8 Penyedia Hosting Magento Terbaik (Nombor # 1 Cemerlang)

8 Penyedia Hosting Magento Terbaik (Nombor # 1 Cemerlang)

8 Penyedia Hosting Magento Terbaik (Nombor # 1 Cemerlang)

Bagi anda yang belum pernah mendengar tentang Magento, ini adalah platform e-dagang sumber terbuka.


Selama bertahun-tahun ini telah dipisahkan sebagai platform edisi Magento Opensource atau Komuniti dan perdagangan Magento yang merupakan platform edisi Enterprise.

Tahukah anda, Magento boleh digunakan sebagai ganti WordPress untuk pembuatan kedai dalam talian.

Dalam kebanyakan kes, WordPress bersama dengan WooCommerce digunakan untuk pembuatan kedai dalam talian. Ini hanya boleh dilakukan menggunakan hosting Magento.

Kedua-duanya menjadi platform yang sama kuatnya, izinkan saya membimbing anda melalui perbezaan sebenar di antara mereka.

Magento v / s WordPress

Memilih antara Magento dan WordPress tentunya merupakan tugas yang sukar. Kedua-duanya adalah platform sumber terbuka dan bagus dengan cara mereka sendiri.

Di sini, saya akan mengetengahkan perbezaan antara dua platform pada beberapa parameter tertentu.

 • Pembangunan e-dagang: Magento terutamanya merupakan platform e-dagang. Kedua Magento dan juga WordPress menyokong kebanyakan ciri e-dagang asas dan maju. Namun, dengan WordPress, anda memerlukan plugin tambahan untuk pengembangan e-commerce. Sebaliknya, dengan Magento, anda memerlukan plugin untuk sokongan blog.
 • Sokongan pembangunan: Pengguna WordPress sangat setuju dengan saya, bahawa WordPress mudah digunakan. Namun, di sisi lain, Magento adalah untuk pengguna yang lebih maju dan memerlukan kepakaran teknikal. Ini memenuhi tahap pembangunan e-dagang peringkat perusahaan.
 • Kebolehpanjangan: Bersama dengan sokongan asas, kedua-dua WordPress dan Magento mempunyai sokongan pemalam pihak ketiga yang baik. Kedua-duanya memberi anda fleksibiliti platform yang diperlukan.
 • Keselamatan: Kedua-dua WordPress, dan juga Magento, mempunyai ciri keselamatan yang baik bersama dengan pemalam. WordPress yang mempunyai lebih banyak plugin lebih rentan terhadap kerentanan keselamatan berbanding Magento.
 • Sokongan SEO: Dengan beberapa plugin, Magento, dan juga WordPress, memberikan sokongan SEO yang sangat baik. WordPress dibina dengan mempertimbangkan isi kandungan dan oleh itu SEO lebih intuitif di sini berbanding Magento. Dengan Magento, anda perlu melakukan sedikit demi sedikit untuk mengoptimumkan.
 • Sokongan: WordPress dilengkapi dengan sokongan komuniti yang baik. Magento memang mempunyai sokongan asas tetapi ini lebih rendah jika dibandingkan dengan WordPress. Oleh kerana kemampuan canggih yang terdapat di Magento, sokongan memerlukan pengguna yang lebih berorientasikan teknikal.

Untuk mempermudahkan lagi, saya katakan jika fokus utama anda adalah mengembangkan perniagaan dan penjualan dalam talian, maka Magento adalah pilihan yang baik. Namun, jika tujuan utama anda adalah ke arah penerbitan digital dan pemasaran kandungan, maka WordPress adalah pilihan yang baik.

Tapi tunggu itu bukan semua. Sekiranya anda mahukan yang terbaik dari kedua dunia maka anda juga boleh menggunakan gabungan Magento dan WordPress.

Baiklah, semua kata, Magento tentunya platform yang hebat dan apa yang lebih baik daripada mengetahui pilihan hosting Magento Terbaik yang terdapat di pasaran.

pil hosting8 Penyedia Hosting Magento Terbaik

 1. Nexcess.net (Kegemaran Saya)
 2. Hosting A2
 3. Laluan Awan
 4. MilesWeb
 5. GreenGeeks
 6. FastComet
 7. GoDaddy
 8. Tapak Tapak

Tanpa basa-basi lagi, mari kita selidiki tinjauan terperinci setiap hosting Magento.

1. Nexcess.net

Nexcess
Nexcess yang terkenal dengan cloud hosting yang dikendalikannya adalah platform yang telah berada di pasaran selama lebih dari 18 tahun. Ini mempunyai ibu pejabatnya di Michigan dan menempatkan lebih dari 45K laman web.

Waktu Masa:

Sekiranya saya menyebutkan bahawa Nexcess mempunyai waktu operasi yang baik, maka ini akan menjadi pengurangan. Nexcess mengekalkan masa operasi 99,99% yang luar biasa.

Dengan infrastruktur awannya, Nexcess menyediakan Magento 2 yang dioptimumkan dengan PHP, pengoptimuman Apache. Peningkatan sumber secara automatik memastikan, laman web anda tetap tidak terjejas dengan peningkatan lalu lintas.

Perkhidmatan ini menggunakan Nexcess Cloud Accelerator yang digunakan untuk meningkatkan masa muat dan dikuasakan oleh NGINX, untuk meningkatkan kelajuan pemuatan untuk kandungan statik.

perhubungan

Kebolehpercayaan dan Keselamatan:

Apabila saya bercakap mengenai kebolehpercayaan, Nexcess memastikannya memberikan perkhidmatan yang boleh dipercayai.

Bersama dengan pemecut Cloud, Nexcess mempunyai MicroCache yang mengekalkan kandungan seperti gambar, JavaScript dll. Ini memastikan pemuatan lebih cepat.

SSD bersama dengan Nginx memberikan Nexcess hosting kelajuan, prestasi, dan perkhidmatan yang baik. Perkhidmatan sentiasa dipantau.

Nexcess merangkumi sijil SSL bersama dengan OpenVPN yang boleh disertakan secara pilihan.

Perkhidmatan sandaran:

Dengan begitu banyak ciri yang tersedia, Nexcess memang menyediakan perkhidmatan sandarannya sendiri. Ia mengandungi cadangan harian yang diarkibkan selama 30 hari.

Di sini, anda boleh membuat laman web pembangunan dengan menggosok pangkalan data yang memastikan tahap keselamatan yang baik.

Rancangan:

Semua rancangan merangkumi migrasi percuma. Saya dapati bahawa Nexcess memberikan banyak pilihan kepada penggunanya dalam hal harga.

Di sini terdapat sejumlah 5 rancangan dengan konfigurasi yang berbeza dan memenuhi trafik laman web yang berbeza. Jadi pada dasarnya, jika anda mengetahui keperluan laman web anda, maka anda boleh memilih rancangan yang paling sesuai.

Pelan paling asas menyokong sehingga 100 pelawat setiap hari dan berharga $ 19.95 / bulan untuk rancangan tahunan.

Pelan NexcessSokongan pengguna:

Sokongan pelanggan Nexcess dapat dihubungi melalui telefon dan ini pasti cara paling mudah untuk menghubungi mereka.

Selain dari ini, Nexcess mempunyai bahagian bantuan khusus yang mengandungi perpustakaan pengetahuan, blog, dan

Soalan Lazim. Anda juga boleh menaikkan tiket atau menghantar e-mel kepada pelanggan.

Nexcess memberikan sokongan pelanggan khusus 24/7/365.

Lawati Nexcess

2. A2 Hosting

Sepanduk A2A2 hosting adalah nama yang mesti anda selalu dengar. Namun, tahukah anda A2 juga menyokong hosting Magento? Sejak tahun 2008, A2 menjadi tuan rumah Magento. Dengan kelajuan yang cukup baik, ini sekali lagi tidak ketinggalan pilihan hosting Magento.

Waktu Masa:

Hosting A2 menyediakan pelayan Turbo yang memberikan kelajuan hampir 20 kali ganda. Perkhidmatan ini disertakan dengan uptime 99.9%.

Seterusnya, izinkan saya memberikan lebih banyak perincian mengenai waktu operasi mereka.

masa operasi hosting a2

Kami telah memantau prestasi pelayan hosting A2 selama bertahun-tahun yang dapat anda lihat di sini.

Hosting A2 telah memberikan waktu operasi yang hampir konsisten, walaupun jarang sekali waktu operasi 100%. Disember telah mengalami waktu operasi yang buruk.

Kebolehpercayaan dan Keselamatan:

Dengan hosting A2, Magento diprapasang dan dioptimumkan. Tetapan automatik memastikan untuk memberikan prestasi terbaik bersama dengan keselamatan tertinggi.

Jadi, ini adalah sesuatu, anda tidak perlu risau semasa penyediaan asas.

Pelayan turbo dengan ciri mesra pemaju, storan SSD, RAID-10 memberikan kelajuan yang baik dengan perkhidmatan yang boleh dipercayai. Pemecut laman yang Dioptimumkan yang disokong oleh Turbo Cache, APC / OPcache dan Memcached memberikan masa muat yang lebih cepat.

Anda boleh memilih antara beberapa pusat data mereka. Perkhidmatan ini disokong oleh CloudFlare, Railgun optimizer, dan rangkaian berlebihan.

Dengan setiap rancangan, Anda mendapat SSL percuma, keamanan berkekalan yang mengandung – perlindungan DDoS, pengimbasan virus, pengerasan pelayan, pertahanan brute force, pemantauan pelayan berterusan, firewall hosting web ganda, dan perawatan kernel.

Disertakan juga imbasan hack percuma bersama dengan alat keselamatan yang ditingkatkan patchman.

A2 Magento hosting menyediakan banyak ciri keselamatan yang menjadikan perkhidmatannya lebih dipercayai.

Perkhidmatan sandaran:

Hosting A2 melakukan penghijrahan laman web anda secara percuma. Semua rancangan merangkumi cadangan Drop My Site (Off-site). Ini menyimpan sandaran di lokasi yang terpisah dan boleh dilakukan dari cPanel.

Anda juga boleh menggunakan sandaran mundur pelayan mereka yang melindungi anda daripada penghapusan atau kerosakan data secara tidak sengaja. Ini sekali lagi boleh dilakukan melalui cPanel.

Rancangan:

Hosting A2 menyediakan hosting Bersama dan hosting VPS untuk Magento. Setiap rancangan ini dibina dengan baik dan menyediakan beberapa ciri terbina dalam.

Pelan bersama – Turbo berharga $ 9.31 / bulan dan menyokong laman web tanpa had. Pelan VPS yang diuruskan berharga $ 32.99 / bulan.

Rancangan hosting A2Sokongan pengguna:

Untuk mendapatkan sokongan pelanggan mereka, anda boleh menggunakan sembang, telefon atau dengan mengirimkan tiket.

A2 Hosting menyediakan panduan sumber yang besar dan mempunyai koleksi Soalan Lazim yang baik.

Untuk menerokainya lebih jauh, saya mencuba sembang langsung mereka. Nah, ini pasti mempunyai barisan panjang. Walaupun disebutkan, saya juga dapat memberikan pesan kepada sokongan mereka.

Sokongan hosting A2Mereka mempunyai sokongan yang baik dan serba boleh yang sangat membantu.

Lawati hosting A2

3. Cloudways

Sepanduk CloudwaysCloudways penyelesaian awan terurus menyediakan hosting Magento. Bahagian terbaik mengenai Cloudways ialah anda boleh bergantung sepenuhnya kepada sokongan mereka terhadap kerumitan teknikal.

Waktu Masa:

Dengan 62 pusat data, hosting Cloudways Magento mengekalkan waktu operasi yang baik. Saya akan mengakui bahawa dalam kebanyakan kes ini adalah waktu operasi 100%.

Magento hosting cepat di sini dan ada sebab mengapa ia cepat.

Cloudways menggunakan formula timbunan Thunder terbina dalam yang menggunakan teknologi cache canggih seperti

Plugin Memcached, Varnish, cache halaman penuh, CDN Cloudways dalaman, untuk meningkatkan prestasi laman web.

ciri magento cloudways

Teknologi canggih memastikan pelayan sentiasa aktif dan berfungsi untuk menyediakan waktu operasi yang hampir sempurna.

Kebolehpercayaan dan Keselamatan:

Seperti yang saya nyatakan sebelumnya, banyak pusat data dengan teknologi cache canggih memastikan Cloudways dapat memberikan perkhidmatan yang boleh dipercayai setiap saat.

Sama ada penambahbaikan pelayan atau kelajuan atau prestasi atau masa muat, semua ini sangat baik dengan Cloudways. Cloudways memberikan faedah mempunyai infrastruktur di atas awan.

Ini mempunyai pemantauan pelayan 24/7, kemas kini patch keselamatan dengan lapisan keselamatan firewall tambahan. Ciri keselamatan lain termasuk firewall khusus, SSL, pelayan penyembuhan automatik, senarai putih IP, pengesahan dua faktor.

Keselamatan itu diuruskan secara automatik oleh jurutera Cloudways dan anda tidak perlu terlalu risau.

Perkhidmatan sandaran:

Sebagai platform hosting yang intuitif, Cloudways menyediakan perkhidmatan sandaran dan pemulihan yang disertakan sebagai sebahagian daripada rancangan.

Ini dapat dilakukan dari papan pemuka dengan satu klik. Selain daripada cadangan dan pemulihan, Cloudways juga menyokong penskalaan dan pengklonan.

Cloudways juga menyediakan sandaran automatik berjadual dengan frekuensi yang boleh dikonfigurasi pilihan anda. Ini boleh berbeza antara jam dan mingguan berdasarkan keperluan sandaran anda.

Cloudways menyediakan persekitaran pementasan yang berasingan untuk memastikan kod pengeluaran anda tetap selamat dan sekurang-kurangnya mempunyai risiko sepanjang masa.

Rancangan:

Cloudways memberikan gaji semasa anda pergi, model. Ini bermaksud anda membayar hanya untuk sumber yang anda habiskan. Ia mempunyai sokongan untuk pelbagai penyedia perkhidmatan awan.

Pelan CloudWaysAnda boleh mencuba rancangan dengan percubaan percuma selama 3 hari.

Sokongan pengguna:

Cloudways memberikan sokongan berterusan dengan sembang, borang pertanyaan atau melalui telefon. Ia mempunyai asas pengetahuan yang merangkumi beberapa topik.

Anda juga boleh menghubungi mereka melalui e-mel. Sebelum mula berbual, anda akan ditunjukkan rangkaian pautan rujukan untuk membantu anda dalam pelbagai topik.

Sembang CloudWaysLaman web ini juga diliputi dengan banyak Soalan Lazim yang sama-sama membantu.

Lawati Cloudways

4. MilesWeb

hosting magento milesweb

MilesWeb menawarkan hosting Magento dengan LiteSpeed ​​Web Server untuk menangani lalu lintas yang tidak teratur. LiteMage menyekat sekumpulan cache untuk menjadikan kedai dalam talian anda berjalan lancar & pantas.

Berdasarkan 500 pengguna, MilesWeb telah mengumpulkan data yang mengesahkan pelayannya yang cekap.

ciri-ciri magento milesweb

Ciri Magento merangkumi:

 • Rediskan backend & cache sesi
 • Pelayan yang Dioptimumkan
 • CDN Cloudflare & Kereta api
 • Pemasangan Percuma
 • Sokongan pengguna

Sejauh harga, MilesWeb agak mahal di sini tetapi tidak sampai ke tahap yang tidak terjangkau kerana ciri-ciri & faedah.

Waktu tamat

MilesWeb menawarkan skor uptime yang sama dengan semua rancangan lain dalam katalognya. MilesWeb menjanjikan 99.95% masa operasi pada rancangan hosting Magento juga.

waktu operasi milesweb magento

Mereka mempunyai peringkat 3 global & 4 pusat data untuk memudahkan waktu henti serendah mungkin dengan sambungan yang boleh dipercayai untuk memastikan laman web eCommerce anda tidak pernah turun.

Keselamatan

LiteSpeed ​​menawarkan ciri perlindungan DDoS terbina dalam. Ini melindungi anda dari serangan HTTP yang paling biasa hingga teruk yang boleh merosakkan atau mematikan laman web anda.

Banyak syarikat tetap berada di bawah ancaman berterusan serangan DDoS yang boleh mempengaruhi perniagaan mereka dan mengalami kerugian yang tidak dapat dipulihkan.

keselamatan magento milesweb

Magento 1 dan Magento 2 adalah contoh yang sangat umum dari kategori yang biasanya menjadi mangsa serangan DDoS.

Perlindungan DDoS MilesWeb mengenal pasti corak umum di dalam lalu lintas anda. Ini memberi tahu anda tentang sebarang aktiviti berbahaya di lalu lintas anda dari menjangkau laman web anda.

Sokongan pengguna

MilesWeb menawarkan sokongan perundingan lengkap untuk perkhidmatan hosting Magento mereka. Mereka memberikan segala bantuan mengenai peningkatan, cadangan mengenai pelbagai masalah, dan juga sokongan untuk pertanyaan berkaitan pangkalan data.

sokongan pelanggan milesweb

MilesWeb mendakwa menawarkan sokongan profesional melalui pasukan pakarnya yang berkelayakan. Ini menjadikan perkhidmatan lebih dipercayai untuk dipertimbangkan. Biasanya sukar untuk mendapatkan jumlah sokongan ini dengan perkhidmatan lain.

Harga & ciri-ciri

harga magento milesweb

MilesWeb menyediakan Backup Harian, LiteMage, Redis Backend, Cloudflare CDN, Sijil SSL & IP khusus sebagai lalai dalam semua rancangan. Juga, penyesuaian label putih untuk menunjukkan logo jenama anda dan nama domain juga mungkin.

Dengan harga ,9 1,960 / bulan, anda boleh memulakan dengan segera dengan rancangan M1 Tier. Ia merangkumi 1 Laman, 250 Pengunjung, Storan 30GB, Lebar Jalur 200GB, CPU Dual Core, dan RAM 4GB. Memandangkan ciri-ciri ini tidak berteknologi tinggi tetapi cukup baik untuk permulaan.

M2, M3 & Pelan M4 sangat mirip dengan M1 dengan satu-satunya perbezaan adalah dua kali ganda jumlah laman web yang dihoskan, penyimpanan, lebar jalur, pelawat, CPU, dan RAM. Jadi pada dasarnya, semasa anda meningkat, anda membayar untuk apa yang anda perlukan.

Kelebihan

 • LiteSpeed & LiteMage untuk prestasi pantas & pengurangan cache
 • Pemasangan Magento Percuma
 • Ciri mewah
 • Perundingan Magento untuk Peningkatan & Cadangan

Keburukan

 • Mahal untuk seseorang dengan anggaran
 • Pembaharuan berharga tinggi

Lawati MilesWeb

5. GreenGeeks

Sepanduk GreenGeeksGreenGeeks penyelesaian hosting mesra alam yang lengkap menyokong hosting Magento. Ini dilengkapi dengan pemasangan Magento tersuai dan dioptimumkan untuk Magento.

Waktu Masa:

Perkhidmatan ini disertakan dengan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari. GreenGeeks memberikan jaminan masa operasi 99.9%.

Saya telah memantau masa operasi GreenGeeks dan inilah yang saya dapati:

Waktu Penggunaan GreenGeeks

Anda boleh melihat Waktu Terkini di sini.

Waktu operasi tidak boleh lebih baik daripada yang saya sediakan di atas. Ini adalah masa operasi yang sangat baik untuk dikekalkan.

Kebolehpercayaan dan Keselamatan:

Pada peringkat asas, GreenGeeks menggunakan SSD untuk memberikan kelajuan yang baik. Laman web dikuasakan oleh CloudFlare CDN bersama dengan teknologi PowerCacher.

Ini memastikan untuk memberi masa beban yang baik. GreenGeeks menyatukan beberapa teknologi untuk memberikan prestasi yang baik.

Ini termasuk kelebihan perkakasan dan kuasa bersama dengan teknologi berasaskan wadah, pengasingan akaun hosting, pemantauan pelayan berterusan, pengimbasan keselamatan masa nyata, perlindungan SPAM yang dipertingkatkan, dan kemas kini automatik.

Secara keseluruhan, saya katakan GreenGeeks menyediakan ciri keselamatan yang baik.

Perkhidmatan sandaran:

GreenGeeks secara lalai menyediakan sandaran setiap malam untuk memastikan data anda tetap dilindungi setiap masa.

Rancangannya juga merangkumi migrasi laman web percuma. Data dapat dipulihkan dari cPanel. Cadangan disimpan selama 24 jam dan ditujukan untuk pemulihan bencana.

Rancangan:

GreenGeeks menyediakan hosting Magento dengan rancangan hosting bersama. Ini mempunyai satu rancangan yang disokong.

Pelan bermula pada $ 2.95 / bulan dan diperbaharui pada $ 9.95 / bulan.

Pelan GreenGeeksSokongan pengguna:

GreenGeeks menyediakan asas pengetahuan yang baik merangkumi kebanyakan topik. Ini juga mengandungi tutorial laman web.

Laman web ini juga mengandungi beberapa tutorial video. Anda boleh mendapatkan sokongan pelanggan mereka melalui e-mel, telefon atau sembang langsung.

Walaupun telefon tersedia pada waktu kerja tertentu, sembang langsung tersedia 24/7. Begitu juga, e-mel mempunyai masa menunggu sekitar 20 minit.

Sembang langsung dimulakan dengan segera.

Sembang GreenGeeks

Lawati GreenGeeks

6. FastComet

sepanduk magento fastcomet
FastComet menyokong hosting Magento dengan rancangan hosting bersama. Ini memberikan jaminan wang dikembalikan selama 45 hari. Pemasangan Magento, pemindahan laman web, pemindahan domain, dan pemasangan pelanjutan disertakan dengan setiap rancangan.

Waktu Masa:

Pengalaman saya dengan FastComet menunjukkan bahawa ia mengalami sekurang-kurangnya waktu henti. FastComet menyediakan storan SSD dengan CDN CloudFlare Percuma. Ini adalah hosting Magneto cloud.

Saya perhatikan waktu operasi FastComet dan inilah dia.

waktu operasi fastcomet dari Pingdom

Anda boleh melihat Waktu Terkini di sini.

FastComet mempunyai waktu operasi yang baik kecuali untuk bulan Disember di mana ia jatuh sedikit drastik.

Kebolehpercayaan dan Keselamatan:

Infrastruktur berasaskan awan dengan teknik cache yang digabungkan memberikan perkhidmatan yang boleh dipercayai.

Pemantauan berterusan memastikan perkhidmatan berjalan dan lancar. FastComet mempunyai beberapa lokasi pelayan yang memberikan perkhidmatan yang boleh dipercayai dengan prestasi yang baik.

Infrastruktur mengandungi firewall aplikasi web, Mari Mengenkripsi SSL, SpamExperts, imbasan virus, penghapusan malware, Apache spam Assassin, firewall rangkaian, peningkatan percuma.

Semua ciri ini memastikan tahap keselamatan tertinggi sepanjang masa.

Perkhidmatan sandaran:

FastComet menyediakan sebahagian besar ciri sebagai sebahagian daripada rancangan. Kelebihannya ialah, anda mendapat rancangan yang mesra bajet. Pencadangan dan pemulihan juga merupakan sebahagian daripada rancangan.

Anda akan mendapat akses penuh dan tidak terhad kepada sandaran anda. Ini boleh dijadikan sandaran harian dan mingguan.

Dengan menggunakan pengurus pemulihan satu klik, anda boleh memulihkan sandaran.

Pemindahan Domain percuma dilakukan oleh FastComet.

Rancangan:

Daripada apa sahaja yang saya sampaikan setakat ini, FastComet mempunyai harga yang paling berpatutan. Tidak ada yang boleh mengalahkan rancangan dan harga ini.

Anda mendapat 3 rancangan untuk hosting Magento. Pelan asas bermula pada $ 2.95 / bulan.

Rancangannya mengandungi pelbagai ciri yang menjadikannya lebih mesra bajet.
pelan magento fastcomet

Sokongan pengguna:

FastComet mempunyai perkhidmatan sokongan pelanggan yang serba boleh. Anda boleh menghubungi pasukan sokongan mereka melalui e-mel, telefon atau sembang langsung. Masing-masing sama mudah dicapai.

Tutorial dan panduan yang disertakan adalah komprehensif dan merangkumi sebilangan besar topik. Bercakap tentang

Magento hosting, anda akan mendapat banyak tutorial. Ini merangkumi topik asas dan lanjutan.

