tot les funcions no dissenyables i no personalitzables són nombroses i fiables.
Per descomptat, sempre és més complicat que això. Seguiu llegint per conèixer una mica més d’específics!

Preu LemonStand

Pot ser que els preus siguin el punt més important per a la majoria de vosaltres, i amb raó. Abans d’entrar-hi, podeu consultar aquí la pàgina oficial amb més detalls.

Ara, per sort, LemonStand el manté molt senzill.

Hi ha tres grans nivells de preus: Starter, Growth i Professional.

L’entrada té un preu de 19 dòlars al mes; el creixement és de 69 dòlars al mes i el professional, de 199 dòlars al mes.

Planes de Lemonstand

Característiques
MILLORA
CREIXEMENT
PROFESSIONAL
Comissions de transacció0%0%0%
EmmagatzematgeIl·limitatIl·limitatIl·limitat
Ample de bandaIl·limitatIl·limitatIl·limitat
Nombre de productesIl·limitatIl·limitatIl·limitat
Preu19 dòlars / mes.69 $ / mes199 $ / mes
Més detallsMés detallsMés detalls

També hi ha un quart nivell menys comú anomenat Premium que comença a 399 dòlars al mes.

Hi ha un judici gratuït? sí!

Fàcil, no? Sí, però una mica massa fàcil. Com s’acumulen aquests preus en realitat??

Bé, és clar, és difícil de comparar directament a causa de les diferències de característiques (més aviat).

Per exemple, el pla inicial de BigCommerce és de 29,95 dòlars al mes i el de Shopify també és de 29 dòlars al mes, però la tapa de vendes de BigCommerce per al seu pla inicial és de 50.000 dòlars en vendes a l’any i la tapa d’inici de LemonStand és de 75 vendes al mes..

Per tant, si la vostra botiga electrònica es centra principalment en vendre un nombre reduït d’articles més cars, llavors l’estil de LemonStand de taps de vendes de nivells de preus us pot proporcionar molt.

Si, d’altra banda, les vostres necessitats de comerç electrònic se centren en la venda de molts articles, el preu de LemonStand pot resultar una mica car, ja que hi ha un salt entre Starter i Growth..

En general, el preu de LemonStand no és massa dolent en relació amb altres plataformes de comerç electrònic més importants, però pot resultar que sigui inesperadament costós segons el vostre propi negoci en línia..

Visió general de les funcions

D’acord, les característiques. A part dels preus, les funcions probablement siguin el punt més important de qualsevol servei d’allotjament. Per descomptat, no puc explicar tot aquí, de manera que podeu veure la pàgina oficial aquí i aquí.

La principal reivindicació de la fama de LemonStand són les seves funcions de personalització, però fins i tot a part d’aquestes, hi ha una suite bastant decent que s’ofereix fins i tot als comptes de nivells més baixos..

Per començar, el motor de LemonStand us permet utilitzar qualsevol entorn de front-end que vulgueu dissenyar la vostra interfície d’usuari.

Les vostres pàgines de sortida es poden personalitzar. Hi ha una gran quantitat de temes i plantilles de codi obert gratuïts per jugar amb vosaltres, de manera que pugueu semblar bé la vostra botiga.

personalitzat-lemonstand

També hi ha un munt de funcions disponibles per a tots els nivells de preus que, personalitzables a part, encara farien de LemonStand una plataforma integral.

Alguns inclouen comptes de personal il·limitats, despeses de transacció, productes i variants il·limitats, emmagatzematge i amplada de banda sense fitxers, HTTPS a tot el lloc, descomptes i cupons, ajuda SEO avançada i moltes més coses, algunes d’aquestes coses només estan disponibles per a la segona. o comptes de tercer nivell d’altres serveis d’allotjament.

Funcions de LemonStand AVANÇAT

Tot i això, la fortalesa principal del paquet de funcions de LemonStand segueix sent una alta personalització. Es pot personalitzar gairebé tot el que es tracta de la vostra botiga electrònica i algunes de les funcions que fins ara no vaig comprendre del tot (o almenys algunes d’elles em van prendre un temps per esbrinar).

En parlaré més endavant, però us diré que els vostres coneixements són importants per treure el màxim partit de les funcions de LemonStand. Les funcions que no es poden personalitzar són sòlides, però no són excepcionals, i potser no són un tracte excel·lent per a tu, tret que tinguis algun coneixement de disseny web.

Però si ho fa, i si voleu posar el front de línia del vostre negoci a les vostres mans sense dependre de temes bàsics i de funcions d’arrossegament i solta de plantilles, LemonStand és excepcionalment fort al departament de funcions..

Facilitat d’ús i personalització

LemonStand té probablement les seccions més exclusives de “facilitat d’ús / personalització” que he escrit mai.

Us donaré la resposta realment ràpid: LemonStand és probablement la millor de les plataformes d’allotjament populars per personalitzar-les, però per aprofitar-la realment, necessiteu coneixements tècnics.

