Volusion Vs Shopify: les principals diferències que cal conèixer

Si voleu obrir o renovar la botiga en línia, teniu la sort: ara és el 2019, també anomenat futur, i hi ha moltes maneres de fer-ho fàcilment.


El carro de la compra i el programari de comerç electrònic formen part del renaixement del programari actual, i això significa que els propietaris d’empreses que necessiten eines de comerç electrònic tenen moltes opcions.

La més famosa d’aquestes opcions és Shopify. Amb més de 600.000 usuaris, Shopify ha facilitat més de 82.000 milions de dòlars en transaccions, potser la majoria de qualsevol programari de carretes de compres completament destacat.

Shopify no és en cap cas la millor solució de comerç electrònic indiscutible. Pot ser que sigui el més popular de moment, però diversos competidors s’acosten bastant (com BigCommerce, WooCommerce i altres).

D’aquests competidors, Volusion ha demostrat ser una estrella per dret propi. És possible que no tingui les estadístiques de Shopify, però, però, té més de 30.000 usuaris actius i ha facilitat les vendes a la quantitat de $ 28.000 milions.

És evident que Volusion ha d’anar fent alguna cosa bé. Tot i que considerem Volusion el germà petit en aquesta comparació a causa de la seva popularitat, en realitat ha estat des de 1999, de manera que és 7 anys més gran que Shopify, és el germà “gran” (gran).

Què guanya? El nou, més gran, Shopify o el Volusion més antic i encara amb força èxit? Si Shopify és millor com una solució de comerç electrònic fàcil (allà mateix), on Volusion troba els seus nínxols?

Comparar els dos pot resultar una mica complicat, però és per això la meva experiència (i, per tant, aquesta revisió). Sense més detalls, anem saltant.

Taula de contingut

Saltar a veure la prova específica fent clic als enllaços següents

 1. Comparació de preus i característiques
 2. Facilitat d’ús
 3. Atenció al client
 4. Seguretat i fiabilitat
 5. Conclusió: Què recomano?

Comparació de preus i característiques

Abordaré quina és la prioritat principal per a la majoria de vosaltres: quins són els preus i amb què vénen aquests preus?

Si Volusion i Shopify són els germans lluitadors arquetípics, les seves estructures de preus són … bé, només són bessons. Shopify i Volusion tenen tots dos nivells amb els mateixos preus (a l’hora d’escriure), a més dels preus personalitzats per a solucions de qualitat empresarial.

Shopify també té un pla més reduït de 9 dòlars al mes que us permet vendre a Facebook però no hi creareu una botiga completa.

fixació de preus

funcions de shopify

botiga de botiga

Com podeu veure, aquests dos són notablement similars en les seves estructures de preus.

Les principals diferències rauen en el que cada empresa ofereix pels seus preus. Per a tots dos, el primer nivell proporciona una botiga en línia totalment allotjada amb productes il·limitats, seguretat bàsica, atenció al client, cupons o codis de descompte i algunes altres eines bàsiques..

Tot i que, fora de la ratlla, podem veure que Shopify ofereix una mica més per al seu pla d’entrada.

Entre els més importants d’aquests es troba l’eina de recuperació del carretó abandonat: si un usuari omple les seves dades de contacte però no completa el procés de sortida complet, Shopify el guardarà per facilitar-los la realització de la compra en una data posterior..

Encara hi ha algunes zones on Volusion aconsegueix una victòria ràpida. Una seria tarifes de transacció, de les quals Volusion no en té. Les tarifes de la targeta de crèdit de Volusion són del 2,15% més una comissió de transacció de 30 cèntims, inferior a la del 2,9% + 30 c de Shopify.

A part d’això, Volusion també ha permès comptes de personal il·limitats recentment des del primer nivell a l’alça. Això és molt millor que Shopify, que limita els usuaris a 15 nivells més alts i 2 a nivells més baixos. Això facilita significativament la col·laboració amb diversos membres de l’equip.

Més enllà del nivell d’entrada, però, les funcions de Shopify comencen a presentar una diferència més notable. La voluntat general es manté en afegir processament de comandes a granel, descomptes més avançats i millor suport.

Shopify també té un bon programari que genera informes, l’esmentada eina de recuperació del carretó abandonat, etiquetes d’enviament i un parell de coses més petites. Volusion té una funció de blocs i no pot vendre productes digitals. Són força obstruents i posen Shopify al meu llibre.

D’altra banda, Volusion té més passarel·les de pagament. Shopify té una millor botiga d’aplicacions, però en realitat, fer-ne ús probarà els costos. En canvi, si bé la botiga d’aplicacions de Volusion és pitjor, probablement també pagueu un preu més proper al que vau registrar.

Si bé la botiga d’aplicacions de Volusion és molt limitada, una de les aplicacions (Zapier) permet instal·lar altres extensions per omplir el buit. Però és un pas addicional que no hauria de ser necessari i afegeix costos addicionals que no haurien de ser necessaris.

shopify-app-store

Per descomptat, l’altra cosa sobre la botiga d’aplicacions de Shopify és que et permet escalar molt més fàcilment i, en general, amplia molt l’horitzó d’eines de comerç electrònic..

shopify-appstore

No només importa la llista oficial de funcions, sinó les funcions respectives. Això és part de per què Shopify és millor al departament de funcions. Volusion i Shopify tenen plans de preus aproximadament comparables i fins i tot conjunts d’eines, però les eines de Shopify poden ser una mica més robustes.

Per exemple, tant Shopify com Volusion tenen eines sòlides de gestió de contactes, però trobo que Shopify té una mica més d’abast en allò que et permet editar i gestionar els teus contactes..

Totes dues tenen funcions d’informació i d’analítica, però Shopify ofereix més i amb una mica més de detall també. Això és el que hi ha als informes de botigues: crec que Volusion té molt millor l’analítica de SEO i de classificació de llocs.

Finalment, Shopify té temes i plantilles millors. Shopify té una selecció més gran de temes. Volusion té més temes gratuïts, però Shopify en té més. A més, al meu parer, els temes de Shopify són millors.

shopify-temes

A la part superior: Shopify té 10 temes gratuïts i altres 59 de pagament addicionals.

temes de volusió

Més amunt: Per últim, he explicat, Volusion té 14 temes gratuïts (no tots es mostren, per descomptat).

Francament, comparar aquests dos solia ser una mica més senzill. En els últims mesos, Volusion ha canviat, sobretot per les millors, les funcions que ofereix i està molt més a prop de Shopify del que ha estat abans.

Dit això, en general, Shopify té un conjunt de funcions més sòlid i una botiga d’aplicacions més capaç. Generalment és millor als edificis de botigues per raons de facilitat d’ús (que en breu entraré) i per tant val aproximadament més per preu.

D’altra banda, per a les petites empreses que busquen estalviar diners, els primers nivells de Volusion i Shopify no són tan diferents. Sí, el primer nivell de Shopify té un conjunt millor de funcions, però alguns dels altres punts de Volusion: una gamma més àmplia de passarel·les de pagament, comptes de personal il·limitats, tarifes de targeta de crèdit més baixes, fins i tot les probabilitats..

Probablement les empreses mitjanes o petites empreses amb necessitats de comerç electrònic més estrictes haurien d’utilitzar Shopify. Probablement preferiran Shopify aquells que vulguin disposar de les eines més ampliades que pot portar la botiga d’aplicacions de Shopify. En cas contrari, aquells que necessiten les eines bàsiques de comerç electrònic trobaran a Volusion una opció força sòlida.

Facilitat d’ús

La facilitat d’ús s’ha convertit en alguna cosa fiable avui en dia: moltes empreses n’han entès. Per descomptat, alguns altres queden enrere. Es podria esperar que el programari del carretó de la compra sigui prioritari. Al cap i a la fi, aquest és el tema.

I, doncs, qui guanya aquí? Amb un lleuger marge, diria Shopify. Ara, pel que fa a la facilitat d’aprenentatge i a la facilitat de l’embarcatge, aquests dos podrien estar una mica més allunyats.

Tot i que Volusion no està malament en cap d’aquestes coses, Shopify és prou bo a les dues coses. Shopify té una bona atenció al client que està ben integrada amb la plataforma principal (més sobre aquesta propera) i que ofereix moltes eines per ajudar al total dels principiants.

Segons la meva opinió, poques persones es beneficiaran realment d’algunes de les eines gratuïtes de Shopify, com ara un dipòsit de fotografies d’accions. Si esteu preocupats amb el vostre negoci, tindreu prou en compte que els accessoris “per començar” de Shopify no significaran tot.

Tot i això, Shopify es desprèn de les seves possibilitats per adaptar-se a una gran experiència i fa que l’aprenentatge del programari, a més de configurar la botiga electrònica sense dolor..

facilitat d'ús

Shopify és encara més fàcil pel que fa a qualsevol dels altres, però Volusion no és difícilment aprendre a utilitzar. A banda de les vostres preferències entre diferents estètiques de la interfície d’usuari, ambdues són prou fàcils d’aconseguir la suspensió.

Pel que fa a l’ús diari, crec que els dos s’apilen de manera uniforme. Es tractarà de preferències personals i, en certa mesura, és important l’experiència, però no crec que les diferències siguin massa grans.

El volionament era més difícil d’utilitzar: la seva navegació solia contenir menys etiquetes i no tenia un botó de desfer, entre altres coses. L’experiència de Shopify és encara més senzilla, però ara es pot navegar per igual.

Pel que fa a la construcció real de botigues, crec que n’estan parells. La voluntat solia ser més complicada, però crec que el seu creador de llocs actual és bo per aportar funcionalitats i personalitzacions.

site-builder-feature

A part d’això, hi ha un últim punt únic: Volusion és, segons la meva opinió, més fàcil per als desenvolupadors. Tothom que desitgi editar el codi del seu lloc (o el lloc del seu equip) haurà d’aprendre l’idioma propi de Shopify (anomenat líquid).

El líquid no és molt difícil d’aprendre, sobretot si teniu experiència, però és un pas força innecessari i inconvenient a fer. En canvi, podeu editar el vostre lloc Volusion mitjançant l’editor CSS, que és molt menys complicat.

En total, diria que Shopify i Volusion s’acosten, però encara més fàcil d’utilitzar Shopify. En el seu ús quotidià, aquests dos no són tan diferents, però Shopify facilita el procés d’aprenentatge i la creació de botigues inicial més fàcil.

Atenció al client

Una bona part del que fa que Shopify o Volusion sigui fàcil d’utilitzar i, per tant, el que els permet comercialitzar-se com a eines de construcció fàcils d’utilitzar, és un bon servei d’atenció al client. En particular, Shopify té una bona reputació pel bon servei d’atenció al client, però continua sent un estat ben guanyat? I Volusion pot superar eficaçment Shopify en aquesta àrea?

Analitzarem dues coses principals: la qualitat de contactar directament amb els representants i la qualitat d’altres recursos als llocs web de l’empresa. Començaré amb aquest últim.

Shopify té un munt de funcions d’assistència al seu lloc, a part de contactar amb representants.

La joia d’aquests és, per descomptat, la base de coneixement (també coneguda com a centre d’ajuda).

shopify-help-centre

La base de coneixement de Shopify és una de les més sòlides que hi ha, fins i tot fora del camp del comerç electrònic. Està molt organitzat i té una gran quantitat de material.

productes

A part d’això, Shopify té una pàgina de fòrums sorprenentment robusta; una selecció de guies per fer diferents activitats empresarials; un dipòsit de fotografies; Shopify Polaris, que explica amb tot detall els estàndards de disseny de Shopify (útils per a edificis de botigues per a clients); i una llista d’eines comercials gratuïtes.

eines per explorar

Hi ha algunes altres coses (una pàgina de podcast amb dos podcasts, un bloc, etc.), però al meu parer no són de gran ajuda. En general, Shopify ofereix recursos de primera línia i fins i tot de representants. Què tal Volusion??

La base de coneixement de Volusion s’anomena “centre d’ajuda” i està bé. La base de coneixement de Shopify és molt més detallada i organitzada, però Volusion no està malament.

Centre d’ajuda a la volusió

Igual que amb Shopify, la resta d’informació en el lloc de Volusion està separada de la base de coneixement. Tot i que Volusion no té tants d’aquests altres recursos com Shopify, encara té més d’un que s’esperaria.

Un d’aquests són Volusion Guides, que crec que només haurien de formar part de la base de coneixement a causa de la utilitat de tot. De fet, la secció Guies de Volusion és molt més útil que la de Shopify i té desenes de documents més disponibles.

De totes maneres, un altre recurs és la pàgina “eines” de Volusion, un corol·lari directe per a Shopify.

eines de volusió

Tot i que Volusion té un parell d’altres pàgines de “recursos”, són fluides, per la qual cosa considero que les guies, les eines gratuïtes i la base de coneixement són la major part de la informació o recursos del lloc de Volusion..

Aquests recursos són bons i s’apropen al nivell de Shopify tot i no estar-hi.

Pel que fa als tractes amb els representants dels clients, Volusion té una pèrdua més clara. Tant Shopify com Volusion ofereixen suport telefònic, i tots dos tenen especialistes disponibles per a consulta. Cadascuna també té un xat en viu i un sistema de bitllets; Faré servir xats en viu per ressaltar la diferència de qualitat.

volusió-xat-1 volusió-xat-2 volusion-xat-3.jpg

volusió-xat-4

Com podeu veure, no va ser una experiència de xat en viu súper ideal. Tot i que semblava que el representant era una persona real, cosa que agraeixo, vaig trigar 10 minuts per obtenir una resposta a una pregunta relativament senzilla..

