Shopify vs. WordPress: revisat després de 27 dies de prova. (2020)

Si t’ha interessat configurar la teva pròpia botiga en línia, probablement trobaràs aquests dos pesos pesats:


Shopify i WordPress.

Shopify és una de les plataformes de comerç electrònic més grans al voltant de:

comprar

Més de milions de negocis que utilitzen Shopify i 183 milions de dòlars en activitat econòmica.

Per cert, aquest segon número massiu? Només hi ha des del 2016 fins al 2018. En només dos anys, Shopify ha creat un valor a l’economia global més gran que el PIB del MOST dels països del món.

El servei de programari de pagament de Shopify que es centra en la facilitat d’ús i la tranquil·litat, és com un creador de llocs web, però per a botigues.

I hi ha WordPress. WordPress és una de les úniques altres entitats que realment poden contrarestar Shopify al seu abast i influència.

wp.com aproximadament

Però és una mica més complicat perquè hi ha en realitat dos tipus de WordPress:

El primer és WordPress.org. És el WordPress “original” i és una plataforma de codi obert per gestionar el contingut del lloc web (especialment els blocs).

WordPress.org és gratuït, sempre que pagueu per allotjament i un nom de domini.

Després hi ha WordPress.com: estava fundat per un dels nois que va crear el WordPress original i ofereix plans de pagament amb diverses funcions..

Però, si bé la versió gratuïta implica molta més configuració i configuració per part de l’usuari, WordPress.com s’assembla més a un creador de llocs web: ofereix allotjament i programari, a més és fàcil d’utilitzar..

En aquest article, parlaré principalment de WordPress.com. Però WordPress.org continua essent una opció important, així que ho mencionaré aquí i allà.

Aquests són els nostres dos pesos pesats: Shopify i WordPress són molt populars i tenen milions d’usuaris.

Així, quin és millor per crear el vostre negoci en línia?

No et preocupis, amic meu. He provat les dues plataformes i les estimo totes dues.

I això també vol dir que tinc algunes pistes sobre quina és la que més us convé.

Comencem amb alguna cosa que serà al capdavant de les vostres preocupacions:

Rendiment

Sí, el rendiment importa molt amb els llocs web en general … però és important si es tracta de botigues en línia de què parlem.

Segur, ningú vol que el seu lloc web baixi massa sovint. Però si teniu una empresa dirigida, el temps d’inactivitat es pot traduir fàcilment a vendes perdudes. Així que el bon rendiment és essencial.

Vegem primer el rendiment de Shopify. Shopify ofereix aquestes garanties:

botiga de rendiment

El temps de funcionament del 99,98% és força bo. La majoria dels amfitrions garanteixen el 99,9% de l’allotjament, per la qual cosa per a Shopify, que el focus principal no és ni tan sols allotjar, fer un pas per sobre és bastant bo.

Això és el que un mínim del 99,98% es desglossa en:

temps de funcionament general

De mitjana, tindreu 8 minuts d’aturada al mes. Normalment considero que el 99,95% o superior és “bo”, tot i que, per descomptat, el 99,99% o el 100% és on m’agrada veure empreses.

Però a la vida real?

Sí, he trobat que Shopify sempre es manté dempeus. Hi ha algunes vegades rares de temps d’inactivitat, però són molt escasses.

La garantia de Shopify del 99,98% NO significa que sigui el que més obtindreu. En total, diria que Shopify té un temps de funcionament FANTÀSTIC.

Però mantenint-se a la seva part és essencial, la velocitat és un altre component important del rendiment. A la captura de pantalla que us vaig mostrar anteriorment, Shopify afirma que tenia “servidors ràpids encesos”.

No diria que he trobat que Shopify sigui tan destacat en la velocitat del lloc com es fa amb el temps de funcionament.

Però és relativament ràpid i hi ha una bona raó per la qual:

Shopify utilitza una xarxa de lliurament de contingut o CDN. Un CDN significa que es posen grans grups de servidors a tot el món, de manera que sempre estan a prop dels usuaris.

Així, quan els clients de tot el món utilitzin el vostre lloc, obtindran velocitats relativament sòlides.

Així, en general, Shopify té una bona autonomia i una bona velocitat.

Parlem ara de WordPress.com:

En realitat, WordPress.com no ofereix cap garantia de rendiment.

“Woah”, potser estàs pensant. “Com és tan popular? Tothom garanteix un bon rendiment. Ha de mamar! “

No tan ràpid, bucko! És cert que estrany que WordPress.com no es pugui exercir de prestacions excel·lents, tenint en compte que el punt complet de WordPress.com és allotjar fàcilment llocs de WordPress..

Però sigui quin sigui el motiu, mai ha estat un problema per a mi. Tampoc, ho sospito, per a la gran majoria dels usuaris de WordPress.com.

En primer lloc, la meva velocitat de funcionament i lloc a WordPress.com han estat excel·lents. Han estat fàcilment comparables a Shopify: les diferències entre tots dos estarien al marge d’error.

I recordeu-ho, WordPress.com és immensament popular. Milions de persones l’utilitzen: BILLIONS visiten llocs de WordPress.com.

No és una coincidència, perquè WordPress.com fa un rendiment excel·lent. La majoria de les persones ni tan sols es preocupen de si funcionaran els seus llocs de WordPress.

Si teniu curiositat sobre WordPress.org, no us puc dir gaire: WordPress.org és el programari que instal·leu en un amfitrió de tercers.

Això vol dir que escolliu el vostre amfitrió i, a continuació, configureu el programari de WordPress.org. Aleshores, el rendiment es redueix sobretot al rendiment del vostre amfitrió.

Alguns hostes són millors que altres. A continuació, es mostren alguns dels millors amfitrions de WordPress.

Així com he dit, no hi ha un guanyador clar entre el rendiment del meu lloc Shopify i el rendiment del meu lloc WordPress.com.

