Shopify vs SquareSpace: comparació de cap a cap (2020)

Tot i que estic molt involucrat en els mons de Shopify i Squarespace (construcció de llocs, construcció de botigues, comerç electrònic, etc.), tendeixo a barrejar aquests dos noms. Per què? Suposo, perquè veig freqüentment anuncis publicitaris per a tots dos i són els dos grans noms “S” del programari de construcció..


Si bé és cert que aquestes dues empreses es solapen, també són molt diferents. Shopify és el nom comercial més establert en programari de comerç electrònic, ja que ha facilitat més de 82 mil milions de dòlars en vendes des de la seva fundació el 2006.

Squarespace proporciona fàcil creació de llocs web i va ser fundada el 2003. És possible que no sigui el creador de llocs web més popular (no tenim números exactes per a aquestes coses, per ser sincer), però és certament una de les marques més reconeixibles.

Les dues companyies poden reclamar, com a part de la seva popularitat, molts grans noms que han signat als seus serveis. Un parell de grans clients de Shopify inclouen la companyia de Kylie Jenner i Nestlé.

Squarespace, centrat més en una crida als creatius, té Idris Elba i Keanu Reeves sota el cinturó.

Woah És evident que Shopify i Squarespace són líders en els seus respectius camps. Suposem que aquests dos grans noms havien de xocar – qui guanyaria?

Això no és, per descomptat, una hipotètica. Els creadors de llocs web gairebé sempre s’estenen en el comerç electrònic, cosa que significa la creació de botigues. Tot i que gairebé tots els populars creadors de llocs web fàcils de fer publicitat de funcions de comerç electrònic, Squarespace és exclusiu en el seu focus fonamental en autònoms, creatius i petites empreses..

Hi ha, per tant, el solapament i la competència interessant. Ho comprovem.

Taula de contingut

Saltar a veure la prova específica fent clic als enllaços següents

 1. Comparació de preus i característiques
 2. Plantilles i aplicacions
 3. Facilitat d’ús
 4. Atenció al client
 5. Seguretat i fiabilitat
 6. Conclusió: Què recomano?

Comparació de preus i característiques

Shopify
Espai d’espai

PlaShopify bàsicBàsic
Preu / mes.29 $ / mes26 $ / mes
Productes il·limitats
Certificat SSL gratuït
Comissions de transacció2,0%No
Assistència 24/7
Botiga online
Targetes regalNoNo

Mirem primer els preus i les funcions que obteniu.

Els preus de Squarespace són una mica més complicats en relació als de Shopify.

botiga en línia de preus de quadrats d'espai

Squarespace té dos tipus de plans, un per a comerç electrònic i un altre per a llocs web i cada tipus té dos nivells. Penseu que, ja que comparem Shopify, només hauríem de mirar aquests dos plans Squarespace. No, no.

llocs web de preus de plaça

El nivell “Negoci” de Squarespace per a llocs normals també ofereix una funcionalitat de comerç electrònic.

Això vol dir que realment podeu obtenir programari de comerç electrònic mitjançant Squarespace per un preu inicial de 18 dòlars al mes. Si ho feu, patireu una taxa de transacció del 3%, però podeu afegir finestres emergents, vendre productes il·limitats, acceptar donacions, obtenir un domini gratuït i bàsicament utilitzar una suite completa de comerç electrònic (inclòs el seguiment d’inventaris, la gestió de comandes, etc).

Si voleu utilitzar els plans de “botiga en línia”, obteniu uns quants avantatges més a més de tots els elements anteriors: podeu suprimir íntegrament els honoraris de transacció, obtenir col·laboradors il·limitats, accedir a millors mètriques de comerç, utilitzar impressió d’etiquetes, obtenir una caixa de seguretat segura. al vostre propi domini, afegiu comptes o subscripcions de clients i molt més.

Per descomptat, algunes avantatges es reserven per a diferents nivells, però amb un rang de 18 a 40 dòlars al mes (es factura anualment; aquestes són més econòmiques si es paga mensualment), Squarespace aconsegueix proporcionar un munt d’eines de comerç electrònic i avantatges..

Ara per Shopify.

fixació de preus

Pel que fa als plans principals, un pla d’entrada permet començar amb tot el que necessiteu, i els plans més grans afegeixin fonamentalment algunes eines i avantatges (especialment els avantatges d’enviament). Les funcions bàsiques inclouen productes il·limitats i creació de comandes, el programari complet per a crear botigues, codis de descompte, canals de vendes, etc..

Ets limitat en els comptes de personal que pot assumir independentment del nivell, i les persones del primer nivell no poden utilitzar targetes de regal ni accedir a informes avançats.

Segons la meva experiència, el programari de construcció de botigues, així com el producte, la comanda, el cupó i la creació de descomptes són molt robustos amb Shopify. Podeu editar les coses amb un grau de detall molt bo i tot surt de la caixa.

Això també és cert per a Squarespace segons la meva experiència: Squarespace no simplifica ni redueix els detalls que podeu gestionar a la vostra botiga, tot i que no està completament al nivell de Shopify..

Squarespace ofereix un lleuger avantatge en tenir una opció de check-in d’una sola pàgina. Shopify no ho és, fins i tot si feu servir Shopify avançat. Això no és un gran fracàs, però sorprèn per una marca líder (ja que voleu que sigui més fàcil per a la compra dels vostres clients).

Pel que fa a l’enviament, ambdues empreses ofereixen avantatges i descomptes, però de maneres diferents.

Els descomptes d’enviament de Shopify són elevats, fins al 64% per a Shopify bàsic i el 74% per a Shopify avançat. Tot i que no necessitareu necessàriament aquestes quantitats cada vegada, són descomptes importants que fan que els clients siguin més atractius per a la comanda dels vostres productes.

A més, tots els comptes arriben a imprimir etiquetes d’enviament i els dos últims plans tenen un preu cúbic d’USPS Priority Mail: això carregarà paquets basats en la mida, no en el pes (sota determinats paràmetres) que poden reduir significativament els preus per als venedors..

Aquestes coses són part del que donen a Shopify un atractiu tan tremenda per a empreses de totes les mides. Com es presenta el Squarespace?

El pla de “lloc web” amb funcionalitat de comerç electrònic no té realment avantatges d’enviament preestablerts. Tanmateix, els plans de la “botiga en línia” ho fan: tant s’imprimeix l’etiqueta a granel, com a Shopify. El nivell més alt té una calculadora d’enviament avançada, que és útil, però tots els plans de Shopify tenen calculadores d’enviament.

El pla “Botiga en línia avançada” de Squarespace us permet aplicar descomptes d’enviament gratuït als productes automàticament en el moment de la compra. No podeu establir les tarifes d’enviament per producte, de manera que es posaria a disposició de tots els clients una opció d’enviament gratuïta, és una mica complicat i heu d’estar dins del pla Avançat per exercir el control sobre ell més desitjable..

Els plans menys avançats de Squarespace us permetran generar descomptes que els clients puguin aplicar a l’enviament, per tant menys compensar directament els càrrecs. És una mica complicat: podeu llegir aquí per obtenir més informació.

Malauradament, Shopify i Squarespace cobren algunes tarifes per transaccions. Les tesis varien segons el pla: el nivell més alt de Shopify té la taxa més baixa, un 2,4% + 0,30 dòlars, en compres en línia mitjançant targeta. Les tarifes difereixen si feu servir el processador de Shopify per efectuar pagaments de manera personalitzada, a més, hi ha taxes per utilitzar qualsevol proveïdor de pagaments que no sigui Shopify Payments..

Squarespace només assumeix comissions de transacció per al seu Pla d’empresa (com s’ha esmentat), el segon nivell “Llocs web”. Cadascun dels dos plans de “botigues en línia” suprimeix els honoraris de transacció, de manera que no cal que vagis lluny per evitar-los.

