Ulasan Host-Tracker: Berdasarkan Pengalaman kami (2020)

Kedudukan keseluruhan:

Host-Tracker tidak hanya menyediakan perkhidmatan pemantauan laman web tetapi dilengkapi dengan beberapa perkhidmatan lain dan dapat memberikan laporan terperinci untuk parameter ini. Ini direka khas untuk memastikan laman web anda sentiasa dipercayai dan selamat.


Kelebihan Host-Tracker:

 • Menyediakan ciri serba boleh untuk pemantauan dan pemantauan berdasarkan keselamatan
 • Sebilangan besar lokasi pelayan untuk memantau perkhidmatan
 • Ciri pelaporan terperinci
 • Menyokong senarai hitam API, Domain / IP
 • Sokongan yang baik untuk amaran dengan penyediaan makluman melalui medium yang berbeza
 • Tempoh pemantauan yang dikonfigurasikan, mesej ralat, format laporan

Kekurangan Host-Tracker:

 • Sokongan ini tidak mempunyai kemudahan untuk tiket atau sembang. Walaupun ini sama sekali bukan penipu tetapi bagus untuk mempunyai ciri

Gambaran keseluruhan Host-Tracker:

Pemantauan masa sangat penting bagi mana-mana laman web untuk menyediakan perkhidmatan yang boleh dipercayai. Bukan hanya untuk mengekalkan masa operasi yang berterusan, tetapi juga untuk memastikan laman web selamat.

Host-Tracker menyediakan pemantauan sepanjang masa di laman web anda. Ini dapat memberikan laporan yang menentukan waktu dan waktu respons untuk laman web anda.

Host-Tracker dapat menghantar amaran segera sekiranya terdapat gangguan pada laman web atau jika ia mengesan masalah dengan laman web anda. Ini mungkin masalah teknikal atau masalah kerana niat jahat.

Selain itu, Host-Tracker menyediakan pelbagai perkhidmatan lain. Pada Host-Tracker peringkat tinggi dapat dianggap sebagai penyelesaian tunggal dan serba guna untuk pelbagai tugas pemantauan.

Kemudahan penggunaan:

Host-Tracker menyediakan papan pemuka yang mudah untuk memulakan dan menggunakan. Anda akan melihat metrik masa operasi terus ke halaman utama papan pemuka.

Penggunaannya cukup mudah di mana laman web dapat ditambahkan untuk pemantauan waktu operasi. Pada masa yang sama, anda dapat mengedit konfigurasi anda berdasarkan keperluan.

Pemantauan Laman Web

Sebagai permulaan, pasukan Host-Tracker menyokong penyediaan dan konfigurasi awal. Ini dapat diakses melalui beberapa lokasi. Pada masa ini, terdapat 142 lokasi pemantauan.

Papan pemuka menyediakan laporan metrik waktu operasi yang dapat dipilih untuk jangka masa tertentu.

Laporan kemudahan penggunaan

Di sini anda boleh mengkonfigurasi orang hubungan dan media amaran.
Kenalan Kemudahan Penggunaan

Menu papan pemuka adalah seperti di bawah:
Menu Papan Pemuka

Pilihan pengurusan Google Ads membolehkan anda memulakan atau menghentikan Google Ads berdasarkan status laman web anda.

Untuk menunjukkan status uptime laman web anda secara terbuka, anda boleh menggunakan pemberi maklumat uptime. Anda boleh menyesuaikannya.

Pemberi maklumat masa

Laman web anda mungkin mempunyai penyelenggaraan berjadual dan anda pasti tidak mahu hal itu mempengaruhi metrik waktu operasi anda yang sebenarnya. Perkara ini dapat dikecualikan dengan menentukan jadual kerja penyelenggaraan yang dirancang.

Penyelenggaraan Papan Pemuka

Pada titik tertentu anda dapat memeriksa lokasi pelayan yang tepat dari papan pemuka. Ia meluas, diedarkan dan anda dapat mengetahui di mana sebenarnya lokasi dari sini.
Lokasi pelayan papan pemuka

Secara keseluruhan, Host-Tracker mudah digunakan dan tidak mungkin anda memerlukan banyak bantuan tanpa mengira sama ada anda cenderung secara teknikal atau tidak.

