6 Alternatif Wix Terbaik (Alternatif # 4 Hebat)

Adakah anda terfikir untuk beralih dari Wix?


Terdapat beberapa kelemahan menggunakan Wix. Itulah sebab kebanyakan pengguna mencari Alternatif Wix.

Dengan Wix, harga jangka panjang adalah mahal. Sekiranya anda memilih pelan asas yang merupakan pelan termurah yang tersedia, maka anda perlu menanggung Iklan Wix.

Untuk membuang Iklan, anda perlu memilih rancangan yang lebih mahal. Juga, pereka laman web kurang reka bentuk dan penyuntingan. Ini menjadikan reka bentuk laman web yang rumit menjadi tugas yang membosankan.

Masalah lain yang biasanya dihadapi oleh pengguna Wix adalah sokongan SEO rendah, alat pemasaran, dan sokongan aplikasi pihak ketiga. Terdapat sedikit batasan teknikal di Wix, yang sekali lagi menjadi cabaran bagi pengguna Wix.

Walaupun begitu, sekiranya anda mencari alternatif Wix, maka berikut adalah tinjauan gabungan alternatifnya.

pil hosting6 Alternatif Wix Terbaik

 1. Shopify (Kegemaran Saya)
 2. Pagecloud
 3. Ucraft
 4. Volusi
 5. Ruang Squarespace
 6. GoDaddy

Alternatif 1: Shopify

Shopify sebagai Alternatif Wix

Shopify adalah alternatif yang baik untuk Wix. Sekiranya anda bercadang untuk membuat laman web e-dagang, sudah tentu anda akan mendengar mengenai Shopify.

Shopify menyediakan platform pengembangan e-dagang. Ia pertama kali dimulakan pada tahun 2004 dan beribu pejabat di Ottawa, Ontario, Kanada.

Shopify pakar dalam pembuatan laman web e-dagang dan biasanya digunakan oleh beberapa orang di seluruh dunia. Ia mempunyai lebih daripada 6,000,000 pengguna di platformnya.

Ciri teras:

Anda boleh mula menggunakan Shopify dengan harga serendah $ 9 / bulan dengan paket Shopify Lite-nya. Shopify membolehkan anda menjual produk dengan lancar.

shopify lite

Anda boleh memilih pelbagai templat yang percuma dan berbayar. Ia mempunyai pembayaran Shopify dan memberikan sokongan untuk beberapa gerbang pembayaran pihak ketiga.

Fungsi lain yang disokong ialah – Fungsi blogging, pemulihan troli yang ditinggalkan, import / eksport data pelanggan, sistem pengurusan kandungan, SEO, integrasi dengan MailChimp, kod Diskaun dan kemampuan untuk mengedit CSS dan HTML, Point-Of-Sale.

Dengan rancangan lebih awal, anda dapat mengakses pembuatan laporan lanjutan, sokongan API, kad hadiah, dan banyak lagi ciri. Lebih-lebih lagi, Shopify menyediakan percubaan percuma selama 14 hari.

Tema:

Shopify memberikan 10 tema e-dagang percuma. Templat ini dapat disesuaikan sesuai keperluan anda, sehingga menjadikan tema ini unik di berbagai laman web.

senang menyesuaikan shopify

Shopify menyediakan tema yang menarik secara visual dan semua ini dioptimumkan di pelbagai peranti. Anda juga boleh memilih tema premium mereka.

Terdapat lebih daripada 55 tema premium yang tersedia dengan harga yang berbeza. Dari kedai tema mereka, anda boleh mengakses semua tema yang ada.

Shopify juga memberi anda pilihan untuk membina tema anda sendiri.

Sokongan pengguna:

Shopify memberikan pelbagai sokongan pelanggan. Ia mempunyai sokongan khusus melalui pusat bantuan.

Di laman web, anda akan mendapat senarai sumber dan panduan pengguna yang ada. Ini tersebar di pelbagai topik.

Pilihan lain yang tersedia adalah melalui sokongan pelanggan 24/7. Anda juga mempunyai topik berbeza yang boleh anda cari dari pusat bantuan. Sekiranya ini tidak mencukupi, anda mempunyai forum untuk membincangkan lebih lanjut mengenai Shopify.

Terdapat tutorial video dan cara panduan yang tersedia bersama dengan sumber lain.

Kemudahan Penggunaan:

Antaramuka Shopify senang digunakan. Antara muka membolehkan anda mengurus semua ciri dan konfigurasi anda dengan lancar.

Analisis Shopify

Pilihan saluran penjualan yang biasa disertakan ialah – Kedai Dalam Talian, Pinterest, Facebook, Messenger, Butang Beli, Amazon.

Pilihan Amazon membolehkan pengguna menguruskan senarai Amazon. Saluran lain seperti eBay, Instagram juga tersedia.

Sokongan pemasaran, SEO dan Analitis: Shopify mempunyai sokongan SEO yang baik dibandingkan dengan beberapa platform lain. Pada perubahan SEO halaman seperti Tajuk, deskripsi meta mudah dikendalikan menggunakan Shopify.

Shopify memberikan kredit Google AdWords. Anda boleh memberikan ulasan produk mesra SEO. Ciri lain yang disokong ialah- kod diskaun pemasaran e-mel, menjual di Facebook, kad hadiah, integrasi media sosial.

Shopify memberikan beberapa analisis halaman awal. Dari papan pemuka, anda dapat memantau lalu lintas laman web, menggunakan analisis Google, menghasilkan laporan dan mengeksport laporan.

Mulakan Percubaan 14 Hari Percuma10 pengguna membeli ini

Sekiranya anda ingin menukar laman web anda dari Wix ke Shopify, anda boleh menyewa Pakar Migrasi Laman web kami dengan mengklik di sini.

Alternatif 2: Pagecloud

Sepanduk Pagecloud

Pagecloud adalah alternatif terbaik untuk Wix. Ia dapat membuat halaman laman web dengan cepat dan mudah dengan pengekodan sifar dan penyesuaian lengkap.

Pagecloud menyediakan percubaan 14 hari di mana anda boleh mencuba beberapa ciri mereka.

Pagecloud tersebar di lebih dari 100 negara. Ia secara aktif memulakan pembangun laman web drag and drop pada tahun 2014 dan beribu pejabat di Ottawa, Ontario, Kanada.

Inilah sebabnya mengapa Pagecloud lebih baik daripada Wix:

Ciri-ciri:

Pagecloud mempunyai senarai ciri yang baik untuk pembangunan laman web. Ini sesuai untuk pembuatan laman web dan juga laman web e-dagang.

Ini termasuk editor visual yang mudah digunakan bersama dengan alat susun atur halaman muka.

Susun atur halaman pagecloud

Susun atur Halaman Lanjutan Pagecloud

Editor visual menyediakan pilihan untuk mengubah saiz, memutar dan beberapa ciri lain seperti Photoshop, Keynote dan Sketch.

Setiap aspek objek dapat disesuaikan, menjadikan Pagecloud dapat disesuaikan sepenuhnya. Penyuntingan teks dan perubahan fon sama mudah.
Kawalan video dan penyisipan pemain video boleh digunakan untuk menyediakan laman web yang kaya dengan visual.

Begitu juga, gambar yang ditambahkan ke Pagecloud dapat dioptimumkan SEO dan mengandungi CDN automatik untuk meningkatkan kelajuan pemuatan halaman. Menyunting gambar dan membuat gambar sempurna retina disokong oleh Pagecloud.

Integrasi media sosial serta mengintegrasikan alat yang ada seperti MailChimp, Google Form boleh dilakukan dari dalam Pagecloud.
Terdapat lebih banyak senarai ciri mereka.

Beberapa ciri tambahan lain termasuk – G Suite, Favicon, halaman Custom 404, pengoptimuman SEO halaman secara automatik, penyesuaian melalui modifikasi kod.

Tema dan Templat:

Semasa memilih penyunting laman web, salah satu ciri yang paling mempengaruhi ialah sokongannya untuk templat.

Pagecloud mempunyai koleksi templat yang sangat baik. Ini mempunyai pilihan yang tersedia berdasarkan domain yang anda pilih.

templat pagecloud

Ini memberi anda pelbagai pilihan susun atur untuk setiap reka bentuk templat yang anda pilih. Setiap templat disertakan dengan demo yang mempamerkan ciri templat.

Pagecloud juga menyediakan bingkai kawat. Setiap templat memenuhi penyesuaian menu di mana anda boleh menyeret dan melepaskan untuk mengubah penjajaran.

Kemudahan Penggunaan:

Pagecloud menjadikannya sangat mudah untuk memulakan dan membuat laman web. Yang perlu anda buat hanyalah mengisi butiran asas dan anda boleh mula meneroka penyunting laman web mereka.

Di dalam editor, semua pilihan ada di sebelah kiri paling kanan panel.

kemudahan penggunaan cloud halaman

Setiap bahagian termasuk header dan footer dapat disesuaikan. Bentuk yang tersedia sekali lagi boleh disesuaikan dan hanya perlu diseret dan digunakan.

Seperti Wix, Pagecloud menyediakan teks dan penyesuaian di mana font dan warna yang diinginkan bersama dengan jenis teks seperti petikan, perenggan dll boleh dipilih.

Menambah butang, integrasi media sosial, ikon, video adalah pilihan yang tersedia. Dengan penyesuaian halaman, anda juga dapat menambahkan SEO ke halaman anda dengan menyebut kata kunci dan deskripsi meta secara individu.

Sokongan pengguna:

Pagecloud mempunyai sokongan pelanggan yang sangat baik. Ia memiliki setiap bahagian yang mempunyai keterangan mengenai apa yang sebenarnya ditawarkan oleh Pagecloud.

Pagecloud mempunyai sokongan masyarakat di mana anda boleh mengemukakan sebarang pertanyaan yang akan dijawab. Setiap templat dan fitur mengandungi demo serta keterangan panduan pengguna, menjadikannya lebih mudah untuk memulakan.

Selain daripada ini, Pagecloud mempunyai bantuan sokongan pelanggan. Sembang langsung adalah cara yang mungkin untuk mendapatkan sokongan pelanggan mereka, walaupun ini tidak tersedia 24/7.

sokongan pelanggan pagecloud

Mulakan Percubaan Percuma18 pengguna membeli ini

Sekiranya anda ingin menukar laman web anda dari Wix ke Pagecloud, anda boleh menyewa Pakar Migrasi Laman web kami dengan mengklik di sini.

Alternatif 3: Ucraft

ucraft

Ucraft adalah pembangun laman web yang boleh digunakan untuk membina laman web perniagaan profesional dan juga halaman arahan. Sama sesuai untuk reka bentuk e-dagang dan reka bentuk logo.

Ucraft dilengkapi dengan percubaan percuma 14 hari. Platform ini mudah digunakan dan dapat membuat laman web yang menarik secara visual.

Inilah sebabnya mengapa Ucraft lebih baik daripada Wix:

Ciri-ciri:

Ketika datang ke ciri pembangun laman web, Ucraft menepati jangkaan. Dengan ini, anda boleh merancang dengan pengetahuan reka bentuk sifar.

Ia mempunyai sokongan yang baik untuk aplikasi pihak ketiga untuk pemasaran, analisis, reka bentuk dan banyak lagi. Templat yang dioptimumkan untuk mudah alih menjadikan laman web mudah alih kelihatan menarik.

kemudahan ucraft

Walaupun Ucraft menyediakan percubaan percuma, anda juga mempunyai rancangan percuma yang dilengkapi dengan jenama Ucraft. Ucraft menyokong penyesuaian dan penyuntingan yang baik untuk reka bentuk laman web.

Beberapa ciri yang disertakan adalah Google Analytics, pengembangan laman web pelbagai bahasa, SSL, halaman dilindungi kata laluan, sokongan berbilang mata wang, dan banyak lagi.

Ucraft menyediakan pelbagai ciri untuk pengembangan e-dagang dengan kos transaksi yang tidak ada.

ciri ucraft

Secara keseluruhan, Ucraft kaya dengan ciri dan dijadikan sebagai alternatif yang tepat untuk Wix.

Kemudahan Penggunaan:

Saya telah menyebut sebelum ini bahawa Ucraft mudah digunakan. Namun, ia bukan hanya mudah digunakan tetapi juga mudah untuk dimulakan.

Ucraft menyediakan rancangan percuma yang boleh dimulakan dengan serta-merta. Ia tidak mempunyai kerumitan pendaftaran yang rumit. Papan pemuka tidak berantakan atau membingungkan.

papan pemuka ucraft

Semasa anda log masuk, anda dapat mencari menu di sebelah kiri yang boleh diklik untuk melihat lebih banyak pilihan.

pilihan ucraft

Anda boleh membahagikan laman web anda sebagai blok dan menguruskannya secara berasingan. Sebilangan besar elemen boleh disesuaikan secara bebas dan anda juga boleh menambahkan kesan.