Oleh itu, saya telah mencuba menghubungi sokongan FastComet melalui sembang langsung beberapa kali. Dan sejujurnya ini bertambah baik setiap kali. Wakil sokongan dengan cepat memberi anda gambaran mengenai rancangan hosting yang berbeza.

sembang magento fastcomet

Sebaik sahaja anda melayari laman web mereka, anda akan melihat pop timbul sembang langsung mereka yang tanpa keraguan adalah sokongan sepanjang masa.

Lawati FastComet

7. GoDaddy

Sepanduk GodaddyGoDaddy dengan pelbagai perkhidmatannya tidak ketinggalan ketika Magento hostingnya. GoDaddy adalah salah satu platform hosting yang popular dan memenuhi sebilangan besar domain. Sebab yang tepat mengapa ini ditambahkan ke senarai hosting Magento terbaik.

Waktu Masa:

GoDaddy untuk hosting bersama Magento menjamin masa operasi 99.9%. Infrastruktur dibina dengan pemantauan berterusan, penyimpanan SSD, dan CDN yang memastikan kelajuan berterusan dan waktu operasi yang konsisten.

Hosting Magento tersedia melalui hosting bersama, hosting perniagaan, dan Pelayan Peribadi Maya GoDaddy.
Godaddy Masa TerakhirNamun, pada hakikatnya, GoDaddy memberikan masa operasi yang jauh lebih baik daripada yang dijamin. Ini terbukti dari sejarah uptime yang telah saya rakam yang dapat dilihat di sini.
uptime godaddy

Kebolehpercayaan dan Keselamatan:

Untuk hosting Magento, sekiranya anda berpegang pada hosting bersama GoDaddy, maka rancangan yang lebih maju termasuk SSL dan DNS premium. Ini termasuk perlindungan 24/7 DDoS.

Beberapa ciri keselamatan lain termasuk – CageFS, sandaran pangkalan data, dan pemulihan, direktori dilindungi kata laluan, perlindungan Virus / Spam, privasi e-mel dengan penyulitan 256-bit.

Dengan VPS anda mendapat pemantauan waktu operasi yang berterusan, patch dan kemas kini perisian automatik, sandaran mingguan dan juga cadangan OnDemand.

Secara keseluruhan mana sahaja jenis hosting yang anda pilih, GoDaddy menyediakan ciri keselamatan yang baik dan menambah perkhidmatan yang boleh dipercayai.

Perkhidmatan Sandaran:

Hosting bersama menyokong sandaran dengan harga yang berasingan. Pengurusan dan pemulihan bencana dapat diperoleh pada $ 2.99 / bulan.
Sandaran GoDaddyPelan VPS yang diuruskan merangkumi cadangan dan pemulihan. Terdapat cadangan automatik yang termasuk dalam rancangan. Selain daripada ini, sandaran OnDemand juga tersedia.

Rancangan:

Oleh kerana hosting Magento di GoDaddy tersedia di pelbagai hosting, ini mempunyai harga dan ciri yang sedikit berbeza.

Hosting bersama bermula pada $ 5.99 / bulan dan mempunyai 4 rancangan berbeza. Pembaharuan di sini berharga tinggi berbanding dengan harga pertama.
Pelan Bersama godaddyBusiness hosting mempunyai Magento hosting yang tersedia dan merancang mulai $ 19.99 / bulan. Hosting Magento Business yang lebih sesuai berharga $ 44.99 / bulan.
Rancangan Perniagaan GoDaddySekiranya anda mempertimbangkan VPS, maka ini boleh menjadi hosting yang diuruskan sendiri atau diuruskan. Walaupun hosting yang dikendalikan sendiri bermula pada $ 9,99 / bulan, hosting yang dikendalikan menyokong 4 rancangan dan bermula pada $ 24,99 / bulan

Di sini pembaharuan mempunyai harga yang sama dengan harga kali pertama.
rancangan VPS godaddy

Sokongan pengguna:

GoDaddy untuk hosting Magento memberikan sokongan 24/7. Anda boleh menghubungi sokongan pelanggan mereka melalui telefon, e-mel dan sembang langsung.
sokongan pelanggan godaddyLaman web rasmi mereka mengandungi blog, FAQ dan bahagian bantuan. Bahagian bantuan merangkumi sebahagian besar topik dan dirancang untuk memenuhi tahap pemula dan juga topik lanjutan.

