VPN gratuïta vs VPN pagada: Quin és millor? (2020)

VPN gratuïta vs VPN pagada: Quin és millor? (2020)

VPN gratuïta vs VPN pagada: Quin és millor? (2020)

Si sou rigorosos de qualsevol de les vostres activitats en línia, és inevitable obtenir un servei VPN.


El servei crearà per a vostè una connexió segura, privada i xifrada a Internet, especialment les connexions que no són molt segures.

Quan tingueu en compte l’elecció de VPN a utilitzar, haureu d’investigar sobre un que tingui un equilibri sòlid de protocols de connectivitat, grans característiques i ubicació del servidor..

Un servei VPN té altres grans avantatges que necessiten molts usuaris i, per tant, és necessari obtenir un servei VPN ideal que us ofereixi.

Com triar una VPN gratuïta o una VPN de pagament

L’elecció definitiva de obtenir una VPN gratuïta o de pagament dependrà molt del que busqueu aconseguir.

Per exemple, si només necessiteu una VPN que us doni accés a alguns serveis com Netflix o a qualsevol contingut georerestringit, pot ser que una VPN gratuïta sigui suficient.

Tanmateix, si busqueu una VPN més seriosa que us doni una seguretat en línia més gran, aleshores segur que la vostra única opció és anar amb la VPN de pagament..

Servei gratuït de VPN

El servei de VPN gratuït és una opció fantàstica per a persones que redueixen costos o busquen serveis adaptats a la butxaca.

Obtenir una VPN gratuïta és molt fàcil ja que és molt senzill descarregar i instal·lar el procés d’instal·lació.

Serà una manera excel·lent de protegir-vos quan esteu en línia, sobretot quan esteu a compres públiques per wifi o feu alguna cosa no massa greu.

L’inconvenient d’això, però, és que si busqueu seguretat d’alt nivell, no podreu oferir-ho.

Algunes VPN com Hola són un exemple perfecte i la revisió de VPN Hola explica clarament el perquè.

Si bé és una manera senzilla i barata de protegir-vos dels pirates informàtics, però és molt cutre i poc fiable.

Tot i que us serveix en algunes poques àrees, no podeu confiar-hi per proporcionar-vos els protocols de seguretat que esteu cercant.

Contra d’utilitzar VPN gratuïta

 • Obtindreu anuncis maliciosos

anunci maliciósLa majoria de les VPN gratuïtes generen diners mostrant anuncis als usuaris i poden ser molt frustrants.

El bit més frustrant, però, és que alguns dels seus anuncis són maliciosos i poden acabar introduint programari maliciós al vostre dispositiu.

 • Les vostres dades es podrien vendre a tercers

Com que aquestes VPN gratuïtes també busquen obtenir diners i mantenir-se a la dreta, de vegades recopilen les vostres dades en línia i les venen a tercers.

Això sol passar pels anuncis que veuràs constantment al navegador, ja que venen dades a empreses i anunciants interessats en obtenir determinada informació..

 • Ofereixen amplada de banda limitada, funcions i protocols d’ubicació

Si utilitzeu una VPN gratuïta, compartireu ample de banda amb molts altres usuaris, la qual cosa condueix a la velocitat de les connexions més lentes i no a una bona experiència de navegació..

La VPN gratuïta, a diferència de la pagada, no té tantes funcions útils com un commutador per matar a Internet i diversos inicis de sessió.

Per últim, ofereixen protocols de seguretat obsolets que us deixen exposats, ja que molts tercers poden fer un control de les vostres dades personals.

 • Porta a fuites d’adreça IP

Quan s’utilitzen serveis VPN gratuïts, és possible que el túnel que mantingui els usuaris anònims per als usuaris que no tinguin visió o no sigui prou segur.

D’aquesta manera, la vostra adreça IP i, en definitiva, les vostres dades personals romanen exposades i poden ser rastrejades o supervisades per tercers.

Per a VPNs gratuïtes, la fuga de trànsit IP és molt freqüent, a diferència de les VPN de pagament.

Les VPN gratuïtes no inclouen la funció de canvi d’internet que tenen les VPN de pagament, cosa que significa que la vostra identitat no sempre està protegida en tot moment..

VPN pagades

Les VPN pagades, a diferència de les VPN gratuïtes, solucionen més problemes que creen.

La majoria de les VPN de pagament tenen versions de prova gratuïta com ExpressVPN, que bàsicament té una garantia de devolució.

Si passeu del servei gratuït al servei de pagament, notareu l’impacte significatiu pel que fa a protocols de anonimat i seguretat.

Pros

 • Velocitats més ràpides

Tenir una VPN de pagament us garantirà una millor experiència de navegació en termes de velocitat d’internet.

Això es deu al fet que, per a VPNs de pagament, gestionen tantes connexions simultàniament sense ser lentes, ja que se situen estratègicament a tot arreu per permetre’t desplaçar els obstacles digitals a gran velocitat..

 • Seguretat de primer nivell

Si hi ha una cosa que una VPN pagada et pot garantir, és una seguretat de primer nivell ja que utilitzen el xifrat AES de 256 bits per ocultar totes les teves activitats en línia..

Això ofereix una seguretat completa de totes les vostres dades, ja que qualsevol cosa que compartiu per Internet romandrà confidencial.

 • Sense capçal d’ample de banda

Amb les opcions de VPN de pagament, obtindreu amplada de banda il·limitada en tots els servidors VPN.

Això és perfecte perquè, si no hi ha un accelerament de les velocitats de connexió, podreu fer les vostres activitats sense preocupar-vos de quotes..

 • Atenció al client excel·lent

Com que pagueu subscripcions quan utilitzeu VPNs de pagament, han invertit a canvi en una atenció al client més important.

L’atenció al client està disponible durant 24 hores, cosa que significa que podeu contactar amb elles tan sovint com vulgueu i quan sorgeixi la necessitat.

 • Principals funcions

Si voleu millorar la vostra experiència en línia, les VPN de pagament seran útils perquè us permetran accedir a una gran varietat de funcions.

Això és perfecte perquè com més grans funcions tingueu, més avantatges obtindreu quan utilitzeu Internet.

 • Suport multi-plataforma

Com que la majoria dels usuaris definitivament tenen més d’un dispositiu amb què es connecten a Internet, la VPN de pagament és una elecció ideal perquè es poden configurar en qualsevol dispositiu i utilitzar-los simultàniament.

Contres

 • Les VPN són de preu

vpn carTenir una VPN pagada pot comportar grans avantatges i és necessari que hàgiu d’entrar a les butxaques.

Algunes VPN de pagament són més cares que altres per les funcions addicionals que ofereixen i això no és necessàriament assequible ni accessible per a tothom.

 • No totes les VPN de pagament són 100% fiables i segures

Hi ha molts proveïdors de VPN per aquí i és important tenir en compte que no tots garanteixen la seguretat i no tots es poden confiar en un 100%.

Per tant, això vol dir que encara heu de fer bé la vostra investigació per obtenir una VPN de pagament ideal per obtenir una relació qualitat-preu.

Conclusió

L’ús d’una VPN gratuïta sens dubte compromet la vostra seguretat i privadesa en línia.

Tanmateix, encara pot resultar útil quan no tingueu diners, ja que us ajudarà amb algunes altres coses, especialment quan teniu accés públic a WiFi.

Obtenir una VPN de pagament és molt recomanable perquè té més funcions, és eficient i la majoria d’elles garanteixen la vostra seguretat en línia.

Tot i això, encara és important fer les vostres investigacions en profunditat per aconseguir una VPN ideal per obtenir una relació qualitat-preu a través d’una bona experiència.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector