Wix vs Godaddy: Quin és millor? (Revisió 2020)

Durant els darrers anys, la creació de llocs web ha experimentat canvis considerables. La majoria dels creadors de llocs web es concentren conscientment en la prestació de serveis versàtils i alhora faciliten la creació de llocs web creatius.


Wix i GoDaddy, totes dues són marques que ofereixen als seus fabricants de llocs web. Ambdues marques conegudes estan igualment repartides pel mercat.

No cal dir que tant Wix com GoDaddy ofereixen algunes versàtils opcions de creació de llocs web. Tanmateix, si es redueix a una única opció, aleshores quina és aquesta millor?

Abans, un breu sobre Wix i GoDaddy.

Wix, popular pel seu model freemium es va fundar el 2006 i té la seu a Tel Aviv, Israel.

GoDaddy es va formar per primera vegada el 1997 i té la seva seu a Scottsdale, Arizona, Estats Units. Ambdues plataformes ofereixen allotjament i capacitat de creació de llocs web.

Aquí us portaria a través de Wix i GoDaddy per comparar tots els aspectes al seu voltant.

Primer, permeteu-me començar tot comparant el paràmetre més important que és la seva autonomia.

Horaris

Abans de fer una tria prudent entre Wix i GoDaddy, haureu de saber com de bo és el seu temps de funcionament.

Començant això amb Wix, no mostra directament cap garantia de funcionament al seu lloc web oficial. Tanmateix, a la secció de suport hi ha una menció sobre els servidors i el temps de funcionament.

servidors wixHe estat utilitzant Wix des de fa temps i he enregistrat el seu funcionament. Aquí és el que he trobat:

temps de funcionament del wix

El temps de funcionament sembla ser impressionant i coherent. Podeu veure l’última hora de funcionament de Wix aquí.

Passar a continuació em permetrà proporcionar detalls sobre GoDaddy.

GoDaddy, a través del seu lloc web oficial, ofereix una garantia de temps de vida del 99,9%.

allotjament web de godaddyHe enregistrat mètriques de temps de funcionament de GoDaddy i així es veu:

horari de trobada

El temps de funcionament és substancialment bo i consistent. Podeu veure l’última hora de funcionament de Godaddy aquí.

El temps de treball mitjà per a Wix és del 99,98%, mentre que per a GoDaddy aquest és del 99,99%.

Per descomptat, GoDaddy garanteix millor la seva tarifa en comparació amb Wix i ofereix una garantia de temps de vida.

Parlant sobre horaris i resposta, és una trucada estreta entre GoDaddy i Wix. Tanmateix, mantingueu-ne pendent mentre discuteixo altres paràmetres de comparació.

Plans i preus

A continuació, compararé els seus preus i plans. Wix proporciona un pla gratuït que conté anuncis Wix. També podeu triar un dels seus plans premium.

pla wixTambé inclou plans de comerç electrònic.

pla de negoci de wixUn dels avantatges de Wix és que podeu començar de forma gratuïta i aconseguir emmagatzematges de 500 MB. Els plans premium comencen a partir d’11 € / mes i inclouen allotjament.

El pla gratuït de Wix és, certament, un avantatge que us ofereix totes les funcions bàsiques.

Amb GoDaddy, podeu explorar el creador de llocs web amb una prova gratuïta d’un mes. El pla comença a partir de 5,99 dòlars el mes.

pla de godaddyEls plans de GoDaddy no són gaire cars. Això també inclou hosting. Tant Wix com GoDaddy proporcionen un total de 3 plans per al seu creador de llocs web.

Wix afegeix 3 plans més per a la creació de llocs web de comerç electrònic. Amb GoDaddy, podeu començar barat en comparació amb Wix. No obstant això, GoDaddy restringeix algunes capacitats de creació de llocs web.

Si observeu, GoDaddy només ofereix un pla de comerç electrònic. En certa manera, no té flexibilitat en els plans. Bàsicament, té limitades opcions en els plans.

Wix és una bona opció per si voleu desenvolupar llocs web a petita escala i necessiteu un creador de llocs web gratuït.

Característica

Seguint més endavant, permeteu-me parlar més sobre les funcions de Wix i GoDaddy. Wix té un paquet complet, que conté creació de llocs web i allotjament.

Té un pla gratuït que admet el desenvolupament de llocs web bàsics i conté anuncis Wix.

característiques de wixWix proporciona una garantia de devolució de 14 dies per als seus plans premium. Tots els plans premium inclouen algunes característiques bàsiques, com ara:

 • Allotjament gratuït
 • Atenció a Analytics i SEO
 • Suport premium
 • Favicon personalitzat

característiques de wixWix té un pla de comerç electrònic separat que té una llista de funcions.

pla de comerç electrònic wixEls plans de comerç electrònic proporcionen la majoria de les capacitats rellevants de comerç electrònic. És gairebé com que no necessiti cap complement.

Wix no només proporciona un editor fàcil d’utilitzar, sinó que també permet un codi Wix que es pot personalitzar completament.

L’editor de Wix proporciona una creació ràpida de llocs web i ofereix una sèrie de funcions relacionades amb plantilles, SEO, optimització de dispositius, aplicacions de tercers i molt més.

Amb l’editor Wix, Wix també proporciona una Intel·ligència de disseny artificial també coneguda com Wix ADI. Wix ADI inclou una sèrie de funcions útils que poden personalitzar de forma intel·ligent el desenvolupament del vostre lloc web.

característiques de wixWix permet la codificació avançada amb el seu codi Wix. Amb el codi Wix, podeu personalitzar l’aspecte del lloc web i podeu crear dissenys de llocs web intuïtius.

El codi Wix proporciona algunes capacitats realment potents i pot donar suport al desenvolupament de llocs web avançats. La flexibilitat que proporciona Wix pot fer que un desenvolupament molt complex sigui realment fàcil.

característiques de wixSi bé les funcions anteriors són específiques de l’editor, Wix també proporciona altres funcions relacionades amb l’analítica, l’allotjament de correu electrònic, la gestió del domini.

Wix té plans separats de comerç electrònic i es presenta amb una sèrie de funcions específiques per al desenvolupament del comerç electrònic com ara la creació de pàgines de productes, el gestor de botigues, cupons i molts altres.

A més de les funcions esmentades anteriorment, Wix també ofereix algunes funcions addicionals per permetre la venda de música. Editor d’imatges, disseny de blocs i més de 100 plantilles.

En general, he trobat que Wix era adequat per a la majoria de creacions de llocs web. Ja sigui senzill o complex, Wix pot satisfer les dues parts igual de bé.

Per tant, GoDaddy també ofereix una llista exhaustiva de funcions similar?

GoDaddy és popular pel seu fàcil ús del creador de llocs web. Admet plantilles de resposta mòbil i ofereix una gran quantitat d’altres capacitats en els seus diversos plans.

característiques del godaddyEl creador de llocs web GoCentral de GoDaddy és un constructor senzill d’utilitzar dissenyat específicament per a principiants i persones amb menys experiència en la creació de llocs web..

Admet funcions bàsiques de disseny i ofereix funcions de SEO.

característiques del godaddyLes plantilles es poden triar en funció del domini.

plantilles de godaddy

GoDaddy proporciona funcions bàsiques de creació de llocs web, mentre que, per altra banda, Wix proporciona funcions de creació avançada de llocs web.

GoDaddy és senzill d’utilitzar i iniciar, però el problema és quan un lloc web exigeix ​​més flexibilitat i funcions complexes. Això és quelcom que requeriria complements amb GoDaddy.

GoDaddy pot ser una mica frustrant per utilitzar-lo per avançar en el desenvolupament de llocs web, a causa de les seves restriccions de disseny. Dit això, GoDaddy és amable per als principiants.

Tots dos tenen una bona llista de funcions, tot i que per a l’edifici de llocs web més avançats, Wix és una millor oportunitat per sobre de GoDaddy.

Facilitat d’ús

El següent de la meva llista per comprovar és la facilitat d’ús. Tot i que tenim característiques excepcionals disponibles a Wix i GoDaddy, aquestes són fàcils d’utilitzar?

Permeteu-me que us proporcioni més detalls sobre Wix primer. El tauler de wix té un disseny senzill amb opcions ben col·locades.

tauler de wixA partir d’aquí podeu començar a editar el vostre lloc web. L’edició de llocs web ofereix diverses opcions on podeu personalitzar l’aspecte del vostre lloc web.

Les opcions que es proporcionen al menú superior es mostren a la manera següent.

editor de wix

Altres opcions inclouen màrqueting per correu electrònic, edició de fons, afegir aplicacions per citar-ne algunes.

Té diverses opcions de la barra d’eines. Podeu canviar l’alineació mitjançant aquestes opcions.

Wix proporciona funcions de desenvolupament de llocs web amb un codi Wix que es pot activar.

codi wixWix permet afegir imatge, vídeo, galeria, divisor i codi HTML.

L’edició bàsica de Wix és senzilla, tret que vulgueu explorar les funcions d’edició basades en codis avançats.

A continuació, permeteu-me proporcionar més detalls sobre GoDaddy. El creador de llocs web de GoDaddy té totes les opcions de personalització de l’extrema dreta.

quadre de comandamentA partir d’aquí, podeu canviar temes, disseny de pàgina, esquema de colors i tipus de lletra.

Podeu reordenar les pàgines segons el vostre requisit o afegir pàgines addicionals.

GoDaddy proporciona opcions per gestionar SEO, màrqueting en xarxes socials i altres detalls.

Per al desenvolupament de llocs web de comerç electrònic, podeu veure altres opcions per a la botiga.

Opció de botiga de gdDe la mateixa manera, podríeu obtenir opcions de màrqueting anticipat.

Opció de màrqueting de gdUn cop el disseny de la botiga estigui preparat, podeu configurar altres opcions rellevants de la botiga electrònica.

botiga de padrinsEn general, GoDaddy sembla molt senzill d’utilitzar. Aquest és un lloc ideal per començar amb la menor complexitat.

D’altra banda, Wix ofereix múltiples opcions que poden ser confuses, per començar per si només esteu explorant el creador de llocs web..

Tanmateix, si teniu experiència prèvia a la creació de llocs web, Wix us semblarà fàcil.

Entre Wix i GoDaddy, tot i que els dos semblen senzills, he de reconèixer que GoDaddy és més fàcil d’utilitzar.

Atenció al client

Més endavant parlaré sobre atenció al client. Permeteu-me començar amb Wix.

Wix proporciona suport per separat al seu tauler. Conté guies i tutorials en vídeo.

El centre d’ajuda conté seccions sobre diversos temes.

centre d’ajuda wixAquesta té una llista de contingut exhaustiva. Wix també proporciona preguntes freqüents. Wix no té una opció de xat.

Wix té una bona atenció al client. A continuació, comprovem això de GoDaddy.

Podeu accedir a GoDaddy per telèfon, correu electrònic i xat. Ofereix suport 24 hores / 24. Tot i que el xat no està disponible les 24 hores.

La secció d’ajuda ofereix un tutorial molt extens.

ajuda de godaddyGoDaddy també ofereix preguntes freqüents.

Godaddy faqWix o GoDaddy gairebé estan a la par quan es tracta d’assistència al client. Totes dues tenen un contingut d’ajuda ben articulat per proporcionar una experiència de client improvisada.

Amb tots dos, obté tones d’ajuda per part del servei d’atenció al client.

Temes i plantilles

El wix té una gran quantitat de col·leccions de plantilles. Són mòbils sensibles i intuïtives.

Hi ha una secció de plantilla separada que mostra les plantilles encertades per categories.

plantilla de wix

Podeu trobar plantilles en diversos dominis.

GoDaddy també té una gran col·lecció de plantilles de resposta mòbil. Té més de 16.000 temes.

plantilla de gdQuan es tracta de plantilles, tant GoDaddy com Wix tenen una col·lecció versàtil, tot i que Wix proporciona dissenys de plantilles més avançats..

Totes dues tenen dissenys que poden respondre al dispositiu i es poden personalitzar en gran mesura.

Flexibilitat de disseny

Si voleu dissenys impactants visualment, en la majoria dels casos haureu de personalitzar-lo a la vostra elecció.

Així que és bo la personalització del disseny amb Wix i GoDaddy?

Wix té un editor de llocs web senzill però que ofereix múltiples opcions. Al principi, això no pot semblar gaire fàcil per als principiants. Tanmateix, per a algú experimentat amb el disseny de llocs web seria senzill.

Wix proporciona ADI, que us ajuda a personalitzar i dissenyar llocs web ràpidament. Amb aquestes útils funcions, Wix també proporciona codi Wix per oferir més personalització. Mitjançant Wix, podeu realitzar la personalització a nivell de codi.

disseny de wixD’altra banda, els principiants trobaran GoDaddy senzill. El creador GoCentral proporciona un enfocament de bricolatge.

Tot i que GoDaddy és senzill en comparació amb Wix, GoDaddy no té personalització i flexibilitat de disseny a nivell de codi.

Pel que fa a la flexibilitat del disseny, Wix segurament es guanya amb GoDaddy. Amb Wix podeu habilitar algunes personalitzacions avançades.

Conclusió

He proporcionat una comparació de punts a punts entre Wix i GoDaddy. Per tant, quin d’aquests és un millor creador de llocs web?

Seleccionar una de les altres no pot ser una opció fàcil. Cadascun d’ells té els seus propis positius, que certament no es poden negar.

Amb GoDaddy, és senzill i il·lustratiu. Podeu desenvolupar un bon disseny de llocs web i proporcionar personalització bàsica. GoDaddy us permet dissenyar el vostre lloc web ràpidament.

Wix, per la seva banda, requereix experiència bàsica i és un bon lloc per començar per si voleu desenvolupar llocs web a petita escala. Té un pla gratuït.

Amb Wix, podeu crear una millor personalització i dissenys més impactants.

Així que recomano més?

Entre els dos, seguiria per davant de Wix en comparació amb GoDaddy. Probablement si comenceu a desenvolupar el lloc web, GoDaddy és una opció que podeu provar.

Wix és compatible amb un disseny flexible i personalitzable. Per tant, si això és exactament el que busqueu, aneu endavant i exploreu Wix.

Amb quina opció hi aneu, ambdues opcions ofereixen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map