Tema WordPress Terbaik 2020: Koleksi Pilihan 50+ Tangan

Membina laman web anda boleh menjadi cabaran. Semua pilihan, warna, dan susun atur; bagaimana anda hendak memilih?


Baiklah, kami sedia membantu!

55 Tema WordPress Terbaik tahun 2020 tersedia untuk anda.

Dipilih oleh kakitangan kami untuk memberi anda peluang terbaik untuk membuat laman web yang menakjubkan dan berkesan. Pilihan kami terbukti pantas kerana 3 sebab utama:

 1. Kemudahan penggunaan
 2. Penyesuaian dan reka bentuk yang fleksibel
 3. Peningkatan kadar penukaran pengguna!

Dan setelah anda memilih tema WP anda, lihat Panduan Pemula: Cara Memasang Tema WordPress untuk belajar bagaimana menyusun laman web baru anda.

pil hostingTema WordPress terbaik pada tahun 2020

 1. Perakaunan
 2. Perniagaan
 3. Pergigian
 4. Latihan kecergasan
 5. Peguam
 6. Serbaguna
 7. Pemuzik
 8. Pelatih Haiwan Peliharaan
 9. Fotografi
 10. Resepi Blogger
 11. Blog Perjalanan
 12. Jurulatih Yoga

Tema WP Perakaunan

Wapuula

Wapuula

Wapuula mempunyai reka bentuk kontemporari, dan susun atur yang ringkas untuk perkhidmatan, blog, dan kemas kini terkini. Lengkap dengan Visual Composer untuk penyuntingan halaman, membuat laman web anda akan menjadi mudah.

Ia juga mempunyai falsafah Mobile First, jadi laman web anda juga akan responsif dan menarik pada telefon dan tablet anda!

Dapatkannya Di SiniDemo

Amwal

Amwal

Amwal mengingat perniagaan korporat dengan ciri reka bentuknya yang mendalam seperti Pembangun Halaman, dan pilihan Tema WordPress untuk susun atur tersuai.

Sudah tentu, WooCommerce disokong untuk transaksi dalam talian yang mudah, dan Contact Form 7 akan membantu anda membuat borang digital untuk pengurusan pelanggan yang berkesan.

Dapatkannya Di SiniDemo

Visi Kewangan

Visi Kewangan

Financial Vision adalah templat perniagaan terkemuka dengan reka bentuk penyesuaian pintar untuk menarik perhatian pelanggan anda, seperti menu lungsur turun untuk navigasi laman web yang cekap.

Dengan aplikasi berfungsi seperti Bootstrap untuk reka bentuk rasmi dan carian web yang mudah, dan peningkatan Mudah Alih untuk penonton dalam perjalanan, laman web anda akan menjadi interaktif dan menguntungkan!

Dapatkannya Di SiniDemo

Momex

Momex

Sama ada kecil atau korporat, Memex menyediakan reka bentuk perniagaan sederhana dengan fungsi mendalam.

Aplikasi seperti Cherry Layouts memberi akses kepada reka bentuk yang lancar dan perkongsian media sosial!

Ciri lain seperti Favicon untuk butang interaktif, Penyesuai Langsung, dan Pengurusan Menu akan menjadikan laman web anda menarik dan tajam.

Dapatkannya Di SiniDemo

Tema WP Perniagaan

Tema Grado WordPress

Grado

Tema WordPress ini sesuai untuk semua jenis perniagaan dan boleh digunakan secara umum.

Templat ini mempunyai reka bentuk yang bersih dan mudah ditatal. Latar belakang video yang lancar, susun atur yang sederhana, dan fon yang menakjubkan hanya untuk memastikan laman web anda kelihatan sempurna dalam semua cara.

Dapatkannya Di SiniDemo

Astra

R.Cole

Bergaya, profesional, dan segar! R.Cole adalah tema Perniagaan Utama yang mempamerkan produk, perkhidmatan, dan catatan Blog utama anda seperti testimoni dan penghargaan.

Reka laman web gaya kepemimpinan dengan menggunakan ciri seperti Visual Composer untuk penyesuaian mudah dan perubahan warna, dan WooCommerce untuk transaksi dalam talian yang cekap.

Dapatkannya Di SiniDemo

Berkembang

Berkembang

Evolve adalah tema WordPress serbaguna yang dapat digunakan secara fleksibel oleh sesiapa sahaja yang ingin mengembangkan laman web WordPress. Ia mempunyai dua versi yang tersedia:

Versi Percuma: Versi ini terdapat di blok Tema WordPress itu sendiri dan terdiri daripada 13 widget, 3 slaid dan 12 pautan media sosial dan mesra SEO.