Aquesta és una bona notícia! Significa que qualsevol de les plataformes tindrà un rendiment fantàstic per a vosaltres.

Per tant, el següent punt de consideració és:

Facilitat d’ús

Molta gent no es preocupa per les seccions amb facilitat d’ús, però és extremadament rellevant per a aquest tema.

En general, tenir un programari fàcil d’utilitzar és essencial per a la majoria de les petites empreses en línia, i és una part important de l’atractiu tant de WordPress com de Shopify.

Així que començar-nos és Shopify. Shopify és molt fàcil; al principi, només necessiteu un correu electrònic, un nom i una contrasenya per començar.

Aleshores, heu d’incloure informació bàsica sobre la naturalesa de la vostra botiga:

configuració de la botiga

I, per cert, si dius a Shopify que només esteu jugant amb el servei (aquest seria el cas que feu la prova gratuïta, per exemple, o, en general, no esteu segurs), tractaran coses encara més fàcils:

configuració de la botiga

Aleshores, introduireu informació addicional de contacte i podeu començar:

configuració de la botiga

En total, aquest procés va trigar uns 3 minuts. I hauria estat encara més ràpid si no em prenguessin captures de pantalla per a aquesta revisió!

De totes maneres, podeu veure des d’aquesta pàgina d’inici que Shopify intenta mantenir les coses clares per als principiants.

La pàgina d’inici intenta ajudar-vos a treure-li les coses més importants: tenir productes, un nom de domini i un tema.

Si sou un nou usuari, feu clic a qualsevol de les altres opcions de menú o a les funcions principals us mostrarà una imatge bonica que explica els conceptes bàsics i té un botó “començar”:

comprar fàcilment

Una altra cosa que m’agrada és la configuració:

configurar la configuració de la facilitat

Hi ha un munt de paràmetres, però tots estan en un sol lloc i s’expliquen de manera senzilla.

A més, fins i tot algunes de les configuracions són funcions d’ús senzill. Per exemple, l’opció “fitxers” us ofereix un lloc central per a gestionar tot el vostre contingut multimèdia, encara que estigui distribuït per diferents pàgines o encara no sigui públic..

A més, les pàgines de configuració “legals” i “impostos” són algunes característiques reals.

Sí, potser no són un substitut per gestionar els vostres propis impostos o documents legals, ni contractar algú que els faci, però definitivament poden estalviar als propietaris de negocis un munt de temps:

comprar fàcilment

Especialment si envieu a diferents països i obteniu ingressos per aquestes zones. Shopify ja ho ha explicat, i això és de gran ajuda.

I, tot i que recolliré les funcions principals a la següent secció, és força fàcil manejar els conceptes bàsics de la vostra botiga:

comprar fàcilment

En aquest exemple, puc simplement gestionar molts productes alhora des de la pàgina de productes centrals. També puc editar amb més detall per producte individual, per descomptat.

Aquest tipus de gestió fàcil és consistent en les altres funcions que ofereix Shopify. I veureu més informació a la secció de funcions, així que no us preocupeu!

Així que aquesta és una visió general de la facilitat d’ús de Shopify… clarament, a Shopify és difícil treure el millor rendiment en aquest àmbit.

Però vegem com funciona WordPress.com!

Al igual que Shopify, només necessiteu informació bàsica per començar:

wp.com setup1

També com Shopify, un cop hàgiu registrat algunes dades bàsiques del compte, introduireu algunes dades sobre la vostra botiga:

wp.com setup2

Aleshores, se us demanarà què voleu que sigui el vostre domini i obtindreu algunes novetats per WordPress.com en dominis gratuïts durant el primer any, però que es renovin a un preu molt elevat.

A continuació, podeu triar el nivell que voleu pagar, que cobriré a la següent secció.

Una de les raons per les quals WordPress.com és tan popular és que té un pla gratuït.

I, si bé bàsicament, haureu de pagar si voleu una botiga en línia a través de WordPress, el fet que hi hagi un pla gratuït també significa que no us haureu d’afanyar a escollir un nivell:

configuració wp.com3.5

En realitat sempre podeu veure els vostres plans d’actualitzacions ràpides i les preguntes més importants de les preguntes es mostren a continuació, a sota dels plans que us ajudaran a triar.

Així doncs, aquesta és una característica molt útil, sobretot perquè WordPress.com no ofereix proves gratuïtes per als plans de pagament.

A més, tot i que el nostre e-commerce es centra en el comerç electrònic, és important conèixer els blocs a WordPress. A més, els blocs i el comerç electrònic s’uneixen tot el temps.

Així és com és l’última versió de l’editor de pàgines i publicacions de WordPress:

wp.com e22

Bastant simple, no?

Quan feu clic al signe petit més, podeu afegir un nou “bloc” –com és el que s’anomenen els elements de la pàgina– i, a continuació, desplaçar-lo fàcilment entre altres blocs.

Això no només és bo per moure’t per les imatges: fins i tot us facilita moure’t per text.

Així que si t’adones que una frase va millor aquí que allà, és molt fàcil moure’s. Ni tan sols heu de tallar i enganxar.

També podeu afegir com a blocs un munt de suports. Aquests seran alguns dels més comuns:

wp.com eas3

Però hi ha molt més:

wp.com facilitat4

Alguns d’aquests blocs són de gran utilitat per als llocs de comerç electrònic:

wp.com facilitat5

El “editor de blocs”, com es diu, és impressionant no només perquè us ofereix moltes funcions i flexibilitat, sinó que és molt fàcil d’utilitzar.

El mateix passa amb la personalització d’aspectes del lloc i l’edició dels temes:

wp.com facilitat6

Sincerament, no sóc un gran fan de l’editor de llocs de WordPress. Crec que les interfícies de personalització “fàcils” s’han de centrar més en l’arrossegament i en la columna.

