7 Alternatif BlueHost Terbaik 2020 [Nombor # 2 Luar Biasa]

Beberapa kebimbangan semasa menggunakan perkhidmatan Bluehost adalah mengenai kelajuan, prestasi, struktur harga, pembaharuan tinggi, tambahan terhad yang termasuk dalam rancangan hosting asas, sokongan pelanggan yang buruk untuk menyebutkan beberapa.


Kerana batasan ini, banyak pengguna Bluehost sedang mencari alternatif lain. Perkhidmatan menjatuhkan Bluehost mendorong pengguna memilih platform hosting lain.

Melalui catatan ini, saya akan memberi anda 5 alternatif terbaik untuk Bluehost, yang akan membantu anda memilih platform hosting yang sempurna.

pil hosting7 Alternatif BlueHost Terbaik

 1. Tapak Tapak
 2. FastComet
 3. GreenGeeks
 4. Kinsta
 5. Namahero
 6. ICDSoft
 7. Hostinger

Contents

Sekarang lihat 5 Alternatif BlueHost Teratas:

Alternatif No 1: SiteGround

laman web-sepanduk

SiteGround adalah salah satu platform hosting yang paling cepat berkembang. Sama seperti Bluehost, SiteGround juga merupakan salah satu platform hosting yang disyorkan oleh WordPress.

Ini pertama kali dimulakan pada tahun 2004 dan beribu pejabat di Sofia, Bulgaria. SiteGround mempunyai lebih daripada 1,000,000 domain di seluruh dunia.

SiteGround mempunyai banyak kelebihan untuk digunakan bersama dengan sokongan pelanggan yang disokong sepenuhnya. Walaupun sokongan pelanggan bukan satu-satunya kriteria, mengapa orang memilih SiteGround, saya dengan senang hati mengesahkan bahawa anda menerima lebih banyak lagi.

SiteGround mendahului beberapa platform hosting berkaitan dengan kelajuan dan prestasi. Ia dibina untuk bekerja di CentOS, Apache, MySQL, PHP dan mempunyai sokongan cPanel. Selain itu, ia menyokong Joomla, WordPress, Magento, dan lain-lain.

Inilah sebabnya mengapa SiteGround adalah alternatif Bluehost yang baik:

Sebab 1 – Kelajuan dan Prestasi:

Dengan SiteGround, anda tidak perlu risau tentang kelajuan atau prestasinya.

Satu fakta adalah, jika anda melayari laman web SiteGround, anda akan melihat banyak komitmen kelajuan dan prestasi yang tinggi. Dan dengan senang hati, mereka berpegang teguh pada komitmen mereka.

Untuk menggambarkannya dengan lebih baik, saya telah memperhatikan Waktu ke bait pertama yang merupakan parameter yang menentukan seberapa cepat pelayan menghantar bait pertama fail pertama sebagai tindak balas kepada permintaan tertentu.

Berikut adalah ukuran prestasinya dan ini cukup mengagumkan.

tapak web byte pertama

Mereka menggunakan pemacu SSD untuk semua rancangan. Bukan hanya ini, mereka menggunakan teknologi kelajuan terkini yang dapat memberikan peningkatan prestasi. Sebilangan kecilnya adalah NGINX, CDN.

Bluehost memang mempunyai kelajuan yang cukup baik, namun, sejak akhir-akhir ini ada keluhan mengenai konsistensi prestasi Bluehost.

Sebab 2 – Pilihan hosting dan perkhidmatan:

Sekiranya anda mencari pelbagai pilihan hosting, maka inilah tempat di mana anda mendapatkannya. SiteGround mempunyai sebahagian besar pilihan hosting yang disokong oleh penyedia hosting lain.

Namun, selain itu, anda juga akan menemui beberapa pilihan hosting tambahan yang mungkin tidak anda dapatkan di tempat lain.

Bersama dengan hosting bersama yang paling biasa, SiteGround mempunyai hosting Cloud, hosting khusus, hosting Enterprise.

Mereka menyediakan pelbagai aplikasi hosting yang meliputi hosting WordPress, hosting Joomla, hosting Drupal, hosting Magento, hosting PrestaShop dan hosting WooCommerce.

SiteGround mempunyai senarai perkhidmatan yang meliputi hosting FTP, hosting PHP, hosting MySql, hosting Email, dan cPanel. Perkhidmatan dan aplikasi dikemas kini secara automatik oleh SiteGround.

Di latar belakang, pelayan ini mempunyai Kontena Linux (LXC) yang boleh dipercayai, pemantauan pelayan tetap, sandaran automatik serta sandaran segera berdasarkan permintaan, AI anti-bot untuk mencegah serangan Brute force oleh botnet.

SiteGround_claims_for_security

Walaupun terdapat banyak pilihan di SiteGround, sebaliknya, Bluehost, mempunyai penyelesaian hosting tradisional dan terhad kepada bentuk hosting yang paling popular seperti Shared, VPS, Dedicated, Cloud.

Malah, saya telah melakukan tinjauan di Facebook di mana SiteGround mendapat 76 Undi, sementara BlueHost mendapat 23 Undi.

laman web_vs_bluehost_poll

Lihat rancangan hosting SiteGround di sini …

Sebab 3- Sokongan Pelanggan:

Anda boleh mendapatkan sokongan pelanggan SiteGround 24/7 melalui Telefon, sembang langsung, e-mel, dan tiket. Selain daripada ini, mereka mempunyai koleksi asas pengetahuan yang baik yang dipisahkan berdasarkan kandungannya.

Pangkalan Pengetahuan SiteGround

Bersama dengan pangkalan pengetahuan, SiteGround juga mempunyai tutorial mengenai topik lain seperti WordPress, Joomla, Magento, Drupal. Selain itu, terdapat bahagian FAQ.

Tutorialnya mudah dan dirancang untuk pemula. SiteGround juga menyediakan beberapa e-buku.

Fakta yang terkenal ialah Bluehost mempunyai pangkalan pelanggan yang besar dan banyak orang merasa sukar untuk mendapatkan sokongan pelanggan mereka dengan cepat. Ini adalah kelebihan tambahan jika anda menggunakan SiteGround.

Sebab 4 – Keselamatan dan Kebolehpercayaan:

SiteGround mendahului keselamatan. Ia mengikuti pengasingan akaun yang selamat di pelayan bersama dan mempunyai sandaran automatik.

Ini adalah salah satu platform hosting pertama yang menggabungkan anti-bot yang didorong oleh AI untuk mencegah botnet melakukan serangan Brute force.

Ia menyokong HTTP2 dan memberikan sijil SSL percuma. SiteGround menyediakan kemas kini perisian secara berkala dan automatik. Selain itu, SiteGround telah menetapkan lebih daripada 800 peraturan WAF untuk membuat peraturan keselamatan firewall yang mantap dan mematuhi GDPR.

SiteGround menyediakan perkhidmatan yang boleh dipercayai dan mempunyai masa operasi 99.99%.