Versi Berbayar: Versi ini tersedia dengan pembayaran sekali sebanyak $ 39. Anda boleh mendapatkan 20 laman web Pra-dibina dengan data Demo setelah anda memasang pemalam “Demo Awesome” dalam tema ini. Anda mendapat ciri paralaks yang termasuk dalam versi berbayar ini dan banyak lagi ciri lain, tidak termasuk dalam yang percuma.

Dapatkannya Di SiniDemo

Lawatan Melancong

Travel Tour Pro

Travel Tour Pro adalah tema WordPress versi premium yang direka untuk ejen tempahan Perjalanan dan juga pengendali pelancongan. Ini terdiri daripada lebih dari 600 fon dan navigator Breadcrumbs untuk berpindah ke halaman tertentu.

Tema ini sesuai dengan mana-mana peranti paparan dan boleh disesuaikan tanpa memerlukan pengetahuan pengekodan. Anda boleh menggunakannya di beberapa domain selepas muat turun sekali sahaja.

Dapatkannya Di SiniDemo

PERNIAGAAN YANG PANAS

PERNIAGAAN YANG PANAS

Perniagaan Panas adalah tema WordPress perniagaan responsif yang dikembangkan untuk penyunting blok WordPress (Gutenberg). Semua kandungan di halaman demo dapat diedit menggunakan editor blok WordPress lalai, tanpa tambahan pemalam halaman tambahan.

Tema ini merangkumi 3 varian halaman utama: Yang pertama mengandungi gambar pahlawan statik dengan butang ajakan bertindak. Yang kedua merangkumi elemen karusel dengan beberapa slaid. Halaman utama ketiga mempunyai latar belakang video dengan teks dan butang di atasnya.

Pratonton LangsungDemo

Philip James

Philip Jaymes

Laman web anda akan kuat dan berani dengan tema web Philip Jaymes. Aplikasi interaktif seperti Live Time Clock dan Visual Composer membolehkan anda membuat kehadiran yang kuat untuk laman web anda.

Ini memiliki penyesuaian yang luar biasa untuk latar belakang dan gaya teks, sementara masih cukup sederhana untuk menjadi mudah alih!

Dapatkannya Di SiniDemo

Perundingan Perniagaan

Perundingan Perniagaan

Kemukakan kemahiran anda kepada pelanggan anda dengan tema Perunding Perniagaan profesional yang strategik.

Pilih gaya susun atur anda dengan ciri seperti carta pai, video latar belakang, atau Blog Post untuk mempromosikan perkhidmatan anda, dan merancang halaman arahan yang menarik dan disesuaikan untuk menarik pengunjung, dan mengubahnya menjadi pelanggan!

Dapatkannya Di SiniDemo

Consultek

Consultek

Consultek adalah templat yang menyeronokkan dan moden yang mempunyai beberapa pilihan untuk reka bentuk laman utama, Slider Revolutions untuk paparan gambar, mesin pencari siap sehingga anda boleh didapati di Google, dan MailChimp untuk menjangkau pelanggan anda dengan lebih berkesan!

Secara keseluruhan, laman web yang lengkap dan boleh disesuaikan untuk mula digunakan hari ini!

Dapatkannya Di SiniDemo

Moreno

Moreno Moden

Interaktif dan profesional, Moreno Modern memberi anda akses kepada reka bentuk header tersuai, Slider Revolution untuk galeri profesional anda, dan Portfolio Lanjutan dan Blog untuk kandungan dan perkhidmatan anda.

Panel Lanjutan adalah ciri khas yang disertakan untuk membantu anda membuat kandungan, gaya, dan reka bentuk peralihan yang khas.

Dapatkannya Di SiniDemo

Tema WP Pergigian

Doktor gigi

Doktor gigi

Seorang doktor gigi adalah profesional dan dinaik taraf. Dengan halaman utama bertingkat dan interaktif, ciri khas, dan galeri seni, portfolio anda akan dipaparkan dengan bergaya!

Dikuasakan oleh Bootstrap untuk trafik web yang dioptimumkan, dan Cherry Framework untuk aplikasi yang dapat disesuaikan, tema WP ini dapat diskalakan, dan mesra mesin pencari.

Dapatkannya Di SiniDemo

Pergigian

Pergigian

Pergigian mencipta reka bentuk yang rancak, dengan aplikasi keutamaan seperti Komposer Visual dan Jadual Waktu untuk susun atur yang cantik dan berkesan.

WooCommerce juga merupakan aset, dan aplikasi seperti Contact Form 7 akan menguruskan maklumat pelanggan anda.

Malah terdapat kemas kini seumur hidup PERCUMA untuk laman web anda!