Però es deu a que molts temes de WordPress tenen versions bàsiques gratuïtes, però tenen més funcions i estils quan es compren, de manera que aquest format funciona bé amb el mercat massiu de temes de WordPress..

Un altre punt fantàstic de la facilitat d’ús de WordPress.com és el fàcil que és importar i exportar:

wp.com facilita la importació

No m’equivoco, Shopify també ho és, però no és tan fluid com WordPress. WordPress és molt popular i s’utilitza per a persones que van des d’ell i des de qualsevol motiu.

Shopify facilita la importació i exportació de certes coses, per exemple, contactes.

Però WordPress fa que sigui molt fàcil importar tot el vostre lloc i tot el contingut.

A part de la importació, però, no diria que WordPress té una avantatge respecte a Shopify.

Si només voleu gestionar un bloc, segur: WordPress és millor combinar la facilitat d’ús amb les eines de blog que Shopify.

Però el comerç electrònic? Aquest és tot l’oferta de Shopify. Shopify és una solució excepcional.

I, tot i que WordPress pot alimentar MOLTS llocs de comerç electrònic i, tot i que WordPress.com té eines de comerç electrònic, no competeix del joc de Shopify.

Permeteu-me deixar alguna cosa clara, però:

Per a la gran majoria de la gent, això no importa. Les dues plataformes són prou fàcils que gairebé qualsevol propietari del lloc podrà gestionar la seva botiga en línia de manera eficient.

Shopify és més fàcil per gestionar un lloc que té com a finalitat la botiga. Però WordPress és més fàcil per gestionar un lloc global, especialment un bloc, que té una botiga.

Té sentit?

No us preocupeu si no ho fa Les funcions també afecten molt la facilitat d’ús. Així, a continuació:

Comparació de preus i característiques

El preu i les característiques són on les coses es fan una mica més. Però són molt importants i seran les primeres preguntes que tingueu els clients potencials (com vosaltres).

Comencem! Els primers preus són Shopify:

comprar preus

A partir de 29 dòlars al mes i acabant en 299 dòlars al mes, hi ha clarament una àmplia gamma que podria semblar inicialment una mica costosa.

Shopify pot obtenir una mica de preu i us explicaré el perquè més endavant, però els preus BASE són gairebé coherents amb els preus dels competidors, de manera que no ens podem queixar massa.

A més, quan veieu les funcions que inclouen aquests números, no és tan dolent:

funcions de la botiga

És un conjunt de funcions força sòlid.

Tots els tres principals nivells obtenen productes il·limitats, canals de venda a través de diferents llocs de xarxes socials i mercats en línia, codis de descompte, certificats SSL i recuperació del carretó abandonat.

Aquest últim significa bàsicament si els vostres clients abandonen el vostre lloc mentre encara tenen alguna cosa al carro, rebran un correu electrònic automàtic amb el carro encara ple, durant un temps limitat, això és força bàsic per mantenir les vendes..

Tots els nivells també reben descomptes i etiquetes de transport competitius per imprimir, reduint el cost de lliurament.

El segon nivell amplia els comptes de personal que podeu tenir fins a 5, us permet oferir targetes de regal i us proporciona informes professionals.

També obté tarifes d’enviament més competitives i la tarifa que fa Shopify quan fa vendes es redueix lleugerament.

Tant el segon com el tercer nivell també obtenen preus cúbics per correu electrònic prioritari de l’USPS.

En resum, això permet que els enviadors d’alt volum canvien la forma de ponderar una mica els paquets: els paquets petits, però pesats, obtenen certs descomptes si estan dins dels requisits del paquet..

El tercer nivell us ofereix 15 comptes de personal, fins i tot informes més avançats, mostren les taxes d’enviament a la caixa i descomptes d’enviament competitius fins al 74%.

El tercer nivell també paga el percentatge més baix a Shopify per venda, del 2,4% + 0,30 dòlars en vendes de targetes en línia.

I si feu servir un altre proveïdor de pagaments que no és Shopify, pagueu el 0,5% en lloc del 2% (és el que paga el primer nivell).

Aquestes funcions més avançades són bones, però em pregunto quant s’ajusten a l’escala en funció del seu preu. Al cap i a la fi, 299 dòlars al mes són molt més de 79 dòlars al mes, hauríeu de treure el màxim profit d’aquests comptes de personal perquè valgui la pena.

Al paper sembla que es tracta d’uns trets força sòlids. Però el que importa és el bé que són a la vida real. Donem-hi un cop d’ull.

Això és el que vol afegir un producte a Shopify:

funcions de shopify addproduct

Comences amb els conceptes bàsics. No per afegir la secció de facilitat d’ús, però tot això és molt fàcil d’utilitzar.

Malgrat això, la interfície d’usuari senzilla us permet gestionar coses com ara on el vengueu (per exemple, no només al lloc web, sinó a les xarxes socials o altres canals), el preu per article (duh), quant disposeu, etc. en:

funcions de shopify addproduct2

A més, hi ha coses útils relacionades amb l’enviament, si s’aplica a tu.

Afegir clients és bastant senzill:

funcions de botiga addcustomer

També podeu fer notes sobre el vostre client, cercar exempcions d’impostos relacionades amb les compres d’aquest client (en funció d’on siguin, per descomptat) i afegir etiquetes per agrupar els clients de manera més efectiva.

Tot va bé, però trobo que és bàsic.

Hi ha un munt de programari per a la gestió de contactes i tenen funcions molt més avançades perquè s’han centrat en aquest tipus de coses.

Així, podem donar a Shopify una mica de passada, sobretot perquè podeu integrar la vostra botiga Shopify amb aquest programari abans esmentat.

Però tot i així, això pot sortir car ràpidament. Amb WordPress, hi ha algunes formes possibles de gestionar els clients amb més detall, però a un cost inferior.

No està clar, perquè depèn de les integracions i el pla d’allotjament o el pla de WordPress.com, però pot passar.