Untuk memantau prestasi pelayannya, saya telah membeli hosting bersama SiteGround.

waktu operasi di tapak

Berikut adalah statistik sekilas mengenai metrik masa operasi untuk beberapa bulan terakhir-

 • Mar 2020: 99.92%
 • Feb 2020: 99.99%
 • Jan 2020: 99.73%
 • Dis 2019: 99.72%
 • Nov 2019: 99.99%
 • Okt 2019: 99.97%
 • Sep 2019: 100.00%
 • Ogos 2019: 99.93%
 • Jul 2019: 99.98%
 • Jun 2019: 100%
 • Mei 2019: 99.99%
 • Apr 2019: 99.99%
 • Mac 2019: 99.99%
 • Feb 2019: 100%
 • Jan 2019: 99.96%
 • Disember 2018: 99.99%
 • Nov 2018: 100%
 • Okt 2018: 100%
 • Sep 2018: 99.99%
 • Ogos 2018: 100%
 • Jul 2018: 100%
 • Jun 2018: 100%
 • Mei 2018: 100%
 • Apr 2018: 100%
 • Mar 2018: 100%
 • Feb 2018: 100%
 • Jan 2018: 99.99%
 • Dis 2017: 100%
 • Nov 2017: 100%

Data terperinci dapat anda lihat di sini.

Sekali lagi dari segi keselamatan, Bluehost menyediakan SSL percuma, tetapi anda tidak mendapat apa-apa lagi sebagai sebahagian daripada rancangan anda. Menggunakan SiteGround memberi anda kemudahan akses keselamatan yang lebih baik.

Sebab 5 – Kemudahan Penggunaan:

SiteGround mempunyai papan pemuka intuitif yang mudah digunakan. Ia mesra pengguna dan pada masa yang sama mudah digunakan untuk pengguna baru.

laman web_cPanel

CPanel diasingkan dengan baik dan senang dilayari dengan menjadikannya pengalaman pengguna yang lancar.

Tidak perlu dikatakan, bukan sahaja navigasi mudah tetapi seseorang juga dapat mencari pelbagai pilihan yang ada di cPanel mereka.

SiteGround dan Bluehost keduanya mudah digunakan, jadi jika anda berhijrah ke SiteGround hampir tidak ada perubahan.

Sebab 6 – Ciri:

SiteGround mempunyai rancangan hosting bersama yang menyediakan pelbagai ciri berguna. Pelan ini merangkumi pembina laman web percuma dan cPanel. Setiap rancangan mempunyai sokongan 24/7.

Ciri penting lain yang disertakan ialah penyimpanan SSD, Cloudflare CDN percuma, SSH, dan sandaran automatik.

Walaupun untuk rancangan asas, anda mempunyai pemasang automatik, akaun e-mel percuma, sokongan SSL, HTTP2 dan lalu lintas yang tidak dihitung.

ciri-ciri
Pelan StartUp Termasuk
Pembina Laman Web Percuma
CDN Cloudflare percuma
cPanel & Akses SSH
Persediaan Percuma & Pindah
Sokongan Teknikal 24/7
Storan SSD
Sandaran Harian Percuma
Akaun E-mel Tanpa Had & DB
Hargabiasanya $ 11.95
$ 3.95 / bln.

SiteGround memberikan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari. Untuk rancangan lain, anda mendapat pemindahan laman web percuma. Ini juga menyokong SuperCacher untuk memberikan kelajuan yang hebat dan mempunyai pemulihan sandaran percuma sekiranya ada masalah.

SiteGround menyediakan sebahagian besar ciri penting sebagai sebahagian daripada rancangan. Ini adalah kelebihan tambahan kerana anda tidak perlu mengeluarkan perbelanjaan tambahan untuk ciri-ciri ini.

Walaupun SiteGround menyediakan banyak ciri sebagai sebahagian daripada rancangan, perkara yang sama tidak berlaku dengan Bluehost. Pembaharuan pelan Bluehost mahal dan lebih-lebih lagi anda perlu mengeluarkan wang tambahan untuk ciri tambahan.

OK, tukar saya ke pengguna SiteGround1 yang membelinya

Sekiranya anda ingin menukar laman web anda dari BlueHost ke SiteGround, anda boleh menyewa Pakar Migrasi Laman web kami dengan mengklik di sini.

Alternatif No 2: FastComet

sepanduk fastcomet

Satu lagi alternatif Bluehost ialah FastComet, yang juga mesra bajet. Ini termasuk beberapa takeaways yang kaya dengan ciri.

FastComet telah wujud selama 9 tahun terakhir, tetapi telah memasuki perkhidmatan hosting sejak 2013. Berkantor pusat di San Francisco, California, Amerika Syarikat.

Relatif platform hosting yang lebih baru dan mempunyai kelebihan untuk belajar dan berkembang dari kekurangan platform hosting lain.

Ini kebetulan menjadi salah satu sebab utama, FastComet berkembang pesat dan tersebar di pasaran.

Pada masa ini, ia melayani lebih dari 45000 pelanggan yang tersebar di 83 negara.

Selain daripada harga dan ciri, terdapat lebih banyak kelebihan menggunakan FastComet.

Sebab 1 – Harga:

Seperti yang saya nyatakan bahawa harga adalah salah satu aspek positif yang disediakan oleh FastComet. Mereka mempunyai tiga rancangan dalam hosting bersama-

 • FastCloud
 • FastCloud Plus
 • FastCloud Tambahan

Pelan paling asas FastCloud menyediakan semua ciri penting dan berharga $ 2.95 sebulan. Saya akan bercakap mengenai ciri-ciri yang disertakan dengan lebih terperinci dalam ulasan saya.

Pelan lain berharga $ 4.45 sebulan untuk FastCloud Plus dan $ 5.95 sebulan untuk FastCloud Extra.

Bukan hanya hosting bersama yang harganya rendah, tetapi juga hosting cloud dan hosting khusus mereka fleksibel dan berpatutan pada masa yang sama.

Hosting Berkongsi
Cloud Hosting
Berbakti

Harga$ 2.95 / bln$ 59.95 / bln$ 139 / bln

Tidak perlu dikatakan, pengguna Bluehost akan menyedari berapa banyak yang dapat mereka jimatkan dengan berhijrah ke FastComet.

Lihat Pelan Lengkap FastComet di sini …

Sebab 2 – Ciri:

FastComet pasti kaya dengan ciri. Ini berlaku bukan sahaja untuk rancangan harga tinggi tetapi juga rancangan asasnya dilengkapi dengan senarai ciri.

Terlepas dari rancangan yang anda pilih, anda mendapat sokongan SSD. Pelan asas menyokong SSD 15 GB dengan trafik yang tidak dihitung.

Ciri lain yang disertakan adalah – akaun e-mel tanpa had, pemasang aplikasi 1 klik, pemasangan dan peningkatan aplikasi percuma. Turut disertakan ialah drag and drop SiteBuilder percuma.