Dapatkannya Di SiniDemo

Smilecare

Penjagaan Senyum

SmileCare adalah tema yang lengkap untuk profesional penjagaan kesihatan dan pergigian. Dengan banyak templat reka bentuk dan aplikasi khusus, ia menjadikan laman web yang dapat disesuaikan sepenuhnya.

Alat tambahan mudah alih menjadikannya berskala dan mudah diakses, jadi anda boleh menggunakan aplikasi seperti Revolution Slider, untuk mempamerkan perkhidmatan dan galeri testimoni anda!

Dapatkannya Di SiniDemo

Klinik gigi

Klinik gigi

Tema Perubatan Pergigian untuk WordPress seperti Klinik Pergigian menggunakan sistem satu halaman untuk mempamerkan susun atur anda dan pelbagai skema warna.

Nikmati ciri utama seperti Animasi dan Penyusun Kandungan.

Dan kerana pembayarannya mesra, anda juga boleh menjual alat rawatan Pergigian atau Perubatan melalui laman web anda.

Dapatkannya Di SiniDemo

Klinik gigi

Pergigian – Serbaguna Perubatan

Pergigian Gigi – Perubatan menyediakan laman web yang dibina dengan tepat untuk penglibatan yang optimum. Pembangun Halaman Elementor mengirimkan mesej kreativiti dan kepakaran yang kuat, dan susun atur halaman yang jelas untuk visual yang menarik.

Falsafah Mobile-Friendly First menjadikan paparan laman web dari skrin yang lebih kecil lebih mudah di mata.

Dapatkannya Di SiniDemo

Tema WP Latihan Kecergasan

Gymedge

Gym Edge

Berani. Edgy. Interaktif. Gym Edge dilengkapi dengan 10 susun atur halaman rumah yang berbeza dan Visual Composer untuk reka bentuk drag-and-drop secara langsung.

Ciri khas termasuk jadual kelas, paparan pelatih, dan tutorial video! Tema yang hebat untuk peminat sukan kecergasan baru dan berpengalaman!

Dapatkannya Di SiniDemo

Fitzeous

Fitzeous

Fitzroy adalah salah satu templat WordPress kecergasan peribadi pintar yang direka untuk gaya dan ciri.

Galeri dan halaman testimoni yang rapi, reka bentuk halaman utama yang fleksibel, dan plugin khusus pelatih membuat antara muka mesra mudah alih untuk pelanggan anda yang dalam perjalanan.

Ia sesuai dengan WooCommerce, jadi anda boleh menjual kelas dan barang kecergasan anda dalam talian!

Dapatkannya Di SiniDemo

Jurulatih Kesihatan

Jurulatih Kesihatan

Adakah anda seorang profesional kesihatan? Maka Health Coach adalah templat WP untuk anda.

Butang respons interaktif, bersama dengan tajuk gelangsar yang besar, dan penekanan pada kisah kejayaan, akan memaparkan kandungan utama anda.

Juga, integrasi media sosialnya yang strategik akan memberikan faedah dan perkhidmatan terkini anda di platform media utama anda.

Dapatkannya Di SiniDemo

Alex Batu

Alex Batu

Sesuai untuk jadual waktu dan jadual kecergasan, tema Alex Stone membolehkan laman web estetik yang teratur dan profesional.

WPBakery membuat reka bentuk drag-and-drop yang mudah, dan plugin WooCommerce memberi pelanggan anda akses ke kursus, latihan, dan kemas kini terkini anda.

Ciri-ciri utama merangkumi halaman pelbagai susun atur, dan warna dan tipografi yang boleh disesuaikan!

Dapatkannya Di SiniDemo

Tema WP Peguam

Justitia

Justitia

Justitia adalah salah satu tema WordPress premium yang memberikan laman web undang-undang yang berkualiti, menggunakan plugin hebat seperti Elementor, dan Slider Evolution, untuk gaya kontemporari.

Halaman yang telah dibina sebelumnya, dan fitur Header Footer membantu navigasi halaman web yang mudah, sementara skema warna yang sangat disesuaikan menyediakan jarak bebas untuk kreativiti anda yang disesuaikan.

Dapatkannya Di SiniDemo

Williamson

Williamson

Laman web satu halaman yang menyampaikan mesej yang jelas dan berani, M. Williamson mempunyai reka bentuk yang inovatif, dan sokongan aplikasi seperti WPBakery, untuk paparan gambar dan video yang sangat disesuaikan.

Menjual kandungan undang-undang, atau perundingan? WooCommerce serasi sepenuhnya, dan akan sangat berguna untuk transaksi dalam talian.