De totes maneres, Shopify també ofereix analítiques que estic impressionat per:

shopify informes de funcions

Moltes bàsiques d’analítiques de llocs són bàsiques. Amb Shopify, podeu visualitzar gràfics ràpids de molts aspectes diferents de la vostra botiga.

També podeu visualitzar-los en qualsevol interval de temps que vulgueu (la meva configuració predeterminada és “avui”) i fins i tot comparar certes hores amb d’altres.

Tot i que el format és molt senzill, hi ha moltes dades que podeu mirar sense passar gaire temps. És una característica excel·lent i serà prou avançada per a la majoria de les petites empreses.

Shopify també ofereix funcions de màrqueting. Doncs bé.

De totes maneres, aquí es veu com es veu quan es desplaça per configurar una nova campanya:

funcions de comercialització de la botiga1

Es tracta d’un conjunt d’opcions bastant decents, ja que es cobreixen tots els llocs principals. Fins i tot, Shopify ofereix opcions de campanya de màrqueting per a Snapchat i SMS.

Però el cert és que no provenen de Shopify. Els proporcionen tercers i necessiten que instal·leu integracions:

funcions de comerç de comercialització2

Pot ser una mica la pena instal·lar integracions i gestionar-ne la configuració per a les diverses campanyes de màrqueting que vulgueu treure, sobretot en comparació amb la idea de poder gestionar tot fora de Shopify de manera predeterminada..

Però la realitat és que qualsevol persona seriosa per implementar una campanya hauria d’estar disposada a interactuar amb molts detalls, i és més probable que no pas utilitzar un tercer de totes maneres.

A més, aquestes extensions / aplicacions solen instal·lar-se ràpidament i ofereixen més funcions de les que de manera predeterminada Shopify faria:

funcions de comerç de comercialització3

Per tant, no és un gran problema, tot i que al principi pot ser una mica molest.

El mateix s’aplica més o menys a la configuració d’automatitzacions: Shopify té algunes opcions fàcils per triar, però caldrà instal·lar algunes aplicacions.

En cas contrari, si les opcions de Shopify no us són prou bones, podeu anar a la botiga d’aplicacions i obtenir algunes altres opcions per vosaltres mateixos..

La qual cosa sembla un punt natural per a una transició a la botiga d’aplicacions de Shopify:

plantilles de funcions de botiga1

Ara, la botiga d’aplicacions de Shopify sempre era sòlida, però recentment s’ha tornat especialment impressionant. Això és perquè la botiga d’aplicacions de Shopify ofereix un nombre enorme d’aplicacions:

Més de 3.000.

Això significa que hi ha una aplicació per a gairebé totes les funcions de nínxol que necessiteu i, normalment, més d’una.

I, per descomptat, les funcions addicionals més populars tenen molta competència i, per tant, es poden definir integracions sòlides.

El principal problema en aquest moment és el preu:

Algunes aplicacions són gratuïtes, algunes són gratuïtes per un temps limitat i moltes paguen. La majoria de les bones aplicacions es paguen.

I en combinar el cost de Shopify amb les teves aplicacions / integracions i plantilles (que cobriré aviat), les coses es costen ràpidament.

Ara, no dic que WordPress sigui necessàriament més barat.

És possible que sigui menys costós per aproximadament el mateix paquet, però WordPress també pot obtenir més preuat, sobretot si feu servir WordPress.com i no WordPress.org

Ara, gairebé ens hàgim fixat en la característica excel·lent de les funcions de Shopify. Però encara hem de revisar les plantilles.

Les plantilles són una cosa essencial a considerar: gairebé tothom vol que les seves empreses es vegin bé.

I si sou el tipus de persona que està força interessat en Shopify, el més probable és que preferiu un temps més fàcil per personalitzar el vostre lloc.

Per sort, Shopify manté plantilles i temes tan fàcils com totes les parts del servei:

Quan comenceu a personalitzar un tema, podeu triar entre temes gratuïts, temes de pagament a la botiga de temes o simplement personalitzar el tema normal predeterminat..

Però aquí és aproximadament on acaba la nostra sort:

plantilles de funcions de botiga1

Mireu a la cantonada superior esquerra …

Només hi ha 8 temes gratuïts per triar.

I, fins i tot, de les opcions de pagament, només n’hi ha 64. Això és òbviament molt millor que 8, però hi ha alguns competidors:

Per exemple, Wix té literalment centenars de temes. I WordPress? WordPress compta amb MILES temes. Però torna a Shopify:

Tot i que podríeu argumentar que els temes de Shopify són més classificats i millor dissenyats que alguns competidors, no estic tan segur.

És clar, tots semblen agradables, però tenint en compte que n’hi ha pocs, ni tan sols es distingeixen els uns dels altres. I si és el cas, preferiria tenir més opcions.

Tot i això, no és la fi del món. Shopify us ofereix funcions de personalització sòlides, fins i tot si no són d’avantguarda, de manera que encara podreu diferenciar la vostra botiga.

Això és el que sembla quan personalitzeu els temes:

funcions de shopify personalitzar1

Nota important: aquest no és un creador d’arrossegament i solapa, persones. En aquest sentit, és una interfície de personalització com WordPress:

La manera com editeu és canviant la navegació pels menús i les eines del costat esquerre. Això inclou gairebé totes les funcions del lloc:

funcions de shopify customize2

Però el problema és que això encara pot ser una mica limitat. Podeu superar-ho si instal·leu aplicacions del creador de pàgines que us proporcionen més flexibilitat, però que es poden sumar ràpidament.

Tot i que pot ser que no tingui totes les funcions que ofereix Shopify, crec que hem cobert els fonaments (i després alguns).

Shopify pot ser una mica limitat de vegades, però és tan bonic dissenyat i fàcil d’utilitzar que és difícil trobar-li molta falta. Al cap i a la fi, el propòsit és aconseguir una solució excepcional.