FastComet menyediakan beberapa perkhidmatan penting sebagai sebahagian daripada setiap rancangan. Ini termasuk:

ciri-ciri
Dalam Setiap Rancangan
cPanel dan Lembut
Pemindahan laman web percuma
Akaun FTP tanpa had
Pangkalan data tanpa had
Subdomain tanpa had
CloudFlare CDNS Penyimpanan
Sandaran Harian
Harga$ 2.95 / bln.

Ia juga mempunyai jaminan wang dikembalikan selama 45 hari. Semasa anda beralih dari rancangan asas, anda mendapat ciri yang lebih maju.

Ini termasuk lebih banyak kapasiti RAM, domain tambah tanpa had, pengurus pemulihan 1 klik, Google PageSpeed, DNS peribadi percuma, meterai SSL dinamik percuma, 3 pemindahan laman web percuma dan banyak lagi.

Senarai ciri bawaan FastComet adalah lengkap dan sesuatu yang jauh di hadapan Bluehost.

Sebab 3 – Keselamatan:

FastComet mempunyai sokongan yang baik dari segi keselamatan. Ia menyediakan SSD bersama dengan CloudFlare CDN yang memberikan kelajuan yang lebih pantas serta keselamatan yang dipertingkatkan.

Ia memiliki firewall yang dioptimumkan yang melindungi semua aplikasi dan juga pengasingan akun. Setiap akaun mempunyai perlindungan malware dan imbasan virus percuma. Seiring dengan ini, ia mempunyai perisian dan peningkatan aplikasi percuma.

Selain itu, ia mempunyai SSL percuma sebagai sebahagian daripada setiap rancangan. Dengan firewall aplikasi rangkaian dan web, ia juga memiliki perlindungan Brute-force.

Terdapat lebih banyak pakej keselamatan mereka. Mereka mempunyai sokongan untuk perlindungan eksploitasi dan perlindungan malware, penghapusan malware, pengesahan dua faktor, Hotlink dan perlindungan kata laluan, CageFS Security, CloudLinux Servers, keselamatan pelayan BitNinja, pemantauan pelayan 24/7 dan Pengurus ModSecurity.

pelan keselamatan fastcomet

Berbanding dengan apa yang dapat disediakan FastComet, Bluehost hampir rata-rata dari segi ciri keselamatan.

Sebab 4 – Masa dan Kebolehpercayaan:

Dari segi uptime, FastComet adalah konsisten. Bukan sahaja mengekalkan masa operasi yang berterusan, tetapi masa tindak balas juga baik.

Untuk mengukur metrik masa operasi mereka, saya telah membeli hosting dari FastComet.
waktu operasi fastcomet
Berikut adalah sekilas sejarah masa operasi. Data terperinci dapat anda lihat di sini.

 • Mar 2020: 99.93%
 • Feb 2020: 99.71%
 • Jan 2020: 99.93%
 • Dis 2019: 99.97%
 • Nov 2019: 99.93%
 • Okt 2019: 99.83%
 • Sep 2019: 99.87%
 • Ogos 2019: 99.90%
 • Jul 2019: 100%
 • Jun 2019: 99.44%
 • Mei 2019: 99.98%
 • Apr 2019: 99.86%
 • Mac 2019: 99.90%
 • Feb 2019: 99.99%
 • Jan 2019: 100%
 • Disember 2018: 99.90%
 • Nov 2018: 100%
 • Okt 2018: 100%
 • Sep 2018: 99.97%
 • Ogos 2018: 100%
 • Jul 2018: 100%
 • Jun 2018: 100%
 • Mei 2018: 100%
 • Apr 2018: 99.99%
 • Mar 2018: 100%
 • Feb 2018: 100%
 • Jan 2018: 100%
 • Dis 2017: 100%
 • Nov 2017: 100%
 • Okt 2017: 100%

Ya, dan mereka juga menyediakan perkhidmatan yang boleh dipercayai. FastComet menyediakan sandaran biasa. Ia mempunyai cache lima lapisan dan menggunakan pelbagai teknik untuk pengoptimuman kelajuan.

Sejak beberapa bulan kebelakangan ini, waktu operasi Bluehost telah menurun kepada 99.78%. Dengan FastComet, anda dapat melihat bagaimana terdapat masa operasi hampir 100% yang konsisten.

Ia menggunakan beberapa teknik caching dan optimization speed untuk memberikan kelajuan dan prestasi tinggi ke laman web anda.

Beberapa di antaranya adalah – CloudFlare CDN caching, JavaScript bundling, Browser optimization, cache header optimization, lossless data compression dan banyak lagi.

Speed ​​adalah sesuatu yang FastComet sama kompeten dengan Bluehost.

Sebab 5 – Sokongan Pelanggan:

Sekali lagi Sokongan Pelanggan adalah titik di mana FastComet unggul. Anda boleh menghubungi mereka melalui sembang langsung, e-mel, telefon. Mereka memberikan sokongan 24/7.

Ini termasuk penyediaan templat percuma, pemasangan aplikasi, pemasangan modul tambahan, peningkatan, dan penghapusan virus / malware percuma.

Laman web mereka mengandungi tutorial di pelbagai domain hosting. Ini juga merangkumi bahagian Soalan Lazim yang berasingan.

FastComet juga mempunyai sistem tiket untuk menyelesaikan masalah. Bersama dengan ini, sokongan ini juga membantu penyediaan laman web, pemasangan SSL, pemulihan laman web yang diretas, peningkatan plugin.

Oleh kerana FastComet mempunyai pangkalan pelanggan yang semakin meningkat, ia memberikan sokongan keutamaan yang baik. Dan ya, ini adalah sesuatu yang mungkin tidak dapat anda nikmati menggunakan Bluehost.

Dan inilah cara mereka membandingkan ciri yang bijak:

FastComet
BlueHost

Pelayan SSD Only
RocketBooster
Mari kita Encrypt
Sandaran Harian
Pembuangan Perisian Kerosakan
Tempoh Bayaran Balik45 Hari30 hari
Harga / bln.$ 2.95$ 7.99

OK, tukar saya ke pengguna FastComet3 yang membelinya

Sekiranya anda ingin menukar laman web anda dari BlueHost ke FastComet, anda boleh menyewa Pakar Migrasi Laman web kami dengan mengklik di sini.

Alternatif No 3: GreenGeeks

GreenGeeks_Banner

Melangkah lebih jauh, alternatif ketiga saya untuk Bluehost adalah GreenGeeks.

GreenGeeks adalah salah satu dari beberapa hosting hijau yang terdapat di pasaran. Ya, mereka berhasrat untuk menjimatkan tenaga dan mesra alam.

GreenGeeks pertama kali dimulakan pada tahun 2008 dan beribu pejabat di California, Amerika Syarikat. Ia mempunyai lebih dari 35000 pelanggan dan telah menghoskan lebih dari 300000 laman web.

