Ulasan WooCart: Dapatkan Semua Fakta Sebelum Mendaftar (2020)

Adakah anda mempunyai idea dropshipping hebat yang ingin anda jadikan kenyataan? Adakah anda mencari hosting WooCommerce yang boleh dipercayai untuk membuka kedai eCommerce anda sendiri tetapi tidak tahu mana yang mungkin sesuai untuk anda?


Sekiranya anda telah membaca ulasan Shopify kami, maka anda akan mengetahui bahawa eCommerce dan kedai dalam talian adalah pasaran yang sedang berkembang sekarang yang memberi laluan kepada generasi baru pengusaha dropping.

Nah, pernahkah anda mendengar mengenai WooCart WordPress Hosting?

Sebenarnya, kami tidak melakukan apa-apa tetapi akhirnya kami terserempak dengan perkhidmatan dan mempunyai beberapa perkataan yang ingin kami kongsikan tetapi pertama-tama sedikit latar belakang mengenai WooCart.

WooCart memuji dirinya sebagai perkhidmatan pertama yang dibuat secara eksklusif untuk hosting / pengurusan kedai WooCommerce. Ia milik syarikat bernama Niteo, syarikat jarak jauh pertama dengan ahli pasukan global yang membentuk idea untuk menawarkan WooCommerce sebagai perkhidmatan.

Sekiranya anda ragu-ragu membuat / memindahkan kedai dalam talian anda di WooCart, kami mempunyai ulasan untuk membantu anda membuat keputusan. Jadi, mari kita selami…

Persembahan

Prestasi sering menjadi barometer untuk kualiti terutama ketika berkaitan dengan hosting. Prestasi bergantung pada banyak perkara seperti pelayan, pengoptimuman, dll.

WooCommerce memerlukan sumber yang banyak untuk memuatkan halaman dengan cepat apabila terdapat lonjakan lalu lintas. Halaman yang perlahan dapat mengurangkan peluang anda untuk menukar.

Prestasi Luar Biasa WooCommerce

WooCart berfungsi pada pelayan Google Cloud khusus yang dioptimumkan khusus untuk hosting WooCommerce. Dan jika anda mengetahui apa-apa mengenai pelayan Google, mereka dianggap sangat tinggi dan cepat.

Caching juga merupakan perkara lain yang dapat mempercepat laman web anda kerana menyimpan banyak data terus ke penyemak imbas. Google Cloud bergantung pada cache di semua aplikasinya seperti Dokumen, Gmail, Youtube, dll.

woocart

WooCart memaparkan analisis plugin terperinci di papan pemuka. Analisis ini dapat membantu anda mengetahui plugin yang paling banyak menggunakan sumber mana yang perlu dikeluarkan.

Setelah membuang apa-apa plugin yang melambatkan laman web anda, anda boleh mencari alternatif yang serupa untuk mencuba yang tidak akan terlalu sukar di laman web anda.

Prestasi Luar Biasa untuk WooCommerce

Lebih-lebih lagi WooCart juga dapat mencari halaman yang mempunyai waktu muat yang perlahan. Dengan cara yang sama, anda dapat mencari plugin tertentu di halaman tersebut dan menyelesaikannya.

Prestasi Luar Biasa untuk WooCommerce

Imej selalu menjadi tugas yang sukar untuk laman web. Anda tidak dapat mencapai jauh dengan laman web tanpa gambar dan oleh itu, kadar bit gambar dapat menentukan kualiti, ukuran dan jumlah masa yang diperlukan oleh pelayan untuk memuatnya.

Oleh itu, WooCart mempunyai alat pengoptimuman imej bawaan yang berjalan di latar belakang setiap masa untuk memampatkan gambar tanpa kerugian.

Ia juga mengubahnya menjadi format WebP yang secara automatik mengoptimumkan gambar ke ketinggian / lebar layar peranti untuk pengoptimuman lebih lanjut.

WooCart juga menawarkan ciri pementasan tanpa kerugian sebagai kelebihan dari semua persembahannya. Apa yang membuatnya begitu hebat adalah bahawa di mana kebanyakan perkhidmatan menawarkan pementasan asas, WooCart mengubah versi langsung laman web anda tanpa kehilangan tarikh yang jauh lebih cepat dan cekap.

Kerumitan yang ditambahkan ini sering mengakibatkan kehilangan data yang mungkin tidak dapat ditangani. Plus menyebabkan anda lebih banyak masa dan masalah. Jadi bagaimana WooCart membetulkannya?

 • Nah, WooCart mengimplementasikan klon atau pendua dari kedai semasa anda di mana anda boleh menambahkan atau membuang elemen untuk diuji sebelum membuat perubahan segera ke kedai sebenar
 • Sistem WooCart secara automatik menyegerakkan pesanan dan data pelanggan dari siaran langsung ke pementasan sebelum mengemas kini versi baru. Oleh itu, membuat pengurusan kedai anda lebih mudah.
 • Secara keseluruhan, apa yang anda dapat adalah sistem pengurusan laman web yang berkesan yang dapat menangani ujian, penyelenggaraan, dan mengemas kini maklumat dengan mudah tanpa banyak kerumitan.

Itu semua di sisi prestasi. Ringkasnya, WooCart berjalan di pelayan pantas, dilengkapi analisis untuk mengesan pemalam lambat atau halaman dan pengoptimuman gambar untuk masa muat yang lebih cepat.

Cubalah WooCart

Harga Kemudahan Penggunaan

Walaupun WooCommerce agak mudah digunakan, ada beberapa faktor yang perlu dipertimbangkan sebelum memasuki perkhidmatan kerana biasanya mempunyai keluk pembelajaran.

90% daripada semua pengurusan WooCommerce berlaku di papan pemuka. Oleh itu, hanya itu yang akan kita bahas tetapi pertama-tama terdapat satu ciri yang sangat menarik untuk ditunjukkan:

woocart

Anda boleh membina kedai WooCommerce berfungsi penuh hanya dalam 3 langkah mudah tanpa pengalaman sebelumnya menggunakan perkhidmatan ini. 3 langkah mana yang anda minta?

 • Lokasi Nama Kedai – Di sinilah anda menentukan nama kedai, subdomain dan lokasi
 • Pemilik Kedai – Di sinilah anda dapat memasukkan maklumat peribadi anda
 • Konfigurasi Kedai – Di sini anda boleh memilih tema dan mengkonfigurasi UI

Wizard kedai WooCart secara automatik mengkonfigurasi tetapan, penyetempatan dan mata wang cukai setelah anda menentukan lokasi anda. Oleh itu, menjimatkan banyak masa dan kesulitan.

WooCommerce tanpa usaha

Lebih-lebih lagi WooCart menawarkan kedai Turnkey yang memaparkan lakaran kasar idea anda semua dengan produk demo. Selepas itu anda boleh menambahkan nama, logo, produk anda dan itu sahaja.

Dengan ciri ini, anda boleh mula menjual produk anda dengan segera tanpa perlu risau tentang konfigurasi WordPress.

Sekarang ingat bahawa anda tidak mengorbankan penyesuaian dalam salah satu pilihan tetapi kedai premade bukanlah perkara baru dan dilaksanakan hampir di mana-mana sekarang.

WooCommerce tanpa usaha

Yang perlu diberi perhatian terakhir ialah sistem e-mel WooCart. Ini menggunakan SendGrid Plugin yang membolehkan anda menyusun e-mel anda dengan berkesan melalui:

DKIM (DomainKeys Identified Mail) yang merupakan kaedah pengesahan e-mel untuk mengesan pengirim palsu, dan

SPF (Rangka Dasar Pengirim) yang menghalang pengirim spam menghantar e-mel atas nama domain anda.

Sekarang, mari kita bincangkan mengenai Harga WooCart.

Pelan dan Harga WooCart

Perkara pertama yang pertama, anda mendapat pelayan khusus, 1 kedai, wizard kedai, pementasan tanpa kerugian, CDN premium, dan sandaran harian yang tersedia dalam semua rancangan tanpa mengira harganya. Kami juga cuba menukar mata wang laman web tetapi tidak dapat mencari jalan.

Pelan peringkat permulaan atau ‘Shop’ menawarkan 50,000 lawatan (atau lebar jalur) dan ruang cakera bernilai 20 GB pada harga $ 49 / bulan.

Kemudian rancangan ‘Market’ mempunyai 100,000 lawatan / ruang cakera 40 GB pada $ 99 / bulan, rancangan ‘Mall’ memberi anda ruang cakera 150,000 / 60 GB pada $ 179 / bulan, dan terakhir rancangan ‘Supermall’ mempunyai cakera 300,000 / 80 GB ruang pada $ 249 / bulan.

Oleh itu, kemudahan di sini adalah bahawa kemudahan penggunaannya setanding dengan banyak persaingan. WooCart mari kita lewatkan semua masalah dan segera masukkan ke dalam perniagaan. WooCart menawarkan perkhidmatan premium dengan harga premium.

Keselamatan

Keselamatan lebih kerap daripada yang tidak diabaikan terutamanya ketika datang ke WooCommerce. Orang sering lupa bahawa WordPress WooCommerce sering terdedah kepada penggodam dan eksploitasi pihak ketiga juga.

Selain itu, kerana WooCommerce menjadi sumber terbuka, sangat mudah bagi penggodam atau spammer untuk mendapatkan kod dan membuat produk jahat.

Mari lihat apa yang dimiliki WooCart dari segi keselamatan:

WooCommerce Tanpa Usaha - WooCart

WooCart dibundel dengan Let’s Encrypt SSL yang memberikan ‘S’ dalam HTTPS. Ini memastikan pengunjung laman web ini selamat dan sambungannya tidak dapat ditembus.

