Kajian Volusi 2020

Kajian Volusi


Volusion adalah pembangun laman web e-dagang lengkap yang menawarkan reka bentuk web, pemasaran dan pelbagai jenis alat perniagaan lain.

Saya mendapati Volusion setaraf dengan pembangun e-dagang terkemuka lain seperti Shopify, Bigcommerce atau Magento.

Sebelum saya mengetahui lebih terperinci mengenai Volusion, izinkan saya memberikan pengenalan ringkas mengenai syarikat tersebut.

Volusion dimulakan pada tahun 1999 dan kini melayani lebih dari 1,80,000 kedai dalam talian.

Volusion_about

Syarikat ini mempunyai ciri untuk menggabungkan hampir semua domain perniagaan dari pakaian atau kesihatan hingga buku atau elektronik.

Penawarannya merangkumi pelbagai templat yang sesuai untuk hampir semua jenis perniagaan: – pemprosesan pembayaran, buletin, hosting web, pengurusan pesanan, pengurusan pelanggan, rancangan kesetiaan pelanggan, pengurusan media sosial dan banyak lagi.

Dalam ulasan ini, saya akan memberi gambaran umum mengenai kebaikan dan keburukan mengenai penggunaan Volusion untuk kedai e-dagang anda.

Pelan Volusion sepintas lalu:

ciri-ciri
Peribadi
Profesional
Perniagaan
Perdana
Bayaran Transaksi0%0%0%0%
Akaun Kakitangan1515Tanpa had
Lebar jalurTanpa hadTanpa hadTanpa hadTanpa had
Produk1005,000Tanpa hadTanpa had
Harga$ 29 / bln$ 79 / bln$ 299 / blnAdat

Dapatkan percubaan percuma Volusion di sini …

Kelebihan Volusion:

Pertama, izinkan saya memulakan dengan kebaikan Volusion.

1. Pelbagai ciri sokongan terbina dalam:

Saya dapati cabaran terbesar semasa menggunakan pembangun e-dagang adalah untuk mengetahui di mana hendak bermula. Selalunya pengguna akhirnya menghabiskan berjam-jam mencari penyelesaian mudah.

Kesakitan ini dapat diatasi hanya dengan panduan pendidikan dalaman Volusion.

Laman web mereka menyediakan tab berasingan dengan semua Sumber. Yang sangat saya gemari adalah cara kandungannya dipisahkan dengan baik.

Sumber_ Volusi

Oleh itu, anda tidak perlu menghabiskan masa anda untuk mencari tahu di mana mencari topik. Bahagian itu sendiri juga mengandungi banyak kandungan berguna:

 • Pusat Bantuan – Di sini anda boleh mendapatkan artikel dan tutorial sokongan. Ini adalah tempat yang baik untuk memulakan, kerana ia juga mempunyai panduan yang menunjukkan cara membuat akaun percubaan dan mula menggunakan Volusion.
 • Blog – Ini mempunyai pelbagai kandungan yang tidak hanya berkaitan dengan Volusion tetapi juga menjalankan kedai e-dagang
 • Panduan – Ini mempunyai senarai lengkap topik e-dagang yang berbeza seperti Pemasaran E-mel, PPC dan banyak lagi. Di sini anda akan mendapat panduan konsep utama yang baik.

Saya juga ingin menegaskan bahawa – selain daripada panduan dan bantuan teknikal – anda juga boleh menyewa pakar reka bentuk untuk membantu anda di kedai Volusion anda.

Dengan reka bentuk tersuai, perkhidmatan tema, dan nasihat pakar, anda boleh mendapatkan reka bentuk kedai dalam talian anda dengan tepat.

Biasanya, semasa anda memulakan kedai dalam talian, anda perlu menyewa pakar perkhidmatan pemasaran yang berasingan.

Dengan Volusion, anda dapat semua ini di bawah satu bumbung. Anda boleh menyewa pakar perkhidmatan pemasaran profesional, untuk membantu anda dengan SEO, PPC dan semua yang berkaitan dengannya.

Sokongan all-in-one Volusion memenuhi hampir semua keperluan penting pemilik perniagaan e-dagang. Tidak seperti kebanyakan platform, di sini anda tidak perlu berlari antara vendor yang berbeza untuk mendapatkan sokongan untuk reka bentuk atau perkhidmatan pemasaran.

2. Tahan Penipuan:

Volusion mempunyai cara inovatif yang berbeza untuk meningkatkan keselamatan laman web anda. Mereka mempunyai skor penipuan yang memberikan analisis risiko yang komprehensif, yang merupakan cara lancar untuk melindungi kedai anda dari penipuan kad kredit.

Skor penipuan didasarkan pada perincian transaksi, alamat IP, analisis geolokasi, cek maklumat bank, penilaian risiko e-mel dan mempunyai pemeriksaan data. Bahkan mengesahkan alamat jalan dan IP bersama dengan perbandingan alamat fizikal.

Skor Penipuan Volusion memberikan analisis mendalam dengan ciri penjejakan peranti, yang dapat mengesan peranti yang digunakan dalam transaksi penipuan sebelumnya.

Walaupun ciri ini mempunyai biaya tambahan, saya rasa sangat bagus untuk menjaga keselamatan kedai anda.

Skor Penipuan Volusion mempunyai tiga pakej harga yang berbeza:
Volusion_Fraud_Score

3. Keamanan yang dipertingkatkan:

Sijil SSL melindungi perniagaan anda dan meningkatkan keyakinan pelanggan, dengan menyulitkan data pelanggan yang sensitif. Senario biasa untuk mana-mana kedai e-dagang adalah memburu dan mencari cara menambah sijil SSL.

Untuk menyelesaikan masalah yang menjengkelkan ini, Volusion menyediakan sijil Volusion SSL.

Ini adalah standard industri SHA- 256 yang dienkripsi dan diterima oleh semua penyemak imbas internet utama.

Sijil SSL Volusion

Pilihan
Harga
Volusion Pro SSL (1 tahun)$ 89
Volusion Pro SSL (2 tahun)$ 149
SSL, Perlindungan Penipuan, dan Kredit $ 50 sekali sahaja$ 99

Volusion juga mempunyai panduan langkah demi langkah, dan SSL mereka sangat mudah dipasang.

Tidak seperti banyak pembangun e-dagang lain, Volusion mempunyai perkhidmatan SSL khusus yang unik untuk laman web anda.

Sekali lagi, ya, SSL mempunyai harga yang berasingan, tetapi saya cadangkan ia patut dicuba. Keselamatan adalah aspek terpenting dari mana-mana kedai e-dagang, dan Volusion memberikan anda semua ini dengan harga yang berpatutan.

Volusion juga memberi pilihan untuk memilih sijil Symantec SSL, sijil GeoTrust SSL atau sijil Thawte SSL.

Dapatkan sijil SSL Volusion di sini.

4. Sokongan Pelanggan:

Saya meninjau pelbagai titik hubungan Volusion dan mereka mempunyai ciri-ciri umum seperti sembang, sokongan melalui telefon, e-mel dan, sistem tiket

Saya dapati Volusion cukup responsif. Dalam pilihan sembang, anda mendapat respons segera.

Berbual1

Sokongan pelanggan mereka adalah kaedah yang berkesan untuk menjawab semua pertanyaan anda dan juga membantu anda untuk cepat naik.

Menghubungi Volusion melalui e-mel atau telefon juga sama berkesannya. Sebaik sahaja anda memulakan, anda akan mendapat e-mel yang cepat.

berbual2

berbual3

Saya katakan Volusion mempunyai sokongan pelanggan yang baik dengan fokus untuk membantu anda memulakan perniagaan secepat mungkin. Sebaik sahaja anda memulakan, terdapat sokongan pelanggan khusus yang membantu dengan memberikan beberapa idea kreatif untuk konsep kedai anda.

Mereka juga memberikan panduan dan video bantuan tambahan untuk menjadikan pengalaman menaiki kapal terbang lebih lancar. Sebilangan besar rancangan juga mempunyai fleksibiliti untuk menjadualkan panggilan pada waktu tertentu.

5. Percubaan Percuma:

Sekiranya anda bimbang membayar sesuatu untuk mencubanya, Volusion telah melindungi anda. Ia menyediakan tempoh percubaan 14 hari, percuma.

Volusion_try_free

Anda mendapat akses ke hampir semua perkara di platform, dan dapat segera memeriksa senarai ciri yang sangat besar yang mereka berikan.

Pada pendapat saya, 14 hari lebih dari cukup masa untuk memutuskan sama ada Volusion berfungsi untuk perniagaan anda. Anda dapat meneroka semua pilihan ini dalam tempoh percubaan anda – apa lagi yang boleh diharapkan oleh seseorang?

Dapatkan percubaan percuma Volusion di sini.

6. Papan Pemuka Kaya dengan Ciri

Papan pemuka Volusion mempunyai intuitif dan kaya dengan ciri. Walaupun Volusion dapat mengelirukan anda dengan terlalu banyak ciri, ia mempunyai persediaan yang sederhana dan menu yang tepat.

Navigasi ini adalah nafas untuk pemula kerana ia adalah sesuatu yang dapat digunakan dengan mudah oleh semua orang.

Volusion mempunyai beberapa reka bentuk dan tema yang baik seperti ciri pelaporan, CRM terbina dalam, penjejakan pesanan, dan banyak lagi ciri.

Ia juga mempunyai penyatuan ciri yang luar biasa yang dapat membantu kedai anda kelihatan hebat, dan juga membantu meningkatkan penukaran dalam talian anda.

Volusion hampir mempunyai semua yang anda perlukan untuk menyiapkan kedai anda dari reka bentuk dan keselamatan hingga logistik.

Papan Pemuka Ciri Volusi

7. Teknik Pemasaran Canggih:

Walaupun saya menyebut secara ringkas ciri pemasaran mereka, saya rasa ulasan ini tidak akan lengkap tanpa bahagian yang dikhaskan untuk mereka.

Volusion menyediakan pelbagai pilihan untuk meningkatkan strategi pemasaran anda. Senarai ini terdiri daripada pemasaran di pelbagai saluran sosial dan juga teknik pemasaran yang diuji seperti SEO.

Teknik Pemasaran Canggih

Sekiranya syarikat anda tidak mempunyai kepakaran yang diperlukan untuk meneroka teknik pemasaran ini, tidak perlu risau, kerana Volusion juga menyediakan pakar pemasaran ini.

8. Senarai ciri terancang:

Jangan ketinggalan panduan senarai ciri Volusion. Mereka menyediakan gabungan ciri yang baik untuk membuat halaman produk yang menarik.

Selanjutnya, mereka mempunyai sistem pengurusan pesanan yang sangat intuitif, diikuti dengan sistem pembayaran yang selamat dan disalurkan dengan baik.

Untuk melengkapkan kedai e-dagang anda, Volusion juga memberikan sokongan pantas untuk membantu anda mula menjual. Akhirnya, kepakaran pemasaran mereka yang lengkap akan membantu meningkatkan penjualan e-dagang anda.

Volusion juga mempunyai proses yang terancang dan diperkemas untuk membantu pelanggan .. Dan luar biasa, anda mendapatkan semua ini di bawah satu bumbung yang menyelamatkan anda dari berlari di tempat yang berbeza.

Kekurangan Volusion:

1. Pelbagai Harga:

Volusion mempunyai harga asas antara $ 15 / bulan hingga $ 135 / bulan. Harga bulanan adalah kompetitif dan berpatutan.

Sekali lagi yang baik adalah anda tidak mempunyai yuran transaksi. Tetapi kebanyakan masa, kedai e-dagang memerlukan lebih banyak daripada fungsi asas ini.

Volusion juga mempunyai had lebar jalur dalam harga asasnya. Oleh itu, jika anda mencari lebar jalur yang tidak terhad, maka anda perlu meningkatkan anggaran anda dengan banyak.

Harga_ Volusi

Setiap ciri addon lain mempunyai harga yang berbeza, seperti skor SSL dan Penipuan. Sekali lagi, CRM bukan sebahagian daripada rancangan asas.

2. Tema dan reka bentuk:

Volusion mempunyai beberapa tema percuma dan berbayar. Namun, saya dapati pilihan di sini lebih rendah daripada pesaingnya. Tetapi berita baiknya adalah, anda boleh menyewa pakar reka bentuk profesional untuk menyesuaikan tema anda.

Selain itu, semua tema ini responsif mudah alih.

3. Sokongan Pemalam Pihak Ketiga:

Volusion tidak mempunyai kedai aplikasi khusus. Mereka mempunyai senarai ciri yang lengkap, tetapi tidak ada sokongan untuk menambahkan pemalam pihak ketiga, yang merupakan sebahagian daripada sokongan pesaingnya.

Pembangun Volusion boleh menyunting dan membina kerangka kerja anda. Namun, ini boleh menjadi pilihan yang membosankan untuk kedai-kedai kecil yang ingin menambahkan ciri yang berbeza. Saya ingin melihat Volusion meneroka pilihan ini.

Kesimpulan:

Untuk meringkaskan hasil kajian saya: – Volusion bagus untuk mencuba pilihan untuk membina kedai e-dagang anda, dan mereka mempunyai beberapa ciri berbeza yang memberi mereka lebih banyak pengaruh daripada pesaing mereka.

Saya akan mengesyorkan Volusion sekiranya anda mempunyai keperluan reka bentuk minimalis dan ingin mengintegrasikan teknik pemasaran yang luar biasa.

Volusion pasti berfungsi dengan baik untuk pengguna pemula, kerana terdapat banyak saluran sokongan sepanjang perjalanan persediaan kedai. Sekali lagi, ciri keselamatan patut dicuba.

Cubalah secara PERCUMA

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map