Harga GreenGeeks tinggi dari segi prestasi dan kepantasan. Bukan hanya ini, ia mempunyai harga yang sederhana dan dipenuhi dengan beberapa ciri penting.

Ini semua digabungkan dengan sokongan pelanggan segera yang menjadikannya salah satu pilihan hosting teratas.

Berikut adalah beberapa sebab mengapa GreenGeeks adalah alternatif yang baik untuk Bluehost.

Sebab 1 – Kelajuan dan Prestasi:

GreenGeeks berada dalam kedudukan yang cukup baik dalam hal kepantasan. Persembahannya juga sesuai dengan masa tindak balas yang baik.

Ini menunjukkan betapa pantasnya GreenGeeks. Dan ya, ia cukup pantas. Seterusnya, izinkan saya memberi anda butiran masa untuk bait pertama.

greengeeks byte pertama

Ini juga cukup pantas untuk setanding dengan Bluehost. Untuk memberikan prestasi yang tinggi dan berkesan, GreenGeeks menyatukan beberapa teknologi bersama.

Ini termasuk sumber pengkomputeran berskala, SSD, Optimized LiteSpeed ​​dan MariaDB, PowerCacher, CDN.

Sekiranya anda membandingkan ekosistem GreenGeeks dengan Bluehost, anda akan menyedari seberapa baiknya, GreenGeeks telah menyiapkan dan seni bina yang berskala serta dapat memberikan kepantasan yang konsisten.

Sebab 2 – Sokongan Pelanggan:

Sokongan Pelanggan adalah bahagian penting dalam memilih platform hosting. GreenGeeks mempunyai sokongan pelanggan yang pelbagai. Anda mendapat sokongan teknikal 24/7. Dukungan pelanggan dapat dihubungi melalui live chat, email, dan telepon.

Selain itu, GreenGeeks mempunyai asas pengetahuan khusus untuk beberapa topik. Ini mempunyai tutorial laman web yang mempunyai pandangan sederhana menggunakan GreenGeeks.

Ini adalah situasi menang-menang untuk GreenGeeks berbanding dengan Bluehost.

Sebab 3 – Masa dan Kebolehpercayaan:

Parameter lain yang saya pertimbangkan adalah masa dan kebolehpercayaan. GreenGeeks menjamin masa operasi 99.99%.
upah greengeeks
Berikut adalah statistik mengenai masa operasi mereka selama beberapa bulan terakhir.

 • Mac 2020: 98.97%
 • Feb 2020: 99.87%
 • Jan 2020: 100%
 • Dis 2019: 99.96%
 • Nov 2019: 100%
 • Okt 2019: 100.00%
 • Sep 2019: 100.00%
 • Ogos 2019: 99.97%
 • Jul 2019: 100%
 • Jun 2019: 99.98%
 • Mei 2019: 100%
 • April 2019: 99.96%
 • Mac 2019: 100%
 • Februari 2019: 100%
 • Januari 2019: 100%
 • Disember 2018: 100%
 • November 2018: 100%
 • Oktober 2018: 99.96%
 • September 2018: 99.99%
 • Ogos 2018: 100%
 • Julai 2018: 99.96%
 • Jun 2018: 100%
 • Mei 2018: 100%
 • April 2018: 100%
 • Mac 2018: 99.89%
 • Februari 2018: 100%
 • Januari 2018: 100%
 • Disember 2017: 100%
 • November 2017: 100%

Anda boleh membaca ulasan terperinci GreenGeeks untuk mengetahui lebih lanjut mengenainya.

Waktu operasi hampir konsisten. Ia mengekalkan banyak kelebihan perkakasan dan kuasa serta sandaran setiap malam.

Baiklah, ini lagi untuk GreenGeeks jauh lebih baik daripada Bluehost yang turun hingga serendah 99.78%.

Sebab 4 – Ciri:

GreenGeeks, tidak seperti platform hosting lain, tidak menyediakan terlalu banyak rancangan untuk hosting bersama. Mereka mempunyai satu rancangan yang mencukupi untuk semua ciri.

Pelan bermula pada $ 2,95 sebulan jika dipilih untuk jangka masa 3 tahun. Selain itu, ini dilengkapi dengan jaminan wang dikembalikan 30 hari.

Ini termasuk ruang web SSD tanpa had, pemindahan data tanpa had, domain tanpa had pada 1 akaun, pendaftaran nama domain percuma semasa pemindahan dengan perkhidmatan pemindahan percuma, pembina laman web percuma, templat percuma.

Rancangan ini mempunyai sokongan untuk cPanel, subdomain lembut, tanpa had dan meletakkan domain, pangkalan data MySQL tanpa had.

ciri-ciri
Rancangan Termasuk
DomainTanpa had
Ruang SSDTanpa had
Penyediaan Domain & PindahPercuma
Sokongan Teknikal 24/7Ya
Pembina Laman WebPercuma
Alat Pemasaran dan SEOPercuma
Akaun E-melIMAP / POP3 selamat
Harga$ 2.95 / bln.

GreenGeeks mesra pemaju dan menyediakan pelbagai pilihan. Beberapa di antaranya adalah pelbagai versi PHP, SSH percuma, akses FTP selamat, sokongan Perl dan Python, pangkalan data MySQL, akaun FTP, Git dan banyak lagi.

Ini juga dibina dengan sokongan e-dagang yang sangat besar. Ciri yang disertakan adalah percuma untuk mengenkripsi SSL wildcard, pemasangan keranjang belanja percuma, sijil SSL beserta sokongan untuk hosting WordPress, Drupal, Joomla.

Selain itu, GreenGeeks menawarkan 99,99% masa operasi dan 300% mengimbangi tenaga boleh diperbaharui.

GreenGeeks memberikan pelbagai ciri yang termasuk dalam rancangan, sesuatu di mana pengguna Bluehost perlu membayar tambahan.

Sebab 5 – Kemudahan Penggunaan:

Menggunakan pembangun laman web GreenGeeks dan cPanel cukup mudah. Pembangun seret dan lepas mudah digunakan. Ini direka untuk pengguna yang cenderung teknikal dan juga pengguna baru.

cpanel-greengeeks

Semua penggunaan ciri diasingkan dengan baik di atas cPanel. Ini bukan hanya mudah digunakan, tetapi juga memberikan migrasi yang mudah. Oleh itu, anda boleh memindahkan laman web Bluehost anda ke GreenGeeks dengan mudah.

Jadi walaupun anda berhijrah, GreenGeeks semudah digunakan seperti Bluehost. Jadi tiada apa yang perlu dibimbangkan.

Sebab 6 – Keselamatan:

GreenGeeks mempunyai ciri keselamatan yang baik. Pada tahap asas, ia menyediakan pengasingan akaun. Ini digabungkan dengan pemantauan keselamatan proaktif 24/7.

Pelan ini merangkumi SSL percuma bersama dengan HTTP2. GreenGeeks melakukan pengimbasan keselamatan masa nyata dengan sandaran setiap hari.