WooCommerce WooCart tanpa usaha

GDPR atau Peraturan Perlindungan Data Umum menekankan perlindungan data dan privasi di semua negara Eropah. Walaupun merupakan undang-undang EU, ini juga membahas pemindahan data di luar EU juga.

WooCommerce Tanpa Usaha - WooCart

Backup Harian adalah langkah keselamatan yang gagal yang dapat digunakan untuk memulihkan laman web anda sekiranya semua langkah keselamatan lain gagal.

WooCommerce Tanpa Usaha - WooCart

Di sinilah WooCart membuat pengecualian daripada pertandingan. Ia menawarkan ‘Jaminan Tanpa Hack’ yang jarang berlaku. Sekarang mereka tidak akan mengembalikan wang tetapi mereka berjanji akan memperbaiki kemungkinan kerosakan yang berlaku di laman web anda.

Itu semua untuk keselamatan WooCart. Kesimpulannya, anda mendapat SSL, konfigurasi GDPR, sandaran harian dengan pemulihan setiap masa dan jaminan tanpa hack. Sekarang, mari kita beralih ke bahagian seterusnya.

Sokongan pengguna

Kita semua tahu untuk membaca bahagian ini dengan betul kerana siapa yang memerlukan Sokongan Pelanggan? Sekiranya WordPress begitu mesra pengguna, mengapa anda memerlukan sokongan pelanggan dari awal?

Kerana masalah berlaku walaupun di tempat paling sempurna perkhidmatan. Begitulah cara teknologi berfungsi. Tidak sempurna. Itulah sebabnya kita memerlukan orang tengah ini untuk menangani peristiwa seperti itu. Sesiapa sahaja boleh merasa terbeban sekali sekala.

Hubungi - WooCart

Terdapat 3 cara untuk mendapatkan sokongan di WooCart. Anda boleh menghubungi sokongan melalui aplikasi WooCart, menggunakan Pusat Bantuan atau menghubungi seseorang untuk Sembang Langsung. Mari lihat Sembang Langsung terlebih dahulu:

Hubungi - WooCart

Kami menghantar soalan di pelanggan sembang dan menunggu balasan. Bot memberitahu kami bahawa mungkin memerlukan masa sehingga 20 minit bagi seseorang untuk membalasnya. Jadi kami hanya duduk menunggu …

Hubungi - WooCart

… tetapi seseorang menjawab tepat dalam satu minit yang bagus. Wakil sembang menjawab dengan jawapan ringkas yang cukup untuk apa yang kami minta.

Mari pergi ke Pusat Bantuan yang merupakan Pangkalan Pengetahuan WooCart:

Bantuan Troli Woo

Selain memiliki blog sendiri, WooCart mempunyai Pangkalan Pengetahuan lengkap yang mengandungi bahagian topik dan artikel yang berasingan untuk mendapatkan bantuan yang mungkin anda perlukan.

Bantuan WooCart

Kami mengklik ‘Menguruskan Kedai’ dan senarai artikel mengandungi subjek yang diringkaskan terutamanya di dalam papan pemuka. Kami mengklik ‘Set Domain’ untuk melihat artikelnya.

Bantuan WooCart

Sekarang kami melihat beberapa topik lain sebelum mengklik topik ini dan kebanyakan disimpan sangat pendek dan sederhana kerana sangat mudah difahami. Tetapi kerana topik ini agak luas, WooCart memperincikan artikel ini agar pengguna dapat memahami dengan jelas.

Ini merangkumi bahagian sokongan pelanggan. Sembang langsung responsif dan pangkalan pengetahuan menjalankan tugasnya dengan baik.

Cubalah WooCart

Kesimpulannya

WooCommerce sudah jauh dari permulaannya. Kami telah melihat banyak perkembangan berlaku dalam jangka masa dan WooCart tidak terkecuali. Dibina secara eksklusif untuk mengurus dan mengehoskan laman WordPress sangat mengagumkan…

… tetapi adakah ia berbaloi? Atau adakah pantas untuk memindahkan laman web anda ke WooCart?

Sejujurnya: Pasti.

Ciri-ciri yang ditawarkan untuk harganya setanding dengan banyak persaingan. Tambahan ciri seperti pementasan tanpa kerugian pasti patut dicuba. WooCart senang digunakan.

Sekiranya anda mempunyai wang maka WooCart pasti mendapat sokongan anda. Sekiranya anda tidak menginginkan kerumitan laman WordPress biasa dan memerlukan fleksibiliti untuk dikerjakan, seperti kedai turnkey dan pementasan tanpa kerugian, maka itu pasti berbaloi kerana penggunaannya mudah & persediaan.

Itu menyimpulkan tinjauan. Sekiranya anda mahukan lebih banyak pilihan untuk hosting di sini, ada beberapa yang perlu diperhatikan. Kami membentangkan fakta, sekarang keputusannya terpulang kepada anda. Apa pendapat anda mengenai artikel itu? Adakah anda mencuba WooCart? Sila komen di bawah dan beritahu kami.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map