Ulasan Hosting24: Apa yang Saya Suka & Tidak Suka Menggunakannya! [Kelajuan + pelayan]

Tidak kira berapa banyak pilihan hosting web yang ada di pasaran, selalu senang untuk mengetahui lebih banyak. Masing-masing mempunyai ciri unik tertentu yang sesuai dengan keperluan dan anggaran perniagaan anda.


Kaedah terbaik untuk memilih pilihan hosting yang betul adalah dengan tetap memerhatikan pilihan hosting yang sedang tren dan mendapatkan gambaran keseluruhan lengkap melalui tinjauan hosting penuh.

Sekali lagi saya di sini untuk memberikan sedikit pandangan dan tinjauan mengenai parameter yang berbeza untuk platform hosting lain.

Kali ini adalah Hosting24.

Hosting24 pertama kali dilancarkan secara rasmi pada tahun 2008 dan telah wujud sejak tahun 2004. Beribu pejabat di Kaunas, Lithuania.

Hosting24 adalah sebahagian daripada Hostinger dan 000webhost yang mempunyai 29 juta pengguna di 178 negara.

Seterusnya, izinkan saya bercakap lebih lanjut mengenai ulasan saya untuk Hosting24.

Ciri Hosting24:

 • Pembina Laman Web Percuma
 • CPanel percuma
 • Jaminan masa upah 99.9%
 • Pengehosan e-mel termasuk dalam rancangan
 • Ciri keselamatan disertakan
 • Lebar jalur lebar dan sokongan ruang cakera
 • Menjimatkan kos
 • Pembina laman web yang senang digunakan
 • Menyokong PHP, MYSQL, dan banyak pemasangan satu klik lain

Berapa pantas Hosting24?

hosting 24-kelajuan

Uji kelajuan pelayan Hosting24 – A +. Kredit: Bitcatcha

Lihat Pelan penuh Hosting24 di sini …

Apa yang saya suka mengenai Hosting24:

1. Struktur Harga:

Harga kali pertama untuk pelan asas bermula pada $ 2,15 sebulan dengan rancangan 48 bulan. Pelan yang sama mempunyai pilihan pembayaran fleksibel berbeza antara 3 bulan, 4 bulan, 12 bulan hingga 24 bulan, 36 bulan dan 48 bulan.

Pelan ini mengandungi BitNinja Smart Security dan SpamAssassin Protection yang disertakan secara percuma.

Pelan pendahuluan lain bermula dengan harga $ 8,84 sebulan dan $ 11,99 sebulan. Pelan ini merangkumi laman web tanpa had dengan ruang SSD tanpa had.

Struktur harga bermanfaat untuk pengguna jangka panjang.

Pelan Hosting24:

CIRI-CIRI
SINGGUH
PREMIUM
PERNIAGAAN
Ruang Cakera10 GBTanpa hadTanpa had
Lebar jalur100 GBTanpa hadTanpa had
Laman web1Tanpa hadTanpa had
Pengguna FTP1Tanpa hadTanpa had
PanelcPanelcPanelcPanel
Harga$ 0.80 / bln$ 2.15 / bln$ 3.45 / bln

Cuba Tanpa Risiko Selama 30 Hari »

2. Ruang / Lebar Jalur Cakera Besar:

Rancangannya dilengkapi dengan jumlah ruang cakera yang banyak. Pelan asas menyokong ruang cakera 10 GB yang cukup besar untuk laman web bersaiz sederhana.

Juga, pelan asas menyokong lebar jalur 100 GB. Dengan rancangan lain, ruang cakera, serta lebar jalur, tidak terhad.

3. Masa Masa:

Hosting24 hosting yang dikongsi menjamin 99,99 masa operasi.