Kemas kini dan tampalan keselamatan automatik diterapkan secara automatik ke setiap akaun. Setiap akaun mempunyai perlindungan spam yang dipertingkatkan.

Selain itu, termasuk akses SSH, penyekat IP, perlindungan Hotlink, Perlindungan Lintah yang dapat diakses dari cPanel.

Walaupun GreenGeeks tidak mempunyai kepingan keselamatan yang terlalu banyak, mereka tetap mempunyai semua keperluan untuk memastikan laman web anda selamat dan dilindungi dengan baik.

GreenGeeks mempunyai ciri bersepadu keselamatan yang baik, sesuatu yang ketinggalan oleh Bluehost.

Alternatif No 4: Kinsta (untuk Hosting WordPress Terurus)

Kinsta

Kinsta mungkin bukan platform hosting yang terlalu popular, tetapi nampaknya, ini adalah alternatif keempat saya. Sejujurnya, ada sebab mengapa Kinsta masuk dalam senarai ini.

Tidak boleh lebih baik daripada menjadi alternatif kepada Bluehost yang merupakan salah satu jenama terkemuka.

Kinsta lebih terkenal dengan perkhidmatan hosting WordPress yang dikendalikan dan mereka menyatakannya dengan jelas dalam rancangan mereka. Bermula pada tahun 2013, Kinsta telah berkembang menjadi salah satu platform hosting WordPress yang dikendalikan terkenal.

Walaupun terus-menerus, anda pasti pernah mendengar Bluehost menjadi rakan yang disyorkan untuk hosting WordPress, namun Kinsta adalah alternatif yang sama menariknya.

Oleh itu, inilah sebab mengapa saya menganggap Kinsta sebagai alternatif Bluehost yang sama baiknya.

Sebab 1 – Hosting WordPress:

Kinsta hanya memberi tumpuan kepada hosting WordPress. Walaupun anda mungkin menganggap ini tidak serba boleh, saya akan mengatakan bahawa mereka melakukan yang terbaik dengan hanya menumpukan perhatian pada WordPress.

Ini adalah penyelesaian sehenti untuk keperluan hosting WordPress. Oleh kerana hosting dikendalikannya, anda tidak perlu risau tentang hosting.

Wix hosting wordpress

Pengehosan disokong oleh pakar WordPress industri yang sentiasa membimbing anda melalui pengehosan laman web anda. Tempat yang sempurna sekiranya anda mula mencuba hosting WordPress.

Sekiranya itu tidak mencukupi, anda boleh meningkatkan hosting WordPress anda dari satu laman web ke tahap perusahaan dengan cepat. Anda mendapat kelajuan terbaik dengan rancangan hosting mereka dan tambahan, ini disokong oleh pemasangan WordPress percuma.

Sebab 2 – Rancangan:

Rancangannya mempunyai jaminan wang dikembalikan 30 hari, sesuatu yang serupa dengan Bluehost. Walau bagaimanapun, sekiranya anda memilih rancangan tahunan maka anda akan mendapat 2 bulan percuma.

Jadi inilah perbezaannya. Kinsta menyediakan hosting yang dikendalikan dan pelbagai perkhidmatan dengan senarai ciri yang jauh lebih unggul. Jadi, membandingkan harga mereka akan menjadi perbandingan epal ke oren.

Apa yang menarik bagi Kinsta adalah rancangan serba boleh mereka yang sesuai dengan setiap jenis laman web.

rancangan kinsta

Percaya atau tidak, anda tidak perlu membayar apa-apa tambahan apabila memilih Kinsta. Rancangan menyediakan skalabiliti yang mudah pada bila-bila masa.

Sebab 3 – Masa dan tindak balas:

Sebaik sahaja anda menggunakan Kinsta, anda pasti bersetuju bahawa ia menyediakan waktu operasi hampir 100% dalam kebanyakan kes. Walaupun mempunyai waktu operasi yang konsisten, Kinsta juga mempunyai waktu respons yang baik.

Kinsta memberikan masa muat sekitar 300-400 ms rata-rata, yang juga menarik. Izinkan saya memberi anda lebih banyak maklumat mengenai apa yang berbeza dalam seni bina Kinsta dan bagaimana ia memberikan masa dan respons yang baik.

Semua pelayan Kinsta diletakkan di atas Google Cloud yang menggunakan SSD. Ini mempunyai kelebihan yang ada dan mengekalkan integriti data.

waktu operasi kinsta

Kinsta mempunyai CDN percuma yang dikuasakan oleh KeyCDN CDN masa nyata IPv6 dan HTTP / 2 yang disokong yang dapat mempercepat penghantaran gambar, JS, dan CSS bersama dengan kandungan statik lain. Kinsta menyediakan perkhidmatan di 19 lokasi dan menyediakan aksesibiliti yang lebih baik berdasarkan jarak lokasi.

Kinsta mempunyai sesuatu yang disebut pemalam cache berlabel Putih. Ini adalah plugin caching dalaman yang mengendalikan cache tahap pelayan. Ini memberikan penglihatan yang lebih baik dan pendekatan terperinci di mana anda dapat membersihkan cache secara automatik apabila terdapat kemas kini ke laman web anda.

Ia mempunyai pemantauan masa operasi yang berterusan. Kinsta mempunyai pemeriksaan uptime biasa di mana ia memeriksa setiap 2 minit untuk uptime laman web. Tahap pemantauan juga merupakan salah satu sebab utama, Kinsta dapat menyediakan waktu operasi yang konsisten.

Sebab 4 – Ciri:

Dengan Kinsta, infrastruktur asas tetap sama, hanya konfigurasi yang berbeza-beza. Ini adalah salah satu sebabnya, anda boleh memilih mana-mana rancangan dan masih menikmati waktu dan waktu tindak balas yang baik.

Infrastruktur seperti yang saya sebutkan sebelumnya dibina melalui platform awan Google. Berkat platform asas, Kinsta memberikan penggunanya skalabiliti automatik, kebolehpercayaan dan prestasi yang baik.

ciri kinsta

Kinsta memberikan sokongan pelanggan 24/7 dan mempunyai pakar WordPress untuk menyelesaikan masalah. Ia mempunyai kadar penyelesaian masalah 100%. Tidak seperti cPanel tradisional, Kinsta menyediakan pentadbir MyKinsta bawaannya yang sekali lagi merupakan antara muka yang mudah digunakan.

Anda mempunyai fleksibiliti untuk memilih pusat data anda dari 19 lokasinya. Perkhidmatan hosting mempunyai persekitaran pementasan dan terikat dengan beberapa ciri mesra pemaju.

Sebagai pilihan untuk sebarang rancangan yang boleh anda tambahkan, proksi terbalik Nginx, Redis, Cloudflare Railgun, Elastic Search. Anda juga boleh mendapatkan bantuan mereka untuk mengoptimumkan laman web anda.