Ciri-ciri:

Host-Tracker memberikan penggunanya senarai ciri dalam setiap rancangan. Ini memberikan percubaan percuma dan percuma selama 30 hari. Perkhidmatan percuma melakukan pemantauan uptime asas pada selang 30 minit dan juga memberikan laporan.

Pelan ini dilindungi dengan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari. Sekiranya anda menyemak percubaan percuma, izinkan saya memberi jaminan kepada anda, ini dan juga sejumlah perkhidmatan.

Sebilangan besar rancangan meliputi pemantauan waktu respons, pemantauan konten, pemantauan kesalahan / respons tersuai, pemantauan pangkalan data, penjadualan penyelenggaraan, pemantauan SNMP / Https.

Sekiranya anda memerlukan lebih banyak, anda boleh memilih rancangan yang lebih baik di mana anda juga akan mendapatkan pemantauan tamat tempoh domain, pemantauan tamat tempoh sijil. Rancangannya juga dapat memantau penggunaan tambahan seperti CPU, memori, dan lain-lain.

Laporan harian adalah terperinci dan juga terdapat laporan yang disediakan secara berkala dengan hasil gabungan.

Untuk setiap rancangan, selang waktu pemantauan berbeza-beza dan juga jumlah kontak yang dapat dikonfigurasi berbeza-beza.

Beberapa ciri lain yang termasuk dalam rencana yang lebih maju adalah – pemantauan DNSBL ke daftar hitam domain atau IP, penjadualan tugas cron, pemantauan transaksi, akses API, dan dukungan untuk akun multi-pengguna.

Ciri dan Pemberitahuan
Secara keseluruhan, Host-Tracker membolehkan anda memantau ping, https, jejak, kelajuan halaman, DNSBL. Anda boleh menerima makluman melalui E-mel, SMS, Skype, Hangout, atau panggilan Suara.

Bantuan dan sokongan:

Tidak mungkin sebagai pengguna anda akan mendapati Host-Tracker terlalu rumit. Ia mempunyai panduan pertolongan yang cukup baik yang merangkumi topik utama.

Anda boleh mendapatkan sokongan Host-Tracker melalui e-mel. Laman web menerangkan penggunaan asas pemantauan masa operasi.

Laman web ditutup dengan blog dan FAQ yang sama-sama membantu.
Soalan Lazim Host TrackerPanduan yang disediakan mencukupi dan memberikan gambaran keseluruhan mengenai perkhidmatan.

Harga:

Seperti yang saya nyatakan sebelumnya, jika anda mempunyai keperluan yang sangat sederhana, maka Host-Tracker menyediakan rancangan percuma. Selain daripada ini, anda mendapat percubaan percuma selama 30 hari yang membolehkan anda menikmati sebahagian besar perkhidmatan yang ada di Host-Tracker.

Pelan paling asas bermula pada $ 5 / bulan. Secara keseluruhan terdapat 4 rancangan berbayar.
Rancangan
Rancangannya bertambah besar dan lebih baik seiring dengan peningkatan anda. Sekiranya anda memilih rancangan tahunan maka anda pasti akan menjimatkan banyak.

Selang pemantauan juga memadai, di mana maksimumnya melakukan pemantauan selang 10 menit untuk rencana paling dasar.

Manfaat rancangan ini adalah, rancangan asas memenuhi syarat pemantauan waktu operasi yang paling biasa. Rancangan tersebut memenuhi syarat pemantauan yang paling asas dan lanjutan.

Keputusan:

Host-Tracker akhirnya memberi impak. Perkhidmatan pemantauannya tentu bervariasi dan dilengkapi dengan beberapa ciri tambahan.

Ia mempunyai percubaan percuma selama 30 hari yang merupakan faedah besar bersama dengan pelan percuma asas. Rancangannya lagi serba boleh dan berpatutan.

Ciri-ciri keselamatan dipastikan merupakan aspek positif lain dari Host-Tracker. Tahap penyesuaian Host-Tracker membenarkan semestinya patut dicuba.

Host-Tracker adalah pilihan yang patut dicuba dan merupakan topi yang sesuai untuk semua.

Lawati Host-Tracker

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map