És fàcil d’utilitzar? Bé, segur. És fàcil utilitzar-lo perquè les funcions bàsiques no et confonen massa.

Personalitzar LemonStand

Si no esteu interessats en fer realment les mirades de la vostra botiga a les vostres mans i si feu clic amb LemonStand per algun motiu, podreu gestionar la vostra botiga bé. No és l’opció més fàcil d’utilitzar, però tampoc no és impossible.

La cosa és, però, per aprofitar realment la capacitat de personalització que LemonStand us ofereix, necessitaríeu uns coneixements tècnics.

El potencial de personalització de la vostra botiga és un dels avantatges més importants de LemonStand, però cal que tingueu les vostres habilitats tecnològiques o bé que pugueu contractar algú que pugui codificar i desenvolupar-vos..

Dit això, no subestimeu la personalització de LemonStand, és fàcilment una de les plataformes més obertes que hi ha actualment i, certament, apel·larà a molts usuaris que puguin gestionar directament les aparences de la seva botiga electrònica..

De fet, estic segur que molts dels clients de LemonStand (si no la majoria) són del costat més qualificat tècnicament, i per al client potencial que llegeix aquest que és igualment més alfabetitzat, diré que la facilitat d’ús no és cap problema. Les opcions de personalització són excel·lents.

Per als menys experimentats? No és impossible d’utilitzar-ho, però hauràs de tenir una mica més d’habilitat al final de la teva màxima utilitat per fer servir LemonStand.

Seguretat

La seguretat és important per a tots.

I és especialment important per a vosaltres. La seguretat de la vostra botiga electrònica és fonamental no només perquè conté les vostres dades, sinó perquè també manté els vostres clients i, a banda del problema moral de no tenir cura de les dades dels vostres clients, també hi ha un problema pràctic: no hi ha client. voldrà anar a la vostra botiga si s’ha reduït la meitat del temps o no sembla segur.

Llavors, LemonStand està a l’altura de la velocitat? Anem a veure.

LemonStand té una estructura compatible amb PCI DSS, un estàndard d’or de confiança important en el sector de l’hostaleria.

seguretat de limònies

Utilitza SSL a totes les seves pàgines, no només el check-out, de manera que els clients més experimentats en tecnologia poden trobar-se còmodes quan visiten la seva botiga..

A més, s’inclouen moltes altres comprovacions de seguretat, fins i tot d’un compte d’inici, que LemonStand assegura que normalment s’utilitzen per als plans de preus més alts d’altres plataformes d’allotjament, tot i que no estic segur de si és cert.

En qualsevol cas, aquestes comprovacions inclouen un monitoratge constant de l’estat, còpies de seguretat diàries i fins a hores, i una xarxa d’entrega de contingut a tot el món (és a dir, que clients i visitants de llocs de tot el món puguin accedir a la vostra botiga electrònica).

Avui estic segur que es tracta de mesures de seguretat estàndard per a la indústria, però són fantàstiques.

El fet és que, realment, el seu lloc no és massa detallat, més enllà del que us he dit aquí, i no hi ha molta informació verificable per a la ciberseguretat de LemonStand..

Diré que de forma provisional, la seguretat és almenys estàndard i probablement està bé, i que fins ara no hi ha hagut grans problemes, cosa que és encoratjadora, però per estar al costat segur, pot ser que la seguretat de LemonStand no sigui gaire forta..

Estaria encantat de donar-los més crèdit si tinguessin informació més fàcilment disponible, però de moment diguem que és almenys prou bona, però probablement res especial.

Conclusió

D’acord, això era una mica les coses que et vaig llançar. Ho posem tot junt.

LemonStand té un cost relativament baix, però pot ser una mica car per a alguns usuaris amb determinats tipus de botigues / necessitats de venda. L’estructura de preus és molt senzilla i fàcil d’entendre, però també hi ha l’inconvenient de no tenir prou opcions per a diverses necessitats.

Consulteu els preus dels plans de LemonStand aquí …

Les característiques de LemonStand són l’actiu més fort. Les opcions no personalitzables no són excepcionals, però són fortes, i les funcions de personalització són, com he dit, excel·lents i probablement les millors.

Per descomptat, el millor avantatge és també la màxima avantatge: heu de ser capaços de saber fer ús d’aquestes funcions per obtenir el vostre valor realment, així que la facilitat d’ús no és una cosa especialment forta amb LemonStand.

Finalment, la seguretat és sobre la qual sóc neutre. No hi ha molta informació creïble sobre els mètodes i les eines de seguretat de LemonStand, una cosa que em preocupa.

Tot i això, no hi ha hagut cap novetat important que preocupa, i el que sabem sembla que garanteixi la seguretat que és “prou bona” ​​per a la gran majoria dels usuaris. Us suggereixo, si us preocupa realment, que contacteu directament amb LemonStand per obtenir més informació.

En general, LemonStand és un servei realment fort que, tot i que no està exclòs, és una opció espectacular si podeu fer servir els seus millors actius.

Comença amb Lemonstand

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map