9 Contoh Laman Web Wix yang Cantik untuk Inspirasi Anda (2020)

Apabila anda memasuki dunia membina kedai anda atau membuat perniagaan anda sendiri, menjadi lebih mudah untuk datang dengan idea awal dan memulakan perkara anda. Tetapi, dengan itu, diperlukan lebih banyak lagi untuk menjadikan idea itu berkembang dengan beberapa eksperimen baru dan menjadi lebih baik daripada persaingan anda.


Walaupun perkara-perkara ini harus memainkan peranan penting, peraturan yang paling asas adalah menghasilkan idea yang bagus. Dan untuk mengembangkannya, anda memerlukan platform yang baik; apa yang lebih baik daripada memulakan dalam talian?

Oleh itu, untuk memasuki dunia teknikal ini, batu loncatan untuk mencapai pergunungan adalah mendapatkan laman web anda. Orang hari ini merancang untuk membuat laman web mereka untuk pelbagai tujuan seperti makanan, kedai bunga, perkhidmatan menjaga haiwan, bahan makanan dan apa yang tidak!

Untuk membuat laman web, yang paling utama adalah mencari platform terbaik untuk yang sama. Jangan risau berikut adalah beberapa templat Wix hebat yang akan membantu anda menyiapkan laman web anda.

1. Sonja van Duelmen

Sonja van Dülmen

Sekiranya anda menunjukkan minat terhadap campuran seni dan reka bentuk, maka Sonja van Duelman adalah contoh terbaik.

Laman web Wix ini sendiri merupakan lambang sempurna bagaimana menggabungkan seni dengan reka bentuk laman web kerana rasa uniknya sendiri dapat dilihat ketika anda menatal halaman laman web mereka. Dengan beberapa templat menarik, laman web ini sangat sesuai untuk memulakan usaha anda.

2. Kilang Keju Panggang

Tuding ke pratonton

kilang roti bakar

Nama itu sendiri sangat cheesy. Mulut anda penuh dengan air dan apa yang lebih baik daripada laman web yang menyediakan anda dengan keju panggang terbaik. Laman webnya menyediakan roti segar, bahan-bahan segar, dan lain-lain, dan apa yang lebih menggembirakan perut anda daripada keju.

Laman web ini menyediakan ciri-ciri seperti menu, video yang berkaitan dengan tempat, pautan Instagram, pesanan tempahan, dll.

3. Hello Jiran

Tuding ke pratonton

Hello Jiran

Laman web hebat yang dihasilkan oleh tema Wix. Sekiranya anda berminat untuk bermain permainan dan anda mempunyai banyak minat dalam keseronokan., Laman web ini memberi anda pengalaman terbaik untuk merasakan kedua-duanya bersama. Hello Neighbor adalah permainan yang berdasarkan tema seram.

Permainan ini pada mulanya dimulakan di youtube dan sekarang juga tersedia di tempat permainan yang berbeza.

4. Makan Tidur Langsung

Tuding ke pratonton

Makan Tidur Langsung

Laman web yang namanya terdengar seperti mantera kehidupan. Oleh kerana makanan adalah bahagian terpenting dalam hidup yang membuat anda tidak bernafas, laman web ini membincangkan semua mengenai resipi negara Perancis klasik.

Laman web adalah laman web yang bagus dengan laman utama yang dikendalikan yang dipenuhi dengan banyak gambar yang menarik dan menarik. Terdapat juga galeri yang mengandungi gambar resipi yang berbeza dan kandungan maklumat lengkap mengenai mereka.

5. Potong dan lebam

Pangkas Rambut Cuts & Bruises

Potong dan lebam adalah kedai gunting rambut yang telah menggunakan Wix untuk membuat laman web mereka dengan tema yang sesuai dengan kedai mereka.

Bahagian terbaik mengenai laman web ini adalah bahawa ia mempunyai semua maklumat yang disajikan dalam satu halaman yang ingin diketahui oleh pengguna. Laman web ini juga menyediakan ciri seperti sembang langsung, dan kemudahan keranjang belanja.

6. Tujuh Gram Caffe

Tuding ke pratonton

Tujuh Gram Caffe

Laman web ini semestinya menjadi tempat menarik kerana paparan pertama itu sendiri membuatkan penonton memahami tentang keseluruhan laman web ini. Ini memberi anda maklumat yang tepat dengan cara yang mesra pengguna menggunakan gambar dan dengan itu membantu pengguna membeli produk mereka dengan cepat.

Mereka juga boleh membuat tempahan untuk katering dan juga boleh menggunakan semua pautan laman web.

7. Barang Perasaan Baik

Tuding ke pratonton

selamat tinggal

Dengan beberapa kesan dan bahagian yang menakjubkan, contoh laman web Wix ini sangat sesuai untuk rancangan untuk laman web anda. Laman web ini membincangkan produk khusus untuk kanak-kanak lelaki, iaitu lip-balm anti-alergi.

Anda akan menemui beberapa corak susun atur semasa anda beralih ke halaman lain melalui bahagian navbar dengan beberapa sepanduk dan bahagian yang menarik.

8. Perancis Knot Studios

Tuding ke pratonton

frenchknotstudios

Kaedah penggunaan Wix yang indah, laman web ini mempunyai semua tentang gambar. Menjaga ia sangat elegan namun berkelas, laman web ini mengandungi pelbagai warna dan keanggunan yang bercampur dengan kenangan. Laman web ini merangkumi gambar dengan slogan pendek yang menggambarkannya dan tayangan slaid untuk semua.

Terdapat pautan media sosial di bahagian atas, dan maklumat itu dirancang sedemikian rupa sehingga keterangan gambar tepat di bawah gambar kecil.

9. Muzik Haiwan

Tuding ke pratonton

animalmusik

Salah satu cara yang paling dihargai dan mengagumkan untuk mewakili diri mereka, laman web ini mempunyai semua yang dijelaskan di laman utama mengenai diri mereka sendiri. Terdapat gambar kecil di laman utama untuk mencari pilihan lain daripada portfolio syarikat seperti foto, video, muzik, dll..

Bahagian yang terbaik adalah kerana pilihan media sosial berada di sudut kiri, pengguna dengan mudah boleh menukarnya pada bila-bila masa.

Kaedah yang baik untuk meningkatkan perniagaan anda dan menjual produk kepada pelanggan, laman web dalam talian adalah platform yang bagus kerana mereka menyediakan aktiviti tersebut bukan sahaja sebagai platform untuk mewakili tetapi juga memperlihatkan diri mereka dan memperoleh lebih banyak.

Kesimpulannya

Wix telah pasti menawarkan platform hebat untuk menggunakan ciri-cirinya dan menerapkannya untuk membuat beberapa laman web yang berwarna-warni, menarik dan menarik. Terdapat banyak contoh sebagai contoh, beberapa yang ditunjukkan di atas. Berharap akan ada lebih banyak ciptaan hebat seperti ini di masa hadapan melalui Wix.

Walaupun pembuatan laman web nampaknya merupakan pekerjaan yang mudah, namun tidak. Laman web bukan hanya mengenai persembahan; ini juga mengenai kandungan dan seberapa baik anda berjaya meletakkan semuanya di tempatnya. Ikon, slaid, penempatan, penampilan, setiap bit dikira dalam laman web. Anda tidak boleh ketinggalan mempunyai ciri unik kerana ia akan kelihatan tidak lengkap.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map