Ara, anem a veure què ens pot donar WordPress.

Permetin-me recaptar el que vaig dir a la introducció, perquè aquí té importància.

Hi ha dos tipus de WordPress. Em centro sobretot en WordPress.com, la versió comercial de WordPress.

La versió gratuïta de WordPress funciona així:

Pagueu per allotjament pel vostre compte i, després, instal·leu WordPress.org de forma gratuïta. Des d’allà, instal·leu plugins que us proporcionin la funcionalitat del magatzem o que us assegureu que el vostre pla d’allotjament té funcionalitat de comerç electrònic.

La gran majoria del temps, les persones que utilitzen comerç electrònic mitjançant plugins WordPress utilitzen WooCommerce. WooCommerce és molt popular i pot ser una alternativa molt més barata a Shopify.

És per això que ja he comparat WooCommerce i Shopify. En molts aspectes, aquesta revisió és una comparació de Shopify i WordPress.org.

Així que faré referències contínues a ella, ja que és una opció vàlida. Però, de moment, m’he centrat principalment en WordPress.com.

Començaré amb els preus:

preus wp.com

Ah, i també hi ha un pla gratuït.

Ara potser heu vist una ullada i us ho heu dit: els dos primers plans són de 4 i 8 dòlars al mes, que és una forma més barata que els preus inicials de Shopify!

No és tan ràpid, amic.

Si només voleu iniciar un bloc o un lloc web sense funcions de botiga, pot ser que aquests dos primers nivells estiguin bé. Però si voleu començar una botiga en línia?

Esteu buscant els dos darrers plans. El quart nivell, per descomptat, és el pla “comerç electrònic” i està específicament dissenyat per allotjar botigues en línia..

Però, realment, podeu equipar el vostre lloc amb la funcionalitat del carretó de la compra mitjançant plugins (l’equivalent a les aplicacions de Shopify).

Per accedir a plugins, però, haureu d’estar pagant pel pla d’empresa. De tota manera, que està bastant a prop del pla d’entrada de Shopify.

Tècnicament, qualsevol pla de pagament pot recaptar pagaments recurrents. Així, podeu guanyar diners amb qualsevol pla de pagament.

També podeu utilitzar el pla Premium (segon nivell) per recaptar pagaments senzills. El meu coneixement serà mitjançant PayPal i només dins del vostre país o en un nombre limitat de països.

Però si voleu prendre el comerç més seriosament, és més probable que aneu amb les empreses o el comerç electrònic.

El meu punt és que els preus inicials no estan gaire lluny. Tot i això, en comparació amb els avantatges més alts de Shopify, que se situen a 79 i 299 dòlars al mes, WordPress.com és encara més barat perquè mai s’acosta a això.

Ara, clarament les funcions són força importants aquí. Aquests són els fonaments bàsics:

Funcions de wp.com1

Com he dit, hi ha un pla gratuït, però és tan limitat que realment no puc considerar-lo dins l’àmbit d’aquest article. El mateix passa amb el primer nivell, personal.

Però està bé, perquè Premium en endavant té la majoria dels elements bàsics necessaris per a un lloc decent. Shopify ja tenia tots els conceptes bàsics (emmagatzematge il·limitat, amplada de banda, etc.) perquè el focus es centra en la botiga i els preus ja van començar elevats..

Però amb WordPress.com, el primer pla que permet vendre coses té 13 GB d’emmagatzematge.

És molt probable, i, si intenteu estalviar diners mitjançant Premium, probablement no us apropareu massa al límit..

Però el comerç i el comerç electrònic tenen 200 GB, cosa que satisfarà gairebé tothom que llegeixi això. Tens accés a temes premium amb funcions de personalització Premium i també més avançades.

Com he dit, podeu efectuar pagaments recurrents i pagaments simples i regulars amb un tema Premium. També obteniu eines de màrqueting en xarxes socials, però són realment bàsiques.

La integració de Google Analytics és agradable, però res especial. Podeu fer-ho també amb Shopify.

Recordeu-me que heu dit que, si us preocupa ser realitzant una botiga en línia, és probable que tingueu en compte les dues últimes línies?

Aquí és el perquè:

Funcions de wp.com

Per poder penjar temes, és més fàcil que pugueu fer el vostre propi tema o contractar algú que en dissenyi un.

Voleu eliminar la marca de WordPress? Fa que el vostre lloc sembli WAY més professional i de confiança per als visitants.

Ara el pla de comerç electrònic guanya el seu preu: podeu acceptar pagaments en desenes de països, integrar-vos amb operadors de transport, allotjar productes o serveis il·limitats, accedir a eines de màrqueting adequades per al comerç electrònic i tenir temes millor personalitzables..

Aquí us vol dir tot això:

El pla de comerç electrònic, de 45 dòlars al mes, és el pla de WordPress.com que és més comparable al pla inicial de Shopify. Que és de 27 dòlars al mes.

Així, tot això sobre Shopify és car? Ara sembla una mica menys costós en comparació amb WordPress.

Per descomptat, aquí és on entren en joc els plugins:

wp.com ofereix plugins

L’ús del pla de negocis a 25 dòlars al mes i la instal·lació de complements que necessiteu (alguns gratuïts) podrien proporcionar-vos aproximadament les mateixes funcions que un pla de Shopify, per un cost inferior o comparable..

El principal complement rellevant aquí és WooCommerce. Hi és com un dels connectors destacats a la part superior esquerra!

WooCommerce és realment de Automattic, que és la mateixa empresa que proporciona WordPress.com. Per tant, s’adapta molt naturalment als ecosistemes de WordPress.org i WordPress.com.

Aquí s’assembla a WordPress.org:

wp.org woocommerce

S’ha actualitzat constantment i disposa de 5 MILIONS d’instal·lacions actives. És gratuït d’utilitzar (i té funcions més avançades que podeu pagar) i inclou les seves pròpies integracions opcionals.

