WooCommerce vs Shopify (2020): comparació de cap a cos

Probablement heu sentit diversos anuncis sobre la comparació de pomes amb taronges. No heu de comparar els dos perquè … bé, són simplement diferents. Comparar pomes amb pomes i taronges amb taronges té molt més sentit.


Comparar WooCommerce a Shopify és com comparar les pomes a les taronges. Però aquí és el que és amic meu: a la vida real, milers de milions de dòlars en les transaccions de comerç electrònic són més importants que una poma i una taronja. Comparar és fonamental.

WooCommerce i Shopify són solucions de comerç electrònic immensament populars. Són força diferents, però poden competir entre ells per la vostra empresa. Comparem aquestes dues delicioses fruites del comerç electrònic.

Context primer: per què són diferents? WooCommerce es basa bàsicament en la seva popularitat de WordPress, ja que és un complement de WordPress. En conseqüència, com WordPress pot prop de la quarta part dels llocs web, WooCommerce pot adquirir aproximadament el 30% dels llocs de comerç electrònic. El connector només s’ha descarregat milions de vegades.

I després hi ha Shopify. Mentre que WooCommerce és un complement que s’afegeix al vostre lloc, Shopify és un programari complet de creació de botigues.

No té gairebé instal·lacions en comparació amb WooCommerce, amb prop de 600.000 botigues que utilitzen Shopify de forma activa … però ha facilitat més de 82 mil milions de dòlars en transaccions. Entre els fabricants de botigues i els programes de carro de la compra –i hi ha certa competència-, creieu-me: les botigues Shopify són les més populars, probablement WooCommerce és el germà gran.

Si volgués fer un dia de descans, et diria que no es poden comparar aquestes dues, ho sento, només descobreix-ho. Però la realitat és que és possible que hàgiu de triar entre WooCommerce i Shopify. Hi ha positius i negatius molt reals, els uns dels altres.

És un relat de dues ciutats. Una batalla entre la poma i la taronja. Apple vs. Microsoft, o Pixar vs Dreamworks, és a dir una rivalitat. La gent no se n’adona sempre, però aquí hi ha una veritable batalla oculta en el món del comerç electrònic.

Per sort per a vosaltres, tinc experiència amb tots dos. M’ha trigat un temps a esbrinar on es situen els dos, així que continua llegint, perquè resumiré tot això en paraules.

Taula de contingut

Saltar a veure la prova específica fent clic als enllaços següents

 1. Comparació de preus i característiques
 2. Comparació d’ús fàcil
 3. Comparació de l’assistència al client
 4. Comparació de seguretat i fiabilitat
 5. Conclusió: Què recomano?

Comparació de preus i característiques

Oh, com desitjo que això fos més senzill. Però no és tan senzill per fer aquesta revisió, perquè no és tan senzill a la vida real per a tu i el teu negoci.

Comencem, doncs, amb la fixació de preus, ja que pot ser un punt important de confusió quan es comparen aquests dos. Per aquest aspecte, Shopify és molt més car. Això es deu al fet que Shopify té un preu. WooCommerce és un complement gratuït de WordPress … però probablement acabareu pagant alguna cosa.

Això passa perquè WooCommerce és gratuït, només fa algunes funcions bàsiques de comerç electrònic. Encara és increïblement útil, per raons per les quals vaig a entrar en un moment, però el connector no serà suficient per a la majoria de necessitats de comerç electrònic.

Per tant, haureu d’instal·lar programari addicional, alguns dels quals seran gratuïts, però la majoria es pagaran.

I després hi ha el fet que per instal·lar WooCommerce en primer lloc, haureu d’utilitzar WordPress.

Nota: Tot i que WooCommerce és propietat d’Automattic, que gestiona WordPress.com comercials, probablement haureu executat WooCommerce al programari WordPress.org, gratuït i de codi obert. Tècnicament no és necessari, però és probable que sigui així.

De totes maneres, normalment significa que pagareu pel vostre allotjament mitjançant un servei d’allotjament. I si ho feu, probablement tingueu un domini comprat per separat del vostre hosting o inclòs al vostre paquet d’allotjament.

Així, sí, a l’exterior WooCommerce és gratuït … però només és l’aplicació mateixa. Fins i tot per arribar-hi, haureu de pagar un allotjament i un nom de domini i instal·lar i utilitzar WordPress. I per fer un ús complet de WooCommerce, necessiteu instal·lar altres coses.

Banner de Woocommerce

Descripció de Woocommerce

A continuació, hi ha Shopify: Shopify inclou el lloc web i l’acull. Podeu connectar un domini existent o comprar-ne un a Shopify.

Nota lateral: Em sembla molest, perquè molts proveïdors d’allotjament inclouran un domini gratuït durant un any i preus més baixos que Shopify. ¿Val el valor del programari de Shopify el que poden cobrar per un registre de domini? Potser sí, però em sembla frustrant.

En qualsevol cas, Shopify inclou tot allò i totes les altres funcions que haureu d’instal·lar des de diferents parts si utilitzeu WooCommerce. Els tres plans de preus de Shopify oscil·len entre 29 i 299 dòlars.

comprar preus

Hi ha productes addicionals: Shopify Plus és per a solucions de qualitat empresarial i té preus personalitzats. Shopify Lite canvia d’una altra manera i bàsicament et permet vendre a Facebook per 9 dòlars al mes. Per tant, no és un lloc complet, però potser per a algunes empreses petites és una bona opció.

Llavors, quines eines inclou Shopify (per als seus principals plans de preus)? Productes il·limitats, comptes de personal de parella com a mínim (15 màxim), suport 24 hores al dia, canals de venda, codis de descompte, certificat SSL gratuït, alguns descomptes d’enviament, l’opció d’imprimir etiquetes d’enviament i recuperació del carretó abandonat.

Els nivells més alts inclouen targetes de regal, informes professionals (creats per Shopify), millors taxes de pagament per als vostres clients i tarifes d’enviament més calculades. Hi ha més funcions: podeu veure una llista completa aquí.

Totes són força importants per a una botiga en línia. Llavors, què pot aportar WooCommerce immediatament? Bé, bàsicament la pròpia botiga i la integració amb el tema de WordPress.

Això continua sent potent: podeu editar gairebé qualsevol cosa sobre la vostra botiga, a més d’afegir productes i comandes il·limitats, afegir etiquetes i categories de productes, seccions de comentaris / revisions per als vostres clients i molt més. No és tan completament característic com Shopify, però quan considereu que és un complement gratuït, no deixa de ser molt impressionant. Després de tot, podeu configurar una botiga amb ella.

Oh, i WooCommerce no exerceix cap reducció dels seus ingressos.

A part del que ofereix WooCommerce fora de caixa, vull recordar-vos que hi ha un conjunt saludable d’extensions gratuïtes de WooCommerce. Pràcticament, necessiteu que tingueu totes les eines de comerç electrònic que feu amb Shopify o BigCommerce.

extensions de woocommerce

L’enviament de WooCommerce és una extensió essencial. És gratuït i us ofereix tarifes d’enviament amb descompte i la possibilitat d’imprimir etiquetes, tal i com ofereix Shopify.

Altres extensions i complements gratuïts inclouen: Stripe, Facebook, Amazon Pay, ShipStation, PayPal i un munt d’altres processadors de pagament o programes de pagament. Aquests us permetran tractar la majoria de mètodes de pagament i obtenir informació decent de la vostra botiga.

A més, WooCommerce té una extensió de Google Analytics i LiveChat gratuïtes, que són força útils, a més d’algunes eines diverses que permeten gestionar la vostra botiga més fàcil. I tot això és gratuït: si teniu en compte les extensions de pagament, podeu obtenir la majoria de funcions que ofereix les ofertes de Shopify i, fins i tot, més.

Una vegada que comenceu a tenir en compte aquestes extensions de pagament, per descomptat, les coses es compliquen. Voleu que els vostres clients puguin personalitzar els productes que compren (per exemple, amb missatges de regal)? Un extra de 49 dòlars anuals si teniu un lloc. Altres extensions poden ser d’entre cent i diversos centenars a l’any. Gairebé tots inclouen una prova gratuïta de 30 dies.

complements de producte

Pel que fa a les plantilles, Shopify té una selecció més petita. Segueix sent una bona selecció segons el meu parer, però la botiga de plantilles de Shopify està més reduïda.

Temes

WooCommerce, al estar integrat amb WordPress i ser de codi obert, està obert a molts més temes.

Hi ha una comunitat activa en línia que desenvolupa plantilles de WooCommerce, de les quals fins i tot algunes poden ser gratuïtes. De manera que, mentre que Shopify s’extreu de les funcions, WooCommerce té millors opcions de tema.

Una nota final: WooCommerce us ofereix una mica més de control sobre la vostra botiga electrònica. Això és natural perquè gestionareu el vostre domini, hosting i WordPress, a més de qualsevol cosa que vulgueu instal·lar amb WooCommerce.

Amb Shopify, bàsicament pagueu per un pla i obteniu una quantitat fixa de programari fora de caixa, a més d’accedir a la botiga d’aplicacions Shopify, de manera que les coses són molt més senzilles, però a més, teniu menys control sobre el procés global..

Totes dues són amigables per als desenvolupadors i també poden ser utilitzades per persones sense coneixements de codificació. Tot i això, WooCommerce és una mica més amable per als desenvolupadors, ja que els desenvolupadors han d’aprendre Liquid, el llenguatge de programació propi de Shopify, per prendre el control realment..

Uau! És molta informació. No et preocupis! Heus aquí la idea general: Shopify és inicialment més car, a partir dels 29 dòlars al mes. WooCommerce és tècnicament gratuït, però per obtenir una experiència de comerç electrònic tan coneguda com Shopify, haureu de pagar algunes extensions (a més del que ja pagueu per allotjament).

Shopify és una opció millor per a aquells que prioritzen la facilitat d’ús i una configuració fàcil de la botiga.

WooCommerce és millor per a aquells que desitgen més control sobre els seus components de comerç electrònic.

WooCommerce podria ser més car que els plans de Shopify, però realment depèn de quines extensions utilitzeu.

També és cert que un propietari astut de l’empresa pot utilitzar allotjament assequible amb WordPress, integrar WooCommerce i, a més, ser més intel·ligent sobre quines extensions utilitzen i aconseguir adaptar-se a les necessitats de la seva botiga alhora d’estalviar diners..

Comparació d’ús fàcil

Bé, tota aquesta informació és una oportunitat fàcil per entrar en aquesta secció; em temo que la meva resposta per la facilitat d’ús pot haver estat espatllada una mica.

Perquè, sí, Shopify és més fàcil d’utilitzar. I no és casual: com he dit, Shopify està dissenyat per ser més fàcil d’utilitzar. Configurar un compte és molt fàcil i podeu gestionar tot el que hi ha a la vostra botiga al navegador (això també és cert amb WooCommerce, però encara es centralitzen les coses amb Shopify).

Tauler de comandament

Vull notar que no crec que WooCommerce sigui inherentment difícil. Amb l’ajuda d’Internet, no és massa difícil esbrinar com trobar un bon proveïdor d’allotjament, nom de domini, instal·lar WordPress i, després, instal·lar WooCommerce i les posteriors extensions.

A més, el fet de utilitzar WooCommerce, i fins i tot una bona part de les extensions, és molt fàcil d’utilitzar.

Qualsevol usuari en comerç electrònic, inclosos els de Shopify, haurà de tractar necessàriament alguns conceptes i eines que no siguin gaire fàcils o que no sàpiguen al públic en general. El problema és que WooCommerce implica una mica de molèstia, a l’hora d’instal·lar diverses extensions i gestionar-les: mantenir-les al dia, pagar-les, etc..

Tot i que utilitzeu una eina per facilitar la gestió de WooCommerce, haureu de pagar per això. En aquest moment, hauríeu de ser realment fidel amb WooCommerce o podríeu plantejar-vos anar amb Shopify.

Així, en resum, WooCommerce no és exactament difícil d’aprendre, només pot ser frustrant l’administració d’alguns. Shopify centralitza molt millor els diferents aspectes del comerç electrònic i, en general, és més fàcil d’utilitzar en la seva estètica i navegació.

Comparació de l’assistència al client

Com que faig sovint un sentit, no es pot parlar de facilitat d’ús sense parlar de servei d’atenció al client. I amb les nostres descripcions actuals de Shopify i WooCommerce, l’assistència al client és encara més rellevant.

Tinc la intenció: Shopify té una millor atenció al client. Però, començaré amb WooCommerce.

L’assistència al client de WooCommerce té dos components principals: documentació i sol·licituds d’assistència. Els documents de WooCommerce, com es coneix la pàgina, no són un mal recurs. Cobreix la majoria d’elements bàsics, però només hi ha uns quants articles per categoria i aquests articles solen ser breus.

documents de comerç

Un cop més: no està malament, però sens dubte podria utilitzar alguns en expansió. La bona notícia és que WooCommerce compta amb una gran comunitat d’usuaris, de manera que podeu trobar molt material fora de WooCommerce només fent googling around.

Pel que fa a contacte amb l’assistència al client, sou pràcticament limitat a un sistema de bitllets. Això és una mica frustrant, perquè WooCommerce pot ser de vegades una mica més complex de gestionar i tenir respostes immediates ajudaria.

Tot i això, segons la meva experiència, les respostes dels representants han estat sòlides un cop l’utilitzeu, i no ha estat, encara, un temps d’espera boig..
Tanmateix, un cop que comenceu a comparar amb Shopify, WooCommerce té una aparença poc freqüent.

Shopify ofereix els següents articles menors: una enciclopèdia empresarial; “Guies”, una col·lecció d’híbrids infografica-ebook que es sobreposa a “ecommerce universitat”; un fòrum comunitari, que és un conjunt de universitats de comerç electrònic; “Acadèmia”, un conjunt de cursos; podcasts, dels quals només hi ha dues opcions; una pàgina que enumera eines gratuïtes; Shopify “Explosió”, que és una col·lecció de fotos en stock gratuïtes; i finalment, Shopify “Polaris”, que és un lloc menys conegut que detalla els estàndards de disseny de Shopify per a aquells que construeixen botigues Shopify per a clients.

El recurs més important és la base de coneixement de Shopify.

Tipografia

Eines

A la part superior: Shopify Polaris i la llista d’eines gratuïtes de Shopify.

Algunes d’aquestes coses són més decoratives que substantives. Hi ha molts llocs que ofereixen fotografies d’accions gratuïtes, i presumptament una enciclopèdia empresarial no és essencial per a aquells que inicien negocis (i, fins i tot, Google hauria de funcionar igualment).

Tot i que només observeu la base de coneixement de Shopify, és molt més detallada i té més articles que la de WooCommerce.

Centre d'ajuda de Shopify

A més de superar WooCommerce al respecte, Shopify té millors opcions per contactar amb representants: correu electrònic, xat en directe i telèfon són mètodes viables.

Xat de Shopify

Com veieu, vaig rebre la meva pregunta aproximadament en un minut o dos.

En última instància, el servei d’atenció al client és una victòria força clara per a Shopify. Disposa de material informatiu in situ i d’altres recursos molt millors i contactar amb representants és més fàcil i ràpid a Shopify. WooCommerce té una comunitat d’usuaris més gran i més àmplia que es pot consultar, però no crec que tinguin un consell complet..

Comparació de seguretat i fiabilitat

Sobre el nostre darrer tema: com és la seguretat i la fiabilitat d’aquests serveis? És bastant difícil comparar-los directament aquí.

En primer lloc, WooCommerce probablement actuarà bé i té un bon historial. Els problemes que pot tenir la vostra botiga en línia es relacionaran en gran mesura amb el vostre proveïdor d’allotjament. Pel que fa el temps de resposta o el lloc de temps, WooCommerce no és allà on voleu examinar-lo.

Tanmateix, tindreu la raó de preocupar-vos de la fiabilitat de WooCommerce en fer pagaments. Sucuri, WordPress és controlat regularment per líder de seguretat digital.

WooCommerce no ve amb SSL, però podeu incloure-ho al vostre paquet d’allotjament, o bé podeu instal·lar una extensió.

De fet, es pot gestionar una gran quantitat de seguretat de la vostra botiga en línia mitjançant les extensions de processament de pagaments. La bona notícia és que les populars, que són extensions gratuïtes de WooCommerce, són populars perquè són segures i fiables.

extensions

L’altra bona notícia és que moltes extensions poden automatitzar les actualitzacions de complements per facilitar el manteniment de la vostra botiga, cosa que millora la seguretat i la fiabilitat. Alguns són gratuïts, altres són de pagament.

En general, diria que WooCommerce té un alt rendiment i que, en general, és difícil parlar-ne de la seguretat a causa dels diferents factors que hi ha en la situació d’una persona determinada.

Shopify és, com és habitual, més senzill. Si creeu una botiga a Shopify, podeu esperar un funcionament en vigor. La qual cosa és bona, perquè el preu inicial és bastant elevat en comparació amb els preus inicials dels productes d’allotjament pura.

Pel que fa a la seguretat, Shopify compleix PCI i inclou la certificació SSL els seus plans de preus, però això és tot el que diuen.

compatible amb pci

Hi ha una altra raó per la qual Shopify és més senzill: no és massa transparent sobre els seus protocols de seguretat. Shopify també paga cèlebrement els pirates informàtics per compartir vulnerabilitats amb ells, per la qual cosa els permet millorar la seva seguretat.

Tanmateix, Shopify ha gestionat amb seguretat desenes de milers de milions de dòlars en transaccions al llarg de molts anys –lidant el camp de la cistella de la compra– sense que hi hagi cap mena de dificultat. Per tant, alguna cosa ha d’anar bé.

El meu resum per aquest factor seria que, en termes de fiabilitat, tant Shopify com WooCommerce són molt fiables per als seus propòsits i àmbits i tots dos són força segurs. Tot i això, Shopify pot funcionar de manera més fiable, mentre que el rendiment de WooCommerce depèn del vostre host i, en certa mesura, dels vostres complements.

Conclusió: Què recomano?

És evident que es tracta d’una comparació complicada. Un cas pràctic de pomes i taronges.

Per una banda, WooCommerce és gratuït, i Shopify comença a partir de 29 dòlars al mes. Aquest és un punt força gran per a WooCommerce. Però haureu de considerar el fet que per apropar-vos al nivell de funcions de Shopify, haureu d’afegir extensions de pagament que puguin acabar fàcilment a la gamma de Shopify.

A la sortida del ratolí, ens hem trobat amb aquest dilema: WooCommerce permet un major control dels usuaris i pot ser menys costós, mentre que Shopify és molt senzill pel seu preu i és molt fàcil d’utilitzar (sense sacrificar les eines que necessiteu).

Shopify té, de molt, una millor atenció al client, però això és d’esperar tenint en compte la naturalesa centralitzada de Shopify.

Pel que fa a seguretat i fiabilitat, Shopify és coherent i segur. WooCommerce és una solució important: probablement serà segur i fiable per si mateix, però l’estat de la vostra botiga depèn molt més que de WooCommerce perquè només és un complement.

És evident que cap d’aquestes solucions és perfecta per a tothom. Recomanaria Shopify a empreses que realment necessitin l’eficiència. La facilitat d’ús és adequada per a equips que no tinguin molta experiència tècnica, però fins i tot els equips que sí poden beneficiar-se de la facilitat amb què poden configurar i gestionar una botiga Shopify. A més, el que pagueu és el que obteniu.

A aquells que desitgin tenir més control sobre les eines que obtenen per construir la seva botiga, els recomano WooCommerce. Les empreses poden triar el nivell d’allotjament que desitgin de manera independent i, a continuació, afegir WooCommerce i totes les extensions posteriors que necessitin.

Tot i que algunes extensions poden ser cares, el benefici és que les empreses puguin escollir i triar.

No haureu de pagar les funcions que no feu servir, cosa que garanteix que totes les eines que pagueu són les que realment necessiteu. I sempre podeu afegir-los o eliminar-los com considereu oportuns.

Ho sento, però, no hi ha cap resposta fàcil aquí.

Facilitat i eficiència: Shopify

Control: WooCommerce

Però encara no esteu segurs, no us preocupeu: WooCommerce és gratuït i moltes de les extensions de pagament que necessiteu tenen proves gratuïtes. A més, Shopify té una prova gratuïta de dues setmanes, de manera que sortiu-hi i comenceu a construir!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map