Hosting24-Masa

Berikut ialah Waktu Penggunaan purata:
hosting24-uptime-2019

 • Mac 2019: 100%
 • Feb 2019: 99.99%
 • Jan 2019: 99.78%

hosting24-uptime-2018

 • Disember 2018: 99.96%
 • Nov 2018: 99.99%
 • Okt 2018: 99.99%
 • Sep 2018: 99.78%
 • Ogos 2018: 99.93%

Inilah purata Masa Respons:

 • Mac 2019: 1,129 ms
 • Feb 2019: 1,404 ms
 • Jan 2019: 1,668 ms
 • Dis 2018: 916 ms
 • Nov 2018: 1,021 ms
 • Okt 2018: 949 ms
 • Sep 2018: 829 ms
 • Ogos 2018: 943 ms

Ini adalah sesuatu yang tidak dijamin oleh banyak hosting bersama. Pelayan sentiasa dipantau untuk menangani masalah downtime secara tiba-tiba.

Nota: Buat masa ini kami berhenti mengukur Waktu operasi hosting ini. Tetapi apa sahaja yang telah kami catatkan bahawa kami telah senaraikan di atas.

4. Jaminan wang dikembalikan:

Hosting24 menyediakan tempoh percubaan bebas risiko selama 30 hari. Ini terlepas dari rancangan yang anda pilih.

Ini membolehkan pengguna untuk mencuba perkhidmatan sebelum sepenuhnya melakukannya dan pengguna akan mendapat bayaran balik sepenuhnya.

5. Keselamatan yang Ditambah:

Hosting24 memberikan sokongan yang baik untuk ciri keselamatan dalam rancangan asas.

Pelan asasnya merangkumi BitNinja Smart Security yang memberikan perlindungan terhadap bentuk serangan yang paling popular seperti XSS, DDoS, malware, suntikan skrip, brute force, dan serangan automatik lain.

Keselamatan-hosting24

Selain itu, ini juga mengandungi Perlindungan SpamAssassin untuk menyaring dan melindungi e-mel dengan menyekat spam. Ini menyokong sijil SSL dan sandaran harian dengan harga yang berasingan.

6. Sokongan E-mel:

Hosting e-mel disertakan sebagai sebahagian daripada setiap rancangan yang anda pilih. Ini menggunakan penghantaran SMTP awan untuk memastikan penghantaran lancar dan boleh dipercayai.

Tanpa kos tambahan, anda boleh mendapatkan Id e-mel yang serupa dengan domain anda. Walaupun akaun asas menyokong 1 akaun e-mel, rancangan lain menyokong akaun e-mel tanpa had.

7. Pemeriksa Domain:

Dengan menggunakan pemeriksa domain, anda dapat mencari domain yang sesuai. Alat ini membantu dalam mencari ketersediaan nama domain yang diperlukan dalam beberapa saat. Ini menjadikan pendaftaran domain sangat mudah.

Domain_Checker_Hosting24

Ini juga memberikan pilihan lain untuk nama domain. Sekiranya pilihan nama domain anda tidak tersedia, pemadanan intensif memberikan banyak pilihan terdekat. Dengan itu membantu melengkapkan konvensyen penamaan domain yang lebih baik dengan pemeriksa domain.

8. Domain Percuma:

Domain percuma adalah sebahagian daripada rancangan hosting Premium atau Perniagaan yang dibeli selama 12 bulan atau lebih lama. Nama domain percuma disertakan untuk tahun pertama.

_Domain_Hosting Percuma24

Ini adalah pilihan yang baik sekiranya anda merancang untuk memilih rancangan yang lebih lama.

9. Sokongan cPanel yang baik:

Hosting24 menyokong hPanel dan juga cPanel. Ini termasuk alat untuk e-mel, fail dan pengurusan pangkalan data MYSQL. CPanel menyediakan beberapa analisis berguna bersama dengan alat pengoptimuman SEO.

CPanel mempunyai sokongan untuk SSH, SSL, Cron Jobs, dan banyak lagi.

Hosting24-cpanel1

Ia mempunyai pemasangan satu klik untuk beberapa aplikasi dan digunakan untuk memasang WordPress, Joomla, Drupal, PrestaShop dan skrip untuk E-commerce, Pengurusan Kandungan, Pembangunan masyarakat untuk beberapa nama.

Hosting24-cpanel2

Dengan menggunakan cPanel, pengguna dapat membuat sandaran lengkap atau separa mereka sendiri sebagai tambahan kepada sandaran automatik mingguan.

CPanel dilengkapi dengan ciri keselamatan tambahan yang dapat diaktifkan dengan cepat. Beberapa ciri ini termasuk- Direktori Lindungi Kata Laluan, Pengurus Izinkan IP, Perlindungan Hotlink.

CPanel diasingkan dengan baik dengan pilihan yang berbeza.

Hosting24-cpanel3

10. Pembina Laman Web yang Mudah Digunakan:

Pembangun laman web bersepadu menjadikan penciptaan dan pengehosan laman web menjadi mudah. Ini sangat mudah digunakan dengan ciri drag and drop dan boleh digunakan dengan mudah oleh pemula.

Ini memudahkan pembinaan laman web responsif dan pengoptimuman SEO.

laman web_builder_hosting24

Pembangun laman web mesra pengguna dengan banyak sokongan templat untuk laman web, blog, dan portal e-dagang. Ini dapat disesuaikan sepenuhnya dan tidak memerlukan usaha pengekodan.

Apa yang saya ingin lihat di Hosting24:

1. Tambahan asas tiada:

Walaupun terdapat beberapa faedah yang termasuk dalam rancangan dan beberapa ciri keselamatan tambahan disertakan secara percuma sebagai sebahagian daripada rancangan, tambahan asas seperti sijil SSL dikenakan secara berasingan untuk rancangan harga rendah.

Single_hosting_SSL_HOSTING24

Begitu juga, pendaftaran domain mempunyai harga yang berasingan. Sandaran harian dikenakan secara berasingan. Penghijrahan laman web bukan sebahagian daripada rancangan dan dikenakan bayaran secara berasingan.

2. Pembaharuan yang lebih tinggi:

Hosting24 menyediakan rancangan kali pertama yang lebih murah. Tempoh penguncian untuk rancangan yang lebih murah adalah lebih banyak. Pembaharuan untuk setiap rancangan lebih tinggi. Semakin maju rancangannya, semakin banyak harga pembaharuan.

3. Sembang Langsung:

Hosting24 mempunyai sokongan pelanggan yang baik, namun, sesuatu yang hilang adalah pilihan sembang langsung.

Pilihan sembang langsung membolehkan pengguna menyelesaikan masalah dengan cepat dan merupakan kaedah termudah untuk mendapatkan pertanyaan. Mereka memastikan sokongan khusus 24/7/365 yang hanya melalui borang pertanyaan yang terdapat di laman web.

Walau bagaimanapun, dengan catatan positif, anda boleh menghubungi mereka melalui e-mel atau borang Pertanyaan yang terdapat di laman web.

Selain itu, mereka juga menyediakan pangkalan pengetahuan khusus, bahagian FAQ dan rangkaian blog untuk memahami apa yang sedang tren. Pangkalan pengetahuan diasingkan dengan baik dan senang dilayari.

KESIMPULAN:

Dengan ini, saya telah memberikan anda senarai ciri bersama kebaikan dan keburukan menggunakan Hosting24. Ini adalah pilihan yang baik untuk pemula, kerana ia mudah digunakan.

Sekiranya anda mencari sokongan ke laman web berdasarkan trafik sederhana dan sederhana, maka Hosting24 patut dicuba.

Hakikatnya, ini adalah harga nominal dibandingkan dengan beberapa platform hosting dan akan menjadi pilihan yang baik sekiranya anda tidak perlu risau untuk membayar secara berasingan untuk beberapa tambahan.

Pembangun cPanel dan laman web memenuhi perkembangan laman web yang pesat. Lebih-lebih lagi, mereka mempunyai jaminan wang dikembalikan 30 hari yang menjadikannya lebih mudah untuk mencubanya.

Cuba Bebas Risiko Selama 30 Hari

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map