Així, el cost aquí és més personalitzable. Si pagueu el pla de negoci, podeu instal·lar WooCommerce i utilitzar les seves diverses extensions gratuïtes per aconseguir una botiga en línia comparable a la de Shopify en termes de funcions.

Tenint en compte que el pla de negocis de WordPress.com ja inclou una personalització més avançada que altres nivells, podríeu igualar els costos de Shopify o fins i tot reduir.

Penseu en això: WordPress.com té WAY més temes gratuïts que Shopify:

wp.com inclou temes

Per descomptat, no tots estan destinats a botigues, però la majoria poden donar suport a botigues amb els connectors i la personalització adequats.

I WordPress.org té encara més temes, de fet, gairebé amb tota seguretat la col·lecció més gran de temes per a la gestió de llocs, el període:

temes de wp.org

La majoria són gratuïtes, però amb una personalització limitada i cal pagar per desbloquejar funcions de tema més avançades.

Nota: WordPress.com i WordPress.org tenen temes superposats. WordPress.org té una col·lecció més gran i té temes gratuïts WAY, però.

Però tot i així, si esteu intentant combinar l’accessibilitat i la qualitat del lloc / botiga, el pla d’empresa de WordPress.com barrejat amb WooCommerce podria ser una de les millors apostes..

També podeu fer una cosa semblant amb WordPress.org, però, de nou, depèn del vostre pla d’allotjament, que depèn de vostè per configurar i configurar.

L’avantatge principal de l’estratègia de disminuir els costos mitjançant l’ús de plugins és que heu de tenir més cura de molts:

Tant si teniu a WordPress.com com a .org, heu de gestionar el vostre complement de WooCommerce i, a continuació, gestionar un munt d’integracions per a AQUEST complement … per no parlar d’altres complements del vostre lloc que us interessaria d’instal·lar de totes maneres..

I, tot i que els temes gratuïts de Shopify són tan limitats, podríeu estar obligats a pagar per un tema, els temes gratuïts de WordPress.com i els temes gratuïts de WordPress.org necessitaran una gran quantitat de cava abans de trobar-ne un que us permeti personalitzar a la vostra satisfacció..

El meu punt és que Shopify pot ser car, perquè és més probable que no se us obligui a comprar un tema, a més, les aplicacions gratuïtes de Shopify generalment són més limitades que les aplicacions i plugins gratuïts de WordPress.

PER, bàsicament ho aconseguiu tot en una plataforma centralitzada. Es poden crear temes i complements de WordPress entre si, però hi ha parts més mòbils.

Ara, hi ha l’altra opció:

Potser us interessa el pla de comerç electrònic de WordPress.com. En cas afirmatiu, aquí hi ha aproximadament el que esperem que sigui millor que Shopify:

Hauria de ser millor que el primer nivell de Shopify, ja que és més car, però no ha de ser tan bo com el segon nivell de Shopify.

I per això, és difícil de dir. Les opcions d’enviament i les tarifes competitives del pla de comerç electrònic de WordPress.com són comparables a les de Shopify.

Les eines de màrqueting? Suposo que són més avançats, però no tant. En qualsevol cas, la majoria de la gent utilitzarà plugins per impulsar el seu joc de màrqueting, tant per a WordPress com per a Shopify.

I recordeu quan us vaig mostrar les eines de màrqueting de Shopify? Bàsicament tenen instal·lat integracions. Així que encara és força difícil marcar diferències importants aquí.

Un punt a favor de WordPress és que no us permetrà retallar les vendes.

Si bé Shopify reduirà la reducció que suposa més costosa és el vostre pla, encara tindrà un mínim de 2,4% i 0,30 dòlars de cada venda en línia..

I si feu servir altres proveïdors de pagament, Shopify també trigarà una mica més.

Però WordPress.com no fa cap d’aquestes coses, de manera que només haureu de preocupar-vos pel que prenen els propis proveïdors de pagaments de tercers.

Podríeu donar el cas que WordPress.com no tingués una eina de gestió de contactes integrada com la de Shopify. Però, fins i tot, només podeu obtenir un complement per això.

Per tant, quan examino les coses de manera integral, el pla de comerç electrònic de WordPress.com no destaca exactament per les funcions.

Bàsicament seria una bona opció per a persones que vulguin una solució excepcional, com Shopify, però que agradin a la plataforma WordPress.

Una vegada més, això no vol dir que no té funcions sòlides, sinó que no és exactament un pas per sobre del primer nivell de Shopify al departament de funcions. I quan té un preu notablement més alt, això és important.

En general, BASE Shopify pot ser millor en funcions que BASE WordPress … però és una simplificació extrema.

Així que allà el teniu. No hi ha una resposta clara, donada la gamma de funcions que podeu afegir tant a Shopify com a WordPress mitjançant plugins (especialment WordPress) i els diferents nivells que es tenen en compte..

No et preocupis, amics. Serà més fàcil veure quina plataforma és millor per a tu, ja que cobrim més terreny. Següent:

Atenció al client

Així, atenció al client:

Importa molt. La secció de facilitat d’ús podria haver-vos convençut que no tindreu cap necessitat real d’assistència al client, perquè la interfície d’usuari és tan senzilla.

Penseu de nou. Estàs gestionant una botiga i es poden presentar diverses coses que permetin respostes ràpides no només d’alleujament, sinó d’estalvi de costos.

Per no oblidar, l’assistència al client també pot ajudar-vos a aprofitar al màxim el programa que utilitzeu.

Així, com de costum, començaré per Shopify. Shopify ofereix una atenció al client increïble.

El xat en directe sempre és fiable. Aquí teniu un exemple:

Xatejar assistència de shopify1

Quan heu d’utilitzar el xat en directe, introduïu primer la qüestió.