Heus aquí la darrera cosa que val la pena esmentar: la navegació amb motos. Shopify és un líder de la indústria parcialment per la facilitat que pot fer l’expedició. Dropshipping significa bàsicament que vostè, el propietari d’un magatzem, tindria a un tercer (executant un magatzem, presumptament) l’enviament d’un producte ordenat per un client directament al client. Això vol dir que el client faria servir la vostra botiga, però no produiríeu el paquet del producte.

oberlo-funciona

Shopify utilitza Oberlo per fer la navegació increïblement fàcil. I funciona, sincerament, com una meravella. Squarespace té un corol·lari: en lloc d’Oberlo, Squarespace s’integra amb Printful.

integració

El problema és que només podeu utilitzar la integració Printful amb el pla de botiga avançat (el nivell més alt) i la gent de Shopify pot utilitzar Oberlo a qualsevol nivell, a més, Oberlo és completament lliure d’utilitzar sempre que tingueu un compte Shopify (tot i que podeu actualització per a nivells més alts d’Oberlo).

Per resumir les coses, Shopify i Squarespace tenen característiques molt bones i Squarespace té, en general, preus més assequibles entre els seus nivells. Squarespace fins i tot ofereix algunes eines que Shopify no ha tingut fins a nivells posteriors, que poden ser més assequibles i que eliminen les tarifes de transacció abans d’hora.

Tanmateix, quan es tracta d’enviament, Shopify fa que els descomptes siguin molt més fàcils de treballar i automàticament. Els usuaris de l’espai quadrat poden accedir a descomptes i el pla Avançat pot suposar un acord més a vegades, però no sempre. A més, Shopify és absolutament superior per a la navegació.

Aquestes coses són importants, però, quan configureu una botiga en línia, l’aparença i les eines addicionals, no predeterminades són parts realment importants de la funcionalitat de comerç electrònic..

Plantilles i aplicacions

Les plantilles i el disseny són molt importants tant per a Shopify com per a Squarespace; tots dos es comercialitzen com a llocs fantàstics per a aparadors i llocs magnífics. Si esteu buscant el comerç electrònic, és molt important tenir una botiga en línia que sembli excel·lent per als vostres clients.

Les dues empreses ofereixen una gran varietat de plantilles i totes dues són força bones.

Shopify ofereix unes dotzenes de temes, la majoria pagats.

shopify-temes

Squarespace ofereix un nombre similar de temes, però hi ha una captura.

quadrat-espai-tema

La majoria dels temes de Squarespace són per a llocs habituals. Si aneu a les plantilles de botiga en línia, només en queden alguns. Podeu afegir una botiga a una altra plantilla, però és més complicat del que ha de ser.

Al meu entendre, tant Shopify com Squarespace tenen bells temes. Jo diria que generalment prefereixo els temes de Squarespace i trobo que Shopify té un aspecte semblant, però és subjectiu. Com que els temes de Shopify estan orientats específicament a les botigues, diria que Shopify guanya resultats per temes / plantilles.

Tanmateix, pel que fa a l’edició i la creació de llocs, vaig donar el premi a Squarespace. No és una gran diferència, però Squarespace posa un gran èmfasi en l’estil i el disseny, i aquesta inversió d’energia ha tornat molt bé.

A continuació, la botiga d’aplicacions és d’importància única quan utilitzeu una plataforma de comerç electrònic. Està bé treure el màxim de “caixa”, però no sempre podeu comptar amb això.

Opinió de Shopify pel que fa a aplicacions i instal·lacions, segons la meva opinió Squarespace construeix moltes integracions a la plataforma, cosa que significa que no utilitzeu una botiga d’aplicacions per a instal·lacions. Algunes integracions s’inclouen de manera predeterminada i d’altres es poden habilitar si esteu disposats a pagar.

Podeu veure la llista completa de les integracions que suporta Squarespace aquí, però és una llista prou decent. Certament, totes les aplicacions i complements populars són compatibles amb Squarespace, i d’alguna manera pot ser realment rendible quan s’inclouen.

formes de disseny-domini

Shopify és diferent. Shopify té una estructura de botiga d’aplicacions més tradicional per a les instal·lacions. Això pot semblar pitjor, però no crec que ho sigui, però és cert que a vegades pot ser més car.

shopify-appstore

El benefici és que podeu accedir més que amb Squarespace. Certament, la majoria d’allò que us interessaria s’inclou a Squarespace, però la botiga d’aplicacions de Shopify és vibrant i evoluciona. Podeu trobar més integracions de nínxols, a més moltes de populars de vegades són gratuïtes.