En canvi, el xat en viu de Shopify va ser molt senzill i ràpid.

shopify-xat-2

Tot el procés amb Shopify va trigar un minut o dos. És cert que la pregunta era senzilla, però també vaig ser el suport de Volusion. Acceptaré que el suport telefònic i la venda de bitllets de Volusion és millor que el xat en viu i més a prop de Shopify, però bé, els xats malos encara compten.

Em sembla força clar que Shopify és millor per contactar directament amb representants, i una mica millor en la informació o recursos in situ, tot i que Volusion s’acosta al respecte.

Seguretat i fiabilitat

La seguretat i la fiabilitat són les darreres novetats de la nostra llista, però, com qualsevol empresari sap, estan lluny del mínim.

Després d’haver parlat de la seguretat de Shopify en algunes ocasions, obtindré les males notícies ràpidament: Shopify no diu gairebé res sobre els seus protocols de seguretat.

Shopify triga un temps per dir-vos que és compatible amb PCI, que és gairebé donat per a una solució de comerç electrònic principal i que obteniu la certificació SSL per a tots els plans (de nou, un determinat).

shoppers-compliment

A partir d’aquí, se suposa bàsicament que Shopify té una seguretat prou bona perquè han aconseguit facilitar 86.000 milions de dòlars en transaccions durant més de pocs anys..

D’acord, aquest és un cas força favorable a favor de Shopify. Tot i això, la transparència és important i la seva falta és molt lamentable.

El Volusion no és un signe de transparència, però revela molt més sobre les seves mesures de seguretat que Shopify. Malauradament, no hi ha cap pàgina dedicada a això, però una publicació en un bloc detalla una àmplia gamma de protocols.

Si suposa que la publicació del bloc continua essent exacta, definitivament Volusion té uns estàndards de seguretat que em permeten sentir-me més còmode (incloent el seguiment 24 hores del dia de la infraestructura física, auditories internes i externes periòdiques, proves regulars i rigoroses del producte abans del llançament i molt més).

Suposo que aquestes mesures encara es mantenen, perquè Volusion ha estat molt fiable durant els mesos que ho he provat formalment. Segons el seu crèdit, també ho ha fet Shopify; tot i que veig que la manca de transparència pertorba, no deixa de ser cert que Shopify funciona de forma constant.

L’horari d’ús és constantment alt per a tots dos, i l’ús real del programari de Shopify o Volusion també és consistent sense defectes notables (segons la meva experiència).

En general, tant Volusion com Shopify tenen un rendiment molt alt, però només podem dir que Volusion té de segur uns protocols de seguretat excel·lents. Malauradament, per Shopify hem de fer una convisió (optimista) educada.

Conclusió: que recomano?

Així doncs, la nostra anàlisi dels dos germans en guerra està arribant al seu final. Qui ha guanyat: Shopify, el gegant del comerç electrònic o Volusion, el competidor més petit que té unes estadístiques impressionants?

Volusion ha sofert canvis recents en els preus i les característiques que l’han acostat molt més a Shopify. Les dues tenen aproximadament els mateixos preus i assignacions d’eines molt similars per a cada preu.

Tot i que Shopify té, en general, més i millors eines en els seus nivells, Volusion ha aconseguit aportar els seus propis avantatges, encara que siguin més petites.

Totes dues són molt fàcils d’utilitzar, tot i que el procés de configuració i configuració de Shopify és una mica més fàcil. Pel que fa a l’assistència al client, Shopify s’aconsegueix clarament, però Volusion no queda gaire enrere…, principalment el xat en viu que els diferencia.

Tots dos funcionen molt bé, però no sabem com de bona és la seguretat de Shopify. En canvi, la seguretat de Volusion és, pel que sabem, rigorosa i fiable.

Com que Shopify en general funciona millor en la majoria de les àrees, encara que no sigui per un enorme marge, diria que és la solució que recomano. Certament, Shopify és el millor equip global.

Tanmateix, les petites empreses que busquen tarifes de transacció més baixes, més comptes de personal i una forta analítica de motors de cerca sense necessitar tot el conjunt de funcions que ofereix Shopify, trobaran a Volusion una gran solució que pot fer sobretot el que fa Shopify amb algunes voltes..

Si una empresa realment necessita escalar, o creu que ho farà, Shopify és la millor solució, sobretot per la seva robusta botiga d’aplicacions.

La bona notícia és que ara no necessiteu completar la vostra decisió. Tant Shopify com Volusion tenen un període de prova gratuït de dues setmanes. Per tant, sortiu-hi i feu un cop d’ull a tots dos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map