Aleshores, se li mostrarà articles relacionats i preguntes habituals sobre el terme, i encara obtindràs un botó de contacte si no està satisfet.

És una mica més dibuixat del que voldria per a un xat en directe, però és bastant ràpid.

Seran col·locats en una cua en una pàgina de xat: normalment he estat primer quan això succeeix, així que mai no he hagut d’esperar gaire, i després podré xerrar:

Xatejar assistència de botiga shop3

Xatejar assistència de botigues xatejar4Xatejar assistència per botigues 5

Ja ho sé, no ho han contestat a la meva pregunta!

Està bé. Intencionalment em vaig fer una pregunta més dura.

La majoria de repeticions de xat en viu de la majoria de les empreses de programari no poden dir cap informació que ja no estigui disponible immediatament al lloc web o als articles d’assistència.

I segons va dir el representant, van poder comprovar si hi havia algun document relacionat. Vaig decidir no agafar-los perquè podia fer el mateix.

Però, malgrat l’espera més llarga que l’ideal, tot va trigar cinc minuts i el representant va tenir resposta i resposta.

Aquest és només un xat de mostra, però la majoria de vegades, els representants han estat capaços d’ajudar-los quan ho necessitava.

En general, el xat en directe està bé, tot i que no és el millor de sempre. Però Shopify també disposa de suport de correu electrònic / bitllet, suport telefònic i suport de Twitter.

Francament, es tracta de més opcions del que la majoria necessita, però qualsevol cosa, és fantàstic com a paquet.

L’atractiu principal (per a mi) de l’assistència al client de Shopify no són els representants: són tots els recursos i la informació que Shopify té fàcilment disponible.

El recurs principal és la pàgina d’ajuda:

shopcent helpcenter

Hi ha molts articles. Estan ben escrits i informatius.

El fòrum de Shopify és un altre gran recurs: és una pàgina de la comunitat que és un dels millors fòrums de la comunitat que he vist per a un producte de programari.

Hi ha més de 580.000 publicacions, que cobreixen gairebé tots els temes. No només és útil per cercar publicacions anteriors, sinó per fer-vos preguntes.

No tot això. Shopify té un canal de YouTube amb vídeos tutorials, una secció per a seminaris web i fins i tot una llarga llista d’eines gratuïtes i un dipòsit d’imatges gratuïtes per ajudar-vos a començar amb la vostra empresa.

Shopify també ha estat provant aquesta nova eina anomenada Shopify Compass:

brúixola de suport

Encara està en versió beta, però està molt bé. Podeu fer un seguiment dels avenços de la vostra botiga en algunes coses:

compres de suport

I també podeu establir els vostres propis objectius a part del premade.

També facilita assistir a tallers en línia gratuïts, un recurs educatiu força gran.

Sé que són moltes coses, però podeu veure per què sóc fan de l’assistència al client de Shopify, no??

Hi ha moltes maneres de contactar amb els representants i, quan ho fas, és bo. Però els recursos d’informació i d’aprenentatge disponibles són alguns dels millors que hi ha.

Pot WordPress competir amb tot això?

Segons la meva opinió, sí. Però d’una altra manera:

WordPress té menys contingut de suport personalitzat i personalitzat que Shopify. I allà on existeix, està menys polit.

Tots els plans (de pagament) obtenen assistència per correu electrònic i xat en directe. Els plans Business i eCommerce poden fins i tot obtenir ajuda personalitzada.

WordPress.com també té un fòrum de la comunitat:

Fòrum de suport wp.com

Però no està tan ben organitzat com el de Shopify. Encara és popular, així que no us allibereu per utilitzar-lo, però no és tan simplificat com Shopify.

La pàgina principal d’ajuda / centre d’ajuda de WordPress.com no es troba a prop de Shopify:

wp.com suport d’assistència

Està més mal organitzat, és a dir, intentar examinar articles és més greu.

Tampoc hi ha molts articles. El petit botó d’assistència pot ser útil:

botó d'ajuda amb wp.com

De fet, sovint em resulta més útil que anar directament a la pàgina principal d’assistència. Cosa que és lamentable.

Així, com s’acosta WordPress fins i tot a Shopify en qualitat de suport?

Bé, certament és cert que Shopify té un millor suport de primera persona.

Però WordPress.com és tan popular que podeu trobar més articles de suport, publicacions de fòrums, etc. a Internet.

El mateix passa amb WordPress.org.

És possible que tingueu algunes preocupacions naturals sobre la confiança. Per descomptat, algunes dades no seran actualitzades i algunes podrien ser inexactes.

Però WordPress és un tema en línia tan popular que els resultats, respostes i guies de WordPress més grans o populars solen ser excel·lents.

Shopify té també aquest tipus de discussió externa, però no es troba a prop de l’escala de WordPress (.com o .org).

En resum:

Shopify i WordPress tenen representants del servei d’atenció al client comparables, tot i que Shopify té més maneres d’arribar-hi.

I Shopify sens dubte guanya per obtenir informació fàcil per consumir i material de primera. Però, en general, hi ha molt més contingut a WordPress i encara val la pena alguna cosa.

Preparat per l’últim factor que s’està considerant?

Seguretat

Vostè tractarà moltes dades de clients, no només les vostres, així que espero que no necessiteu un explicador sobre per què és important la seguretat.

Malauradament, he trobat que Shopify i WordPress.com no fan molt per parlar de la seva seguretat.

Shopify parla sobre el compliment dels PCI:

seguretat de botiga

El compliment de PCI significa estar certificat com a segur per gestionar la informació de dèbit en línia i de targeta de crèdit.

És el màxim estàndard de la indústria i Shopify té el màxim nivell de compliment.

Això significa que Shopify té garantit un mínim de seguretat.

Desitjo que Shopify tingués més informació sobre com asseguren els servidors i els centres de dades i quines altres defenses digitals han creat.

Però tenir un compliment de PCI de primer nivell és molt millor que res.

El que em porta al pròxim concursant …

Això és el que diu WordPress:

wp.com seguretat

Això no és bàsicament res, és el mateix que dir “res no és perfecte, però estem segurs.”

L’única cosa real de substància és que diuen que vigilen els seus serveis per detectar vulnerabilitats. Però això és un tipus de truisme i alguna cosa que hauries d’esperar de qualsevol empresa en línia.

Hi ha algunes bones notícies:

WooCommerce és segur. No és compatible amb PCI, sinó que és perquè la conformitat PCI s’aplica més al processament de pagaments que al programari de comerç electrònic general (quan utilitzeu WooCommerce a WordPress, la conformitat PCI és la vostra responsabilitat).

WooCommerce és auditat regularment per professionals de la seguretat, així que, si bé desitjo que poguéssim escoltar més coses des de WordPress.com, almenys la integració principal és sòlida.

I WordPress.org? A mesura que el patró ha anat evolucionant, això es correspon principalment amb els estàndards de seguretat del vostre host.

En resum: Shopify i WordPress no tenen informació sobre les mesures de seguretat, però Shopify té una reivindicació sòlida en el seu compliment de PCI (ha de, tal com Shopify processa els pagaments).

Preparat per ajuntar tot això?

Conclusió

Aquí trobem la conclusió d’una batalla prolongada entre dos pesos pesats de comerç electrònic.

Recopilem què ha participat cadascun dels nostres concursants:

Shopify té un gran rendiment, té un bon servei d’atenció al client i, en general, és intuïtiu i fàcil d’utilitzar.

La seguretat de Shopify és una mica complicada, tot i que no necessàriament pobra, i pot ser una mica cara, però no molt més que els seus competidors.

Pel que fa a les funcions, Shopify és bàsicament completament funcional, i també hi ha moltes integracions disponibles. Tot i que, si es tenen en compte aquestes integracions, a més de temes premium, Shopify pot resultar una mica car.

WordPress.com és gairebé tan fàcil d’utilitzar com Shopify, tot i que està orientat més a la gestió general de continguts i llocs web.

Ofereix una atenció al client decent, segons la companyia, però proporciona més material i discussió en línia de tercers. De seguretat, francament no en sabem gaire.

Quan s’utilitza el pla de comerç electrònic de WordPress.com, les funcions s’acumulen aproximadament a les de Shopify.

Quan s’utilitza el pla de negoci i s’equipen WooCommerce i altres complements, els usuaris també acaben amb un conjunt de funcions comparable a Shopify, amb un cost inferior. Però encara implica més gestió i parts mòbils.

Hi ha molt per fer un seguiment d’això: utilitzar Shopify, utilitzar WordPress.org, utilitzar el nivell de negocis de WordPress.com amb plugins o utilitzar el nivell de comerç electrònic de WordPress.com (i potser també amb plugins).

Si us trobeu confusos, aquí teniu un petit explicador que pot mantenir les coses senzilles:

 • WordPress.org: el propi programari és gratuït, el principal complement del carretó de la compra (WooCommerce) també és gratuït. Els costos es produeixen perquè és probable que pagueu per altres complements, actualitzacions de WooCommerce i hosting. Tot i això, implica gestionar molt més peces mòbils.
 • WordPress.com: el programari es paga, però pot ser menys costós que Shopify. Com WordPress.org, té una enorme biblioteca de temes i plugins, inclosa WooCommerce. Tot i això, WordPress.com és més “fora de caixa” que la versió gratuïta.
 • Shopify: plans més cars, menys temes i eines predeterminades una mica limitades (tot i que encara són bones). Però, tot ho fas fora.

D’aquesta manera, podeu pensar en WordPress.com com una mena d’opció mitjana entre Shopify i WordPress.org.

És més car que WordPress.org, però és més barat que Shopify. Està més centrat en la facilitat que WordPress.org, però Shopify continua sent fàcilment utilitzat des de la perspectiva de gestió de botigues.

Heus aquí el meu consell:

Si manteniu els costos baixos és important per a vostès, hauríeu de mirar cap a WordPress.com i WordPress.org.

Això és especialment cert si sou un individu o un autònom: probablement podríeu aprofitar el temps per aprendre WordPress.org i equipar-lo amb els plugins o funcions d’allotjament necessaris..

Si voleu mantenir els costos baixos, però tampoc voleu confiar amb les parts mòbils tot el temps, WordPress.com és millor que WordPress.org:

Obteniu una gran selecció de temes i complements, a més de bones funcions a mesura que augmenteu els nivells, però no us haureu de preocupar d’allotjament..

Shopify és el millor per a les persones que prioritzen experiències més senzilles. I no hi ha vergonya. No es tracta de fer mal a la tecnologia, sinó d’estalviar temps i maldecaps.

Shopify també és millor per a empreses més grans, perquè és més fàcil col·laborar amb la gent de la plataforma.

I, tot i que WordPress.com encara és fàcil d’utilitzar, Shopify reuneix tot millor. Comença en el costat més car i els nivells superiors són molt cars en comparació amb WordPress.

La selecció limitada de temes gratuïts significa normalment que pagueu per un tema de Shopify o que pagueu algú per fer-lo personalitzat. Hi ha complements gratuïts i de pagament, com passa amb WordPress, però l’èmfasi es fa més en els de pagament.

La línia de fons (i sí, es tracta d’una simplificació):

WordPress.com i WordPress.org són millors per mantenir els preus flexibles. Shopify és millor per a l’experiència tot en un.

Encara no estic segur?

La millor manera de descobrir-ho és només provar-los. WordPress.com té un pla GRATU youT que podreu utilitzar per sempre:

wp.com pla lliure

I Shopify compta amb una prova gratuïta completa de 14 dies:

comprar de prova gratuïta

Aleshores, què esteu esperant??

Surt allà, construeix la teva botiga i comença a guanyar diners!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map