Dapatkannya Di SiniDemo

Pangkalan Peguam

Pangkalan Peguam

Pilihan halaman berbilang lapisan yang responsif sepenuhnya, dengan susun atur Master Slider percuma? Pangkalan Pengacara adalah salah satu templat WordPress yang paling sesuai untuk laman web undang-undang.

Ia dipenuhi dengan ciri seperti Pembina Halaman dan Format Pos Pengacara untuk reka bentuk bahagian yang unik, sementara WooCommerce menyokong penjualan dalam talian kursus dan latihan anda!

Dapatkannya Di SiniDemo

secara adil

Adil

Justly adalah kreatif secara langsung dengan barisan hadapan, slaid panjang penuh, dan reka bentuk animasi masa nyata. Bina laman web yang indah dan kuat menggunakan Visual Page Builder, dan naikkan trafik web anda dengan Bootstrap, semuanya disertakan sebagai aplikasi unggulan.

Ini mesra mesin carian, dan peranti mudah alih siap! Sesuai untuk laman web perundangan profesional dan perundingan.

Dapatkannya Di SiniDemo

Hak manusia

Hak manusia

Ingin membuat kes kukuh? Kemudian pilih HumanRights.

Plugin Drag-and-Drop Builder akan membuat susun atur tersuai, dan Slider Revolution menunjukkan gambar dan kesan yang mesti dilihat.

Ini Terjemahan Bahasa Sedia, dan pilihan tema lanjutan memungkinkan pembinaan halaman web yang khas! Ini adalah salah satu tema WordPress paling selamat untuk perniagaan dan undang-undang.

Forbes membuat ramalan yang tepat mengenai trend muzik pada tahun 2019, dengan mengatakan “Label utama kehilangan mojo mereka” dan “Streaming mengubah struktur lagu”.

Itu memberitahu kita bahawa pemuzik, kumpulan muzik, dan juga laman web penulis lagu harus dilengkapi dengan gambar dan kandungan yang menarik, dan yang lebih penting, muzik suara berkualiti yang dapat disiarkan secara langsung di laman web anda!

Akan datang adalah tema WordPress terbaru kami untuk pemuzik; dan anda memberitahu kami, mana satu pilihan kami yang akan dilantunkan sebagai laman web rasmi anda?

Dapatkannya Di SiniDemo

Tema WP Serbaguna

Restoran Mesmerize

Memikat

Mesmerize adalah Tema WordPress yang tidak mempunyai genre tertentu, ia dapat disesuaikan dengan segala cara. Ia mempunyai editor WYSIWYG yang membolehkan anda mengedit ketika anda mengklik salah satu elemen di halaman.

Terdapat bahagian yang telah dirancang yang membantu anda membina halaman dengan cepat. Ini membolehkan anda menggabungkan pilihan reka bentuk seperti latar belakang, susun atur tajuk, pemisah grafik, overlay dan juga media. Ini adalah tema pelbagai guna yang dapat digunakan untuk semua jenis laman web atau blog.

Dapatkannya Di SiniDemo

Tema Pemuzik WP

Kelipan

Kelipan

Flicker adalah tema WP yang optimum untuk pengembangan kerjaya muzik. Ia dapat disesuaikan sepenuhnya, dengan aplikasi Unyson untuk menyeret dan melepaskan susun atur dan bahagian yang berbeza.

Adakah kita menyebut AccessPress, yang akan menetapkan dan memaparkan akaun media anda untuk peminat anda?

Dan teruskan maklumat pelanggan anda dengan kemas kini anda menggunakan aplikasi Mailchimp!

Dapatkannya Di SiniDemo

Croma Nika

Nika

Pos kotak halaman utama, galeri karusel untuk gambar anda, dan aplikasi Share Post memastikan Nika adalah sebahagian daripada tema muzik WordPress yang menghasilkan reka bentuk yang menarik..

Sepanduk dan latar belakang tersuai membuat imejan yang jelas, dan dilengkapi dengan Bootstrap dan keupayaan streaming untuk meningkatkan lawatan laman web anda!

Dapatkannya Di SiniDemo

Musico

Musico

Huruf langsung dengan kesan masa nyata, Musico adalah penjana utama dengan pemalam terdepan seperti Pemain Muzik, dan susun atur Diskografi untuk penampilan yang menarik.

Dengan memanfaatkan aplikasi yang disertakan seperti Social Media Post, dan WooCommerce, laman web anda akan dapat mempamerkan galeri konsert anda, dan menerima wang secara dalam talian.

Dapatkannya Di SiniDemo

MUZIQ

MUZIQ

Untuk reka bentuk yang menakjubkan, MUZIQ adalah pilihan utama untuk artis muzik. Susun aturnya yang tajam, dan laman web pilihan satu atau berbilang halaman menghasilkan kawalan kreatif.