Sebab 5 – Keselamatan:

Kinsta menggunakan Google Cloud yang dengan cara mengamankan pengangkutan data. Selain itu, ia menyediakan sijil SSL percuma yang disertakan dengan pemantauan pelayan sepanjang masa.

Anda juga boleh mengimport sijil SSL anda sendiri. Infrastruktur ini dilengkapi dengan protokol, firewall, pemeriksaan uptime, dan sandaran biasa yang sesuai.

keselamatan kinsta

Kinsta menjamin sumbernya benar-benar tahan hack. Kemas kini dan tampalan perisian digunakan secara berkala.

Sebab 6 – Sandaran dan pemulihan:

Dengan Kinsta data anda akan sentiasa disandarkan. Satu perkara yang ingin saya ketengahkan ialah sandaran dan pemulihan dilakukan oleh Kinsta tanpa kos tambahan.

Sekurang-kurangnya sekali setiap hari laman web disandarkan. Kinsta menyediakan sandaran berasingan untuk persekitaran pementasan dan pengeluaran. Ini luar biasa kerana dalam kebanyakan kes, persekitaran pementasan tidak pernah disandarkan.

Secara pilihan anda juga dapat meningkatkan frekuensi sandaran anda. Anda juga dapat membuat sandaran setiap jam sekiranya anda mempunyai keperluan perniagaan untuk melakukannya.

sandaran kinsta

Sekiranya anda memasang tema baru atau mengemas kini pemalam maka anda boleh menyiapkan titik sandaran manual. Dengan menggunakan ini, anda boleh mengurungkan perubahan anda dengan mudah.

Dalam kebanyakan kes, tempoh penyimpanan untuk sandaran adalah 14 hari. Namun, ketika rancangannya meningkat, tempoh pengekalan juga bertambah. Pada bila-bila masa dari pentadbir, anda boleh memulihkan sandaran dengan mudah.

Saya suka cara Kinsta membina perkhidmatan sandaran dan pemulihannya. Ini merangkumi hampir semua aspek penting dalam merancang laman web.

Kinsta juga menyokong pengklonan laman web yang memungkinkan replikasi cepat templat yang ada. Juga disokong adalah migrasi percuma yang secara pilihan disokong oleh pakar WordPress mereka.

Mulakan dengan Kinsta

Sekiranya anda ingin menukar laman web anda dari BlueHost ke Kinsta, anda boleh menyewa Pakar Migrasi Laman web kami dengan mengklik di sini.

Alternatif No 5: Namehero

Sepanduk Namahero

Namehero adalah alternatif yang baik untuk BlueHost. Ini agak baru dan dimulakan pada tahun 2015 dengan operasi utamanya di AS.

Namehero adalah perkhidmatan hosting berasaskan awan dan mempunyai pusat data yang besar untuk menyediakan perkhidmatan yang boleh dipercayai.

Harga yang berpatutan dengan sokongan pelanggan yang berterusan adalah sesuatu yang sangat menarik dan menjadi alasan yang baik untuk menjadi alternatif untuk Bluehost.

Walaupun ini adalah ringkas mengenai ciri-ciri Namehero, ada lebih banyak lagi.

Sebab 1 – Harga:

Namehero mempunyai rancangan yang bermula pada $ 3.59 / bulan yang hampir sama dengan Bluehost. Walau bagaimanapun, dengan Namehero rancangan asas menyediakan penyimpanan SSD tanpa had yang tidak berlaku dengan Bluehost.

Namehero mempunyai total 4 rancangan.

Pelan Namehero

Semasa anda memilih rancangan mewah, anda akan melihat bahawa Namehero lebih berpatutan berbanding dengan Bluehost.

Kedua Bluehost, dan juga Namehero, mempunyai pembaharuan yang lebih tinggi berbanding dengan harga kali pertama.

Walaupun ini berlaku, ada sedikit perbezaan antara kedua pembaharuan. Dengan Namehero pembaharuan lebih murah berbanding Bluehost.

Namehero mempunyai kebanyakan ciri sebagai sebahagian daripada rancangan dan oleh itu anda tidak perlu mengeluarkan perbelanjaan tambahan untuk tambahan.

Sebab 2 – Ciri:

Sekiranya anda bimbang tentang ciri yang ditawarkan oleh Namehero, izinkan saya memberi jaminan bahawa Namehero mempunyai senarai ciri yang kaya.

Sebagai permulaan, ia memberi anda lebar jalur yang tidak dapat diukur bersama dengan had simpanan yang tidak terhad kepada had Inode. Rancangan Namehero disokong oleh teknologi standard industri yang mantap.

Harga Namehero

Beberapa ciri yang disertakan adalah pelindung LiteSpeed, sokongan pelanggan tetap, waktu operasi yang baik, penyimpanan SSD Raid 10, sandaran biasa, hosting email. Rancangannya merangkumi domain percuma untuk tahun pertama.

Namehero menyediakan pemasangan satu klik untuk beberapa aplikasi. Untuk menambah Namehero adalah salah satu pilihan popular untuk hosting WordPress.

Sebab 3 – Keselamatan:

Namehero menggabungkan ciri keselamatan yang cukup dalam semua rancangannya. Sesuatu yang perlu diperhatikan ialah kebanyakan ciri ini termasuk dalam rancangan dan tidak mempunyai harga yang berasingan.

Pada peringkat asas, dengan setiap rancangan, anda mendapat SSL percuma. Mereka memiliki pusat data dan infrastruktur yang terjamin dan mempunyai perkhidmatan yang telus sepenuhnya.

Beberapa ciri keselamatan termasuk perlindungan DDoS, kawalan lalu lintas dengan pemantauan,
pengoptimuman laman web, firewall aplikasi web.

Semua rancangan Namehero merangkumi imbasan dan perlindungan Malware setiap hari. Sumbernya dikemas kini secara automatik dan ditambal secara berkala.

Sebab 4 – Masa dan Kebolehpercayaan:

Namehero dengan infrastruktur awannya memastikan untuk mengekalkan waktu operasi yang baik. Namehero terkenal dengan perkhidmatan yang telus dan sejalan dengan ini, ia menerbitkan laporan masa operasinya.

Hampir mengekalkan masa operasi 99.99% sementara menjamin masa operasi 99.9%. Sepanjang tahun lalu, mereka mengalami downtime kurang dari 2 jam di semua pelayan.

Waktu Masa Namehero

Storan SSD untuk semua rancangan menjadikan laman web anda berprestasi lebih baik. Namehero merangkumi pelayan web LiteSpeed, CloudFlare CDN yang memastikan prestasi tinggi.

Sebab 5 – Sokongan Pelanggan:

Namehero mempunyai sokongan yang lengkap. Ini tersedia 24/7 dan boleh dihubungi melalui telefon, sembang langsung, e-mel, tiket.

Sokongan Pelanggan Namehero

Namehero juga memberikan sokongan untuk hosting dan migrasi. Sekiranya anda menyemak bahagian sokongan mereka, maka anda akan mendapat senarai panjang pangkalan pengetahuan.

Namehero juga merangkumi tutorial video dan bahan latihan. Di sini anda akan menemui pelbagai panduan untuk menyelesaikan masalah, tutorial persediaan lengkap, dan beberapa topik lanjutan juga dibahas.

Secara keseluruhan, Namehero mempunyai mekanisme sokongan akhir-akhir.

Sebab 6 – Sandaran dan Penghijrahan:

Namehero menyediakan sandaran setiap malam tanpa kos tambahan. Setiap akaun cPanel disandarkan.

Sandaran boleh diakses dan tersedia menggunakan Cpremote. Dengan sokongan yang minimum, pelanggan dapat memulihkan apa sahaja yang mereka perlukan termasuk fail, direktori atau e-mel tunggal.

Namehero menyediakan persekitaran pementasan di mana anda dapat menguji ciri anda sebelum ditayangkan.

Begitu juga, penghijrahan laman web dapat dilakukan dengan mudah. Penghijrahan percuma selama 30 hari pertama. Ini termasuk penghijrahan menggunakan cPanel dan juga tanpa cPanel.

OK, tukar saya kepada pengguna NameHero2 yang membelinya

Sekiranya anda ingin menukar laman web anda dari BlueHost ke NameHero, anda boleh menyewa Pakar Migrasi Laman web kami dengan mengklik di sini.

Alternatif No 6: ICDSoft

icdsoft

ICDSoft telah lama berada di pasaran dan memulakan web hosting pada tahun 1999. Ini adalah satu lagi yang tidak ketinggalan alternatif untuk Bluehost.

Ini tersebar di pelbagai negara dan menghoskan lebih dari 58K laman web. ICDSoft mempunyai pelbagai perkhidmatan selain dari hosting bersama.

Dengan pelbagai ciri, ICDSoft juga terkenal menyediakan perkhidmatan yang boleh dipercayai dan waktu operasi yang sangat baik. Sebilangan besar ciri termasuk dalam rancangan menjadikannya menjimatkan.

Walaupun ini adalah ringkas mengenai ICDSoft, ada beberapa lagi ciri yang menjadikannya alternatif yang sempurna untuk Bluehost.

Sebab 1 – Pelan dan Harga:

ICDSoft menyediakan 3 rancangan berbeza untuk hosting bersama. Rancangan ini berdasarkan wilayah yang berbeza.

Harga pada pandangan pertama mungkin kelihatan tidak terlalu rendah. Namun, yang perlu diperhatikan adalah hakikat bahawa ICDSoft mempunyai harga pembaharuan yang lebih rendah berbanding dengan harga kali pertama.

Strategi mereka mengenai penetapan harga nampaknya berbeza dibandingkan dengan penyelesaian hosting lain.

rancangan icdsoft

Pelan asas bermula pada $ 6 / bulan dan diperbaharui pada $ 4.80 / bulan. Begitu juga, semua rancangan lain diperbaharui dengan harga yang lebih rendah.

Jadi akhirnya dalam jangka masa panjang berbanding dengan Bluehost, anda akan menjimatkan lebih banyak apabila memilih ICDSoft.

Sebab 2 – Sokongan hosting serba boleh:

Hosting bersama adalah sesuatu yang paling popular dan sering dibincangkan. Namun terdapat banyak perniagaan yang memilih pilihan hosting alternatif.

Pelan hosting bersama mempunyai jaminan wang dikembalikan 100 hari.

ICDSoft tidak hanya mempunyai hosting bersama, tetapi juga menyokong hosting bersama dengan pelbagai rancangan dan wilayah yang berbeza mempunyai harga yang sedikit berbeza. Jadi, anda juga boleh memilih wilayah.

icdsoft berkongsi web hosting

ICDSoft juga menyokong hosting WordPress, Managed VPS, Node.js hosting, osCommerce hosting dan Drupal hosting.

Setiap pilihan hosting ini dipenuhi dengan fitur dan menyediakan rancangan serba boleh yang merupakan kelebihan tambahan.

Sebab 3 – Ciri:

ICDSoft merangkumi kebanyakan ciri sebagai sebahagian daripada rancangan. Dengan hosting bersama, pelan asas menyokong penyimpanan cakera 1 GB dan membolehkan pemindahan data hingga 20 GB / bulan.

Sandaran, migrasi, dan SSL termasuk dalam semua rancangan. Menyokong hosting e-mel dengan akaun e-mel tanpa had.

ICDSoft memberikan sokongan untuk Python, PHP, Perl Ruby, dan TCL. Ia juga memberikan pembina laman web percuma bersama dengan banyak ciri keselamatan dan pemantauan berterusan.

ciri icdsoft

ICDSoft menyokong sebilangan pemasang pihak ketiga dan juga menyediakan statistik laman web.

Sebab 4 – Sokongan Pelanggan:

ICDSoft melalui laman webnya menyediakan bahagian sokongan yang berasingan. Di sini anda boleh menghantar tiket yang mempunyai masa tindak balas 15 minit.

Anda juga boleh menggunakan ciri sembang langsung mereka yang tersedia 24/7 atau boleh menghantar e-mel sokongan mereka.

ciri icdsoft

Saya mencuba sembang langsung mereka dan sambutannya sangat pantas tanpa masa menunggu.

sembang langsung icdsoft

Anda juga boleh menemui banyak sumber di meja bantuan yang mengandungi beberapa tutorial dalam talian. Di sini Icdsoft juga memberikan ketelusan yang cukup dengan memaparkan waktu operasi mereka yang terperinci.

masa operasi icdsoft

Sebab 5 – Keselamatan:

Keselamatan adalah satu perkara yang diperlakukan dengan sangat kritikal ketika kita bercakap mengenai ICDSoft. Mereka memasukkan semua ini dalam rancangan.

Pada tahap asas, ia termasuk Let’s Encrypt SSL percuma untuk setiap rancangan. Hosting e-mel disokong dengan perlindungan anti-spam yang maju.

Anda juga boleh membeli sijil komersial jika diperlukan.

Semua pelayan dipantau masa nyata oleh sistem automatik. ICDSoft menyediakan perlindungan spam pelbagai peringkat. Ia merangkumi SpamAssassin untuk e-mel.

Alat keselamatan tambahan seperti senarai kelabu yang dipilih pengguna, penapisan virus, DKIM (DomainKeys Identified Mail) dan SPF juga tersedia.

ICDSoft juga menyokong direktori dilindungi Kata Laluan, perlindungan pautan panas, 2FA untuk panel kawalan dan HTTP / 2.

Sebab 6 – Sandaran dan Penghijrahan:

Sokongan sandaran yang disediakan oleh ICDSoft sekali lagi menjadi alasan penting untuk berdiri sebagai alternatif untuk Bluehost.

