7 Tema Shopify Terbaik tahun 2020 (Koleksi Pilihan Tangan)

Mula mengambil alih perniagaan dalam talian selalu dengan banyak kekacauan. Dan jika ia adalah laman web e-dagang, reka bentuknya memainkan peranan penting dalam penjualan sama ada ke puncak gunung atau jatuh seperti melompat ke tanah.


Oleh kerana anda baru sahaja mendapat idea baru dan semua teruja untuk mengikuti arus dan mendapatkannya, pertama sekali perlu cukup tepat dalam memilih platform e-dagang anda dan tema yang sesuai untuk menggunakannya.

Idea tentang apa yang anda tentukan adalah apa yang harus anda gambarkan kepada dunia, dan dengan ini, menjadi mustahak untuk memilih tema yang tepat ke arah yang betul dari apa yang dimaksudkan dengan laman web anda.

Juga, semasa anda lebih segar, anda harus menguruskan kedai anda, menyelenggarakannya, dan memastikan mempunyai status berfungsi. Semua ini menjadi mengerikan jika anda bekerja sebagai individu.

Oleh itu, Shopify menjadi platform yang menyediakan anda pelbagai jenis tema yang juga mempunyai ciri khas.

Walaupun Shopify tidak datang dengan perkara-perkara tertentu yang harus anda lakukan sendiri seperti membuat keterangan untuk produk, atau mengurus dan bekerja dengan penampilan halaman, dll; ia masih merupakan platform terbaik untuk bekerjasama.

Walaupun terdapat tema yang sangat minimum yang tersedia secara percuma di Shopify berbanding dengan WordPress atau hantu, berikut adalah beberapa undur untuk tema dalam talian percuma di Shopify.

1. tokek

tokek

Ini adalah tema Shopify yang menonjol dan bagus untuk menghantar semua produk anda dalam talian. Sekiranya anda ingin memulakannya dengan segera, ini adalah alat terbaik yang semestinya anda pilih. Dalam ini, anda akan menemui banyak pilihan yang merangkumi hampir semua jenis industri.

Walaupun sudah ada sekitar dua puluh tema yang tersedia, anda juga boleh menunggu lebih banyak lagi dari tokek. Ini memberi anda banyak ciri seperti pilihan drag and drop, menu mega, carian berkualiti tinggi untuk produk yang sangat cepat dan memuat.

Lihat Demo

2. Wokiee

Wokiee

Sekiranya anda mencari tema serba boleh, anda harus memilih yang satu ini. Ia terdiri daripada 16 kulit dan merupakan tema yang baru dikemas kini.

Bahagian terbaik mengenai tema ini adalah pelbagai jenis permukaan yang sesuai dengan pelbagai topik untuk laman web sesiapa sahaja. Anda boleh memilih yang ini jika anda mahukan tema yang serba boleh dan bertema.

Lihat Demo

3. Lezada

Lezada

Lezada adalah satu tema pelbagai guna yang sangat mesra pengguna dan mudah digunakan. Tema ini dilengkapi dengan pilihan besar untuk 210+ demo untuk halaman rumah anda, yang sangat sesuai untuk dikerjakan.

Sama ada anda mencari alternatif seperti fesyen, kopi, jam tangan, pakaian, kanak-kanak, tumbuh-tumbuhan, dan lain-lain. Lezada menyediakan semuanya untuk anda. Anda mesti cukup selektif untuk halaman utama produk anda.

Terdapat banyak ciri seperti bar gelangsar, bar pemberitahuan, pilihan Instagram, atau pandangan pantas. Apa sahaja yang anda cari, Lezada membuatnya tersedia untuk kaki anda dalam masa yang singkat dan mengikuti setiap cara yang mungkin untuk menjadikan produk anda bersinar.

Lihat Demo

4. Tanpa had

Tuding ke pratonton

Tanpa had

Sekiranya anda mensasarkan produk fesyen, inilah yang harus anda cari. Boundless memfokuskan pada item yang berkaitan dengan fesyen di mana penekanan diberikan pada setiap perincian produk.

Keistimewaannya walaupun minimum, tema ini memberikan pandangan seimbang pada telefon bimbit dan desktop. Perkara yang paling indah mengenai laman web ini ialah tayangan slaid di laman utama g = yang membantu pengguna tertarik untuk mencari produk lebih banyak.

Juga, koleksi gambar juga sesuatu yang perlu dicari. Untuk mendapatkan penampilan yang serupa dengan demo, anda mesti mempunyai sejumlah besar kandungan atau produk anda perlu dalam jumlah banyak.

Lihat Demo

5. Bintang

Tuding ke pratonton

Tema Bintang

Sekiranya anda mencari tema yang percuma dan tersedia di Shopify, inilah yang anda ada. Walaupun mungkin secara percuma, ia masih mempunyai beberapa ciri hebat seperti beberapa tema premium.

Sekiranya anda gemar mempunyai penampilan yang menarik dan unik dan luar kotak, tema ini memberi anda penampilan yang tepat. Ciri-ciri tema ini merangkumi peta google, paparan mudah alih, swatch, ulasan produk, dll.

Star juga hadir dengan menyediakan semua pautan media sosial dan carian tinggi jika anda ingin mempunyai tema serba boleh yang percuma, ini adalah yang terbaik untuk dicari.

6. Kecantikan

Tuding ke pratonton

kesederhanaan

Tema percuma lain yang terdapat dalam barisan adalah kecantikan. Tema yang sangat mudah tetapi berkesan, kecantikan muncul dengan tema untuk menjual produk yang berkaitan dengan kecantikan. Oleh itu, jika anda berminat dengan produk solek atau kecantikan, tema ini semuanya boleh menawan.

Tampilan mesra telefon bimbit memberikan cara yang tepat untuk mempromosikan produk anda. Oleh kerana ini adalah ciri tema yang menarik kerana ia memberikan banyak pandangan terperinci.

Terdapat banyak widget seperti kotak mewah yang boleh digunakan jika anda ingin memiliki barang yang lebih mewah. Pilihan muat turun untuk media sosial adalah ciri yang jelas untuk tema tersebut.

7. Shella

Tuding ke pratonton

shella-demo

Sekiranya anda merancang untuk menggunakan tema berdasarkan prestasi, maka Shella hanya disediakan untuk anda. Ini dianggap namanya sebagai salah satu tema Shopify terbaik yang mengandungi beberapa ciri terkenal seperti pembangun sepanduk, penapis lanjutan, dan pembangun MegaMenu.

Shella adalah tema di mana pengguna boleh mengubah kedai dalam talian mengikut keperluan mereka dan tidak diragukan lagi adalah tema yang sangat baik untuk memulakan platform e-dagang dalam talian.

Lihat Demo

Kesimpulannya

Kerana sudah jelas bahawa tema-tema yang menakjubkan ini akan merangkumi kedai anda dan akan membantu anda mengeluarkan kualiti produk anda melalui laman web anda.

Terdapat banyak tema seperti itu yang dapat anda lihat dari Shopify dan dapat banyak pilihan yang dapat memperkaya pandangan produk anda.

Juga, menantikan beberapa tema baru yang akan muncul Shopify dalam waktu dekat, ini pasti platform e-dagang yang hebat dan yang disarankan untuk dipilih.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map