Sokongan dalaman untuk perkhidmatan streaming utama disertakan, dan ciri-ciri menyeronokkan seperti Pemain Audio membolehkan anda memainkan muzik anda terus dari halaman anda!

Dapatkannya Di SiniDemo

Tema WordPress Pemuzik

Bangun subur

Ciri yang paling menarik dari Awake ialah menu 3D, yang membolehkan anda mendorong, menimbang, atau memutarnya! Model yang bertenaga dengan Komposer Visual untuk halaman pendaratan yang tajam.

Aplikasi Gig Manager menjadualkan dan memaparkan penampilan anda yang seterusnya, sambil juga mengalirkan muzik anda secara langsung!

Dapatkannya Di SiniDemo

Tema WP Pelatih Haiwan Peliharaan

Dunia Haiwan Peliharaan

Dunia Haiwan Peliharaan

Pet World mempunyai semua kelengkapan untuk laman web yang luar biasa: MegaMenu untuk navigasi laman web, Bentuk Haiwan untuk organisasi pelanggan, halaman haiwan kesayangan yang unik, dan tutorial video untuk latihan dan kursus!

Gunakan pembangun halaman Blog dan Galeri untuk memaparkan kandungan haiwan kesayangan anda dengan penonton anda, dan rancang laman web baru anda hari ini!

Dapatkannya Di SiniDemo

Peto

PETO

Ingin menarik lebih banyak ibu bapa haiwan kesayangan? PETO boleh membantu.

Ia mempunyai banyak pilihan halaman utama, WPBakery untuk membina halaman yang berkesan, dan sesuai untuk mesin mudah alih dan mesin pencari!

Bahagian terbaik? Anda boleh mempamerkan produk anda secara interaktif dalam paparan 360! Jangan risau, ia juga disertakan dengan WooCommerce supaya anda dapat menerima pembayaran dalam talian.

Dapatkannya Di SiniDemo

Petz

Petz

Petz adalah tema Pet Club berwarna-warni yang membolehkan reka bentuk interaktif dan menghiburkan. Ciri-ciri seperti Video Slider, bersama dengan templat warna tanpa had, membuat laman web ilustrasi untuk penonton anda.

Ada blog? Gunakan Format Blog untuk menyampaikan kandungan anda secara bergaya dan ketara!

Dapatkannya Di SiniDemo

kandang haiwan kesayangan

Pet Kennel

Dengan pelbagai pilihan laman utama, Slaid Skrin Penuh, dan Video, di samping pemperibadian Menu dan Kandungan, dan pemuatan halaman yang pantas, reka bentuk laman web dengan Pet Kennel mudah dilakukan!

Haiwan Peliharaan dan Haiwan Peliharaan, yakinlah bahawa ia akan memberi anda penyesuaian yang fleksibel, peningkatan enjin carian, dan pilihan pembayaran dalam talian untuk laman web baru anda.

haiwan peliharaan saya

Planet haiwan

Animal Planet adalah tema haiwan peliharaan yang dapat diedit 100% yang mempunyai jenis pos khusus, pelbagai pilihan warna, dan Slider menakjubkan untuk memaparkan gambar haiwan kesayangan anda.

Ia juga dioptimumkan untuk senarai teratas di enjin carian, dan nikmati aplikasi interaktif yang membolehkan anda berkongsi kandungan anda di platform media sosial anda.

Dapatkannya Di SiniDemo

anjing

Anjing

Penyesuai Tema Built-in untuk Anjing membuat reka bentuk web yang mantap dengan menggunakan aplikasi seperti Bootstrap untuk menaik taraf halaman anda, dan respons kualiti yang berkualiti sehingga menarik di seluruh peranti mudah alih anda.

Susun atur halaman dan pelbagai skema warna juga akan menambahkan sentuhan khusus untuk meningkatkan laman web anda!

Dapatkannya Di SiniDemo

kelab haiwan peliharaan

Haiwan dan Haiwan Peliharaan Putih

Haiwan dan Haiwan Putih adalah tema haiwan kesayangan yang kuat kerana dua ciri: rangka Bootstrap dan Cherry; mereka memberikan dorongan paling kuat untuk laman web anda.

Dan dengan spesifikasi pilihan untuk susun atur pelbagai warna, pemformatan kandungan, dan Slider untuk gambar anda, ia akan menghasilkan reka bentuk web yang lebih baik dan positif!

Pratonton LangsungDemo

Tema Fotografi WP

Blog Baru

Blog Baru

Blog Baru adalah tema percuma yang dibuat untuk Majalah, Surat Khabar, dan juga Blogger, menggunakan WordPress. Ini membolehkan anda memasukkan Logo Laman, gambar Header, tagline, dll. Mereka tidak menawarkan widget khusus sehingga pemula dapat membuat laman web mereka sendiri.

Ia dilengkapi dengan bahagian Header, bahagian slaid Banner, bahagian post Feature, bahagian posting Blog dan juga bahagian Sosial.

Dapatkannya Di SiniDemo

Juru gambar

Juru gambar

Dengan struktur galeri yang mudah digunakan, pemalam video yang disisipkan, dan gambar yang boleh diperbesar, Photographer menghadirkan tema minimalis dan bebas gangguan untuk laman web kreatif anda.

Skema reka bentuknya yang responsif, dan sistem blog yang lengkap adalah komponen utama yang akan memaparkan galeri terang anda, dan menghubungkan anda dan foto anda kepada lebih banyak penonton!

Dapatkannya Di SiniDemo

Fluxus

Fluxus

Tema WordPress fotografi yang memberi tumpuan kepada portfolio kandungan.

Susun atur melintang dan grid yang khas, bersama dengan sokongan video, memudahkan untuk memaparkan gambar anda secara bersebelahan.

Dan dengan ciri-ciri fungsional seperti animasi, integrasi media sosial, dan butang dan tab penjana petunjuk, Fluxus mewakili tema fotografi profesional dan cekap.

Dapatkannya Di SiniDemo

Jambatan

Jambatan 180

Jambatan “Tema Terlaris” 180, menggunakan reka bentuk terbuka yang boleh disesuaikan untuk laman web anda.

Ia artistik dan ringkas dan dilengkapi dengan ciri-ciri terkenal seperti Visual Composer untuk pembinaan laman web yang lancar, dan tipografi dan warna yang fleksibel.

Fakta yang menyeronokkan! Ia juga merangkumi 4 aplikasi premium, bernilai lebih dari 100 dolar!

Dapatkannya Di SiniDemo

Lubang lubang

Lubang lubang

Sesuai sepenuhnya dengan pameran dan reka bentuk galeri, Pinhole adalah tema WP unik yang melibatkan ciri-ciri penting seperti pemeriksaan foto dan muat turun gambar.

Ada perkhidmatan fotografi? Kemudian WooCommerce adalah plugin yang diperlukan yang akan membantu laman web anda menjana petunjuk, dan mengubah penonton anda menjadi pelanggan!

Pratonton LangsungDemo

Perak hitam

Blacksilver

Bahagian yang paling menarik mengenai Blacksilver adalah elemen tayangan slaid skrin penuh yang direka dengan elegan dan keupayaan penapis untuk setiap foto untuk pengurusan galeri yang mudah.

Lebih mengagumkan adalah plugin pembuktian terpasang untuk gambar dan tipografi, serta dapat memasarkan dan menjual foto anda dengan WooCommerce, yang disertakan!.

Dapatkannya Di SiniDemo

Tema WP Blogger Resepi

Pemula

Pemula

Tema resipi WordPress utama untuk laman masakan yang menyeronokkan adalah Culinier WordPress.

Ia mempunyai ciri-ciri seperti slaid panjang penuh, dan catatan yang dapat disesuaikan, sehingga rangkaian kuliner anda dapat melihat resipi anda, atau memberikan komen di blog anda.

Aplikasi MegaMenu membolehkan anda membuat menu dengan cara anda! (Ciri kegemaran kami!)

Dapatkannya Di SiniDemo

Epikular

Epikular

Epicer dilengkapi dengan ciri-ciri bermanfaat untuk kedua-dua resipi dan blog anda seperti skema warna tanpa had, serasi Visual Composer, pilihan halaman yang dapat disesuaikan, dan reka bentuk butang mudah untuk navigasi.

Dan dengan menggunakan susun atur galeri gaya grid epik, ia membuat laman web profesional untuk koki yang bersemangat.

Dapatkannya Di SiniDemo

Talisa

Talisa

Talisa menyajikan reka bentuk laman web satu halaman yang mudah dan dapat disesuaikan sepenuhnya, dengan penekanan pada ciri-ciri yang berkaitan dengan makanan kegemaran, pengeposan resipi, dan tata letak galeri.

Dengan warna yang tidak terhad, sokongan video, dan ciri Penilaian Resipi, ia disediakan untuk menjadi laman web yang menarik untuk semua penonton anda.

Dapatkannya Di SiniDemo

Blog Berempah

Blog Berempah

Blog Berempah pasti direka dengan pemikiran blogger makanan. Visual Composer dan WP Customizer membuat laman web yang jernih dengan menggunakan format Blog-Style premade yang pelbagai.

Suapan Media Sosial dan MailChimp juga disokong!

Tema resipi ini sangat responsif untuk mempamerkan makanan berkualiti anda.

Katie Lundin dari Crowdspring Blog mengatakan, “75% pengguna menilai kredibiliti dan kepercayaan syarikat anda dengan reka bentuk laman web anda.”

Oleh itu, bagaimana anda membuat laman web yang didapati positif dan senang dikendalikan oleh pelanggan?

Katie mempunyai jawapan dalam artikelnya yang menerangkan 7 Trend Reka Bentuk Web Moden untuk 2019, yang akan memberi anda petua terbaik mengenai cara membuat laman web tingkat atas dengan tema WordPress untuk Blog.

Dapatkannya Di SiniDemo

Tema WP Blog Perjalanan

Blog Gucherry

Blog Gucherry

Tema Gucherry Blog adalah tema WordPress yang sesuai dengan Gutenberg untuk blogger dan ia adalah dari EverestThemes. Ini dapat digunakan untuk laman web untuk blog makanan, fesyen, restoran, kumpulan muzik, perjalanan, berita, dll.

Ia terdiri daripada beberapa slaid siaran, pilihan gambar Fallback, pilihan warna, dan banyak lagi. Anda boleh melihat tema ini di mana-mana peranti anda.

Dapatkan Di SiniDemo

Vigabond

Vagabond

Dengan susun atur blog dan kemampuan drag-and-drop yang besar dan pelbagai, Vagabonds menggunakan ciri teras tema untuk meningkatkan laman web anda secara interaktif.

Ia mudah disesuaikan, mempunyai banyak reka bentuk galeri, dan aplikasi percuma seperti Revolutionary Slider untuk mempamerkan gambar landskap anda, dan Berikan untuk menerima sumbangan untuk perjalanan anda yang seterusnya!

Dapatkannya Di SiniDemo

Buku log

Buku log

Buku Log adalah tema Blogging peribadi yang tersedia secara percuma. Ia direka untuk penulis, pelancong, blogger makanan, dan lain-lain yang menginginkan tema WordPress untuk kegunaan peribadi. Ia mempunyai reka bentuk yang ringkas dan serasi dengan peranti lain.

Tema ini hanya terdiri daripada 3 warna – latar belakang merah, hitam dan putih. Penting untuk mempunyai warna yang terhad dan baik di laman web kerana ia akan membantu anda meningkatkan kadar penukaran laman web anda.

Dapatkannya Di SiniDemo

Log Web

Log Web

Web Log adalah tema yang terdiri daripada dua lajur di halamannya. Lajur pertama terdiri daripada artikel dan kandungan yang ingin dipaparkan oleh blogger dan lajur kedua adalah ruangan sempit yang terdiri daripada maklumat mengenai pengarang dan juga iklan..

Ini adalah tema blog WordPress kreatif percuma untuk pengarang dan juga artis dan ia juga menyokong Bahasa RTL.

Pratonton LangsungDemo

Advertex

Advertex

Iklan itu adalah tema blog perjalanan WordPress yang terkenal kerana berfokus pada gambar. Ia menggunakan fungsi seperti Smart Slider 3 untuk menggambarkan foto anda dengan cara yang bersih.

Pastikan untuk menggunakan fungsi Pautan Sosial, MailChimp, dan format posnya yang pelbagai untuk berkongsi pengalaman anda dengan suku perjalanan anda.

Dapatkannya Di SiniDemo

Tema WordPress Blog Perjalanan

Ailsa

Pelbagai susun atur, format blog yang berbeza, skema warna tanpa had, Pembina Web untuk penyesuaian utama, sokongan video dan gambar… Ailsa adalah pilihan yang sangat baik untuk blogger peribadi atau profesional yang pintar.

Adakah kita menyebutkan bahawa ini juga mesra mesin pencari? Itu memudahkan penonton mencari laman web anda di Google!

Dapatkannya Di SiniDemo

Tema WordPress Blog Perjalanan

TripTastik

TripTastic menyeronokkan, bersemangat, dan sangat disesuaikan untuk laman web pelancongan anda.

Ia mempunyai dua jenis galeri interaktif, sokongan video, dan Pemain Audio untuk reka bentuk yang menarik!

Ia juga disertakan dengan Bootstrap, yang menjadikannya sangat mesra mesin pencari, jadi bersiaplah untuk banyak lawatan ke laman web!

Dapatkannya Di SiniDemo

Blogy

Blogy

Bagi blogger minimalis, Bloggy adalah tema perjalanan utama.

Susun atur web satu halamannya mewujudkan pengalaman pengguna peribadi semasa disiapkan untuk memuatkan web pantas dengan pilihan Tema Pendahuluan.