Sandaran, serta migrasi, termasuk dalam rencana. Sandaran diambil setiap hari dan disimpan selama 7 hari. Sandaran merangkumi pangkalan data, fail, dan peti mel.

sandaran icdsoft

ICDSoft juga menyediakan sandaran atas permintaan yang disimpan selama 3 hari sebelum dihapus secara automatik.

Dengan menggunakan pengurus pemulihan, anda boleh memulihkan sandaran peribadi dan sistem. Ini disokong dengan lebih fleksibel dengan menyediakan 3 mod pemulihan yang berbeza.

pemulihan icdsoft

Bermula dengan pengguna ICDSoft2 membeli ini

Sekiranya anda ingin menukar laman web anda dari BlueHost ke ICDSoft, anda boleh menyewa Pakar Migrasi Laman web kami dengan mengklik di sini.

Alternatif No 7: Hostinger

Hostinger-Sepanduk

Alternatif terakhir saya untuk Bluehost adalah Hostinger.

Hostinger adalah penyedia hosting popular lain yang terdapat di pasaran. Ini pertama kali dilancarkan pada tahun 2004.

Sejak kemunculannya, Hostinger telah mengalami beberapa transformasi jenama. Pada tahun 2004, sebuah syarikat peribadi bernama Media hosting dilancarkan.

Ia memulakan hosting percuma di bawah panji 000webhost.com. Pada tahun 2008, jenama baru Hosting24.com dilancarkan. Pada tahun 2011, media Hosting dinamakan semula sebagai Hostinger. Syarikat ini mempunyai ibu pejabatnya di Kaunas, Lithuania.

Pada masa ini Hostinger melayan lebih dari 29 juta pelanggan di 178 negara. Ia menyediakan pelbagai perkhidmatan dan menawarkan pilihan hosting yang berpatutan.

Hostinger pastinya salah satu pesaing yang boleh menjadi pengganti Bluehost. Saya akan memberi petunjuk kepada anda untuk memilih Hostinger sebagai alternatif untuk Bluehost.

Sebab 1 – Sokongan Pelanggan:

Aspek lain yang baik dalam menggunakan Hostinger adalah sokongan pelanggannya. Ia mempunyai kandungan yang kaya dengan maklumat. Laman web ini menyediakan asas pengetahuan, tutorial, dan blog yang besar.

Sumbernya sangat berguna jika anda menggunakan perkhidmatan mereka untuk pertama kalinya. Anda boleh menghubungi sokongan pelanggan mereka melalui sembang langsung atau e-mel. Hostinger memberikan sokongan 24/7 segera.

Untuk menguji sokongan pelanggan mereka, saya memeriksa sembang langsung. Sembang langsung dimulakan dalam masa hampir 30 saat.

hostinger-livechat

hostinger-livechat2

Laman web ini juga menyediakan satu set Soalan Lazim yang menjawab pertanyaan yang paling sering ditanyakan.

Hostinger melebihi senarai asas pengetahuan berbanding dengan Bluehost. Lebih-lebih lagi, dengan Hostinger anda dapat menghubungi sokongan pelanggan mereka dengan mudah.

Sebab 2 – Ciri:

Hostinger mempunyai senarai ciri komprehensif yang memenuhi sebilangan besar ciri penting. Untuk rancangan asas, anda mendapat 1 laman web, ruang cakera 10 GB, lebar jalur 100 GB, 1 akaun E-mel, 1 akaun FTP dan 1 pangkalan data MySQL.

ciri-ciri
Perincian
Penyimpanan Cakera10GB
Lebar jalur100 GB
Pengguna FTP1
Akaun emel1
SandaranSetiap minggu
Subdomain2
Pangkalan Data MySQL1
Harga$ 0.80 / bln.

Rancangan ini juga merangkumi cPanel dan pembangun laman web. Semasa menaik taraf rancangan anda, anda dapat menikmati penyimpanan SSD bersama dengan pengoptimuman WordPress.

Spesifikasi teknikal untuk rancangan asas merangkumi 50 skrip pemasang automatik perisian, pelbagai versi PHP, MariaDB, InnoDB, alat PHPMyAdmin, FTP, pekerjaan Cron, SSL dan sandaran mingguan.

Setiap pelan disokong dengan jaminan 30 hari yang serupa dengan Bluehost. Semasa anda menaikkan rancangan, anda mendapat akses ke lebih daripada 90 skrip pemasang automatik perisian.

Hostinger mempunyai senarai ciri yang baik dan memasukkannya sebagai sebahagian daripada rancangan. Sesuatu yang tidak dapat anda akses menggunakan Bluehost.

Sebab 3 – Kemudahan Penggunaan:

Hostinger mudah digunakan, tidak diragukan lagi. Walau bagaimanapun, panduan langkah demi langkah yang disediakan di laman web mereka menjadikannya lebih mudah.

Ia memiliki cPanel yang terpisah dan mudah digunakan.

Hostinger-cpanel

Jadi tidak perlu risau jika anda telah merancang untuk berhijrah dari Bluehost ke Hostinger, kerana kedua-duanya mesra pengguna.

Sebab 4 – Harga:

Harga untuk Hostinger pastinya lebih mesra bajet berbanding dengan Bluehost. Hostinger mempunyai 3 rancangan-

 • Pengehosan Berkongsi Tunggal
 • Pengehosan bersama premium
 • Hosting Bersama Perniagaan

Pelan asas bermula pada $ 2.15 / bulan jika dipilih untuk jangka masa 48 bulan. Hostinger mempunyai program Jaminan Pelanggan Loyal yang memastikan anda tidak perlu membayar harga pembaharuan yang sangat tinggi.

Nah, ini adalah titik di mana Hostinger unggul berbanding dengan harga dan pembaharuan mahal Bluehost.

Mulakan dengan pengguna Hostinger1 yang membelinya

Sekiranya anda ingin menukar laman web anda dari BlueHost ke Hostinger, anda boleh menyewa Pakar Migrasi Laman web kami dengan mengklik di sini.

Kesimpulan:

Saya telah memberi anda panduan terperinci mengenai pelbagai sebab mengapa anda boleh memilih platform hosting yang disebutkan di atas sebagai alternatif Bluehost.

Saya telah memeriksa SiteGround, FastComet, GreenGeeks, dan Hostinger.

Dari keempatnya, SiteGround adalah hosting yang berpatutan yang dilengkapi dengan ciri dan keselamatan yang hebat.

Hostinger mempunyai alat tambah yang dikenakan secara berasingan dan rendah pada ciri keselamatan.

Antara GreenGeeks dan FastComet, pilihan saya adalah FastComet. FastComet mempunyai kelajuan, prestasi, dan waktu operasi yang tinggi. Selain itu, ia menjimatkan kos dan menyediakan arena ciri yang disertakan sebagai sebahagian daripada rancangan.

Lebih-lebih lagi, ia telus dan anda memperbaharui dengan harga yang sama.

FastComet adalah pertaruhan selamat dan merupakan alternatif klasik untuk Bluehost.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map