Ucraft membolehkan anda membuat laman web dalam beberapa klik dan tidak memerlukan kepakaran pengekodan. Walau bagaimanapun, Ucraft fleksibel untuk juga menyokong coretan kod.

Ucraft juga mudah digunakan untuk pembangunan kedai dalam talian.

Templat:

Untuk pembangun laman web, tidak lengkap sekiranya tidak menyokong templat yang mencukupi. Dengan Ucraft, anda mendapat banyak pilihan templat intuitif.

templat ucraft

Ucraft menyediakan templat berdasarkan kategori popular yang berbeza.

templat kategori ucraft

Semua templat sepenuhnya responsif terhadap pelbagai peranti. Dengan templat premium, anda mendapat hosting dan subdomain secara percuma.

Sokongan pengguna:

Ucraft memberikan sokongan sembang bot. Selain daripada ini, anda mempunyai sokongan sembang langsung.

sokongan pelanggan ucraft

Sebagai alternatif, anda juga boleh melihat bahagian sokongan mereka. Ucraft mengandungi asas pengetahuan topik yang diasingkan dengan baik.

Anda juga boleh memeriksa waktu operasi sistem dan metrik lain di sini.

uptime ucraft

Ucraft juga memberikan sokongan masyarakat. Secara keseluruhan Ucraft mempunyai sokongan pelanggan yang baik dan senang mendapatkan bantuan di sini. Selain dari Ucraft ini juga terdapat bahagian panduan tersendiri yang mengandungi panduan pemasaran dan blog.

Ok, tukar saya kepada pengguna Ucraft10 yang membeli ini

Sekiranya anda ingin menukar laman web anda dari Wix ke Ucraft, anda boleh menyewa Pakar Migrasi Laman web kami dengan mengklik di sini.

Alternatif 4: Volusion (Kegemaran Saya)

sepanduk volusi

Volusion terutama mensasarkan pembangunan e-commerce dan memegang sebagai alternatif yang baik untuk Wix. Ini adalah penyelesaian yang sempurna sekiranya anda ingin melancarkan kedai dalam talian dan memasarkannya.

Walaupun Volusion mungkin tidak menyediakan rancangan termurah, namun masih banyak yang ditawarkan. Dengan tiada bayaran transaksi dan kebanyakan ciri yang disertakan dalam rancangan, Volusion menjadi pilihan yang baik untuk bangunan kedai dalam talian.

Inilah sebabnya mengapa Volusion lebih baik daripada Wix:

Ciri-ciri:

Volusion menyediakan percubaan percuma selama 14 hari. Ketika hendak membuat kedai dalam talian kelas perusahaan, Volusion menyediakan beberapa ciri intuitif.

Tanpa bayaran transaksi, pelan asas Volusion menyokong 100 produk dan menyediakan lebar jalur tanpa had.

Ciri Volusi

Beberapa ciri lain yang disertakan adalah – templat responsif, penyunting laman web, alat seret dan lepas, integrasi media sosial, dan pengurusan inventori.

Pelan yang lebih maju merangkumi ciri-ciri lain seperti penilaian dan ulasan, sokongan analitik, laporan troli terbengkalai, integrasi Amazon / eBay, pembuatan laporan lanjutan.

Templat dan Tema:

Volusion mempunyai koleksi tema yang bagus. Ia mempunyai tema percuma dan premium. Responsif sepenuhnya, tema-tema ini dapat disesuaikan mengikut keperluan anda.

Volusion menyediakan 11 tema percuma dan 34 tema premium. Tema merangkumi pelbagai widget seperti perkongsian sosial, zum produk, pembayaran satu halaman, buletin, tatal tak terhingga, dan lain-lain.

Tema volusi

Tema ini disokong sepenuhnya oleh pakar teknikal Volusion. Anda boleh menghubungi sokongan mereka untuk mendapatkan bantuan yang berkaitan dengan penyesuaian tema.

Tema Volusion dibina untuk ditampilkan di pelbagai penyemak imbas. Ini siap sepenuhnya retina.

Sokongan pengguna:

Volusion mempunyai sokongan pelanggan yang tersedia sepanjang masa. Anda boleh mendapatkan sokongan pelanggan melalui telefon atau sembang langsung.

sembang volusi

Anda juga boleh mencari pelbagai kandungan dan panduan bantuan di laman web rasmi. Sokongan pelanggan berasaskan e-mel juga tersedia. Biasanya mereka memerlukan masa beberapa jam untuk bertindak balas.

Meja bantuan mengandungi pelbagai tutorial yang merangkumi sebahagian besar topik pembangunan laman web dan terutama menumpukan pada bangunan kedai dalam talian. Ini termasuk pemasaran dan juga analisis untuk kedai dalam talian.

Volusion juga menyediakan bahagian blog dan FAQ yang berasingan yang sama-sama membantu. Tidak ketinggalan sokongan teknikal mereka, ini memberikan pertolongan sepenuhnya dalam aspek pembangunan laman web.

Kemudahan Penggunaan:

Volusion menyediakan penyunting yang mudah digunakan. Editor menyediakan serangkaian pilihan, namun mudah digunakan.

Papan Pemuka volusi

Setiap bahagian diasingkan dengan baik dan membolehkan ciri seret dan lepas. Setiap elemen boleh disesuaikan dalam templat.

reka bentuk volusi

Pengurusan pesanan, pengurusan inventori, sokongan pemasaran, laporan analisis semuanya tersedia dalam papan pemuka.

Untuk sebarang pertolongan, terdapat sembang langsung dengan sokongan pelanggan. Volusion mempunyai antara muka yang mudah digunakan dan sangat sesuai untuk pengguna peringkat baru dan juga tahap lanjut.

Mulakan sekarang21 pengguna membeli ini

Sekiranya anda ingin menukar laman web anda dari Wix ke Volusion, anda boleh menyewa Pakar Migrasi Laman web kami dengan mengklik di sini.

Alternatif 5: Squarespace

Squarespace sebagai alternatif wixSquarespace adalah platform pembinaan laman web dan menyokong hosting. Ini pertama kali dilancarkan pada tahun 2003. Squarespace beribu pejabat di New York, Amerika Syarikat.

Squarespace menggunakan templat laman web terbina dalam dan memudahkan ciri seret dan lepas untuk pembinaan laman web.

Ia memiliki dukungan untuk e-commerce dan menyediakan alat e-commerce bersama dengan layanan nama domain, analitik, dan beberapa fitur intuitif lainnya.

Berikut adalah beberapa sebab mengapa Squarespace lebih baik daripada Wix:

Pelan harga:

Squarespace mempunyai rancangan asasnya bermula dari $ 12 / bulan untuk rancangan tahunan. Dengan rancangan ini, anda mendapat lebar jalur tanpa had, simpanan tanpa had, halaman tanpa had.rancangan squarespace

Ini juga mempunyai domain khusus percuma yang disertakan dalam pembelian tahunan. Ciri-ciri lain yang disertakan adalah reka bentuk, analitik yang dioptimumkan untuk mudah alih, sokongan SSL dan 24/7.

Di Wix, walaupun harga asas bermula dari $ 5 / bulan, ini mengandungi Iklan Wix. Sekiranya anda memerlukan lebar jalur yang tidak terhad maka anda perlu memilih rancangan dengan harga yang lebih tinggi.

Pelan Wix ini bermula pada $ 14 / bulan. Sekali lagi rancangan ini hanya menyokong storan 10 GB berbanding Squarespace yang menyediakan storan tanpa had.

Dengan Squarespace, anda boleh melancarkan laman web e-commerce anda dengan harga $ 18 / bulan. Ini mempunyai senarai ciri khusus e-dagang. Wix menyediakan rancangan e-commerce bermula dari $ 17 / bulan. Walau bagaimanapun, ini mempunyai simpanan hanya 20 GB.

Kemudahan Penggunaan:

Wix dan juga Squarespace, kedua-duanya mudah digunakan. Squarespace, bagaimanapun, mempunyai pembangun laman web yang lebih intuitif.Squarespace senang direka

Ia mempunyai pilihan yang terpisah.

Menambah penyesuaian yang diperlukan ke halaman anda sangat mudah. Anda juga boleh menggunakan sokongan Analitis dan pemasaran dalam talian mereka.

Squarespace mempunyai beberapa ciri khusus e-commerce yang menjadikan pembangunan laman web e-commerce lebih mudah.

Squarespace mempunyai banyak pilihan lanjutan untuk pembuatan laman web dan juga pembangunan e-kedai.

Bersama ini, ia mempunyai sokongan yang baik untuk ciri tambahan lain yang berkaitan dengan SEO, pemasaran dan sokongan templat yang baik.

Keseluruhan Squarespace menyediakan ciri intuitif untuk pengguna maju serta mudah digunakan untuk pengguna pemula.

Kaya Ciri:

Ini mungkin sebab terbesar mengapa Squarespace lebih baik daripada Wix. Terdapat banyak ciri yang disediakan oleh Squarespace.

Squarespace mempunyai koleksi templat responsif mudah alih yang baik. Anda boleh menyesuaikan reka bentuk laman web anda dengan mudah dengan usaha pengekodan hampir sifar.

Ini menyediakan font, penyesuaian warna, di mana anda juga dapat menambahkan HTML, CSS atau JavaScript anda sendiri. Di sini anda boleh membuat latar belakang video yang memberi kesan visual.

Ciri-ciri lain yang disertakan adalah hosting berasaskan CDN yang menyediakan kelajuan pantas, SEO gambar, pemuatan gambar responsif, penyunting gambar Adobe dan banyak lagi untuk meningkatkan pemuatan laman web anda.

Juga ada sokongan awal untuk SEO dan e-commerce bersama dengan banyak sokongan aplikasi pihak ketiga. Squarespace membolehkan anda membuat laman web yang menarik secara pantas.

Sokongan pengguna:

Apabila anda mula menggunakan pembina laman webnya, anda akan menemui beberapa tutorial video dan taklimat awal untuk menerangkan pelbagai ciri yang terdapat di dalamnya.

Squarespace mempunyai sokongan khusus yang merangkumi beberapa tutorial dan panduan video. Ia mempunyai topik yang terpisah.

Anda juga boleh menyertai webinar Squarespace atau menyertai komuniti mereka.sokongan komuniti squarespace

Mereka juga menyokong anda melalui e-mel & sembang langsung. Sembang langsung tersedia pada hari bekerja dan pada waktu bekerja.

Secara keseluruhan, Squarespace mempunyai banyak sumber berguna. Sebahagian daripadanya adalah pada topik lanjutan sementara beberapa bertujuan untuk pemula.

Pembuatan e-kedai yang lebih baik:

Squarespace jauh lebih baik ketika membuat e-store. Bukan sahaja mempunyai templat pilihan yang baik, tetapi juga kaya dengan fitur.

Anda boleh memulakan e-kedai anda dengan harga $ 18 / bulan. Ini menyokong metrik laman web lebih awal, domain khusus percuma, dapat menjual produk tanpa had & integrasi e-dagang.

Sekiranya anda mahukan pilihan yang lebih maju untuk e-kedai anda, maka anda boleh memilih salah satu rancangan yang lebih maju bermula dari $ 26 / bulan.

Pelan ini menyokong inventori, pesanan, cukai, kupon, kad hadiah, API Pesanan, pemulihan automatik kereta terbengkalai dan beberapa pilihan e-dagang lain yang lebih awal.

Masing-masing mempunyai sokongan untuk beberapa integrasi aplikasi pihak ketiga bersama dengan sokongan dan pemasaran SEO yang maju.

Mulakan Percubaan Percuma

Sekiranya anda ingin menukar laman web anda dari Wix ke Squarespace, anda boleh menyewa Pakar Migrasi Laman web kami dengan mengklik di sini.

Alternatif 6: GoDaddy

Godaddy sebagai alternatif Wix

GoDaddy adalah platform web hosting dan pengembangan web yang popular yang telah mendominasi pasaran.

GoDaddy pertama kali dilancarkan pada tahun 1997 dan beribu pejabat di Scottsdale, Arizona, Amerika Syarikat. Ia mempunyai lebih daripada 17 juta pelanggan di seluruh dunia.

Pada tahun 2017, GoDaddy melancarkan pembangun laman web improvisasi baru yang disebut sebagai GoCentral. Ini memberi tumpuan kepada kepantasan dan dibuat lebih mudah digunakan. Ia menyediakan percubaan percuma selama 14 hari.

Fleksibiliti Pelan dan Harga:

Ketika datang ke pelbagai rancangan yang tersedia untuk pembangunan laman web, tidak ada yang mengalahkan GoDaddy. GoDaddy menyediakan pelbagai rancangan yang sesuai dengan keperluan dan anggaran anda.

Anda boleh memilih rancangan untuk pembangunan laman web sederhana, laman web e-dagang, dan pembangunan WordPress. Pelan bermula pada $ 4.99 / bulan.

godaddy merancang

Pembangunan kedai e-dagang bermula pada $ 29,99 / bulan. Memilih rancangan Perniagaan akan dikenakan bayaran sebanyak $ 14,99 / bulan. Secara keseluruhan, ia mempunyai rancangan yang fleksibel. Oleh itu, anda tidak membayar ciri yang mungkin tidak anda perlukan.

Ciri-ciri:

Walaupun rancangannya fleksibel, begitu juga ciri-cirinya. Pelan laman web asas menyokong pembangunan laman web responsif mudah alih, sokongan 24/7 dan boleh digunakan untuk membuat blog peribadi.

Dengan rancangan lebih awal, anda mendapat SSL, integrasi SEO, sokongan Pemasaran E-mel, Integrasi Media Sosial, dan kelajuan yang Dioptimumkan.

Pembangun laman web secara automatik mengkaji laman web anda dan mengoptimumkan carian untuk enjin carian seperti Google, Bing, dan Yahoo.

godaddy seo

Ini disertakan dengan beberapa templat responsif mudah alih yang dapat disesuaikan dengan cepat. Terdapat lebih daripada 16,000 templat tema yang boleh disesuaikan.

Sokongan e-dagang:

Bangunan kedai dalam talian mempunyai rancangan pembangunan laman web yang berasingan. Anda boleh melancarkan kedai kaya visual yang disatukan dengan troli membeli-belah.

Menyokong belanja dan pembayaran mudah alih, pemasaran e-mel melalui platform media sosial seperti Google, Facebook, Instagram dan lain-lain. Di sini anda boleh menambahkan sehingga 5000 produk dengan hingga 10 gambar setiap produk.

Ciri-ciri lain yang disokong ialah- Pemulihan keranjang terbengkalai, integrasi gerbang pembayaran yang mudah, sokongan penghantaran terbina dalam, alat SEO, penjejakan inventori, kod kupon dan banyak lagi.

Sokongan pengguna:

Mudah menggunakan sokongan pelanggan GoDaddy. Anda mempunyai bahagian bantuan khusus di laman web.

Di sini anda akan mendapat senarai panduan mengenai pelbagai topik yang juga merangkumi pembangunan laman web dan ciri-ciri yang berkaitan.

Selain daripada ini, anda mempunyai komuniti GoDaddy yang dapat memberikan sokongan tambahan. Juga, laman web ini merangkumi beberapa blog dan panduan video yang berkaitan.

Komuniti Godaddy

Anda juga boleh menghubungi mereka melalui telefon atau sembang langsung. Sekiranya anda tidak mempunyai kepakaran merancang laman web yang berkaitan, maka anda juga boleh menyewa pakar merancang laman web GoDaddy.

Kemudahan Penggunaan:

Pembangun laman web GoDaddy GoCentral direka untuk menjadikan pembangunan laman web lebih mudah. Anda boleh membuat dan menerbitkan laman web anda di telefon.

Ia mesra pengguna dan membolehkan penyesuaian cepat. Dengan menggunakan pembangun laman web, anda boleh menukar warna, fon, gaya untuk templat anda dengan mudah.

pembina laman web godaddy

Dari sini anda boleh menambah kalendar, menukar menu, senarai harga, gambar, video dan banyak lagi. Ini juga menyokong pautan ke platform media sosial yang lain dan mengoptimumkan laman web anda secara automatik.

Anda juga boleh melancarkan kempen pemasaran dari pembangun laman web. Ini menjadikannya pilihan yang sesuai untuk pengguna pemula.

Mulakan Percubaan Percuma1 pengguna membeli ini

Sekiranya anda ingin menukar laman web anda dari Wix ke GoDaddy, anda boleh menyewa Pakar Migrasi Laman web kami dengan mengklik di sini.

Kesimpulan:

Jadi akhirnya, anda dapat menyingkirkan platform Wix anda dengan salah satu alternatif ini. Setiap alternatif ini memberikan ciri yang berbeza dan boleh menggantikan Wix dengan mudah.

Sekiranya anda merancang untuk melancarkan e-kedai, maka Shopify adalah alternatif terbaik. Shopify adalah khusus untuk merancang laman web e-dagang.

Untuk pembangunan laman web yang sederhana, Volusion adalah pilihan yang baik untuk fleksibiliti rancangannya.

Dan ya, jika anda memerlukan platform pembangunan laman web yang mudah dan mesra bajet, teruskan dan pilih Pagecloud.

wix alternatif infografik

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map