En última instància, hauràs de mirar quines aplicacions creus que seran més útils. Prefereixo Shopify per a les aplicacions, tot i que pot ser més econòmic, però d’altres poden trobar Squarespace més fàcil i assequible en funció del que necessiten instal·lar.

Això ens porta al nostre gran punt de consideració: la facilitat d’ús.

Facilitat d’ús

La facilitat d’ús suposa un gran ingrés per a les empreses de SaaS (programari com a servei). Actualment és tota la ràbia: els programes populars i els llocs web intenten ser elegants, moderns, nets i usables. Espai i Shopify, en particular, es comercialitzen realment com a líders en eines creatives fàcils d’utilitzar.

Aquí teniu l’espai, per exemple, la seva gestió fàcil de producte:

merchandising de producte

I això seria l’equivalent de Shopify:

de fàcil característica

Les dues empreses entenen força bé la necessitat de la facilitat d’ús. Afortunadament per a nosaltres, ambdues companyies estan al dia del seu propi bombo.

Amb tot, Shopify i Squarespace incorporen moltes funcions i permeten als usuaris editar les coses amb un grau de detall molt elevat, però la fan neta i senzilla alhora, una cosa més impressionant del que podríeu pensar..

Aquí teniu la visió general del quadre de comandament de SquareSpace

Espai fàcil de dissenyar

i aquí teniu la visió general del quadre de comandament de Shopify

Creació de comptes

Sobre aquesta nota, crec que Squarespace ho fa una mica millor.

L’edició de detalls de la botiga és igualment fàcil i robusta per ambdues empreses (tot i que Shopify és una mica més en profunditat), però el disseny d’edició és millor a Squarespace. No són només les plantilles a les quals teniu accés, sinó les eines i les capacitats que obteniu per editar aquestes plantilles.

Una cosa que m’agrada molt de Shopify i Squarespace és que faciliten les coses per als usuaris avançats. En concret, ambdues empreses permeten als clients editar codi directament si ho decideixen. Això pot permetre un gran grau de detall i control si vostè o algú del seu equip en coneixen la programació.

L’inconvenient aquí és que qualsevol persona que desitgi codificar a Shopify ha d’aprendre el codi de disseny de Liquid, Liquid. Un programador amb experiència pot recollir-lo, però encara és més complicat del que hauria de ser necessari.

visió general del líquid

A Squarespace, només cal conèixer els idiomes populars Javascript i CSS.

js-css

En definitiva, concedeixo crèdit a ambdues empreses per facilitar les coses perquè desenvolupadors i usuaris avançats tinguin el control total del seu lloc en cas que desitgin. Això mitiga els efectes de disminució que pot tenir una aplicació creadora “fàcil”. Concretament, Squarespace és més fàcil per a desenvolupadors que vulguin editar directament.

Per combinar tot això, tant Squarespace com Shopify són molt fàcils d’utilitzar i mantenen un grau de control sense renunciar a molta usabilitat.

El matís és que Shopify és una mica millor per a detalls de botiga en profunditat i Squarespace és millor per al disseny. A més, Squarespace és més fàcil per als programadors, tot i que tant Shopify com Squarespace són favorables als programadors.

Aquí premia Squarespace per la facilitat d’ús, però les coses són tan properes, és difícil trucar amb precisió.

Atenció al client

Com m’he subratllat, un programari “fàcil” d’utilitzar necessita una bona atenció al client. Les dificultats tècniques passen fins als millors, i fins i tot usuaris avançats poden necessitar informació ràpida a bord d’una nova plataforma.

Tant Shopify com Squarespace ofereixen una excel·lent atenció al client. Tot i això, haig de dir que Shopify va a fer més quilòmetres, així que començaré amb ells.

El primer motiu pel qual dic això és perquè Shopify t’ofereix accés a representants mitjançant xat en directe, sistema de correu electrònic / bitllets i telèfon. A més, segons la meva experiència, els representants han estat sensibles i útils.

shopify-xerrar

Però són representants més que efectius. Shopify té una gran quantitat de recursos al lloc. Algunes de les coses bàsiques que heu vist, com la base de coneixement (també coneguda com a Centre d’ajuda).

shopify-help-centre

La base de coneixement és tan àmplia com la millor d’ells, amb una àmplia extensió de temes d’articles. De debò, podeu trobar fins i tot les vostres preguntes estranyes al Centre d’ajuda.

Shopify té un bloc força habitual, però té recursos educatius més singulars i aprofundits. Un exemple seria Shopify Academy, que ofereix cursos gratuïts que poden ser útils per a principiants. L’altre exemple principal seria el fòrum de la comunitat de Shopify, que us permet accedir a la gran base d’usuaris de Shopify i és útil per a problemes o consells exclusius..

Un altre seria Shopify Guides, que és una col·lecció decent de llibres electrònics gratuïts que tenen consells generals sobre comerç i comerç electrònic. Els dos podcasts de Shopify són similars, un tipus de suplement per a aquells que estiguin interessats, i l’enciclopèdia comercial no és una cosa que considero especialment útil, però és agradable tenir-la.

Shopify Polaris és una guia molt detallada sobre els estàndards de disseny de Shopify. És un recurs relativament desconegut, però pot ser un salvador de vida si estàs construint llocs per a clients (o fins i tot només per a tu).

Finalment, Shopify ofereix algunes eines gratuïtes que poden resultar útils per als principiants.

eines per explorar

Així, sí. Wow Shopify té clarament molts recursos i, fins i tot si alguns són esponjosos, molts no ho són. Com a la Terra pot estar al dia amb Squarespace?

Bé, Squarespace comença amb representants del client força bons i un mitjà accessible per contactar amb ells: xat en directe o correu electrònic. Malauradament, encara no hi ha assistència telefònica.

xat d'espai quadrat

xat d'espai quadrat

xat d'espai quadrat

No està bé, però els representants són sensibles i útils a través d’un xat en directe o d’un correu electrònic.

La base de coneixement dels recursos locals de Squarespace és la base de coneixement.

sp-help

La base de coneixement de Squarespace no és tan a fons com la de Shopify, però no deixa de ser una gran cosa. També inclou vídeos tutorials per a aquells que prefereixen llegir-lo.

Squarespace ofereix molt més a part de la seva base de coneixement. Per exemple, Squarespace té seminaris web, un bloc (una vegada més, això és comú) i un fòrum. Trobo que el fòrum és menys robust que el de Shopify, però no deixa de ser un bon aspecte.

Squarespace també aporta molt a la taula quan es tracta d’assistència al client i de recursos. El motiu pel qual concedeixo la victòria a Shopify és que té més opcions per contactar amb representants, a més de tenir més recursos i els recursos solen ser més en profunditat.

Tot i això, Squarespace és a prop de Shopify, tan a prop que no puc considerar que el suport al client sigui una diferència significativa entre ambdues en termes d’apel·lació..

Seguretat i fiabilitat

Ara, per a l’últim element de la nostra llista de verificació: seguretat i fiabilitat. No necessiteu que us expliqui per què la seguretat o la fiabilitat són importants per executar un negoci en línia, per tant, deixem-ho.

Cap de les nostres contendents no diu ni una tònica sobre la seva seguretat, però això no vol dir que en tingui manques. Essencialment comenten les seves certificacions de processament de pagaments i informació del client, que sembla fantàstic fins que us adoneu que representa un estàndard (en contraposició a alguna cosa superior a una norma).

shopify-pci

L’espai és molt millor per descriure les seves pràctiques de seguretat, tot i que està lleugerament fora del pas.

visió general de la seguretat

Us suggereixo consultar la pàgina en si voleu veure els detalls complets per vosaltres mateixos, però la versió curta és que sí, Squarespace adopta totes les mesures adequades. Tallafocs, supervisió interna, servidors segurs, protocols de prevenció d’atacs DDoS, etc.

Per descomptat, Squarespace i Shopify proporcionen SSL per a tots els comptes.

Ara, pel que fa al rendiment, només he tingut bones experiències amb cada empresa. Això inclou no només la velocitat de funcionament i el lloc, sinó l’ús diari del programari. No he tractat de pàgines congelades, de bloqueigs de llocs o de preocupacions greus.

Aquestes empreses són líders del sector ambdues gràcies a la seva rendibilitat fiable. Pel que fa a la seguretat, Squarespace és clarament més transparent, però no crec que sigui necessàriament més segur que Shopify.

Tingueu en compte que els serveis de Shopify són algunes de les companyies més grans del món (i sí, la seguretat de nivell empresarial serà, per descomptat, superior a la dels comptes normals, no obstant això, el punt) i ha facilitat desenes de milions de milions en les transaccions. probablement és força.

Per tant, no puc treure un guanyador clar d’aquests dos. Tots dos funcionen molt bé i, pel que sabem, són força segurs.

Conclusió: Què recomano?

Ha arribat el moment de combinar tot el que hem parlat. Què és millor: Espai quadrat o Shopify?

Tots sabem que no hi ha una mida única que s’adapti a tots, i Shopify i Squarespace tenen clarament alguns avantatges i avantatges diferents.

Ambdós són segurs i funcionen de forma fiable. Ambdues tenen una excel·lent atenció al client, tot i que crec que Shopify se situa al capdavant.

Quant a la facilitat d’ús, tots dos són excel·lents, però Shopify és millor en els detalls de la botiga i Squarespace és millor en el disseny del lloc. A més, Squarespace és més fàcil per als programadors que vulguin editar el codi d’un lloc.

Pel que fa a les plantilles, Shopify té una selecció més gran de plantilles específiques de la botiga en línia, però Squarespace té una selecció més gran de plantilles en total; potser només requereixen alguns passos addicionals per convertir-los en botigues. La capacitat de disseny és millor amb Squarespace.

La integració de Squarespace s’inclou majoritàriament a la infraestructura de Squarespace i no hi ha cap botiga d’aplicacions. De vegades, això pot fer que les coses siguin més fàcils i assequibles, però la botiga d’aplicacions de Shopify té solucions i opcions més estranyes (tot i que de vegades pot ser car).

Pel que fa a les funcions de preu i preus generals, les coses es posen més. L’espai és, per descomptat, molt més barat, i la gamma de Shopify és molt més econòmica (tot i que al meu parer comença en un punt força acceptable).

Squarespace està molt ben presentat pels seus preus relativament baixos, cosa que en un primer moment pot fer semblar un millor acord. Tot i això, Shopify és molt millor en oferir descomptes d’enviament fàcils d’utilitzar i la seva capacitat d’expedició és molt millor que la de Squarespace.

A més, Shopify és millor per a aquells que vulguin escalar les seves botigues, cosa que explica una part dels preus, i les eines que treieu de la caixa poden ser molt profundes si voleu que siguin (tot i que Squarespace no és dolent tampoc ).

Tot i que Squarespace renuncia a algunes de les coses que fan que Shopify sigui més costós del que ha de ser, com ara posar característiques bàsiques a nivells més alts i cobrar comissions de transacció, Shopify continua sent una opció de comerç global més forta..

Hauria de dir que en general Shopify és la meva recomanació. Per a aquells que venguin productes digitals per als quals l’enviament no suposa un cost important, Squarespace pot ser millor. Però, per a qualsevol persona que tingui previst enviar amb regularitat i / o en grans quantitats, Shopify és la millor opció. També és una opció millor per a aquells que són especialment anals sobre controlar els detalls de la botiga; també es pot detallar l’espai, però Shopify aplica un rigor pràctic si es vol.

Però bé, si no esteu segurs, sempre podeu provar-los. Shopify té una prova gratuïta de 14 dies i Squarespace us permet mantenir-vos en prova gratuïta fins que no estigueu preparats. Vés endavant i surt allà, companys meus!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map