Ulasan Hosting VPS Snel.com; Selepas Menggunakannya (2020)

VPS Hosting adalah titik manis antara hosting khusus dan hosting bersama. Anda mendapat kekuatan hosting khusus dengan harga hosting bersama. Snel adalah salah satu syarikat hosting yang menawarkan rancangan yang berpatutan dengan ciri yang boleh dipercayai.


Tetapi hari ini kami di sini untuk membincangkan hanya VPS Hosting untuk peminat yang merancang untuk masuk ke dalamnya tetapi tidak tahu harus bermula dari mana. Sekiranya anda benar-benar berminat untuk melihat rancangan VPS Snel.com, anda boleh melakukannya di sini.

Mari kita mulakan kajian itu, adakah kita?

Harga & ciri-ciri

Cloud VPS anda sendiri dengan ciri-ciri syurgawi - Snel.com

Mari mulakan dengan yang besar, Harga. Walaupun tidak semua orang membuat keputusan untuk membeli sesuatu berdasarkan anggaran mereka, adalah kebiasaan yang harus dipertimbangkan ketika melabur dalam sesuatu.

Kini, Snel menawarkan harga yang berpatutan dengan storan SSD sahaja, penyediaannya mudah & cepat, dan bilangan masa bekerja sangat tinggi. Snel mempunyai 6 rancangan VPS dengan masing-masing mempunyai lebih banyak ciri daripada yang terakhir.

VPS Jar menawarkan teras tunggal, RAM 1 GB, SSD 100GB, 1 Snapshot untuk sandaran dan lebar jalur 2TB @ 9,90 € / bulan. Ciri-ciri tersebut juga dapat ditingkatkan untuk memenuhi keperluan anda dan anda akan dikenakan biaya yang sewajarnya.

Sama seperti itu, anda mempunyai kemajuan ciri & harga dengan setiap rancangan. VPS Bucket mempunyai 2 teras, RAM 4GB, SSD 200GB @ 19,90 € / bulan. VPS Drum mempunyai 6 teras, RAM 16GB, storan 600GB, dan lebar jalur 20TB @ € 89,90 / bulan dan seterusnya.

Pelan terakhir adalah VPS Tun memberi anda 10 teras yang boleh ditingkatkan hingga 16 teras, RAM 64GB, ruang penyimpanan 1TB juga boleh ditingkatkan dengan tambahan 500GB, tetapi masih hanya 1 tangkapan untuk sandaran, dan lebar jalur 30TB. Semua berharga € 259.00 / bulan.

Kesimpulannya, ciri-ciri itu pasti bernilai untuk harganya. Sebilangan besar syarikat suka pergi tanpa had ketika menawarkan sejumlah besar tetapi mereka sering menjadi terhad tetapi Snel memilih sebaliknya. Walau bagaimanapun, setiap rancangan hanya mempunyai 1 gambar yang tersedia sebagai lalai walaupun boleh ditingkatkan.

Kemudahan penggunaan

Cloud VPS

Apabila anda pertama kali mengklik ‘Configure VPS’, laman web ini mengarahkan anda ke halaman di mana anda dapat menetapkan jumlah setiap ciri secara berasingan, seperti jumlah teras, RAM, penyimpanan, lebar jalur dan jumlah alamat IP.

Snel Cloud VPS

Selepas itu, anda boleh memilih OS yang akan dijalankan pada sistem. Seperti yang anda lihat, anda hanya memilih pengedaran linux tertentu atau antara muka CMS seperti Plesk dan cPanel.

Snelcom Cloud VPS

Akhirnya setelah melalui ringkasan ringkas mengenai semua yang anda pilih, anda pergi ke halaman pembayaran untuk pembayaran terakhir. Sekarang, mari kita lihat apa yang kita dapat setelah mendaftar ke perkhidmatan ini.

papan pemuka cPanel

Pada mulanya kami memilih cPanel sebagai persekitaran khusus sehingga kami masuk ke papan pemuka dan jika anda mengetahui apa-apa tentang cPanel, anda dapat dengan mudah mengurus laman web anda tanpa kerumitan.

Anda boleh mengkonfigurasi fail, ruang cakera, sandaran, gambar, pangkalan data MySQL, e-mel, DNS, dan lain-lain semuanya di satu tempat. cPanel juga mempunyai sokongan untuk aplikasi pihak ketiga dan tambahan untuk fungsi tambahan.

Oleh itu, ini menyimpulkan bahagian Kemudahan Penggunaan. Memilih rancangan dan menyiapkannya cukup mudah dengan banyak pilihan untuk OS.

Sokongan pengguna

Sering diabaikan, sokongan pelanggan adalah bahagian penting dari setiap perkhidmatan sama ada perkhidmatan hotel atau web hosting. Tanpa asas pengetahuan yang betul, pengguna yang paling berpengalaman pun boleh tersesat.

Portal Sokongan Snel.com untuk Hosting Khusus dan Maya

Sebagai permulaan, Snel.com mempunyai asas pengetahuan yang tepat dengan pelbagai bahagian seperti Umum, Jaringan, Biling, E-mel, Persediaan Awal, Ruang Kerja Dalam Talian, dll..

Cara mengatur relai SMTP dengan Sendmail

Kami mengklik topik pertama mengenai penyediaan SMTP di bawah kategori E-mel dan paling sedikit untuk mengatakan, sangat membantu. Artikel itu mempunyai langkah terperinci dengan kod yang akan digunakan dalam proses yang sangat sesuai untuk orang yang tidak mahu mencuba kod.

Hubungi Kami

Seterusnya kami mencuba pilihan Live Chat mereka untuk mendapatkan bantuan segera. Kami menghantar pertanyaan ke klien sembang dan menerima balasan dalam satu minit, meminta penjelasan. Masa sambutan memang mengagumkan.

Hubungi kami Kami di sini untuk menjawab soalan anda

Seperti yang anda lihat, setelah menyelesaikan keraguan, wakil sembang menjawab dengan jawapan yang sangat baik. Secara keseluruhan, perkhidmatan sembang pasti memuaskan dan terbukti bermanfaat.

Satu lagi perkara baik yang perlu diperhatikan ialah pelanggan sembang bukan hanya teks sahaja, anda juga boleh melampirkan fail (lebih baik gambar) seperti tangkapan skrin masalah anda agar dapat membantu.

Kini terdapat juga sokongan telefon dan sokongan E-mel yang harus diterokai tetapi bagi kebanyakan orang, sokongan sembang terutamanya di mana mereka datang untuk mencari jawapan.

Oleh itu untuk menyelesaikan bahagian ini, pangkalan pengetahuan adalah bermaklumat dan sokongan sembang memuaskan apabila menyelesaikan masalah untuk menyelesaikan pertanyaan asas anda..

Kesimpulannya

Pada akhirnya, satu-satunya persoalan sebenar adalah: Sekiranya anda terus maju & beli perkhidmatan?

Secara ringkas: Sudah tentu.

Perkhidmatan ini semestinya disarankan memandangkan ciri-ciri untuk harganya, pilihan untuk diterokai, intuitif untuk berkeliling, dan lebih banyak sokongan pelanggan yang mampu.

Ya, harga boleh terasa agak curam tetapi tidak semestinya semuanya murah. Selain itu, tidak ada kontrak yang dibuat di sini, jadi jika anda tidak berpuas hati, anda boleh membiarkan perkhidmatan ini tamat.

Itu menyimpulkan tinjauan. Jadi apa pendapat anda? Adakah anda mendapati artikel itu bermaklumat? Adakah anda mencuba hosting VPS Snel? Bagaimana pengalaman anda? Sila komen di bawah dan beritahu kami.

Cubalah Hosting Snel VPS Hari Ini

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map