Ini memberi anda kawalan reka bentuk, yang menjadikan halaman anda sangat disesuaikan, dan sangat responsif untuk penonton anda.

Rakan-rakan kami di Advancing Travel Insight secara global berkongsi fakta yang menggembirakan: Orang selalu menunjukkan makanan lazat mereka melalui media sosial, jadi kira-kira separuh daripada semua pelancong akan merancang pengembaraan mereka seterusnya berdasarkan makanan.

Ini adalah tren yang terus berkembang yang disebut “Pelancongan Makanan”. Betapa kreatif!

Apa maksudnya untuk Blogger Perjalanan? Ini membuktikan bahawa reka bentuk web tema perjalanan penting untuk mengembangkan perniagaan anda.

Untuk berhubung dengan rangkaian restoran tempatan anda, kedai ibu-dan-pop, dan juga kilang anggur kejiranan, dan gunakannya untuk membangunkan laman web yang lazat yang akan menambah nilai yang kaya dengan pengembaraan gurih penonton anda.

Dapatkannya Di SiniDemo

Tema WP Jurulatih Yoga

Gymedgeyoga

Gym Edge

Mahukan reka bentuk bersih yang juga mesra telefon bimbit? Kemudian periksa Gym Edge.

Ia dilengkapi dengan lebih daripada 10 gaya halaman utama, dan ciri seperti Jadual Kelas, grid Gaya Pelatih, dan bahkan kalkulator Indeks Jisim Badan!

Tetap relevan dengan menggunakan tema Fitness Personal Trainer yang lengkap ini!

Dapatkannya Di SiniDemo

Yogax

Yoga X

Yoga X adalah tema kecergasan berfungsi sepenuhnya yang menyokong aplikasi yang diperlukan seperti Jadual Waktu Jadual Waktu, butiran bimbingan dan kelas, dan log masuk ahli.

Buat kandungan baru dengan aplikasi drag-and-drop Visual Composer, dan main-main dengan plat warna tanpa had untuk laman web yang sangat peribadi, holistik, dan menyeronokkan!

Dapatkannya Di SiniDemo

Tema WordPress Pelatih Yoga

Cosmedix

Cosmedix memberi penekanan pada gambar dan susun atur yang tajam. Ia mempunyai format satu halaman atau berbilang halaman yang fleksibel dan mudah disesuaikan.

Sekiranya anda ingin memamerkan galeri anda, menghantar kemas kini, atau menjual barang dagangan yoga anda, nikmati aplikasi Perkongsian Sosial dan WooCommerce yang disertakan.

Dapatkannya Di SiniDemo

Leezen

Leezen

Tema yang mengagumkan untuk Kesihatan Yogi, Leezen mempunyai reka bentuk yang bertujuan untuk mempromosikan kelas, testimoni, atau kursus anda.

Format Post Blog menjadikan kandungan anda kelihatan lebih menarik, dan Bootstrap juga merupakan ciri, sehingga banyak pengunjung dapat dengan mudah mencari dan mengunjungi laman web anda!

Dapatkannya Di SiniDemo

Namaskar

Namaskar

Permudahkan reka bentuk web anda dengan Namaskar! Plugin Elementor membuat pembinaan drag-and-drop yang sederhana, dan susun atur blog yang khas membuat reka bentuk yang responsif.

Oh, dan manfaatkan aplikasi Cherry Social yang hebat, yang membolehkan suapan media sosial anda disiarkan secara langsung di laman web anda!

Dapatkannya Di SiniDemo

Jurulatih

Jurulatih

Coach mempunyai keutamaan perkhidmatan pertama, dengan menggunakan aplikasi unggulannya untuk menghadirkan kelas, Jadual Waktu, dan Jadual, dan kemas kini anda, di barisan hadapan laman web anda untuk menjana lebih banyak pelanggan.

Elementor akan membina laman web anda dan memaparkan galeri anda untuk anda, yang merupakan penjimat masa yang baik untuk tenaga pengajar Kesihatan dan Yoga.

Dapatkannya Di SiniDemo

Adakah ciri-ciri ini bermanfaat untuk anda? Walaupun dengan tema-tema hebat ini, bagaimana anda benar-benar membina laman web?

Bagaimana dengan tema WordPress untuk perniagaan? Adakah ia benar-benar membantu meningkatkan trafik dan pelanggan web anda?

Ya! Tema dirancang dengan mempertimbangkan kejayaan anda!

Oleh itu … adakah anda mampu merancang laman web anda sendiri?

Komen pemikiran anda tentang bagaimana anda akan merancangnya, dan mari kita lihat bagaimana laman web baru anda akan berubah!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map