Untuk menambah, GoDaddy juga mempunyai sokongan masyarakat.

Lawati GoDaddy

8. Tapak Tapak

Sepanduk SiteGroundSiteGround yang terkenal dengan perkhidmatan hosting lain tidak ketinggalan dalam hal hosting Magento. Dengan sokongan yang sama menarik anda dapat memanfaatkan Magento 2 di SiteGround.

Waktu Masa:

SiteGround menyediakan infrastruktur yang dapat mengekalkan waktu operasi maksimum. Ia mempunyai pelayan yang tersebar di pelbagai lokasi.

Storan SSD memberikan masa muat yang konsisten. Pelayan dibina dengan CentOS bersama dengan Apache dan Nginx yang dapat memberikan kelajuan yang baik.

Inilah waktu operasi yang telah saya rakam setakat ini untuk SiteGround.

waktu operasi di tapak

SiteGround telah memberikan metrik waktu operasi yang cukup baik.

Kebolehpercayaan dan Keselamatan:

SiteGround menyediakan CDN percuma dengan setiap akaun. Penyediaan pelayannya yang disesuaikan dengan cache super tingkat tinggi memberikan kelajuan yang konsisten.

Kekuatan, serta perkakasan, berlebihan untuk memastikan pengalaman hosting yang stabil dan boleh dipercayai. Ini digabungkan dengan bekas kestabilan Linux yang dapat memastikan skalabiliti mudah.

Apabila berkaitan dengan keselamatan, saya katakan SiteGround menyediakan pelbagai ciri mengenai perkara ini. Ia mempunyai pengasingan akaun, pemantauan pelayan terpantas untuk memastikan waktu maksimum, sistem anti-peretasan, kemas kini dan patch automatik, pencegahan Spam Pakar SPAM.

Semua ciri ini, pasti menjadikan SiteGround selamat.

Perkhidmatan sandaran:

Rancangannya merangkumi cadangan harian automatik. Ini disimpan selama 30 hari. Pada bila-bila masa, anda boleh menggunakan pengurus pemulihan dan memulihkan fail.

Perkhidmatan pemulihan adalah percuma. Beberapa rancangan menyokong cadangan atas permintaan terlebih dahulu. Anda boleh mengambil sehingga 5 sandaran atas permintaan sekaligus. Ini memastikan sandaran segera dan memastikan data anda selamat.

Rancangan:

SiteGround menyediakan 3 rancangan untuk hosting Magento. Pelan asas bermula pada $ 3,95 / bulan.

Pelan SiteGroundPelan asas menyokong 10000 lawatan laman web setiap bulan dengan satu laman web dihoskan.

Pelan ini merangkumi pemasangan Magento percuma, keselamatan Magento advance, sokongan yang berkaitan dengan Magento. Pelan ini diperbaharui dengan harga yang lebih tinggi berbanding dengan harga kali pertama.

Sokongan pengguna:

Dengan SiteGround anda boleh berbual jualan. Sekiranya anda ahli SiteGround yang ada maka anda boleh menikmati sokongan keutamaan mereka.

Dalam soal sumber, SiteGround mempunyai gabungan tutorial yang baik. Anda boleh menghubungi pasukan sokongan mereka melalui e-mel, sembang langsung atau tiket.

Pasukan sokongan membantu dalam pemasangan Magento, migrasi percuma, dan beberapa masalah lain yang berkaitan dengan Magento. Masalah berkaitan modul dan plugin khusus Magento juga disokong.

Lawati SiteGround

Kesimpulannya

Semua pilihan di atas sama baiknya sekiranya anda ingin menjelajahi Magento hosting.

Salah satu daripada pilihan ini memenuhi tujuan.

Ini mempunyai sokongan yang baik yang merupakan salah satu aspek penting untuk hosting Magento, memandangkan Magento lebih kompleks.

Walau bagaimanapun, pada nota terakhir, saya akan mengangguk untuk mencuba GreenGeeks atau Nexcess. Sama dengan pilihan bersaing, ini adalah pilihan yang pasti untuk hosting Magento.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector