Softnet Hosting Review: Com es va realitzar en les nostres proves? (2020)

Softnet Hosting Review: Com es va realitzar en les nostres proves? (2020)

Softnet Hosting Review: Com es va realitzar en les nostres proves? (2020)

Aquí a HostingPill, tenim una estranya infatuació amb trobar serveis d’allotjament desconeguts o ocults que solen passar per sota dels radars de la gent..


El fet de trobar aquests rars serveis d’allotjament és conèixer-los per dins i, a continuació, proporcionar-vos suggeriments valuosos.

Per exemple, mireu el servei que hem trobat recentment: Softnet Hosting. Tant des de Kenya, Àfrica com per a totes les petites empreses i emprenedors de dins i fora de les seves fronteres.

Ara, podríeu pensar: “Ara, per què diables compraria un servidor a tot Àfrica!” Bé, no serà tan ràpid de jutjar. En aquesta revisió hem exposat tots els bons & aspecte dolent de Softnet, de manera que podeu pensar en això.

Així, sense més cap altra cosa, ens endinsarem en nosaltres?

Preu & Característiques

D’acord, doncs, un dels avantatges d’utilitzar un servei d’allotjament estranger és que obteniu l’avantatge de la diferència de moneda, cosa que significa que hi ha la possibilitat d’obtenir més funcions amb menys preu..

Disseny Web _ Registre de dominis a Kenya _ Softnet Solutions Ltd

Com que no utilitzem els shillings kenians, el nostre USD serà la nostra preferència. Comencem amb el pla “Estàndard”, que ronda els 10 dòlars per any, que us proporciona 25 GB d’espai en disc, però no hi ha manera de saber si es tracta de disc dur o SSD. I sí, són 10 dòlars anuals, així com tots els altres plans.

A continuació, el pla compta amb una amplada de banda il·limitada, comptes de correu electrònic il·limitats, bases de dades il·limitades, tauler de control del compte (que és WHMCS) i atenció al client 24 hores. De manera estranya, van mencionar les pròximes taxes de renovació, que ronden els 14 dòlars.

Si seguiu al pla professional, aquí no canvieu gaire les funcions que l’espai del disc que obteniu, que és de 35 GB, i el pla costa uns 19 dòlars per any..

De la mateixa manera, el pla “Avançat” és de 28,23 dòlars / any, l’espai del disc augmenta fins a 45 GB d’espai en disc i les mateixes funcions que abans. L’espai del disc podria estar millor en aquest moment, però …

… El darrer pla sí que ho fa. El pla “Il·limitat” té un espai de disc il·limitat i totes les altres funcions il·limitades al voltant de 94 dòlars / any, cosa que no té res per a ser sincera..

En total, sembla que els plans tinguin un preu estrany, però les característiques són dignes i, per tant, recomanables.

Vegeu el preu complet d’allotjament de Softnet aquí …

Atenció al client

Obtenir ajuda durant un episodi difícil pot ser fonamental. Alguns principiants sobretot acaben per no saber què fan i causen una cadena de problemes que acaben xocant amb el lloc. Per tant, la necessitat d’un bon servei d’atenció al client sempre és útil independentment de si sou un principiant o un expert.

xat en directe

Es considera que la forma més fiable d’aconseguir ajuda és més ràpida possible per a suport en xat en directe. També podeu adjuntar captures de pantalla del problema per articular millor el problema al representant del xat i obtenir resolució.

xat en directe

Vam decidir provar el servei de xat de Softnet i vam publicar una pregunta. És una pregunta sobre la integritat dels seus servidors.

xat en directe

Vam rebre una resposta gairebé tan aviat com vam fer una pregunta que és bona per part de Softent. La resposta és bona. La resposta es va fer senzillament.

Envieu el bitllet: Softnet Solutions Ltd

A continuació, hi ha l’evident solució del sistema de ticketing on només podeu publicar els seus detalls, descriure breument la seva pregunta i adjuntar les imatges necessàries per obtenir una millor assistència..

Ara, també hem intentat cercar una base de coneixement & llegir articles quan els usuaris se senten perduts amb la informació donada, però no n’hi va haver, i això és una mica inconvenient. Tot i així, l’assistència al client és bastant satisfactòria.

Facilitat d’ús

Allotjament web_ Empresa d'allotjament assequible, barata i millor a Kenya- Softnet

En essència, WHMCS recolza la majoria de Softnet. És segur suposar que el procés de compra i facturació passa per WHMCS i fent clic a “Comanda ara” també passa el mateix.

Cistella de la compra - Softnet Solutions Ltd

Com podeu veure aquí, hi ha 3 opcions per triar paquets de serveis. L’únic que falta és el que tenia espai de disc de 25 GB abans que hem esmentat.

Cistella de la compra - Softnet Solutions Ltd

Seleccionant un pla us demanarà a la pàgina següent on podeu triar registrar un domini nou per al vostre lloc web, transferir-ne un a un altre registrador o triar un ja existent.

Cistella de la compra: Softnet Solutions

Després hi ha un últim cop d’ull a tot el que heu seleccionat. Podeu seleccionar si el cicle de facturació ha de ser anual, biennal o triennal.

Cistella de la compra Softnet Solutions Ltd

Per fi, hi ha la pàgina final abans del pagament, on podeu revisar la vostra comanda. Després de la facturació, només podeu començar a treballar immediatament al lloc.

Per tant, Softnet confia en WHMCS per al seu procés de facturació, tot i que llarg però necessari.

Conclusió

Així que li recomanem invertir en un servei d’allotjament fins a l’Àfrica?

Bé, pel que veiem, és recomanable.

Les úniques coses que se sentien mancades van ser el lloc web sense deficiència, cap base de coneixement i la diferència de moneda pot molestar a algunes persones.

Però a part això, la relació qualitat-preu és molt bona. El suport és satisfactori. El pla més baix és d’uns 9 dòlars durant un any, per la qual cosa ni tan sols és una pregunta.

Definitivament, donar-li un tomb.

Aquesta és la revisió. Què penses? Val la pena revisar Softnet? Vosaltres heu provat el servei? Com va ser la teva experiència? Comenteu a continuació i aviseu-nos.

Proveu d’allotjament amb Softnet avui

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector