25 Reka Bentuk Laman Web Terbaik untuk Inspirasi Anda pada tahun 2020

Membina laman web untuk apa sahaja telah menjadi trend pada masa kini. Anda mempunyai laman web untuk permainan, membeli-belah, media sosial, streaming video, buku audio, berita dan banyak lagi perkara lain.


Ingin memulakan laman web anda sendiri, teruskan. Tetapi, sejauh mana anda fikir laman web anda mungkin berjaya setelah dilancarkan? Tidak boleh mengatakan apa-apa, bukan? Dengan memilih templat reka bentuk yang inovatif untuk laman web anda mungkin memberi anda kelebihan berbanding pesaing anda.

Kami telah mencatatkan beberapa reka bentuk laman web terbaik untuk memberi inspirasi kepada anda untuk membuat reka bentuk laman web yang unik untuk diri anda sendiri.

Tengoklah…

1. Hai Terbang

Reka Bentuk Laman Web yang memberi inspirasi

Hi Fly adalah laman web untuk pakar sewa pesawat yang menawarkan perkhidmatan sewaan dan sewa kepada syarikat penerbangan lain. Apabila anda membuka laman web ini, sekumpulan awan bergerak akan kelihatan di sekitar dan perlahan-lahan sebuah pesawat keluar.

Ini dapat memberi anda idea bagaimana anda dapat bekerja dengan reka bentuk laman web laman web anda jika anda menginginkan sesuatu yang muncul untuk mengejutkan pengunjung anda.

2. Karya Kami

Reka Bentuk Laman Web yang memberi inspirasi

Laman web ini mempunyai kesan yang luar biasa – penunjuk tetikus adalah titik yang ditutupi oleh cincin kecil yang melebar ketika kami mengarahkan penunjuk ke arah mana-mana perkataan yang akan diklik. Halaman utama meminta anda menatal, dan ketika anda melakukannya, latar belakang diperbesar dan ia meningkat ke halaman lain.

Halaman mempunyai kesan gelombang air dan tayangan gambar adalah sangat lancar semasa anda menatal ke hadapan.

3. Reka Bentuk Jomor

Tuding ke pratonton

Reka Bentuk Jomor

Jomor Design membantu anda membuat laman web berjenama untuk perniagaan anda. Anda boleh melihat beberapa reka bentuk laman web yang menarik oleh artis ini di laman utama dan segmen kerja. Kesannya bagus, apabila anda membawa penunjuk tetikus ke pautan di laman utama, pautan tersebut muncul dalam format gambar laman web atau tempat kerja.

Semasa menatal ke bawah, tajuk dan gambar naik, dan butang “lihat projek” terus berputar dan bergerak bebas di dekat gambar projek itu.

4. ROKY

Reka Bentuk Laman Web yang memberi inspirasi

Laman web unik studio pengeluaran digital yang membantu anda merancang dan membuat kod semua jenis projek berasaskan web. Laman web ini membolehkan kami menatal ke atas dan ke bawah semuanya mempunyai maklumat yang berbeza mengenai pekerjaan mereka.

Terdapat sfera di tengah layar yang mengembang di layar yang memberikan pandangan 360º dari bahagian laman web yang menjadikannya kreatif dan berbeza.

5. Autonomi

Tuding ke pratonton

Autonomi

Autonomy mempunyai reka bentuk laman web yang sangat kreatif dengan skrin utama yang unik. Laman Utama dilengkapi dengan tinjauan pendapat untuk meluncur dan berpindah ke halaman lain. Halaman lain juga mempunyai tinjauan pendapat yang merosot semasa anda meningkatkan jumlah pinjaman yang anda mahukan dan memilih jangka masa di bawah.

Reka bentuknya menarik yang membuatkan pengunjung terlibat di laman web untuk jangka masa yang lebih lama.

6. VS + CO

Reka Bentuk Laman Web yang memberi inspirasi

Laman web ini menyediakan platform pengurusan untuk artis dan jurugambar. Laman web kelihatan sederhana ketika anda mengunjungi adalah yang pertama, tetapi ketika anda menggerakkan tetikus ke arah logo, warna latarnya terus berubah (satu warna pada satu masa).

Reka bentuk ini dapat membantu anda jika anda ingin memilih susun atur yang ringkas dan kreatif untuk laman web anda.

7. DeepCube

Reka Bentuk Laman Web yang memberi inspirasi

Semasa anda menatal ke bawah, latar belakang naik dan berubah warna dan bentuk. Juga di sebelah kanan skrin, atom ditunjukkan saling terhubung dalam bentuk tertentu dengan garis. Garis-garis ini hilang di latar belakang meninggalkan atom dalam bentuk titik hitam.

8. Masa Depan Kelestarian

Reka Bentuk Laman Web yang memberi inspirasi

Ini adalah artikel yang dibuat dalam bentuk laman web. Ia mempunyai reka bentuk yang menarik dan tayangan slaid bab meningkat ke hadapan semasa anda menelusuri halaman ke bawah. Terdapat GIF yang dimainkan di latar belakang topik.

9. Homecult

Reka Bentuk Laman Web yang memberi inspirasi

Halaman utama laman web ini mempunyai susun atur dengan tanda pen di skrin. Tayangan slaid berubah dengan kesan bergelombang dan apabila mengklik projek, ia akan membawa anda ke halaman baru di mana reka bentuknya meningkat.

Pada dasarnya ini adalah laman web pereka dalaman yang ingin membawa inovasi dalam reka bentuk kediaman anda.

10. Media Bunglon

Reka Bentuk Laman Web yang memberi inspirasi

Reka bentuk laman web anda harus sedemikian rupa sehingga memberikan kualiti kerja anda dengan reka bentuk itu sendiri. Chameleon Media adalah agensi iklan dan pembuat filem yang dapat anda perhatikan dari reka bentuk laman utama mereka.

Terdapat kesan gelombang di latar belakang semasa anda menggerakkan penunjuk tetikus ke mana sahaja di skrin.

11. Zeeman

Tuding ke pratonton

Zeeman

Zeeman telah merancang dua kasut, satu hibrid edisi terhad dan satu lagi reka bentuknya ringkas. Kedua-duanya dipaparkan di laman web, dan ada roda bermain di laman utama yang berputar ketika anda membawa kursor ke sana.

12. Akufen

Reka Bentuk Laman Web yang memberi inspirasi

Halaman utama laman web ini mempunyai Blok 3D yang bergerak ketika anda mengarahkan penunjuk ke seberang. Apabila anda mengklik bahagian yang diberikan, tayangan slaid reka bentuknya bermula dengan blok yang muncul di latar belakang lut.

13. Akademi Merkuri

Reka Bentuk Laman Web yang memberi inspirasi

Reka bentuk laman web sangat mengagumkan. Sekiranya anda seorang pencinta permainan ruang angkasa, pastinya visual akan menarik. Mereka pada dasarnya mengajar anda bagaimana membina perisian.

Asteroid dan satelit terus bergerak di halaman dan ketika anda menatal ke bawah, kapal angkasa bergerak ke bahagian seterusnya bersama dengan penunjuk.

14. 36 Hari Jenis

Reka Bentuk Laman Web yang memberi inspirasi

Memutuskan untuk membina reka bentuk laman web interaktif, susun atur 36 Hari Jenis mungkin dapat membantu anda. Pada setiap huruf yang anda arahkan penunjuk, anda akan dapat mengawal pergerakan huruf itu. Apabila anda mengklik ENTER, anda akan dapat melihat huruf dan nombor yang direka oleh pelbagai artis.

15. Satu Selip Biru

Reka Bentuk Laman Web yang memberi inspirasi

Reka bentuk slip biru berdasarkan kapal pelaut di laut. Di tengah skrin terdapat roda atau helm yang mempunyai bahagian yang berbeza yang kelihatan seolah-olah merupakan pegangan. Di latar belakang, video gelombang air laut yang berterusan terus dimainkan.

16. Ini Di Luar

Tuding ke pratonton

Ini Di Luar

Laman web syarikat pengurusan acara yang membina kumpulan yang tepat untuk menolong mereka dalam pertumbuhan perniagaan dan peribadi. Di Laman Utama, terdapat logo di sebelah kiri di mana terdapat video dari peristiwa yang telah mereka lakukan sejauh ini.

Reka bentuknya ringkas, namun dengan kandungan yang berkesan, reka bentuk laman web ini dapat membantu anda sekiranya anda adalah syarikat yang menganjurkan acara.

17. ADN

Tuding ke pratonton

ADN

ADN adalah syarikat reka bentuk pemasaran dan laman web digital. Penunjuk tetikus di laman web ini adalah titik diikuti oleh segitiga bergerak yang bergerak bersama dengan penunjuk di belakangnya. Luncur ke bawah dan lihat karya mereka.

Reka bentuk laman web hanya mempunyai 2 warna dalam fon dan latar belakang, bagus dan senang. Tidak banyak yang muncul dan susun atur yang sederhana.

18. Comptoir Libanais

Tuding ke pratonton

Orang Lubnan

Laman web restoran dengan latar belakang berwarna-warni dan grafik lama. Semasa anda menatal ke bawah, item akan dimainkan dalam bentuk GIF.

19. Kazuki

Reka Bentuk Laman Web yang memberi inspirasi

Ini adalah laman web portfolio seorang artis. Semasa anda bergerak ke bawah, tayangan slaid karya seninya bermula dengan latar belakang yang berubah-ubah.

20. Sihir ARVR

Reka Bentuk Laman Web yang memberi inspirasi

Ini adalah laman web pencipta Augmented Reality dan Virtual Reality. Halaman utama mempunyai Gambar 3D yang muncul yang bergerak di seberang dengan gerakan kursor.

21. Bola Cermin

Reka Bentuk Laman Web yang memberi inspirasi

Konsep lain untuk laman web agensi iklan atau pereka itu Mirrorball. Semua pautan ke halaman dan karya lain disatukan ke dalam bola sfera yang dapat dilihat di laman web. Gelangsar di bawah ini membolehkan kita mengubah ukuran bola.

Gunakan kawalan untuk mengezum dan klik + gerak untuk memutar bola. Sebaik sahaja anda mengklik pada mana-mana skrin di bola, halaman dengan maklumat kerja tertentu akan keluar.

22. Jerit

Reka Bentuk Laman Web yang memberi inspirasi

Laman web audiovisual interaktif yang direka untuk tujuan mengumpulkan dana untuk pemberdayaan wanita dan menghentikan keganasan rumah tangga terhadap mereka. Di sini laman web diteruskan seperti cerita dan ada watak wanita 3D yang bertindak balas ketika penunjuk tetikus bergerak.

23. H-termo

Reka Bentuk Laman Web yang memberi inspirasi

H-thermo adalah laman web pemasang sistem penyejukan dan penyejuk udara di kenderaan pengangkutan. Semasa anda menatal ke bawah, mesin (iaitu kotak H-thermo) mengeluarkan kotak yang menunjukkan bahagian-bahagian di dalamnya dengan sebentar mengenai setiap bahagian. Ini membantu pelawat atau pelanggan untuk memahami bagaimana produk berfungsi.

24. Corphes

Tuding ke pratonton

Corphes

Ini adalah laman web untuk produk Organik dan herba. Ini memberitahu anda untuk menatal ke atas dan apabila anda melakukannya, sebelah kiri skrin anda memaparkan slaid yang menunjukkan ketinggian yang berubah semasa anda menatal.

25. Panda Monk

Tuding ke pratonton

Sami Panda

Panda Monk adalah laman web studio pengeluaran dan pemasaran digital. Semasa anda menatal ke atas, bahagian juga naik ke atas dan membentuk jalur. Juga, panda animasi memegang bar “Kes Terkini” karya mereka yang kelihatan luar biasa.

Kesimpulannya

Oleh itu, ini adalah beberapa idea reka bentuk laman web yang hebat untuk mendapat inspirasi. Teruskan dan buat laman web estetik dengan susun atur terbaik untuknya.

Bagaimana anda menjumpai laman web ini? Bagaimana mereka memberi inspirasi kepada anda? Kesan mana yang paling anda sukai dan anda akan menggunakannya dalam reka bentuk laman web anda?

Beritahu kami semua perkara di bahagian komen di bawah …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map