Ulasan HostGoi (2020): Layak Menyanyi Dengan Mereka?

Sekiranya anda mencari perkhidmatan hosting di India, anda mungkin pernah menemui HostGoi tetapi nampaknya tidak dapat membuat keputusan?


Baiklah, semakan ini pasti akan membantu anda membuat keputusan sama ada HostGoi sepadan dengan masa anda atau tidak.

Kami menyemak rancangan hosting berdasarkan pelbagai parameter seperti keselamatan, harga, sokongan, dan lain-lain. Anda boleh melihat bagaimana kami menyemak perkhidmatan hosting dan kemudian memutuskan sendiri untuk memilihnya atau tidak.

Apa itu HostGoi?

HostGoi, yang ditubuhkan pada tahun 2018, adalah penyedia perkhidmatan hosting web terkemuka yang berpusat di India dan mempunyai pusat data di India, AS, Eropah.

Tuan rumahGoi

HostGoi, syarikat hosting web terkemuka menawarkan hosting web terbaik, hosting reseller, pelayan cloud, pendaftaran nama domain, Hosting WordPress, VPS, dan lain-lain yang melayani perniagaan kecil dan besar.

Ini terbukti dari fakta bahawa mereka mempunyai Colgate, Dabur, Bajaj Capital, Avenues Global School, dan banyak pelanggan antarabangsa.

Oleh itu, ia dapat memberi anda ‘Bang Terbaik untuk Anda’?

Baiklah, itulah yang akan kita bahas dalam ulasan ini hari ini.

Mari kita selami, adakah kita?

Waktu tamat

Waktu luput merujuk pada masa di mana hos web anda terus beroperasi.

Sekiranya anda fikir 99% dan 99.99% bermaksud perkara yang sama, fikirkan semula!

waktu rehat

Menurut SLA Uptime Calculator, ini bermaksud waktu henti:

 • Setiap hari: 8 saat
 • Mingguan: 1 minit
 • Bulanan: 4 minit dan 19 saat
 • Tahunan: 52 minit dan 33 saat

Menurut kami, ini adalah uptime yang sangat baik yang boleh dimiliki oleh syarikat.

Harga dan ciri

ciri harga

Perkara dari segi harga agak santai dengan HostGoi. Mungkin, HostGoi adalah salah satu perkhidmatan hosting yang paling berpatutan di pasaran.

Pelan asasnya hanya $ 0.85 sebulan. Malah rancangan Perniagaan dan rancangan Standard cukup berpatutan dengan hanya $ 2 dan $ 3.85 setiap bulan.

Bahagian terbaik adalah hampir semua ciri dalam semua rancangan serupa kecuali ‘bahagian ketersediaan’. Sebagai contoh, dalam pelan Asas, anda mendapat SSD 5 GB dan Lebar Lebar 10 GB sedangkan yang sama tidak terhad dalam pakej Perniagaan dan Standard.

menampilkan hostgoi

Kemudahan penggunaan

Kemudahan penggunaan adalah salah satu faktor yang walaupun tidak terlalu penting tetapi banyak perkara bergantung padanya.

Ia menggunakan Cpanel untuk penggunaan yang mudah bersama dengan alat pembangun laman web siap sehingga anda tidak memerlukan bahasa pengekodan yang rumit.

Secara peribadi, kami mendapati antara muka mereka mudah digunakan.

Sokongan pengguna

Mereka tidak mempunyai video di laman web mereka tetapi mereka mempunyai blog untuk semuanya.

Yap! Maksud saya SEMUA!

sokongan pengguna

Hanya untuk memeriksa sama ada chatbot digunakan untuk berbual atau manusia sejati, kami cuba mengemukakan soalan lain.

Kami bertanya kepada mereka mengenai penghijrahan.

sokongan pengguna

Kami gembira mendapat balasan segera dari pihak mereka dan itu adalah manusia. Sembang pasti perlahan tetapi kami dapat mencari jawapan untuk apa yang kami kehendaki.

sokongan pengguna

Seperti yang anda lihat dari tangkapan skrin di atas, mereka mempunyai tujuh kategori yang berbeza untuk panduan mengenai hosting, WordPress, dan lain-lain selain daripada itu mereka mempunyai bahagian khas mengenai “bagaimana memulakan blog” dan “panduan hosting” terperinci.

Satu perkara yang sangat kami perhatikan adalah mereka mempunyai surat berita e-mel untuk mengemas kini kami. Kami berpendapat bahawa ini adalah ciri terbaik untuk terus dikemas kini.

sokongan pengguna

sokongan

Walaupun mereka menyatakan bahawa mereka mempunyai pemasangan SSL percuma tetapi di laman web mereka, mereka telah menyebutkan bayaran yang sama. Kami fikir ini adalah bahagian yang sukar dan kejelasan diperlukan di sini.

SSL

Keselamatan

Walaupun keselamatan sebenarnya tidak menjadi keutamaan bagi anda, ia tetap menjadi sesuatu yang penting bagi anda kerana anda mempunyai data penting dari pelawat anda.

Jadi bagaimana HostGoi?

HostGoi memberi anda jaminan ini dengan pelbagai ciri keselamatan.

keselamatan

keselamatan

Kelebihan HostGoi:

 • Waktu Kerja yang Hebat
 • Secara keseluruhan, harga yang berpatutan.
 • Surat berita e-mel untuk memastikan kami sentiasa dikemas kini adalah ciri yang hebat.

Kekurangan HostGoi:

 • Sembang langsung tidak memuaskan dan ada ruang untuk penambahbaikan pada pandangan kami.
 • Sijil SSL adalah percuma dengan rancangan hosting bersama tetapi ia sah selama 90 hari dan tidak disertakan dengan meterai amanah. Untuk menghilangkan kekurangan ini, anda boleh memilih sijil SSL Premium seperti Jaminan tawaran Comodo, Pengesahan Organisasi / Pentadbiran, Trust Seal. Kesahan berbeza mengikut jangka masa langganan (1/2/3 thn).
 • Penyelesaian sandaran laman web JetBackup Harian disertakan dalam cPanel secara percuma yang secara automatik menghasilkan sandaran laman web penuh dan menyimpan semua sandaran di pelayan awan. Walau bagaimanapun, ia hanya menyimpan sandaran lama 5 hari, jadi jika pengguna ingin menyimpan sandaran lama mereka seumur hidup, maka mereka harus memilih CodeGuard.
 • Sokongan video akan lebih baik selain blog.

Kesimpulannya

Sekarang anda boleh membuat keputusan mengenai perkhidmatan HostGoi dari segi tawaran dan penghantarannya.

Saya katakan jika ada satu perkara yang mengganggu saya tentang HostGoi, ia akan menjadi Sokongan Sembang Langsung yang lebih digilap tetapi masih menarik.

Anda boleh pergi ke hadapan & beri peluang kepada HostGoi, kami pasti anda tidak akan kecewa.

Adakah anda melanggan perkhidmatan HostGoi? Adakah anda mempunyai cadangan, anda mungkin ingin berkongsi? Kami ingin mendengarnya dari anda di bahagian komen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map